Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Να χτυπησεις!!!Ο,τι σε κανει να αισθανεσαι ομορφα να το κανεις!!!Να μου φιλησεις την κοιλουμπα σου και φυσα προς τα δω μωρουδοσκονη!!!!!!!!!!!!

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

(μωρουδόσκονη ειναι αυτή!;))

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Εφτασε καθολου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ioanna εχεις απολυτο δικιο να προβληματιζεσαι.

Εισαι σιγουρη οτι θελεις να φυγεις απο τον αλλο γιατρο σου?Γιατι δε ρωτας πρωτα και αυτον για να μαθεις το ρισκο της μεταφορας?Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ξανακουσει να παιρνουν απο αλλου εμβρυα και να τα πηγαινουν αλλου..απο την αλλη αν εχεις μεινει δυσαρεστημενη ,πρεπει να εκφρασεις τον προβληματισμο σου στο γιατρο.δεν ειναι κακο.τοσα χρηματα εδωσες και τοση προσπαθεια εκανες.

Ευχομαι ο,τι κι αν αποφασισεις ,νσ εχεις συντομα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!!

το ίδιο σκέφτηκα και εγώ κατα τη διάρκεια της ημέρας και χάρηκα όταν το διάβασα και απο σένα. θα του πω ακριβώς τι με προβληματίζει, θα του πω πως πήγα και σε άλλο γιατρό και θα του δείξω τι μου πρότεινε..φοβάμαι μην το θεωρήσει προσβολή βέβαια αλλά τι να κάνω.. εμπιστεύομαι το κέντρο που πήγα και όχι τόσο πολύ το γιατρό(ο γιατρός είναι του κέντρου) όταν ζήτησα να με αναλάβει κάποιος άλλος μου είπαν πως γίνεται αλλά δεν έχει νόημα γιατί κάνουν συμβούλιο όλοι τους καθημερινά και βλέπουν όλοι μαζί την κάθε περίπτωση που υπάρχει..όποτε και γιατρό του ίδιου κέντρου να διαλέξω τα ίδια θα μου πει

ty11p2.png

Καλημέρα κούκλες!!!!!!

Πηγα στην κουμπάρα μου πρωι πρωι για καφεδάκι!! Ωραία ήτανε!

Καλά τα παιδιά μου θα βγουνε πολύ μελαχροινά γιατί ειναι ετσι και ο άντρας μου...το καταπίνω. Αλλά και μελαχροινά και μαλλιαρά πάει πολύ μου φαίνεται:mad: χαχαχα!!

Εγώ λεω να πας να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου και μετά αποφασίζεις. Πάντως αν σου εμπνέει τοση εμπιστοσύνη ο καινούριος μη διστάζεις να παρεις τα παγωτίνια σου... Τωρα για τα υπόλοιπα που λες, δεν ξέρω...Οντως δεν ειναι οτι καλύτερο να "θαβεις" τον προηγούμενο για οποιο επάγγελμα και να μιλάμε...

Στον παλιό σου γιατρό εχεις κάνει αυτή την προσπάθεια με τα κατεψυγμένα και σπερματεγχύσεις?? Γενικά τι σου εχει πει?? Κατά τη διάρκεια ήσουν ευχαριστημένη??

ο ίδιος γιατρός μου έκανε και τις σπερματεγχύσεις και την εξωσωματική και σε όλα ήταν αισιόδοξος και πάντα πίστευε οτι θα μείνω έγκυος εύκολα..διαψεύστηκε 4 φορές!

