Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ανάλογα τα κέφια και τα οικονομικά μου! προς το παρόν θα βάλω ότι έχω απο πέρυσι και θα βάλω λαμπάκια παντού..μη σου πω θα βάλω και στη σκεπή!

κάτι άσχετο..έχει κάνει καμιά σας εξετάσεις θρομβοφιλίας? θυμάμαι πως κάνατε ενέσεις (gemini, future, palmoma) προληπτικά τις κάνατε η υπήρχε θέμα?

καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα απόγευμα θεωρείται μετά τις 12!!!

Αχ λαμπάκιααααα!!!!!!!!!!! Ναι, ναι να βάλεις πολλά!

Εξετάσεις θρομοφιλίας δεν εχω κάνει και με ανησυχούσε να πω την αλήθεια. Οταν ρωτησα τον γυναικολόγο μου εδώ με ρωτησε πρωτα αν εχω ιστορικό αποβολών ή κληρονομικότητα και κουνησε το κεφάλι και μου ειπε οτι αν δεν εχω τιποτα από αυτά ειναι δύσκολο λέει να το βρεις γιατί υπάρχουν πολλοί παραγοντες θρομβοφιλίας...Ο,τι κατάλαβες κατάλαβα!

Πάντως απ οτι διαβάζω κανουν πολλές κοπέλες εξετάσεις ακομα και αφού εχουν μεινει έγκυες...

Futuraki που εισαι σήμερα????????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ioanna κανε βολτες!!καλα κανεις!Οσο για τις εξετασεις θρομβοφιλιας,εγω δεν ειχα κανει.μου ειχαν δωσει τις ενεσεις προληπτικα.

palmoma να δεις που θα σου ερθει η ορεξη.δεν ειπα βεβαια να στολισεις,αλλα οσο να ναι ειναι ωραια τα Χριστουγεννα!!

gemini σε γενικες γραμμες δεν τρωω γλυκα καθολου.μετα,οι υδατανθρακες ειναι ολοι(πατατα,ψωμι,ρυζι,μακαρονια)αλλα οχι πανω απο 1,5 φλυτζανι τη φορα.κρεας μια μεριδα(νομιζω ειναι γυρω στα 250-280 gr δεν το μετραω κιολας.με το ματι βαζω στο πιατο.απλα,δεν το γεμιζω πανω πανω).λογικες ποσοτητες..σαλατες ,ψαρι,τυρι ελευθερα.αυτα εχω.δεν εχω αναλυτικο προγραμμα.ισως επειδη δεν εχω ζαχαρο,γι αυτο μου εχει δωσει γενικες οδηγιες.αμα δω τα σκουρα τους επομενους μηνες ,θα παω σε διαιτολογο για αναλυτικο προγραμμα.Ενταξει μωρε,3,5 μηνες μεινανε (πρωτα ο Θεος),κανω υπομονη!

ioanna κανε βολτες!!καλα κανεις!Οσο για τις εξετασεις θρομβοφιλιας,εγω δεν ειχα κανει.μου ειχαν δωσει τις ενεσεις προληπτικα.

palmoma να δεις που θα σου ερθει η ορεξη.δεν ειπα βεβαια να στολισεις,αλλα οσο να ναι ειναι ωραια τα Χριστουγεννα!!

gemini σε γενικες γραμμες δεν τρωω γλυκα καθολου.μετα,οι υδατανθρακες ειναι ολοι(πατατα,ψωμι,ρυζι,μακαρονια)αλλα οχι πανω απο 1,5 φλυτζανι τη φορα.κρεας μια μεριδα(νομιζω ειναι γυρω στα 250-280 gr δεν το μετραω κιολας.με το ματι βαζω στο πιατο.απλα,δεν το γεμιζω πανω πανω).λογικες ποσοτητες..σαλατες ,ψαρι,τυρι ελευθερα.αυτα εχω.δεν εχω αναλυτικο προγραμμα.ισως επειδη δεν εχω ζαχαρο,γι αυτο μου εχει δωσει γενικες οδηγιες.αμα δω τα σκουρα τους επομενους μηνες ,θα παω σε διαιτολογο για αναλυτικο προγραμμα.Ενταξει μωρε,3,5 μηνες μεινανε (πρωτα ο Θεος),κανω υπομονη!

