Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ειναι τοσο ωραίο να σου λέιπει ο αγαπημένος σου!!!!!!!!! Εγώ λεω να μην κάνεις τιποτα και να το απολαμβάνεις. Και οταν έρθει να τον κάνεις μια μεγάαααααααλη αγκαλιά!!

Θα τις βάλω τις συνταγές!!!!

Ναι μάλλον πεινούσανε!!!

Ναι πολύ ηλιο σήμερα!! Θα πας για κανα καφεδάκι??

Πείτε μου γιατρέ μου, είναι σοβαρό αυτό που έχω;;;Θα την αντέξω την αλήθεια...πείτε μου!Λέτε δηλαδή ότι με μια μεγάαααααααλη αγκαλιά θα μου περάσει;;;;;Θα ζήσω δηλαδή;;;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και μέσα σε όλα έχω και τον αδερφούλη μου ,που με έχει πρήξει να βάλω skype, για να μιλάμε και να μπορούν οι γονείς μου να βλέπουν τα εγγόνια τους!Δεν θέλω ρεεε.....έτσι δεν γουστάρω.Ρωτάς αν θέλω να με βλέπουν;;;;Επικίνδυνα πράγματα είναι αυτά!:tongue::tongue::tongue:;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πείτε μου γιατρέ μου, είναι σοβαρό αυτό που έχω;;;Θα την αντέξω την αλήθεια...πείτε μου!Λέτε δηλαδή ότι με μια μεγάαααααααλη αγκαλιά θα μου περάσει;;;;;Θα ζήσω δηλαδή;;;;;;;:tongue::tongue:

χαχαχα!!!!!! Πολύ σοβαρό ειναι, οχι απλά σοβαρό!:tongue:

Δε νομίζω να σου περάσει με μια αγκαλιά, θα σε ανακουφίσει όμως σίγουρα!! Και μιλάω για αγκαλιά, ε?? Μην πάει ο νους σου σε τιποτα πονηρό!!!!!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα!!!!!! Πολύ σοβαρό ειναι, οχι απλά σοβαρό!:tongue:

Δε νομίζω να σου περάσει με μια αγκαλιά, θα σε ανακουφίσει όμως σίγουρα!! Και μιλάω για αγκαλιά, ε?? Μην πάει ο νους σου σε τιποτα πονηρό!!!!!:tongue::tongue:

Τώρα ποιος είναι ο πονηρός;;;;;Για αγκαλιά μιλάω και εγώ....μετά από όλη την κούραση του,ώρα είναι να του ριχτώ με πονηρούς σκοπούς!!!Μόνο αυτό θα του λείπει!Είδες;;;;;άρα δεν είμαι εγώ η πονηρή!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τελικά τι θα φάτε;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

future να του ριχτεις κανονικα!!εγω το χω ξεχασει το σπορ και ζηλευωω!:tongue::tongue:

Καλέ είναι πτώμα ο καημένος!!!Από τις 5 το πρωί που έπιασε δουλειά,ήρθε σπίτι πριν 20 λεπτά!!!!Αύριο θα του επιτεθώ...είναι απογευματινός!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

future να του ριχτεις κανονικα!!εγω το χω ξεχασει το σπορ και ζηλευωω!:tongue::tongue:

Κι εσύ το χεις ξεχάσει ε??? Αστα να πάνε!! Λες να αγιάσουμε στο τέλος??

Τώρα ποιος είναι ο πονηρός;;;;;Για αγκαλιά μιλάω και εγώ....μετά από όλη την κούραση του,ώρα είναι να του ριχτώ με πονηρούς σκοπούς!!!Μόνο αυτό θα του λείπει!Είδες;;;;;άρα δεν είμαι εγώ η πονηρή!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τελικά τι θα φάτε;;;

Δεν ειμαι εγώ η πονηρή ειναι που δεν το εξασκώ το σπόρ!!!:tongue::tongue:

Τελικά φάγαμε κάτω οικογενειακά μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια. Ηταν νοστιμό αλλά εφαγα πολύυυυυυ σιγά για να δω αν με πειράζει η ποσότητα ή μηπως καμια φορά απο την πεινα τρωω γρηγορα. Ολα καλά αρχή αλλά τωρα πεθαίνω στην καούρα!!!!!!!!!!!! Αφού εστιψα και ηπια ενα λεμονι μπας και δω φως! Ουτε το φρουτο μου δεν μπορώ να φαω....

