Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Kαλησπερα φιλεναδιτσες!!!

PALMOMA,ποσο χαρηκα με τις εξετασεις σου!Μπραβο κοριτσακι μου!Κι εγω το εχω σκεφτει αν μεινω με το καλο να παω σε κανενα σεμιναριο,ξερω πως διοργανωνουν τα βρεφικα καταστημα ΛΗΤΩ.

Geminaki μου,με συγκινησες πολυ ποθ θυμηθηκες τη γιορτη του αντρα μου,δυστυχως την ωρα που πηρες τηλ δε το ακουσα,ειχαμε τραπεζι κι ειχε αρχισει να ερχεται κοσμος.Ελπιζω να με παρεις οποτε ξαναμπορεσεις.Η μαμα σου πως ειναι;;;τα μωρακια;;;Με τους μαστορους ποτε θα τελειωσεις;;;πολυ δε τραβηξε;;

Εγω κοριτσια αρχιζω επισημα τη Δευτερα καταστολη και κανω το σταυρο μου!!!!!!!

Μακια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια και από εμενα.

Το τελευταίο νέο της εγκυμοσύνης είναι οτι άρχισαν από χθες να πρήζονται τα πόδια μου...τα πέλματα συγκεκριμένα αλλά και οι γάμπες...ειναι σαν φρατζολάκια. Τι να κάνουμε...στο προγραμμα προφανώς.

Κατά τα άλλα καλά. Προσπαθώ να "μαζευτώ" μετά το πάρτυ των αποτελεσμάτων της καμπύλης (εφαγα και πίτσα και σοκολατάκι...το γλέντησα). Αλλα τώρα πάλι προσοχή...

Μια φίλη που έχουμε 1 μηνα διαφορά στην εγκυμοσύνη έχει πάρει μονο 4 κιλά...απίστευτό μου φαίνεται..εγώ εχω πάρει τα διπλα.

A5K6p3.png

Kαλησπερα φιλεναδιτσες!!!

PALMOMA,ποσο χαρηκα με τις εξετασεις σου!Μπραβο κοριτσακι μου!Κι εγω το εχω σκεφτει αν μεινω με το καλο να παω σε κανενα σεμιναριο,ξερω πως διοργανωνουν τα βρεφικα καταστημα ΛΗΤΩ.

Geminaki μου,με συγκινησες πολυ ποθ θυμηθηκες τη γιορτη του αντρα μου,δυστυχως την ωρα που πηρες τηλ δε το ακουσα,ειχαμε τραπεζι κι ειχε αρχισει να ερχεται κοσμος.Ελπιζω να με παρεις οποτε ξαναμπορεσεις.Η μαμα σου πως ειναι;;;τα μωρακια;;;Με τους μαστορους ποτε θα τελειωσεις;;;πολυ δε τραβηξε;;

Εγω κοριτσια αρχιζω επισημα τη Δευτερα καταστολη και κανω το σταυρο μου!!!!!!!

Μακια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή αρχή!!!!!!!!!!!!! Θα ειναι η τυχερή φορά σου, θα το δεις?? Με τον αντρούλη σου πως περνάτε?? Βολτάρετε καθόλου??

Εγώ ηρθα σπίτι που το εξανθρώπισε κάπως ο άντρας μου...Εχει κουραστεί κι αυτός πολύ η αλήθεια ειναι... Εγώ ξεκινησα ηδη κάποιες δουλειες, πλυντηρια κυρίως, και εχει συνέχεια αυριο και μεθαυριο. Ελπίζω την Κυριακή να ειμαστε αραχτοί μετά από πολύυυυυ καιρό!

Θα σε πάρω να τα πουμε καθολου, ναι, να μου πεις και πως τα περάσατε!...απλά ξερεις ειμαι τωρα υπ'ατμων πάλι...

Καλημερα κοριτσια!

Σας γραφω γρηγορα απο τη δουλεια.

palmoma τι να σου πω.Ολες οι δουλειες χαλια πανε.κι εμας μας μειωσαν 10% απο το Σεπτεμβρη και περιμενουμε κι αλλη μειωση(τουλαχιστον ετσι ακουγεται) μετα τις γιορτες!Φτανεις να λες ευτυχως που εχω δουλεια,αλλα σε λιγο θα δουλευουμε για τον ελαχιστο δυνατο μισθο..

