Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ioannav καλωσήρθες! κρίμα που έχασες την ηλιοθεραπέια...κατά τα άλλα πως πέρσες?

Σου ήρθε νωρίτερα ε? Πότε έκανες ωοληψία? Γιατί κι εγώ έχω από χτες κάτι πόνους που λέω οχι μόνο αδιαθετώ αλλά θα γίνει και πλημμύρα. Περιμένω όμως κανονικά στις 14/08 και λέω είναι νωρίς ακόμα...

Future κι εγώ την καταβρίσκω με τη μαγειρική! Κάνε μου παραγγελία φαγήτο ή γλυκό και με κάνεις ευτυχισμένη!:-P Όμως όταν έχω τραπέζι πάντα αγχώνομαι μηπως δε γίνουν καλά... Καμια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν πείράζει, με τον καιρό θ αποκτήσω εμπειρία!!

Palmoma μεταφράστρια είσαι? Ρωτάω γιατί είπες θες να κοιτάξεις κάτι κείμενα..

Οι υπόλοιπες με τι ασχολείστε?

Σεισμό έκανε 5,1 ρίχτερ με επίκεντρο Ριο! Αφήστε, ήταν πολύ επιφανειακός και κουνηθήκαμε αρκετά. Φανταστείτε οτι είμαι πολύ αναίσθητη με τους σεισμούς αλλά σηκώθηκα έντρομη και λέω κατα που να κάνω?! Όλα καλά όμως ευτυχώς!

27/7 ωοληψία αλλά έχω άστατο κύκλο όποτε θυμάται..έρχεται

ty11p2.png

Αλλο και τούτο βρε Gemini85. Που την κόλλησες παιδί μου την ουρολοίμωξη; Εκανες εξετάσεις ούρων και το βρήκαν; Γιατί; Πως έγινε; Είχες ενοχλήσεις; Α πα πα..άλλο και τούτο. Περαστικά βρε κοριτσάκι. Πρέπει να πάρεις αντιβίωση ε; Όλα καλά θα πάνε...αλλά καλοκαιριάτικα κι αυτό.

Γεια σου IoannaV σε χάσαμε εντελώς. Όλα καλά λοιπόν ..ήρθε και η ακατανόμαστη...χμ χμ..τώρα αυτό τι σημαίνει; Θα προλάβεις να κάνεις εμβρυομεταφορά τέλη Αυγούστου; Θα μπορεί ο γιατρός σου ή πας για Σεπτέμβρη...;

Εγω ναι, μεταφράστρια ειμαι, εχω σπουδάσει Γαλλία (εκεί έζησα για 8 χρόνια). Μετά γύρισα εδώ γιατί ήθελα να ζήσω Ελλάδα...δουλεύω για ένα γραφείο ως ελεύθερη μεταφράστρια (κυριως τα ΣΚ απο το σπιτι και τα απογεύματα) αλλά δουλεύω και σε μια εταιρεία κανονικά σε άσχετο πόστο.

A5K6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Λοιπον δεν ειχα παει διακοπες(μακαρι!).Μου επεσε το laptop τουμπα και..το ειχαμε στο γιατρο!!Αφηστε και ειχα σκασει που δε μπορουσα να σας μιλησωωω!!

Οσο για τα μωρα καλα ειναι!7η εβδομαδα τωρα,εχω κατι αναγουλες κατι..τασεις περιεργες,αλλα ολα οκ.Καρδουλες ειδαμε ,μεχρι στιγμης ολα καλα!Παω και στη δουλεια κανονικα,απλα προσπαθω να μην κουραζομαι.Δεν κανω τιποτα στο σπιτι,απο το ενα air condition φευγω στο αλλο παω!

Εσεις τι κανετε βρε κοριτσια μου?Πω,πω ποσο μου λειψατε ,αληθεια!!!

Αντε βρε luckystar και μας έφαγε η αγωνία....και δεν ειχα και μια ομοιοπαθουσα ...

Πολυ χαίρομαι που ακούσατε καρδούλες (ειναι το επομενο άγχος μου). Εγώ πάω την Τεταρτη...αντε να δουμε.

