Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!

Πάει, εχει ερημ'ωσει το καφ'ε μας.... Εγ'ω αποφ'ασισα να κλείνω το ασυρματο ιντερνετ λογω ακτινοβολίας (ναι τωρα μου θυμήθηκε:rolleyes:) και γι αυτό μπαίνω μονο 1-2 φορες τη μέρα.

Ο καιρός χάλια! Φυσάει και βρεχει χωρίς σταματημό! Οπότε οπως καταλαβαίνετε εχουμε αράξει στο τζάκι!

Σήμερα η συνάδελφος που είναι έγκυος με ρωτούσε "Τι θα κάνουμε τόσες ώρες μολις σταματήσουμε την δουλειά;" Ειλικρινά αυτή τουλάχιστον τη στιγμή δεν νομίζω οτι θα μου λείπει. Εχω να δω όλα τα του μωρού, να αποφασίσω, να κανονίσω...και νομίζω οτι ειναι ό,τι καλύτερο. Ασε δε που θα έχουμε βαρύνει κι άλλο και όλα θα τα κάνουμε...όλο και πιο αργά.

Το μόνο που με προβληματίζει ειναι η οδήγηση...μέχρι πότε θα μπορώ; Και μέχρι πότε θα επιτρέπεται; Γιατί αν μείνω χωρίς αυτοκίνητο στην Αθήνα...φέξε μου και γλύστρισα...δεμένα τα χέρια και θα περιμένω το Σάββατο τον σύζυγο....δεν λέει.

Geminaki η κοιλιά από εδώ και στο εξής θα έχει την τιμητική της. Μην ξεχνάς οτι έχεις και 2 ε; Άαααχ τι καλά που ειναι να απολαμβάνεις πάντως την εγκυμοσύνη σου.

Που ειναι οι υπόλοιπες μου λέτε;

Δε νομίζω να σου λέιψει η δουλειά μιας και είσαι στο τέλος ολο και βαραίνεις και όλα θα τα κάνεις πολύ αργά! Ασε που εχεις κι ετοιμασίες σιγα σιγα! Το clue νομίζω ειναι να μην αφεθείς και μιζεριάσεις μεσα χωρίς να κάνεις τιποτα...Οταν μπουχτίζεις, εξω!:tongue: Κι απ την άλλη τωρα ειναι η ευκαιρία να ξεκουραστείς...σε λίγο καιρό αρχίζουν τα δυσκολα-ευχάριστα!!

Ναι οντως η κοιλιά ειναι μεγάλη...βασικά σα να ειμαι στον 7ο αφού και τα μωρά ζυγιζουν οσο ενα σε αυτό το μηνα... Ευτυχώς ακόμα δεν εχω πάρει στο υπόλοιπο σωμα, μετα τα βλέπω δυσκολα τα πράγματα!!

Δε νομίζω να χεις θεμα με την οδήγηση ειδικα για κοντινές αποστάσεις και χωρίς αγχος! Το πολύ πολύ οταν φτασεις στο τελος να το απόφευγεις κάπως!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά...

εμείς σήμερα πήγαμε για φαγητό με φίλους...ωραία ήταν. Και από το απόγευμα μέσα. Βρέχει συνέχεια...αλλά δεν μπορώ να πω οτι κάνει κρύο. Μ'αρέσει που αύριο ειναι Σάββατο και ειναι ανοικτά τα μαγαζιά...γιατί σήμερα είχα το αίσθημα της Κυριακής...και ειχε μια μελαγχολία..

Geminaki εμείς οι δύο έχουμε μείνει. Τι να πω...οι άλλες αυτομόλησαν μου φαίνεται:tongue:. Ας είναι καλά...και ας χάνονται..αν και κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε εμπάργκο.

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!

ioannav ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!! ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!! Να γιορτάσεις σημερα στο φουλ!!!!!!! Και να πιεις κι ενα ποτηράκι παραπάνω;)

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά...

εμείς σήμερα πήγαμε για φαγητό με φίλους...ωραία ήταν. Και από το απόγευμα μέσα. Βρέχει συνέχεια...αλλά δεν μπορώ να πω οτι κάνει κρύο. Μ'αρέσει που αύριο ειναι Σάββατο και ειναι ανοικτά τα μαγαζιά...γιατί σήμερα είχα το αίσθημα της Κυριακής...και ειχε μια μελαγχολία..

Geminaki εμείς οι δύο έχουμε μείνει. Τι να πω...οι άλλες αυτομόλησαν μου φαίνεται:tongue:. Ας είναι καλά...και ας χάνονται..αν και κανονικά θα έπρεπε να κάνουμε εμπάργκο.

