Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

μ'αρέσεις βρε μικρή που τα θυμάσαι όλα!! είσαι φοβερή! μόλις γύρισα απ΄το γιατρό, είναι πολύ σίγουρος πως σύντομα θα μείνω έγκυος..τι να πω ρε κορίτσια..και η εμβρυολόγος και ο δεύτερος γιατρός που είδα και ο δικός μου γιατρός, μου είπαν σχεδόν τα ίδια πράγματα..είναι όλοι σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα και ήταν θέμα τύχης που απέβαλλα..μόνο εγώ αγχώνομαι τι στο καλό?? αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στο ίδιο κέντρο και αν δεν πετύχει και αυτή θα βάλω μπουρλότο στο κέντρο που πάω (αφού πρώτα πάρω τα έμβρυά μου απο κει) και θα αλλάξω κέντρο...καλά πλάκα κάνω για το μπουρλότο!! μας διαβάζουν και άλλο άνθρωποι εδω μέσα, μη δω τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έξω απ το σπίτι μου βαδυάτικα!!!!!

μου πρότεινε ένα πακέτο εξετάσεων θρομβοφιλίας με πολύ μικρό κόστος (τις οποίες εξετάσεις τις κάνουν στο παρίσι λέει!) και σκέφτομαι αν θα τις κάνω τώρα η όχι..και τις πρώτες μέρες του νέου έτους ξεκινάω για την επόμενη εμβρυομεταφορά..αυτά τα ολίγα!!

gemini μεγάλωσαν τα μωρά σου ε?? και τα δύο το ίδιο μέγεθος έχουν? ακούς και την καρδιά τους κάθε φορά ε? μεγάλωσε η κοιλιά σου?

Τι να σας κάνω??? Σας εχω αγαπήσει τόσον καιρό:P

Λοιπόν, όπως στα λένε οι γιατροί ειναι. Τυχαίο γεγονός. Κανε τις κραιπάλες σου στις διακοπές και μετά σε βλέπω να φουσκώνεις κι εσύ σιγά σιγά:tongue:

Τι ακριβώς σου είπε? Θα πάρεις καθολου αντισυλληπτικά μετά την περίοδο?? Η θα πάρεις κατευθείαν τα "αγαπημένα" cyclacur??

Να εισαι αισιοδοξη (οπως λέει κι η palmoma) και θα δεις που τωρα θα κάτσει το σπόρι!!

Τις εξετάσεις πότε θα τις κάνεις??

Τα μωρα μου μεγαλώσανε!! Ναι ακούω καρδούλες και στο δευτερο σήμερα επειδή κουνιότανε δε τον πιάσαμε αμέσως τον παλμό και με πήγε λίγο πέντε πέντε που λένε αλλά όλα οκ!!

Η κοιλιά σιγά σιγά φαίνεται αν και νομιζω ειναι νωρίς ακόμα...Μπορεί να ναι και το πολύ φαί των τελευταίων ημερών. Πρέπει να περιοριστώ λιγο γιατί ετοιμη ειμαι μου φαίνεται να το τσιμήσω το πρωτο κιλάκι!

Γεια σας και απο εμένα.

Και εγώ γύρισα από το γιατρό. Πήγα να του δείξω τις εξετάσεις μου. Δεν θυμάμαι αν σας ειπα οτι το παιδί ειναι στα μέγιστα όρια...τον γαργαντούα θα βγάλω. Αυτός πάλι μου ειπε οτι ΔΕΝ έχω ζάχαρο και δεν κινδυνεύω για διαβήτη και να μην κάνω καμπύλη ζαχάρου. Και τώρα μπερδεύτηκα πάλι. Ειναι μάλλον της μοίρας μου να μπερδεύομαι σ'αυτή την εγκυμοσύνη...αντε να βγάλω άκρη πάλι.

Κατά τα άλλα και εδώ λίγο κρύο και όταν κρυώνω πεινάω...πιο πολύ. Προσπαθω να κρατιέμαι αλλά δεν μπορώ πάντα. Σήμερα κι ολας που πήγα στο γραφείο μας ειχαν μετακομίσει και ήταν όλα μες την βρώμα και την σκονη, οι τοίχοι μύριζαν χρώμα, ο κόσμος φώναζε, όλοι ειχαν νεύρα, τα pc δεν λειτουργούσαν, τα τηλέφωνα, φαξ, εκτυπωτές...δεν λειτουργούσαν...εεε πήγα και χτύπησα μια τυρόπιτα.:oops: Δεν έπρεπε αλλά ειχα εκνευριστεί και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ.

