Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!Βλεπω ολες μια χαρα ειμαστε!!:D:D

Palmoma συμφωνω και επαυξανω!!Ουτε που το εχω καταλαβει κι εγω!Μου φαινεται απιστευτο πως εχει περασει ετσι ο καιρος!!Ετοιμαζομαστε κι εμεις σιγα-σιγα και δε το πιστευω.

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου και στις φιλες που δεν ειναι εγκυες ακομη,φετος να ειναι η χρονια τους!Πιστευω πως ολες θα τα καταφερουν!

Ευχομαι και σ εμας να πανε ολα καλα και να εχουμε γερα μωρακια και τελειομηνες εγκυμοσυνες!

Gemini εγω νομιζω ενα κι ενα θα ειναι!!Ποτε θα τα ξαναδειτε?Εμεις πηγαμε χθες στο γιατρο και ειναι ολα καλα μεχρι τωρα Δοξα τω Θεο!

Ioanna βουρ στο ψητο και μη φοβασαι τιποτα!!Ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα!!Μονο μην αγχωνεσαι,ριξ το εξω!!Ειπαμε..φετος η χρονια σου!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A!Oσο για το αλατι,οπως εχω ξαναπει.εγω δεν τρωω εδω και 7 μηνες.Πιστεψτε με,συνηθιζεται!Οι πρωτες 2-3 μερες ειναι λιγο δυσκολες,αλλα μετα ειναι ολα οκ.Αργοτερα δε θα θελετε να τρωτε απο μονες σας.Θα δειτε και διαφορα στα κιλα κοριτσια!Αμεσα,χωρις πλακα!! Πραγματικα αξιζει τον κοπο,κι εξαλλου,δεν ειναι και για παντα!!Λιγο υπομονη!!

Καλησπέρα κι από μενα!!!

Lucky εχεις μπει κι εσύ στην τελική ευθεία! Πως πας αλήθεια??

Κι εγώ νομίζω ενα κι ένα θα ναι...Θα δουμε στη Β επιπεδου που θα κάνω στις 27-01. Καλά να ναι!!

Εσύ τωρα που πλησιάζεις, η κοιλιά σου ειναι πόλύ μεγάλη?? Σε ρωτάω γιατί τωρα μπαινω στην 20η εβδομάδα και αν και εχω πάρει μονο 2-3 κιλά η κοιλιά μου ειναι τεράστια!!!!!!!!! Τοσο που ολοι μου λένε οτι φαινεται οτι εχω πάρει παραπάνω:( Μα πόση θα φτάσει??? Και μάλιστα ειναι αρκετά ψηλά, ξεκινάει κάτω απο το στομάχι ακριβώς!! Κι εσένα ετσι ειναι??

Κατα τα άλλα εγώ τα ίδια! Εχω αρχίσει και βαριέμαι. Ειχα συνηθίσει τον άντρα μου που δε δουλευε τωρα στις διακοπές και ημασταν ολο βολτες και παρέα και τωρα μου κακοφαίνεται....Πρεπει να πάρω τα πάνω μου πάλι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσάκια

Lucky αντε με το καλό τα διδυμάκια σου. Έχεις δίκιο μωρέ με το αλάτι...όλα καλά σιγά. Ελπίζω να ξεπρηστουν και τα ποδαράκια μου και να ηρεμήσω λίγο.

Εχω βαρύνει λίγο....σήμερα δεν μπορούσα να στρίψω καλά καλά για να δω να κάνω όπισθεν με το αυτοκίνητο. Βλέπω τις σκάλες του σπιτιού και για να τις ανέβω κάνω πρώτα...διαλογισμό :tongue:. Αααχ τελικά η άδεια που ξεκινά 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ είναι πολυ καλά υπολογισμένη.

Geminaki μην αγχώνεσαι..θα έρθει ο καιρός που θα παρακαλάς να κοιμούνται και λίγο. Ακόμα και όταν θα τα έχεις μέσα σου ακόμα...όταν θα αρχίσουν να χορεύουν...και θα έχεις βαρύνει...θα προσπαθεις...με διαλογισμό πάλι να τα κάνεις να ηρεμήσουν.