Και εγω συμπλήρωσα την 6η εβδομάδα...και σήμερα μπήκα στην 7η (πρώτη μέρα) αλλά δεν εχω τίποτα...ούτε ναυτίες, ούτε αναγούλες ουτε τίποτα. Δουλειές δεν κανω..κάτι ψιλά μόνο...η γυναίκα που ειχαμε να κάνει δουλειές κάθε 15 μέρες έφυγε διακοπές και ειμαι μόνη μου...εεε και ο συζυγος κανει ο,τι μπορει αλλά ...δεν το'χει...περισσότερο δημιουργεί νέες δουλειές παρά βοηθάει (αλλά έχει όλη την καλή θέληση).

Αλήθεια κοιλίτσα έχεις luckystar;

Αυτη την εβδομάδα είμαι άδεια, δουλεύω μόνο λίγο απο το σπίτι.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

να τη επιτέλους και η άλλη εγκυούλα της παρέας!! λίγο ακόμα να καθυστερούσες να γράψεις στον χαρδαβέλλα θα πηγαίναμε!

palmoma τέλος αυγούστου δεν προλαβαίνω, λείπει ο γιατρός, είναι και κλειστό το κέντρο. στις 22 θα με δει για να δούμε πως θα ξεκινήσουμε ΞΑΝΑ.

σήμερα ξύπνησα πουρνό πουρνό(δε δουλεύω Δευτέρα-Τρίτη) και με έπιασαν οι μαγειρικές μου προκοπές..έφτιαξα μουσακά και ένα κέικ!! να σημειωθεί πως βαριέμαι το μαγείρεμα και αν κάποια στιγμή σας κάνω το τραπέζι να έχετε φάει καλά πιο πριν!!

ty11p2.png

Γεια σας και πάλι (πιο ήρεμα τώρα)!

Ξύπνησα 5:30 το πρωί γιατί σηκωνόμουν συνέχεια για τουαλέτα και δεν είχα ύπνο. Τα σημάδια άρχισαν κάτι να μου θυμίζουν αφού πάθενα συνέχεια ουρολοίμωξη, συγκεκριμένα κυστίτιδα, και η ιστορία έιναι πολύ γνώριμη!! Είχα όμως να το πάθω από πέρύσι.. Φανταστείτε από τις 6:00 που κατάλαβα ενα ελαφρύ τσούξιμο μέχρί τις 7 έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να κάτσω σε καρέκλα:shock: Ε, ξύπνησα τον άντρα μου και τον έστειλα σε φαρμακείο να μου φέρει αντιβίωση. Ευτυχώς σε κανα δίωρο τα συμπτώματα υποχώρησαν και τώρα έχω μόνο ενοχλήσεις στην τουαλέτα...Αντιβίωση θα πάιρνω για 7 μέρες...

Τι γκαντεμιά φετος ρε παιδιά!!!!!!!??????????????????????

Luckystar καλώστηνε!! Μας έλειψες βρε εγκυούλα κι εσύ και άφησες και την άλλη εγκυούλα μόνη να μας δίνει θάρρος... Αχ άκουσες και καρδούλα,ε? Τι ωραία στιγμή.... Άδεια απ τη δουλειά σου δεν έχεις?? Αύγουστος είναι να χαλαρώσεις λίγο...

Palmoma ωραία η μετάφραση, τη σκεφτόμουν κι εγώ. Αν και κάπως μοναχική θα έλεγα... και σχετικά δύσκολη (ειδικά σε λογοτεχνία). Πάντως εντάξει είμαστε έχουμε και αγγλικά και γαλλικά. Χμμ, κάτσε να θυμηθώ τπτ να σου πω μετά;)

ioannav τι μαγειρικός οίστρος ήταν αυτός?? κέικ ε? τι κεικ???????????? καλο???????????

