Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να εχουμε!! Ερχονται τα Χριστούγεννα!! Τωρα βεβαια πως ερχονται με τετοια λιακάδα πάλι ειναι άλλο θέμα...

Εγώ καλά! Σας στέλνω τα φιλιά μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να εχουμε!! Ερχονται τα Χριστούγεννα!! Τωρα βεβαια πως ερχονται με τετοια λιακάδα πάλι ειναι άλλο θέμα...

Εγώ καλά! Σας στέλνω τα φιλιά μου!

καλημέρα κοριτσάκι και καλό μήνα! και εδώ ήλιο έχει όλη τη βδομάδα..πρωί και βράδυ υγρασία και κρύο

ty11p2.png

καλημέρα κοριτσάκι και καλό μήνα! και εδώ ήλιο έχει όλη τη βδομάδα..πρωί και βράδυ υγρασία και κρύο

Βασικά αυτός ο καιρός μου τη δίνει λίγο...Βεβαια από την άλλη ευτυχώς γιατί για το τζάκι θα ερθουν άυριο και μετά λεει θα ερθουν για τη γυψοσανιδα και για το μάρμαρο σε καμια 15αρια μέρες:mad::mad: Α! Και μετα ο ελαιοχρωματιστής!!

Οπότε θα στολισω παραμονή Χριστουγεννων οπως καταλαβαίνετε!χαχαχα!

Και περιττό να πω τις δουλειες που δημιουργούνται για καθαρισμα, πλύσιμο κτλ...

Εσύ τι κάνεις?? Στη δουλειά είσαι?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βασικά αυτός ο καιρός μου τη δίνει λίγο...Βεβαια από την άλλη ευτυχώς γιατί για το τζάκι θα ερθουν άυριο και μετά λεει θα ερθουν για τη γυψοσανιδα και για το μάρμαρο σε καμια 15αρια μέρες:mad::mad: Α! Και μετα ο ελαιοχρωματιστής!!

Οπότε θα στολισω παραμονή Χριστουγεννων οπως καταλαβαίνετε!χαχαχα!

Και περιττό να πω τις δουλειες που δημιουργούνται για καθαρισμα, πλύσιμο κτλ...

Εσύ τι κάνεις?? Στη δουλειά είσαι?

μετά τα χριστούγεννα σε βλέπω να στολίζεις!! δεν τους είπες πως θες φέτος να το ανάψεις το τζάκι??? σαν να άργησαν λιγάκι!! στη δουλειά είμαι ναι (αν μπορείς να το ονομάσεις "δουλειά" αυτό που κάνω όλη μέρα!!)

ty11p2.png

Geminaki σου το εχω ξαναπει νομιζω.Τη διατροφη που δινουν οι ενδοκ/γοι τη δινουν σε καθε περιπτωση ξεχωριστα. Που να ξερω αμα σου κανω καλο ή κακο?Εξαλλου πρεπει να μετριεσαι και με μηχανακι ζακχαρου για να βλεπεις τι σε πειραζει και τι οχι.Ομως βρε κοπελα μου,τι αγχωνεσαι απο τωρα?Εγω ειμαι στον 6ο και προσεχω.Πριν ετρωγα ελευθερα(εκτος των γλυκων βεβαια).Α, και να σου πω οτι σε λιγες μερες θα σταματησω τις μετρησεις.Αφου ειναι καλα οι τιμες,μου ειπαν να ξαναμετρησω μετα τις γιορτες γιατι το ζαχαρο ξαναανεβαινει(αμα ειναι να ανεβει),κατα τον 8ο μηνα.

Τωρα,αν σε απασχολει το θεμα των κιλων απλα μην τρως γλυκα και πολυ αλμυρα .Δηλαδη αμα μπορεις,μην τρως πραγματα απο το περιπτερο,που εχουν και ενα σωρο συντηρητικα.Καλυτερα να φας ενα κομματι κεικ δικο σου,παρα ενα κρουασαν συσκευασμενο.Οταν λεμε διατροφη ,δεν εννοουμε πεινα.και μην ξεχνας,οι υδατανθρακες ειναι απαραιτητοι για τα μωρα.μην κανεις πειραματα.Δεν ειμαι γιατρος για να σου πω.Ξαναρωτα ενδοκ/γο!!!