Εμάς η δικιά μας ειναι σχετικά ήρεμη δεν μπορώ να πω...κοπανάει κατά καιρούς αλλά στην καθημερινή φάση ειναι διακριτική..οι κινήσεις τις δηλαδή ειναι ήπιες :P

Ήθελα να ήξερα τι κανουν όλες οι άλλες οι εξαφανισμένες....και ειδικα η Future

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια

Lucky αντε με το καλό τα διδυμάκια σου. Έχεις δίκιο μωρέ με το αλάτι...όλα καλά σιγά. Ελπίζω να ξεπρηστουν και τα ποδαράκια μου και να ηρεμήσω λίγο.

Εχω βαρύνει λίγο....σήμερα δεν μπορούσα να στρίψω καλά καλά για να δω να κάνω όπισθεν με το αυτοκίνητο. Βλέπω τις σκάλες του σπιτιού και για να τις ανέβω κάνω πρώτα...διαλογισμό :tongue:. Αααχ τελικά η άδεια που ξεκινά 56 ημέρες πριν την ΠΗΤ είναι πολυ καλά υπολογισμένη.

Geminaki μην αγχώνεσαι..θα έρθει ο καιρός που θα παρακαλάς να κοιμούνται και λίγο. Ακόμα και όταν θα τα έχεις μέσα σου ακόμα...όταν θα αρχίσουν να χορεύουν...και θα έχεις βαρύνει...θα προσπαθεις...με διαλογισμό πάλι να τα κάνεις να ηρεμήσουν.

Εμάς η δικιά μας ειναι σχετικά ήρεμη δεν μπορώ να πω...κοπανάει κατά καιρούς αλλά στην καθημερινή φάση ειναι διακριτική..οι κινήσεις τις δηλαδή ειναι ήπιες :P

Ήθελα να ήξερα τι κανουν όλες οι άλλες οι εξαφανισμένες....και ειδικα η Future

Ασε το ιδιο νιώθω κι εγώ για τη σκαλα!! Το ιδιο και οταν σηκώνομαι από ενα χαμηλό καναπεδάκι...Και που εισαι ακόμα λέω στον εαυτό μου:rolleyes: Σε κανα μηνα θα πέφτει πολύ γελιο!!

Κ'ανε και υπόμονή και για την άδεια! Θα περάσει ο καιρός!!

Να σε ρωτησω, αποτριχωση κάνεις ακόμα με κερι σε αισθητικό?? Οταν κάνεις νιώθεις το μωρό να κινείται, σαν να ενοχλείται δηλ από τον πονο, ή να κάνεις καθόλου συσπάσεις?? Λεω να κάνω τωρα μετά από πολύυυυ καιρό μιας και δεν βλέπω ιδιαίτερα εκει κάτω:tongue: Φοβάμαι ομως από την πολλη αποχή μηπως εχω ξεσυνηθίσει τον πόνο και δεν κάνει...Τι λες?

Ασχετο αλλά εχω από τη Δευτέρα φάει το καταπέτασμα και φοβάμαι να ζυγιστώ άυριο:-(:sad: Αφου πρηστηκαν κι εμενα τα ποδια μου να φανταστείς από τη ζάχαρη και το αλάτι...πιστεύω θα με δειξει +2 άυριο. Αλλά τουλάχιστον θα στεναχωρηθώ και θα συμμαζευτώ πάλι! Κραξτε με κι εσέις λίγο!!

Πολλή φλυαρια με επιασε βραδιάτικο...Οχι τιποτε άλλο αλλά μιλάω και μονη μου μάλλον! χαχα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον Gemini σε κραζω:κρα,κρα,κρα!!!

χαχαχα!!

Η κοιλια μου δεν ειναι μεγαλη και ειχα λιγο ανησυχησει,αλλα ο γιατρος προχθες απλα συμφωνησε χωρις ομως να βλεπει κατι κακο σ αυτο.Αφου τα μπεμπεκια ειναι καλα,δεν εχω ζητημα!Παντως φαινεται οτι ειμαι εγκυος.Κι εμενα με δυσκολευει η οδηγηση μερικες φορες,κυριως το παρκαρισμα,αλλα δε γινεται.Πως να παω στη δουλεια?

