Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κρύοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!-5 βαθμούς και όσο βραδιάζει πέφτει.Έχει έναν αέρα τρελό 6-7 μποφόρ....δεν τολμάς να ξεμυτίσεις καθόλου.Η σόμπα δουλεύει υπερωρίες:tongue::tongue:Αχ ωραία είναι!!!!!Αρκεί να μην χρειαστεί να βγω καθόοοοολου έξω.Τι καιρό έχετε εκεί;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρύοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!-5 βαθμούς και όσο βραδιάζει πέφτει.Έχει έναν αέρα τρελό 6-7 μποφόρ....δεν τολμάς να ξεμυτίσεις καθόλου.Η σόμπα δουλεύει υπερωρίες:tongue::tongue:Αχ ωραία είναι!!!!!Αρκεί να μην χρειαστεί να βγω καθόοοοολου έξω.Τι καιρό έχετε εκεί;;;

Κι εδω κρυουλάκι κάνει!! Αναψαμε και το τζάκι και βαλαμε φουλ ξύλα και τωρα σκας!!!!!! ειναι τέλεια!!

Σε λιγο ομως θα πάω στη μαμα γιατί εχω 2 μερες να τη δω...

Εν τω μεταξυ εφτιαξα σημερα ενα σουφλε με σπανάκι κι εβαλα και μπρόκολο μεσα μιας και ειναι καλή τροφή και τελευταία δεν την πολυσυμπαθώ...Τι το θελα??? Μιλάμε δε μπορούσα ουτε να το μυρίσω το φαγητό! Οπότε εφαγα 2-3 κομματια τυρόπιτα που ειχα κάνει και από το απόγευμα ολο πεινάω.... Γκρρρ!!

Ειπα και να μη φάω κρεας αυτή τη βδομάδα και λιγουρεύομαι 100 φαγητά τωρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εδω κρυουλάκι κάνει!! Αναψαμε και το τζάκι και βαλαμε φουλ ξύλα και τωρα σκας!!!!!! ειναι τέλεια!!

Σε λιγο ομως θα πάω στη μαμα γιατί εχω 2 μερες να τη δω...

Εν τω μεταξυ εφτιαξα σημερα ενα σουφλε με σπανάκι κι εβαλα και μπρόκολο μεσα μιας και ειναι καλή τροφή και τελευταία δεν την πολυσυμπαθώ...Τι το θελα??? Μιλάμε δε μπορούσα ουτε να το μυρίσω το φαγητό! Οπότε εφαγα 2-3 κομματια τυρόπιτα που ειχα κάνει και από το απόγευμα ολο πεινάω.... Γκρρρ!!

Ειπα και να μη φάω κρεας αυτή τη βδομάδα και λιγουρεύομαι 100 φαγητά τωρα!

Προκομένη σε βρίσκω πουλάκι μου...τυρόπιτα..σουφλέ...μπράβο!!!

Εγώ σήμερα έκανα ρεβύθια,θα φάμε και αύριο.Θα κάνω μόνο λίγα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα για να πάρουμε μαζί μας...για το τσίπουρο.τι κάνει η μαμά σου;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Προκομένη σε βρίσκω πουλάκι μου...τυρόπιτα..σουφλέ...μπράβο!!!

Εγώ σήμερα έκανα ρεβύθια,θα φάμε και αύριο.Θα κάνω μόνο λίγα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα για να πάρουμε μαζί μας...για το τσίπουρο.τι κάνει η μαμά σου;

Ναι μ επιασε η προκοπή!! Ειχα εκνευριστεί που 3 εβδομάδες περιπου που ειχαμε την αναστάτωση με το σπίτι τρωγαμε όλο στη μαμά μου και ειπα να παρω τα πανω μου! Και μιας και νηστευουμε το κρεας μου ρθε το σουφλέ σπανάκι! Αυριο φακές ομως!!