Ωραια η βολτα για φαγητό....φαντάζομαι θα ειχε και κοσμο!!

Εμείς σημερα γιορτάζει η κουμπάρα μας και θα παμε εκεί το βραδυ...

Κατά τα άλλα τα ίδια! Πάω να αλλάξω σεντονια και να βάλω πλυντήριο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ioanna Χρόνια σου πολλά και καλά, με υγεία. Να περάσεις όμορφα σήμερα, πιες ενα ποτηράκι και για εμάς. Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου σύντομα μανουλα.

Εμείς πήγαμε πάλι μια βόλτα στα κατ/τα βρεφικών. Το μόνο στο οποίο εχουμε αποφασίσει ειναι το καρότσι...που δεν επείγει κι ολας :P. Τα υπόλοιπα...ακόμα το ψάχνουμε. Έχουμε καταλήξει να μην πάρουμε καλαθούνα...αλλά λίκνο...για τους 6 πρώτους μήνες και βλέπουμε μέχρι να διαμορφώσουμε το δωμάτιο της μπουμπούς.

Κατά τα άλλα, λεφτά να'χεις να ξοδεύεις :tongue:

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!!!! Ωραια μερα σημερα, αλλά με πολύ κρύο! Ειχαν ερθει οι κουμπάροι μας σπιτι για καφεδάκι και τωρα πάμε στη μαμά για φαγητό!!

Εμείς πήγαμε πάλι μια βόλτα στα κατ/τα βρεφικών. Το μόνο στο οποίο εχουμε αποφασίσει ειναι το καρότσι...που δεν επείγει κι ολας :P. Τα υπόλοιπα...ακόμα το ψάχνουμε. Έχουμε καταλήξει να μην πάρουμε καλαθούνα...αλλά λίκνο...για τους 6 πρώτους μήνες και βλέπουμε μέχρι να διαμορφώσουμε το δωμάτιο της μπουμπούς.

Κατά τα άλλα, λεφτά να'χεις να ξοδεύεις :tongue:

Τουλάχιστον αποφασίσατε στο καροτσι!! Ποιο λέτε αλήθεια?? Καλή ιδεα και το λίκνο για αρχή, απλά πιστευω ειναι για λιγο καιρό...ισως και για λιγοτερο από 6μηνο...

Φιλια!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου γεια! σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και με το καλό εύχομαι να φέρεται στον κόσμο τα μωράκια σας..palmoma έρχεται η μεγάλη ώρα ε? πότε πέρασε ο καιρός μωρέ?? αγχώθηκα τώρα! άντε βρε κορίτσι με το καλό

gemini μεγαλώνεις και εσύ ε? θύμησε μου..φύλλο των διδύμων είδαμε? και πότε γεννάς?

τα δικά μου νέα τώρα...τελειώσαν οι γιορτές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!! φάγαμε,ήπιαμε,διασκεδάσαμε,χορέψαμε,ταξιδέψαμε και γενικά έκανα ότι περνάει απ το χέρι μου για να περάσω καλά! απο αύριο επιστροφή στην καθημερινότητα για όλους..ο άντρας στη δουλειά και εγώ στο σπίτι να το παίζω καλή νοικοκυρά!! είμαι και άνεργη πλέον μην το ξεχνάμε...τώρα λοιπόν που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα και θα μπούμε στην καθημερινότητα περνάω ΞΑΝΑ στη φάση εμβρυομεταφοράς..για να δούμε τι θα δούμε

ty11p2.png

κορίτσια μου γεια! σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και με το καλό εύχομαι να φέρεται στον κόσμο τα μωράκια σας..palmoma έρχεται η μεγάλη ώρα ε? πότε πέρασε ο καιρός μωρέ?? αγχώθηκα τώρα! άντε βρε κορίτσι με το καλό

gemini μεγαλώνεις και εσύ ε? θύμησε μου..φύλλο των διδύμων είδαμε? και πότε γεννάς?