Παντως κοψ' τε το παλιο-αλατι.Δε θελω να σας αγχωσω,αλλα το νου σας για προεκλαμψια!Αρα κοψ'τε το να μην εχετε προβλημα!!;)

Καλημέρα!!!!!!!!!! Παρασκευούλα σήμερα, ωραία!!!

Ζυγίστηκα και πηρα κι άλλο ενα κιλο...Αρα συνολικά ειμαστε +3. Αυτη τη βδομάδα θα ειμαι καλό κορίτσι:tongue::tongue:

Λοιπον Gemini σε κραζω:κρα,κρα,κρα!!!

χαχαχα!!

Η κοιλια μου δεν ειναι μεγαλη και ειχα λιγο ανησυχησει,αλλα ο γιατρος προχθες απλα συμφωνησε χωρις ομως να βλεπει κατι κακο σ αυτο.Αφου τα μπεμπεκια ειναι καλα,δεν εχω ζητημα!Παντως φαινεται οτι ειμαι εγκυος.Κι εμενα με δυσκολευει η οδηγηση μερικες φορες,κυριως το παρκαρισμα,αλλα δε γινεται.Πως να παω στη δουλεια?

Παντως κοψ' τε το παλιο-αλατι.Δε θελω να σας αγχωσω,αλλα το νου σας για προεκλαμψια!Αρα κοψ'τε το να μην εχετε προβλημα!!;)

Ευχαριστώ για το κράξιμο!!:tongue:

Μπράβο που διατηρείς την κοιλίτσα!! Και φυσικά θα φαινεται οτι εισαι εγκυος καλέ, αυτό μας έλειπε! Εδώ κοντεύεις να γεννήσεις!! χαχα! Απλά η κοιλιά σου θα ναι σαν τη δικιά μου;) Μπορεί να παίζει και ρολο που κάνεις τη διατροφή, ποιος ξέρει... Εμένα ο γιατρός ειπε καμπύλη θα κάνω από 24η εβδ και μετα... Μονο αν μου πει τιποτα ο γιατρός στη β επιπέδου θα την κάνω νωρίτερα (δηλ στην 22η εβδ).

Πάντως αρχίζει το ζορι και για μενα σιγά σιγά. Χτες ειδικά που εφαγα και πολύ η κοιλια ειχε τσιτώσει και δυσκολευόμουν να αλλάξω και πλευρό! Τι θα κάνω σ ενα μήνα????:confused::confused: Και λαχανιάζω κιολας ευκολα...

Κι αυτό με το αλατι... θα δω τι θα κάνω. Δεν μπορω τα ανοστα!! Εσύ δηλ δε βάζεις καθολου στο φαγητό?? Εγώ εκανα κάτι μπιφτέκια με λίγο αλάτι (το πράσινο ομως που εχει το μισό νάτριο) και μου φαινόντουσαν νοσοκομειακά!! Ουφ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

geminaki οχι,δε βαζω καθολου αλατι.

Η μονη παρασπονδια που εχω κανει ειναι στην ψαροσουπα.Α,ολα κι ολα!!Εκει,θα βαλω γιατι πολυ απλα ΔΕΝ τρωγεται ουτε για πλακα.Αλλα σε ολα μα ολα τα υπολοιπα φαγητα,απο τοτε που ξεκινησα την εξωσωματικη(πανε 8 μηνες) δεν βαζω.

Κοιτα,μην το παιρνεις βαρια και κυριως οχι σοβαρα.Δες το σαν μια μικρη θυσια για τα μπεμπακια.Δεν ειναι για παντα και πιστεψε με,αφου το συνηθισα εγω,τοτε ολες μπορειτε να το συνηθισετε!Περναει ο καιρος μωρε!!;)

Οσο για την κοιλια,καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη,αρα και καθε κοιλια ειναι διαφορετικη!!Μη νιωθεις ασχημα,ισα ισα να εισαι χαρουμενη που ολα πανε καλα,και με το καλο οταν γεννησεις θα τα θυμασαι και θα γελας!!