Χαιρομαι που η μπεμπα σου παει μια χαρα!!

gemini εσυ πως πας?φουσκωνεις?τα μωρα τ ακους?

Φιλια κ σε ολες της παρεας!!

Οι μειώσεις ειναι άλλο πράγμα... κι εγώ να πω την αλήθεια ολο το σκεφτομαι πως στο καλό θα τα βγάλουμε πέρα. Ομως γενικά εχω αισιόδοξα σενάρια στο μυαλό μου... Εχω την ελπίδα οτι θα ειμαστε απλά φτωχότεροι και οτι κάποια στιγμή θα ανακάμψουμε... Ειμαι στον κόσμο μου λέτε??

Τα μωρα δεν τα ακούω...νωρίς δεν ειναι ακόμα?? Την Κυριακή γινομαι 16 εβδομάδων. Η κοιλιά ομως εχει κάνει κανονικά την εμφάνισή της! Εσύ πως εισαι από κιλά και κοιλιά? χαχαχα

κορίτσια μου καλημέρα...ψιλοχαθήκαμε έτσι?? απ τα λίγα που διάβασα είστε όλες καλά έ?? έγω το έριξα πολύ έξω..μετά την απόλυση (που με πείραξε πολύ) ήμουν όλο βόλτες και ψυχανάλυση με φίλους και τώρα που σας γράφω είμαι Καλαμάτα στην κολλητή μου φίλη και στον ανηψιό μου και περνάω μια χαρούλα! θα επανέλθω δριμήτερη σε λίγες μέρες και ανανεωμένη!!! σας φιλώ ΟΛΕΣ

Κατέβηκες νοτια φιλενάδα, ε? μια χαρά σε βρισκω! Θα μεινεις πολλές μερες? Κοιτα να περάσεις καλά και να ξεχαστείς λίγο. Περιμένουμε να μας πεις νεα σου πως τα πέρασες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια και από εμενα.

Το τελευταίο νέο της εγκυμοσύνης είναι οτι άρχισαν από χθες να πρήζονται τα πόδια μου...τα πέλματα συγκεκριμένα αλλά και οι γάμπες...ειναι σαν φρατζολάκια. Τι να κάνουμε...στο προγραμμα προφανώς.

Κατά τα άλλα καλά. Προσπαθώ να "μαζευτώ" μετά το πάρτυ των αποτελεσμάτων της καμπύλης (εφαγα και πίτσα και σοκολατάκι...το γλέντησα). Αλλα τώρα πάλι προσοχή...

Μια φίλη που έχουμε 1 μηνα διαφορά στην εγκυμοσύνη έχει πάρει μονο 4 κιλά...απίστευτό μου φαίνεται..εγώ εχω πάρει τα διπλα.

Κι εμένα πρήζονται οι αστράγαλοι αλλά αυτό το πάθαινα πάντα και πριν αδιαθετήσω (ή οταν ειχα καθυστέρηση) και οταν ετρωγα πολλά γλυκα, γι αυτό και δεν πολυανησυχώ, κατι με τις ορμόνες ειναι...

Θελω ομως και να ρωτησω τον γιατρό, ο οποίος φαντάζομαι θα μου κοψει το αλάτι. Και το σκεφτομαι από τωρα... Δεν μπορώ να φάω ανάλατα, και ειδικά σαλάτα ανάλατη ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!:(

Ενας μηνας διαφόρα πολύς ειναι πάντως. Μια φιλη μου που ειναι οπως εισαι σε εβδομάδες πηρε μου ειπε 4 κιλά σ ενα μηνα χωρις να αλλάξει τιποτα στη διατροφή της... Εγώ αυριο θα ζυγιστώ, και φοβάμαι γιατι εφαγα πολλά γλυκά από παρασκευή...Ημουν ολο στη μαμά μου και βγηκα απο το πρόγραμμά μου για αυτό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Palmoma τα πρηξιματα συμβανουν στην εγκυμοσυνη.

