Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:p καλημερα κοριτσια !!τι μου καμνετε??? ολα καλα??? ποσες απουσιες εχω παρει????μενει καμια η θα μεινω στασιμη???:rolleyes::rolleyes::D:D ναι η μαμα μου ειναι εδω!!για αυτο δεν σας γραφω!!πηγαινουμε τα απογευματα για μπανιο,τα πρωινα παμε για ψωνια μια που εχει παρα πολυ καλες τιμες λογω εκπτωσεων!!!luckystar που ειναι ???ελπιζω να κανει διακοπες και οχι κατι αλλο!!!future μηπως μενεις κοντα στην Περαια γιατι εμας εδω την Παρασκευη το βραδυ εγινε του τροπικου κυκλωνα!!!!σας φιλω υποσχομαι να γραφω συχνοτερα,καλο μεσημερι σε ολες..παω να κανω παπουτσακια...

Σημειώνω εγώ τις απουσίες και θα έρθει η ώρα σου...!!!!Να δούμε αν θα περάσεις την τάξη!!!

Παπουτσάκια έεεε;;;;Καλόοοοο!!!!Καλή όρεξη..πιές και μια μπυρίτσα μαζί...πάει πολύ!!!!Στην υγειά σου!!!!:)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αχ βρε Future αν σου πω οτι σε ζηλεύω. Πολύ μου αρέσει ολη αυτή η διαδικασία που περιγράφεις...ειναι τόσο δημιουργική...και είναι το πραγματικό νοημα της ζωής ..που εμείς εδώ το έχουμε χάσει. Αλλά που θα παει...θα περιμένω 20-25 χρόνια...θα συμπεθερέψουμε και θα τα χαίρομαι κι εγώ μαζί σου ;);)

Η αλήθεια είναι οτι εδώ έχει ζέστη, έχει ενα μικρο αεράκι, αλλά δείχνει οτι η μέρα θα ειναι ζεστή. Εγω ξύπνησα αργουτσικα..δεν κοιμήθηκα και καλά...και εχω μια μικρή ημικρανία την οποία προσπαθώ να αγνοήσω. Πίνω καφέ τώρα (επι μία ώρα ήμουν ξαπλα και διαβαζα βιβλίο), εχω ξεκινήσει να φτιάξω γεμιστά (σαν τον κάβουρα γιατί δεν έχω συνηθίσει να μαγειρεύω...καθιστή!) και περιμένω να επιστρέψει ο σύζυγος να τα φουρνίσει! Και μετά θα διορθώσω κάτι κειμενάκια ακόμα...αυτάαααα τα νεα της ημέρας.

Εγώ αγάπη μου τα έκανα αυτά και όταν ζούσα στην πόλη..ακόμη και όταν δούλευα.Είναι κουραστικό,δεν λέω...αλλά το διασκέδαζα.Γενικά μου αρέσει να ασχολούμαι με την κουζίνα...με ξεκουράζει!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μωρε να σου πω..οτι τώρα που μαγείρευα σκεφτόμουν οτι κι εγώ θα μπορούσα να φτιάξω..τουλάχιστον τις σάλτσες. Αλήθεια εσύ πως τις φτιάχνεις; Και μετά τις βαζεις κατάψυξη...; Εγω δεν έχω καταψύκτη και το ψυγείο δεν ειναι μεγάλο...αλλά για ένα δυο βάζα (δεν θα φτάσουν βεβαια για όλο τον χειμώνα) χωράει.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Palmoma μεγειά το τικεράκι!! καλα είπες να βάλεις λίγο χρωματάκι εδώ μέσα!! Να βλέπουμε και το μωράκι σου!!!!

Future προσκυνω!!!!!!! Είσαι άπαιχτη! Όλα αυτά που κάνεις απαιτούν κόπο, όρεξη και μεράκι και δεν τα κάνει εύκολα ο καθένας! Φαντάζομαι πόσο καταπληκτική θα είναι και η μαγειρική σου!;)

marilia σε συγχωρούμε για τη μεγάααααααλη σου απουσία! Μια χαρά με τη μανούλα βολτίτσες και μπανάκια, ωραίο παρεάκι θα κάνετε!

