Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κορίτσια μου με συγκινείτε!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας.Οι μισές να πιάσουν...δεν θα χρειάζομαι τίποτε άλλο!!!!!!!

Ολες καλέ θα πιάσουν!!!:tongue: Ακου οι μισές?? Τσιγκουνιές θα κάνουμε χρονιάρα μέρα??

Από υγεία εισαι καλά τωρα??

Εγώ μια χαρά σημερα. Παίρνω τηλ τις εορτάζουσες. Περιμένω και τη μαμά να μου φτιάξει λίγο τα μαλλιά...Ηρθε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ FUTURE!!!!!!!!!!!!!!Θα σου δωσω μεσα απο την καρδιά μου την μόνη ευχή που θα σε εκανε αληθινά ευτυχισμενή ''Συντομα μανουλα,κοριτσακι μου''!!!!!!!!Να εισαι καλά να δημιουργεις,να ονειρευσαι και να σε χαιρονται όσοι σ αγαπουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ε;;;;ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΔΕ ΘΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ....ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ε;;;;ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙς ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ,ΔΕ ΘΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ....ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μη σε δω στο σάιτ τουλάχιστον για το Σ/Κ...κάηκες!!!!!!!!!!!

Κοίτα να το γλεντήσεις με το μωρό σου;););)

Και με το καλό να τον δέχτείς!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπράβο!!!!!!!!!! Θα καεί το πελεκούδι που λένε το Σ/Κ:P:p!

Καλώς να τον δεχτείς!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μη σε δω στο σάιτ τουλάχιστον για το Σ/Κ...κάηκες!!!!!!!!!!!

Κοίτα να το γλεντήσεις με το μωρό σου;););)

Και με το καλό να τον δέχτείς!!!!!!

χαχαχαχα!Κυριακη η Δευτερα ξημερωματα θα ερθει!!!ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!!!ΦΟΒΕΡΗ FUTURE!!!!!!!!:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχαχα!Κυριακη η Δευτερα ξημερωματα θα ερθει!!!ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!!!ΦΟΒΕΡΗ FUTURE!!!!!!!!:tongue:

Τότε όλη την επόμενη εβδομάδα...βγαίνεις εκτός παρέας.Σου δίνουμε άδεια βρε παιδί μου...πως το λένε...για οικογενειακούς λόγους.Επιτρέπεται μόνο ένα"γεια σας ...είμαι καλά"....όχι τίποτε άλλο, να ξέρουμε οτι όντως είσαι καλά....μη πάθεις τίποτα από την υπερβολική δόση!!!!!!!!!!;););):tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ FUTURE ΜΑΣ!!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΥΧΗ.....: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!

Μ αρέσεις οργισμένο νιάτο με τον Παπακωνσταντίνου:tongue: Τελειος ο άτιμος οπως και να χει!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα.

Την εβδομάδα αυτή τρέχω κορίτσια...τώρα πριν λίγο γύρισα απο σεμινάριο. Από το πρωί στους δρόμους.

Κατ'αρχάς να πω στην Ioanna οτι όλες το έχουμε περάσει το ψάξιμο. Αλλες λιγότερο όπως εγώ που ημουν τυχερή και άλλες περισσότερο. Επίσης ειμαι τυχερή γιατί έχω συγγενη μου που ειναι ανοσολόγος παθολογοανατόμος και ειδικευμένος στους παράγοντες υπογονιμότητας...και πολλές εξετάσεις μου τις έκανε εκείνος χωρίς να τις ζητήσει ο γιατρός. Αυτός βρήκε και τον παράγοντα θρομβοφιλίας, αυτός μου είχε βρει και πόσο περιθώριο έχω ακομα (χρονικά) μέχρι την εμμηνόπαυση (ποιότητα ωαρίων) κλπ κλπ. Και βεβαια οι εξετάσεις αυτές κοστίζουν πολλά, και εγώ πληρωνα λιγότερα αλλά δεν ειναι μόνο αυτό. Ήξερα οτι υπήρχε κάποιος που έψαχνε τα πάντα...και ειχα εμπιστοσύνη. Γι'αυτό σε καταλαβαίνω που ανησυχείς και ψάχνεσαι.

