Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ioanna λυπάμαι πολύ βρε συ. Ειλικρινά. Και σε εμάς απέλυσαν άλλους 3 σήμερα, και 2 την Τετάρτη...απολύουν συνέχεια. Τουλάχιστον πήρες την αποζημίωση...κουράγιο να'χεις και τύχη και εύχομαι σύντομα παρά τις δυσκολες εποχές να βρεις κάτι καινούργιο και δημιουργικό.

Lyckystar μου έκοψαν το ψωμί...αλλά τα κράκερς επιτρέπονται. Θέλω να πω οτι δεν μου έχουν κόψει εντελώς τους υδατάνθρακες...απλά με μέτρο. Επειδή το ψωμι θεωρητικά ειναι στούκας για μένα τώρα, μου ειπαν καλύτερα κράκερ ολικής ή κριτσίνια. Μου έκοψαν τα ζυμαρικά...αλλά εντάξει λίγο ρύζι μπορώ να τρώω (να αποφεύγω τα μακαρονια). Ή ας πούμε πατάτες λίγες τρώω. Το θέμα ειναι τι θα γίνει μετά την καμπύλη ζαχάρου...εκεί θα δουμε τις ομορφιές.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ioanna λυπαμαι παρα πολυ που εχασες τη δουλεια σου.Ζουμε σε τρελλες εποχες..Σημερα ειχα παει στο κεντρο και εβλεπα τοσα μαγαζια κλειστα.Μ επιασε κατι.Τι θα κανουν τοσοι ανθρωποι?Πληρωνουμε τα σπασμενα αλλων λεω εγω!

palmoma συγγνωμη,με μπερδεψες.Γιατι σου τα κοψαν αυτα?σου βρηκαν ζαχαρο?Γιατι κατι τετοια τα κανουν μονο σε τετοιες περιπτωσεις.Παντως να σου κοψουν και το ψωμακι μωρε?:confused:

Κορίτσακια μου καλημέρα!!!

Εμεινα στη μαμά χτες από το μεσημέρι και ηρθα τωρα λιγο απ΄το σπίτι να δω τι παίζει.... Χαμός! Σκεφτείτε οτι η σκόνη μου μυρίζει κιόλας:rolleyes: Το μεσημέρι ομως τα πολλά θα τελειώσουν και αυριο πρωι κανόνισα με μια γυναίκα να ερθει να καθαρίσουμε. Μονη μου δε γινεται με τιποτα!!Εγώ θα μαι μάλλον διακοσμητική:tongue: Ευτυχώς βοηθάει και ο άντρας μου...

Λιγο ελειψα και γεμίσατε νέα....

ioannav τι να πω για τη δουλειά σου...Κάνε υπομονή και αρχισε σιγά σιγά να ψάχνεις γενικώς τι γινεται, να βρεις κάτι άλλο ρε παιδί μου...Ειναι οντως πολύ σκληρό, αλλά κοιτα αρχικ'α να το δεις σαν 'άδεια και σαν ευκαιρία για ξεκούραση!!! Ναι ακριβώς ετσι! Μπορεί να ναι και για καλό, δεν ξερεις ποτέ πως τα φερνει η ζωή!

Palmoma μην αγχώνεσαι απο τωρα...Κάνε την καμπύλη πρωτα. Θα συμφωνήσω με τη lucky να μην τρως γλυκά και τα σφολιατοειδή επίσης που εχουν και τόνους βούτυρο! Ομως μην κόβεις από τωρα τροφές που ειναι σημαντικές. Εμένα η ενδορινολογος ενα από τα ελάχιστα πράγματα που ειπε ειναι να μην συνδυάζω ψωμι με ρυζι και πατάτες...οκ αυτό νομίζω ακούγεται και λογικό. Καλά ουτε λέμε να τρως κάθε μερα μακαρόνια, μπορείς να τα περιορίσεις σε μια την εβδομάδα και μάλιστα τα ολικής που ειναι μια χαρα σε γευση κι εχουν χαμηλότερο γλυκαιμικό δεικτη.

Οσο για τα κιλά,δεν πειράζει, να το χαιρεσαι το κιλάκι σου αφού δε φαίνεται!! Εγω την προηγούμενη εβδομάδα που φοβόμουν μη με πιάσει καούρα ετρωγα κυριολεκτικά ελάχιστα...παρόλα αυτά πηρα μισό κιλό και στεναχωρηθηκα:( Λέω και να πειναω και να παχαίνω πάει πολύ!! Οπότε μετά την επεσα σε γλυκά κάθε μέρα και οχι ενα τη μερα!! Τωρα τσιμπησα κι άλλο 'ένα!!:-(:-(:-( Ελιπζω βέβαια να ειναι και λίγο κατακράτηση:tongue:

Μια ειναι η λυση λοιπόν! Αφού τα κιλά μπαινουν ουτως η άλλως τουλάχιστον να τρωμε σωστά! Τωρα κι εγω εχω ερθει στα ιδια που ημουν οταν εκανα τη χοριακή και αρχίζει να μετράει το κοντερ από σημερα που μπήκα αισίως στον 4ο!! Ασε που φαινεται και η κοιλιά μου και νιωθω ηδη μπαλίτσα!!

