Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα μπορούσες να μου πεις περισσότερες λεπτομέρειες για την περίπτωση σου σε πμ;; 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ξέρεις εκείνη την ώρα ήμουν τόσο ψυχρή..δεν μπορείς να φανταστείς...Μετά την απόξεση πήγα για καφέ με τον άντρα μου και τον αδελφό μου που έτρεξε μόλις το έμαθε.Και ήμουν καλά:confused:..αργότερα έμαθα ότι ο αδελφός μου είπε στον άντρα μου "πρόσεχε την,θα ξεσπάσει αργότερα,την ξέρω..δεν έχει χωνέψει ακόμη τι έγινε..είναι σε σοκ...έχε το νου σου".Και έτσι έγινε..το βράδυ ξαφνικά εκεί που έβλεπα tv..απλά έβαλα τα κλάματα και άρχισα να ουρλιάζω...στα πατώματα σου λέω..να με κρατάει ο άντρας μου αγκαλιά και εγώ ....άσε τι να σου πω!!!

Πάει πέρασε και αυτό..το έχω σπρώξει τόσο πίσω στο μυαλό..που ακόμη και τώρα που γράφω γι αυτό δεν με ενοχλεί πια..σαν να ήταν ένας εφιάλτης και πάει.Έτσι αντιδρώ...ο καθένας έχει τον τρόπο του!!!:tongue:

Και νομίζω οτι χρειάζεται το ξέσπασμα γιατί αλλιώς συσσωρεύονται αυτά μέσα μας.

Πάμε γι άλλα τώρα! Μη μελαγχολήσουμε!!! Ολα καλά θα πάνε και να δούμε τι άκρη θα βγάλουμε με τα προξενιά και τα μπεμπάκια μας!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Future επιβεβαιώνεις αυτό που πάντα σκεφτόμουν, οι πιο αισιόδοξοι ανθρωποι ειναι αυτοί που έχουν περάσει πολλά...και εχουν εκτιμήσει σωστότερα την ζωή. Είμαι σίγουρη τώρα οτι ολα θα σου πάνε καλά...γιατί απλά θα επέλθει η ισορροπια.

Gemini85 ναι νομίζω οτι το να ακούσω καρδιά θα ειναι πολύ συγκινητικο. Στον πρώτο υπέρηχο που απλά ειδα μια κουκίδα, δεν αντέδρασα ιδιαίτερα. Αλλά αν ακούσω καρδιά πιστεύω οτι μπορει και να μην συγκρατηθώ...προσπαθώ να ειμαι προσγειωμένη σαν να πηγαίνω για τα αποτελέσματα μιας οποιασδήποτε εξέτασης. Αντε να δουμε. Τώρα έχω ένα ψιλοάγχος...αλλά όταν θα φτάσει η μέρα ξέρω οτι θα ειμαι πάλι στην νιρβάνα που ειμαι πάντα...σαν ο εγκέφαλός μου να μπλοκάρει τα πάντα...για να προστατευτεί...

A5K6p3.png

Και νομίζω οτι χρειάζεται το ξέσπασμα γιατί αλλιώς συσσωρεύονται αυτά μέσα μας.

Πάμε γι άλλα τώρα! Μη μελαγχολήσουμε!!! Ολα καλά θα πάνε και να δούμε τι άκρη θα βγάλουμε με τα προξενιά και τα μπεμπάκια μας!;)

EEEE!!!Tι προξενιά;;;;Τέλος....πρόλαβα πρώτη... η κόρη της Palmona θα γίνει νύφη μου....μαζί με την προίκα της...το καταλάβατε ή μήπως να κάνω και κακά μου;;;Ψάξτε για άλλη νύφη..

