Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

κοριτσάκια μου τι κάνετε? τι κρύο είναι τούτο? παγετός λέμε..αν και έχει ήλιο, το κρύο τρυπάει κόκαλα..

διαβάζω πως ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα παιδικά δωμάτια ε?? ζηλεύω! άντε βρε κοριτσάρες να γεννήσετε όλες με το καλό υγιή και όμορφα παιδάκια

θα ερημ'ωσει το καφέ μας μετά..δεν θα έχετε χρόνο να γράφετε νέα..ας είναι όμως δε βαριέσαι..θα τα λέμε στις γιορτές και στις αργίες!

Που εισαι καλέ εσυ?? Χαθηκες πάλι! Και σε σκεφτομουν σήμερα... ΞΕκίνησες utrogestan?? Σ εχουμε εννοια μην κοιτάς που δε μιλάμε:rolleyes:

Εμείς βασικά δεν εχουμε κάνει τιποτα και ο αντρας μου δε θέλει νωρίς. Λέει πολύυυυυ σιγά να διαλέξουμε κάποια πράγματα και θα τα πάρουμε στον 8ο μηνα... Απλά ειναι που μου εχουν δώσει κάποια πραγματάκια φίλες και τα εχω μαζέψει.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.eimaimama.gr/2012/01/pikpa-pentelis.html

Το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης φιλοξενεί 35 παιδάκια και έχει μεγάλη ανάγκη από διάφορα είδη και ειδικά ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με το ΠΙΚΠΑ και όντως ισχύει.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Που εισαι καλέ εσυ?? Χαθηκες πάλι! Και σε σκεφτομουν σήμερα... ΞΕκίνησες utrogestan?? Σ εχουμε εννοια μην κοιτάς που δε μιλάμε:rolleyes:

Εμείς βασικά δεν εχουμε κάνει τιποτα και ο αντρας μου δε θέλει νωρίς. Λέει πολύυυυυ σιγά να διαλέξουμε κάποια πράγματα και θα τα πάρουμε στον 8ο μηνα... Απλά ειναι που μου εχουν δώσει κάποια πραγματάκια φίλες και τα εχω μαζέψει.

εδώ είμαι μωρέ σας διαβάζω απλά δεν πολυγράφω..δεν ξεκίνησα ακόμη utrogestan, σήμερα πήγα για υπέρυχο. Πέμπτη θέλει να με ξαναδεί και την επόμενη Τετάρτη θα κάνουμε τη μεταφορά..θα βάλουμε βλαστοκύστες αυτή τη φορά. επίσης είχα κάνει και κάτι εξετάσεις για θρομβοφιλία και κάτι βρέθηκε και πρέπει να ξανακάνω μια επαναληπτική εξέταση την Πέμπτη και προληπτικά θα πάρω σαλοσπίρ μετά την μεταφορά..εκτός και βρει και τ'ιποτα άλλο και μου δώσει τίποτα επιπλέον..ότι μου πουν κάνω..πρόβατο! παιδιά έχει πολυυυ κρύο σας λέω..σίγουρα είναι οι πιο κρύες μέρες του χειμώνα..-1 έχει τώρα..που θα φτάσει δεν ξέρω

gemini τυχερή είσαι που σου δώσαν γνωστές σου πράγματα..θα γλιτώσεις και κάνα λεφτό γιατί δύσκολοι καιροί..το τζάκι πως πάει? οπωσδήποτε θα βάλουμε και εμείς την άνοιξη γιατί με το πετρέλαιο άλλο δε λέει..άσε που έχω βαρεθεί να ξεσκονίζω τα έπιπλα γιατί όλη μέρα καίει το τζάκι οπότε έχει σκόνη συνέχεια απ το τζάκι..πραγματικά βαρέθηκα αλλά δε γίνεται και να καίμε καλοριφέρ συνέχεια

αυτά! πολλά είπα αλλά προσεχώς θα σας πω κι άλλα........το καρντάσι μου που είναι??????

ty11p2.png

Έλα μου ντεεε; Που είναι το "καρντάσι" σου;

Αντε Ioanna με το καλό....να κάνεις την μεταφορα και όλα να πάνε καλά. Εγω πάντως θα μπαίνω και όταν γεννήσω,....δεν σας αφήνω έτσι.