Οσο για τη β επιπεδου,εγω την εκανα την 22η εβδομαδα, και ειχα παει και στην 19η ξανα.Μου ειπαν επειδη ειναι δυο,τα παρακολουθουν στενοτερα.Παντως μου φαινεται περιεργο να σε ξαναδουν σε 10 ολοκληρες βδομαδες!!εγω θα ειχα πολλη αγωνια!Τι να σου πω..δε ρωτας το γιατρο σου ξανα?δε χανεις τιποτα.

Διαφημίσεις

μετά τα χριστούγεννα σε βλέπω να στολίζεις!! δεν τους είπες πως θες φέτος να το ανάψεις το τζάκι??? σαν να άργησαν λιγάκι!! στη δουλειά είμαι ναι (αν μπορείς να το ονομάσεις "δουλειά" αυτό που κάνω όλη μέρα!!)

χαχαχα!! Η αλήθεια ειναι λίγο ακομα να το καθυστερούσανε κι έφυγε ο χειμώνας!!:tongue: Οχι κάνει καλό καιρο επειδή δεν το χουμε βάλει ακόμα. Οταν έρθει, θα δεις, θα χαλάσει ο καιρός...:tongue:

Γιατι καλέ παραπονιέσαι για τη δουλειά?? Εμένα ωραία μου ακούγεται...

Κι εγώ πηγα να στειλω κάτι ενέσεις που μου περίσσευαν σε μια κοπέλα και άργησα να βάλω τα μπιφτέκια...Τα κάνω στο γκριλ ομως δεν πιστεύω ν' αργησουν...

Τι ωρα σχολας??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα!! Η αλήθεια ειναι λίγο ακομα να το καθυστερούσανε κι έφυγε ο χειμώνας!!:tongue: Οχι κάνει καλό καιρο επειδή δεν το χουμε βάλει ακόμα. Οταν έρθει, θα δεις, θα χαλάσει ο καιρός...:tongue:

Γιατι καλέ παραπονιέσαι για τη δουλειά?? Εμένα ωραία μου ακούγεται...

Κι εγώ πηγα να στειλω κάτι ενέσεις που μου περίσσευαν σε μια κοπέλα και άργησα να βάλω τα μπιφτέκια...Τα κάνω στο γκριλ ομως δεν πιστεύω ν' αργησουν...

Τι ωρα σχολας??

8-4 δουλεύω.. και σε μένα περίσσεψαν κάποιες ενέσεις, και τώρα που το πες να θυμηθώ να δω πότε λήγουν..το πιο πιθανόν είναι να τις δώσω στο κέντρο να με θυμούνται!

έτοιμο το μπιφτεκάκι??

ty11p2.png

8-4 δουλεύω.. και σε μένα περίσσεψαν κάποιες ενέσεις, και τώρα που το πες να θυμηθώ να δω πότε λήγουν..το πιο πιθανόν είναι να τις δώσω στο κέντρο να με θυμούνται!

έτοιμο το μπιφτεκάκι??

μονο ετοιμο?? φαγαμε κιολας! Εσυ μαγειρευεις απ την προηγούμενη?

Τωρα λεω να ξαπλώσω λιγο γιατι 5:30 εχω μαθημα... οχι οτι ειμαι κουρασμένη αλλά τελοσπάντων..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τι κανετε ομορφουλες;;;

Μπηκα να πω μια καλησπερα!!!Διαβαζω για τη Gemini και τα αγχη της και τηνκαταλαβαινω απολυτα.Το μονο που μου φαινεται λιγο κουλο ειναι το ραντεβου την 24η εβδομαδα,αυτο να το ξαναδεις.Εμενα κοριτσια ηρθε ο ο αντρουλης μου,ξεκινησα αντισυλληπτικα και βαδιζουμε ολοταχως προς τον πολυποθητο στοχο!!!Ο θεος να βαλει το χερι του για να περασουμε κι εμεις στην απεναντι οχθη!!!

Σας φιλω κοριτσακια ομορφα!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι κανετε ομορφουλες;;;

Μπηκα να πω μια καλησπερα!!!Διαβαζω για τη Gemini και τα αγχη της και τηνκαταλαβαινω απολυτα.Το μονο που μου φαινεται λιγο κουλο ειναι το ραντεβου την 24η εβδομαδα,αυτο να το ξαναδεις.Εμενα κοριτσια ηρθε ο ο αντρουλης μου,ξεκινησα αντισυλληπτικα και βαδιζουμε ολοταχως προς τον πολυποθητο στοχο!!!Ο θεος να βαλει το χερι του για να περασουμε κι εμεις στην απεναντι οχθη!!!

