Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!!

palmomaki νομιζω εκανα μεγαλη βλακεια που σας ειπα για το ζαχαρο!Με συγχωρεις δεν ηθελα με τιποτα να σε αγχωσω!Κοιτα,εγω εχω και διδυμα και ειναι πιο πιθανο,γι αυτο μ εχουν στην πριζα!Επισης,ο γιατρος σου δεν ειναι βλακας,ξερει ποιες εξετασεις πρεπει να γινουν και ποιες οχι.Μη φοβασαι και να εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου.Και κατι αλλο.Αν ειχες προβλημα,κατι θα ειχαν δειξει και οι αλλες εξετασεις.Το ξερω,το χω ρωτησει!Αρα,μη φρικαρεις,ολα θα ειναι καλα και παλι συγγνωμη που σε εφερα σε δυσκολη θεση.Με συγχωρεις..

Gemini σ ευχαριστω για τις συμβουλς για το στεγνωτηριο.Θα προσπαθησουμε να βρουμε καποιο που να μην καιει πολυ ρευμα.

Οσο για την πρωτη καμπυλη,την εκανα πολυ νωρις.Περιπου 2 μηνων.Αλλα επαναλαμβανω,τη ζητησε και ο γιατρος μου και ο ενδοκρινολογος μου γιατι εκανα ελεγχο και στο θυρεοειδη.Οι περισσοτερες φιλες που ξερω εκαναν καμπυλη στον 7ο-8ο μηνα.Αρα,μην κρινετε απο μενα.ετυχε να πεσω σε..ψιρες γιατρους!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

Luckystar μην αγχωνεσαι μωρέ και μην ζητάς συγνώμη. Δεν με άγχωσες...εγώ αγχώνομαι από μόνη μου...βρίσκω κατι μην φοβάσαι. Αλλωστε όλα θα πάνε καλά. Την Δευτέρα θα βγουν τα αποτελέσματα και φαντάζομαι δεν θα είναι τραγικά. Εντάξει σιγά κάποιος από όλους τους γιατρούς θα μου το είχε πει αν ειναι να χρειαζόνταν να το ψάξω νωρίτερα. Άλλωστε εσύ δεν μου το ειπες για να με αγχώσεις...τους φόβους μας και ό,τι μαθαίνουμε λέμε εδώ για να βοηθά η μία την άλλη. Αλήθεια...άσχετο...έχετε αποφασίσει ονόματα για τα μωράκια σας;

Geminaki ελπίζω να πήγαν όλα καλά με τον μάστορα και να μην είσαι με φακιόλι και την σκούπα ανα χείρας...να μην ξεχνιέσαι και κουράζεσαι κοριτσάκι. Στο λέω εκ πείρας..καμια φορά ξεχνιέμαι και κάνω πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Εμείς είδαμε 3 σπίτια σήμερα...για αγορά όλα. Καλά ήταν...αλλά όχι στα λεφτά που έχουμε (η αλήθεια είναι ότι όλο και λιγοστεύουν κι αυτά). Και η αλήθεια επίσης είναι ότι με τόσους φόρους...το σκεφτόμαστε κι ολας. Από την άλλη και μια ζωή στο ενοίκιο...δεν λέει. Και αυτά χαμένα λεφτά ειναι και ...δεν αντέχω τις μετακομίσεις. Τώρα με το παιδί κι ολας θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο.

Θα βγουμε το βράδυ...σε λίγο δηλαδή...με φίλους για φαγητό. Το οργάνωσα εγώ γιατί αν περιμένα από τον σύζυγο παλι μπροστά στην τηλεόραση θα την βγάζαμε...και οι μήνες περνούν και δεν βλέπουμε άνθρωπο και μετά...θα κάνουμε να τους δούμε όλους....λ

Αυτά τα νέα μας. Αύριο πάλι θα τα πούμε. Καλό Σαββατόβραδο σε όλες.

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Ξενύχτησα χτες και μολις ξυπνησα... Ηπια νερό ομως και με το που κατέβηκα εκανα εμετό! Ασχετο μου φάνηκε μετά από τοσο καιρό!! Τελοσπάντων!

Μας ειχε καλέσει σπίτι για φαγητό ο κουμπάρος μας που γιορταζε! Ωραία ηταν, ειχαμε καιρό να τους δούμε!

Πρωι πρωι σηκώθηκε ο αντρούλης μου και καθαρισε. Τα χει δει ολα κι αυτός ο καημένος! Ολο δουλειές κάνει... Εγώ τωρα λίγα πραγματα, η σειρά μου θα ναι μολις τελειώσει και ο ελαιοχρωματιστής, από Πέμπτη δηλαδή!