Geminaki ΠΗΤ έχω 1/4 ...επομένως ναι εχω ακομα 3 εβδομάδες δουλειάς...δεν αντέχω ομως άλλο. Πάω εκει και μου'ρχεται να τους πλακώσω όλους...χαχαχαχα. Βαριέμαι ακόμα περισσότερο από πριν. Λένε συνέχεια οτι η εταιρεία θα κλείσει γιατί χρωστάμε και παντού...και τι να πω...;

Και εμείς δεν θέλουμε να τα πάρουμε νωρίς τα πράγματα...αλλά τωρα που έχει εκπτώσεις συμφέρει...όχι οτι έχουν τρελλές εκπτώσεις τα βρεφικά αλλά όλο και βρίσκεις.

Και να φτιάξουμε σιγά σιγά το δωμάτιο...και να ξέρουμε τι λείπει και τι όχι.

A5K6p3.png

εδώ είμαι μωρέ σας διαβάζω απλά δεν πολυγράφω..δεν ξεκίνησα ακόμη utrogestan, σήμερα πήγα για υπέρυχο. Πέμπτη θέλει να με ξαναδεί και την επόμενη Τετάρτη θα κάνουμε τη μεταφορά..θα βάλουμε βλαστοκύστες αυτή τη φορά. επίσης είχα κάνει και κάτι εξετάσεις για θρομβοφιλία και κάτι βρέθηκε και πρέπει να ξανακάνω μια επαναληπτική εξέταση την Πέμπτη και προληπτικά θα πάρω σαλοσπίρ μετά την μεταφορά..εκτός και βρει και τ'ιποτα άλλο και μου δώσει τίποτα επιπλέον..ότι μου πουν κάνω..πρόβατο! παιδιά έχει πολυυυ κρύο σας λέω..σίγουρα είναι οι πιο κρύες μέρες του χειμώνα..-1 έχει τώρα..που θα φτάσει δεν ξέρω

gemini τυχερή είσαι που σου δώσαν γνωστές σου πράγματα..θα γλιτώσεις και κάνα λεφτό γιατί δύσκολοι καιροί..το τζάκι πως πάει? οπωσδήποτε θα βάλουμε και εμείς την άνοιξη γιατί με το πετρέλαιο άλλο δε λέει..άσε που έχω βαρεθεί να ξεσκονίζω τα έπιπλα γιατί όλη μέρα καίει το τζάκι οπότε έχει σκόνη συνέχεια απ το τζάκι..πραγματικά βαρέθηκα αλλά δε γίνεται και να καίμε καλοριφέρ συνέχεια

αυτά! πολλά είπα αλλά προσεχώς θα σας πω κι άλλα........το καρντάσι μου που είναι??????

Να πολυγράφεις, γιατί να μην πολυγράφεις??:tongue: Να ανανεωθούμε κι εμείς λίγο!

Ολα ετοιμα λοιπόν...οι προυποθέσεις πάντως μου φαίνονται πολύ καλές. Και αν βρηκες και παράγοντα θρομβοφιλίας ειναι πολύ βασικό. Δηλαδή ίσως το θεμα να ειναι απλά το σαλοσπίρ. Και το ευχομαι:P

Ναι εχει πολύ κρύο το φαντάζομαι. Αφού εχει κρύο κι εδώ που ειμαστε χαμηλά! Ο αντρας μου που κάνει διαδρομή πρωι πρωι κάθε μερα στο βουνο φοβάται για πάγους. Κι εγώ εχω κλειστεί αρκετά μεσα και μου τη δίνει...

Το τζάκι ειναι πολύ αποδοτικό. Θελει ομως να το γεμίσεις ξυλα μια φορά τη μέρα και μετα να το συντηρείς κάθε τοσο με δυο κουτσουρα. Καψαμε ενα τονο περιπου ξυλα σε ενα μηνα και κάτι αλλά το ανάβουμε κάθε μερα κανονικά. Βεβαια θέλει το καθάρισμα του κι αυτό γιατί οσο να ναι ατσαλιά γινεται με τα ξύλα και θελει και να καθαρίζεις και τη στάχτη μια φορά τη μερα. Ολα αυτά ευτυχώς τα κάνει ο αντρας μου γιατί εχω πλέον δεν μπορώ...

Έλα μου ντεεε; Που είναι το "καρντάσι" σου;

Αντε Ioanna με το καλό....να κάνεις την μεταφορα και όλα να πάνε καλά. Εγω πάντως θα μπαίνω και όταν γεννήσω,....δεν σας αφήνω έτσι.

