Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι να κάνω γμτ!Είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν,απλά έπεσαν μαζί τα μαστόρια.Εσύ τι έκανες με το τζάκι;;;

Θα ερθουν Δευτέρα Τρίτη μάλλον. Ασε ξέρεις πως το σκ'εφτομαι?? Χαμός θα γινεται!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συναγερμο ε και γω θελω, εχουνε ρημαξη ολο το χωριο μονο στη γειτονια μου μπηκανε 3 φορες αλλα δυστηχως εχω παλιο σπιτι και δεν εχει εγκατασταση για να σκαψω ολο το σπιτι αποκλειεται και οι ασυρματοι ειναι πανακριβοι.:(:(:(

Λεω να βαλω συρτες στις πορτες τουλαχιστων οταν ειμαστε μεσα να εχουμε καποια προστασια μη δω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου θα παθω εμφραγμα και εγκεφαλικο μαζι

Έχεις δίκιο,εμείς βάλαμε το συναγερμό από την αρχή και οι εγκαταστάσεις έγιναν ακόμη πριν πέσουν σοβάδες.Έχουμε συνδεδεμένες κάμερες και όταν λείπουμε και τύχει να χτυπήσει μας ενημερώνει στο κινητό.Όλα αυτά ήθελαν πολύ σκάψιμο αν ήταν να μπουν τώρα.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θα ερθουν Δευτέρα Τρίτη μάλλον. Ασε ξέρεις πως το σκ'εφτομαι?? Χαμός θα γινεται!!

Πωπω!!!έχει σκαψίματα και τέτοια;;;Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα....την μαμά σου να βάλεις.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι κανετε ομορφουλες;;;;

Εγω δε σας κρυβω οτι εχω λιγο αγχος.Σε μια βδομαδα θα εχω περιοδο και αρχιζω τα χαπακια!Ελπιζω να μην εχω τις περσινες παρενεργειες αλλα και να τις εχω λεω να τις αγνοησω!!!χαχαχα!

GEMINAKI,μαζι με την κυρια με τα κοκκινα θα ερθει και ο αντρουλης μου τελικα!!!Παλι δε θα κανουμε σεξακι!Το εχει η μοιρα μας!!!Θελω να σε παρω τηλ!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμεις το ιδιο Future,χανδρωσαμε ολους τους τοιχους οταν ηταν ακομα οικοδομη το σπιτι.Η μαμα μου που εβαλε μεταγενεστερα εχει εξωτερικα καλωδια αλλα της εχει κανει τετοια δουλεια που δε φαινεται τιποτα.

Εγω κοριτσια που μενω και μονη μου δεν μπορω να σκεφτω τη ζωη μου χωρις συναγερμο!!!!!!!!!!!!Εχει πανω και κουμπι για αστυνομια,πυροσβεστικη και ασθενοφορο,αχρειαστα να ειναι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πωπω!!!έχει σκαψίματα και τέτοια;;;Εσύ δεν θα κάνεις τίποτα....την μαμά σου να βάλεις.

Ολο και κατι θα εχει. Δε θα κάνω τιποτα φυσικά. Λεω να φερω μετά και μια γυναίκα να με βοηθήσει γιατί από το τριψιμο της γυψοσανίδας θα χει πολλή σκόνη!

Τι κανετε ομορφουλες;;;;

Εγω δε σας κρυβω οτι εχω λιγο αγχος.Σε μια βδομαδα θα εχω περιοδο και αρχιζω τα χαπακια!Ελπιζω να μην εχω τις περσινες παρενεργειες αλλα και να τις εχω λεω να τις αγνοησω!!!χαχαχα!

GEMINAKI,μαζι με την κυρια με τα κοκκινα θα ερθει και ο αντρουλης μου τελικα!!!Παλι δε θα κανουμε σεξακι!Το εχει η μοιρα μας!!!Θελω να σε παρω τηλ!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία, με το καλό! Ερχεται και ο αντρούλης σου τελικά, οπότε όλα καλά! Ελα, θα φυγει η κοκκινη να απολαύσει ο ενας τον άλλο επιτέλους!:P

Πάρε με οποτε θες!

