Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Λυπάμαι πολύ κοριτσακι μου,παρα πολυ!

Καταλαβαινω ποσο δυσκολο σου ειναι και ποσο πολυ πονας αλλα κι εγω πιστευω πως δε θα ηταν καλο να ταξιδεψεις,εσυ βεβαια θα αποφασισεις.Κουραγιο κοπελα μου!!!Ο θεος να αναπαυει την ψυχη του!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις σκέψεις σας. Ξέρω οτι όλες το εννοείτε και ξέρω οτι όλες σκέφτεστε το καλό μου. Σας ευχαριστώ.

Έχετε χαθεί ολες...δεν γράφετε καθόλου και η σειρά μας έχει πέσει στα τάρταρα. Ελπίζω ομως να είστε όλες καλά και να περάσετε τέλεια Χριστούγεννα με τα αγαπημένα σας προσωπα.

A5K6p3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις σκέψεις σας. Ξέρω οτι όλες το εννοείτε και ξέρω οτι όλες σκέφτεστε το καλό μου. Σας ευχαριστώ.

Έχετε χαθεί ολες...δεν γράφετε καθόλου και η σειρά μας έχει πέσει στα τάρταρα. Ελπίζω ομως να είστε όλες καλά και να περάσετε τέλεια Χριστούγεννα με τα αγαπημένα σας προσωπα.

Αυτό λέω κι εγώ...Ας ελπίσουμε οτι μετά τις γιορτές θα ξαναοργανωθούμε, αλλιως πρέπει να βάλουμε την οικοδέσποινα να κάνει κάτι!!!:tongue:

Πηγα γιατρό σημερα! Στα μωρά τωρα ειπε βάρος οχι μήκος...ειναι 224 και το΄άλλο 204 γρ!! Μεγαλώσανε!! Ειμαι πολύ χαρούμενη που πάνε όλα καλά!! Για τα πονάκια μου ειπε να μην κουράζομαι κι αν συνεχίζουν να ειναι εντονα και σε φάσεις ηρεμιας να πάω εκει να με βάλουν στο μηχάνημα λέει που μετράει τις συσπάσεις... Δε νομίζω βέβαια τοσο νωρίς να ειναι τιποτα τ'έτοιο...μονο οταν κουράζομαι μ εχοχλεί...

Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ...και τις παρούσες και τις απούσες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αγαπούλες μου γλυκιές γεια σας!!!!!!!!!!

Πρώτα απο όλα να πω συλλυπητήρια στην Palmoma!!Λυπάμαι αγάπη μου,ξέρω είναι δύσκολα.Κουράγιο και να είστε γεροί να τον θυμάστε!

Κοριτσάρες μου....μου λείψατε.Σήμερα είμαι σπίτι.Πολύ τρέξιμο βρε κορίτσια.Βλακείες των μεγαλύτερων που τις πληρώνουμε εμείς.Ανακαλύψαμε ότι το πατρικό του πατέρα μου δεν το είχαν δηλώσει ΠΟΤΕ στην εφορία....και δεν υπήρχαν πουθενά συμβόλαια ιδιοκτησίας.ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!Και καταλαβαίνετε....πολεοδομίες,υποθυκοφυλακεια,συμβολαιογράφοι,ειρηνοδικεία......τρέξιμο και πάλι τρέξιμο.Κάθε μέρα να πηγαινοέρχομαι στο χωριό!!!!!!!

Anyway.....είμαι σπίτι και καίγομαι.Έκανα χθες το απόγευμα κουραμπιέδες,έτσι να μυρίσει και το σπίτι λίγο βρε παιδί μου!!!Έγιναν πολύ ωραίοι.

Φεύγω το Σάββατο το πρωί για την πεθερά μου και πρέπει να κάνω όλα τα ψώνια...κρέατα,λαχανικά,ποτά...κ.τ.λ.Υποψιάζεστε τι θα γίνει!!!!

Κατά τα άλλα ...έχουμε παγωνιά...-3 βαθμούς!!!Θα χιονίσει λέει!!!!Προς το παρόν βρέχει και φυσάει τρελά!!!!!

Είστε καλά και χαίρομαι πολύ !!

Geminaki μου...χα'ιρομαι για τα μωράκια σου!!!!Περαστικά στην μανούλα σου και πρόσεχε να μη κουράζεσαι αγάπη μου!!!Τι έγινε...ανάψατε το τζάκι;Πως πάει;

Tina με το καλό κοπέλα μου...καλή αρχή και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα να έχεις!!!

Ioanna...λυπάμαι για την δουλειά σου κορίτσι μου.Υπομονή...και καλά να περνάς στις βόλτες σου.

Luckystar....όλα καλά με τα διδυμάκια σου!Να προσέχεις!!