Σε λίγο θα πάω και στη μαμά...Βραστό κάνουμε, το ετοιμάσαμε απο χτες και το πρωι το άναψε. ΘΕλει ομως κι αυτή παρέα..τι να κάνουμε...

Palmoma πως περάσατε χτες??

Luckystar μην αγχώνεσαι για αυτά που ειπες, ουτως ή άλλως αυτό κάνουμε εδώ στο καφέ μας, τα κουβεντιάζουμε όλα οπως ειπε και η Palmoma!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!!!!

Τι κανετε;;;Εγω εχω κατι περενεργειες απο τα αντισυλληπτικα εδω και δυο μερες,προσπαθω να μη δινω σημασια αλλα ωρες ωρες ειναι αφορητα!!!Νευρα,πονοκεφαλος,λιγο πρηξιμο και που και που ταση για εμετο!!!Ευτυχως τελειωνουν σε λιγες μερες και προσευχομαι να μην με πειραξουν οι daronda αλλιως την εβαψε ο αντρουλης μου,θα ειμαι χαλια και θα γκρινιαζω ολη την ωρα!!!!!!!!!!!

Αντε αυριο palmoma,θα ξερουμε τα αποτελεσματα της καμπυλης,μακαρι παναγια μου να ειναι ολα μια χαρα!!!!!!!

GEMINAKI,φιλακια πολλα στα γουρακια μου,στα μωρακια σου!!!!!!!!!!!

Να εχετε όλες ενα ομορφο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια μου!!!!!!!!

Τι κανετε;;;Εγω εχω κατι περενεργειες απο τα αντισυλληπτικα εδω και δυο μερες,προσπαθω να μη δινω σημασια αλλα ωρες ωρες ειναι αφορητα!!!Νευρα,πονοκεφαλος,λιγο πρηξιμο και που και που ταση για εμετο!!!Ευτυχως τελειωνουν σε λιγες μερες και προσευχομαι να μην με πειραξουν οι daronda αλλιως την εβαψε ο αντρουλης μου,θα ειμαι χαλια και θα γκρινιαζω ολη την ωρα!!!!!!!!!!!

Αντε αυριο palmoma,θα ξερουμε τα αποτελεσματα της καμπυλης,μακαρι παναγια μου να ειναι ολα μια χαρα!!!!!!!

GEMINAKI,φιλακια πολλα στα γουρακια μου,στα μωρακια σου!!!!!!!!!!!

Να εχετε όλες ενα ομορφο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ναι, ετσι ειναι τα βρωμοαντισυλληπτικά...Υπομονή! Με τις daronda λογικά δε θα καταλάβεις τιποτα... καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός βέβαια. Αλλά ας ελπίσουμε οτι θα ναι και για σενα έτσι!

Εγώ τωρα ήρθα και πάω να κάνω ενα μπάνιο...3 πλυντηρια σιδερωσα στη μαμά! Ευτυχως το σιδερωμα ειναι από τις δουλειές που μ αρεσουν!!

Φιλιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καμία βλέπω σήμερα ε;

Οι εξετάσεις βγήκαν και ειναι τέλειες...Δόξα το Θεό. Όλα καλά. Ο γκεσταπίτης γιατρός μου ειχε δίκιο που δεν ήθελε να τις κάνω....που έλεγε οτι δεν χρειάζεται..αλλά εγω...σιγά μην δεν τις εκανα.

Όλα καλά ομως, οι τιμές ειναι αρκετά χαμηλότερες από το ανώτατο όριο και επομένως ειμαστε μια χαρούλα. Πάει κι αυτό.

Το Σάββατο περάσαμε όμορφα με τους φίλους. Χθες πάλι ξενυχτήσαμε...βλεπαμε τηλεόραση σαν χαζά...και σημερα σκουντουφλάω..δεν αντέχω άλλο νυστάζω.

Εφτιαξα φασολάκια για αύριο. Πρέπει να μαζέψω και τα ρούχα μου που βόσκουν από εδώ και από εκεί...γιατί αύριο έρχεται γυναίκα. Εχω μια κάθε 15 μέρες...και αύριο ειναι η μέρα της. Να'ναι καλά η γυναίκα κάνει καλή δουλειά και ειναι εμπιστοσύνης.

Θα πέσω για ύπνο σύντομα νομίζω...

Tina29 κουράγιο...ελπιζω να μην σε πειράξουν οι daronda (εγώ δεν τις εκανα και δεν ξέρω).