Τελικά όλες οι γυναίκες το χουν αυτό το πράγμα??? Κι εγώ στο πρωτο στρες έτσι αντιδρώ... Αλλά αν γινεται αραιά και που δεν πειράζει...σου δινω "άφεσιν αμαρτιών" για την τυρόπιτα:tongue:

Πραγματικά όλα τα μπερδεμένα σ εσενα πέφτουν με τις εξετάσεις!! Τι να πω! Αφού λέει ο γιατρός σου έτσι μην αγχώνεσαι! Η μπέμπα μάλλον θα βγει γυναικάρα!! Πάντως αύριο θα πάω σ ενδοκρινολογο και θα ρωτησω γενικά για ζάχαρο..Θες μηπως να ρωτησω τιποτα συγκεκριμένο για σένα?

Να σου πω και κάτι γιατι σήμερα μπερδέυτηκα.. Εσύ κάθε πότε αλλάζεις μηνα?? Εχω μπρεδευτεί οπως το πάνε οι γιατροί. Ο δικός μου σήμερα μου ειπε οτι κάθε 16 αλλάζω μηνα (16/09 εκανα τη μεταφορά βλαστοκυστών) και άρα τωρα ειμαι 2,5 μηνών. Τόσο λίγο????? Αφού ειμαι 13βδομάδων και 1ημερας!! Εσύ πώς το μετράς??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να σας κάνω??? Σας εχω αγαπήσει τόσον καιρό:P

Λοιπόν, όπως στα λένε οι γιατροί ειναι. Τυχαίο γεγονός. Κανε τις κραιπάλες σου στις διακοπές και μετά σε βλέπω να φουσκώνεις κι εσύ σιγά σιγά:tongue:

Τι ακριβώς σου είπε? Θα πάρεις καθολου αντισυλληπτικά μετά την περίοδο?? Η θα πάρεις κατευθείαν τα "αγαπημένα" cyclacur??

Να εισαι αισιοδοξη (οπως λέει κι η palmoma) και θα δεις που τωρα θα κάτσει το σπόρι!!

Τις εξετάσεις πότε θα τις κάνεις??

Τα μωρα μου μεγαλώσανε!! Ναι ακούω καρδούλες και στο δευτερο σήμερα επειδή κουνιότανε δε τον πιάσαμε αμέσως τον παλμό και με πήγε λίγο πέντε πέντε που λένε αλλά όλα οκ!!

Η κοιλιά σιγά σιγά φαίνεται αν και νομιζω ειναι νωρίς ακόμα...Μπορεί να ναι και το πολύ φαί των τελευταίων ημερών. Πρέπει να περιοριστώ λιγο γιατί ετοιμη ειμαι μου φαίνεται να το τσιμήσω το πρωτο κιλάκι!

καλημέρα καλέ τι ερημιά είναι αυτή?? για να επανέλθουμε πλιζ...

θα περιμένω περίοδο (η οποία δε νομίζω να ρθει και έτσι θα πάρω χάπια για να μου ρθει) μετά εξετάσεις για οιστραδιόλη κλπ και ξεκινάω σικλακούρ(ναι ναι τα πολυαγαπημένα!)..όσο για τις εξετάσεις μπορεί να πάω και μέσα στη βδομάδα να δώσω αίμα

κόβω φλέβες στη δουλειά..όλη μέρα τρώμε και πίνουμε βαρέθηκα

ty11p2.png

καλημέρα καλέ τι ερημιά είναι αυτή?? για να επανέλθουμε πλιζ...

θα περιμένω περίοδο (η οποία δε νομίζω να ρθει και έτσι θα πάρω χάπια για να μου ρθει) μετά εξετάσεις για οιστραδιόλη κλπ και ξεκινάω σικλακούρ(ναι ναι τα πολυαγαπημένα!)..όσο για τις εξετάσεις μπορεί να πάω και μέσα στη βδομάδα να δώσω αίμα

κόβω φλέβες στη δουλειά..όλη μέρα τρώμε και πίνουμε βαρέθηκα

Ωραια μπάινεις σε πορεία τωρα δηλαδή!