Fraoulitsa...χάθηκες...όλα καλά;

Πολλά έγραψα μου φαίνεται!!!φιλάκια πολλά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αγαπούλες μου γλυκιές γεια σας!!!!!!!!!!

Πρώτα απο όλα να πω συλλυπητήρια στην Palmoma!!Λυπάμαι αγάπη μου,ξέρω είναι δύσκολα.Κουράγιο και να είστε γεροί να τον θυμάστε!

Κοριτσάρες μου....μου λείψατε.Σήμερα είμαι σπίτι.Πολύ τρέξιμο βρε κορίτσια.Βλακείες των μεγαλύτερων που τις πληρώνουμε εμείς.Ανακαλύψαμε ότι το πατρικό του πατέρα μου δεν το είχαν δηλώσει ΠΟΤΕ στην εφορία....και δεν υπήρχαν πουθενά συμβόλαια ιδιοκτησίας.ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!Και καταλαβαίνετε....πολεοδομίες,υποθυκοφυλακεια,συμβολαιογράφοι,ειρηνοδικεία......τρέξιμο και πάλι τρέξιμο.Κάθε μέρα να πηγαινοέρχομαι στο χωριό!!!!!!!

Anyway.....είμαι σπίτι και καίγομαι.Έκανα χθες το απόγευμα κουραμπιέδες,έτσι να μυρίσει και το σπίτι λίγο βρε παιδί μου!!!Έγιναν πολύ ωραίοι.

Φεύγω το Σάββατο το πρωί για την πεθερά μου και πρέπει να κάνω όλα τα ψώνια...κρέατα,λαχανικά,ποτά...κ.τ.λ.Υποψιάζεστε τι θα γίνει!!!!

Κατά τα άλλα ...έχουμε παγωνιά...-3 βαθμούς!!!Θα χιονίσει λέει!!!!Προς το παρόν βρέχει και φυσάει τρελά!!!!!

Είστε καλά και χαίρομαι πολύ !!

Geminaki μου...χα'ιρομαι για τα μωράκια σου!!!!Περαστικά στην μανούλα σου και πρόσεχε να μη κουράζεσαι αγάπη μου!!!Τι έγινε...ανάψατε το τζάκι;Πως πάει;

Tina με το καλό κοπέλα μου...καλή αρχή και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα να έχεις!!!

Ioanna...λυπάμαι για την δουλειά σου κορίτσι μου.Υπομονή...και καλά να περνάς στις βόλτες σου.

Luckystar....όλα καλά με τα διδυμάκια σου!Να προσέχεις!!

Fraoulitsa...χάθηκες...όλα καλά;

Πολλά έγραψα μου φαίνεται!!!φιλάκια πολλά!!!!

Futuraki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γύρισες!!!!!!!!!

Επιτέλους καλέ μας έλειψες πάαααααααρα πολύ! Καταλαβαίνω ομως από τετοια γραφειοκρατικά τρεξίματα:rolleyes: Καλά ξεμπερδέματα ευχομαι!!

Προλαβες κι εκανες και κουραμπιέδες??!! Εγώ η ανοικοκύρευτη τιποτα φετος...μου εδωσε μελομακάρονα η θεια μου και κουραμπιέδες και διπλες η πεθερά μου! ειχα κουραστέι πολύ και τωρα δεν εχω και πολύ ορεξη...και σκεφτομαι οτι θα φαω περισσότερο με πειρασμούς μες στο σπίτι!

Το ανάψαμε το τζάκι ναι...καλό ειναι δεν το συζητώ! απλά περιμενα να σκας κιολας:tongue: Και δεν ειναι ετσι ...για να χει πολύ ζεστη πρέπει να το παραφορτώσουμε κι επειδή όλο λέιπουμε δεν το χουμε κάνει σχεδόν ποτε. Ομως καμια σχεση με καλοριφερ...μια χαρά δηλαδή!

Κι εδ'ω εχει βάλει κρύο αλλά οχι και οπως σε εσάς! Να σου πω μου αρεσει που ειναι ετσι...η βροχή μ εκνευρίζει μόνο!

Τωρα θα μας ξαναφύγεις?? Και ποτε γυρνάς με το καλό? Σε χωριο ειναι η πεθερα σου?? Τι κάνετε συνήθως τετοιες μέρες??

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Futuraki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γύρισες!!!!!!!!!

Επιτέλους καλέ μας έλειψες πάαααααααρα πολύ! Καταλαβαίνω ομως από τετοια γραφειοκρατικά τρεξίματα:rolleyes: Καλά ξεμπερδέματα ευχομαι!!

Προλαβες κι εκανες και κουραμπιέδες??!! Εγώ η ανοικοκύρευτη τιποτα φετος...μου εδωσε μελομακάρονα η θεια μου και κουραμπιέδες και διπλες η πεθερά μου! ειχα κουραστέι πολύ και τωρα δεν εχω και πολύ ορεξη...και σκεφτομαι οτι θα φαω περισσότερο με πειρασμούς μες στο σπίτι!