Η μαμα ειναι κπαως καλύτερα. Κι αυτη δεν μπορούσε και το όλο μεσα και πηγε στο κεντρο με λεωφορείο! Θα πάμε στον γιατρό πάλι στις 30/12. Ειπα να της πάρω κάτι ρουχα να τα σιδερώσω αλλά δε μ άφησε...αν ειναι θα πάω απο κει κάποια στιγμη να τα κάνω...

Εσυ εκεί πως πάει?? χιονίζει??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα.

Παλιόκαιρος και σήμερα.Δεν χιονίζει,αλλά βρέχει συνέχεια,αέρα 5 μποφόρ και έχει παγωνιά.Μέσα βέβαια είναι υπέροχα.Δεν βγαίνω έξω ούτε για να ανέβω ως την μάνα μου.Ο άντρας μου σήμερα είναι απόγευμα και εγώ θα κάνω τα ντολμαδάκια μου και θα ετοιμάσω τα πράγματα μας γιατί αύριο θα φύγουμε 7 το πρωί.Και θα έχει παγωνιά γμτ!!!!!!Βέβαια να σας πω την αλήθεια θέλω σαν τρελή να φύγω γιατί παρόλο που θα είμαι στην πεθερά μου(όχι ακριβώς....μου φαίνεται ότι δεν σας έχω αναλύσει την κατάσταση....)Λοιπόν για να ξέρετε τι γίνεται....το σπίτι στο χωριό είναι διώροφο.Ο κάτω όροφος είναι της κουνιάδας μου και ο πάνω δικός μας.Η πεθερά μου μένει στον κάτω όροφο και όταν πηγαίνουμε,επειδή δεν μπορεί να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια(τι καλά!!!)κάτω κάνουμε τα πάντα...μαγειρεύουμε,τρώμε,πίνουμε καφέ όλοι μαζί, και με τον άντρα μου ανεβαίνουμε πάνω όταν θέλουμε να ηρεμήσουμε ή να κοιμηθούμε.Οπότε στην ουσία αν δεν μας πρήζει...είμαστε καλά.Γι'αυτό(και επανέρχομαι στο προηγούμενο) θέλω σαν τρελή να πάω για να αλλάξω παραστάσεις.Και το πιο σημαντικό ...με την κουνιάδα μου και τον άντρα της κάνουμε πολύ καλή παρέα και περνάμε ωραία οι τέσσερις μας..Αυτά τα....ολίγα (σας έπρηξα πρωί πρωί μου φαίνεται....και αν βγάλετε άκρη με όλα αυτά που έγραψα τι να πω.....μπράβο σας:tongue::tongue::tongue:)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα.

Παλιόκαιρος και σήμερα.Δεν χιονίζει,αλλά βρέχει συνέχεια,αέρα 5 μποφόρ και έχει παγωνιά.Μέσα βέβαια είναι υπέροχα.Δεν βγαίνω έξω ούτε για να ανέβω ως την μάνα μου.Ο άντρας μου σήμερα είναι απόγευμα και εγώ θα κάνω τα ντολμαδάκια μου και θα ετοιμάσω τα πράγματα μας γιατί αύριο θα φύγουμε 7 το πρωί.Και θα έχει παγωνιά γμτ!!!!!!Βέβαια να σας πω την αλήθεια θέλω σαν τρελή να φύγω γιατί παρόλο που θα είμαι στην πεθερά μου(όχι ακριβώς....μου φαίνεται ότι δεν σας έχω αναλύσει την κατάσταση....)Λοιπόν για να ξέρετε τι γίνεται....το σπίτι στο χωριό είναι διώροφο.Ο κάτω όροφος είναι της κουνιάδας μου και ο πάνω δικός μας.Η πεθερά μου μένει στον κάτω όροφο και όταν πηγαίνουμε,επειδή δεν μπορεί να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια(τι καλά!!!)κάτω κάνουμε τα πάντα...μαγειρεύουμε,τρώμε,πίνουμε καφέ όλοι μαζί, και με τον άντρα μου ανεβαίνουμε πάνω όταν θέλουμε να ηρεμήσουμε ή να κοιμηθούμε.Οπότε στην ουσία αν δεν μας πρήζει...είμαστε καλά.Γι'αυτό(και επανέρχομαι στο προηγούμενο) θέλω σαν τρελή να πάω για να αλλάξω παραστάσεις.Και το πιο σημαντικό ...με την κουνιάδα μου και τον άντρα της κάνουμε πολύ καλή παρέα και περνάμε ωραία οι τέσσερις μας..Αυτά τα....ολίγα (σας έπρηξα πρωί πρωί μου φαίνεται....και αν βγάλετε άκρη με όλα αυτά που έγραψα τι να πω.....μπράβο σας:tongue::tongue::tongue:)