Geminaki ΠΗΤ έχω 1/4 ...επομένως ναι εχω ακομα 3 εβδομάδες δουλειάς...δεν αντέχω ομως άλλο. Πάω εκει και μου'ρχεται να τους πλακώσω όλους...χαχαχαχα. Βαριέμαι ακόμα περισσότερο από πριν. Λένε συνέχεια οτι η εταιρεία θα κλείσει γιατί χρωστάμε και παντού...και τι να πω...;

Και εμείς δεν θέλουμε να τα πάρουμε νωρίς τα πράγματα...αλλά τωρα που έχει εκπτώσεις συμφέρει...όχι οτι έχουν τρελλές εκπτώσεις τα βρεφικά αλλά όλο και βρίσκεις.

Και να φτιάξουμε σιγά σιγά το δωμάτιο...και να ξέρουμε τι λείπει και τι όχι.

Εντάξει μην το σκέφτεσαι, θα περάσουν οι μερες... Νομιζα οτι εχεις ΠΗΤ κάπου 20/03... Κάνει λιγη υπομονή ακόμα και μη δινεις σημασία. Παντου λένε διαφορα, δε νομίζω να γινουν πραγματικότητα όοοολα αυτά!

Εγώ θελω να δω μηπως εχει καμια εκπτωση σε εγκυμοσύνης. Λεω να παρα καμια μπλούζα ακόμα και ενα φορεματακι για να το εχω και το Πάσχα. Αν μπορέσω να πάω εκκλησία βέβαια ετσι στρογγυλη που θα μαι:rolleyes:

Καρεκλάκι αυτοκινήτου εχεις δει? Θα πάρεις αυτό που ειναι στα καροτσια 3 σε 1 και ειναι μεχρι ενός χρονου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια...

εφυγε η μαμά μου για το νησί (την είχα εδώ από την κηδεία του θείου και μετά...). Εχει να κάνει κάποιες δουλειες (να μαζεψει λογαρισμούς, χαράτσια κλπ). Και θα επιστρεψει. Αλλά κάθε φορά που φεύγει...με χαλάει πολύ. Είναι που την σκέφτομαι να γυρίζει σε ένα σπίτι άδειο, μόνη της...και σκέφτομαι οτι η απουσία του πατέρα μου εκεί ειναι πιο έντονη...και γενικώς μου βγαίνει μια τρελλή ανάγκη προστασίας...Αλλά εντάξει θα γυρίσει γρήγορα...ας μην στενοχωριέμαι. Αλλωστε ειναι πολυ ζωντανός και ανεξαρτητος άνθρωπος (καμία σχέση με την πεθερά) και δείχνει πολύ δυνατή. Και συνεχως προσπαθεί να μην μας αγχώνει.

Στα δικά μας τώρα...Gemini καθισμα αυτοκινήτου θα πάρουμε τελικά μάλλον το 0-18 μηνών. Καρότσι θα πάρουμε ένα ψηλό, ακριβό (πανάκριβο για να λέω την αλήθεια). Αλλά θέλουμε να μην σκύβουμε για να σηκώνουμε το παιδί (ο σύζυγος εχει πρόβλημα με παλιά εγχείρηση κήλης...και γενικά με τα βάρη δεν..) και μ'αρέσει η ιδέα οτι το παιδί δεν θα ειναι στο ύψος των εξατμίσεων των αυτοκινήτων...αλλά ψηλά και θα βλεπει ό,τι βλέπουμε. Βεβαια ενας προϋπολογισμος ολόκληρος ειναι μονο το καρότσι, αλλά ειναι απίστευτα ευέλικτο, πολύυυυ πρακτικό και έχει και 3 χρονια εγγύηση. Ετσι θα τα δώσουμε τα ριμάδια τι να κάνουμε;

Αποφάσισα να πάρω λίκνο αναδιπλούμενο ώστε πρώτα Ο Θεός το καλοκαίρι να φύγω με το λικνο για το νησί. Να το στήσω εκεί και να κοιμαται το μπεμπάκι άνετα. Όταν γυρίσω μετά το καλοκαίρι θα πάρω κούνια (ίσως και το καλοκαίρι με τις εκπτώσεις).

Και την συρταριέρα για να την κάνω αλλαξιέρα. Αυτάααααα προς το παρόν.

