Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κορίτσια και καλά με υγεία.

Εχω επιστρέψει από το νησί, αλλά το βράδυ της επιστροφής παρουσίασα γαστρεντερίτιδα...με εμετούς και διάροιες. Έτσι ειμαι 2 μέρες σπίτι, δεν έχω πάει δουλειά. Αύριο είχα κανονικά άδεια...αλλά ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πάω γραφείο γιατί έχω εκκρεμότητες...

Ελπιζω να είστε όλες καλά, να περνάτε καλά αυτές τις γιορτινές ημέρες με τους δικους σας ανθρώπους.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κορίτσια και καλά με υγεία.

Εχω επιστρέψει από το νησί, αλλά το βράδυ της επιστροφής παρουσίασα γαστρεντερίτιδα...με εμετούς και διάροιες. Έτσι ειμαι 2 μέρες σπίτι, δεν έχω πάει δουλειά. Αύριο είχα κανονικά άδεια...αλλά ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πάω γραφείο γιατί έχω εκκρεμότητες...

Ελπιζω να είστε όλες καλά, να περνάτε καλά αυτές τις γιορτινές ημέρες με τους δικους σας ανθρώπους.

Γαστρεντερίτιδα?????? Ωχ ειναι ίωση, εχει πολύς κόσμος....

Περαστικά ευχομαι!!! Και να προσέχεις αυριο στη δουλειά!

Ειχα ανέβει και Αθηνα κυρίως για H&M να πάρω κανα ρουχο... Αλλά στο mall δεν ειχε εγκυμοσύνης το καταστημα κι εγώ δεν ημουν για πολλά πολλά και δεν ηθελα να κατεβω κεντρο... Τελικά πήρα ενα παντελονι zara και μετα benetton ενα τζιν και δυο μπλούζες! Εφοδιάστηκα κανονικά οπως καταλαβαίνετε γιατί η κοιλια πλέον ειναι τουρλα!!!!!!:P:p

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ειχα ανέβει και Αθηνα κυρίως για H&M να πάρω κανα ρουχο... Αλλά στο mall δεν ειχε εγκυμοσύνης το καταστημα κι εγώ δεν ημουν για πολλά πολλά και δεν ηθελα να κατεβω κεντρο... Τελικά πήρα ενα παντελονι zara και μετα benetton ενα τζιν και δυο μπλούζες! Εφοδιάστηκα κανονικά οπως καταλαβαίνετε γιατί η κοιλια πλέον ειναι τουρλα!!!!!!:P:p

Με'υγεία τα ρουχαλάκια και καλή αρχή...με την κοιλιά τούρλα. Όλα να πηγαίνουν καλά και να φουσκώνεις μια χαρούλα.

Είμαι καλύτερα, αύριο θα πάω και δουλειά. Γενικά τίποτα δεν θα κάνουμε. Πρωτοχρονιά (παραμονή) θα ειμαστε μεταξύ μας...εδώ στο σπιτι εννοώ τα 3 μας...δεν προβλέπεται τίποτε άλλο....δεν υπάρχει και καμία όρεξη δηλαδή.

A5K6p3.png

Καλησπέρα!!!!!!!

Τι κάνετε?? Ειμαστε μάλλον όλες στον πυρετό των ημερών ε? Εγώ εχω καταπιαστεί με τη βιβλιοθηκη...και ανοιξα και κάτι κούτες που ειναι στο παιδικό και μεχρι που βρηκα και σημει'ωσεις από το πανεπιστήμιο!! Φυλάω τόοοοσα πράγμτα:rolleyes: και δε θελω να τα πετάξω με τιποτα, οχι όλα δηλαδή:tongue::tongue: γιατ'ι και πάλι εφυγε πολύ πράγμα!!!

Palmoma πώς πηγε η δουλειά σημερα?? Είσαι καλύτερα??