Σήμερα μου φάινεται έχει πολύ ζεστή μέρα.... Είχαμε πάει και στη μαμά μου για φαγητό που φιλοξενούσε κάτι συγγενείς και σκάσαμε και απ το φαγητό και από τη ζέστη!;) Έκανε κι ένα σεισμό εδώ μόλις και μας πήγε λίγο πέντε-πέντε!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μωρε να σου πω..οτι τώρα που μαγείρευα σκεφτόμουν οτι κι εγώ θα μπορούσα να φτιάξω..τουλάχιστον τις σάλτσες. Αλήθεια εσύ πως τις φτιάχνεις; Και μετά τις βαζεις κατάψυξη...; Εγω δεν έχω καταψύκτη και το ψυγείο δεν ειναι μεγάλο...αλλά για ένα δυο βάζα (δεν θα φτάσουν βεβαια για όλο τον χειμώνα) χωράει.

Όχι όχι κατάψυξη,ούτε ψυγείο.Τρίβω στο μπλέντερ την ντομάτα ή τα ντοματάκια,όχι όμως να γίνουν νερό λίγο πιο χοντρά.Τα βάζω στην κατσαρόλα να βράσουν περίπου 30 λεπτά (αν το μάτι της κουζίνας σου είναι από το 1 εως το 9,θα το βάλεις στο 7).Όπως είναι καυτό και βράζει,γεμίζω τα βάζα,κουμπώνω καλά,και γυρνάω ανάποδα το βάζο,σε μια πετσέτα.Το αφήνω ανάποδα μέχρι την άλλη μέρα να κρυώσει καλά.Μετά τα φυλάω σε μέρος σκοτεινό..στο προηγούμενο σπίτι τα έβαζα στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας,τώρα τα βάζω στο υπόγειο στην αποθήκη.Η νύφη μου τα βάζει κάτω από το κρεββάτι!!!

Είναι πολύ εύκολο και έχεις φρέσκια ντομάτα όποτε θες.

Όταν θέλω να κάνω σάλτσα για τα μακαρόνια στα βάζα..την μαγειρεύω κανονικά και την βάζω στα βάζα με τον ίδιο τρόπο..και όταν την χρειαστώ..απλά την ζεσταίνω!!

Γυρνώντας το βάζο ανάποδα,σφραγίζει και μετά δεν ανοίγει αν δεν βγάλεις τον αέρα..απλά πρέπει να είναι καυτή η ντομάτα όταν την βάλεις στα βάζα!!!Κάνε...έστω λίγα(εγώ κάνω 30 βάζα)..αξίζει τον κόπο!!!:):)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κορίτσια!!

Palmoma μεγειά το τικεράκι!! καλα είπες να βάλεις λίγο χρωματάκι εδώ μέσα!! Να βλέπουμε και το μωράκι σου!!!!

Future προσκυνω!!!!!!! Είσαι άπαιχτη! Όλα αυτά που κάνεις απαιτούν κόπο, όρεξη και μεράκι και δεν τα κάνει εύκολα ο καθένας! Φαντάζομαι πόσο καταπληκτική θα είναι και η μαγειρική σου!;)

marilia σε συγχωρούμε για τη μεγάααααααλη σου απουσία! Μια χαρά με τη μανούλα βολτίτσες και μπανάκια, ωραίο παρεάκι θα κάνετε!

Σήμερα μου φάινεται έχει πολύ ζεστή μέρα.... Είχαμε πάει και στη μαμά μου για φαγητό που φιλοξενούσε κάτι συγγενείς και σκάσαμε και απ το φαγητό και από τη ζέστη!;) Έκανε κι ένα σεισμό εδώ μόλις και μας πήγε λίγο πέντε-πέντε!!!!

Κοίτα οι άλλοι λένε ότι μαγειρεύω πολύ ωραία,μου αρέσει το μαγείρεμα!!!!

Ο άντρας μου δεν τρώει εύκολα από άλλους φαί.Μου αρέσει να παίζω με τα μπαχαρικά,έχω ένα ντουλάπι στην κουζίνα..γεμάτο!!!Ψάχνω συνταγές..και τις μετατρέπω...Πάντως όποτε έχω κάνει τραπέζι..δεν έχει μείνει φαγητό!!

Να πω δε,ότι δεν χρησιμοποιώ πουθενά βούτυρο(ούτε και στην μπεσεμέλ)..μόνο ελαιόλαδο έξτρα παρθένο,εκτός και αν πρόκειται για γλυκό.Ότι θέλετε και το ξέρω,ρωτήστε.Άλλωστε και εγώ ακόμη όταν δοκιμάσω κάτι και μου αρέσει, ρωτάω πάντα την συνταγή.Το λέω γιατί η κουνιάδα μου δεν μαγειρεύει καλά(χάλια θα έλεγα)αλλά δεν ακούει καμιά συμβουλή!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κορίτσια!!

