Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρες

χθες περάσαμε όμορφα, πήγαμε σε ένα εστιατορειο στον Κεραμεικό...και με έπιασε πάλι κατάθλιψη να βλέπω το κέντρο...γκέτο. Αλλά τι να κάνουμε; Να σκεφτείτε πήγαμε με ταξί και όταν πλησιάζαμε Ομόνοια ο ταξιτζής έβαλε ασφάλειες παντου!!! Σκέψου. Η δε ασφάλεια στην πόρτα πίσω του δεν αφοπλίστηκε..ποτέ..ειναι μόνιμη.

Φαγαμε...γκουρμέ (το χειρότερό του του συζύγου...που έψαχνε απεγνωσμένα στο μενού την χωριάτική!!) Εγω έφαγα κοτόπουλο με μαρμελάδα κονφι και πουρέ καρότου, εκείνος έφαγε νιόκι με μους απο μετσοβόνε (πολύ γέλιο)...οι γεύσεις ήταν πολύ ωραίες πάντως. Φαγαμε μια φάβα παιδιά....αφρός! Πραγματικά πολύ ομορφή. Ήπιαν και ένα μπουκάλι κρασί και περάσαμε γενικά ωραία...

Σήμερα πήγαμε και είδαμε ένα διαμέρισμα...το οποίο άγγιζε την τελειότητα (εννοώ σε αυτά που ψάχνουμε) με μια μικρή αλλά σημαντική για εμένα λεπτομέρεια...δεν είχε παράθυρο (ανοιγμα γενικά) στο μπάνιο. Μόνο εξαερισμός. Ετσι ενώ ειχαμε ενθουσιαστεί στην επίσκεψη και είχαμε καταχαρεί...όταν είδα το μπάνιο...ειπα "αυτό ήταν...αλλή μια επίσκεψη άκαρπη" (ααα ήταν για αγορά το σπίτι). Δεν πειράζει πάμε γι'αλλα.

Εχω ραντεβού με μια φίλη που έχω να δω πάνω από χρόνο για καφέ το μεσημέρι.

Τώρα ψιλοκάθομαι..θα πω στην μαμά μου αν θέλει να πάμε να περπατήσουμε λίγο...γιατί εχει εναν υπέροχο ήλιο.

Αυτά τα νέα κορίτσια...πάω να σχολιάσω και τα δικά σας.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geminaki κορίτσι μου τι να πω; Εχεις ταλαιπωρηθεί πολύ με εμετούς βρε παιδί μου...αλλά να σε πιάσει και ζάλη τώρα; Σε έχουν ξετινάξει τα διδυμάκια να'ναι καλά. Κουράγιο και περαστικά εύχομαι. Αντε και συντομα να ηρεμήσεις τώρα που προχωράς καλά.

Future τι να πω κορίτσι μου, εσύ εισαι Η νοικοκυρά...και κόσμος συνέχεια σπίτι και μαγειρέματα και δουλειές. Χαμός να'σαι καλά. Αντε να έρθει με το καλό το πιτσιρίκι σου να σου ανατρέψει τα πάντα :D Καλό κουράγιο στον σύζυγο αύριο για την απογραφή. Εγώ εχω γλυτώσει εδώ και μερικά χρόνια αλλά το έχω κάνει και εγώ...πολλές χρονιές. Και τότε που το κάναμε και 1η ημέρα του χρονου (1 Γενάρη) ήταν η χειρότερή μου.

Luckystar προσκυνώ...με δίδυμα, πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη από εμένα και έχεις πάρει...τα μισά κιλά μου. Δεν έχω λόγια. Μπράβο κορίτσι μου. Κοίτα μην φανταστείς οτι ο γιατρός μου φωνάζει κι ολας....εντάξει τα λέει λίγο χύμα γιατί έχει το θάρρος, ειναι συγγενής. Είναι και το στυλ του. Αλλά μην φανταστεις οτι έχει ιδιαίτερη επίδραση πάνω μου. Αν είχε θα ειχα καλύτερα αποτελέσματα. Και επίσης εντάξει εγώ δεν προσέχω όσο εσύ. Σίγουρα. Χθες δηλαδή κανονικά δεν θα έτρωγα για βράδυ...ειχα κανονίσει μόνο σαλάτα..αν εμενα σπίτι...αλλά δεν έμεινα, και δεν στερήθηκα όταν βγήκα. Επομένως...σωστά τα 400 γραμμάρια συν σήμερα στην ζυγαριά. Αλλά πάλι σήμερα θα προσέξω.