Τι να πω, μαλλον πρεπει τωρα να τρωω συγκεκριμένα φαγητά και ποσότητες. Ή ισως η πεθερά μου τα κάνει βαριά....

Βρε luckystar γραψε μου σε παρακαλώ τι τρως...εχω κλεισει ραντεβου σε ενδοκρινολόγο στις 29/11 οπότε δεν ειναι οτι θα αντικαταστήσω την ιατρική γνωμη με τη δική σου...απλά να εχω ενα πλανο κάπως μεχρι να πάω...Στειλε σε ΠΜ αν δε θες να ειναι κοινοποιημένη... Δεν ξερω αλλά νομίζω κάτι δεν κάνω σωστά με τη διατροφή μου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσόπουλα! είστε όλες μια χαρά διαβάζω ε? εγώ το ρίχνω ολίγον τι έξω γι'αυτό χάνομαι..βόλτες,καφέδες,ποτά και επίσης το πήρα απόφαση..το έπόμενο σκ στολίζω το σπίτι..θα γίνει του λαμπιονιού εδώ μέσα..και τον άντρα μου θα στολίσω φέτος!!

ty11p2.png

καλησπερα κουκλες χαιρομαι που ειστε ολες καλα.

μολις γυρισα απο Βολο πηγαμε σκ στη θεια μου και στα ξαδερφια μου περασαμε τελεια.

τα τσιπουραδικα που εχουν ειναι φανταστικα και οι μεζεδες το κατι αλλο εφαγα μεχρι σκασμου και ηπια αλλο τοσο, ανεβηκαμε και στο πηλιο δεν θυμαμαι πως λενε το χωριο αλλα ητανε ενα ονειρο.

τη ωραια ζωη που ζουνε αυτοι οι ανθρωποι σαν να μην εχουν αγχος και προβληματα.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

γεια σας κοριτσόπουλα! είστε όλες μια χαρά διαβάζω ε? εγώ το ρίχνω ολίγον τι έξω γι'αυτό χάνομαι..βόλτες,καφέδες,ποτά και επίσης το πήρα απόφαση..το έπόμενο σκ στολίζω το σπίτι..θα γίνει του λαμπιονιού εδώ μέσα..και τον άντρα μου θα στολίσω φέτος!!

Μπραβο κορίτσι!!!!!!!! Καλά κάνεις και το χεις ριξει έξω! Να χαρείς τα νιάτα σου και την ομορφιά σου:P

Για τα Χριστούγεννα θα κάνεις και κατασκευές?? Κι εγώ λεω αν εχω ξεμπερδέψει με το τζακι να στολίσω το Σ/Κ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλες χαιρομαι που ειστε ολες καλα.

μολις γυρισα απο Βολο πηγαμε σκ στη θεια μου και στα ξαδερφια μου περασαμε τελεια.

τα τσιπουραδικα που εχουν ειναι φανταστικα και οι μεζεδες το κατι αλλο εφαγα μεχρι σκασμου και ηπια αλλο τοσο, ανεβηκαμε και στο πηλιο δεν θυμαμαι πως λενε το χωριο αλλα ητανε ενα ονειρο.

τη ωραια ζωη που ζουνε αυτοι οι ανθρωποι σαν να μην εχουν αγχος και προβληματα.

Τετοια θελω ν ακούω...για εκδομές!!!!!!!!!!!!! Περασατε ωραία και ξεσκάσατε ενα πράγμα. Και το Σ/Κ νομίζω ηταν ιδανικό για εκδρομή!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Sex and Food το έχετε κάνει εδω μέσα...αντε.

Και εγώ μόλις αξιωθηκα να αλλάξω τα ντύματα στο σαλόνι, τώρα θα μπω να κάνω ένα μπανάκι. Δεν θελωωωωωωωωωωωωω που πάλι ήρθε η Δευτέρα...αλλά τι να κάνω; Ακομα μια τσαγκαροΔευτέρα.

Κατά τα άλλα τα ίδια, πήγαμε μια μικρή βόλτα, γυρίσαμε και φάγαμε και γενικά δουλειές...πλυντήρια και τέτοια.