Πρέπει να πάρω κανένα σουτιέν θηλασμού, κανένα ζιπουνάκι για το μωρό, σεντονάκι, κουβερτάκι....κλπ. Και ειναι καλή φάση τώρα που έχει εκπτώσεις και παίζουν κάτι προσφορές.

Geminaki να πάρεις κανένα ρουχαλάκι ακόμα. Τώρα λογικά κάτι θα βρεις σε εκπτώσεις. Εγώ καμια φόρμα θα πάρω μόνο...εντάξει τα κατάφερα μέχρι τώρα με τα 2 παντελόνια στην δουλεια. Από την άδεια και μετά...εχει να πέσει φόρμα...

Σας έχω τρελλάνει στην πολυλογία ε;

A5K6p3.png

ΚΑλησπέρα!! Κρυο, κρύο καιρός για δύο!!

Palmoma κι εγώ τα χω αυτά τα αγχη για τη μαμά μου. κι ας μενουμε 1,5 χλμ μακριά... Ειναι που γενικά πιστευω οτι η μοναξιά ειναι δυσκολο πράγμα και θεωρώ οτι εχει χάσει τον "ισορροπιστή" της που ηταν ο μπαμπάς μου. Ειναι φυσικά πολύ δυναμική αλλά ακόμα και αυτό της βγαινει με αρνητισμό καμιά φορά. Δεν μπορώ να το περιγράψω και ακριβώς...Και το χειρότερο ειναι οτι μερικά πράγματα απλά δεν αλλάζουν....Τελοσπάντων!

Αχ θα πάρεις αυτό το καροτσι που εχουν όλες οι famous μαμαδες και κάνουν βολτες στο Golden Hall??:tongue::tongue: Χωρίς πλάκα τωρα, ειναι οντως τελειο και φαντάζομαι πολύ μελετημένο! Γιατί εχεις την αίσθηση οτι θα μπατάρει αλλά ειναι εκει σταθερό! Ποσο κάνει αλήθεια??

Κι εγώ για καρεκλάκι τωρα κοιτάω στο φορουμ βασικά για σχολια αν ειναι να πάρω το 0-9 ή το πιο μεγάλο...Θα θελα το μικρό να πω την αλήθεια γιατί μαλλον θα τα βολέυει κι αυτά να ειναι σε πιο ξαπλωτή στάση οσο ειναι πολύ μικρούλια. Αλλά αυτό σημαίνει οτι συνολικά θα πρεπει να πάρουμε 4 καρεκλάκια στο συνολο και μου φαίνεται λίγο χλωμο. Δε θελω να πάρω και απ το jumbo θελω να ειναι καλό αφού δεν πάιζουμε με την ασφάλεια!

Εχεις δει από κοντα αυτά που ειναι από νεογέννητα μεχρι 18 κιλά? Εχουν μαξιλάράκι για οοσ ειναι πολύ μωρά, πως τα ειδες??

Ρουχα ναι, κάτι θα παρω ακόμα... Εσύ την εβγαλες με δυο πανελόνια και φορμες,ε? μια χαρά τοτε! Το θεμα ειναι οτι με τοσο κρύο δε θελω να το κουνήσω απ το σπίτι!! Και από την άλλη μεσα όλη την ώρα βαριέμαι:rolleyes: Δεν ξέρω τι θέλω δηλαδή!

Αυτά τα δικά μου! Σας φιλώ ολες!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki το καρότσι κάνει έναν μισθό...850 ευρά για την ακρίβεια. Η αλήθεια ειναι οτι οι famous μάλλον το έχουν πάρει εξαιτίας της τιμής...εγώ θέλω (γιατί ακόμα δεν το εχω πάρει) να το πάρω εξαιτίας της εργονομίας του. Και η 3ετής εγγύηση βεβαια ειναι κάτι στα λεφτά που δίνεις.

Τα καρεκλάκια τα έχω δει απο κοντά. Λοιπόν τα μικρά 0-13 κιλά που μεταφέρονται...ειναι ελαφρώς...ασήκωτα (είπαμε έχουμε θέμα με το βάρος). Και ειπαμε οτι αν δεν είναι εύκολο στην μεταφορά...τοτε δεν χρειάζεται να τα πηγαινοφέρνουμε στο αυτοκίνητο. Και έτσι μάλλον πάμε προς το 0-18. Τα οποία βεβαια ειναι τεράστια και έχουν ενα μαξιλαράκι για τα νεογέννητα...αλλά πάλι εμένα μου φαίνεται οτι εκει μέσα ένα νεογέννητο θα χάνεται.