Καμπύλη ζαχάρου δεν μου έχει πει αν και πότε θα κάνω. Ελπίζω να την γλυτώσω...αλλά και πάλι οι εξετάσεις θα δείξουν.

A5K6p3.png

Ωχ πουλάκι μου!!!Ιλίγγους έχεις;Κουράγιο, είναι δύσκολο, το καταλαβαίνω!!!!!!!!

Αν ειναι δυνατόν. Εφαγα kinder bueno και συνήλθα κατά 80%:confused::confused: (Luckystar μη διαβάζεις εσύ και με μαλώσεις!!!)

Ειχα πει στον άντρα μου να φέρει και απ τα νευρα μου τα έφαγα. Λεω αι στο καλό βολτα δεν πάω, τιποτα δεν απολαμβάνω, το τοστάκι και η πορτοκαλάδα "εφυγαν" ας φάω τουλαχιστον αυτά...και συνήλθα!! Με δουλέυουν τα μωρα ψιλο γαζί μου φαίνεται. Κι αρχίζω και σκεφτομαι μηπως ειναι και τα δύο αγόρια τωρα....

Καλό κουράγιο σήμερα! Το καλο ειναι οτι θα εχεις παρέα που θα λέιπει πολύ ο άντρας σου για την απογραφή...Αυριο ομως δικαιούσαι όοοολη μέρα ξαπλα καναπε!!!

Καλημέρες

χθες περάσαμε όμορφα, πήγαμε σε ένα εστιατορειο στον Κεραμεικό...και με έπιασε πάλι κατάθλιψη να βλέπω το κέντρο...γκέτο. Αλλά τι να κάνουμε; Να σκεφτείτε πήγαμε με ταξί και όταν πλησιάζαμε Ομόνοια ο ταξιτζής έβαλε ασφάλειες παντου!!! Σκέψου. Η δε ασφάλεια στην πόρτα πίσω του δεν αφοπλίστηκε..ποτέ..ειναι μόνιμη.

Φαγαμε...γκουρμέ (το χειρότερό του του συζύγου...που έψαχνε απεγνωσμένα στο μενού την χωριάτική!!) Εγω έφαγα κοτόπουλο με μαρμελάδα κονφι και πουρέ καρότου, εκείνος έφαγε νιόκι με μους απο μετσοβόνε (πολύ γέλιο)...οι γεύσεις ήταν πολύ ωραίες πάντως. Φαγαμε μια φάβα παιδιά....αφρός! Πραγματικά πολύ ομορφή. Ήπιαν και ένα μπουκάλι κρασί και περάσαμε γενικά ωραία...

Σήμερα πήγαμε και είδαμε ένα διαμέρισμα...το οποίο άγγιζε την τελειότητα (εννοώ σε αυτά που ψάχνουμε) με μια μικρή αλλά σημαντική για εμένα λεπτομέρεια...δεν είχε παράθυρο (ανοιγμα γενικά) στο μπάνιο. Μόνο εξαερισμός. Ετσι ενώ ειχαμε ενθουσιαστεί στην επίσκεψη και είχαμε καταχαρεί...όταν είδα το μπάνιο...ειπα "αυτό ήταν...αλλή μια επίσκεψη άκαρπη" (ααα ήταν για αγορά το σπίτι). Δεν πειράζει πάμε γι'αλλα.

Εχω ραντεβού με μια φίλη που έχω να δω πάνω από χρόνο για καφέ το μεσημέρι.

Τώρα ψιλοκάθομαι..θα πω στην μαμά μου αν θέλει να πάμε να περπατήσουμε λίγο...γιατί εχει εναν υπέροχο ήλιο.

Αυτά τα νέα κορίτσια...πάω να σχολιάσω και τα δικά σας.

Ωραια τα φαγητά που περιγράφεις. Αξίζει ρε παιδί μου μια στο τοσο να δοκιμάζεις τετοιες γεύσεις...ειναι όντως μια αλλαγή! Και σκέψου το λέω εγώ που αν δεν ξέρω τι ειναι κάτι δυσκολα το δοκιμάζω! Σε μαγαζιά ομως που ειναι όλα ετσι, μου αρέσει!! Μονο για τη φάβα δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια:rolleyes:

Το παράθυρο στο μπάνιο ειναι πολύυυυυυυ σημαντικό ομως! Ειναι κάτι που θα το σκέφτεσαι μια ζωη και δε θα μπορείς να το αλλάξεις... Οπότε καλύτερα! Δεν πειράζει, θα δειτε άλλα. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!