Νιωθω βαριάαα σας το ειπα; Σαν να μην μπορώ να σηκώσω το βάρος μου πια.

Εμείς δεν ξέρω αν θα στολίσουμε φέτος...είναι που έχει φύγει και ο πεθερός μου και δεν υπάρχει κέφι, είναι που οι δικοί μου μάλλον θα ειναι όλοι Γαλλία...και εγώ εδώ με την οικογένεια του συζύγου, ειναι και μια βαριεμάρα που με έχει πιάσει ... δεν ξέρω. Και αν και ειμαι τρελλή φαν των Χριστουγεννων...φέτος με βλέπω λίγο φλατ.

Παω να βάλω κανένα σιδερωμένο σε κανενα συρτάρι (να αδειάσω και τις πολυθρόνες :tongue: ) και να κάνω το μπανάκι μου...

A5K6p3.png

Sex and Food το έχετε κάνει εδω μέσα...αντε.

Και εγώ μόλις αξιωθηκα να αλλάξω τα ντύματα στο σαλόνι, τώρα θα μπω να κάνω ένα μπανάκι. Δεν θελωωωωωωωωωωωωω που πάλι ήρθε η Δευτέρα...αλλά τι να κάνω; Ακομα μια τσαγκαροΔευτέρα.

Κατά τα άλλα τα ίδια, πήγαμε μια μικρή βόλτα, γυρίσαμε και φάγαμε και γενικά δουλειές...πλυντήρια και τέτοια.

Νιωθω βαριάαα σας το ειπα; Σαν να μην μπορώ να σηκώσω το βάρος μου πια.

Εμείς δεν ξέρω αν θα στολίσουμε φέτος...είναι που έχει φύγει και ο πεθερός μου και δεν υπάρχει κέφι, είναι που οι δικοί μου μάλλον θα ειναι όλοι Γαλλία...και εγώ εδώ με την οικογένεια του συζύγου, ειναι και μια βαριεμάρα που με έχει πιάσει ... δεν ξέρω. Και αν και ειμαι τρελλή φαν των Χριστουγεννων...φέτος με βλέπω λίγο φλατ.

Παω να βάλω κανένα σιδερωμένο σε κανενα συρτάρι (να αδειάσω και τις πολυθρόνες :tongue: ) και να κάνω το μπανάκι μου...

χαχαχαχα!!!!!! Καλό!!

Λογικό αφου εχετε το πενθος να μη στολίσεις. Αλλά μην εισαι και φλατ καλέ!!!! Να χαιρεσαι εσύ για να χαιρεται και το μωράκι!!

Νιωθεις βαριά μαλλον γιατί εκανες δουλειές!! Κάτσε λιγο να χαλαρώσεις και θα νιώθεις πουπουλάκι!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα όμορφες!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ εντάξει! Νομίζω σημερα το χωνεψα το φαγητο:tongue:

Σκεφτομαι σημερα ν αρχίσω να κανω γυμναστική. Εχω κατεβάσει πρόγραμμα για εγκύους...Ή μπορεί και να ξεκινησω την επόμενη εβδομάδα που θα χω κλείσει τη 12η...

Κατά τα άλλα καλά! Από φαγητό θα φάω ψαροσουπα. Θα κατέβω κάτω ομως στα πεθερικά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπραβο κορίτσι!!!!!!!! Καλά κάνεις και το χεις ριξει έξω! Να χαρείς τα νιάτα σου και την ομορφιά σου:P

Για τα Χριστούγεννα θα κάνεις και κατασκευές?? Κι εγώ λεω αν εχω ξεμπερδέψει με το τζακι να στολίσω το Σ/Κ...

ανάλογα τα κέφια και τα οικονομικά μου! προς το παρόν θα βάλω ότι έχω απο πέρυσι και θα βάλω λαμπάκια παντού..μη σου πω θα βάλω και στη σκεπή!

κάτι άσχετο..έχει κάνει καμιά σας εξετάσεις θρομβοφιλίας? θυμάμαι πως κάνατε ενέσεις (gemini, future, palmoma) προληπτικά τις κάνατε η υπήρχε θέμα?

καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα απόγευμα θεωρείται μετά τις 12!!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...