προληπτικά τις έκανες τις ενέσεις δλδ ε?? μάλιστα..για πολύ καιρό? πότε γεννάς? μάλλον ψαράκια θα είναι τα διδυμάκια σου ε??

ty11p2.png

ανάλογα τα κέφια και τα οικονομικά μου! προς το παρόν θα βάλω ότι έχω απο πέρυσι και θα βάλω λαμπάκια παντού..μη σου πω θα βάλω και στη σκεπή!

κάτι άσχετο..έχει κάνει καμιά σας εξετάσεις θρομβοφιλίας? θυμάμαι πως κάνατε ενέσεις (gemini, future, palmoma) προληπτικά τις κάνατε η υπήρχε θέμα?

καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα απόγευμα θεωρείται μετά τις 12!!!

Αχ λαμπάκιααααα!!!!!!!!!!! Ναι, ναι να βάλεις πολλά!

Εξετάσεις θρομοφιλίας δεν εχω κάνει και με ανησυχούσε να πω την αλήθεια. Οταν ρωτησα τον γυναικολόγο μου εδώ με ρωτησε πρωτα αν εχω ιστορικό αποβολών ή κληρονομικότητα και κουνησε το κεφάλι και μου ειπε οτι αν δεν εχω τιποτα από αυτά ειναι δύσκολο λέει να το βρεις γιατί υπάρχουν πολλοί παραγοντες θρομβοφιλίας...Ο,τι κατάλαβες κατάλαβα!

Πάντως απ οτι διαβάζω κανουν πολλές κοπέλες εξετάσεις ακομα και αφού εχουν μεινει έγκυες...

Futuraki που εισαι σήμερα????????????

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ioanna και εμένα προληπτικά μου τις είχε δώσει τις ενέσεις,αλλά πρόλαβα να κάνω μόνο 3,γιατί μου ήρθε αίμα και μου τις σταμάτησε.Δεν έχω κάνει εξετάσεις.

Είπα φέτος θα την γλύτωνα αλλά μπαααα!!!!!!!!!Είμαι άρρωστηηηη!!!!!!!!Γρίπη!!!Σηκώθηκα σήμερα χάλια.Πονάει το κεφάλι μου,έχω πυρετό και ρίγος...:-(:sad::-(Νιώθω τόοοοοσο αδύναμη που όλο θέλω να κοιμάμαι!!!

Έφαγα κοτοσουπίτσα με τραχανά που μου έκανε ο αντρούλης μου πριν πάει στη δουλειά,παίρνω ντεπόν και πίνω χυμούς.Πόοοοοτε θα περάααασει!!!!!! σνιφ-κλαψ-λυγμ!!!!Δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι άρρωστη στο κρεββάτι....μου την δίνει ...και γίνομαι γκρινιάρα....και ανυπόφορη....και σπαστικιά....και ....και ....και όλα !!!!!!:evil::evil::evil:;`

Και έλεγα θα στόλιζα το σπίτι αυτές τις μέρες!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

οκ. Sorry που σε ρωταω ολο γι αυτό το θεμα. Θα πάω και στον ενδοκρινολόγο και θα του πω να με περιορίσει καλύτερα!! Η σάλτσα χτες πρεπει αν ηταν και πολύυυυυυ βαριά, νομίζω οτι τη χωνεψα σημερα το πρωι...Και χτες το βραδυ ημουν πραγματικα΄απελπισμένη!!! Πολύ χειρότερο αυτό από αναγούλες!! Και να φανταστείς οτι δεν εφαγα πολύ! Στο εξής θα ειμαι πιο προσεκτική ιδιαίτερα στα φαγητά των άλλων!:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ioanna και εμένα προληπτικά μου τις είχε δώσει τις ενέσεις,αλλά πρόλαβα να κάνω μόνο 3,γιατί μου ήρθε αίμα και μου τις σταμάτησε.Δεν έχω κάνει εξετάσεις.