Gemini πραγματι ειναι νωρις να ακουσεις τα μωρα.Εγω τα ακουσα μετα την 20η-21η εβδομαδα,αρα μην ανησυχεις!!Οσο για τα κιλα,ειμαι ακριβως στα ιδια,προσεχω,σχεδον καθολου αλατι,οχι ζαχαρη κλπ.Εχθες εφαγα βεβαια μπριζολακια που ειχαν ψησει κατι φιλοι και ειχαν αλατι,αλλα δεν ειμαι πια και τοσο..κολλημενη!Απλα το αποφευγω τελειως ολες τις μερες και αμα τυχει να φαω καπου εξω,ε,δεν το παιζω και δυσκολη,γιατι δε θελω να δυσκολευω τη νοικοκυρα που μ εχει καλεσει με απαιτησεις ή παιρνω ταπερακι(ξερω πως ακουγεται,αλλα αφου κανω διατροφη,πρεπει να το κανω).Ειναι γεγονος ομως πως κανονικα εχω να φαω αλατι πανω απο 7 μηνες!Kαι εχεις δικιο,σε καποια φαγητα,δε συνηθιζεται με τιποτα!!!!:D:D

Για να λεω και την αληθεια κοριτσια,οση προσπαθεια και να κανω γνωριζω παρα πολυ καλα οτι και ζαχαρο μπορει να ανεβασω και πιεση μπορει να κανω.Η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι μια..ανωμαλη περιοδος και οσο και να προσεχω,οι ορμονες τελικα ειναι αυτες που κανουν ο,τι θελουν.Το ξερω αυτο και μη νομιζετε,με ριχνει κατι φορες πολυ ψυχολογικα αυτη η σκεψη.ανθρωπος ειμαι κι εγω.Και τη σοκολατα μου θελω να φαω και το πατατακι μου.Προχθες πχ,με πιασαν κατι κλαμματα,ετσι ξαφνικα!Πω,πω λεω που καταντησα,να κλαιω γιατι στερουμαι!Και μετα ενιωσα τυψεις για τα μωρα και μετα εκλαιγα παραπανω!

Αλλος για το Δαφνι??!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Palmoma τα πρηξιματα συμβανουν στην εγκυμοσυνη.

Gemini πραγματι ειναι νωρις να ακουσεις τα μωρα.Εγω τα ακουσα μετα την 20η-21η εβδομαδα,αρα μην ανησυχεις!!Οσο για τα κιλα,ειμαι ακριβως στα ιδια,προσεχω,σχεδον καθολου αλατι,οχι ζαχαρη κλπ.Εχθες εφαγα βεβαια μπριζολακια που ειχαν ψησει κατι φιλοι και ειχαν αλατι,αλλα δεν ειμαι πια και τοσο..κολλημενη!Απλα το αποφευγω τελειως ολες τις μερες και αμα τυχει να φαω καπου εξω,ε,δεν το παιζω και δυσκολη,γιατι δε θελω να δυσκολευω τη νοικοκυρα που μ εχει καλεσει με απαιτησεις ή παιρνω ταπερακι(ξερω πως ακουγεται,αλλα αφου κανω διατροφη,πρεπει να το κανω).Ειναι γεγονος ομως πως κανονικα εχω να φαω αλατι πανω απο 7 μηνες!Kαι εχεις δικιο,σε καποια φαγητα,δε συνηθιζεται με τιποτα!!!!:D:D

Για να λεω και την αληθεια κοριτσια,οση προσπαθεια και να κανω γνωριζω παρα πολυ καλα οτι και ζαχαρο μπορει να ανεβασω και πιεση μπορει να κανω.Η περιοδος της εγκυμοσυνης ειναι μια..ανωμαλη περιοδος και οσο και να προσεχω,οι ορμονες τελικα ειναι αυτες που κανουν ο,τι θελουν.Το ξερω αυτο και μη νομιζετε,με ριχνει κατι φορες πολυ ψυχολογικα αυτη η σκεψη.ανθρωπος ειμαι κι εγω.Και τη σοκολατα μου θελω να φαω και το πατατακι μου.Προχθες πχ,με πιασαν κατι κλαμματα,ετσι ξαφνικα!Πω,πω λεω που καταντησα,να κλαιω γιατι στερουμαι!Και μετα ενιωσα τυψεις για τα μωρα και μετα εκλαιγα παραπανω!