Ειναι ακόμα η μαμα΄σου εκεί?? Μια χαρά!!! Εχει συνέλθει φαντάζομαι!! Να πάτε βολτίτσα! Εχει ωραίο ήλιο! Κάντε και μια για μενα που το δωμάτιο θα ξαναρχίσει να γυρίζει οπου να ναι!!

Φιλιά

SV6vp3.png

LWoFp3.png

βρε gemini,μηπως σου πεφτει η πιεση ή εχεις χαμηλο αιματοκριτη ή καμια υπογλυκαιμια?εμενα ξερεις ποσο μου ειχε πεσει ο αιματοκτριτης?

(κρατησου) 9 μοναδες!!!και αναγκαστηκα να τρωω κρεας σχεδον καθε μερα.δε μπορουσα να σηκωσω τα χερια μου πανω απο 3 λεπτα να λουστω χωρις να κουραζομαι!!ευτυχως τωρα τελευταια τον ανεβασα 2 μοναδες με τη διατροφη.παντως, ο,τι και να ειναι,διορθωνεται,μην ανησυχεις!κανεις εξετασεις καθε μηνα?

palmoma κι εγω τρωω,αλλα οταν στη μεση μονη εγκυμοσυνη "καις" περιπου 300 θερμιδες παραπανω τη μερα,στη διδυμη καις 600 χωρις να κανεις τιποτα!Αρα ειναι σαν να τρεχω στο διαδρομο που εχω στο σπιτι μου 2 ωρες καθε μερα!!ε,αφου δε τρωω γλυκα και πολλα ψωμια, γι αυτο εχω μονο 4 κιλα.μη νομιζεις,ολη μερα μασαω!!οσο για το γκουρμε που πηγες,καλα εκανες!!μπορει να κοστιζει παραπανω,αλλα το πραγματικα ποιοτικο φαγητο,αξιζει τον κοπο!

future εισαι πραγματι πολυ αξια!!θα θελα μια μερα να δοκιμασω καποια απο τις συνταγες σου,και θα το κανω!!!

βρε gemini,μηπως σου πεφτει η πιεση ή εχεις χαμηλο αιματοκριτη ή καμια υπογλυκαιμια?εμενα ξερεις ποσο μου ειχε πεσει ο αιματοκτριτης?

(κρατησου) 9 μοναδες!!!και αναγκαστηκα να τρωω κρεας σχεδον καθε μερα.δε μπορουσα να σηκωσω τα χερια μου πανω απο 3 λεπτα να λουστω χωρις να κουραζομαι!!ευτυχως τωρα τελευταια τον ανεβασα 2 μοναδες με τη διατροφη.παντως, ο,τι και να ειναι,διορθωνεται,μην ανησυχεις!κανεις εξετασεις καθε μηνα?

palmoma κι εγω τρωω,αλλα οταν στη μεση μονη εγκυμοσυνη "καις" περιπου 300 θερμιδες παραπανω τη μερα,στη διδυμη καις 600 χωρις να κανεις τιποτα!Αρα ειναι σαν να τρεχω στο διαδρομο που εχω στο σπιτι μου 2 ωρες καθε μερα!!ε,αφου δε τρωω γλυκα και πολλα ψωμια, γι αυτο εχω μονο 4 κιλα.μη νομιζεις,ολη μερα μασαω!!οσο για το γκουρμε που πηγες,καλα εκανες!!μπορει να κοστιζει παραπανω,αλλα το πραγματικα ποιοτικο φαγητο,αξιζει τον κοπο!

future εισαι πραγματι πολυ αξια!!θα θελα μια μερα να δοκιμασω καποια απο τις συνταγες σου,και θα το κανω!!!

Καλέ με κάνετε και κοκκινίζω!!!:oops::oops::oops:Και εσείς αν ήσασταν στο σπίτι όλη μέρα,θα κάνατε διάφορα.Τώρα που δουλεύετε,κάνετε ότι προλαβαίνετε...έτσι πάει!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Συμφωνώ κι επαυξάνω!!!!!!

Τι να σου πω, το σκέφτηκα κι εγώ γιατί γενικά δεν τρωω καθολου γλυκά και ζάχαρη τωρα. Αλλά δεν το θεωρω κακό αυτό! Τωρα ειμαι καλύτερα κορίτσια από το πρωι. Απλά νιώθω οτι το πρωι ειχα πάει ενα ταξιδάκι με πλοίο:tongue:

Θα ερθουν και κάτι φιλοι μας σε λιγο. Παίζει να ψησουμε λουκάνικο. Μη γελάσετε πάλι με αυτό! Απλά με το ενεργειακό δε θα μπορούμε να ψηνουμε λογικά και λέμε να το χαρούμε τωρα λίγο!