Κοριτσάκια μου καλά καλησπέρα...

επιτέλους Παρασκευούλα ζάχαρη...μέλι. Να ηρεμήσουμε και λίγο.

Λοιπόν..θέμα κοιλιά. Και εγω έχω μικρή κοιλιά...για την εβδομάδα στην οποία ειμαι. Αλλά τα κιλα ειναι πάνω από όσα θα έπρεπε...να τα πω; Θα φρίξετε...ειναι 12!!! Αλλα ειμαι σε καλό δρόμο...εχασα 300 ολόκληρα γραμμάρια και προσπαθώ και για τα υπόλοιπα. Να κατέβω κανένα κιλάκι...γιατί όλοι λένε οτι τώρα από εδώ και στο εξής θα ανεβαίνουν τρέχοντας.

Βέβαια κανω και την κατακράτηση....και όσο να'ναι παίζει κι αυτό ρόλο στα κιλά. Και φυσικά έχω και την περίφημη δυσκολιότητα...και δυσκολεύομαι...πολύ.Μόνο τα ακτινίδια κάνουν δουλεια...και αυτά δεν μου αρέσουν. Αλλά αναγκαστικά τι να κάνω; Τα τρώω....Καθε φορά που τα έβγαλα από την διατροφή μου το πληρωσα ακριβά :oops::oops:

Κατα τα άλλα...ναι Geminaki κάνω αποτρίχωση με κερι...μου κάνουν δηλαδή. Και οχι δεν αντιδρά το μωρό...εντάξει μπορεί να κουνηθεί καμιά φορά αλλά δεν νομίζω οτι ειναι από πόνο...δεν πονάω τόοοοοσο πολύ άλλωστε...Η καλύτερή μου θα ειναι να καταφέρω να πάω και πριν τον τοκετό ώστε να την κάνω εκει την αποτρίχωση και να μην υποστώ το ξύρισμα με ό,τι συνεπάγεται....αλλά εντάξει αν δεν μπορέσω δεν θα τρελλαθω κι ολας.

Πήρα τιμές από τα υποψήφια μαιευτήρια...έχουν πέσει οι τιμές...όχι οτι ειναι φθηνά βεβαια...αλλά από ό,τι ήταν κάπως έχουν χαλαρώσει.

Περιμένω να μάθω και για το ΛΗΤΩ...και μάλλον εκεί θα πάω τελικά (ο γιατρός μου ειναι σε 3...)

Ααα και να πω για το αλάτι. Επειδή όοοοολες οι τροφές έχουν αλάτι, ακομα και μια τούρτα σοκολάτα, το να μαγειρεύεις χωρίς αλάτι δεν σου στερεί ουσιαστικά το αλάτι...απλά στο μειώνει. Εντάξει δεν ειναι και ό,τι καλύτερο αλλά η Lucky εχει δίκιο....το συνηθίζεις πρώτον και επειτα για σκεφτείτε...όταν ειμασταν μωρά δεν ξέραμε τι σημαίνει αλάτι και ζάχαρη..ειχαμε τις γεύσεις αγνές. Μετά αρχίσαμε να αποκτάμε νέες "αλλοιωμένες" γεύσεις. Πάντως Geminaki νομίζω οτι τα πας τέλεια με τα κιλάκια σου...

Αυτό θα πει...πολυλογία!

A5K6p3.png

Palmoma τι ωραία!!!!!!!!!!!! Ψάχνεις κιολας για μαιευτήριο! Μπράβο μπράβο!:D:D Με το καλό!

12 κιλά εντάξει εισαι μωρέ...στα λογικά πλαίσια. Αμα κάνεις και λιγο προσοχή τωρα θα τα πας καλά. Νομίζω και στο τελος δεν μπορείς να τρως και πολύ...Εμένα το ενα μωρο ειναι αρκετά ψηλά και τελικά καταλαβα οτι δεν ειναι οτι τρωω πολύ, αλλά και με το λίγο φαγητό ειναι σα να εχω φαει ενα αρνι! χαχα Οπότε θα κάνω κράτει θελοντας και μη...