Αλλος για το Δαφνι??!!!:rolleyes:

Καλημέρα!! Σημερα ζυγίστηκα και πηρα αισίως το πρωτο μου κιλό:-(:sad: Πως να μην πάρω βεβαια αφού η μαμά ειχε συνέχεια επισκέψεις και ειχε ενα ζαχαροπλαστείο σπιτι της... Και αντε να συμμαζευτείς τωρα που ειναι ολο γιορτές! Ουφ! Αγχωθηκα!

Κατα τα άλλα καλά, πολλές δουλειές τωρα που τελέιωσε και ο μάστορας... Και κουράζομαι ευκολα η αλήθεια είναι... Αυριο θα ερθει και μια γυναίκα να με βοηθήσει. Αλλά την Κυριακη θα την εχουμε ελεύθερη! Γιούπι!!!!!!!!!

Σας φιλώ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

είμαστε καλα (εμείς τα κορίτσια) και γενικά σήμερα η μέρα πέρασε ήρεμα. Αν και νιωθω κουρασμένη τώρα γιατί έτρεχα μετά την δουλειά, πήγα και σουπερ μάρκετ να μην το έχω αύριο, και τώρα νιώθω...χώμα.

Αύριο πρεπει να περάσω ΚΤΕΟ το αυτοκινητο και να δω τι έχω να πληρώσω....λογαριασμούς που εχω στοιβαξει στο γραφείο και πρέπει να ασχοληθώ πλέον.

Με τα κιλά προτείνω όχι αγχος. Η συνάδελφος που ειναι μια εβδομάδα μετά από εμένα έχει πάρει 12,5!!! Εγώ 8, και η τρίτη με ένα μήνα διαφορά 4. Με άλλα λόγια η καθεμία έχει πάρει αλλα ντ'αλλων. Βεβαια η πρώτη δεν προσεχε...και αν η καμπύλη ζαχάρου της βγει καλή δεν θα προσέχει νομίζω...τώρα εχει απλά λίγο μαζευτεί...αλλά την ξέρω. Δεν θέλει να ζορίζεται. Εγώ πάλι ειμαι της φιλοσοφίας (εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα) προσέχουμε...αλλά δεν παθαίνουμε και στερητικό σύνδρομο....δηλαδη αν μια μέρα σου καρφωθεί να φας ένα γλυκό...ή ένα πατατάκι...ε φάτο καλύτερα από το να το σκέφτεσαι όλη μέρα. Και την επομένη θα είσαι πάλι στο πρόγραμμά σου και πιο χορτάτη...γιατι θα την έχεις κάνει και την παρασπονδία σου :P. Αλλά βεβαια αυτό ειναι όπως το νιώθει κανείς...

Μου φαίνεται απίστευτο οτι πέρασε κι ολας μια εβδομάδα. Πάλι ΣΚ. Ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα χριστουγεννιάτικο...ίσως αύριο...λέμε τώρα.

A5K6p3.png

Palmoma τωρα σε θυμάμαι που ελεγες οτι κουράζεσαι ευκολα...Νιωθω ενα πτωμα...Δεν τολμώ να σταθώ ορθια πάνω από 10 λεπτά και αρχίζουν τραβηγματα αριστερα στην κοιλιά. Σημερα βέβαια και δουλειές εκανα και το απόγευμα πηγα τη μαμά μου στο γιατρό και μετά την πηγα σουπερ και το σηκωσε όλο. Τοση ωρα ορθια και κουβάλημα μετα... Αυριο περιμένω και γυναίκα για το σπίτι...νιωθω ε-ξ-α-ν-τ-λ-η-μ-ε-ν-η....

Οσο για το στολισμα...ουτε να το σκεφτώ δε θέλω! Του χρονου πρωτα ο Θεός...το πολύ πολύ την άλλη βδομάδα να βαλω κανα διακοσμητικό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα

ελπιζω να είστε όλες καλά. Μόλις φουρνισα στα μελομακάρονά μου...για να μυρίσει το σπίτι για το καλό. Και πάω να ετοιμάσω να φάμε επιτέλους...αργά εεε; Μπριζολίτσες με ρυζάκι και πατατούλες...

Σήμερα ανοικτά τα μαγαζιά...ωραία ειναι. Ο καιρός χάλια μαύρα...πολυ μουντίλα.