Οι υπόλοιπες καλά??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

χθες ήμουν μια χαρά. Σήμερα πήγα δουλειά και άρχισε να με πονάει ξανά το στομάχι μου...και συνέχισε όλη την ημέρα. Γυρισα το μεσημέρι, ξαπλωσα λίγο, αποκοιμήθηκα για 2 σχεδόν ώρες!!!! Ευτυχώς δεν έχω πυρετό...αλλά δεν έχω και διάθεση. Εφτιαξα πάλι λαπά, έφαγα...αλλά το στομάχι μου συνεχίζει να με πονάει.

Αύριο έχω άδεια και δεν θα πάω δουλεια. Ήθελα όμως να πάω στα μαγαζιά για κάτι ψωνάκια (σούπερ μάρκετ, ένα δωράκι για το βαφτηστήρι κλπ). Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Οι άλλες έχουν χαθεί ε; Ελπίζω να είστε καλά...αλλά το ξέρω ...αν δεν γυρίσει η Future δεν μπορούμε να πάρουμε τα πάνω μας εδώ :tongue:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

χθες ήμουν μια χαρά. Σήμερα πήγα δουλειά και άρχισε να με πονάει ξανά το στομάχι μου...και συνέχισε όλη την ημέρα. Γυρισα το μεσημέρι, ξαπλωσα λίγο, αποκοιμήθηκα για 2 σχεδόν ώρες!!!! Ευτυχώς δεν έχω πυρετό...αλλά δεν έχω και διάθεση. Εφτιαξα πάλι λαπά, έφαγα...αλλά το στομάχι μου συνεχίζει να με πονάει.

Αύριο έχω άδεια και δεν θα πάω δουλεια. Ήθελα όμως να πάω στα μαγαζιά για κάτι ψωνάκια (σούπερ μάρκετ, ένα δωράκι για το βαφτηστήρι κλπ). Αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Οι άλλες έχουν χαθεί ε; Ελπίζω να είστε καλά...αλλά το ξέρω ...αν δεν γυρίσει η Future δεν μπορούμε να πάρουμε τα πάνω μας εδώ :tongue:

Μπορεί αυριο να σαι καλύτερα...πόσες μέρες κρατάει??

Να κάτσεις και να ξεκουραστείς, κι αν βγεις για ψωνια κάν'το πολύυυυ χαλαρά!! Ξ'ερεις εσύ!;)

Ναι τα πράγματα ειναι υποτονικά...δεν πειράζει....θα ανακ'αμψουμε και με την επιστροφή της Future oπως λες κι εσύ! Ας της στειλουμε και φιλιά αν μας διαβάζει...

....ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάρες μου γεια.Μη με ρωτήσετε πως πέρασα....αφήστε το.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΤΙ ΠΟΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

φιλεναδίτσες μου καλές ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχετε όλες σας..εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους μας υγεία, υγεία, υγεία (εις τριπλούν γιατί αυτό έχει μόνο σημασία τελικά όσο τετρημένο και αν ακούγεται) με το καλό οι εγκυμονούσες μας να φέρουν στο κόσμο γερά παιδιά και οι υπόλοιπες να αποκτήσουμε αυτό που τόσο λαχταράμε..καλά να περάσετε απόψε σε ότι και αν κάνετε

σας φιλώ

ty11p2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κι απο μενα κοριτσάκια μου!!!!!!! Ο νέος χρονος να φερει στην αγκαλιά της καθεμίας απλόχερα ο,τι επιθυμει! Και φυσικα υγεια!

Καλή διασκέδαση απόψε!:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.:P:p

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!ΤΟ 2012 ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!

Καλή Χρονιά με Υγεία για όλες και πολλά πολλά υγιή μωρά..και για εμάς που ετοιμαζόμαστε να τα φέρουμε στον κόσμο και για όλες εσάς που αναμένετε να τα νιώσετε μέσα σας σύντομα.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι το 2012 να ειμαστε όλες μανούλες...χαζομαμάδες και να λέμε η μία στην άλλη πόσο έξυπνο ειναι το δικό μας το παιδί.