Κι εμεις το ιδιο Future,χανδρωσαμε ολους τους τοιχους οταν ηταν ακομα οικοδομη το σπιτι.Η μαμα μου που εβαλε μεταγενεστερα εχει εξωτερικα καλωδια αλλα της εχει κανει τετοια δουλεια που δε φαινεται τιποτα.

Εγω κοριτσια που μενω και μονη μου δεν μπορω να σκεφτω τη ζωη μου χωρις συναγερμο!!!!!!!!!!!!Εχει πανω και κουμπι για αστυνομια,πυροσβεστικη και ασθενοφορο,αχρειαστα να ειναι!

Κι εμεις εχουμε συναγερμό που μενουμε κάπως στην ερημιά, αν και γενικα δε θελω να αγχώνομαι με το θεμα της ασφάλειας... Αν κάτσω και σκεφτώ καλά τι μπορεί να συμβεί την έχω βάψει! προσεχω βέβαια εννοείται!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα!!

εγω παλι με τα κιλα εχω να πω πως εχασα ενα!αρα εχω 4 μεχρι στιγμης παρει.περιμενα να εχω βαλει αρκετα μεχρι τωρα αλλα απο τη στιγμη που κανω διατροφη,εχασα.δε χαιρομαι γι αυτο.δε νομιζω πως ειναι και καλο να χανεις κιλα,αλλα εννοειται πως δεν κανω διαιτα!!μονο τα γλυκα,το υπερβολικο φαγητο και τη ζαχαρη προσεχω.και τα μωρα φαινεται να μεγαλωνουν καλα,αρα δεν ανησυχω.εμενα ο γιατρος μου δε μου φωναζει αλλα δεν ξερω τι θα εκανε αν ειχα παρει 15κ μεχρι τωρα.δικιο εχουν και αυτοι ,δε λεω,αλλα νομιζω το να φωναζει κανεις σε μια εγκυο,ενω η γυναικα πειναει,εχει αντιθετο αποτελεσμα.σας διαβεβαιω,αν δεν προσεχα για ζαχαρο,τη σοκολατιτσα μου θα την χτυπαγα κι εγω!!:tongue:φυσιολογικο ειναι βρε κοριτσια!ανθρωποι ειμαστε!!

Μόλις γύρισα απο αποτρίχωση...ουφ ωραία ήταν..

Θα βγουμε το βράδυ για φαγητό με κάτι φίλους...θα πάμε στον Κεραμεικο. Εχω καιρό να βγω για φαγητο...ήθελαν να μας δουν τώρα λέει πριν βαρύνω.

Κατά τα άλλα εχω κανονίσει και εγώ να την κάνω την καρυδόπιτα...αλλά για τραπέζι...γιατι αν μεινει θα την φάω μόνη μου:confused:

Αυτα τα ολιγα. Αύριο θα πάμε να δουμε πάλι ακομα ένα σπιτι...όλο βλέπουμε και όλο εκεί μένουμε. Και μετά δουλίτσες...

A5K6p3.png

καλησπερα!!

εγω παλι με τα κιλα εχω να πω πως εχασα ενα!αρα εχω 4 μεχρι στιγμης παρει.περιμενα να εχω βαλει αρκετα μεχρι τωρα αλλα απο τη στιγμη που κανω διατροφη,εχασα.δε χαιρομαι γι αυτο.δε νομιζω πως ειναι και καλο να χανεις κιλα,αλλα εννοειται πως δεν κανω διαιτα!!μονο τα γλυκα,το υπερβολικο φαγητο και τη ζαχαρη προσεχω.και τα μωρα φαινεται να μεγαλωνουν καλα,αρα δεν ανησυχω.εμενα ο γιατρος μου δε μου φωναζει αλλα δεν ξερω τι θα εκανε αν ειχα παρει 15κ μεχρι τωρα.δικιο εχουν και αυτοι ,δε λεω,αλλα νομιζω το να φωναζει κανεις σε μια εγκυο,ενω η γυναικα πειναει,εχει αντιθετο αποτελεσμα.σας διαβεβαιω,αν δεν προσεχα για ζαχαρο,τη σοκολατιτσα μου θα την χτυπαγα κι εγω!!:tongue:φυσιολογικο ειναι βρε κοριτσια!ανθρωποι ειμαστε!!