ty11p2.png

το ίδιο σκέφτηκα και εγώ κατα τη διάρκεια της ημέρας και χάρηκα όταν το διάβασα και απο σένα. θα του πω ακριβώς τι με προβληματίζει, θα του πω πως πήγα και σε άλλο γιατρό και θα του δείξω τι μου πρότεινε..φοβάμαι μην το θεωρήσει προσβολή βέβαια αλλά τι να κάνω.. εμπιστεύομαι το κέντρο που πήγα και όχι τόσο πολύ το γιατρό(ο γιατρός είναι του κέντρου) όταν ζήτησα να με αναλάβει κάποιος άλλος μου είπαν πως γίνεται αλλά δεν έχει νόημα γιατί κάνουν συμβούλιο όλοι τους καθημερινά και βλέπουν όλοι μαζί την κάθε περίπτωση που υπάρχει..όποτε και γιατρό του ίδιου κέντρου να διαλέξω τα ίδια θα μου πει

Αυτό ειναι οτι καλύτερο να κάνεις...Και γενικά απ οσο έχω διαβάσει οι γιατροί αξιζουν μια δευτερη ευκαιρία. Οχι με την εννοια της "χαρης" αλλά επειδή ξερουν οσο να ναι την περίπτωσή σου και πως αντιδρα ο οργανισμός σου και η δευτερη προσπάθεια εχει περισσότερες πιθανότητες!

Πότε εχεις ραντεβού??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Μετά από 2 μέρες στο κρεββάτι(μόνο;;;αιώνας μου φάνηκε) έπρεπε να κάνω και μερικές δουλειές...έχω πέσει λοιπόν με τα μούτρα!!!Ρεβύθια έκανα για σήμερα.

Ioanna τι να σου πω βρε κορίτσι μου...δεν ξέρω τίποτα από την συγκεκριμένη διαδικασία.Αν αυτός ο άνθρωπος σου κάνει κλικ..μήπως να το σκεφτόσουν;;Για μένα είναι σπουδαίο θέμα.Φυσικά και πρέπει να το ψάξεις καλά,να δεις αν ισχύουν αυτά που λέει.Πάντως είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να την πάρετε μαζί με τον άντρα σου.Αν δεν νιώθεις καλά στο κέντρο που είσαι τώρα,για οποιοδήποτε λόγο,τότε φυσικά και να αλλάξεις.Το θέμα είναι εσύ να νιώθεις καλά και να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου.Και εννοείται να μην είναι κανένας άσχετος.Να ψάξεις και τον γιατρό,βιογραφικό...επιτυχίες στην διαδικασία...κ.τλ!!

επιτέλους επανήλθες!! είμαι τόσο μπερδεμένη ρε future που δεν ξέρω αν η απόφαση που θα πάρω θα είναι η σωστή. δε θέλω να μεταφέρω τα έμβρυα αλλού δε μου φαίνεται σωστό..αλλά δε θέλω να ξανααπογοητευτώ πάλι. ο γιατρός που είδα χθες με εξέτασε και δεν μου βρήκε κάτι, μου είπε προληπτικά μόνο πως μετά την εμβρυομεταφορά θα πάρω σαλοσπίρ και τις ενέσεις ινοχεπ που κάνατε και όλες σας

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Αυτό ειναι οτι καλύτερο να κάνεις...Και γενικά απ οσο έχω διαβάσει οι γιατροί αξιζουν μια δευτερη ευκαιρία. Οχι με την εννοια της "χαρης" αλλά επειδή ξερουν οσο να ναι την περίπτωσή σου και πως αντιδρα ο οργανισμός σου και η δευτερη προσπάθεια εχει περισσότερες πιθανότητες!

Πότε εχεις ραντεβού??

τη Δευτέρα θα πάω..είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει, αφού πολλές φορές ευχόμουν να μου βρίσκαν κάτι για να ήξερα τι στο καλό φταίει.. σόρυ κιόλας σας έχω πρήξει με τα δικά μου

ty11p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Σηκωθηκες future???Προσεχε τωρα με τις δουλειες,μην μπαινοβγαινεις στο κρυο!!!

Gemini,πως εισαι;;;ειχες ξανα καουρες;;;Ρωτησα για την κρεμα,η μια δεν ειχε βαλει τιποτα,η αλλη μια φυτικη απο το φαρμακειο που δυστυχως δε θυμοταν το ονομα της.Παρε βρε κανενα τηλ οποτε μπορεσεις.