Μ αρεσει η δουλειά σου πάντως:tongue::tongue:

Φευγω σε λίγο πάω ενδοκρινολογο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

future που είσαι μωρέ?

gemini ενδοκρινολογο γιατί πας? τι σου είπε?

και η luckystar χάθηκε πάλι, καλά η tina29 θα ναι σε πελάγη ευτυχίας!! τυχερούλααααααα

η palmoma όπου να ναι θα σκάσει μύτη το αισθάνομαι!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

future που είσαι μωρέ?

και η luckystar χάθηκε πάλι, καλά η tina29 θα ναι σε πελάγη ευτυχίας!! τυχερούλααααααα

Κοριτσάκια μου γεια!!!!!!!!!!Θα σας λείψω για λίγες μέρες...δεν ξέρω πόσες ακριβώς.Κάνω εξυπηρέτηση σε μια φίλη...η μαμά της θα κάνει μια επέμβαση(τίποτα σοβαρό) και θα κρατάω το μαγαζί της(είδη καθαριότητας).Καταλαβαίνετε....πρωί στο μαγαζί...απόγευμα στο μαγαζί....τις υπόλοιπες ώρες πρέπει να κάνω τις δουλειές μου!!!Θα προσπαθώ να μπαίνω έστω για ένα γεια(δεν έχει ίντερνετ το μαγαζί).Να γράφετε τα νέα σας,για να τα διαβάζω.Τώρα γύρισα και πάω να μαγειρέψω για αύριο και να βάλω πλυντήριο!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

future που είσαι μωρέ?

Πηγα για το θυρεοειδή (εχω ενα μικρό οζο εδώ και χρόνια) και για το διαβητη κύησης, αλλά δε μου ειπε και τιποτα...Για το ζαχαρο μου ειπε αν ειναι να κάνω θα κάνω και δεν εχει σχέση το τι τρώω και για τον θυρεοειδή μου ειπε να κάνω υπέρηχο και εξετάσεις...

Κοριτσάκια μου γεια!!!!!!!!!!Θα σας λείψω για λίγες μέρες...δεν ξέρω πόσες ακριβώς.Κάνω εξυπηρέτηση σε μια φίλη...η μαμά της θα κάνει μια επέμβαση(τίποτα σοβαρό) και θα κρατάω το μαγαζί της(είδη καθαριότητας).Καταλαβαίνετε....πρωί στο μαγαζί...απόγευμα στο μαγαζί....τις υπόλοιπες ώρες πρέπει να κάνω τις δουλειές μου!!!Θα προσπαθώ να μπαίνω έστω για ένα γεια(δεν έχει ίντερνετ το μαγαζί).Να γράφετε τα νέα σας,για να τα διαβάζω.Τώρα γύρισα και πάω να μαγειρέψω για αύριο και να βάλω πλυντήριο!!!!!!!!

Αντε καλέ πες το και μας ανησύχησες!! Θα μας λέιψεις πάντως!

Ωραία να κρατάς μαγαζί, εμενα πολύ θα μου άρεσε!!

Τοσο καιρό γρ'αφω και νομίζω δεν μπάινει καμία!!

ioannav εσύ θα με σώσεις τωρα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας και πάλι

μπήκα τώρα..γύρισα σπίτι μου στις 9.30..από τις 8.00 το πρωι. Δουλειά και μετά καπάκι σεμινάριο...αλλο ένα έμεινε την Πέμπτη και τελείωσα..να κάτσω λίγο να ξεκουραστώ γιατι νιώθω πολύ κουρασμένη πια.

Geminaki αν σου πω οτι δεν έχω καταλάβει πότε αλλάζω μήνα; Δεν έχω καταλάβει...γι'αυτό δεν ασχολούμαι και πάω με τις εβδομάδες που ειναι και σίγουρο. Αυτό που έχω καταλάβει δεν ειναι οτι 4 εβδομάδες ισούται με έναν μήνα πάντα...αυτό λέει αλλάζει περνώντας οι μήνες :confused::confused:. Εχω μπερδευτεί και λέω οτι ειμαι στον 5ο και πάω στον 6ο...και μπορεί να έχω μπει και μπορεί να μην έχω μπει κι ακόμα...:tongue:

Όσο για το διαβήτη κύησης...ο γιατρός μου λέει οτι δεν την χρειάζομαι την καμπύλη ζαχάρου αλλά εμένα μου καρφώθηκε και λέω να την κάνω. Μια γνωστή μου, βετζετέριαν παρακαλώ, με ζάχαρο στον πάτο της θάλασσας, έκανε διαβήτη κύησης από το πουθενά, τρελλή δίαιτα ...της πείνας και δεν έπεφτε με τίποτα...και τελικά ινσουλίνες. Ο ενδοκρινολόγος έχει δίκιο αν ειναι να κάνεις...θα κάνεις. Και επειδή εγώ το φοβάμαι θα πάω να το τσεκάρω.

