Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες.Τι μουντός καιρός!!!Εχθές έβρεχε το απόγευμα και σήμερα έτοιμος είναι!!Έχω ημικρανία...ακόμη δεν έγινα εντελώς καλά...πρέπει να κάνει τον κύκλο του.Έβαλα πλυντήριο,φαι έχω από χθες και γενικά να πω την αλήθεια βαριέμαι να κουνηθώ!!!Καθόλου κέφι...αλλά λέω να στολίσω το Σ/Κ για να ζωηρέψω λίγο.Αν και με αυτά που ακούμε συνέχεια από τις ειδήσεις....χάλια η κατάσταση!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κούκλες.Τι μουντός καιρός!!!Εχθές έβρεχε το απόγευμα και σήμερα έτοιμος είναι!!Έχω ημικρανία...ακόμη δεν έγινα εντελώς καλά...πρέπει να κάνει τον κύκλο του.Έβαλα πλυντήριο,φαι έχω από χθες και γενικά να πω την αλήθεια βαριέμαι να κουνηθώ!!!Καθόλου κέφι...αλλά λέω να στολίσω το Σ/Κ για να ζωηρέψω λίγο.Αν και με αυτά που ακούμε συνέχεια από τις ειδήσεις....χάλια η κατάσταση!!!!!!!

Λογικό να μην εχεις αναρρώσει ακόμα...Φρόντισε να μην καταβάλλεις τον οργανισμό σου με δουλειές και τέτοια. Ξεκουράσου λίγο και αύριο θα σαι καλύτερα!:D

Να στολίσεις Σ/Κ και να μην ακούς τις ειδήσεις. Ειχαμε χτες μια συζήτηση με τον άντρα μου και τις ξαδερφές μου που η μια δε δουλέυει, και μαύρισε η ψυχή μου... Καλύτερα να μη σκεφτομαστε τα σενάρια. προχωράμε και βλέποντας και κάνοντας...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Τι κανετε;;;;

Ιωαννα μου σε καταλαβαινω,να πω οτι δε σε καταλαβαινω;;;Τις εχω φαει κι εγω τις κουλουρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι εξετασεις εχεις κανει,αν θες απαντας.

Εγω εχω κάνει:γενικη αιματος,ορμονικες,παπ,καλλιεργεια κολπικου υγρου,χλαμυδια απο ιστο περιοδου,θρομβοφιλια.Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια,μου ειπαν οτι δε χρειαζεται.

Ο αντρας μου:σπερμοδιαγραμμα,καλλιεργεια σπερματος,ερπητοιο,κυτταρομεγαλοιο και ορμονικες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια!!!Τι κανετε;;;;

Ιωαννα μου σε καταλαβαινω,να πω οτι δε σε καταλαβαινω;;;Τις εχω φαει κι εγω τις κουλουρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι εξετασεις εχεις κανει,αν θες απαντας.

Εγω εχω κάνει:γενικη αιματος,ορμονικες,παπ,καλλιεργεια κολπικου υγρου,χλαμυδια απο ιστο περιοδου,θρομβοφιλια.Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια,μου ειπαν οτι δε χρειαζεται.

Ο αντρας μου:σπερμοδιαγραμμα,καλλιεργεια σπερματος,ερπητοιο,κυτταρομεγαλοιο και ορμονικες

hello.. έχω κάνει σαλπιγγογραφία, όλες τις ορμονολογικές(θυροειδή κλπ) και κάτι άλλες εξετάσεις που μου ζήτησαν απ το κέντρο οι οποίες ούτε θυμάμαι τι ήταν..οι επόμενες που θα μπορούσα να κάνω σε περίπτωση αποβολής είναι θρομβοφιλία και αν το λέω σωστά υστεροσκόπιση (για να δούμε όλο το εσωτερικό της μήτρας). δεν ξέρω αν μου προτείνει κάτι άλλο ο γιατρός τη Δευτέρα. ο άντρας μου σπερμοδιάγραμμα μόνο το οποίο βγήκε πολύ καλό και είπαν οτι δε χρειάζεται τίποτα άλλο

ty11p2.png

Ουφ γυρισα κι εγώ! Γενικά σημερα ειμαι όλη μερα στην πρίζα!! Εκανα δουλειές το πρωι και κουράστηκα μάλλον...Το μεσημέρι με πηρε ο υπνος στον καναπέ και ξυπνησα 5:20 ενώ ειχα μάθημα 5:30:eek::eek: Πανικός οπως καταλαβάινετε! Μολις επέστρεψα και θέλω να κάνω ενα ζεστο μπάνιο (φυσάει πολύ εδώ και κάνει κρύο!!).

Το μονο προβλημα ειναι πως νιωθω οτι δε νυστάζω και φοβάμαι μηπως εχω τα παλιά ξενυχτια! Θα δειξει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα.