Είπα φέτος θα την γλύτωνα αλλά μπαααα!!!!!!!!!Είμαι άρρωστηηηη!!!!!!!!Γρίπη!!!Σηκώθηκα σήμερα χάλια.Πονάει το κεφάλι μου,έχω πυρετό και ρίγος...:-(:sad::-(Νιώθω τόοοοοσο αδύναμη που όλο θέλω να κοιμάμαι!!!

Έφαγα κοτοσουπίτσα με τραχανά που μου έκανε ο αντρούλης μου πριν πάει στη δουλειά,παίρνω ντεπόν και πίνω χυμούς.Πόοοοοτε θα περάααασει!!!!!! σνιφ-κλαψ-λυγμ!!!!Δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι άρρωστη στο κρεββάτι....μου την δίνει ...και γίνομαι γκρινιάρα....και ανυπόφορη....και σπαστικιά....και ....και ....και όλα !!!!!!:evil::evil::evil:;`

Και έλεγα θα στόλιζα το σπίτι αυτές τις μέρες!!!!!!!!!!!

Περαστικούλια!!!!!!!!!!!! Ελα μη γκρινιάζεις!! Ολοι το χουμε περάσει αυτό! υπομονή και πολλες΄πορτοκαλάδες!!

εντωμεταξύ το ρολόι στο καφέ μας δείχνει άλλη ώρα ε??? ο κύριος διαχειριστής δεν το πήρε χαμπάρι?????? κόβω φλέβες στη δουλειά μου

Τι εχει καλέ το ρολόι?? Εγω νορμάλ το βλέπω!

Στη δουλεια τι κάνετε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Περαστικούλια!!!!!!!!!!!! Ελα μη γκρινιάζεις!! Ολοι το χουμε περάσει αυτό! υπομονή και πολλες΄πορτοκαλάδες!!

Τι εχει καλέ το ρολόι?? Εγω νορμάλ το βλέπω!

Στη δουλεια τι κάνετε??

ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνουμε στη δουλειά..τρώμε συνέχεια, πίνουμε καφέδες και κουτσομπολεύουμε...έχουμε εξαντλήσει όλα τα θέματα..γκομενικά, σεξουαλικά, προσωπικά,οικογενειακά.....έχουμε λύσει μέχρι και το οικονομικό πρόβλημα της ελλάδας..τι άλλο να κάνουμε να περάσει αυτή η ώρα δεν ξέρω

future περαστικά, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, ευτυχώς δεν μας έπιασε καμιά ακόμη, δυστηχώς έπιασε εσένα όμως..κάνε υπομονή και πίνε ζεστά τσαγάκια..

ty11p2.png

ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνουμε στη δουλειά..τρώμε συνέχεια, πίνουμε καφέδες και κουτσομπολεύουμε...έχουμε εξαντλήσει όλα τα θέματα..γκομενικά, σεξουαλικά, προσωπικά,οικογενειακά.....έχουμε λύσει μέχρι και το οικονομικό πρόβλημα της ελλάδας..τι άλλο να κάνουμε να περάσει αυτή η ώρα δεν ξέρω

Αμα ειστε και καλή παρέα μια χαρά σας βρίσκω:tongue::tongue: Κουραστικό βέβαια να μιλάς ολη μερα!χαχαχα

[πλάκα κάνω,ε! Μην παρεξηξηθώ!!!!!]

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αμα ειστε και καλή παρέα μια χαρά σας βρίσκω:tongue::tongue: Κουραστικό βέβαια να μιλάς ολη μερα!χαχαχα

[πλάκα κάνω,ε! Μην παρεξηξηθώ!!!!!]