Κι εγώ το σκεφτομαι με την αποτριχωση, μιας και θα κάνω και σίγουρα καισαρική να κ'ανω και μια αποτριχωσούλα στο τελος. Το θεμα ειναι να πετυχεις το timing!:tongue: Θα πάω ομως πρωτα τωρα σε καμια εβδομάδα και θα σου πω εντυπώσεις!

Οσο για τη δυσκοιλιότητα.....αστο! Κι εγώ με κανα ακτινίδιο μονο βλέπω προκοπή και αν! Και μάλιστα καιρό τωρα! Δυσκολη η ζω'η της εγκούου τελικά!

ΠΕριμένουμε φιλους τωρα και φτιάχνω πίτσα! Εχει γινει σπεσιαλιτέ μου! Μην το πειτε, ξέρω...με ρέγουλο!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...τι κανετε; Έχετε κρύο;

Εδώ καλά ειμαστε, αλλά βρέχει συνέχεια...αυτή την χαζοβροχή την λίγη αλλά συνεχή...ό,τι πρέπει για να είσαι μέσα στην υγρασια όλη μέρα.

Κατά τα άλλα..Geminaki γιατί λες οτι πας για σίγουρη καισαρική; Λόγω διδυμων; Ή εχεις και κάτι άλλο; (καμιά μυωπία μεγάλη ας πουμε).

Εγώ χθες πήγα σε ένα πρατήριο βρεφικών ειδών, motherbaby λέγεται (εχει και site)...αλλά απογοητεύτηκα. Είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια στο φόρουμ...αλλά τελικά όταν πήγα εκεί δεν μπορώ να πω οτι ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Μου φάνηκαν λίγο φτηνιάρικα από πλευράς ποιότητας και χωρίς γούστο ρε γαμώτο. Και οι τιμές τελικά δεν είχαν και τόσο μεγάλη διαφορά απο τα κατ/τα. Και ήταν και στην άλλη ακρη (Περιστέρι).

Ετσι πάλι από την αρχή...ήλπιζα οτι εκει θα έβρισκα τα επιπλα που θέλω...αλλά γιοκ.

Σήμερα θα πάω σε λίγο σε ένα επιπλάδικο εδώ κοντά να δω για συρταριέρα...που θα την κάνω και αλλαξιέρα. Ειναι πολυ φθηνότερα απο τα κατ/τα βρεφικών και σίγουρα η ποιότητα ειναι καλύτερη.

Αντε να δουμε...

Εσείς; Τι κανετε κορίτσια;

A5K6p3.png

Καλησπέρα! Από κρυο αλλο τίποτα! Παγωνιά μιλάμε! Δε βρεχει ομως,εχει ξαστεριά!

Πως περάσατε ΣΚ? Εμείς ωράια! Βγηκαμε κιολας, σε μουσική σκηνή παρακαλώ! Μεγαλεία :tongue:χαχα Γυρίσαμε κατα τις 4:30 να φανταστείτε μετά από πολύυυυυ καιρό! Ηθελα βεβαια να πιω ενα ποτάκι αλλά δε βαριέστε! Καλά ηταν κι έτσι!

Σημερα π'ηγαμε και στην πεθερά μου και φάγαμε σουπίτσα! Το τραβάει ο καιρός!

Palmoma για καισαρική λέει ο γιατρός λόγω διδυμων...δεν έχω κάποιο άλλο θεμα. Δε μου αφησε περιθώριο επιλογής...

Ειδες καμιά φορά στα μαγαζιά αλλιώς τα περιμένεις και ακούς κι αλλιώς τα βλέπεις! Δεν πειράζει, αν δεν αξίζει τον κοπο, συνέχισε το ψάξιμο! Πάντως ακουστά το χω κι εγώ το μαγαζί...Θα το κοιτάξω από περιέργεια!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρααααα

λοιπόν πήγα στο επιπλάδικο και μάλλον βρήκα συρταριέρα. Θα παρω και αλλαξιέρα θα την βάλω από πάνω και όλα κομπλέ.