Θα σου συνιστούσα να μιλούσες και μαζί του...επειδή ΔΕΝ ειναι εξωσωματικός...αλλά δεν θέλω να φανεί οτι κάνω διαφήμιση. Και επισης ο άνθρωπος ειναι στην Αθήνα (κάνει ιατρείο και Τρίκαλα κάποιες μέρες). Απλά τον συνιστώ γιατί πέρα από εμενα που ίσως δεν ήμουν δύσκολη περίπτωση, έχει καταφέρει να μείνουν έγκυες κοπέλες που ήταν ξεγραμμένες...και που οι εξωσωματικοί δεν τους έβρισκαν τις αιτίες....αποβολής ή μη σύλληψης. Θα μπορούσα να λέω ώρες γι'αυτόν και το τι έχει κάνει, τι έχει ανακαλύψει και έχει πατεντάρει διεθνώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι όποια θέλει, εγώ μπορώ να μεσολαβήσω...και μπορείτε φυσικά να πείτε οτι είστε φίλες μου...γιατί είστε όλες.

Futuraki νομίζω γιορτάζεις αύριο; Αυτή την στιγμή ο εγκέφαλός μου ειναι παστός..αλλά νομίζω οτι τα ψιλοθυμάμαι τα ονόματα :tongue:. Χρόνια σου πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Περαστικούλια σου και γρήγορα να γεμίσεις μωράκια...το ζεστό σπιτάκι σου.

είσαι απ τις τυχερές όντως που χεις γνωστό γιατρό και τον εμπιστεύεσαι κιόλας..θα θελά να μιλήσω μαζί του αν και μου πέφτει λίγο μακρυα η Αθήνα βέβαια..θα δω και μπορεί να σου ζητήσω πληροφορίες, όπως και να χει πάντως θενκς φιλενάδα!

ty11p2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε σημερα?? Τι σχέδια εχετε για το Σ/Κ?

Εγώ ειμαι καλά!! Εβαλα μπιφτέκια στο φουρνο και μολις ψηθουν σκέφτομαι να βρω καμια φιλη να πάμε κέντρο για καφεδάκι!! Θα θελα με τον άντρα μου η αλήθεια ειναι αλλά ειναι μαζεμένοι όλοι και μαζεύουν ελιές... Θυσίες για να εχουμε το λάδι μας:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε σημερα?? Τι σχέδια εχετε για το Σ/Κ?

Εγώ ειμαι καλά!! Εβαλα μπιφτέκια στο φουρνο και μολις ψηθουν σκέφτομαι να βρω καμια φιλη να πάμε κέντρο για καφεδάκι!! Θα θελα με τον άντρα μου η αλήθεια ειναι αλλά ειναι μαζεμένοι όλοι και μαζεύουν ελιές... Θυσίες για να εχουμε το λάδι μας:tongue:

Καλημέρα!!!κρύο και σήμερα!!

Φαί έχω και σήμερα λέω να ξεκινήσω να στολίζω.Το απόγευμα να ξέρετε θα λείπω,θα πάμε στον αδερφό μου μια βόλτα για κανένα ποτό.Και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ FUTURE ΜΑΣ!!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΥΧΗ.....: ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!

Το έχω ξαναπεί.....ο Παπακωνσταντίνου είναι η λατρεία μου!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ως αυτουργος των θεοδοτων θαυματων και αρωγος των νεογνων και νηπιων,Στυλιανε Πατερ ημων,θεραπον του χριστου,ευτεκνουσας ποιησον,τας ατεκνους μητερας και αει περιθαλπε τα αρτιτοκα βρεφη,συ γαρ πλουσιαν χαριν εκ Θεου,προς τουτο εσχες ασκησας ως αγγελος.(απο τον παρακλητικο κανονα του Αγ Στυλιανου)

Σημερα στη γιορτη του ας προσευχηθουμε ολες να γεννησουν καλα και γερα μωρακια οι εγκυουλες μας(GEMINI),να γινουμε ολες οι υπολοιπες συντομα μανουλες και όλα τα παιδακια να ειναι γερα και υγιη!

Μια γλυκια καλημερα σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...