Τωρα για την Ιωαννα,εγω αν και ειχα πολλα παραπονα απο τον πρωτο μου γιατρο,δεν πηγα αλλου στην μεταφορα με τα κατεψυγμενα κι ας εμαθα στην πορεια πως το κεντρο που πηγαινα μεσα σε νοσοκομειο δεν ηταν εντελει και ο,τι καλυτερο.Και δεν πηγα αλλου μονο και μονο γιατι φοβηθηκα την μεταφορα των εμβρυων,την οποια επρεπε να κανουμε εμεις μεσα σε θερμο!!!!Απο την αλλη βεβαια ειχα μονο 2 παγωτακια αρα μια προσπαθεια ακομα,αν ειχα περισσοτερα σιγουρα θα αλλαζα κεντρο.Αν αναρωτιεσαι για το αποτελεσμα,οχι δεν εμεινα εγκυος αλλα κατοπιν ωριμου σκεψεως δεν εφταιγε ο γιατρος αλλα το κεντρο.Δε θελω να σε επηρεασω αλλα ο εμβρυολογος παιζει καθοριστικο ρόλο.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ το ένστικτό μου δε λειτουργεί νομίζω! και αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι πως πρέπει ΕΜΕΙΣ να μεταφέρουμε τα έμβρυα απ το ένα κέντρο στο άλλο..δε θέλω ρε παιδί μου, με χαλάει

ty11p2.png

επιτέλους επανήλθες!! είμαι τόσο μπερδεμένη ρε future που δεν ξέρω αν η απόφαση που θα πάρω θα είναι η σωστή. δε θέλω να μεταφέρω τα έμβρυα αλλού δε μου φαίνεται σωστό..αλλά δε θέλω να ξανααπογοητευτώ πάλι. ο γιατρός που είδα χθες με εξέτασε και δεν μου βρήκε κάτι, μου είπε προληπτικά μόνο πως μετά την εμβρυομεταφορά θα πάρω σαλοσπίρ και τις ενέσεις ινοχεπ που κάνατε και όλες σας

Το ξέρεις φυσικά ότι είμαστε στο ίδιο κέντρο.Εγώ πάντως σκέφτομαι όταν ξαναξεκινήσω(το πότε ακόμη δεν το γνωρίζω),να τον ρωτήσω μήπως χρειάζεται να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία.Πάντως κάνε αυτό που είπες....δείξε του το πρόγραμμα του γιατρού που πήγες,έχεις κάθε δικαίωμα...πληρώνεις και απαιτείς τα καλύτερα.Από το κέντρο πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη και επειδή το έχω ψάξει η εμβρυολόγος τους είναι από τις καλύτερες.Και συμφωνώ...και εγώ ώρες ώρες εύχομαι να μου βρίσκαν κάτι επιτέλους να ξέρω τι γίνεται!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

τη Δευτέρα θα πάω..είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει, αφού πολλές φορές ευχόμουν να μου βρίσκαν κάτι για να ήξερα τι στο καλό φταίει.. σόρυ κιόλας σας έχω πρήξει με τα δικά μου
Το ξέρεις φυσικά ότι είμαστε στο ίδιο κέντρο.Εγώ πάντως σκέφτομαι όταν ξαναξεκινήσω(το πότε ακόμη δεν το γνωρίζω),να τον ρωτήσω μήπως χρειάζεται να κάνω εξετάσεις για θρομβοφιλία.Πάντως κάνε αυτό που είπες....δείξε του το πρόγραμμα του γιατρού που πήγες,έχεις κάθε δικαίωμα...πληρώνεις και απαιτείς τα καλύτερα.Από το κέντρο πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη και επειδή το έχω ψάξει η εμβρυολόγος τους είναι από τις καλύτερες.Και συμφωνώ...και εγώ ώρες ώρες εύχομαι να μου βρίσκαν κάτι επιτέλους να ξέρω τι γίνεται!!!!!!