Άντε τελειώστε με τις διακοπές και μπείτε να τα λέμε...έχουμε χαθεί.

A5K6p3.png

Και μετά τις ευχές να σας πω τα νέα μου.

Έχω καούρες οι οποίες φεύγουν μόνο με την κατανάλωση μήλων. Αλλά ειναι αποτελεσματικότατα.

Το ξεφτύλισα στις γιορτές με τα γλυκα...αφέθηκα τελείως. Την ερχομενη Τετάρτη πάω στον γιατρό και μετά ετοιμάζομαι για το Doppler τον υπέρηχο καρδιάς.

Εχω αρχίσει να ψάχνομαι με τις διαδικασίες του ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και τέτοια. Επίσης ψάχνομαι και με τα επιπλα και προίκα κλπ του μωρού.

Διανύω τον τελευταίο μου μήνα στην δουλειά...και ειλικρινά δεν το πιστεύω. Λογικά 3/2 σταματάω...αν καταφέρω να πάρω και την άδεια απο τον γιατρό του ΙΚΑ πριν...θα ειναι τέλεια.

A5K6p3.png

Και μετά τις ευχές να σας πω τα νέα μου.

Έχω καούρες οι οποίες φεύγουν μόνο με την κατανάλωση μήλων. Αλλά ειναι αποτελεσματικότατα.

Το ξεφτύλισα στις γιορτές με τα γλυκα...αφέθηκα τελείως. Την ερχομενη Τετάρτη πάω στον γιατρό και μετά ετοιμάζομαι για το Doppler τον υπέρηχο καρδιάς.

Εχω αρχίσει να ψάχνομαι με τις διαδικασίες του ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και τέτοια. Επίσης ψάχνομαι και με τα επιπλα και προίκα κλπ του μωρού.

Διανύω τον τελευταίο μου μήνα στην δουλειά...και ειλικρινά δεν το πιστεύω. Λογικά 3/2 σταματάω...αν καταφέρω να πάρω και την άδεια απο τον γιατρό του ΙΚΑ πριν...θα ειναι τέλεια.

Ωραια, να βγεις κι εσύ σε άδεια να ξεκουραστείς λιγάκι!! Οσο για τα γλυκά ολες το ιδιο νομίζω κάναμε!! Κι εγω ειμαι +2 αλλά η κοιλιά φαίνεται για πολύ παραπάνω:rolleyes:

Κοντεύεις πάντως! Σαν χτες μου φαίνεται που μ'αθαμε για την εγκυμοσύνη σου! Αχ πολύ ωραία! Και να απολάυσεις τις βολτες για τα μωρουδιακά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σήμερα η συνάδελφος που είναι έγκυος με ρωτούσε "Τι θα κάνουμε τόσες ώρες μολις σταματήσουμε την δουλειά;" Ειλικρινά αυτή τουλάχιστον τη στιγμή δεν νομίζω οτι θα μου λείπει. Εχω να δω όλα τα του μωρού, να αποφασίσω, να κανονίσω...και νομίζω οτι ειναι ό,τι καλύτερο. Ασε δε που θα έχουμε βαρύνει κι άλλο και όλα θα τα κάνουμε...όλο και πιο αργά.

Το μόνο που με προβληματίζει ειναι η οδήγηση...μέχρι πότε θα μπορώ; Και μέχρι πότε θα επιτρέπεται; Γιατί αν μείνω χωρίς αυτοκίνητο στην Αθήνα...φέξε μου και γλύστρισα...δεμένα τα χέρια και θα περιμένω το Σάββατο τον σύζυγο....δεν λέει.

Geminaki η κοιλιά από εδώ και στο εξής θα έχει την τιμητική της. Μην ξεχνάς οτι έχεις και 2 ε; Άαααχ τι καλά που ειναι να απολαμβάνεις πάντως την εγκυμοσύνη σου.

Που ειναι οι υπόλοιπες μου λέτε;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...