Λέω να κάνω και σουφλέ σοκολάτας. Σε ατομικά φορμάκια. Απλά δεν ξερω αν το χτυπήσω και το ψησω οταν ερθουν θα ναι οκ?? Υποτιθεται οτι αυτό το βάζεις και κατάψυξη αλλά δεν το χω κάνει ποτε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!

GEMINAKI μου εμεις τα ειπαμε!Κοιτα να τρως καλα και καμια σοκολατιτσα δεν βλαπτει,εχεις δυο ατακτουλια μη ο ξεχνας!

Και μ εμενα μ αρεσουν πολυ τα γκουρμε,να δοκιμαζω γευσουλες!!!Υπαρχουν και ταξιδια γεισιγνωσιας,το ξερετε;;;;

Για να ακουσω προτασεις....Πως κρατατε τα φαγητα ζεστα οταν εχετε τραπεζι;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσακια μου!

GEMINAKI μου εμεις τα ειπαμε!Κοιτα να τρως καλα και καμια σοκολατιτσα δεν βλαπτει,εχεις δυο ατακτουλια μη ο ξεχνας!

Και μ εμενα μ αρεσουν πολυ τα γκουρμε,να δοκιμαζω γευσουλες!!!Υπαρχουν και ταξιδια γεισιγνωσιας,το ξερετε;;;;

Για να ακουσω προτασεις....Πως κρατατε τα φαγητα ζεστα οταν εχετε τραπεζι;;;;

Καλησπέρα!

Τι φαγητά εννοείς,φούρνου;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γυρισα απο τον καφέ με την φίλη...μια χαρά ηταν τα είπαμε, γελάσαμε, χάρηκα ειχα τόσο καιρό να την δώ.

Gemini λοιπόν εγώ είχα ημικρανίες στις αρχές, μπορεί και να το θυμάστε. Αν αργούσα να φάω...και ξεκιναγε η πείνα η ημικρανία γινόταν...απίστευτη. Μήπως σου πέφτει το ζάχαρο και τα παθαίνεις αυτά; Δεν ρωτάς τον γιατρό σου; Και σιγά το kinder bueno είναι και ελαφρύ (ετσι δεν λέει η διαφήμιση; )

Τώρα έφαγα μεσημεριανό! Μία με την βόλτα με την μαμά, μια με τον καφέ με την φίλη...τώρα αξιώθηκα να φάω το πρασόρυζό μου (μιαμ μιαμ).

Αυριο θα μαγειρέψω εγώ (το πρασόρυζο ήταν της μαμάς). Θα κάνω φιλέτα κοτόπουλου με παρμεζάνα και συνοδευτικό σίγουρα μπρόκολο και τώρα ή πουρέ ή ρύζι ή πατάτες φούρνου....δεν έχω αποφασίσει.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Σκεφτομαι να κανω σουφλε,κατσικακι,γουρουνοπουλο,ρολο κοτοπουλο και τυροπιτα!

Τι λετε;;;Εχετε κανενα ειδικο tip???

Όλα τα φαγητά σου ΕΚΤΟΣ από το σουφλέ,τα βάζεις στο φούρνο, στους 50-70 βαθμούς και διατηρούνται ζεστά.Το σουφλέ δυστυχώς τρώγεται μόλις βγει από το φούρνο αλλιώς "πέφτει".

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Τι κάνετε??

Σημερα ξυπνησα πολύ καλά ευτυχώς!! Πάλι καλά!!! Και χτες περάσαμε ωραιά με τα παιδιά, το παρακανα βέβαια λίγο με το φαγητό αλλά σημερα επιστρεφω στις παλιές καλές συνήθειες!

Το σουφλε σοκολάτας εγινε σουπερ!! Χρωστάω και συνταγή σουφλέ τορτελινι με τυριά που ειπαμε με την tina στο τηλ. Θα τη βάλω αργότερα...Αν και δεν ειμαι σαν την future αυτή η συνταγή οντως κάνει θράυση κάθε φορά!!

Εχουν ερθει τα πεθερικά μου σημερα και η αδερφή του αντρα μου και μαζεύουν ελιές...Οπότε σε λιγο θα πάω να τους δω. Το μεσημέρι δεν εχω ιδέα τι θα κάνουμε...Ή θα φάμε όλοι μαζί αλλιώς ψαροσουπα από χτες!

