Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κορίτσια μου κλασσικά ηρθα για λιγο στο σπίτι...για το μαστορα και για να πάρω κανα ρουχο!!

Ioannav ΟΑΕΔ εχω καιρό να πάω αλλά και πριν κάτι χρονια πάλι χαμός γινότανε...Θα εχεις υπομονή κάθε φορα. Και απ΄οσο θυμάμαι καλυτερα να πηγαίνεις πρωι πρωι (οπως σε όλα δηλαδή:tongue:)

Palmoma στη θεση σου δε θα κρατιομουν μονο με το ιντερνετ:rolleyes: Κανονικά νομίζω απο τα Χριστουγεννα και μετά πρεπει να ψάξεις και στα μαγαζιά... Κοντεύεις καλέ το χεις καταλάβει?? Τι ειναι 3,5 μηνες???

Φιλιάααααααααααααααααα!! Σε εσάς και σ αυτές που λέιπουν;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας

σήμερα απόλυσαν ακόμα μια κοπέλα...με πήραν τα ζουμιά στην δουλειά. Είναι πολύ άγριο...και η "κοπέλα" είναι 50άρα...αντε να βρεις δουλειά σε τέτοια ηλικία...τι να πω;

Σκέφτομαι οτι η εποχή αυτή είναι μαύρα χάλια. Όπου και να πας, με όποιον και μιλήσεις χάλια...και μαυριλα τι να πω;

Ξάπλωσα λίγο το μεσημέρι και διάβαζα ένα βιβλίο που έχει γράψει μια κοπέλα για την εγκυμοσύνη της. Είχα φτάσει στο σημείο του τοκετού. Περιττό να σας πω οτι ξύπνησα με ταχυπαλμία και ένα απίστευτό σφίξιμο...πλησιάζει η ώρα και με βλέπω να τρομοκρατούμαι σιγά σιγά...ουφ καλύτερα να μην το σκέφτομαι.

Θα πάω να δω βρε κορίτσια και από κοντά στα μαγαζιά. Ίσως και την Παρασκευή που θα έχω άδεια για την καμπύλη...Αλλά για το ΙΚΕΑ μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει ζάλη...ειλικρινά Δ Ε Ν Θ Ε Λ Ω...εκεί μέσα γίνεται πάντα ΧΑΜΟΣ.

Ioanna κουράγιο στην καινούρια σελίδα της ζωής σου.

Gemini κουράγιο και σε σένα με τα πηγαινέλα. Πως ειναι η μαμά; Καλύτερα;

A5K6p3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

Gemini πως ειναι η μανουλα σου;;;εσυ;;;

Οντως κοριτσια ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για όλους και μενα η δουλεια μου εχει περιοριστει παρα μα παρα πολυ!!!

Palmoma μην επηρεαζεσαι να δεις που εκεινη τη στιγμη,τη στιγμη του τοκετου εννοω θα φανεις η πιο θαραλλεα γυναικα στον κοσμο και δε θα φοβηθεις τιποτα.

Εμεις στολισαμε σημερα και εγινε πολυ γιορτινο το σπιτακι μας,ακομα μια χρονια ευχηθηκα του χρονου να ειμαι μανουλα και να το στολισω για το αγγελακι μου!!!

Μακια πολλα κοριτσακια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!

Gemini περαστικα στη μαμα σου ευχομαι!