Την εβδομάδα αυτή τρέχω κορίτσια...τώρα πριν λίγο γύρισα απο σεμινάριο. Από το πρωί στους δρόμους.

Κατ'αρχάς να πω στην Ioanna οτι όλες το έχουμε περάσει το ψάξιμο. Αλλες λιγότερο όπως εγώ που ημουν τυχερή και άλλες περισσότερο. Επίσης ειμαι τυχερή γιατί έχω συγγενη μου που ειναι ανοσολόγος παθολογοανατόμος και ειδικευμένος στους παράγοντες υπογονιμότητας...και πολλές εξετάσεις μου τις έκανε εκείνος χωρίς να τις ζητήσει ο γιατρός. Αυτός βρήκε και τον παράγοντα θρομβοφιλίας, αυτός μου είχε βρει και πόσο περιθώριο έχω ακομα (χρονικά) μέχρι την εμμηνόπαυση (ποιότητα ωαρίων) κλπ κλπ. Και βεβαια οι εξετάσεις αυτές κοστίζουν πολλά, και εγώ πληρωνα λιγότερα αλλά δεν ειναι μόνο αυτό. Ήξερα οτι υπήρχε κάποιος που έψαχνε τα πάντα...και ειχα εμπιστοσύνη. Γι'αυτό σε καταλαβαίνω που ανησυχείς και ψάχνεσαι.

Θα σου συνιστούσα να μιλούσες και μαζί του...επειδή ΔΕΝ ειναι εξωσωματικός...αλλά δεν θέλω να φανεί οτι κάνω διαφήμιση. Και επισης ο άνθρωπος ειναι στην Αθήνα (κάνει ιατρείο και Τρίκαλα κάποιες μέρες). Απλά τον συνιστώ γιατί πέρα από εμενα που ίσως δεν ήμουν δύσκολη περίπτωση, έχει καταφέρει να μείνουν έγκυες κοπέλες που ήταν ξεγραμμένες...και που οι εξωσωματικοί δεν τους έβρισκαν τις αιτίες....αποβολής ή μη σύλληψης. Θα μπορούσα να λέω ώρες γι'αυτόν και το τι έχει κάνει, τι έχει ανακαλύψει και έχει πατεντάρει διεθνώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι όποια θέλει, εγώ μπορώ να μεσολαβήσω...και μπορείτε φυσικά να πείτε οτι είστε φίλες μου...γιατί είστε όλες.

Futuraki νομίζω γιορτάζεις αύριο; Αυτή την στιγμή ο εγκέφαλός μου ειναι παστός..αλλά νομίζω οτι τα ψιλοθυμάμαι τα ονόματα :tongue:. Χρόνια σου πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Περαστικούλια σου και γρήγορα να γεμίσεις μωράκια...το ζεστό σπιτάκι σου.

A5K6p3.png

Ουφ γυρισα κι εγώ! Γενικά σημερα ειμαι όλη μερα στην πρίζα!! Εκανα δουλειές το πρωι και κουράστηκα μάλλον...Το μεσημέρι με πηρε ο υπνος στον καναπέ και ξυπνησα 5:20 ενώ ειχα μάθημα 5:30:eek::eek: Πανικός οπως καταλαβάινετε! Μολις επέστρεψα και θέλω να κάνω ενα ζεστο μπάνιο (φυσάει πολύ εδώ και κάνει κρύο!!).

Το μονο προβλημα ειναι πως νιωθω οτι δε νυστάζω και φοβάμαι μηπως εχω τα παλιά ξενυχτια! Θα δειξει!

Tι κανεις κοριτσακι μου;Μωρε μην κανεις πολλες δουλειες!Ελπιζω να κοιμηθεις γλυκα αποψε.

Ιωαννα μου,πιστευω οτι απο εξετασεις ειμαστε καλυμενες,θα δουμε βεβαια τι θα σου πει και ο γιατρος.Εγω ζητησα μετα την αποτυχια στην καινουρια μου γιατρο να κανω υστεροσκοπηση και μου ειπε πως δε χρειαζεται,τι να πω;;Γενικα ομως πιστευω πως αν ειναι η ωρα σου να σου κατσει θα σου κατσει ακομα και ολα τα ''κακα'' να εχεις πανω σου.

Βρε κοριτσια πηγα σημερα οδοντιατρο γτ πονουσε το δοντι μου και τελικα δεν ειχα τιποτα,οταν του ειπα ωραια γιατρε γτ δε θα αντεχα εν τω μεσω της εξωσωματικης να τρεχω για απονευρωσεις,ξερετε τι γυρισε και μου ειπε;;;''Εχεις σκεφτει να ζητησεις ψυχολογικη υποστηριξη;;''Τι του λες;;οχι πειτε μου.Του εξηγησα βεβαια πως εχω βαρεθει να πηγαινοερχομαι στους γιατρους αλλα δεν ξερω κατα ποσο το καταλαβε!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και απο εμένα.

