Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω ερημιά....................................

Ο γιατρός με βρηκε καλά. Βέβαια δεν κάναμε υπέρηχο πάλι. Μου εδωσε σιδηρο κι ασβεστιο.

πηγα και πηρα και μια κρεμα για τις ραγάδες. Η μονη που κάνει για στηθος και μου τη συνέστησε η φαρμακοποιός ειναι η prevenstria )ή κάπως ετσι... Μετά βέβαια ειδα οτι εχει parabens. Λετε να ναι κακό?????? Ομως στο στηθος πρεπει οπωσδήποτε κάτι να βάλω γιατί εχει ηδη αρχίσει κάτι κοκκινα σημαδάκια:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου γεια σας!!!Είμαι καλύτερα,έχω μόνο δέκατα.Δεν μπήκα καθόλου σήμερα γιατί μαζί με εμένα,αρρώστησε και ο υπολογιστής μου!!!Ήταν λοιπόν στο γιατρό από το πρωί και τον έφερε ο άντρας μου τώρα.Ευτυχώς είναι καλά τώρα!!!Που είστε καλέ όλες;;;Ευτυχώς που υπάρχει και η Gemini...αλλιώς θα το κλείσουμε το μαγαζί!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλησπερα κοριτσια!

Περαστικα future!

Gemini δεν καταλαβα τι θεμα αντιμτωπιζεις με το φαγητο;;;οσο για την κρεμα στο στηθος,θα ρωτησω την κουμπαρα μου και μια αλλη φιλη μου που γεννησε προσφατα μηπως και υπαρχει καποια καλη και χωρις παραμπενς,αλλα να ξερεις οτι παραμπενσ υπαρχουν παντου,δυστυχως!

Εγω συνεχιζω να μετραω αντιστροφα τις μερες....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια μου γεια σας!!!Είμαι καλύτερα,έχω μόνο δέκατα.Δεν μπήκα καθόλου σήμερα γιατί μαζί με εμένα,αρρώστησε και ο υπολογιστής μου!!!Ήταν λοιπόν στο γιατρό από το πρωί και τον έφερε ο άντρας μου τώρα.Ευτυχώς είναι καλά τώρα!!!Που είστε καλέ όλες;;;Ευτυχώς που υπάρχει και η Gemini...αλλιώς θα το κλείσουμε το μαγαζί!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Μπραβο καλή μου που καλυτέρευσες!!! Τι να κάνω προσπαθω να κρατησω το καφέ ζωντανό!!

καλησπερα κοριτσια!

Περαστικα future!

Gemini δεν καταλαβα τι θεμα αντιμτωπιζεις με το φαγητο;;;οσο για την κρεμα στο στηθος,θα ρωτησω την κουμπαρα μου και μια αλλη φιλη μου που γεννησε προσφατα μηπως και υπαρχει καποια καλη και χωρις παραμπενς,αλλα να ξερεις οτι παραμπενσ υπαρχουν παντου,δυστυχως!

Εγω συνεχιζω να μετραω αντιστροφα τις μερες....

Αστα καούρες εχω... Καινούριο συμπτωμα αυτό. Σημερα βέβαι που εφαγα πολύ ελαφριά ειμαι οκ. Αλλά οταν λέω πολύ ελαφριά εννοώ πολύ!!:eek:

Καλα ναι parabens υπάρχουν παντού! Αφού ειχα πάει να πάρω μια απλή κρέμα σωματος και εχουν ΟΛΕΣ. Τελικά πηρα μια της bioten που το "διαφήμιζε" οτι δεν εχει.

Η φαρμακοποιός μου ειπε οτι η prevenstria ειναι η καλύτερη αλλά ειδα οτι τα parabens εχουν βρεθεί και σε ογκους στο στηθος ... Οπότε ψιλοφοβηθηκα να σου πω... γιατί βασικά τη θελω για το στηθος και οσο να ναι το βαζεις κατευθείαν πάνω το προιόν. Καλύτερα ενα υγιές στηθος με ραγάδες παρά το αντιθετο! Από την άλλη αν ολα οσα βάζουμε πάνω μας εχουν parabens και ενα σωρό άλλα, τοτε την εχεις πάρει ήδη τη "δοση". Ουφ, τελοσπάντων θα δω! Μπορεί αυριο να πάω να την αλλάξω...

