Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρες και καλό μεσημέρι...

σήμερα έχει τρελλή συνεφιά και δεν ξέρω πόσο κρυο κάνει και αν κάνει...αλλά πάντως δείχνει να κάνει και μόνο η αίσθηση ειναι σαν να σου λέει "μείνε σπίτι και μην ξεμυτίσεις".

Ο σύζυγος έφυγε μόλις για λαϊκή, εγώ θα βγάλω από κατάψυξη μπιφτέκια να ψήσω (θα φάμε αργά αφου ξυπνήσαμε και αργά). Είχα κανονίσει βόλτα στο κέντρο με την μαμά...αλλά με τέτοιον καιρό... Είναι μόνο για εμπορικό κέντρο...αλλά εγώ τα εμπορικά κέντρα δεν τα αντέχω...ειδικά τα Σάββατα. Ίσως πάμε εδώ κοντά στο μικρό του Αγ. Δημητρίου. Για Mall ούτε λόγος.

Η μικρή με έχει ταράξει στις κλωτσιές...εδώ και καμία εβδομάδα έχει ξεσαλώσει.

Θα'θελα να κάνω όμως μια βόλτα...φοβάμαι οτι αν μείνω μέσα θα μαχμουρλιάσω...θα δω μήπως πεταχτώ και εγώ έως τον αδερφό...νομίζω οτι και αυτοί στολίζουν σημερα.

Αυτάααααα

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γύρισα!!! Εδώ εχει απόλυτη ηλιοφάνεια και η βολτα ήταν πολύ ωράια!! Πηγαμε για καφεδάκι, αλλά σχετικά αργά οπότε από μαγαζιά τίποτα!

Future τι ωραία ξεκινάς το στολισμα!! Εγώ τελικά δε γινεται να στολίσω αυτό το Σ/Κ αλλά ούτε και το επόμενο γιατί πρέπει να τελειώσουμε από μαστόρους:mad: Τελικά την Πέμπτη θα ερθουν να βάλουν το τζάκι αλλά ο γυψοσανιδάς θα ερθει την επόμενη εβδομάδα και μετά θα ερθει κι ελαιοχρωματιστής να βάψουμε.... Οπως καταλαβαίνετε το στολισμα πάει μετά τις 10/12 :-(. Βεβαια να πω την άληθεια σημερα δε θα θελα να στολίσω με τετοιο ήλιο...Αλλά οχι να περιμένω και τοσο πόλύ!!

Καλά να περάσεις σήμερα στον αδερφό σου!!!!!!

Tina ευχαριστούμε για την ευχη σου και τον παρακλητικό κανόνα.. Μακάρι να ο Αγιος Στυλιανός να ειναι οδηγός για όλες μας...

Εσύ τωρα προετοιμάσου να υποδεχτείς το αντράκι σου!!

Palmoma να πω την αλήθεια τη ζηλέυω τη συννεφιά! Πήγαινε ομως μια βολτίτσα με τη μαμά! Κι εγώ το πρωι δεν ειχα πολύ ορεξη αλλά το ίδιο πράγμα ειπα: αν κάτσω μέσα θα μιζεριάσω!! Και τελικά ηταν ωραία!

Τι ωραία που ακούς τη μπεμπούλα...Σου δινει την παρουσία της!!! Αλήθεια πότε την ακουσες πρωτη φορά??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι ωραία που ακούς τη μπεμπούλα...Σου δινει την παρουσία της!!! Αλήθεια πότε την ακουσες πρωτη φορά??

Ξεκίνησε γύρω στην 20η εβδομάδα...με κάτι σαν θρόϊσμα...σαν να μετακινούνταν αέρας στο εσωτερικό. Σε άφηνε να αμφιβάλεις αν ειναι το μωρό ή κάτι άλλο (πχ έντερο). Τώρα πια δεν έχεις αμφιβολίες...ειναι κανονικά χτυπήματα από μέσα...

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!!!!

Τι κάνετε???????

Ξυπνησα κι εχω μάθημα στις 11:30. Κι εχει έναν ηλιο και μια θαλασσα άλλο πράγμα μιλάμε!! Ειναι για καφεδάκι!!

Τελοσπάντων, μετά το μάθημα θα πάμε στη μαμά για φαγητό...εχει κρεας βραστό.

Φιλιά σε όλες!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλο μεσημέρι και απο εμένα.

Θα πάμε το απόγευμα σε φίλους για tea party θα είναι και 3 πιτσιρικάκια μαζί...αλλά το σπίτι είναι στην άλλη άκρη της Αττικής.