τα δικά μου νέα τώρα...τελειώσαν οι γιορτές ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!! φάγαμε,ήπιαμε,διασκεδάσαμε,χορέψαμε,ταξιδέψαμε και γενικά έκανα ότι περνάει απ το χέρι μου για να περάσω καλά! απο αύριο επιστροφή στην καθημερινότητα για όλους..ο άντρας στη δουλειά και εγώ στο σπίτι να το παίζω καλή νοικοκυρά!! είμαι και άνεργη πλέον μην το ξεχνάμε...τώρα λοιπόν που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα και θα μπούμε στην καθημερινότητα περνάω ΞΑΝΑ στη φάση εμβρυομεταφοράς..για να δούμε τι θα δούμε

Καλώς την!!!!!:P:p

Φυλο δεν εχουμε δει ακόμα...ειναι και τα δυο στραμμένα προς τα μέσα...Στην αυχενική βεβαια κάτι ειδαμε με τον γιατρό για αγοράκι το ενα! Θα δουμε! Εχω μπει στον 5ο και στις 27/01 θα κάνω τη Β'επιπέδου, οπότε τοτε θα μάθουμε. Ολα καλά πάντως!

Χαιρομαι που περασες ωραία! Και μη σκεφτεσαι το "καλή νοικοκυρά". Κι εμεις κάπως ετσι ειμαστε τωρα! Να πάνε ολα καλα με τη μεταφορά, και το 2012 να σε ανταμείψει! Σε τι φάση εισαι?? Παιρνεις τα βρωμοcyclacur??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:-D

Καλώς την!!!!!:P:p

Φυλο δεν εχουμε δει ακόμα...ειναι και τα δυο στραμμένα προς τα μέσα...Στην αυχενική βεβαια κάτι ειδαμε με τον γιατρό για αγοράκι το ενα! Θα δουμε! Εχω μπει στον 5ο και στις 27/01 θα κάνω τη Β'επιπέδου, οπότε τοτε θα μάθουμε. Ολα καλά πάντως!

Χαιρομαι που περασες ωραία! Και μη σκεφτεσαι το "καλή νοικοκυρά". Κι εμεις κάπως ετσι ειμαστε τωρα! Να πάνε ολα καλα με τη μεταφορά, και το 2012 να σε ανταμείψει! Σε τι φάση εισαι?? Παιρνεις τα βρωμοcyclacur??

τα ξεκίνησα τα αγαπημένα σικλακούρ ναι..τα αγαπάω αυτά τα χάπια..τα λατρεύω σας λέω!! την άλλη βδομάδα θα πάρω και τα ουτρογκεστάν..εκεί να δείτε γλέντια!!!! χαχαχα θα ξαναγίνω μια μικρή φουσκίτσα απ το πρήξιμο..πάνω που χα ξαναβρεί τον κανονικό μου εαυτό....αλλά τι να κάνουμε..οι υπόλοιπες χαθήκαν ε?? δεν είναι στις δόξες του το καφέ μας πια..δεν πειράζει..θα μιλάμε πιο <αραιωμένα> πλέον

ty11p2.png

Γεια σας κορίτσια

Ioanna χαίρομαι που επανήλθες και ακομα περισσότερο που ξαναμπαίνεις στον χορό...αντε να δεις θα ειναι τυχερό. Η μπουμπου μας θα σου φέρει γούρι...θέλει φίλους και φίλες και αυτή.

Geminaki κοιτώντας τις κούνιες ειναι τεράστιες...ενα τόσο δα μικρό πλασματάκι όπως θα ειναι το νινί μας...θα χάνεται εκει μέσα. Οι "ειδικοί" λένε οτι για τις αρχές καλύτερα λίκνο ή καλαθούνα για να αισθάνεται πιο προστατευμένο. Εε καλαθούνα για 3 μήνες δεν λεει..επομένως πάμε για το λίκνο.

Η έρευνα αγορας πάει συννεφο για να αγοράσουμε μεν...αλλά να μην ξεπουληθούμε. Το καρότσι θα ειναι ακριβό ούτως ή άλλως γιατί δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε σ'αυτό. Τα υπόλοιπα λοιπόν θα τα πάρουμε μετά απο σοβαρή έρευνα αγοράς και μάλλον από βιοτεχνίες.

A5K6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Τι κάνετε?? Εγω εδώ ησυχία!!

:-D

τα ξεκίνησα τα αγαπημένα σικλακούρ ναι..τα αγαπάω αυτά τα χάπια..τα λατρεύω σας λέω!! την άλλη βδομάδα θα πάρω και τα ουτρογκεστάν..εκεί να δείτε γλέντια!!!! χαχαχα θα ξαναγίνω μια μικρή φουσκίτσα απ το πρήξιμο..πάνω που χα ξαναβρεί τον κανονικό μου εαυτό....αλλά τι να κάνουμε..οι υπόλοιπες χαθήκαν ε?? δεν είναι στις δόξες του το καφέ μας πια..δεν πειράζει..θα μιλάμε πιο <αραιωμένα> πλέον