Geminaki μεγαλεία ακούω...μουσικές σκηνές και 4.30 εεεε; Μπράβο να το ρίχνεις λιγο έξω...οχι οτι θα σου λείψει το ξενύχτι δηλαδη:tongue::tongue:.

Για την καισαρική τι να πω..αφου το λέει ο γιατρός..ό,τι πει η επιστημη.

Εμεις χθες πήγαμε για ένα ποτάκι σε ενα μπαράκι διπλα απο το σπίτι. Ηπια ενα ποτηράκι κρασί...την αμαρτία μου την λέω. Ωραία ήταν...και σήμερα δεν καναμε τίποτε. Πέρα απο την επισκεψη στο επιπλάδικο...φαγητό...νάνι...και λίγες δουλειες του σπιτιού. Τωρα θα πάω για μπάνιο και ετοιμασία για την εβδομάδα...(ρούχα δουλειας...χαρτιά...οργάνωση εβδομαδας). Αντε ακόμα 3 εβδομάδες...εργασίας.. :P

A5K6p3.png

Καλησπέρααααα

λοιπόν πήγα στο επιπλάδικο και μάλλον βρήκα συρταριέρα. Θα παρω και αλλαξιέρα θα την βάλω από πάνω και όλα κομπλέ.

Geminaki μεγαλεία ακούω...μουσικές σκηνές και 4.30 εεεε; Μπράβο να το ρίχνεις λιγο έξω...οχι οτι θα σου λείψει το ξενύχτι δηλαδη:tongue::tongue:.

Για την καισαρική τι να πω..αφου το λέει ο γιατρός..ό,τι πει η επιστημη.

Εμεις χθες πήγαμε για ένα ποτάκι σε ενα μπαράκι διπλα απο το σπίτι. Ηπια ενα ποτηράκι κρασί...την αμαρτία μου την λέω. Ωραία ήταν...και σήμερα δεν καναμε τίποτε. Πέρα απο την επισκεψη στο επιπλάδικο...φαγητό...νάνι...και λίγες δουλειες του σπιτιού. Τωρα θα πάω για μπάνιο και ετοιμασία για την εβδομάδα...(ρούχα δουλειας...χαρτιά...οργάνωση εβδομαδας). Αντε ακόμα 3 εβδομάδες...εργασίας.. :P

Όμορφα!! Αντε να ξεμπερδεύεις κι εσύ με τα επιπλα σιγά σιγά και να αρχίσεις να πηγαίνεις στα χαριτωμένα-τα ρουχαλάκια δηλαδή!

Ναι ειδες κάνω προβες ξενυχτιου αλλά με κοκακολίτσα! Ενώ εσυ το ήπιες το κρασάκι σου!!! Καλά εκανες! Ειναι που δεν καπνίζω αλλιως...ασε κι εγώ τι θα έπινα!

Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά εχω μια μελαγχολία σημερα άλλο πράγμα...μεχρι και τα κλάματα εβαλα χωρίς λόγο :shock::shock:. Τωρα νι'ωθω καλύτερα βεβαια. Πρωτη φορά μου συμβαίνει. Τι να πω...ορμόνες! Αλλά ειπα οτι από άυριο δε θα το αφησω να με παίρνει ετσι από κάτω! Για να δουμε!

Καλά εχεις 3 εβδομάδες ακόμα?? Πολλες δεν ειναι? Πότε εχεις ΠΗΤ?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσάκια μου τι κάνετε? τι κρύο είναι τούτο? παγετός λέμε..αν και έχει ήλιο, το κρύο τρυπάει κόκαλα..

διαβάζω πως ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα παιδικά δωμάτια ε?? ζηλεύω! άντε βρε κοριτσάρες να γεννήσετε όλες με το καλό υγιή και όμορφα παιδάκια

θα ερημ'ωσει το καφέ μας μετά..δεν θα έχετε χρόνο να γράφετε νέα..ας είναι όμως δε βαριέσαι..θα τα λέμε στις γιορτές και στις αργίες!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...