Κατά τα άλλα καλά, είδαμε πάλι σπίτια...τα οποία πάλι δεν μας κάνουν. Εχω αρχίσει να κουράζομαι και να αγχώνομαι με το θέμα. Νομίζω οτι θα προσπαθήσω να διαμορφώσω το υπάρχον στο μωρό...(αν τα καταφέρω) και βλέπουμε...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσόπουλα.palmoma το θέμα του σπιτιού θέλει πολύ ψάξιμο..εγώ 2 χρόνια το έψαχνα και είδα πάρα πολλά σπίτια..το ιδανκό σπίτι νομίζω δεν υπάρχει, και αν υπάρχει δεν θα μπορούμε να το αγοράσουμε λόγω χρημάτων..εκτός και αν το φτιάξουμε μόνοι μας..

καθάρισα μπαλκόνια και το απόγευμα θα βάλω λαμπιόνια(κάνει και ομοιοκαταληξία!) έχει και πολύ καλό καιρό έξω

ty11p2.png

Καλο μεσημέρι και απο εμένα.

Θα πάμε το απόγευμα σε φίλους για tea party θα είναι και 3 πιτσιρικάκια μαζί...αλλά το σπίτι είναι στην άλλη άκρη της Αττικής.

Κατά τα άλλα καλά, είδαμε πάλι σπίτια...τα οποία πάλι δεν μας κάνουν. Εχω αρχίσει να κουράζομαι και να αγχώνομαι με το θέμα. Νομίζω οτι θα προσπαθήσω να διαμορφώσω το υπάρχον στο μωρό...(αν τα καταφέρω) και βλέπουμε...

Καλά να περάσετε στο tea party!! μου άρεσε και ο όρος, θα τον υιοθετήσω:tongue::tongue:

Μην αγχώνεσαι για το σπίτι, αν δε βρισκετε θα κάνεις οτι καλύτερο μπορείς στη διαμόρφωση του ηδη υπάρχοντος και θα σκάσει η ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένετε...

γεια σας κοριτσόπουλα.palmoma το θέμα του σπιτιού θέλει πολύ ψάξιμο..εγώ 2 χρόνια το έψαχνα και είδα πάρα πολλά σπίτια..το ιδανκό σπίτι νομίζω δεν υπάρχει, και αν υπάρχει δεν θα μπορούμε να το αγοράσουμε λόγω χρημάτων..εκτός και αν το φτιάξουμε μόνοι μας..

καθάρισα μπαλκόνια και το απόγευμα θα βάλω λαμπιόνια(κάνει και ομοιοκαταληξία!) έχει και πολύ καλό καιρό έξω

Και μονος σου να το φτιάξεις, νομίζω και πάλι λάθη θα κάνεις... Ή ακόμα τιθονται και οικονομικοί περιορισμοί και δεν μπορείς να κάνεις οτι θέλεις... Δε βαριεσαι, καλά να μαστε!!

Στολισες και μέσα δηλαδή?? Να σαι καλά και του χρόνου!!

Εμείς μάλλον το απόγευμα θα πάμε σ ενα Στελιο που γιορταζε χτες. Αλλιώς θα ερθουν κάτι φίλοι σπίτι για καφεδάκι!

Εφαγα αρκετά και νυστάζω τρελά τωρα!! Και γενικά εχω δυο μερες που τρωω το καταπέτασμα. Και αύριο θα πάω στον καινούριο γιατρό τρομάρα μου:( Μαλλον απογοητέυτηκα που παρά την πεινα που ειχα περάσει πήρα μισό κιλό και ειπα τουλάχιστον αν ειναι να παχαίνω να το απόλαμβάνω:tongue:

Future που εισαι σήμερα??

Tina να πω καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου ή κάνεις beaute ομορφιας??:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά να περάσετε στο tea party!! μου άρεσε και ο όρος, θα τον υιοθετήσω:tongue::tongue:

Μην αγχώνεσαι για το σπίτι, αν δε βρισκετε θα κάνεις οτι καλύτερο μπορείς στη διαμόρφωση του ηδη υπάρχοντος και θα σκάσει η ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένετε...

Και μονος σου να το φτιάξεις, νομίζω και πάλι λάθη θα κάνεις... Ή ακόμα τιθονται και οικονομικοί περιορισμοί και δεν μπορείς να κάνεις οτι θέλεις... Δε βαριεσαι, καλά να μαστε!!

Στολισες και μέσα δηλαδή?? Να σαι καλά και του χρόνου!!

Εμείς μάλλον το απόγευμα θα πάμε σ ενα Στελιο που γιορταζε χτες. Αλλιώς θα ερθουν κάτι φίλοι σπίτι για καφεδάκι!