Future έγινες εργαζόμενη ε; Αντε καλά κανεις και βοηθάς...μπράβο σου.

Αύριο γιορτάζει ο σύζυγος..αλλά δεν θα κάνουμε γιορτή. Θα έρθει σίγουρα η πεθερά μου αλλά ο σύζυγος ειπε "Δεν γιορτάζω και επομένως δεν κερνάω" (ούτε σοκολατάκι στο μαγαζί φέτος). Δεν πειράζει να'ναι καλά το καλό μου με υγεία και του χρόνου βλέπουμε ;)

A5K6p3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

σας διαβαζω συχνα,απλα δεν εχω χρονο στη δουλεια να απαντησω.Gemini εμενα ο ενδοκρ/γος μου μου ειπε πως δεν εχω ζακχαρο και πως αν ακολουθησω τη διατροφη δε θα εχω προβλημα.Παντως δε μπορω να πω οτι πειναω.ισα ισα λογω του οτι πρεπει να τρωω υδατανθρακες και στα 3 γευματα ,τρωω περισσοτερο ψωμι απ οτι παλια.Το ζητημα ειναι πως επειδη ο γιατρος μου ειναι ποοολυ αυστηρος με το θεμα του ζακχαρου,και λογω της εξωσωματικης,και λογω τωνν διδυμων(ανηκω στις υψηλου κινδυνου κυησεις),με εβαλε να μετριεμαι 3 φορες τη μερα!!Ειναι γεγονος πως δεν εχω σχεδον ποτε πανω απο 120 και μου κανει καλο να βλεπω ποιες τροφες το τσιμπανε το ζαχαρο.Απο την αλλη,μου ειναι αρκετα δυσκολο μερικες φορες να μη τρωω εστω ενα σοκολατακι ή μια τυροπιτουλα,αλλα..τι να κανουμε.δεν ειναι και για παντα!Αναρωτιεμαι ομως βρε κοριτσια,πως γινεται αλλες κοπελες να παιρνουν 15 και 20 κιλα(καλα να ειναι) και να μην πειραζει..Συγχωρηστε με που ακουγομαοι γκρινιαρα.μου λειπει μια σοκολατιτσα..:tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Κατ'αρχήν να ευχηθω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Palmoma!!!! να χαίρεσαι τον άντρούλη σου και του χρονου να γιορτάσετε με τη μπουμπού σας!!

Ξεκινάω να σχολιάσω μιας και ειχε κινητικότητα το βραδάκι το καφέ μας! Πάλι καλά:tongue:

Γεια σας και πάλι

μπήκα τώρα..γύρισα σπίτι μου στις 9.30..από τις 8.00 το πρωι. Δουλειά και μετά καπάκι σεμινάριο...αλλο ένα έμεινε την Πέμπτη και τελείωσα..να κάτσω λίγο να ξεκουραστώ γιατι νιώθω πολύ κουρασμένη πια.

Geminaki αν σου πω οτι δεν έχω καταλάβει πότε αλλάζω μήνα; Δεν έχω καταλάβει...γι'αυτό δεν ασχολούμαι και πάω με τις εβδομάδες που ειναι και σίγουρο. Αυτό που έχω καταλάβει δεν ειναι οτι 4 εβδομάδες ισούται με έναν μήνα πάντα...αυτό λέει αλλάζει περνώντας οι μήνες :confused::confused:. Εχω μπερδευτεί και λέω οτι ειμαι στον 5ο και πάω στον 6ο...και μπορεί να έχω μπει και μπορεί να μην έχω μπει κι ακόμα...:tongue:

Όσο για το διαβήτη κύησης...ο γιατρός μου λέει οτι δεν την χρειάζομαι την καμπύλη ζαχάρου αλλά εμένα μου καρφώθηκε και λέω να την κάνω. Μια γνωστή μου, βετζετέριαν παρακαλώ, με ζάχαρο στον πάτο της θάλασσας, έκανε διαβήτη κύησης από το πουθενά, τρελλή δίαιτα ...της πείνας και δεν έπεφτε με τίποτα...και τελικά ινσουλίνες. Ο ενδοκρινολόγος έχει δίκιο αν ειναι να κάνεις...θα κάνεις. Και επειδή εγώ το φοβάμαι θα πάω να το τσεκάρω.