Σας διαβαζω που μιλατε για ψωνια.Εγω με τον συζυγο μου εχουμε ψιλο-καταληξει μονο σε κουνιες.Οσο για αλλαξιερα,δεν ξερω βρε κοριτσια.Οσο εχω ψαξει,τοσο παραλογες μου φαινονται οι τιμες.Στα mothercare και τα λητω εχουμε παει και βλεπω κατι 400αρια για αλλαξιερες και τα παιζω!Εξαλλου αυτο θα χρειαστει μονο για κανενα χρονο.Ετσι ειπαμε να παμε ξανα ικεα ,που ειχα δει κατι πολυ οικονομικες ,να παρουμε μια με 60-80ευρω περιπου.Ή δε θα παρουμε καθολου και θα τα αλλαζω στο κρεββατι,οπως εκανε μια κολλητη μου.Σιγα σιγα ψωνιζω και καποια αλλα πραγματακια,να μην τρεχω τελευταια στιγμη.Ειναι γεγονος πως θελει μια οργανωση,γι αυτο εγω τα γραφω,να ξερω τι θελω.Μη φανταστειτε πως ξερω κσι πολλα βεβαια.Ρωτωντας πας την πολη ,που λενε!!Αλλα δεν κανω και υπερβολες.Νομιζω παντως οτι σε τετοια ψωνια,αμα δεν προσεξεις,μπορεις να βγεις χωρις..παντελονι απο τα μαγαζια με βρεφικα!!:tongue:

Μωρε,καλα να ειναι τα μωρα και ολα θα γινουν!

Και ευχομαι στις φιλες του φορουμ του χρονου με μωρακια ,ολες!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... Η μαμά τα ίδια, εγώ τρεξιμο ακόμα. Σημερα κάνω κανελλόνια, της εβαλα ενα πλύντηριο κι επιστερέφω να αλλάξω σεντόνια...

Tina τι ωραία που στολίσατε!! και του χρονου να στε καλά να στολίσετε με το μωράκι σας!! Εγώ με βλέπω να στολίζω παραμονή Χριστουγέννων:rolleyes:

Palmoma πράγματι δύσκολο ειδικά 50 χρονών να χάνεις τη δουλειά σου... Ολοι περνάμε δυκολά τελικά.. Κι εμεις που εχουμε γινει γενιά των 700Ε δυσκολευόμαστε και πάλι...τι να κάνεις?? Υπάρχουν και χειρότερα αλλά και καλύτερα. Σκεφτομαστε μονο να εχουμε την υγειά μας και βλέπουμε...

Στο ΙΚΕΑ κάθε φορά που πάμε καθομαστε σχεδόν όλη μερα και με πιάνει το κεφάλι μου...μου αρέσει ομως:tongue: Γι αυτό λεώ να πάω σε πιο μικρό μηνα, να δουμε τι μας αρέσει κι αν καταλήξουμε εκει να παει ο αντρας μου μονος του λίγο πριν γεννήσω ή να τα παρασγγείλουμε τηλεφωνικά (νομίζω γίνεται, αλλά το φοβάμαι λίγο...)

Οπως ειπε και η luckystar ειναι πολύ πιο οικονομικά και δυο γνωστές μου που εχουν πάρει από εκει ειναι πολύ ευχαριστημένες...Αλλά θελω να τα δω κι από κοντά να σου πω την αλήθεια!!

Future πως εισαι????? Στειλε καλέ ενα σημα ζωής!! Μονο οτι εισαι καλά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αύριο πάω για καμπύλη ζαχάρου. Ελπίζω μόνο να μην υπάρχει τιποτα παθολογικό και να ανησύχησε άδικα ο γιατρός της β' επιπέδου. Αλλα και κάτι να υπαρχει δεν βαριέσαι...θα το αντιμετωπίσουμε..εδώ αντιμετωπίσαμε άλλα κι αλλα.

Πάω να μαγειρέψω μια μακαρονάδα για τον σύζυγο (εγώ δεν τρώω τιποτε άλλο για σημερα αφού πρέπει νηστεία για 12 ώρες περίπου). Αυτάαααα αύριο θα σας πω και την εμπειρία μου από αυτή την εξέταση.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!!! Πρωινή πρωινή σημερα γιατί ηρθε ο γυψινάς... Και μου λεει οτι θα κάνει πολύ σκόνη ενώ εμείς ειχαμε βγάλει τα νάυλον... και να φανταστείτε σκεφτομουν να κάνω μελομακάρονα τοση ωρα που θα κάθομαι εδώ:rolleyes:

Μετά εχω να πάω στο ΙΚΑ να γράψω της μαμάς μου τον ακινητοποιητή που φοράει και μετά εχω και μάθημα... Γενικά πολύ γεμάτη η μέρα σήμερα...