Εφαγα αρκετά και νυστάζω τρελά τωρα!! Και γενικά εχω δυο μερες που τρωω το καταπέτασμα. Και αύριο θα πάω στον καινούριο γιατρό τρομάρα μου:( Μαλλον απογοητέυτηκα που παρά την πεινα που ειχα περάσει πήρα μισό κιλό και ειπα τουλάχιστον αν ειναι να παχαίνω να το απόλαμβάνω:tongue:

Future που εισαι σήμερα??

Tina να πω καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλη σου ή κάνεις beaute ομορφιας??:tongue:

Κορίτσια μου γεια!!!Δεν μπήκα το πρωί καθόλου γιατί η ΔΕΗ έκανε κάτι εργασίες και το ρεύμα ερχόταν και κοβόταν συνέχεια,γι'αυτό δεν άνοιξα υπολογιστή για να μην τον κάψω!!Τελείωσα το στόλισμα,όμορφα είναι!!!!

Κάτι λαμπάκια θέλω να συμπληρώσω στο δέντρο γιατί κάηκαν.

Τώρα κάθομαι και απολαμβάνω την ατμόσφαιρα!!!!Άντε να στολίσετε και εσείς!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!!!

Κορίτσια μου γεια!!!Δεν μπήκα το πρωί καθόλου γιατί η ΔΕΗ έκανε κάτι εργασίες και το ρεύμα ερχόταν και κοβόταν συνέχεια,γι'αυτό δεν άνοιξα υπολογιστή για να μην τον κάψω!!Τελείωσα το στόλισμα,όμορφα είναι!!!!

Κάτι λαμπάκια θέλω να συμπληρώσω στο δέντρο γιατί κάηκαν.

Τώρα κάθομαι και απολαμβάνω την ατμόσφαιρα!!!!Άντε να στολίσετε και εσείς!!!!!!!!

Αντε μας έλειψες!!!:(

Μπράβο για το στολισμό!! Και του χρονου να σαι καλά!!!

Εγώ σπιτι...Θα θελα να κατεβω κέντρο να κοιτάξω για μπουφάν στο βαφτηστήρι μου που γιορτάζει την Τετάρτη, αλλά δε νομίζω να πηγαίνω. Ισως αυριο.

Το απόγευμα εχω ραντεβού με το γιατρό που θα με αναλάβει στο νοσοκομείο. Θα σας πω εντυπώσεις. Ελπίζω να μου αρέσει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!Τι κάνετε;;;

Ήλιο έχει σήμερα,αλλά το κρύο...κρύο!!!Δουλειές δεν έχω να κάνω,τις έκανα χθες μετά το στόλισμα,...φαί έχω....Θα καθαρίσω ρόδια για να κάνω λικέρ!!!Άμα θες να βρεις κάτι να κάνεις....βρήσκεις!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Τι κάνετε;;;

Ήλιο έχει σήμερα,αλλά το κρύο...κρύο!!!Δουλειές δεν έχω να κάνω,τις έκανα χθες μετά το στόλισμα,...φαί έχω....Θα καθαρίσω ρόδια για να κάνω λικέρ!!!Άμα θες να βρεις κάτι να κάνεις....βρήσκεις!!!!:tongue::tongue:

Ωραίο το λικέρ ρόδι! Φτιάχνει και η κουνιάδα μου. Αλλά εγώ ουτε τη διαδικασία δεν ξέρω:rolleyes:

Ioannav σήμερα έχεις γιατρό?? Να μας πεις νέα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Για σας κοριτσια τη κανετε;;;;

future στολισες κι'ολας νωρις δεν ειναι;;; εγω μαλον θα στολισω αρχες Δεκεμβριου.

λικερ ροδι εκανε και η κουμπαρα μου και μου εδωσε ειναι παρα πολυ ωραιο...

gemini και εγω ψαχνω για το βαφτηστηρι μου αλλα για τα χριστουγεννα μαλλον σε παιχνιδι θα καταληξω θα δω.

εγω κατα τα αλλα καλα τα ιδια και τα ιδια....

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Για σας κοριτσια τη κανετε;;;;

future στολισες κι'ολας νωρις δεν ειναι;;; εγω μαλον θα στολισω αρχες Δεκεμβριου.

λικερ ροδι εκανε και η κουμπαρα μου και μου εδωσε ειναι παρα πολυ ωραιο...

gemini και εγω ψαχνω για το βαφτηστηρι μου αλλα για τα χριστουγεννα μαλλον σε παιχνιδι θα καταληξω θα δω.