Καλημέρα!!!!!!

Εδώ εχει λίιιιγο ήλιο κι εβαλα ενα πλυντήριο...Γενικά, κάνω κάποιες δουλίτσες σημερα στο χαλαρό ομως για να ειμαστε αραχτοί αυριο με τον αντρούλη μου και να πάμε βολτιτσα!

Futuraki μου πιστευω ετσι οπως τα περιγράφεις με λίιιιγη υπομονή απο την πλευρά σου σε τυχον χαζομάρες της πεθεράς, θα περάσεις σούπερ!!! Αφού ειστε και ψιλοανεξάρτητοι στο σπίτι και κάνετε καλή παρέα με την κουνιάδα σου μια χαρά θα ειναι!!:D:D

Σου λέω καλο ταξίδι και σου ευχομαι να περάσεις τελεια, αν και πιστεύω θα ξαναμιλήσουμε!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δεν σου λέω ευχαριστώ...γιατί ως το βράδυ θα τα ξαναπούμε.Είμαστε εντελώς ανεξάρτητοι,δεν είναι μεζονέτα,είναι 2 σπίτια ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.

Άνετοι να είστε και πηγαίνετε και βολτίτσες όσο μπορείτε ακόμη.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλησπέρα

Καλό ταξίδι στο Futuraki να περάσεις όμορφα και γιορτινά και υπομονή με την 'μανουλα'...αφου την γλυτώνεις και λίγο ειναι τέλεια.

Αύριο φεύγουμε και εμείς. Η απόφασή μου δεν άλλαξε, θέλω να ειμαι με τους ανθρώπους που αγαπάω αυτές τις δύσκολες μέρες και αύριο θα ειμαι στο νησί. Είναι μια δύσκολη φάση, αλλά να μείνω μόνη μου εδώ τέτοιες μέρες δεν το συζητούσα καθόλου. Το έχω κάνει στο παρελθόν, για άλλους λόγους, και το μετάνιωσα οικτρά. Θα είναι περίεργα αυτά τα Χριστούγεννα...και το πιο περίεργο ειναι οτι θα ειμαστε όλοι μαζί...αλλά όχι για να γιορτάσουμε...τι να πεις; Τα περίεργα της ζωής.

Εύχομαι σε όλες να περάσετε τέλεια με τους αγαπημένους σας, να έχετε υγεία πάνω από όλα και θετική σκέψη για τις δυσκολίες που φέρνει η ζωή. Θα τα πούμε από Τρίτη...σας φιλώ όλες.

A5K6p3.png

Palmoma καλό ταξίδι και να προσέχεις...ευχομαι αυτά τα χριστούγεννα να ειναι και τα τελευταία μελαγχολικά και από του χρόνου η μπεμπούλα να σας αναστατώνει γλυκα:D

Futuraki και σε σενα καλό ταξίδι...και όπως ειπαμε...υπομονή;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου τελείωσα τις ετοιμασίες και μπήκα να σας χαιρετήσω.

Palmoma κουράγιο κορίτσι μου,καλό ταξίδι και να προσέχεις όσο μπορείς.Δεν έχω τι να πω άλλο σε τέτοια περίπτωση...τα λόγια είναι περιττά.

Geminaki να περάσεις καλά,όσο πιο καλά μπορείς και να μην κουράζεσαι.