Πω πω πολλά ειπα!!! Εσείς τι κάνετε σήμερα???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!! Τι κάνετε??

Σημερα ξυπνησα πολύ καλά ευτυχώς!! Πάλι καλά!!! Και χτες περάσαμε ωραιά με τα παιδιά, το παρακανα βέβαια λίγο με το φαγητό αλλά σημερα επιστρεφω στις παλιές καλές συνήθειες!

Το σουφλε σοκολάτας εγινε σουπερ!! Χρωστάω και συνταγή σουφλέ τορτελινι με τυριά που ειπαμε με την tina στο τηλ. Θα τη βάλω αργότερα...Αν και δεν ειμαι σαν την future αυτή η συνταγή οντως κάνει θράυση κάθε φορά!!

Εχουν ερθει τα πεθερικά μου σημερα και η αδερφή του αντρα μου και μαζεύουν ελιές...Οπότε σε λιγο θα πάω να τους δω. Το μεσημέρι δεν εχω ιδέα τι θα κάνουμε...Ή θα φάμε όλοι μαζί αλλιώς ψαροσουπα από χτες!

Πω πω πολλά ειπα!!! Εσείς τι κάνετε σήμερα???

Καλημέρα!!!!!Δεν κατάλαβες καλά...και τις 2 συνταγές θα βάλεις...ένα σουφλέ αλμυρό και ένα γλυκό.Μην νομίζεις θα ξεφύγεις!!!!!!!!!!

Εγώ έβαλα κοτοπουλάκι με ρύζι στον ξυλόφουρνο,όπου να'ναι θα το βγάλω...έχει λιώσει!!!

Μόνη σήμερα αφού το στεφάνι μου δουλεύει και ποιος ξέρει τι ώρα θα τελειώσουν...προσπαθώ να βρώ πράγματα να κάνω να απασχολούμαι.Ρε κορίτσια ...μου λείπει λες και έχω να τον δω μέρες....δεν είμαι καλά έτσι;;;;Μήπως να το κοιτάξω;;;;Πείτε μου,...δεν μπορεί...κάτι έχω....τι έχωωωω;;;;Να ανησυχήσω;;;είναι σοβαρόοοοο;;;;:confused::confused::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδες Gemini που σημερα εισαι καλα!!!Πεινουσανε μωρε τα ατακτουλια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Future!Aυτο κανω κι εγω και το ιδιο μου προτεινε και το Geminaki!!!Aπλα το ειχα λιγο αγχος και ειπα μηπως και υπαρχει καποιο ''μυστικο''!!!!!!!!!!!!

Καλη και ηλιολουστη Κυριακη κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!!!Δεν κατάλαβες καλά...και τις 2 συνταγές θα βάλεις...ένα σουφλέ αλμυρό και ένα γλυκό.Μην νομίζεις θα ξεφύγεις!!!!!!!!!!

Εγώ έβαλα κοτοπουλάκι με ρύζι στον ξυλόφουρνο,όπου να'ναι θα το βγάλω...έχει λιώσει!!!

Μόνη σήμερα αφού το στεφάνι μου δουλεύει και ποιος ξέρει τι ώρα θα τελειώσουν...προσπαθώ να βρώ πράγματα να κάνω να απασχολούμαι.Ρε κορίτσια ...μου λείπει λες και έχω να τον δω μέρες....δεν είμαι καλά έτσι;;;;Μήπως να το κοιτάξω;;;;Πείτε μου,...δεν μπορεί...κάτι έχω....τι έχωωωω;;;;Να ανησυχήσω;;;είναι σοβαρόοοοο;;;;:confused::confused::tongue::tongue:

Ειναι τοσο ωραίο να σου λέιπει ο αγαπημένος σου!!!!!!!!! Εγώ λεω να μην κάνεις τιποτα και να το απολαμβάνεις. Και οταν έρθει να τον κάνεις μια μεγάαααααααλη αγκαλιά!!

Θα τις βάλω τις συνταγές!!!!

Καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδες Gemini που σημερα εισαι καλα!!!Πεινουσανε μωρε τα ατακτουλια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω Future!Aυτο κανω κι εγω και το ιδιο μου προτεινε και το Geminaki!!!Aπλα το ειχα λιγο αγχος και ειπα μηπως και υπαρχει καποιο ''μυστικο''!!!!!!!!!!!!

Καλη και ηλιολουστη Κυριακη κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι μάλλον πεινούσανε!!!

Ναι πολύ ηλιο σήμερα!! Θα πας για κανα καφεδάκι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...