Palmoma καλη επιτυχία στην εξέταση σημερα. Λογικά τη μικρή καμπύλη κάνεις, ε? Δε θυμάμαι και καλά αλλά κάτι τετοιο μου χε πει η ενδοκρινολόγος οτι ξεκινάμε από τη μικρή!

Α! Και χρονια πολλά σε οσες γιορτάζουν. Αγ. Αννης σήμερα, γιορτάζει κι η πεθερούλα μου!!

Φιλιάαααα!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου γεια σας!!!

Είμαι καλά,το λέω για να μην ανησυχείτε.

Μου έπεσαν απλά όλα μαζί.Το μαγαζί της φίλης μου,κάτι υποθέσεις του μπαμπά μου με το πατρικό του σπίτι στο χωριό,για τις οποίες πηγαινοερχόμαστε σχεδόν κάθε μέρα και δεν βλέπω να ξεμπερδεύουμε γρήγορα,ο υπολογιστής μου που λόγω των απότομων εναλλαγών τάσης του ρεύματος έκαψε μητρική και είναι στο μάστορα(θα τον πάρω όταν βρω χρόνο και λεφτά).Σας διαβάζω κάθε μέρα από το κινητό μου,αλλά δεν μπορώ να γράψω.Τώρα γράφω από το κινητό του αδερφού μου και ελπίζω να μπορέσετε να το δείτε το μήνυμα.Όλα καλά λοιπόν απλά με πολύ τρέξιμο θα μου βγει αυτή η χρονιά!!!!Φιλιά πολλά σε όλες,να είστε καλά και ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε πριν φύγω στην πεθερά μου για τα Χριστούγεννα.Μου λείπετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σου βρε future!!Μας ελειψες πολυ!Ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα και να σε εχουμε και παλι κοντα μας!!:wink:

Palmoma μου, ο,τι και να ειναι το ζαχαρο,αντιμετωπιζεται!μη φοβασαι!Και να ξερεις,αυτο δεν το κουβαλαμε μετα.Με τη γεννα,αμεσως επανερχεται ο οργανισμος!Οπως και να εχει.σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!:P

Gemini δεν ξεκουραζεσαι και λιγο?Με διδυμακια να φτιαξεις μελομακαρονα?Βρε κατσε στον π..ο σου!!

Κορίτσια μου γεια σας!!!

Είμαι καλά,το λέω για να μην ανησυχείτε.

Μου έπεσαν απλά όλα μαζί.Το μαγαζί της φίλης μου,κάτι υποθέσεις του μπαμπά μου με το πατρικό του σπίτι στο χωριό,για τις οποίες πηγαινοερχόμαστε σχεδόν κάθε μέρα και δεν βλέπω να ξεμπερδεύουμε γρήγορα,ο υπολογιστής μου που λόγω των απότομων εναλλαγών τάσης του ρεύματος έκαψε μητρική και είναι στο μάστορα(θα τον πάρω όταν βρω χρόνο και λεφτά).Σας διαβάζω κάθε μέρα από το κινητό μου,αλλά δεν μπορώ να γράψω.Τώρα γράφω από το κινητό του αδερφού μου και ελπίζω να μπορέσετε να το δείτε το μήνυμα.Όλα καλά λοιπόν απλά με πολύ τρέξιμο θα μου βγει αυτή η χρονιά!!!!Φιλιά πολλά σε όλες,να είστε καλά και ελπίζω να μπορέσουμε να τα πούμε πριν φύγω στην πεθερά μου για τα Χριστούγεννα.Μου λείπετε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε futuraki και ανησυχήσαμε!! Δεν ξερω τι να πα, μονο καλή υπομονή και να προλάβεις να μας ξαναρθεις πριν πας στην πεθερούλα:tongue::tongue:

Γεια σου βρε future!!Μας ελειψες πολυ!Ελπιζω να ξεμπερδεψεις γρηγορα και να σε εχουμε και παλι κοντα μας!!:wink:

Palmoma μου, ο,τι και να ειναι το ζαχαρο,αντιμετωπιζεται!μη φοβασαι!Και να ξερεις,αυτο δεν το κουβαλαμε μετα.Με τη γεννα,αμεσως επανερχεται ο οργανισμος!Οπως και να εχει.σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!!:P

Gemini δεν ξεκουραζεσαι και λιγο?Με διδυμακια να φτιαξεις μελομακαρονα?Βρε κατσε στον π..ο σου!!

αααχχχχ! Τα μελομακάρονα δε θα με κουραζαν...τις άλλες αγγαρείες να μην εκανα...Και γενικά μου την εχει δώσει λίγο η αλλαγή περιβάλλοντος!! Πάλι το σπιτι ειναι με τα ναυλον και δεν εχεις που να κάτσεις...

Εσύ ολα καλά??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμένα.

Εντάξει λοιπόν έκανα την καμπύλη...δεν ξέρω αν ειναι μικρή ή μεγάλη ξέρω οτι είχε 3 λήψεις αιματος, μία σε νηστεία και μετά άλλες δύο ανα μία ώρα μετά την λήψη της γλυκόζης. Ένταξει η γλυκόζη δεν ήταν τελικά τόσο τραγική όσο την περιγράφουν κάποιες κοπέλες. Είχα ακούσει οτι είναι αηδία, οτι δεν πίνεται, οτι σου'ρχεται να κάνεις εμετό....εντάξει τίποτε απο όλα αυτά. Δεν ειναι και το πιο ευχάριστο ρόφημα βεβαια, αλλά το κάνεις μονορούφι και δεν αντιλαμβάνεσαι και πολλά. Η αναμονή ειναι το σπαστικό..οτι κάθεσαι εκεί δυο ώρες και περιμένεις να κάνεις τις μετρήσεις. Δευτέρα θα έχω και τα αποτελέσματα...αντε να δουμε. Ελπίζω να μην είναι τραγικά μπας και φάω κανένα μελομακάρονο (έστω ένα). Αν πάλι είναι..δεν βαριέσαι..φέτος χωρις γλυκά..του χρόνου πάλι.

Κατά τα άλλα μετά πήγα κέντρο και πήρα καταλόγους από prenatal και mothercare. Εχω θολώσει με το πόσα έχουν βγάλει για μωρά και πρέπει σιγά σιγά να αποφασίζω τι θα πάρω...τουλάχιστον που θα κοιμαται οταν θα έρθει σπίτι με το καλό η μπεμπούλα.

Μετα γύρισα σπίτι, έφαγα και έπεσα για υπνο κόρες...ήμουν πτώμα. Δεν ξέρω γιατί αλλά κουράστηκα σήμερα. Δεν ειχα πάρει και τα φάρμακα...ενιωθα νερό ειλικρινά.

Αύριο θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις σε σπίτια (καιρό είχαμε). Εχουν σκάσει και επιπλέον έξοδα (ασφάλειες, σημα αυτοκινήτου, ένας σωλήνας που έσπασε και πρέπει να τον φτιάξουμε...) και γενικά μας βλέπω ταπί και ψυχραιμους στις γιορτές. :tongue: Ούτως ή άλλως δεν θα κάνουμε κάτι...ούτε τραπέζι φέτος...ούτε τιποτε. Επομένως..καλά ειναι.

Future καλά ξεμπερδέματα. Εύχομαι να έχεις τελειώσει μέχρι τις γιορτές και να μιλήσουμε και πάλι κανονικά.