Palmoma μην στεναχωριέσαι και ο παίδαρος μου την προικούλα του θα την έχει...και αν μοιάσει τον μπαμπά του(αυτό είναι σίγουρο)...θα είναι ωραίο παιδί...ξανθός με πράσινα μάτια και...άλλα ...εεε...δεν θα τα μαρτυρήσω και όλα!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωραία ωραία θα'χει και τα φρέσκα της τα προϊόντα απο το μποστανι...μια χαρά...και θα κάνουμε και βόλτες...Ιόνιο-Χαλκιδική το καλοκαίρι

Bρε θα περνάμε....ζάχαρη εμείς!!!Δεν θα μας πιάνει τίποτα!!!:D:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια...πήγαμε για μπάνιο! Τρόπος του λέγειν δηλαδή, ο σύζυγος έκανε μπάνιο εγώ διαβαζα στην ξαπλώστρα...αλλά και μόνο που βρέθηκα εκεί μου έκανε τόοοοοσο καλό.

Μετά γυρίσαμε εδώ, φτιάξαμε ενα μεζεδάκι, και ηπιαμε μπύρες (ο σύζυγος εννοείτα..εγώ σπράιτ). Και εκεί που λεγαμε "Η ζωή ειναι ωραία" μας παίρνουν τηλ και μας λένε οτι χτυπάει ο συναγερμός στο μαγαζί του συζύγου (πριν 2 μήνες μας λήστεψαν)...ευτυχώς δεν ήταν κάτι..κάποιο βλαμμένο είχε πετάξει ενα δυναμιτάκι και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός...αλλά μέχρι να πάει και να με πάρει τηλ να μου το πει...φυσαγα και ξεφύσαγα για να ειμαι ήρεμη.

Αυτα τα σκαμπανεβάσματα παντως ειναι απιστευτα. Πάνω που λέγαμε οτι η χρονιά αυτή ήταν δύσκολη, είχε απ'όλα, νοσοκομεία, χειρουργεία, ληστείες, θανάτους...και μια σύλληψη ευτυχώς...(δεν εννοώ των δραστών της ληστείας βεβαια).:tongue:

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια...πήγαμε για μπάνιο! Τρόπος του λέγειν δηλαδή, ο σύζυγος έκανε μπάνιο εγώ διαβαζα στην ξαπλώστρα...αλλά και μόνο που βρέθηκα εκεί μου έκανε τόοοοοσο καλό.

Μετά γυρίσαμε εδώ, φτιάξαμε ενα μεζεδάκι, και ηπιαμε μπύρες (ο σύζυγος εννοείτα..εγώ σπράιτ). Και εκεί που λεγαμε "Η ζωή ειναι ωραία" μας παίρνουν τηλ και μας λένε οτι χτυπάει ο συναγερμός στο μαγαζί του συζύγου (πριν 2 μήνες μας λήστεψαν)...ευτυχώς δεν ήταν κάτι..κάποιο βλαμμένο είχε πετάξει ενα δυναμιτάκι και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός...αλλά μέχρι να πάει και να με πάρει τηλ να μου το πει...φυσαγα και ξεφύσαγα για να ειμαι ήρεμη.

Αυτα τα σκαμπανεβάσματα παντως ειναι απιστευτα. Πάνω που λέγαμε οτι η χρονιά αυτή ήταν δύσκολη, είχε απ'όλα, νοσοκομεία, χειρουργεία, ληστείες, θανάτους...και μια σύλληψη ευτυχώς...(δεν εννοώ των δραστών της ληστείας βεβαια).:tongue:

Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα!!!Ηρέμησε τώρα!!!Συνέχισε την σπράϊτ σου και πρόσεξε μην σουρώσεις!!!!Πάντως έχεις δοκιμάσει τις μπύρες χωρίς αλκοόλ;Δεν υστερούν καθόλου σε γεύση και είναι ότι πρέπει για την περίπτωση σου...εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο αυτές πίνω ειδικά το καλοκαίρι..επειδή δεν έχουν αλκοόλ σε δροσίζουν αντί να πίνεις και μετά να γίνεσαι μούσκεμα από τον ιδρώτα!!

Άσε...αυτή ειδικά η χρονιά έχει ξεπεράσει τις... "προσδοκίες" μου,και ακόμη έχει άλλους 4,5 μήνες....