Κορίτσια ειναι δύσκολο. Ναι. Ομως να χαίρεστε που ειστε υγιείς γιατι αυτό σημαίνει οτι θα ρθει και το μωράκι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εφτασε η μωρουδοσκονη geminaki!!!!Eυχαριστουμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Βρε Ιωαννακι,μην πολυβασανιζεσαι!!!Πιστεψε μια φορα στη τυχη σου και στα εμβρυακια σου και να δεις οτι θα τα καταφερεις!!!Εξαλλου τωρα η διαδικασια με τα παγωτακια ειναι πολυ πολυ απλη,ουτε που θα το καταλαβεις ποτε θα φτασεις στην εμβρυομεταφορα,μην κουραζεις λοιπον το κεφαλακι σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

το ξέρω ναι. σκεφτόμουν και τη δική σου περίπτωση και προβληματιζόμουν ακόμα πιο πολύ. μου πρότεινε και εξετάσεις θρομβοφιλίας αλλά επειδή το κόστος είναι μεγάλο μου είπε πως προληπτικά θα κάνουμε ενέσεις ηπαρίνης επειδή δεν είχα άλλη αποβολή. τέλος πάντων πολύ το ανέλυσα. θα σας πω τη Δευτέρα νεότερα

ty11p2.png

Εφτασε η μωρουδοσκονη geminaki!!!!Eυχαριστουμεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Βρε Ιωαννακι,μην πολυβασανιζεσαι!!!Πιστεψε μια φορα στη τυχη σου και στα εμβρυακια σου και να δεις οτι θα τα καταφερεις!!!Εξαλλου τωρα η διαδικασια με τα παγωτακια ειναι πολυ πολυ απλη,ουτε που θα το καταλαβεις ποτε θα φτασεις στην εμβρυομεταφορα,μην κουραζεις λοιπον το κεφαλακι σου.

ρε συ βασανίζομαι γιατί δεν μπορώ άλλη αποτυχία, έχω χαλάσει πολύ χρόνο και χρήμα και φως δε βλέπω..όλες τις φορές πίστευα στα έμβρυα μου αλλά τη μούτζα 4 φορές την έφαγα..δε με απασχολεί ο χρόνος μέχρι την εμβρυομεταφορά..με απασχολεί το αποτέλεσμα και η ψυχολογική φθορά της κάθε αποτυχίας...

ty11p2.png

ioanna κοιτα.εγω οταν εκανα εξωσωματικη ο γιατρος μου χωρις πολλα-πολλα μου ειπε οτι οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι 50%.

το ζητημα ειναι μηπως του γιατρου σου του ξεφευγει κατι.δηλαδη,ισως αξιζει να ρωτησεις καποιον αλλο γιατρο, μηπως σου ζητησει καποιες εξετασεις που δεν εχεις ξανακανει.οι παραμετροι ειναι πολλες και οταν καποια κοπελα εχει ενα "χ" ιστορικο,-με το απλο μου μυαλο-,λεω πως δε μπορει να την ξαναβαζει ενας γιατρος να κανει την ιδια διαδικασια χωρις να τις προσθεσει καποιες εξετασεις.συγγνωμη αν σε βαζω σε σκεψεις,αλλα θεωρω πως χρεος του καθε γιατρου ειναι να ερευνα την καθε περιπτωση ξεχωριστα κι οχι να μας βαζουν σ ενα τσουβαλι ολες.ειναι πολλα τα λεφτα ,αλλα κυριως το ψυχολογικο κομματι ειναι παρα πολυ δυσκολο!!να πας στον γιατρο σου και να απαιτησεις να σου βρει τι δεν πηγε καλα!!