Σας φιλω κοριτσακια ομορφα!!!!!!!!!!!!!!

Καλά εκανες!!! Τι κάνει ο αντρούλης σου?? Να τον απολάυσεις τωρα οσο μπορείς;);)

Δεν ξερω κι εγώ τι παίζει με την ημ/νια...Θα ξαναρωτησω πάντως. Κι εγώ νομίζω 22η εβδομαδα την κάνουν.

Luckystar οκ, οκ!! Ισως αγχωνομαι κι εγώ λιγο παραπάνω...Εχουμε καιρό οπως λες κι εσύ. Θα δουμε οταν θα κάνω και την καμπύλη με το καλό.

Ραντεβού εχω με τον γιατρό πάλι στις 21/12 (17η εβδομάδα).κι εκεινος μου ειπε νωριτερα λογω διδυμων...Για τη β επειπεδου θα πάω να ρωτησω κορίτσια από βδομάδα και θα ενημερώσω...πάντως νομιζω καμια δεν εκανε μετα την 23η εβδομάδα..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

μονο ετοιμο?? φαγαμε κιολας! Εσυ μαγειρευεις απ την προηγούμενη?

Τωρα λεω να ξαπλώσω λιγο γιατι 5:30 εχω μαθημα... οχι οτι ειμαι κουρασμένη αλλά τελοσπάντων..

μαγειρεύω απ την προηγούμενη ναι αλλά όχι κάθε μέρα, ανα 2 μέρες πάντα γιατί ποτέ δεν προλαβαίνω να τελειώσω διάφορες δουλειές που έχω..είναι που δεν έχω και κανένα συγγενικό πρόσωπο κοντά για βοήθεια (διαβάζω που γράφεις συχνά οτι πας στη μαμά σου για φαγητό ή στην πεθερά και πολύ ζηλεύω!) οπότε τρέχω κάθε μέρα σαν το Βέγγο

tina29 πριν τις γιορτές θα την κάνεις την εξωσωματική? άντε με το καλό

future για πόσο καιρό θα βοηθάς στο μαγαζί? άντε μας έλειψες!

ty11p2.png

μαγειρεύω απ την προηγούμενη ναι αλλά όχι κάθε μέρα, ανα 2 μέρες πάντα γιατί ποτέ δεν προλαβαίνω να τελειώσω διάφορες δουλειές που έχω..είναι που δεν έχω και κανένα συγγενικό πρόσωπο κοντά για βοήθεια (διαβάζω που γράφεις συχνά οτι πας στη μαμά σου για φαγητό ή στην πεθερά και πολύ ζηλεύω!) οπότε τρέχω κάθε μέρα σαν το Βέγγο

tina29 πριν τις γιορτές θα την κάνεις την εξωσωματική? άντε με το καλό

future για πόσο καιρό θα βοηθάς στο μαγαζί? άντε μας έλειψες!

Ελα ντε!! Μηπως σκεφτεσαι να το αγοράσεις το μαγαζί τελικά??

Ναι εχω τη βοηθεια της μαμάς αν και καμιά φορά αυτό δε μ αρεσει!! Ειδικά οταν εχω χρόνο... Αλλά ας μην ειμαστε και αχάριστοι!! Αυριο πχ της εχω αναθέσει το φαγητό λογω εργασιών στο σπίτι..

Παίζει κιολας αυριο να μην πολυμπω γιατί θα παω το πρωι για υπέρηχο θυρεοειδούς και κάτι δουλειές και μετά θα φάω στη μαμά...

Να δω τι θα κάνετε χωρίς εμενα!!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

σας ευχαριστώ για τις ευχές να είστε καλά όλες και συντομα μανούλες...ΟΛΕΣ.

Τελείωσα σήμερα το σεμινάριο...επιτέλους. Τώρα θα μπαίνω πιο συχνά, και θα τα λέμε.

Και εγώ την β επιπέδου την έκανα στην 22η εβδομάδα ...συγκεκριμένα 21+3 ημερες. Επομένως Geminaki ναι θα πρέπει να το δεις λίγο αυτό.