Geminaki όλα καλά; Εντάξει το βραστό χθες;:P Να σιδερώνεις...να μην κουράζεσαι όμως εεε;

A5K6p3.png

Καμία βλέπω σήμερα ε;

Οι εξετάσεις βγήκαν και ειναι τέλειες...Δόξα το Θεό. Όλα καλά. Ο γκεσταπίτης γιατρός μου ειχε δίκιο που δεν ήθελε να τις κάνω....που έλεγε οτι δεν χρειάζεται..αλλά εγω...σιγά μην δεν τις εκανα.

Όλα καλά ομως, οι τιμές ειναι αρκετά χαμηλότερες από το ανώτατο όριο και επομένως ειμαστε μια χαρούλα. Πάει κι αυτό.

Το Σάββατο περάσαμε όμορφα με τους φίλους. Χθες πάλι ξενυχτήσαμε...βλεπαμε τηλεόραση σαν χαζά...και σημερα σκουντουφλάω..δεν αντέχω άλλο νυστάζω.

Εφτιαξα φασολάκια για αύριο. Πρέπει να μαζέψω και τα ρούχα μου που βόσκουν από εδώ και από εκεί...γιατί αύριο έρχεται γυναίκα. Εχω μια κάθε 15 μέρες...και αύριο ειναι η μέρα της. Να'ναι καλά η γυναίκα κάνει καλή δουλειά και ειναι εμπιστοσύνης.

Θα πέσω για ύπνο σύντομα νομίζω...

Tina29 κουράγιο...ελπιζω να μην σε πειράξουν οι daronda (εγώ δεν τις εκανα και δεν ξέρω).

Geminaki όλα καλά; Εντάξει το βραστό χθες;:P Να σιδερώνεις...να μην κουράζεσαι όμως εεε;

Τωρα μπήκα...ετρεχα ολη μερα... Πηγα το πρωι για κατι δουλειές, μετά μας ειχε τραπέζι ο θειος μου για τον γιο του που γιορτάζει και ημουν στη μαμά μεχρι τωρα. Εκανα μια προσπάθεια για μελομακάρονα με μια συνταγη που ειχε η μαμά μου σ ενα χαρτάκι γραμμένη αλλά ηταν χάλια...κάτι ειχε γραψει λάθος γιατί το μειγμα απο την αρχή βγηκε αλλ' αντ' άλλων:-( Προσπαθησαμε να το σωσουμε με αλεύρι αλλά τίποτα... Θα κανω τη δική μου συνταγή οποτε μπορέσω!! Τωρα περιμενω τον άντρα μου να γυρίσει και πρέπει να καλύψουμε τα επιπλα με ναυλον κτλ κτλ...Αυριο ερχεται ο ελαιοχρωματιστής βλέπετε. ΟΥΦ!!!!!!!

Palmoma μπράβο για την εξέταση. Ολα καλά λοιπόν, και μπορείς να φας και τα γλυκάκια σου τωρα στις γιορτές;);) Καλά εκανες πάντως και την έκανες γιατί θα σ ετρωγε... Τωρα ποιο ειναι το επόμενο βημα??

Future, ioannav ελπίζω να ειστε καλά!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας. Ευχομαι σε λιγο καιρό ν ανασυντονιστούμε και να το ξαναζωντανέψουμε το καφέ μας!:P

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε?? Ηρθε κι ο ελαιοχρωματιστής, αλλά σε λίγο θα φυγω, να πάω τη μαμά μου στο νοσοκομείο για επαναληπτική ακτινογραφία και μετά κάτι δουλειές...Δεν ξερω αν θα ξαναρθω σπίτι μεχρι το βράδυ...θα τα πούμε!!

Tina χρονια πολλά, να χαιρεσαι τον αντρούλη σου...Θα σε πάρω και τηλ να τα πούμε!!

Φιλιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια...ελπίζω να είστε καλά.

Σήμερα θα πάω σε συναντηση με μαία σε ένα από τα κατ/τα βρεφικών που διοργανώνουν κατι τέτοια. Δεν εχω ξαναπάει και ήθελα να πάω να δω πως ειναι..τι λένε και τέτοια.

Θα ρίξω και μια ματιά για επιπλάκια επι τη ευκαιρία ;). Να μαζεύω τιμές σιγά σιγά.