Έλα και περνάει ο καιρός και για σενα;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα:P:p:p

τη κανετε;;;

future περαστικα σου πως εισαι σημερα;;;;

Gemini σε καταλαβαινω και εγω ειχα καουρες πολυ και τα μικρα μου βγηκαν με πολυ μαλλι. το γαλα βοηθαει πολυ στην καουρα καινα μην πινεις πολυ νερο.

εγω πηγα τα παιδια στο σχολειο και τωρα πινω καφεδακι με τον αντρα μου.

σημερα λεω να κανω μακαρονια με σαλτσα.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Palmoma τι έγινε με τη β επιπέδου? Όλα καλά?

Future καλυτέρεψες? Άντε μια χαρά είσαι σήκω και γράψε κανα μηνυματάκι

Κορίτσια έχω θέμα μεγάλο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Χθες πήγα να συζητήσω με έναν γιατρό (εξωσωματικό) που μου πρότεινε μια γνωστή που έμεινε έγκυος σ αυτόν. 2 ώρες μιλάγαμε. Μου έβγαλε πρόγραμμα για να συνεχίσουμε μαζί την επόμενη προσπάθεια και είπε πως μπορώ να μεταφέρω τα κατεψυγμένα μου έμβρυα στο δικό του κέντρο.. Προβληματίστηκα πολύ.. μου έβγαλε κάτι πολύ θετικό αυτός ο άνθρωπος και μου δειξε πως το κατέχει πολύ αυτό που κάνει.. βέβαια δε μ άρεσε που «έκραξε» το κέντρο που είμαι λέγοντάς μου ότι έχουν ένα πρόβλημα στην κατάψυξη και απόψυξη των εμβρύων. Είπε επίσης πως πολλές κοπέλες φεύγουν από εκεί γιατί μένουν μεν έγκυες αλλά η εγκυμοσύνη δεν προχωρά γιατί φταίει η απόψυξη των εμβρύων

Τη Δευτέρα θα πάω και στον δικό μου γιατρό να δω τι πρόγραμμα θα με βάλει να ακολουθήσω…και σας ρωτάω…είναι νορμάλ να μεταφέρω τώρα κατεψυγμένα έμβρυα απ το ένα κέντρο στο άλλο??? Να τους εμπιστευτώ? Αυτός μου είπε πως γίνεται και βάσει νόμου υποχρεούνται να μου τα δώσουν..αχ, δεν ξέρω τι να κάνω

ty11p2.png

ioanna εχεις απολυτο δικιο να προβληματιζεσαι.

Εισαι σιγουρη οτι θελεις να φυγεις απο τον αλλο γιατρο σου?Γιατι δε ρωτας πρωτα και αυτον για να μαθεις το ρισκο της μεταφορας?Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ξανακουσει να παιρνουν απο αλλου εμβρυα και να τα πηγαινουν αλλου..απο την αλλη αν εχεις μεινει δυσαρεστημενη ,πρεπει να εκφρασεις τον προβληματισμο σου στο γιατρο.δεν ειναι κακο.τοσα χρηματα εδωσες και τοση προσπαθεια εκανες.

Ευχομαι ο,τι κι αν αποφασισεις ,νσ εχεις συντομα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!!

Καλημέρα κούκλες!!!!!!

Πηγα στην κουμπάρα μου πρωι πρωι για καφεδάκι!! Ωραία ήτανε!

Καλημερααααααα:P:p:p

τη κανετε;;;

future περαστικα σου πως εισαι σημερα;;;;

Gemini σε καταλαβαινω και εγω ειχα καουρες πολυ και τα μικρα μου βγηκαν με πολυ μαλλι. το γαλα βοηθαει πολυ στην καουρα καινα μην πινεις πολυ νερο.

εγω πηγα τα παιδια στο σχολειο και τωρα πινω καφεδακι με τον αντρα μου.

σημερα λεω να κανω μακαρονια με σαλτσα.

Καλά τα παιδιά μου θα βγουνε πολύ μελαχροινά γιατί ειναι ετσι και ο άντρας μου...το καταπίνω. Αλλά και μελαχροινά και μαλλιαρά πάει πολύ μου φαίνεται:mad: χαχαχα!!