Το ανάψαμε το τζάκι ναι...καλό ειναι δεν το συζητώ! απλά περιμενα να σκας κιολας:tongue: Και δεν ειναι ετσι ...για να χει πολύ ζεστη πρέπει να το παραφορτώσουμε κι επειδή όλο λέιπουμε δεν το χουμε κάνει σχεδόν ποτε. Ομως καμια σχεση με καλοριφερ...μια χαρά δηλαδή!

Κι εδ'ω εχει βάλει κρύο αλλά οχι και οπως σε εσάς! Να σου πω μου αρεσει που ειναι ετσι...η βροχή μ εκνευρίζει μόνο!

Τωρα θα μας ξαναφύγεις?? Και ποτε γυρνάς με το καλό? Σε χωριο ειναι η πεθερα σου?? Τι κάνετε συνήθως τετοιες μέρες??

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!

Κάτσε καλέ...μια-μια τις ερωτήσεις!!!!:tongue::tongue:

Πρώτα απο όλα στην πόλη χιονίζει και που θα πάει θα έρθει και εδώ.:D:D

Ναι θα φύγω...φεύγω το Σάββατο πρωί-πρωί και θα γυρίσω την Δευτέρα το απόγευμα,γιατί ο άντρας μου δουλεύει την Τρίτη.Η πεθερά μου είναι σε χωριό στην Χαλκιδική,παραδοσιακός οικισμός,είναι ωραία δεν μπορώ να πω.Αλλάζω και παραστάσεις μωρέ!!Δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο αυτές τις μέρες...ότι κάνουν όλοι....φαί....οικογενειακά και ήρεμα!!!Θα βγούμε και για κανένα ποτό ανήμερα...αυτά!!!Εσείς τι θα κάνετε;

Η ζέστη από το τζάκι ή την ξυλόσομπα αγάπη μου,είναι πιο ....πως να το πω....πιο γλυκειά.Δεν γίνεται αφόρητη αλλά καμιά σχέση με το καλοριφέρ.Και κρατάει πιο πολύ η ζέστη στο σπίτι,τα καλοριφέρ μόλις τα κλείσεις κρυώνει ο χώρος.Είναι πολύ πιο καλά!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κάτσε καλέ...μια-μια τις ερωτήσεις!!!!:tongue::tongue:

Πρώτα απο όλα στην πόλη χιονίζει και που θα πάει θα έρθει και εδώ.:D:D

Ναι θα φύγω...φεύγω το Σάββατο πρωί-πρωί και θα γυρίσω την Δευτέρα το απόγευμα,γιατί ο άντρας μου δουλεύει την Τρίτη.Η πεθερά μου είναι σε χωριό στην Χαλκιδική,παραδοσιακός οικισμός,είναι ωραία δεν μπορώ να πω.Αλλάζω και παραστάσεις μωρέ!!Δεν κάνουμε τίποτα ιδιαίτερο αυτές τις μέρες...ότι κάνουν όλοι....φαί....οικογενειακά και ήρεμα!!!Θα βγούμε και για κανένα ποτό ανήμερα...αυτά!!!Εσείς τι θα κάνετε;

Η ζέστη από το τζάκι ή την ξυλόσομπα αγάπη μου,είναι πιο ....πως να το πω....πιο γλυκειά.Δεν γίνεται αφόρητη αλλά καμιά σχέση με το καλοριφέρ.Και κρατάει πιο πολύ η ζέστη στο σπίτι,τα καλοριφέρ μόλις τα κλείσεις κρυώνει ο χώρος.Είναι πολύ πιο καλά!!!!!

Ξεκινάω απ το τέλος: Οντως η ζεστη ειναι διαφορετική...εμάς σκέψου ανεβαίνει και στον πάνω όροφο στο διάδρομο που με το καλοριφέρ δε γινόταν αυτό!

Ωραία θα περάσεις τοτε εκεί! Επειδή κι εμενα και του αντρα μου ειναι όλοι εδώ δεν εχω συνηθίσει να φευγω ..ενώ ειναι ωράια να αλλάζεις παραστάσεις...εστω και στην πεθερά:tongue::tongue:...Μονο τις παλιές καλές εποχές που ειχαμε και κανα ευρώ στην τσέπη, ολο και κανα διήμερο φευγαμε ανάμεσα χριστούγεννα-πρωτοχρονιά! Τωρα σπιτάκι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι ωραίαααα!!!!!Αλλά ευτυχώς θα κρατήσει λίγο.Και λέω ευτυχώς γιατί σε αυτή την χώρα από οργάνωση σκίζουμε!!!!