καλέ πες ότι θες..σιγά μην παρεξηγηθείς..έτσι και αλλιώς και μόνη μου με κράζω!!

το τζάκι σας ήρθε?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Ioanna εγώ είχα κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας επειδή ο μπαμπας μου ειχε κάνει εμφραγμα. Και επειδη δικο μου συγγενικό πρόσωπο ασχολείται με παράγοντες υπογονιμότητας και με "εψαξε" μέχρι αηδίας. Και ειχα εναν παράγοντα και εξ ου και οι ενέσεις.

Futuraki περαστικά σου κουκλα μου. Θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Όλες το έχουμε περάσει καλε...θέλει υπομονή. Κουράγιο...και ζεστά!

Και εγώ στην δουλειά πια δεν κάνω τ ι π ο τ α. Εδώ και σχεδόν 2 μήνες η δουλειά έχει πέσει κατακόρυφα...και τώρα ειναι νεκρή. Καθομαι και κάνω την γλάστρα και εχω εκνευριστεί πλέον πάρα πολυ. Είναι ατελείωτη η κατάσταση αυτή, δεν μου αρέσει και δεν βλέπω και φως στο τούνελ.

Αυριο εχω σεμινάριο και θα τελειώσω πολυ αργά...8.30 το βράδυ. Δεν ξέρω αν θα μπω να σας μιλήσω γιατί προβλέπω να ειμαι κοτόπουλο...:confused:

Θα σας μιλήσω σίγουρα ομως την Τετάρτη που κάνω και την β' επιπέδου...αντε να την δουμε την έχω πεθυμήσει ...:D

A5K6p3.png

Καλησπέρα

Ioanna εγώ είχα κάνει εξετάσεις θρομβοφιλίας επειδή ο μπαμπας μου ειχε κάνει εμφραγμα. Και επειδη δικο μου συγγενικό πρόσωπο ασχολείται με παράγοντες υπογονιμότητας και με "εψαξε" μέχρι αηδίας. Και ειχα εναν παράγοντα και εξ ου και οι ενέσεις.

Futuraki περαστικά σου κουκλα μου. Θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει. Όλες το έχουμε περάσει καλε...θέλει υπομονή. Κουράγιο...και ζεστά!

Και εγώ στην δουλειά πια δεν κάνω τ ι π ο τ α. Εδώ και σχεδόν 2 μήνες η δουλειά έχει πέσει κατακόρυφα...και τώρα ειναι νεκρή. Καθομαι και κάνω την γλάστρα και εχω εκνευριστεί πλέον πάρα πολυ. Είναι ατελείωτη η κατάσταση αυτή, δεν μου αρέσει και δεν βλέπω και φως στο τούνελ.

Αυριο εχω σεμινάριο και θα τελειώσω πολυ αργά...8.30 το βράδυ. Δεν ξέρω αν θα μπω να σας μιλήσω γιατί προβλέπω να ειμαι κοτόπουλο...:confused:

Θα σας μιλήσω σίγουρα ομως την Τετάρτη που κάνω και την β' επιπέδου...αντε να την δουμε την έχω πεθυμήσει ...:D

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Palmoma...τι νέα από την δουλειά;;;Ρωτάω γιατί ακούγονται διάφορες φήμες...και ανάμεσα σε όλα κάτι για το άρθρο 99.Άκουσες τίποτα;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Palmoma...τι νέα από την δουλειά;;;Ρωτάω γιατί ακούγονται διάφορες φήμες...και ανάμεσα σε όλα κάτι για το άρθρο 99.Άκουσες τίποτα;;;

Ναι το άκουσα και εγώ...όχι μέσα απο την δουλειά..από έξω. Σήμερα κι ολας το ακουσα. Τα πράγματα δεν πάνε καλά, αν θυμάσαι πριν καιρό σου το είχα πει οτι τα πράγματα έχουν αγριέψει. Οι συμμαχίες έχουν αλλάξει, τα ποσοστά δηλ των μετόχων, η μαμά εταιρεία έχει πλέον μειοψηφικό πακέτο και ο έλληνας μετοχος το πλειοψηφικό και αυτό δεν ειναι καλό. Γιατί αυτό σημαίνει οτι η μαμά εταιρεία παύει να ασχολείται με εμάς...αρα δεν ρίχνει χρήμα...άρα..