Ελα ελα δεν πειράζει...ειναι θυσία για το μωράκι σκέψου! Δηλαδή τελος της επόμενης εβδομάδας πας για μεταφορά,ε? Πέρασε ο καιρός...Θα δεις θα ναι το τυχερό σου τωρα;)

Γεια σας κορίτσια

Geminaki κοιτώντας τις κούνιες ειναι τεράστιες...ενα τόσο δα μικρό πλασματάκι όπως θα ειναι το νινί μας...θα χάνεται εκει μέσα. Οι "ειδικοί" λένε οτι για τις αρχές καλύτερα λίκνο ή καλαθούνα για να αισθάνεται πιο προστατευμένο. Εε καλαθούνα για 3 μήνες δεν λεει..επομένως πάμε για το λίκνο.

Η έρευνα αγορας πάει συννεφο για να αγοράσουμε μεν...αλλά να μην ξεπουληθούμε. Το καρότσι θα ειναι ακριβό ούτως ή άλλως γιατί δεν θέλουμε να συμβιβαστούμε σ'αυτό. Τα υπόλοιπα λοιπόν θα τα πάρουμε μετά απο σοβαρή έρευνα αγοράς και μάλλον από βιοτεχνίες.

Συμφωνώ οτι στο καροτσι δεν παίζει συμβιβασμός! Κατά τη γνώμη μου ειναι το μονο προιόν που φθείρεται και χρησιμοποιείται πολύ.

Τωρα για κουνιες εγώ σκεφτομαι να τα χω και τα δύο μαζι μεχρι τον Σεπτέμβρη και μετα να τα χω το καθενα στην κουνια του...Με βολέυει καλύτερα νομίζω ετσι και στο δωμάτιο για αρχή!!

Να πω την αλήθεια μια κουνια μου εδωσε προχτες η κουμπάρα μου. Ειναι μπεζ-καφέ με αρκουδάκια και αθικτη. Και μου ειπε και μια φιλη για αλλη μια που ειναι πολύ καλή λεει και θελει να μου τη δώσει! Στην αρχή το σκεφτομουν αλλά τωρα με τις μειώσεις ειμαστε σε δυσκολη κατάσταση και εχω αρχίσει και φοβάμαι οπότε τις χιλιοευχαριστώ!!:P Εχουμε τοσα άλλα πράγματα για να ξοδέψουμε ουτως ή άλλως!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Geminaki να μην το σκέφτεσαι καθόλου...μακάρι να είχα και εγώ φίλες να μου δώσουν πράγματα. Μια συνάδελφος που είναι και αυτή έγκυος...δεν θα αγοράσει παρά μόνο την κουνια...όλα τα άλλα (από ρούχα μέχρι καρότσι και από αποστηρωτές μέχρι προίκα) θα της τα δώσουν φιλες...η αλήθεια ειναι οτι ζηλεύω...:oops:

A5K6p3.png

Geminaki να μην το σκέφτεσαι καθόλου...μακάρι να είχα και εγώ φίλες να μου δώσουν πράγματα. Μια συνάδελφος που είναι και αυτή έγκυος...δεν θα αγοράσει παρά μόνο την κουνια...όλα τα άλλα (από ρούχα μέχρι καρότσι και από αποστηρωτές μέχρι προίκα) θα της τα δώσουν φιλες...η αλήθεια ειναι οτι ζηλεύω...:oops:

Ναι το ξερω...ειναι μεγάλη βοήθεια. Να ναι καλά οι κοπέλες!! Μου εδωσε κιολας μαζί με την κουνια και σεντονάκια, 2 κουβερτούλες και το πάπλωμα που ειναι μαζί με την πάντα αλλά να σου πω την αληθεια σκέφτομαι να πάρω άλλη πάντα να ναι καινούρια... Μου εδωσε και ενα καρεκλάκι φαγητού φάντάσου εκανα διέγερση τοτε και ενιωθα άσχημα που το πήρα! αλλά δεν εχει χώρο στο σπίτι της και δεν ήθελε να το κρατήσει άλλο. Βέβαια πρέπει ν αγοράσω κι άλλο ένα γιατί μάλλον μαζί θα τα ταίζω...Ευτυχώς αυτά ειναι για αργότερα!

Απλά στην αρχή ενιωθα λίγο άσημα και καλά πρωτα σου παιδιά μετά από τοσο κόπο και θα τους εχεις "μεταχειρισμένα"??? Θα πάρουμε ομως σκεφτομαι ενα σωρο άλλα...