Και εχουμε επισης σκεφτεί...τον μάρσιπο. Επειδή έχουμε σκάλες στο σπίτι...και κακές σκάλες (κακή κατασκευή) θα πρέπει όποιος κατεβάζει το παιδί από το σπίτι να κρατιέται κι όλας...επομένως...ενα χερι τουλάχιστον θα πρέπει να ειναι ελεύθερο...και επομενως ο μάρσιπος φαντάζει αυτή την στιγμή αναγκαίος.

A5K6p3.png

Geminaki το καρότσι κάνει έναν μισθό...850 ευρά για την ακρίβεια. Η αλήθεια ειναι οτι οι famous μάλλον το έχουν πάρει εξαιτίας της τιμής...εγώ θέλω (γιατί ακόμα δεν το εχω πάρει) να το πάρω εξαιτίας της εργονομίας του. Και η 3ετής εγγύηση βεβαια ειναι κάτι στα λεφτά που δίνεις.

Τα καρεκλάκια τα έχω δει απο κοντά. Λοιπόν τα μικρά 0-13 κιλά που μεταφέρονται...ειναι ελαφρώς...ασήκωτα (είπαμε έχουμε θέμα με το βάρος). Και ειπαμε οτι αν δεν είναι εύκολο στην μεταφορά...τοτε δεν χρειάζεται να τα πηγαινοφέρνουμε στο αυτοκίνητο. Και έτσι μάλλον πάμε προς το 0-18. Τα οποία βεβαια ειναι τεράστια και έχουν ενα μαξιλαράκι για τα νεογέννητα...αλλά πάλι εμένα μου φαίνεται οτι εκει μέσα ένα νεογέννητο θα χάνεται.

Και εχουμε επισης σκεφτεί...τον μάρσιπο. Επειδή έχουμε σκάλες στο σπίτι...και κακές σκάλες (κακή κατασκευή) θα πρέπει όποιος κατεβάζει το παιδί από το σπίτι να κρατιέται κι όλας...επομένως...ενα χερι τουλάχιστον θα πρέπει να ειναι ελεύθερο...και επομενως ο μάρσιπος φαντάζει αυτή την στιγμή αναγκαίος.

Κατάλαβα... Πάντως το καροτσι θα τα αξίζει τα λεφτά του.

Οσο για τον μαρσιπο κι εμεις θα κοιτάξουμε. Πιο πολύ μου αρεσει το σλινγκ. Βεβαια τα δυο παιδια συνηθως τα εχεις μαζι, οποτε δεν ξερω αν βολεύει. Θα δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλέ που χαθήκατεεεεε;

Εγω σήμερα πήγα στην κοπή της πίτας του Στόχου (Σας εχω πει στις παλιές οτι ειμαι εθελόντρια στον Στόχο: Η Μόδα πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους). Νομίζω οτι αύριο θα μας δείξει το Mega...στο πρωινό μάλλον. Εγώ θα είμαι δουλειά βεβαια...αλλά εσείς αν δείτε μια φουσκωτή εγώ ειμαι...:tongue:.

Κατά τα άλλα γύρισα, μαγείρεψα, εμεινα ένα 2ωράκι ξάπλα στον καναπέ με τα πόδια ψηλά...ξεπρίστηκαν...και τώρα πάω για ύπνο.

Geminaki αύριο πάω για αποτρίχωση...θα σου πω εντυπώσεις.

Καληνύχτα σε όλες.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ που χαθήκατεεεεε;

Εγω σήμερα πήγα στην κοπή της πίτας του Στόχου (Σας εχω πει στις παλιές οτι ειμαι εθελόντρια στον Στόχο: Η Μόδα πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους). Νομίζω οτι αύριο θα μας δείξει το Mega...στο πρωινό μάλλον. Εγώ θα είμαι δουλειά βεβαια...αλλά εσείς αν δείτε μια φουσκωτή εγώ ειμαι...:tongue:.

Κατά τα άλλα γύρισα, μαγείρεψα, εμεινα ένα 2ωράκι ξάπλα στον καναπέ με τα πόδια ψηλά...ξεπρίστηκαν...και τώρα πάω για ύπνο.

Geminaki αύριο πάω για αποτρίχωση...θα σου πω εντυπώσεις.

Καληνύχτα σε όλες.