Την εβδομάδα αυτή τρέχω κορίτσια...τώρα πριν λίγο γύρισα απο σεμινάριο. Από το πρωί στους δρόμους.

Κατ'αρχάς να πω στην Ioanna οτι όλες το έχουμε περάσει το ψάξιμο. Αλλες λιγότερο όπως εγώ που ημουν τυχερή και άλλες περισσότερο. Επίσης ειμαι τυχερή γιατί έχω συγγενη μου που ειναι ανοσολόγος παθολογοανατόμος και ειδικευμένος στους παράγοντες υπογονιμότητας...και πολλές εξετάσεις μου τις έκανε εκείνος χωρίς να τις ζητήσει ο γιατρός. Αυτός βρήκε και τον παράγοντα θρομβοφιλίας, αυτός μου είχε βρει και πόσο περιθώριο έχω ακομα (χρονικά) μέχρι την εμμηνόπαυση (ποιότητα ωαρίων) κλπ κλπ. Και βεβαια οι εξετάσεις αυτές κοστίζουν πολλά, και εγώ πληρωνα λιγότερα αλλά δεν ειναι μόνο αυτό. Ήξερα οτι υπήρχε κάποιος που έψαχνε τα πάντα...και ειχα εμπιστοσύνη. Γι'αυτό σε καταλαβαίνω που ανησυχείς και ψάχνεσαι.

Θα σου συνιστούσα να μιλούσες και μαζί του...επειδή ΔΕΝ ειναι εξωσωματικός...αλλά δεν θέλω να φανεί οτι κάνω διαφήμιση. Και επισης ο άνθρωπος ειναι στην Αθήνα (κάνει ιατρείο και Τρίκαλα κάποιες μέρες). Απλά τον συνιστώ γιατί πέρα από εμενα που ίσως δεν ήμουν δύσκολη περίπτωση, έχει καταφέρει να μείνουν έγκυες κοπέλες που ήταν ξεγραμμένες...και που οι εξωσωματικοί δεν τους έβρισκαν τις αιτίες....αποβολής ή μη σύλληψης. Θα μπορούσα να λέω ώρες γι'αυτόν και το τι έχει κάνει, τι έχει ανακαλύψει και έχει πατεντάρει διεθνώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι όποια θέλει, εγώ μπορώ να μεσολαβήσω...και μπορείτε φυσικά να πείτε οτι είστε φίλες μου...γιατί είστε όλες.

Futuraki νομίζω γιορτάζεις αύριο; Αυτή την στιγμή ο εγκέφαλός μου ειναι παστός..αλλά νομίζω οτι τα ψιλοθυμάμαι τα ονόματα :tongue:. Χρόνια σου πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη. Περαστικούλια σου και γρήγορα να γεμίσεις μωράκια...το ζεστό σπιτάκι σου.

Ειχες κανει για ΝΚ????Το ονομα του αρχιζει απο Τσ....;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Futuraki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!:D:D:D Σου ευχομαι να σαι πάντα καλά και χαρούμενη με τον αντρούλη σου, και μετά ενά μωράκι στην κοιλίτσα!!!! Τι γλυκό εφτιαξες να μας κεράσεις?:tongue:

Βρε κοριτσια πηγα σημερα οδοντιατρο γτ πονουσε το δοντι μου και τελικα δεν ειχα τιποτα,οταν του ειπα ωραια γιατρε γτ δε θα αντεχα εν τω μεσω της εξωσωματικης να τρεχω για απονευρωσεις,ξερετε τι γυρισε και μου ειπε;;;''Εχεις σκεφτει να ζητησεις ψυχολογικη υποστηριξη;;''Τι του λες;;οχι πειτε μου.Του εξηγησα βεβαια πως εχω βαρεθει να πηγαινοερχομαι στους γιατρους αλλα δεν ξερω κατα ποσο το καταλαβε!!!!!!!!!!!

Τι κουλό ηταν αυτό??? Δεν το πιασα... Γνωμη και ο οδοντίατρος?? Μωρέ μπράβο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Futuraki ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!:D:D:D Σου ευχομαι να σαι πάντα καλά και χαρούμενη με τον αντρούλη σου, και μετά ενά μωράκι στην κοιλίτσα!!!! Τι γλυκό εφτιαξες να μας κεράσεις?:tongue:

Τι κουλό ηταν αυτό??? Δεν το πιασα... Γνωμη και ο οδοντίατρος?? Μωρέ μπράβο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!Να είστε καλά και ...άντε βρε....με ένα πόνο!!!!

Όχι άλλα γλυκά,δεν κάνω τίποτα γιατί..τρώω!!!!Και βάζω κιλά....και άντε να φύγουν τα άτιμα!!!Θα σας χρωστάω το κέρασμα!!!!

Τι κάνετε;

Ytulp3.png?KixTF0pj

future χρονια πολλα οτι επιθυμεις και παντα ευτυχισμενη.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...