εγω κατα τα αλλα καλα τα ιδια και τα ιδια....

Εμένα εχει γιορτή και γενέθλια και λεω να του πάρω μπυφάν και τα Χριστούγεννα κανα παιχνιδάκι αλλά οχι τιποτα φοβερό γιατί το ταμείον ειναι μείον που λένε!!!

Γυρισα απο το γιατρό και όλα καλά!! Μεγαλώσανε τα μωράκια ειναι 8εκ!!

Θα ξαναπώ πάλι μάλλον στις 21/12...

Πάλι πολύ ερημιά.... Θα σας μαλώσω μου φαίνεται!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραίο το λικέρ ρόδι! Φτιάχνει και η κουνιάδα μου. Αλλά εγώ ουτε τη διαδικασία δεν ξέρω:rolleyes:

Ioannav σήμερα έχεις γιατρό?? Να μας πεις νέα...

μ'αρέσεις βρε μικρή που τα θυμάσαι όλα!! είσαι φοβερή! μόλις γύρισα απ΄το γιατρό, είναι πολύ σίγουρος πως σύντομα θα μείνω έγκυος..τι να πω ρε κορίτσια..και η εμβρυολόγος και ο δεύτερος γιατρός που είδα και ο δικός μου γιατρός, μου είπαν σχεδόν τα ίδια πράγματα..είναι όλοι σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα και ήταν θέμα τύχης που απέβαλλα..μόνο εγώ αγχώνομαι τι στο καλό?? αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στο ίδιο κέντρο και αν δεν πετύχει και αυτή θα βάλω μπουρλότο στο κέντρο που πάω (αφού πρώτα πάρω τα έμβρυά μου απο κει) και θα αλλάξω κέντρο...καλά πλάκα κάνω για το μπουρλότο!! μας διαβάζουν και άλλο άνθρωποι εδω μέσα, μη δω τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έξω απ το σπίτι μου βαδυάτικα!!!!!

μου πρότεινε ένα πακέτο εξετάσεων θρομβοφιλίας με πολύ μικρό κόστος (τις οποίες εξετάσεις τις κάνουν στο παρίσι λέει!) και σκέφτομαι αν θα τις κάνω τώρα η όχι..και τις πρώτες μέρες του νέου έτους ξεκινάω για την επόμενη εμβρυομεταφορά..αυτά τα ολίγα!!

gemini μεγάλωσαν τα μωρά σου ε?? και τα δύο το ίδιο μέγεθος έχουν? ακούς και την καρδιά τους κάθε φορά ε? μεγάλωσε η κοιλιά σου?

ty11p2.png

Γεια σας και απο εμένα.

Και εγώ γύρισα από το γιατρό. Πήγα να του δείξω τις εξετάσεις μου. Δεν θυμάμαι αν σας ειπα οτι το παιδί ειναι στα μέγιστα όρια...τον γαργαντούα θα βγάλω. Αυτός πάλι μου ειπε οτι ΔΕΝ έχω ζάχαρο και δεν κινδυνεύω για διαβήτη και να μην κάνω καμπύλη ζαχάρου. Και τώρα μπερδεύτηκα πάλι. Ειναι μάλλον της μοίρας μου να μπερδεύομαι σ'αυτή την εγκυμοσύνη...αντε να βγάλω άκρη πάλι.

Κατά τα άλλα και εδώ λίγο κρύο και όταν κρυώνω πεινάω...πιο πολύ. Προσπαθω να κρατιέμαι αλλά δεν μπορώ πάντα. Σήμερα κι ολας που πήγα στο γραφείο μας ειχαν μετακομίσει και ήταν όλα μες την βρώμα και την σκονη, οι τοίχοι μύριζαν χρώμα, ο κόσμος φώναζε, όλοι ειχαν νεύρα, τα pc δεν λειτουργούσαν, τα τηλέφωνα, φαξ, εκτυπωτές...δεν λειτουργούσαν...εεε πήγα και χτύπησα μια τυρόπιτα.:oops: Δεν έπρεπε αλλά ειχα εκνευριστεί και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ.

Και του Χρόνου στα κορίτσια που στόλισαν...και να στολίζετε νωρίς νωρίς για να το χαρούν τα μωράκια σας εύχομαι.

Ioanna να είσαι και εσύ αισιόδοξη. Νομίζω οτι αυτό που αποφάσισες ειναι το καλύτερο. Αλλη μια ευκαιρία στο κέντρο. Και μπορεί και να ειναι τυχαίο που απέβαλλες...γιατί να μην είναι; Όλα θα πάνε καλά...να το δεις...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...