Σεισμό;;;Τι σεισμό;;;δυνατό;;;Δεν άκουσα ειδήσεις ακόμη!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν συμπεθέρα εγώ θελω να μάθω πολλά απο εσένα. Και εγώ μαγειρεύω καλούτσικα...αλλά εχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ξεκίνησα ουσιαστικά να μαγειρεύω όταν παντρεύτηκα..οταν ημουν φοιτήτρια κάτι ψιλα έκανα...

Αλλωστε πρέπει να μάθω καλα...ώστε ο καλομαθημένος γιος σου να μην στερηθεί τίποτε απο την κόρη μου :P:p

Πολυ καλό το κόλπο λοιπόν θα το κάνω (αυτός που θα τα παίξει ειναι ο αντρας μου..ειμαι σίγουρη)

Gemini85 σεισμός στην Πάτρα; Για πες; Δεν το άκουσα στις ειδήσεις.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν συμπεθέρα εγώ θελω να μάθω πολλά απο εσένα. Και εγώ μαγειρεύω καλούτσικα...αλλά εχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ξεκίνησα ουσιαστικά να μαγειρεύω όταν παντρεύτηκα..οταν ημουν φοιτήτρια κάτι ψιλα έκανα...

Αλλωστε πρέπει να μάθω καλα...ώστε ο καλομαθημένος γιος σου να μην στερηθεί τίποτε απο την κόρη μου :P:p

Πολυ καλό το κόλπο λοιπόν θα το κάνω (αυτός που θα τα παίξει ειναι ο αντρας μου..ειμαι σίγουρη)

Gemini85 σεισμός στην Πάτρα; Για πες; Δεν το άκουσα στις ειδήσεις.

Ρώτα ότι θες...αν το ξέρω πολύ ευχαρίστως!!!Άλλωστε ποιος σου είπε ότι και εγώ δεν μπορώ να μάθω από εσένα;;

Όσο για την κόρη σου..αν δεν μάθει από εσένα..θα της κάνω φροντιστήριο και

που θα πάει.....θα μάθει!!!Έλα βρε αν μοιάσει την μαμά της θα γίνει έξυπνη και θα τα πιάνει στο φτερό...δεν φοβάμαι εγώ!!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

back.. πιάσαμε τις συνταγές βλέπω..εγώ όλα έτοιμα απ τον κήπο της μαμά μου τα πέρνω όταν πάω χωριό, αν και εχω κήπο δεν φυτεύω τίποτα..λουλούδια και γκαζόν μόνο..θα φάμε χορτάρι αμα πέσει πείνα!! χαχα

πήγα για μπάνιο και ίσα που πράλαβα να βουτήξω, βγαίνοντας απ τη θάλασσα άρχισε να πονάει η μέση και η κοιλιά μου και φύγαμε άρον άρον..ούτε πρόλαβα να λιάσω το δίμετρο κορμί μου και το ένα μέτρο πόδι..στις 10 του μήνα περίμενα περίοδο πιο νωρίς ήρθε, δε βαριέσαι

ty11p2.png

ioannav καλωσήρθες! κρίμα που έχασες την ηλιοθεραπέια...κατά τα άλλα πως πέρσες?

Σου ήρθε νωρίτερα ε? Πότε έκανες ωοληψία? Γιατί κι εγώ έχω από χτες κάτι πόνους που λέω οχι μόνο αδιαθετώ αλλά θα γίνει και πλημμύρα. Περιμένω όμως κανονικά στις 14/08 και λέω είναι νωρίς ακόμα...

Future κι εγώ την καταβρίσκω με τη μαγειρική! Κάνε μου παραγγελία φαγήτο ή γλυκό και με κάνεις ευτυχισμένη!:-P Όμως όταν έχω τραπέζι πάντα αγχώνομαι μηπως δε γίνουν καλά... Καμια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν πείράζει, με τον καιρό θ αποκτήσω εμπειρία!!

Palmoma μεταφράστρια είσαι? Ρωτάω γιατί είπες θες να κοιτάξεις κάτι κείμενα..

Οι υπόλοιπες με τι ασχολείστε?

Σεισμό έκανε 5,1 ρίχτερ με επίκεντρο Ριο! Αφήστε, ήταν πολύ επιφανειακός και κουνηθήκαμε αρκετά. Φανταστείτε οτι είμαι πολύ αναίσθητη με τους σεισμούς αλλά σηκώθηκα έντρομη και λέω κατα που να κάνω?! Όλα καλά όμως ευτυχώς!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...