Πολλά ειπε πάλι!! Δεν ξερω πότε θα ξαναμπώ...Μαλλον το βραδάκι!!!

Σας φιλώ!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα από την ηλιόλουστη...Ηλιούπολη :P

Πήγα σούπερ μάρκετ. Τώρα θα πάω επιτέλους το αυτοκίνητο για πλύσιμο και λαϊκή. Σήμερα η μέρα ειναι για έξωωωωωωωωω

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να φωτοσυνθέτετε...κάνει πολύ καλό.;)

Φιλιάααα

A5K6p3.png

όντως πολύ ωραία μέρα έξω..κάνω δουλειές στο σπίτι απ το πρωί έπλυνα χαλιά έβαλα πλυντήρια, θα στολίσω κι άλλο το σπίτι με χριστουγεννιάτικα και..όλα καλά..

gemini θα ρθω να σου καθαρίσω εγώ βρε τώρα που πήρα φόρα! άντε και όταν το ανάψεις να μας πεις πως πάει απο ζέστη

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!!

Αμαν αυτα τα κιλα,αμαν!!!Εγω ειπα μεχρι να αρχισω διεγερση να πηγαινω οπως πηγαινα 3 φορες γυμναστηριο τη βδομαδα πλεον οχι για να αδυνατισω αλλα τουλαχιστον για να διατηρηθω στα ιδια επιπεδα.Τι να κανω η καψερη;;;Η προηγουμενη αποτυχημενη προσπαθεια μου αφησε 5 επιπλεον κιλα και να σκεφτειτε οτι εγω δεν ειμαι του γλυκου.Λεω αν με το καλο μεινω κι εγω εγκυουλα να παω απο την αρχη σε διατροφολογο μπας και δε γινω τζιπακι γτ αν κρινω με το πως αντεδρασε ο οργανισμος μου στην εξωσωματικη,την εχω βαμμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα φιλια μου σε όλες και ειδικα στις κοιλιτσες που μεγαλωνουν!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέραααααα, καλέ που είστε όλες? το διαλύσαμε εδώ μέσα?? όμορφη μέρα ξανά έξω..συνεχίζω καθάρισμα απο χθες, δεν το βλέπω να τελειώνω..είναι και μεγάλο το σπίτι οπότε μάλλον θα πάρει μέρες..αύριο έρχονται οι γονείς μου για κανα 2 μέρες οπότε θα χω και παρεούλα

άντε που είστεεεεεεεεεεε

ty11p2.png

Καλό μεσημέρι...και από εμένα.

Μαγειρεύω κοτόπουλο με πορτοκάλι και ρυζάκι και μπρόκολλο. Σήμερα θα φάμε πιο αργά...κατά τις 2.30 γιατί ξυπνήσαμε και αργάααα.

Και εδώ η μέρα ειναι ηλιόλουστη. Ο σύζυγος έχει γραφική εργασία το απόγευμα και εγώ ή θα πάω για καφέ με την κουμπάρα μου ή θα μείνω σπίτι να ψιλομαζέψω...θα δω πως θα ειμαι μετά το φαγητό γιατί συνήθως το ΣΚ με πιάνει μια σπαρίλα...και κοιμάμαι τα μεσημέρια (απογευματα).

Εχω αρχίσει να νιώθω βαριά...μετακινούμαι λες και κουβαλάω ένα βάρος. Και τα πόδια μου αρχίζουν να αντιδρούν...τώρα καταλαβαίνω τις κοπέλες που πάνε σαν παπιες στην εγκυμοσύνη.

Θέλω να πάω και σε καμία απο τις συναντήσεις με μαίες που προτείνουν διάφορα κατ/τα βρεφικών ειδών να δω πως ειναι..αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Οι υπόλοιπες που ειναι Κυριακάτικα;

A5K6p3.png

Κορίτσια καλημέρα!!

Σημερα βρέχει!!:D:D:D Επιτέλους!!!