Χανόαμαστε Palmoma κάνε κάτι...υπολειτουργει το καφε μας!

Future εισαι εδώ??????????

Εγώ δεν εχω νεα, τα ίδια! Χαιρομαι που ειναι Παρασκευή. Εχει και γενέθλια ο άντρας μου την Κυριακή οπότε θα βγούμε για φαγητό. Τςςςςςς! Πήρα φορα!!

Αυριο θα του κάνω μια τουρτίτσα ετσι για το καλό! Εχω κολλημα, νομίζω οτι δεν πάει καλά΄η χρονια αν δε σβήσεις κεράκια:tongue:

Ευτυχως αυτή τη βδομάδα πηρα μονο 400γρ! Πάλι καλα αν σκεφτεις πόσο εχω φάει! Πρεπει ομως να χαλαρώσω λίγο.Αυτή τη βδομάδα θα μου επιτρεψω από γλυκά μονο ενα κομμάτι απ την τουρτα!

Εσ'υ πως πας με τα αναλατα?? Αυτή τη βδομάδα κι εμενα ηταν κάπως πρησμένα τα πόδια αλλα΄τωρα δυο μερες ειναι καλύτερα. Με πειράζει εχω παρατηρήσει αν τρωω γλυκα και ψωμια... Απλά οσο πάει νομίζω γινεται πιο ευκολα.

Στην τηλεοραση δε σε ειδα καλέ!! Κοιμόμουν να πω την αλήθεια...Ξυπνησα στις 9:30. Αν ειχα δει το μνμ νωρίτερα θα ειχα σηκωθεί να σε καμαρώσω! Δεν πειράζει...

Καλή αποτριχωση σήμερα. Θα κλέισω κι εγω ραντεβού να πάω την επόμενη εβδομάδα. Πες μου πως αντέδρασε η μικρή σου! Αν και δε νομίζω να το αναβάλλω άλλο. Πλεον δεν βλέπω κάν την περιοχή:tongue: χαχα

Φιλιά!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki ακυρη η αποτρίχωση...εχω ενα πρόβλημα...στην περιοχή...λιγο πιο πίσω...και φοβήθηκα να πάω για να μην υπάρξει ερεθισμός. Θα περιμένω να συνέλθω (άτιμη δυσκοιλιότητα!) και θα πάω μετά.

Όσο για το Mega τελικά δεν μας έδειξαν λέει σήμερα. Από βδομάδα μάλλον. Και εγω η χαζή δεν ρώτησα...αλλά μου φαίνεται αστείο να ρωτας επειδή έτυχε να ειναι εκει μια καμερα (ξέρεις και καλά ψώνιο...).

Σήμερα είχε ωραία μέρα. Ανέβηκε και η θερμοκρασια και ειναι καλάααα.

Στην δουλεια απολυθηκαν ακομα 4 άτομα...ετσι για να ξεκινήσουμε ΚΑΙ το 2012..ειχανε ηρεμήσει 3 εβδομάδες αλλά επανήλθαν.

Αντε επιτέλους ΣΚ.

Εχω αρχίσει πραγματικά τώρα να ανησυχώ για την απουσία ορισμένων...ειδικά της Future.

A5K6p3.png

Geminaki ακυρη η αποτρίχωση...εχω ενα πρόβλημα...στην περιοχή...λιγο πιο πίσω...και φοβήθηκα να πάω για να μην υπάρξει ερεθισμός. Θα περιμένω να συνέλθω (άτιμη δυσκοιλιότητα!) και θα πάω μετά.

Όσο για το Mega τελικά δεν μας έδειξαν λέει σήμερα. Από βδομάδα μάλλον. Και εγω η χαζή δεν ρώτησα...αλλά μου φαίνεται αστείο να ρωτας επειδή έτυχε να ειναι εκει μια καμερα (ξέρεις και καλά ψώνιο...).

Σήμερα είχε ωραία μέρα. Ανέβηκε και η θερμοκρασια και ειναι καλάααα.

Στην δουλεια απολυθηκαν ακομα 4 άτομα...ετσι για να ξεκινήσουμε ΚΑΙ το 2012..ειχανε ηρεμήσει 3 εβδομάδες αλλά επανήλθαν.

Αντε επιτέλους ΣΚ.

Εχω αρχίσει πραγματικά τώρα να ανησυχώ για την απουσία ορισμένων...ειδικά της Future.