Επίσης απ οτι εχω δει τα jumbo εχουν πολύ καλές τιμές... λες δεν ειναι καλά σε ποιότητα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Απλά στην αρχή ενιωθα λίγο άσημα και καλά πρωτα σου παιδιά μετά από τοσο κόπο και θα τους εχεις "μεταχειρισμένα"??? Θα πάρουμε ομως σκεφτομαι ενα σωρο άλλα...

Επίσης απ οτι εχω δει τα jumbo εχουν πολύ καλές τιμές... λες δεν ειναι καλά σε ποιότητα??

Και εγώ έτσι σκεφτόμουν πριν...πολύ πριν μείνω έγκυος. Ήθελα καινούργια πράγματα για το παιδάκι μου....αλλά πλέον με την κρίση, τα λεφτά της εξωσωματικής και τα έξοδα...ειλικρινα θα'θελα να ειχα μια βοηθεια (δανεικά επιπλα).

Αλλά δεν πειράζει...θα την βρουμε την άκρη.

Όσο για τα jumbo ναι έχουν πολύ καλές τιμές. Η ποιότητα παίζει...ανάλογα με το τι θα πάρεις από εκεί..πχ ενα μπανάκι που ούτως ή αλλως πλαστικό θα'ναι γιατί να μην ειναι κακό από εκεί; Πρέπει απλά να επιλέξεις...η ποιότητα άλλωστε φαίνεται.

A5K6p3.png

Γύρισα από τον γιατρό...από αύριο όλα ανάλατα...τι χαρά!!! Σας ειχα πει οτι πρήζονταν τα πόδια μου...κάνω κατακράτηση..και πρέπει να το ελέγξω άμεσα.

Σε 2 εβδομάδες πάλι ραντεβού...μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά. Μου φαίνεται απίστευτο. Πως πέρασε ο καιρός από εκείνες τις αγωνίες της προετοιμασίας της εξωσωματικής, την αναμονή της εμβρυομεταφοράς, την αναμονή των αποτελεσμάτων...και τώρα στον 7ο μήνα...απίστευτο.

Αντε κορίτσια ολες να μπείτε στον χορό...μέσα απο την καρδιά μου...αλλά αρχικά..μπείτε στο καφέ μας καλε να μας πειτε τιποτε...

A5K6p3.png

Γύρισα από τον γιατρό...από αύριο όλα ανάλατα...τι χαρά!!! Σας ειχα πει οτι πρήζονταν τα πόδια μου...κάνω κατακράτηση..και πρέπει να το ελέγξω άμεσα.

Σε 2 εβδομάδες πάλι ραντεβού...μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά. Μου φαίνεται απίστευτο. Πως πέρασε ο καιρός από εκείνες τις αγωνίες της προετοιμασίας της εξωσωματικής, την αναμονή της εμβρυομεταφοράς, την αναμονή των αποτελεσμάτων...και τώρα στον 7ο μήνα...απίστευτο.

Αντε κορίτσια ολες να μπείτε στον χορό...μέσα απο την καρδιά μου...αλλά αρχικά..μπείτε στο καφέ μας καλε να μας πειτε τιποτε...

Πω πω κι αυτό με το αλάτι δεν το μπορώ καθολου...Προσπαθώ κι εγώ να το περιορίζω σιγά σιγα μπας και συνηθίσω αλλά δεν αντέχω! Μετά τρωω ενα σωρό τυρί για να ισορροπήσω τη γευση οποτε ειναι μάλλον το ιδιο πράγμα:tongue: Υπομονή ομως! Μπήκες στην τελική ευθεία οπως ειπες κι εσύ! Και αυτό δεν ειναι παρά μια μικρή μονο θυσία... Αφού ολα ειναι καλά και σε λιγο καιρό θα χεις την μπεμπούλα σου αγκαλιά!

Εγώ πηγα μια βολτα από το νοσοκομείο για να δω τι παίζει γιατί κανα 2ημερο δεν τα ειχα ακούσει καθολου κι ας εφαγα τονους σοκολάτας μπας και κουνηθούνε:tongue: Κι ενώ ενιωθα ασχημα και ολιγον τι υπερβολική οι γιατροί μου ειπαν αν εχω την παραμικρή ανησυχία να πηγαίνω! Δεν μπορώ να πω, αψογη εξυπηρέτηση!

Τελικά ολα καλά! Αλλάξαν θέση και ολο κοιμούνται τα χρυσά μου! Λέτε να ειναι και τοσο ήσυχα οταν ειναι κι έξω?? χαχα!

Καλά οτι ολες λειπουν.....η Future που ειναι??????????????????? Μας ξ'εχασε τελείως????????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...