Geminaki να την χαίρεσαι την πεθερούλα σου. Και καλό κουράγιο και σε σένα. Και εγώ λέω να κάνω μελομακάρονα...για το καλό. Να μυρίσει το σπίτι...και θα τα μοιράσω μετά..να μην εχω στο σπίτι τον πειρασμό.:P

Luckystar εσύ έχεις κάνει καμπύλη; Ξέρω οτι παρακολουθείσαι...αλλά γενικά έχεις κάποιο θέμα και ξεκίνησες παρακολουθηση νωρίς ή λόγω των διδύμων;

Τι κατεβατό...εγραψα πάλι;

A5K6p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!!

PALMOMA,καλα αποτελεσματα τη Δευτερα,να βγει τελεια η καμπυλη και να φας οσα μελομακαρονα τραβαει η καρδουλα σου!!!

GEminaki,τα φιλια μου,παρε κανενα τηλ οποτε μπορεσεις!Περαστικα στην μανουλα σου!!!!!!

FUTURE,μας ελειψες!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια πηρα σημερα τις εξετασεις μου και ειναι ολες οκ,προχωραμε κανονικα!!!

Α!και η καλλιεργεια του αντρα μου πεντακαθαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλω ολες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Palmoma εκανα καμπυλη απο νωρις λογω διδυμων και εξωσωματικης.Επειδη παιρνουμε πολλες ορμονες για να μεινουμε εγκυος,επιρρεαζεται ο οργανισμος,ετσι εχουμε πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες να αναπτυξουμε ζακχαρο κυησης. Εχω κανει 3 καμπυλες μεχρι τωρα,αλλα καλα παω.Αυτο που με φρικαρε,ειναι που εμαθα σημερα τι μπορει να παθουν τα μωρα,αν μια γυναικα δεν προσεξει και το αφησει για καιρο να ειναι αριθμηστο.Μπορει να τυφλωθουν!!Επεσα ξερη στο πατωμα μολις το ακουσα!!Αρα,χαιρεταω και το ενα μελομακαρονο που ονειρευομουν για τις γιορτες.Επαθα φρικη σας λεωωωωω!!!

Gemini ολα καλα μεχρι τωρα,Δοξα τω Θεω.ειναι να ξαναπαμε στο κεντρο για εναν απλο υπερηχο πριν τις γιορτες.Οσο για τα ψωνια,λεμε να παμε για στεγνωτηριο με τον αντρα μου,γιατι δε θα τα προλαβαινω τα πλυντηρια μου φαινεται.Μια φιλη με 3 παιδια μου ειπε την εχει σωσει το στεγνωτηριο.Τα πεταει ολα μεσα και σε 2 ωρες εχει στεγνα ρουχα.Καιει βεβαια το ατιμο,αλλα τι να κανω?μενω και σε διαμερισμα και δεν ειναι ευκολο να απλωνω οταν οι αποπανω πλενουν μπαλκονι:rolleyes:,αν καταλαβαινετε τι θελω να πω!!

Καλημέρες σας

ξυπνησα ξαφνικά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Θα σας πω τι μου την έδωσε στον υπνο μου...και ξυπνησα και μετα δεν με ξαναπήρε ο ύπνος...τι να πω. Σηκώθηκα τώρα να πιω πρωινό. Και σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν να πήγαινα και σουπερ μάρκετ που δεν θα έχει ψυχή...λέτε να το κάνω; Φυσικά ο σύζυγος κοιμάται του δικαίου.

Luckystar δεν ήξερα ότι εμείς της εξωσωματικής έχουμε περισσότερες πιθανότητες για διαβήτη. Λες να εχω καθυστερήσει να κάνω την εξέταση και να ειναι παθολογική και να υπάρχει πρόβλημα στο μωρό μου; Τωρα ψιλοφρίκαρα. Τώρα ειλικρινά ευχομαι να μην βγει παθολογική την Δευτέρα...γιατί αν βγει θα αναρωτιέμαι απο πότε έχω και τι να έχει πάθει το παιδί...και με βλέπω να μην ξεαγχώνομαι μέχρι να φτάσουμε...ποιος ξέρει σε ποιον μήνα.