Αχ τέλεια!!!!!!!!!!! Ξερεις εσύ...σομπίτσα, καναπέ και χουχούλιασμα με τον αντρούλη σου;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αχ τέλεια!!!!!!!!!!! Ξερεις εσύ...σομπίτσα, καναπέ και χουχούλιασμα με τον αντρούλη σου;);)

Βέβαια ο αντρούλης μου δεν ήρθε ακόμη.Με τον μπαμπά μου όμως ψήσαμε κάστανα..ήπιαμε και ένα τσιπουράκι ....μια χαρά!!!Άντε και του χρόνου καλέ!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Βέβαια ο αντρούλης μου δεν ήρθε ακόμη.Με τον μπαμπά μου όμως ψήσαμε κάστανα..ήπιαμε και ένα τσιπουράκι ....μια χαρά!!!Άντε και του χρόνου καλέ!!!

Δεν πειράζει..θα έρθει! Εχεις κανει μια πολύ καλή αρχή!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

FUTURAKI MOY ΓΛΥΚΟ,ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GEMINAKI,μεγαλωσαν τα νινακια!!!!!!Τωρα ειναι τελειως σχηματισμενα ε;;;τι ευτυχια!!!!!!!!!

Παντως για τις συσπασεις,μη το γελας,οποιαδηποτε αλλαγη στην μητρα μπορει να προκαλέσει συσπασεις,ακομα κι οταν εχουμε περιοδο κανουμε συσπασεις και μετα απο εμβρυομεταφορα,υπαρχουν και φαρμακακι που δινουν στις εγκυμονουσες για να αποφυγουν τις συσπασεις.Το κλειδι ομως της υποθεσης ειναι να μην κουραζεσαι κιεσυ τωρα τελευταια εχεις κουραστει αρκετα,ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΑ!!!!!!!!!!!Κατα τ αλλα πως εισαι;;

PALMOMA,ελπιζω να εισαι καλυτερα κοριτσακι μου,οσο μπορεις δηλ.

Εγω συνεχιζω τις ενεσουμπες μου!!!!!!!!!!!Ποτε να περιμενω περιοδο,ξερει καμια;

[sIGPIC][/sIGPIC]

FUTURAKI MOY ΓΛΥΚΟ,ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GEMINAKI,μεγαλωσαν τα νινακια!!!!!!Τωρα ειναι τελειως σχηματισμενα ε;;;τι ευτυχια!!!!!!!!!

Παντως για τις συσπασεις,μη το γελας,οποιαδηποτε αλλαγη στην μητρα μπορει να προκαλέσει συσπασεις,ακομα κι οταν εχουμε περιοδο κανουμε συσπασεις και μετα απο εμβρυομεταφορα,υπαρχουν και φαρμακακι που δινουν στις εγκυμονουσες για να αποφυγουν τις συσπασεις.Το κλειδι ομως της υποθεσης ειναι να μην κουραζεσαι κιεσυ τωρα τελευταια εχεις κουραστει αρκετα,ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΑ!!!!!!!!!!!Κατα τ αλλα πως εισαι;;

PALMOMA,ελπιζω να εισαι καλυτερα κοριτσακι μου,οσο μπορεις δηλ.

Εγω συνεχιζω τις ενεσουμπες μου!!!!!!!!!!!Ποτε να περιμενω περιοδο,ξερει καμια;

Ναι το ξέρω οτι ειναι γενικό φαινόμενο οι συσπάσεις. Δινουν μαγνήσιο γι αυτό αλλά μου ειπε ο γιατρός να μην το ξεκινήσω ακόμα... Θελει ξεκουραση τι να πω...κουράστηκα κι εγώ κάπως αλλά τωρα οκ, το κατάλαβα!!

Εγώ εκανα την daronda τη μεγάλη που σου χω πει στις 3 Ιουλίου και αδιαθετησα στις 17/07, 14 μερες μετά δηλαδή. Και με πολύ αιμα!!! Εσύ κάνεις daronda καθε μερα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι το ξέρω οτι ειναι γενικό φαινόμενο οι συσπάσεις. Δινουν μαγνήσιο γι αυτό αλλά μου ειπε ο γιατρός να μην το ξεκινήσω ακόμα... Θελει ξεκουραση τι να πω...κουράστηκα κι εγώ κάπως αλλά τωρα οκ, το κατάλαβα!!

Εγώ εκανα την daronda τη μεγάλη που σου χω πει στις 3 Ιουλίου και αδιαθετησα στις 17/07, 14 μερες μετά δηλαδή. Και με πολύ αιμα!!! Εσύ κάνεις daronda καθε μερα??

Ναι καθε μερα κανω,την ξεκινησα την 21η μερα των αντισυλληπτικων,λες να μου αργησει τοσο;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...