Ωχ καταλαβα....καλα η δυσκοιλιότητα δεν παίζεται. Ευτυχως τωρα τελευταια το χω ρυθμίσει κάπως αλλά τρωω οπωσδήποτε 1-2 ακτινίδια τη μέρα. Α και στιβώ και πορτοκάλια αλλά οχι καθημερινά. Πάντως οταν με ειχε πιάσει πολύ εντονα (ηταν οταν ηταν και τα δυο μωρα χαμηλά σ ενα σημείο) πηρα υπόθετα γλυκερίνης και ειδα το φως μου!:P Πολύ αποτελεσματικά σου λέω και άμεσα. Ομως δεν πρεπει να το παρακάνεις γιατί παίζει να σου κάνουν συσπάσεις. Εγώ δυο φορες εχω πάρει αλλά τα χω εκει στο ψυγείο για ώρα ανάγκης!

Αν μαθεις να μας πεις!

Οσο για τις απολύσεις, ας μην το συζητάμε. Χαμός γινεται και δεν ξερεις τι να πεις καν. Ουτε κιχ μου φαινεται δε μας αφηνουν. Μας εχουν δέσει χειροπόδαρα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αγάπες μου!!!!!!!!!

Δεν σας ξέχασα!!!!!!!!!!Δεν έχω υπολογιστή......΄έχει σοβαρό πρόβλημα,και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αυτή την στιγμή λεφτά.Βλέπετε το αγαπημένο μας κράτος με θυμήθηκε, όπως όλους ,πολύ αυτή την εποχή με τα διάφορα χαράτσια που έπεσαν όλα μαζί...και με ένα μισθό...καταλαβαίνετε!!!Σιγά σιγά τα βάζω τα πράγματα στην θέση τους και θα δω τι θα γίνει και με τον άτιμο τον υπολογιστή μου.Τον έπιασε η κρίση φαίνεται και αποφάσισε να αυτοκτονήσει.......anyway......

Να ξέρετε οτι σας διαβάζω από το κινητό μου αλλά δεν μπορώ να γράψω....και μου την δίνει αφάνταστα.Από υγεία λοιπόν είμαι καλά.....δόξα το Θεό!!!!Η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά με πήραν λίγο ...καλά αρκετά... από κάτω, αλλά θα συνέλθω...

Χαίρομαι που βλέπω ότι όλα πάνε καλά για εσας.Να προσέχετε πολύ εσείς οι εγκυούλες!!!

Καρντάσι...καλή επιτυχία...όλα να σου πάνε καλά...όχι καλά ..ΥΠΕΡΟΧΑ να σου πάνε!!!!

Geminaki μου...φιλιά πολλά αγάπη μου...πολλά ...πολλά...πάρα πολλά!!!!!!!

Palmomaki....πέρνάει ο καιρός....σαν χθες το θυμάμαι που πήρες το θετικό αποτέλεσμα.Με το καλό κορίτσι μου,να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την μπουμπού.

Φιλιά και στις υπόλοιπες...να είστε καλά παρόλο που δεν μπαίνετε...(ποιά μιλάει)....Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι όλες...και μου λείπετε..ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε..είμαι στην κουνιάδα μου και μπήκα από τον υπολογιστή του ανηψιού μου.....(του είπα να τον φιλοξενήσω για λίγο...μαζί με τον υπολογιστή του...αλλά μπααααα....δεν δέχεται ο άτιμος!χιχιχι)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αντε βρε Future είχες αρχίσει να με αγχώνεις....πάλι καλά αφού είσαι καλά όλα καλά. Κουράγιο κορίτσι με τα οικονομικά..καταλαβαίνω...εχουν ζορίσει τα πράγματα.

Να'σαι καλά και όλα σιγα σιγά θα φτιάξουν. Μην αγχώνεσαι. Να μας διαβάζεις και εμείς θα σου γράφουμε τα νέα μας (αα δεν σας το ειπα το άλλο...στο μαιευτήριο ΡΕΑ εχουν λέει βάλει στα δωμάτια οθόνες αφής για να μπαινει η λεχωνα στο ιντερνερ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!)

Geminaki θα βάλω και εγώ στην καθημερινή μου πλέον διατροφή τα ακτινίδια...δεν γινεται αλλιώς. Και ας μην μου αρέσουν :confused: Πρέπει να τρώω κάθε μέρα μπας και ρυθμιστώ...δεν πάει άλλο.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...