Το κομμάτι της διατροφής...τι να σας πω; Χθες ήρθε η πεθερά μου ενώ είχαμε πει οτι δεν γιορτάζουμε και έφερε γλυκά...ζαχαροπλαστείου. Όλη την ημέρα στην δουλειά ειχα μείνει βράχος...γιορταζε ο προϊστάμενος και εγώ δεν πλησίασα καν το κουτί με τα γλυκά. Εεε εντάξει...δεν άντεξα το βράδυ. Ένα εκλεράκι το χτύπησα...και από τότε με έχουν φάει από την μία οι τύψεις και από την άλλη η τρελλή όρεξη...να αδειάσω το κουτί :tongue::tongue: Αυριο θα έρθουν τα ανήψια μου και κανονίζω να τους δώσω τα γλυκά να γλυτώσω.

Δεν πρέπει να τρωω γλυκα, ψωμιά και ζυμαρικά. Μου τα ξέκοψαν. Μου ειπαν πατάτες, ρύζι μόνο σαν γαρνιτούρα λίγο δηλαδή με κρέας ή ψάρι. Αλλά δεν άντεξα κορίσια ...τι να κάνω; Εχω και κάτι σοκολατάκια (τα πήρα για το καλό χθες...δεν μου άρεσε να μην έχουμε τιποτα σπίτι) και πρέπει να τα κρυψω...γιατί τους κάνω κόρτε όλη μέρα.

Θα κάνω καμπύλη μόνη μου...να δω τι θα δείξει. Ο γιατρός μου μπορεί να λέει οτι αποκλείεται να έχω...αλλά αν εγω δεν το πιστοποιήσω θα τρελλαθώ. Εντωμεταξύ σας το είπα; Έφτασα αισίως το 8ο κιλό της εγκυμοσύνης μου :(:(:oops:....δεν ξέρω πια τι να κάνω. Νομίζω θα το ρίξω στα κρέατα και τις σαλάτες για λίγο καιρό...αλλωστε ο αιματοκρίτης μου έχει πιάσει πάτο. Δεν φαίνονται βεβαια τα κιλα...λογω υψους και η κοιλιά μου δεν είναι μεγάλη...αλλά τα κιλά...κιλά.

Αυτα τα νέα κορίτσια. Πάω να ξαπλώσω γιατί ειμαι πτώμα (αφου στεγνωσω τα μαλλιά μου, πλύνω κάτι κούπες από το πρωί άπλυτες, μαζέψω και τα ρούχα....).

Φιλάκια σε όλες

A5K6p3.png

tina29 να υποδεχθεις με το καλο τον αντρα σου και ευχομαι γρηγορα οι επιθυμιες σας να γινουν πραγματικοτητα!

palmoma καλως την!!Σε καταλαβαινω απολυτα για τα γλυκα!εγω αν ειχα σοκολατακια στο σπιτι,θα τα ρημαζα!(Η θα τα μοιραζα!).Μαλλον το 2ο δηλαδη:rolleyes:.Να σε ρωτησω,γιατι σου κοψαν τα γλυκα ,ψωμια κλπ?Καλα,για τα πρωτα,το καταλαβαινω,τους υδατανθρακες ομως δεν πρεπει με τιποτα να τους κοψεις μαχαιρι!Τι θα τρωει το μωρο?Να φανταστεις,ο ενδοκ/ος μου μου ειπε,οτι ακομα και σε περιπτωσεις που μια εγκυος κανει ινσουλινη,της δινουν να φαει καθημερινα υδατανθρακες(με μετρο).Δηλαδη,δεν τους κοβουν με τιποτα!!

Παντως κοριτσια,εγω την εκανα την παραγγελια μou:με το που θα γεννησω πρωτα ο Θεος,να μου φερουν τσουρεκι-μερεντα στο νοσοκομειο!(Δυο τσουρεκακια τα δικα μου + ενα που θα τρωγεται!!!χαχαχαχα!!)

κοριτσάκια μου σήμερα έχασα τη δουλειά μου..αναμενόμενο βέβαια γιατί πήγαινε κατα διαόλου (τα κανάλια και όλα τα σάιτ κράζουν την εταιρεία οπότε πρέπει να λέω και ευχαριστώ που αποζημιώθηκα) αλλά και πάλι μου ρθε κατραπακιά μεγάλη..σε τέτοιους καιρούς και με τόσα έξοδα να τρέχουν μου τυχε και αυτό..τέλος πάντων, έτσι είναι η ζωή γεμάτη απρόοπτα..ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος θα ανοίξει δεν μπορεί...

απο αύριο λοιπόν θα ξεκινήσω να το παίζω νοικοκυρά...

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...