Χθες ειχαμε πάει σε φίλους για φαγητό...ακουγα τα διαφορα για τα μωρά τους που τους παιδεύουν...μια κοπελιά που ήταν στο τραπέζι είπε οτι θηλάζει ακόμα τον 15 μηνών γιό της και την κόρη την είχε θηλάσει μέχρι 18 μηνών!!!!Απίστευτο μου φαίνεται.

A5K6p3.png

Καλημέρα

ελπιζω να είστε όλες καλά. Μόλις φουρνισα στα μελομακάρονά μου...για να μυρίσει το σπίτι για το καλό. Και πάω να ετοιμάσω να φάμε επιτέλους...αργά εεε; Μπριζολίτσες με ρυζάκι και πατατούλες...

Σήμερα ανοικτά τα μαγαζιά...ωραία ειναι. Ο καιρός χάλια μαύρα...πολυ μουντίλα.

Χθες ειχαμε πάει σε φίλους για φαγητό...ακουγα τα διαφορα για τα μωρά τους που τους παιδεύουν...μια κοπελιά που ήταν στο τραπέζι είπε οτι θηλάζει ακόμα τον 15 μηνών γιό της και την κόρη την είχε θηλάσει μέχρι 18 μηνών!!!!Απίστευτο μου φαίνεται.

Και του χρονου!! Να σαι καλά να ξαναφτιάξεις και να φάει και η μπεμπούλα!!

Πολύ θηλασε η φιλη σου...βεβαια κακό ο θηλασμός δεν κάνει...το θεμα ειναι πόσο αντέχεις:rolleyes: Εγώ πιστεύω ενα 8μηνο ειναι καλά αν τα καταφέρεις...

Εγώ χτες ξεμπέρδεψα από δουλειές κατά τις 4!! Τα καταφέραμε ομως και το σπίτι εγινε πάλι σπίτι:D Τωρα μου χει μεινει σιδερο τα ριχταρια και τα μαξιλάρια που έπλυνα. Ολα τα υπόλοιπα ευτυχως τα χα κάνει από Παρασκευή!

Σημερα πηγαμε με τον άντρα μου στα μαγαζιά και ηταν τέλεια!!!!!! Ειχαμε πολύ καιρο να βγουμε βολτα και για καφεδάκι...Ειχε και πολύ κοσμο στον πεζόδρομο και η ατμόσφαιρα ηταν γιορταστική:D Ειδαμε και κάτι καροτσια να χουμε μια ιδέα αλλά νομίζω μπερδευτήκαμε χειρότερα:rolleyes: Και κοιτάξαμε και για μοκέτα για την κουζίνα και ενα διάδρομο...γενικά δεν ειχα το σπίτι ντυμένο, παρά μονο 3 χαλιά... Πολλά εξοδα ομως κορίτσια,τι θα κάνουμε:confused::confused:

Τωρα θα πάμε στα γενέθλια που κάνει το βαφτηστήρι μου... Νυστάζω λίγο αλλά δε βαριέσαι...καμια ωριτσα θα κάνουμε! Μετά θα φυγουν κι αυτοί γιατί εχουν γιορτή στον παιδικό σταθμό!

Φιλιά σε ολες!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!

Τι κανετε;Εγω σημερα εκανα την πρωτη ενεσουλα νταροντα!!!!!!!!Ειμαι χαρουμενη γτ για την ωρα ειμαι καλα,καμια περενεργεια,ελπιζω να με παει ετσι!!!!!!!!

Εκανα κι εγω γλυκα το σκ και σημερα θα παω βολτιτσα στα μαγαζια με την κολλητη μου!!!!!!!

Geminaki,τελειωσες επιτελους με τους μαστορους ε;;;Αντε να ησυχασεις κι εσυ και τα μωρακια σου.Η μανουλα σου πως ειναι;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!

Τι κανετε;Εγω σημερα εκανα την πρωτη ενεσουλα νταροντα!!!!!!!!Ειμαι χαρουμενη γτ για την ωρα ειμαι καλα,καμια περενεργεια,ελπιζω να με παει ετσι!!!!!!!!

Εκανα κι εγω γλυκα το σκ και σημερα θα παω βολτιτσα στα μαγαζια με την κολλητη μου!!!!!!!

Geminaki,τελειωσες επιτελους με τους μαστορους ε;;;Αντε να ησυχασεις κι εσυ και τα μωρακια σου.Η μανουλα σου πως ειναι;;;

Τελείωσα, ναι επιτέλους!!!!!! Καλή αρχή με τις ενεσούλες! Θα δεις που δε θα χεις προβλημα με τις daronda...