Κορίτσια έχω θέμα μεγάλο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Χθες πήγα να συζητήσω με έναν γιατρό (εξωσωματικό) που μου πρότεινε μια γνωστή που έμεινε έγκυος σ αυτόν. 2 ώρες μιλάγαμε. Μου έβγαλε πρόγραμμα για να συνεχίσουμε μαζί την επόμενη προσπάθεια και είπε πως μπορώ να μεταφέρω τα κατεψυγμένα μου έμβρυα στο δικό του κέντρο.. Προβληματίστηκα πολύ.. μου έβγαλε κάτι πολύ θετικό αυτός ο άνθρωπος και μου δειξε πως το κατέχει πολύ αυτό που κάνει.. βέβαια δε μ άρεσε που «έκραξε» το κέντρο που είμαι λέγοντάς μου ότι έχουν ένα πρόβλημα στην κατάψυξη και απόψυξη των εμβρύων. Είπε επίσης πως πολλές κοπέλες φεύγουν από εκεί γιατί μένουν μεν έγκυες αλλά η εγκυμοσύνη δεν προχωρά γιατί φταίει η απόψυξη των εμβρύων

Τη Δευτέρα θα πάω και στον δικό μου γιατρό να δω τι πρόγραμμα θα με βάλει να ακολουθήσω…και σας ρωτάω…είναι νορμάλ να μεταφέρω τώρα κατεψυγμένα έμβρυα απ το ένα κέντρο στο άλλο??? Να τους εμπιστευτώ? Αυτός μου είπε πως γίνεται και βάσει νόμου υποχρεούνται να μου τα δώσουν..αχ, δεν ξέρω τι να κάνω

Εγώ λεω να πας να δεις τι θα σου πει και ο γιατρός σου και μετά αποφασίζεις. Πάντως αν σου εμπνέει τοση εμπιστοσύνη ο καινούριος μη διστάζεις να παρεις τα παγωτίνια σου... Τωρα για τα υπόλοιπα που λες, δεν ξέρω...Οντως δεν ειναι οτι καλύτερο να "θαβεις" τον προηγούμενο για οποιο επάγγελμα και να μιλάμε...

Στον παλιό σου γιατρό εχεις κάνει αυτή την προσπάθεια με τα κατεψυγμένα και σπερματεγχύσεις?? Γενικά τι σου εχει πει?? Κατά τη διάρκεια ήσουν ευχαριστημένη??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Μετά από 2 μέρες στο κρεββάτι(μόνο;;;αιώνας μου φάνηκε) έπρεπε να κάνω και μερικές δουλειές...έχω πέσει λοιπόν με τα μούτρα!!!Ρεβύθια έκανα για σήμερα.

Ioanna τι να σου πω βρε κορίτσι μου...δεν ξέρω τίποτα από την συγκεκριμένη διαδικασία.Αν αυτός ο άνθρωπος σου κάνει κλικ..μήπως να το σκεφτόσουν;;Για μένα είναι σπουδαίο θέμα.Φυσικά και πρέπει να το ψάξεις καλά,να δεις αν ισχύουν αυτά που λέει.Πάντως είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να την πάρετε μαζί με τον άντρα σου.Αν δεν νιώθεις καλά στο κέντρο που είσαι τώρα,για οποιοδήποτε λόγο,τότε φυσικά και να αλλάξεις.Το θέμα είναι εσύ να νιώθεις καλά και να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου.Και εννοείται να μην είναι κανένας άσχετος.Να ψάξεις και τον γιατρό,βιογραφικό...επιτυχίες στην διαδικασία...κ.τλ!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Σηκωθηκες future???Προσεχε τωρα με τις δουλειες,μην μπαινοβγαινεις στο κρυο!!!

Gemini,πως εισαι;;;ειχες ξανα καουρες;;;Ρωτησα για την κρεμα,η μια δεν ειχε βαλει τιποτα,η αλλη μια φυτικη απο το φαρμακειο που δυστυχως δε θυμοταν το ονομα της.Παρε βρε κανενα τηλ οποτε μπορεσεις.