Άντε να δούμε...ελπίζω να έχουμε και εμείς μια σύλληψη..μπας και αλλάξει το γούρι βρε παιδί μου....:):)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future πως βάζεις υπογραφή μπορείς να μου πεις; Θέλω να βάλω και εγώ να χρωματίσω λίγο το φόρουμ και δεν τα καταφέρνω

Προφιλ->επεξεργασία υπογραφής->και βάζεις url εικόνας που έχεις διαλέξει.Αν έχεις πρόβλημα πες μου!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!Έχει μια πάρα πολύ ωραία μέρα..δροσιά!!Εγώ ως συνήθως ξύπνησα από τα χαράματα,ήπια τον καφέ μου και κάνω δουλειές για το χειμώνα.Έκανα την σάλτσα μου στα βάζα...τώρα θα κάνω μερικά βάζα με ντομάτα για σπραπατσάδα και μερικά με σάλτσα για τα μακαρόνια.Αποξηραίνω τα βότανα μου..ρίγανη,εστραγκόν,δενδρολίβανο,βασιλικό,μαϊντανό,άνιθο,κόλιανδρο κ.τ.λ, έβαλα μπάμιες στην κατάψυξη και τώρα θα καθαρίσω φασολάκια,για να μπουν και αυτά με την σειρά τους στην κατάψυξη για τον χειμώνα.Γενικά αυτός ο μήνας είναι μήνας προετοιμασίας..όσο προλαβαίνω λοιπόν γιατί μετά δεν θα μπορώ.Τουλάχιστον θα τα έχω έτοιμα!!!Οπότε καταλαβαίνετε έχω λίγο τρέξιμο..αλλά μου αρέσει για να πω την αλήθεια.Όλο το χειμώνα τρώμε αγνά προϊόντα...η αλήθεια είναι ότι αγοράζω μόνο κρέας!!

Εσείς πως θα περάσετε την μέρα σας;;:-P:-P

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

:P:p:p καλημερα κοριτσια !!τι μου καμνετε??? ολα καλα??? ποσες απουσιες εχω παρει????μενει καμια η θα μεινω στασιμη???:rolleyes::rolleyes::D:D ναι η μαμα μου ειναι εδω!!για αυτο δεν σας γραφω!!πηγαινουμε τα απογευματα για μπανιο,τα πρωινα παμε για ψωνια μια που εχει παρα πολυ καλες τιμες λογω εκπτωσεων!!!luckystar που ειναι ???ελπιζω να κανει διακοπες και οχι κατι αλλο!!!future μηπως μενεις κοντα στην Περαια γιατι εμας εδω την Παρασκευη το βραδυ εγινε του τροπικου κυκλωνα!!!!σας φιλω υποσχομαι να γραφω συχνοτερα,καλο μεσημερι σε ολες..παω να κανω παπουτσακια...

Αχ βρε Future αν σου πω οτι σε ζηλεύω. Πολύ μου αρέσει ολη αυτή η διαδικασία που περιγράφεις...ειναι τόσο δημιουργική...και είναι το πραγματικό νοημα της ζωής ..που εμείς εδώ το έχουμε χάσει. Αλλά που θα παει...θα περιμένω 20-25 χρόνια...θα συμπεθερέψουμε και θα τα χαίρομαι κι εγώ μαζί σου ;);)

Η αλήθεια είναι οτι εδώ έχει ζέστη, έχει ενα μικρο αεράκι, αλλά δείχνει οτι η μέρα θα ειναι ζεστή. Εγω ξύπνησα αργουτσικα..δεν κοιμήθηκα και καλά...και εχω μια μικρή ημικρανία την οποία προσπαθώ να αγνοήσω. Πίνω καφέ τώρα (επι μία ώρα ήμουν ξαπλα και διαβαζα βιβλίο), εχω ξεκινήσει να φτιάξω γεμιστά (σαν τον κάβουρα γιατί δεν έχω συνηθίσει να μαγειρεύω...καθιστή!) και περιμένω να επιστρέψει ο σύζυγος να τα φουρνίσει! Και μετά θα διορθώσω κάτι κειμενάκια ακόμα...αυτάαααα τα νεα της ημέρας.

A5K6p3.png

Προφιλ->επεξεργασία υπογραφής->και βάζεις url εικόνας που έχεις διαλέξει.Αν έχεις πρόβλημα πες μου!

Δεν το παίρνει :( Εφτιαξα ενα Lilypie αλλά δεν το δέχεται το URL. Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...