Futuraki που είσαι σήμερα, οέο???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αντε βρε Gemini περαστικούλια. Δεν ήξερα οτι είχες ιστορικό. Παλιά εκανα κι εγώ (1-2 ειχα κάνει) και ο γιατρός μου ειπε..."αποτρίχωση"...στην περιοχή και απο κάτω...οχι μονο πλαγια. Απο τότε η αλήθεια ειναι οτι έχω ηρεμήσει...απο τις ουρολοιμώξεις...αλλά η αποτρίχωση...ειναι ένα άλλο θεμα. :confused::confused:

Ναι είναι μοναχικό το επάγγελμα του μεταφραστή (εγώ δεν κάνω λογοτεχνική μετάφραση...αλλά τεχνική). Αλλά η αλήθεια είναι οτι αν μπορείς να είσαι σπίτι σου να εργάζεσαι και να μεγαλώνεις το παιδάκι σου...ειναι η καλύτερη λύση. Και εγώ λίγη δουλειά είχα ως μεταφράστρια, τώρα τελευταία γίνεται χαμός, γι'αυτό και εχω βρει και σταθερή δουλειά γιατί αν περίμενα απο την μετάφραση για να ζήσω...δεν θα μιλάγαμε τώρα. Απλά κράτησα την επαφή με τα μεταφραστικά γραφεία ελπίζοντας οτι κάποτε θα μπορούσα να εργάζομαι απο το σπίτι...και να κάνω και το ονειρό μου πραγματικότητα που ειναι να σηκωθώ να φύγω απο την Αθήνα και να πάω πίσω στο νησάκι μου.

A5K6p3.png

Αντε βρε Gemini περαστικούλια. Δεν ήξερα οτι είχες ιστορικό. Παλιά εκανα κι εγώ (1-2 ειχα κάνει) και ο γιατρός μου ειπε..."αποτρίχωση"...στην περιοχή και απο κάτω...οχι μονο πλαγια. Απο τότε η αλήθεια ειναι οτι έχω ηρεμήσει...απο τις ουρολοιμώξεις...αλλά η αποτρίχωση...ειναι ένα άλλο θεμα. :confused::confused:

Ναι είναι μοναχικό το επάγγελμα του μεταφραστή (εγώ δεν κάνω λογοτεχνική μετάφραση...αλλά τεχνική). Αλλά η αλήθεια είναι οτι αν μπορείς να είσαι σπίτι σου να εργάζεσαι και να μεγαλώνεις το παιδάκι σου...ειναι η καλύτερη λύση. Και εγώ λίγη δουλειά είχα ως μεταφράστρια, τώρα τελευταία γίνεται χαμός, γι'αυτό και εχω βρει και σταθερή δουλειά γιατί αν περίμενα απο την μετάφραση για να ζήσω...δεν θα μιλάγαμε τώρα. Απλά κράτησα την επαφή με τα μεταφραστικά γραφεία ελπίζοντας οτι κάποτε θα μπορούσα να εργάζομαι απο το σπίτι...και να κάνω και το ονειρό μου πραγματικότητα που ειναι να σηκωθώ να φύγω απο την Αθήνα και να πάω πίσω στο νησάκι μου.

Ναι κι εγώ όσους ήξερα που ήθελαν ν ασχοληθούν με μετάφραση μόνο το παράτησαν... Πολύ καλό αυτό που έκανες να ασχολείσαι και με τα δύο παράλληλα, χμμ κι ας έχει την κούρασή του φαντάζομαι...

Στοχέυεις σε νησάκι δηλαδή,ε? Εγκρίνω, εγκρίνω!! Δύσκολη η Αθήνα βρε παιδί μου και για οικογένεια δεν το συζητώ! Αν υπάρχει η δυνατότητα πρέπει να φεύγεις..και στο εύχομαι!:cool:

Αποτρίχωση! Άλλο ένα αγκάθι! Βασικά μου το κάνει αισθητικός. Έρχεται και στο σπίτι και με βολεύει, δε λέω. Αλλά θα θελα κάποια στιγμη να κάνω λέιζερ... Νομίζω αξίζει τον κόπο;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι (πιο ήρεμα τώρα)!