Αφου εμεινε ενα σεμινάριο, κάνε υπομονή!! Τον γάιδαρο τον έφαγες! πάρε και καμια αδειούλα να ξεκουραστείς!! Η μαμά σου ειναι ακόμα εκεί??

Οσο για το μηνα, τωρα λογικά εισαι στον 6ο... Εγώ μάλλον μπάινω στον 4ο την Κυριακή. Θα του το πω κιολας την επόμενη φορά να ξεμπερδευτούμε, ελπίζω να μην παρεξηγηθεί:tongue:

Για το ζάχαρο, κανε μονη σου μια καμπύλη (τη μικρή) και βλέπεις...Ετσι για να σου φυγει το άγχος! Η γιατρός ειπε βασικά μονο τη ζάχαρη κόβουμε που ετσι κι άλλιώς κακό κάνει!

Καλησπερα κοριτσια!!

σας διαβαζω συχνα,απλα δεν εχω χρονο στη δουλεια να απαντησω.Gemini εμενα ο ενδοκρ/γος μου μου ειπε πως δεν εχω ζακχαρο και πως αν ακολουθησω τη διατροφη δε θα εχω προβλημα.Παντως δε μπορω να πω οτι πειναω.ισα ισα λογω του οτι πρεπει να τρωω υδατανθρακες και στα 3 γευματα ,τρωω περισσοτερο ψωμι απ οτι παλια.Το ζητημα ειναι πως επειδη ο γιατρος μου ειναι ποοολυ αυστηρος με το θεμα του ζακχαρου,και λογω της εξωσωματικης,και λογω τωνν διδυμων(ανηκω στις υψηλου κινδυνου κυησεις),με εβαλε να μετριεμαι 3 φορες τη μερα!!Ειναι γεγονος πως δεν εχω σχεδον ποτε πανω απο 120 και μου κανει καλο να βλεπω ποιες τροφες το τσιμπανε το ζαχαρο.Απο την αλλη,μου ειναι αρκετα δυσκολο μερικες φορες να μη τρωω εστω ενα σοκολατακι ή μια τυροπιτουλα,αλλα..τι να κανουμε.δεν ειναι και για παντα!Αναρωτιεμαι ομως βρε κοριτσια,πως γινεται αλλες κοπελες να παιρνουν 15 και 20 κιλα(καλα να ειναι) και να μην πειραζει..Συγχωρηστε με που ακουγομαοι γκρινιαρα.μου λειπει μια σοκολατιτσα..:tongue:

Κι εγώ γι αυτούς τους λόγους ειχα αγχωθει...Καλά ο γυναικολογος τωρα που πήγα στο νοσοκομείο ουτε καν που μου ειπε τιποτα. Καμπύλη μου λέει θα σου γραψω τον άλλο μήνα! Για τα κιλά δε μου ειπε επίσης τιποτα. Εγώ τον ρωτησα και μου ειπε ΑΝ ΜΠΟΡΩ να πάρω γυρω στα 12. Ουτε καν που με ζυγισε...Καλά ειμαι και κορμί βέβαια:tongue: χαχαχα

Τι να πω, μάλλον ειναι θεμα γιατρού...Αλλά και η ενδοκρινολογος πάλι ψιλοαπαθης ήταν. Με ρωτησε μονο αν θελω να μου γράψει εκείνη την καμπύλη, αλλά προτιμησα να την κάνω με τη σειρά του γιατρού...

Και μάταια της ζητούσα να μου πει ενδεικτικά μια διατροφη αφού της λέω "προσεχουμε για να εχουμε"! Τιποτα αυτή! Η διατροφή λεει ειναι τροπος αντιμετωπισης οχι πρόληψης αφου οτι και να φάω αν ειναι να κάνω θα κάνω...Αντε βγάλε ακρη εσύ τωρα!!