Κατά τα άλλα ανακοίνωσαν σήμερα οτι από Ιανουάριο πάμε για μείωση 10% στον μισθό...και πολύ χάρηκα...τι να πω; Μάλλον ευχαριστώ που έχω δουλειά ακόμα. Τέσπα μου λένε οτι μπορώ και να μην υπογραψω επειδή ως εγκυο δεν με απολύουν...αλλά έχει και κανένα νόημα; Δεν ξέρω...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Εγώ σπίτι κλασσικά ηρθε μάστορας και κάθομαι μεσα στο γραφείο γιατί ολα τα επιπλα ειναι καλυμένα:( Και οχι μονο αυτό, αλλά νυστάζω κιολας!!

Palmoma κι εγώ εχω περιέργεια να πάω σε τετοια... Απλά ειναι νωρίς ακόμα. Λογικά τελος Γενάρη αρχές Φλεβάρη.

Πως ήταν τελικά?? Αξιζε τον κόπο??

Οσο για τη δουλειά, εγώ νομίζω θα υπέγραφα... Δεν ξερεις τι γινεται, μπορεί μετα να στη "φυλάνε"...

Οι υπόλοιπες τι κάνουν??

Κορίτσια ειμαστε λιγο πριν τα χριστούγεννα και δεν εχω καταλάβει τιποτα:(:( Με τα πηγαινε-ελα στο σπιτι, και την αναστάτωση δεν εχω παει μια βολτα στην αγορά, δεν εχω στολίσει τίποτα.... Ελπίζω του χρόνου να μπω στο κλίμα νωρίτερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

έχουμε χάσει τον ρυθμό μας εντελώς λέμε.

Χθες η συνάντηση με την μαία ήταν καλή. Αφορούσε κυρίως τα μετά του τοκετού...πως το πιανουμε, πως το πλένουμε, ντύνουμε, θηλάζουμε κλπ κλπ. Ωραία ήταν...θα ξαναπάω σίγουρα και αλλού. Και το συστήνω στις νέες μανουλες..ειναι καλή εμπειρία. Λύνει απορίες και δίνει λύσεις σε θέματα που μπορεί να προβληματίζουν.

Σήμερα πήγα στον γιατρό. Καλά είναι όλα. Προχωράμε κανονικότατα και μια χαρά τα θέματα και αυτά. Εχει και ο γιατρός 2 μαίες ..θα τις γνωρίσω αργότερα όμως.

Ήρθε και η μαμά μου...μάλλον θα κάτσει και για τις γιορτές. Και εγώ δεν έχω στολίσει...δέντρο σίγουρα δεν θα κάνω αλλά λέω να βάλω κανένα στεφανάκι, κανένα κεράκι για το καλό. Αλλά ακόμα δεν έχω κάνει τίποτε. Αυτό το ΣΚ σίγουρα γιατί αργότερα δεν έχει και νόημα.

Ελπίζω και εσείς οι άφαντες να είστε καλά και να περνάτε καλά.

A5K6p3.png

Καλημέρα!!

Τελευταία μερα μαστορας σήμερα και μετα αρχίζει η επιχείρηση καθαριότητα!!!!! χαχαχα Επιτέλους!!

Palmoma κι εγώ καπως ετσι το σκεφτομαι...Για δεντρο χλωμό!! Αλλά θα βάλω κανα διακοσμητικούλι εδω γυρω:tongue:

Ωραία και για τη μαία, θα πάω κι εγώ αργότερα!!

Σας φιλώ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Σας γραφω γρηγορα απο τη δουλεια.

palmoma τι να σου πω.Ολες οι δουλειες χαλια πανε.κι εμας μας μειωσαν 10% απο το Σεπτεμβρη και περιμενουμε κι αλλη μειωση(τουλαχιστον ετσι ακουγεται) μετα τις γιορτες!Φτανεις να λες ευτυχως που εχω δουλεια,αλλα σε λιγο θα δουλευουμε για τον ελαχιστο δυνατο μισθο..

Χαιρομαι που η μπεμπα σου παει μια χαρα!!

gemini εσυ πως πας?φουσκωνεις?τα μωρα τ ακους?

Φιλια κ σε ολες της παρεας!!

κορίτσια μου καλημέρα...ψιλοχαθήκαμε έτσι?? απ τα λίγα που διάβασα είστε όλες καλά έ?? έγω το έριξα πολύ έξω..μετά την απόλυση (που με πείραξε πολύ) ήμουν όλο βόλτες και ψυχανάλυση με φίλους και τώρα που σας γράφω είμαι Καλαμάτα στην κολλητή μου φίλη και στον ανηψιό μου και περνάω μια χαρούλα! θα επανέλθω δριμήτερη σε λίγες μέρες και ανανεωμένη!!! σας φιλώ ΟΛΕΣ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...