Δεν μπηκα καθολου χτες γιατί ημουν στη μαμά μου και δεν εχει ιντερνετ... Το νεο ειναι οτι επεσε και ράγισε τον ωμο της:( Οπως καταλαβαινετε θα ειμαι σπίτι της ολη τη βδομάδα γιατί δεν μπορέι ουτε να ξαπλώσει καλά καλά μονη της:rolleyes: Τωρα ηρθα λίγο σπίτι γιατι περιμενω εναν μαστορα να πάρει κάτι μετρα και θα φυγω πάλι. Κι εκει που με προσεχαν ολοι κι ημουν "βασίλισσα" τωρα προσεχω εγώ:tongue::tongue:

Καλα ειμαι κατά τα άλλα...εκανα μια βλακεία και σηκωσα αγκαλιά ενα ανηψάκι μου 1,5 χρονών και μολις το άφησα η κοιλιά μου με τράβηξε κι απλό τοτε εχω κάτι χαζοενοχλήσεις...Και μου το είπε η μαμά του μολις με ειδε να τον εχω αγκαλιά " Μηηηηηηηη!!!!!! Ειναι το χειροτερο που μπορείς να κάνεις σε εγκυμοσύνη." Τεσπα, τωρα θα προσέχω λίγο παραπάνω,δε θα κάνω μαγκιές.

ioannav που να δεις εμενα τι καθαρισμα θα θελει το σπίτι στο τελος της εβδομάδας. Ηδη το βλέπω και με πιάνει απελπισία!! Ευτυχώς ο άντρας μου σκουπισε και σφουγγάρισε και ειναι κάπως πιο ανθρώπινο...

Palmoma τελικά πήγες βολτίτσα χτες??

Για το βαριά ειναι λογικό να νοιώθεις έτσι...Βέβαι φαντάζομαι οτι θα ειναι ενοχλητικό αφού κι εγω εχω 2 μέρες που καταλαβαίνω οτι κάτι υπάρχει εκει κάτω...σαν δυο φουσκες που με πιέζουν... Περιττό να πω οτι η κοιλιά φάινεται κανονικά πλέον...Κι αναρωτιέμαι που θα φτάσει.

Φιλιά σε ολες!! Μου εχετε λείψει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Η κατάστασή μας δεν παίζεται. Χαθήκατε όλες...μία απο εδώ μία από εκεί...πάει η παρέα...παραερήμωσε.

Περαστικα Gemini για την μαμά σου. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και εύχομαι να μην πονάει πολύ η καημενούλα.

Εμείς εδώ καλά...πείνες κορίτσια. Ξαφνικά πεινάω σαν τρελλή...τρώω φρούτα και κράκερς μπας και το γλυτώσω λίγο...αλλά...ένας Θεός ξέρει τι θα καταφέρω. Πρέπει να οργανώσω και την καμπύλη ζαχάρου...και να κανονίσω άδεια από την δουλειά...και ακόμα δεν το εχω κάνει.

Εχω ξεκινήσει να κοιτάω για καλαθούνα και αλλαξιέρα...αυτά βασικά. Και καρότσι. Δεν νομίζω να αγοράσω κάτι άλλο από επιπλα προς το παρόν. Προσπαθώ να τα χωρέσω στο δωμάτιό μου και δεν μπαίνουν....να δω που θα την πάω την αλλαξιέρα ...ειλικρινά.Δεν βλέπω να μετακομίζουμε...επομένως πρέπει να δω πως θα τα βολέψω προς το παρόν...όσο για τις σκάλες που δεν βολεύονται...νομίζω οτι στην αρχή θα πάρω και εναν μάρσιπο....και βλέπουμε.

A5K6p3.png

Gemini,περαστικα στην μανουλα σου,να περασει γρηγορα!!!Μη ξανασηκωσεις βαρη,σε εφαγα!!!!!!!!!!!!!

Που εχετε χαθει ολες;;;

Εγω συνεχιζω ακαθεκτη,πηγα χθες και για κατι εξετασεις,ξερετε για aids κτλ και παρηγγειλα και τις daronda!!!!!!!!!

palmoma,τα εχεις αγορασει τα επιπλακια η απλα κοιτας τι θα παρεις;;;αχ λιωνω λιωνω!!!Ποσο μ αρεσει να ψωνιζουμε για μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλω όλες γλυκά!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καληπέρα!! Ηρθα σπιτι για λίγο και φευγω γιατι εχω μάθημα...

Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!

Οντως πολύ ερημια... Future εισαι ακομα στο μαγαζί???

Δεν εχω κανένα νεο. Πηγα χτες τη μαμά σε ορθοπαιδικό και ειπε αυτή η εβδομάδα ειναι πολύ κρισιμη για να αποφύγει το χειρουργειο. Αν ειναι ακινητη θα πανε ολα καλά. Δηλ 1,5 μηνα δεμενο ωμο και μετα φυσιοθεραπείες. Ειμαι ολο στο σπιτι της και ψιλοτσακωνομαστε:rolleyes: Και εχω αναλαβει αρκετά πράγματα...