Εύχομαι σε όλες να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε με τους αγαπημένους σας,και οι εγκυούλες να προσέχετε τα μωράκια σας.Του χρόνου θα τα έχετε αγκαλίτσα τέτοιες μέρες.Φιλάκια πολλά,τα λέμε Δευτέρα βράδυ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλεναδιτσες!!!!!!!!!!!!!!

Καλο ταξιδ,.palmoma!Εχεις δικιο κοριτσακι,γτ το σπιτι μας ειναι εκει που βρισκονται οι ανθρωποι που αγαπαμε,οπου κι αν εινα αυτο κι ο,τι κι αν συνεπαγεται.Να σκεφτεσαι μόνο πως θα ειναι η ζωη σου τετοιες μερες του χρονου τα Χριστουγεννα και να γλυκαινει λιγο η καρδουλα σου.Να προσεχεις τον εαυτο σου και την μπεμπουλα!

Future,καλα να περασεις,καλο ταξιδι και ομορφα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!

Geminaki μου,μου ηρθε η ''κυρια'',τελικα ειχαν προγραμματισει το ''συστημα'' τα αντισυλληπτικα!!!!!!!!!Ξεκιναω αυριο τα γουρακια μου απο τα μπεμπουλινια σου!!!!!!!Ειμαι χαρουμενη και ανυπομονη!!!!!!!!!!!!Νιωθω και παλι την αναγκη να σου πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλο ταξιδι palmoma ,future και καλη επιστροφη!Να προσεχετε!

Να ευχηθω σε ολες σας καλα Χριστουγεννα,να περασετε ομορφες γιορτες και του χρονου με το καλο ,ολες να κραταμε στα χερια μας τα μωρακια μας!!

Πολλα φιλια!!;)

Καλησπέρα φιλεναδιτσες!!!!!!!!!!!!!!

Καλο ταξιδ,.palmoma!Εχεις δικιο κοριτσακι,γτ το σπιτι μας ειναι εκει που βρισκονται οι ανθρωποι που αγαπαμε,οπου κι αν εινα αυτο κι ο,τι κι αν συνεπαγεται.Να σκεφτεσαι μόνο πως θα ειναι η ζωη σου τετοιες μερες του χρονου τα Χριστουγεννα και να γλυκαινει λιγο η καρδουλα σου.Να προσεχεις τον εαυτο σου και την μπεμπουλα!

Future,καλα να περασεις,καλο ταξιδι και ομορφα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!

Geminaki μου,μου ηρθε η ''κυρια'',τελικα ειχαν προγραμματισει το ''συστημα'' τα αντισυλληπτικα!!!!!!!!!Ξεκιναω αυριο τα γουρακια μου απο τα μπεμπουλινια σου!!!!!!!Ειμαι χαρουμενη και ανυπομονη!!!!!!!!!!!!Νιωθω και παλι την αναγκη να σου πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω!!!!!!!!!!!

Καλή αρχή κουκλίτσα μου!!!!!!!!!! Σου στελνω όοοοοοοολες τις ευχές μου!!

Θα σε πάρω αυριο τηλεφωνάκι να τα πουμε κιολας!

Luckystar καλά χριστούγεννα και σε σενα! Με το καλό τα μπεμπάκια σου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλο ταξιδι palmoma ,future και καλη επιστροφη!Να προσεχετε!

Να ευχηθω σε ολες σας καλα Χριστουγεννα,να περασετε ομορφες γιορτες και του χρονου με το καλο ,ολες να κραταμε στα χερια μας τα μωρακια μας!!

Πολλα φιλια!!;)

LUCKYSTAR,καλά Χριστουγεννα!!!!!Με το καλο,τα μικρα σου αγγελακια!!!!!!!!

GEMINAKI,οποτε θέλεις πάρε με,θα χαρω πολυ να σ ακουσω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Τωρα μαζευτήκαμε σπίτι και πάω για υπνο! Το πρωι πηγα λίγο εκκλησία και μετα ψωνια-βολτα με τον άντρα μου! Ειμαι πτώμα ομως!!

Το βράδυ θα μαζευτούμε στη μαμά μου...

Ελπίζω να περνάτε καλα! Σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...