Ξύπνησα 5:30 το πρωί γιατί σηκωνόμουν συνέχεια για τουαλέτα και δεν είχα ύπνο. Τα σημάδια άρχισαν κάτι να μου θυμίζουν αφού πάθενα συνέχεια ουρολοίμωξη, συγκεκριμένα κυστίτιδα, και η ιστορία έιναι πολύ γνώριμη!! Είχα όμως να το πάθω από πέρύσι.. Φανταστείτε από τις 6:00 που κατάλαβα ενα ελαφρύ τσούξιμο μέχρί τις 7 έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να κάτσω σε καρέκλα:shock: Ε, ξύπνησα τον άντρα μου και τον έστειλα σε φαρμακείο να μου φέρει αντιβίωση. Ευτυχώς σε κανα δίωρο τα συμπτώματα υποχώρησαν και τώρα έχω μόνο ενοχλήσεις στην τουαλέτα...Αντιβίωση θα πάιρνω για 7 μέρες...

Τι γκαντεμιά φετος ρε παιδιά!!!!!!!??????????????????????

ΩΩΩΧΧΧΧ!!Ψυχούλα μου...το ξέρω το θέμα..το έχω περάαασειιι!!!Η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι οι κυστίτιδες...αφθονούν.Περαστικούλια μικρούλι...και να πίνεις άφθονο νερό...σαν τα βατραχάκια ένα πράγμα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕΕΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Λοιπον δεν ειχα παει διακοπες(μακαρι!).Μου επεσε το laptop τουμπα και..το ειχαμε στο γιατρο!!Αφηστε και ειχα σκασει που δε μπορουσα να σας μιλησωωω!!

Οσο για τα μωρα καλα ειναι!7η εβδομαδα τωρα,εχω κατι αναγουλες κατι..τασεις περιεργες,αλλα ολα οκ.Καρδουλες ειδαμε ,μεχρι στιγμης ολα καλα!Παω και στη δουλεια κανονικα,απλα προσπαθω να μην κουραζομαι.Δεν κανω τιποτα στο σπιτι,απο το ενα air condition φευγω στο αλλο παω!

Εσεις τι κανετε βρε κοριτσια μου?Πω,πω ποσο μου λειψατε ,αληθεια!!!

Εμάς να δεις πόσο μας έλειψες!!!!Άσε που μας έτρωγε η αγωνία!!!Περασμένα ξεχασμένα...

ΑΧΟΥ!!!άκουσες καρδούλες!!!Φαντάζομαι εκείνη την ώρα πως ένιωσες!!!Μπράβο όλα καλά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

να τη επιτέλους και η άλλη εγκυούλα της παρέας!! λίγο ακόμα να καθυστερούσες να γράψεις στον χαρδαβέλλα θα πηγαίναμε!

palmoma τέλος αυγούστου δεν προλαβαίνω, λείπει ο γιατρός, είναι και κλειστό το κέντρο. στις 22 θα με δει για να δούμε πως θα ξεκινήσουμε ΞΑΝΑ.

σήμερα ξύπνησα πουρνό πουρνό(δε δουλεύω Δευτέρα-Τρίτη) και με έπιασαν οι μαγειρικές μου προκοπές..έφτιαξα μουσακά και ένα κέικ!! να σημειωθεί πως βαριέμαι το μαγείρεμα και αν κάποια στιγμή σας κάνω το τραπέζι να έχετε φάει καλά πιο πριν!!

Μουσακά έεεε;;.....με την μελλλιτζανούλα του..και την μπεσαμέλλλ του...και κέϊκ εεε;;....τι κέϊκ είπαμε;;;Για πες με...για πες με!!!:roll::roll::roll:

Ytulp3.png?KixTF0pj

IoannaV αν μας κάνεις το τραπέζι θα πουμε στην Future να φέρει ταπεράκια ..ενισχυτικά. :tongue:

Ντολμαδάκια τρώτε;;;Σήμερα έκανα...να στείλω;;;

αύριο θα κάνω γίγαντες στο φούρνο..έχω και χτυπητή(τυροκαφτερήηηηη)....σλουρπ!!:rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...