Εχουν γίνει μειώσεις μισθών, έχουν απολυθεί και απολύονται συνεχώς και επιπλέον έχουν αρχίσει να σταματούν και να καθυστερούν παααααααρα πολύ οι πληρωμές σε τρίτους. Αυριο θα πάω να μιλησω και με κάποια άτομα που εμπιστεύομαι στο οικονομικό τμήμα...και εύχομαι να καταλάβω κάτι περισσότερο.

A5K6p3.png

ioanna ναι,ψαρακια.Πρωτα ο Θεος ,να πανε ολα καλα!

οι ενεσεις που εκανα λεγονται innohep και θελω να τις ξεχασω!ποναγαν πολυ.τις εκανα καθε μερα για 3,5 μηνες.ξουτ!!!

αχ βρε future!σε ματιασαμε!!περαστικα και συντομα να νιωσεις καλυτερα ευχομαι!!

gemini θα γελασεις,αλλα εγω οταν μας καλουν σε σπιτια,παω με το..μπολακι μου!!εχω εξηγησει οτι κανω διατροφη και κανεις δεν παρεξηγειται(τουλαχστον ετσι μου λενε!):cool:.καλυτερα να νιωθω εγω καλα,παρα να φαω κατι το οποιο θα με κανει να μετανιωσω την επισκεψη στο τελος!

palmoma με το καλο η β επιπεδου!!ολα να πανε μια χαρα!!

καλέ πες ότι θες..σιγά μην παρεξηγηθείς..έτσι και αλλιώς και μόνη μου με κράζω!!

το τζάκι σας ήρθε?

Οχι δεν ηρθε ακομα...θα μας παρει τηλ λεει... Αντε να τελειώνουμε και μ αυτό γιατί θελω να συμμαζέψω και το σπιτι. Μου ειπαν να καλύψω τα επιπλα και τα ντουλάπια οσο μπορώ με νάυλον! Καταλαβαίνετε τι εχει να γινει!!

Καλησπέρα

Καλη υπομονή στο σεμινάριο!! Μπες καλέ να πεις ενα γεια μονο!!!!

Αλλιώς μεθάυριο περιμένουμε λεπτομέρειες απο τη μπεμπούλα!!

gemini θα γελασεις,αλλα εγω οταν μας καλουν σε σπιτια,παω με το..μπολακι μου!!εχω εξηγησει οτι κανω διατροφη και κανεις δεν παρεξηγειται(τουλαχστον ετσι μου λενε!):cool:.καλυτερα να νιωθω εγω καλα,παρα να φαω κατι το οποιο θα με κανει να μετανιωσω την επισκεψη στο τελος!

χαχαχα! Καλά κάνεις!! Μετά από αυτό που επαθε κι εγώ χτες, θα ειμαι πολύυυυ προσεκτική!!!Το βραδυ τρως σαλάτα ή το μεσημεριανό άλλα μισή μερίδα??

Το απόγευμα ειχα πάει στη νυφη μου που γιορταζε! Ωρα'ια ηταν γιατί μου φάνηκε σα μεγάλη βολτα! Οδήγησα κιολας στην άλλη άκρη της πολής!:tongue:

Μου ειπε για γλυκό, της ειπα διστακτικά οτι δεν ξερω γιατι φοβάμαι τις καούρες και μου εδωσε ενα μικρό κομματάκι! Εκανα 40 λεπτά να το φάω και δε με πείραξε καθολου! Δε μπορούσα να αρνηθ'ω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...