Για τα γλυκά μου ειπε τα κοβουμε γιατί δε μας χρειάζονται....

Θα κάνω την καμπύλη και βλέπουμε. Πιο πολύ να σου πω την ήθελα για να μην ξεφυγω στα κιλά, γιατί αυτη τη βδομάδα πρεπει να το τσίμπησα το κιλάκι!!

Πάντως από αυτά που εχω διαβάσει και ακούσει μεχρι τωρα, αν τη ζηλέυεις τοσο πολύ φάε μια μικρή σοκολατίτσα υγείας. Δεν πάιζει να σε πειράξει!! Πιο πολύ για να μη μεινεις με τον καημό!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο gemini απλα σκεφτομαι να φαω κανενα γλυκακι τα Χριστουγεννα,αρα το φυλαω για τοτε.Απ την αλλη η διατροφη εμενα μου εχει κανει καλο.εχω πεσει στα 4 κιλα απο τοτε που ξεκινησα και εχω μεινει εκει,τρωω συνεχεια και ψωμι ολη μερα και πατατες ,χορταινω και τα μωρα φαινεται να παιρνουν βαρος καλα.Τελικα τα γλυκα μας την κανουν νομιζω στην εγκυμοσυνη αλλα ειναι ωραια τα ατιμα!!:tongue:

εσυ πως εισαι?τα ειδες τα μωρα ή ακομα?

Εχεις δικιο gemini απλα σκεφτομαι να φαω κανενα γλυκακι τα Χριστουγεννα,αρα το φυλαω για τοτε.Απ την αλλη η διατροφη εμενα μου εχει κανει καλο.εχω πεσει στα 4 κιλα απο τοτε που ξεκινησα και εχω μεινει εκει,τρωω συνεχεια και ψωμι ολη μερα και πατατες ,χορταινω και τα μωρα φαινεται να παιρνουν βαρος καλα.Τελικα τα γλυκα μας την κανουν νομιζω στην εγκυμοσυνη αλλα ειναι ωραια τα ατιμα!!:tongue:

εσυ πως εισαι?τα ειδες τα μωρα ή ακομα?

Τετοια λες για τα κιλά και μετά φταιω εγώ που σου ζητάω τη διατροφή!:tongue::mad::tongue: Μοντελάκι εισαι!! Το βραδυ τρως οτι το μεσημερι αλλά λιγότερο? Μπορεί να σ εχω ξαναρωτησει...Sorry! Μηπως να μου τη δωσεις τη διατροφή να δω τι γινεται και να την εφαρμόζω εστω μερικές μέρες:confused::confused:

Αγχώθηκα, αλλά κι εγώ γι αυτό το λογο θα θελα να μου δωσει η ενδοκρ διατροφή, για να μην ξεφεύγω, αλλά δεν πειράζει...χαχαχα το βλεπω να σε ρωτάω για τη διατροφή μεχρι να γεννησω κι εσύ να μου λες οχι χαχαχα!!!

Ε τα χριστουγεννα οσο να ναι κάτι θα φάμε!! Να σου πω την αλήθεια, το φοβάμαι λίγο...θελω πολύ να φάω τσουρέκι γεμιστό με πραλινα!! Ηδη μου τερχουν τα σάλια:lol::lol::lol: Αλλά ας ελπίσουμε οτι θα αρκεστώ σε αυτό!

Τα μωρά δεν τα χω ακούσει ακόμα, ειναι νωρίς! Την κυριακή μπαινω στον 4ο (14η εβδομάδα).. Εσενα λογικά τωρα θα κλωτσάνε φουλ,ε? Περισσότερο το βράδυ ή τη μερα??

Να σε ρωτησω κιολας, τη β επιπεδου πότε την έκανες?? Εμένα το ραντεβού στο νοσοκομείο ειναι 24εβδ και 3 μερες και μου φαινεται οριακά αργά και σκεφτομαι να κλεισω ραντεβού νωρίτερα σε κάποιον έξω... Δε θα ηρεμήσω ποτέ νομίζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια γεια!!!!!!!!!!Τώρα γύρισα και έχω να κάνω δουλειές!!!!!

PALMOMA ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΎΛΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!Γερός να είναι να τον χαίρεσαι μέχρι τα βαθιά γεράματα.Και του χρόνου να γιορτάσετε με την μπουμπού σας αγκαλιά!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...