Κορίτσια

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...μπήκα μόνο να σας πω οτι έκανα την β'επιπέδου, είδαμε την μπουμπου μας η οποία ειναι μια χαρά, στα ανώτατα φυσιολογικά όρια, και πεισματάρα. Με παίδεψε γιατί έκατσε σε κάποια φάση μπρούμυτα και δεν γυρνούσε και ο γιατρός ήθελε να δει την καρδια της. Μας πήρε 50 λεπτά, με βόλτες, κρακεράκια και χυμό και πίεση στην κοιλιά για να αποφάσιεει να γυρίσει.

Τέλοσπάντων ας είναι καλά κι ας έχει πεισμα - ούτως ή άλλως ήμουν αποφασισμένη οτι θα συμβεί αυτό...Κριος γαρ.

Το μόνο λίγο ανησυχητικό ειμαι εγώ...που πρέπει να αλλάξω διατροφή και να κάνω καμπύλη ζαχάρου για να δουμε γιατί ο γιατρός λέει οτι οι ενδείξεις (αμνιακό υγρό) δείχνουν τάση για διαβήτη. Εντάξει αναστρέψιμο ειναι αυτό...αλλά δεν ειναι και ό,τι καλύτερο.

Αμνιοπαρακέντηση λοιπόν γιοκ και πάει κι αυτό.

Σας αφήνω, καληνύχτα, ειμαι πτώμα και αύριο πάλι θα ειμαι στο πόδι και στους δρόμους από τις 7 έως τις 9.30 το βράδυ.

A5K6p3.png

Καλημέρες!!!!!!!!!!

Χτες βγηκα νωρίς γιατί ηρθαν οι ξαδερφες μου για καφεδάκι και τελικά κατσαμε μεχρι τις 12:00:cool:

ioannav δε μας πρήζεις...Γι αυτό ειμαστε εδώ! Μην το πολυσκέφτεσαι, θα δεις τι θα σου πει κι ο γιατρός σου τη Δευτέρα.

Κορίτσια

δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...μπήκα μόνο να σας πω οτι έκανα την β'επιπέδου, είδαμε την μπουμπου μας η οποία ειναι μια χαρά, στα ανώτατα φυσιολογικά όρια, και πεισματάρα. Με παίδεψε γιατί έκατσε σε κάποια φάση μπρούμυτα και δεν γυρνούσε και ο γιατρός ήθελε να δει την καρδια της. Μας πήρε 50 λεπτά, με βόλτες, κρακεράκια και χυμό και πίεση στην κοιλιά για να αποφάσιεει να γυρίσει.

Τέλοσπάντων ας είναι καλά κι ας έχει πεισμα - ούτως ή άλλως ήμουν αποφασισμένη οτι θα συμβεί αυτό...Κριος γαρ.

Το μόνο λίγο ανησυχητικό ειμαι εγώ...που πρέπει να αλλάξω διατροφή και να κάνω καμπύλη ζαχάρου για να δουμε γιατί ο γιατρός λέει οτι οι ενδείξεις (αμνιακό υγρό) δείχνουν τάση για διαβήτη. Εντάξει αναστρέψιμο ειναι αυτό...αλλά δεν ειναι και ό,τι καλύτερο.

Αμνιοπαρακέντηση λοιπόν γιοκ και πάει κι αυτό.

Σας αφήνω, καληνύχτα, ειμαι πτώμα και αύριο πάλι θα ειμαι στο πόδι και στους δρόμους από τις 7 έως τις 9.30 το βράδυ.

Συγχαρητήρια!! Ολα καλά με τη μπουμπού σου!!

Για το ζαχαρο εντάξει καιρός ειναι να κάνεις την καμπύλη. Μπορεί απλά να ναι λιγο τσιμπημένο και με τη διατροφή να το ρυθμίσεις. Η ακομα και να μην ειναι ανεβασμένο αλλά απλά να ειναι αυξημενο το αμν. υγρό...Μην ανησυχείς πάντως!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...