Τωρα για την Ιωαννα,εγω αν και ειχα πολλα παραπονα απο τον πρωτο μου γιατρο,δεν πηγα αλλου στην μεταφορα με τα κατεψυγμενα κι ας εμαθα στην πορεια πως το κεντρο που πηγαινα μεσα σε νοσοκομειο δεν ηταν εντελει και ο,τι καλυτερο.Και δεν πηγα αλλου μονο και μονο γιατι φοβηθηκα την μεταφορα των εμβρυων,την οποια επρεπε να κανουμε εμεις μεσα σε θερμο!!!!Απο την αλλη βεβαια ειχα μονο 2 παγωτακια αρα μια προσπαθεια ακομα,αν ειχα περισσοτερα σιγουρα θα αλλαζα κεντρο.Αν αναρωτιεσαι για το αποτελεσμα,οχι δεν εμεινα εγκυος αλλα κατοπιν ωριμου σκεψεως δεν εφταιγε ο γιατρος αλλα το κεντρο.Δε θελω να σε επηρεασω αλλα ο εμβρυολογος παιζει καθοριστικο ρόλο.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!Μετά από 2 μέρες στο κρεββάτι(μόνο;;;αιώνας μου φάνηκε) έπρεπε να κάνω και μερικές δουλειές...έχω πέσει λοιπόν με τα μούτρα!!!Ρεβύθια έκανα για σήμερα.

Σιδερένια!! Μην το παρακάνεις καλέ!! Ο οργανισμός σου δεν εχει αναρρώσει ακόμα!! Αντε να γινεις τελειως καλά να μπαίνεις και πιο συχνά;)

Καλημερα κοριτσια!!!

Σηκωθηκες future???Προσεχε τωρα με τις δουλειες,μην μπαινοβγαινεις στο κρυο!!!

Gemini,πως εισαι;;;ειχες ξανα καουρες;;;Ρωτησα για την κρεμα,η μια δεν ειχε βαλει τιποτα,η αλλη μια φυτικη απο το φαρμακειο που δυστυχως δε θυμοταν το ονομα της.Παρε βρε κανενα τηλ οποτε μπορεσεις.

Προσέχω τωρα λιγο περισσότερο οπότε ειμαι καλύτερα. Αρακά εχω σημερα και τρωω με διαλλείματα τωρα γιατί περιμένω να ρθει κι ο Δ. απ τη δουλειά. Για να δουμε πως θα πάει!!

Θα δω τι θα κάνω και με την κρέμα...Η καθεμια σου λέει την εμπειρεία της κι εχω μπερδευτεί. Το λέω αυτό γιατί ρωτησα και την κουμπάρα μου η οποία εβαζε πολύυυ βαζελίνη....

Εσύ κανα νέο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τιποτα καινουριο,στην αναμονη για τον αντρουλη μου και την κυρια με τα κοκκινα!!!!

Παντως γενικα οι ραγαδες θελουν ενυδατωση,ακομα και μια κρεμα για μωρακια θα εκανε καλο!Εγω η τρελη στις εμβρυομεταφορες πλενομουν με προδερμ!!!!Μπορεις ανετα να γελασεις αλλα οταν ο ανθρωπος ειναι απεγνωσμενος.....κανει ακραια πραγματακια!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τιποτα καινουριο,στην αναμονη για τον αντρουλη μου και την κυρια με τα κοκκινα!!!!

Παντως γενικα οι ραγαδες θελουν ενυδατωση,ακομα και μια κρεμα για μωρακια θα εκανε καλο!Εγω η τρελη στις εμβρυομεταφορες πλενομουν με προδερμ!!!!Μπορεις ανετα να γελασεις αλλα οταν ο ανθρωπος ειναι απεγνωσμενος.....κανει ακραια πραγματακια!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα Εντάξει μωρέ, προσέχουμε τι να κάνουμε! Απλά θες το καλύτερο αλλά χωρίς να κάνεις και κακό στον οργανισμό σου. Κι εγώ φαντάσου ακομα τα νυχια μου δεν τα χω βάψει, παρόλο που ο γιατρός μου ειπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ηθελα να περάσει το 1ο τρίμηνο... Τωρα λέω την Κυριακή που μπάινω στην 13η να χτυπήσω κανα κοκκινο, ετσι για να πάρω το αίμα μου πίσω:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα Εντάξει μωρέ, προσέχουμε τι να κάνουμε! Απλά θες το καλύτερο αλλά χωρίς να κάνεις και κακό στον οργανισμό σου. Κι εγώ φαντάσου ακομα τα νυχια μου δεν τα χω βάψει, παρόλο που ο γιατρός μου ειπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ηθελα να περάσει το 1ο τρίμηνο... Τωρα λέω την Κυριακή που μπάινω στην 13η να χτυπήσω κανα κοκκινο, ετσι για να πάρω το αίμα μου πίσω:tongue:

Να χτυπησεις!!!Ο,τι σε κανει να αισθανεσαι ομορφα να το κανεις!!!Να μου φιλησεις την κοιλουμπα σου και φυσα προς τα δω μωρουδοσκονη!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...