Palmoma τελεια ειναι να κοιτάς τετοια. Εγώ κρατιεμαι ακόμα και δεν πηγαίνω:tongue: Θα πάω ομως mothercare να παρω ενα σουτιεν θηλασμού μια και καλή γιατί ειναι ήδη πολύ μεγάλο και δεν μπορώ με τα άλλα. Εκει ελπίζω να μη χαζέψω στο μαγαζί με τα υπόλοιπα είδη!:tongue::tongue:

Οσο για το χωρο θα τα βολέψεις... Ψαξε να βρεις τα πιο βολικά. Εγώ να σου πω την αλήθεια αλλαξιέρα δεν ξερω αν θα πάρω. Και γενικά για επιπλάκια θελω να κοιτάξω ΙκΕΑ. Μια φιλη ειναι πολύ ευχαριστημένη απο ολα και ειναι αρκετά πιο φθηνα.

Παντελόνι εγκυμοσύνης σε ποια εβδομάδα πήρες?? Θ ανέβω Αθηνα τα Χριστούγεννα και θελω να πάω H&M γιατί ηδη η κοιλιά εχει πάρει την πάνω βολτα!:tongue::tongue:

Tina πως τα περνάς με τον αντρούλη σου?? Με το καλο και οι ενέσεις.. Καλά οι δικές μου ειναι γουρικες κι εχουν και μαζί τους πολλές πολλές ευχές!! Εχω μπλέξει κι εγώ κι ουτε ενα τηλ δε σ εχω πάρει... Πιστεύω από βδομάδα θα μαι πιο χαλαρή!

Φιλιάααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα και από εμένα...τελικά μείναμε εμείς κι εμείς ε;

Εγώ που λέτε απλά κοιτάω προς το παρον...στο ιντερνετ. Δεν εχω πάει ακόμα σε μαγαζιά για πράγματα...και ναι το ΙΚΕΑ είναι μια πολυ καλή λύση και θα το δω σίγουρα και αυτό.

Όσο για την αλλαξιέρα, νομίζω για μένα ειναι ιδιαίτερα εξυπηρετική, γιατί θα έχει απο κάτω συρτάρια που θα μπαίνουν τα ρούχα του μωρού...τα οποία ούτως ή άλλως αυτή την στιγμή δεν χωράνε πουθενά αλλού...:confused:

Παντελόνι εγκυμοσύνης πήρα όταν σταμάτησαν να μου κλείνουν τα παντελόνια μου...δηλαδή σχετικά νωρίς...στον 4ο μήνα νομίζω...Στην αρχή η μπάσκα δεν με βόλευε (γιατί δεν υπήρχε τόσο μεγάλη κοιλιά να καλύψει και έφτανε μέχρι το στήθος). Αλλά τώρα ειναι τέλειο. Επίσης στα H&M είναι η καλύτερη επιλογή. Και από τιμές και από ποιότητα. Πήρα ένα τζην από εκεί και το έχω κατευχαριστηθεί. Πήρα και ενα μαύρο υφασμάτινο από ειδικό μαγαζί με βρεφικά και μου έχει κάνει το νευρικό σύστημα κρόσια...όλο πέφτει. Ενώ στο τζην η εφαρμογή κάτω από την κοιλιά (μέση, γλουτούς) είναι τέλεια. Λεω να μην πάρω άλλα. Ίσως κανένα κολάν με μπλουζοφόρεμα...ή καμία φόρμα τώρα αν χρειαστει (προς το παρόν φοράω τις παλιές μου μια χαρά).

Και απο μπλούζες δεν έχω πάρει τιποτε για εγκυμοσύνη. Πήρα κάτι μπλουζάκια σε μεγαλύτερο μέγεθος και μια χαρά ήρθαν...τα μπουφάν λίγο τσιτώνουν...δεν κλείνουν δηλαδή...αλλά βρήκα ένα παλιό που τα φορούσα πιο χύμα και κλείνει μια χαρά.

Εεε αυτά όσο δουλεύω γιατι μόλις σταματήσω θα ειμαι είπαμε η μις φόρμα!

A5K6p3.png

καλημέρα...είχα μέρες να μπω ήταν οι γονείς μου εδώ και κάναμε διάφορα..έμπλεξα και με τις δημόσιες υπηρεσίες ΙΚΑ-ΟΑΕΔ και αφήστετα να πάνε..ακόμη άκρη δεν έβγαλα για επίδομα ανεργίας..πολύς κόσμος βρε κορίτσια, δεν είχα πάει ποτέ ΟΑΕΔ για κάρτα, επίδομα κλπ και έπαθα μια φρίκη..τι χάλια ήταν αυτά?? δεν θέλω να ξαναπάω

gemini τα διάβασα για τη μαμά σου..περαστικά της εύχομαι

η future ακόμα να φανεί ε?

luckystar τι κανεις εσυυυυυυυυ??

palmoma μεχρι πότε θα δουλεύεις?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...