Tina29 με το καλό κορίτσι μου να μπεις στον χορό. Είδες οι εξετασούλες μια χαρά...προχωράτε ακάθεκτοι!

A5K6p3.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!

Ειμαι στο σπίτι, εχουμε μάστορα αλλά ειναι εδώ ο άντρας μου κι εχει αναλάβει. Οπότε εγώ θα πάω για κάτι ψωνια, σουπερμάρκετ και φυσικά να μαγειρέψω στη μαμά!!

Palmoma καλά αποτελέσματα τη Δευτέρα. Μην αγχώνεσαι τοσο για το οτι έκανες αργά την καμπύλη. Αφού κάνεις και ζαχαρο νηστείας συνήθως θα εδειχνε κάπως υψηλό. Εγώ ειχα 90 να πω την αλήθεια και η ενδοκρινολόγος μου ειπε θα μπορούσε να ειναι και χαμηλότερο αλλά δεν ανησύχησε κιολας... Δεν την άφησα να μου τη γράψει, θα το κάνει ο γιατρος μου στο ραντεβού μας στις 21/12. Λέω να φάω πρώτα τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και να την κάνω ενιδάμεσα...αν ειναι να χάσω μονο τα Πρωτοχρονιάτικα :tongue::tongue:χαχαχα

Θα πάω κι εγω mothercare σημερα να παρω σουτιέν (επιτέλους!). Δεν ηξερα οτι ειχε καταλόγους...θα πάρω κι εγώ!!

Tina μπράβο για τις εξετάσεις!!!!!!:D:D:D Αδικα ανησυχούσες, όλα ειναι πλέον ευοίωνα!! (ετσι δε γράφεται??) Και με το καλό θα ξεκινήσεις και θα φουσκώσει κι εσ'ένα η κοιλίτσα;);) Θα σε παρω κανα τηλ σιγουρα, να ηρεμήσω πρώτα ειμαι ολο στην πρίζα λέμε!!

Luckystar εγώ εχω στεγνωτηριο και με εχει βολέψει δεν μπορώ να πω. Βεβαια επειδή μεχρι τωρα ειχα χρόνο δεν εχω τσεκάρει ολες τις λειτουργίες του πχ να μην τα τσαλακώνει και τοσο ωστε να μη χρειάζονται σιδέρωμα...

Αν ειναι ενεργειακής κλάσης ΑΑ δε θα δεις και τοση διαφορά στο ρεύμα πιστεύω πάντως.

Τα αρνητικά του ειναι οτι δεν πρέπει να το γεμίζεις τόσο. Δηλ ο κάδος του που βλέπεις μεγάλος πρέπει να ναι το πολύ μισογεμάτος...αλλιώς και ζορίζεται και δεν στα στεγνώνει!

Κι επίσης δεν βάζεις όλα τα ρουχα, γενικά αυτά που φοβάμαι οτι και λίγο μπορούν να μπουν ή κάποια γυναικεία μπλουζάκια λυκρα δεν τα βάζω...δεν το χω δοκιμάσει βέβαια κιολας

Θυμησε μου και στις πόσες βδομάδες εκανες την πρώτη καμπύλη...

Και να φας καλέ κι ενα μελομακάρονο!! Δεν εχει και βουτυρο, αυγά... Μη φοβάσαι τόσο γιατί μολις γεννήσεις σε βλέπω αγκαλιά με τουρτες!:tongue::tongue::tongue:

(πλάκα κάνω, εσύ ξερεις τον οργανισμό σου οπότε θα κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!)

Palmoma ΑΥΤΟ κι αν είναι σεντόνι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...