Τι γλυκά εφτιαξες?? Εμείς τρεχαμε το Σ/Κ και δεν εφτιαξα τίποτα... Το πρωι μονο εβαλα κάτι Χριστουγεννιάτικα στολίδια στο σπίτι και εγινε λιγο πιο γιορτινό!

Καλά ψωνια σήμερα! Εγώ μαλλον θα κατεβω στο κεντρο το απόγευμα με τη μαμα για να κάνει κι αυτή μια βολτα...Θα δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

δυστυχώς έχω ένα κακό νέο. Χάσαμε τελικά τον θείο μου..και έτσι έφυγε και ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει χρέη παππού στο παιδάκι μας. Γενικά το 2011, αν εξαιρέσεις το θαύμα του παιδιού βεβαια, μας πήγε χάλια μαύρα. Δεν ειμαι πολύ στα καλά μου, προσπαθώ να στηρίξω την μητέρα μου αλλά ...ήταν ο μικρός της αδερφός και ειναι δύσκολο. Τα'χω χαμένα...και ακομα δεν το συνειδητοποιώ...τι Χριστούγεννα και αυτά.

Καλή αρχή Tina μεσα απο την καρδιά μου να σου πανε όλα καλά...

Αν με χάσετε ...μην ανησυχήσετε...δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ταξιδεψω στο νησί για την κηδεία...όλοι λένε να μην...αλλά δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μείνω πίσω όταν όλη μου η οικογένεια θα ειναι εκει. Το έχω ξαναζήσει και θα νιώθω εντελώς ξεκομμένη.

A5K6p3.png

palmoma συλλυπητηρια.Λυπαμαι πολυ.

Παντως,ισως να μην ειναι πολυ καλη ιδεα να ταξιδεψεις.Ο καιρος δεν ειναι καταλληλος και επιπλεον το να πας στην κηδεια ενος αγαπημενου προσωπου,σιγουρα θα σου προκαλεσει μεγαλο πονο και αναστατωση.Νομιζω πρεπει να σκεφτεις την κατασταση σου και να μην πας.Συγγνωμη,δε μου πεφτει λογος βεβαια.

Και παλι τα συλλυπητηρια μου κοπελα μου..

Καλησπέρα

δυστυχώς έχω ένα κακό νέο. Χάσαμε τελικά τον θείο μου..και έτσι έφυγε και ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει χρέη παππού στο παιδάκι μας. Γενικά το 2011, αν εξαιρέσεις το θαύμα του παιδιού βεβαια, μας πήγε χάλια μαύρα. Δεν ειμαι πολύ στα καλά μου, προσπαθώ να στηρίξω την μητέρα μου αλλά ...ήταν ο μικρός της αδερφός και ειναι δύσκολο. Τα'χω χαμένα...και ακομα δεν το συνειδητοποιώ...τι Χριστούγεννα και αυτά.

Καλή αρχή Tina μεσα απο την καρδιά μου να σου πανε όλα καλά...

Αν με χάσετε ...μην ανησυχήσετε...δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ταξιδεψω στο νησί για την κηδεία...όλοι λένε να μην...αλλά δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μείνω πίσω όταν όλη μου η οικογένεια θα ειναι εκει. Το έχω ξαναζήσει και θα νιώθω εντελώς ξεκομμένη.

Συλλυπητήρια... Ζωή στην οικογένεια σου... Δεν ξερω τι άλλο να πω, οι καταστάσεις αυτές ειναι πολύ δύσκολες... Κάνε κουράγιο όσο μπορείς και σκέψου οτι μερικά πράγματα δεν περνάνε απ το χερι μας και τα αποφασίζουν Αλλοι....

Οσο για το ταξίδι ναι μεν οι συνθηκες ειναι δυσκολες, κι εγώ θα σου έλεγα να μην πας.Ομως ξερω οτι και σε αυτές τις περιπτώαεις δεν τα λογαριάζουμε όλα και κανουμε αυτό που μας κανει να νιώθουμε καλύτερα μεσα μας... Οτι αποφασίσεις πάντως να προσεχεις... κι εσένα και το κοριτσάκι σου..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...