Μονο 4 κιλά???? Μπράβο κορίτσι! Μια χαρα σε βρισκω! Αφού δε στερείσαι κιολάς, μια χαρα! Αντε να παω κι εγω στην ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει...Και να δω και αν μπορώ να τα εφαρμόσω κιολας!

Και μιας και λεμε για φαγητο...εχει πάει ο άντρας μου να φερει πιτες να φ'αμε που εχουμε καιρό! :tongue:

Μόλις γύρισα απο αποτρίχωση...ουφ ωραία ήταν..

Θα βγουμε το βράδυ για φαγητό με κάτι φίλους...θα πάμε στον Κεραμεικο. Εχω καιρό να βγω για φαγητο...ήθελαν να μας δουν τώρα λέει πριν βαρύνω.

Κατά τα άλλα εχω κανονίσει και εγώ να την κάνω την καρυδόπιτα...αλλά για τραπέζι...γιατι αν μεινει θα την φάω μόνη μου:confused:

Αυτα τα ολιγα. Αύριο θα πάμε να δουμε πάλι ακομα ένα σπιτι...όλο βλέπουμε και όλο εκεί μένουμε. Και μετά δουλίτσες...

Τι απόλαυση η αποτριχωση!!! Εγώ ακόμα δεν εχω κάνει...θα το κανονισω ομως αυτή τη βδομάδα. Τωρα δεσανε τα μωρά, δε νομίζω να γινει τιποτα...

Καλά να περάσετε!!! Κοιτα να το απολαύσεις! Και να μας πεις αύριο τι εφαγες να ζηλέψουμε!!

Future που εισαι καλέ???????????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μονο 4 κιλά???? Μπράβο κορίτσι! Μια χαρα σε βρισκω! Αφού δε στερείσαι κιολάς, μια χαρα! Αντε να παω κι εγω στην ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει...Και να δω και αν μπορώ να τα εφαρμόσω κιολας!

Και μιας και λεμε για φαγητο...εχει πάει ο άντρας μου να φερει πιτες να φ'αμε που εχουμε καιρό! :tongue:

Τι απόλαυση η αποτριχωση!!! Εγώ ακόμα δεν εχω κάνει...θα το κανονισω ομως αυτή τη βδομάδα. Τωρα δεσανε τα μωρά, δε νομίζω να γινει τιποτα...

Καλά να περάσετε!!! Κοιτα να το απολαύσεις! Και να μας πεις αύριο τι εφαγες να ζηλέψουμε!!

Future που εισαι καλέ???????????????

ΑΧ!!!!!!!!!Κορίτσια μου δεν το πιστεύω.Ο μάστορας για το συναγερμό έφυγε στις 20:30!!!!!!!!!!

Από τις 18:30 είχα επισκέψεις και έφυγαν τώρα.Είμαι στο πόδι από τις 5 το πρωί,έχω ψοφήσει στην κούραση πάνω κάτω όλη μέρα με όλο αυτόν τον κόσμο εδώ....δεν αντέχω άλλο!!!!!!Θα μαζέψω λίγο τα πράγματα και θα πάω για ύπνο...νιώθω να με πονάει όλο μου το σώμα!!!!!!!!!!!!Τι μέρα και η σημερινή!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνησα με βήχα:eek: Δεν πτοούμαι όμως...θα πάμε με τον αντρούλη μου στο κέντρο για καφέ!!! Εχει πολύ ωραία μέρα κι εχουμε καιρό να πάμε!!

Για το μεσημέρι θα πάρω ψαρόσουπα από τη μαμά μου οπότε ειμαι χαλαρή... Δεν πολυτρελλαίνομαι αλλά μια φορά τη βδομάδα πρέπει να τρωω ψάρι!

Futuraki ξεκουράστηκες??

Palmoma πως τα περασες χτες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ξυπνησα με βήχα:eek: Δεν πτοούμαι όμως...θα πάμε με τον αντρούλη μου στο κέντρο για καφέ!!! Εχει πολύ ωραία μέρα κι εχουμε καιρό να πάμε!!

Για το μεσημέρι θα πάρω ψαρόσουπα από τη μαμά μου οπότε ειμαι χαλαρή... Δεν πολυτρελλαίνομαι αλλά μια φορά τη βδομάδα πρέπει να τρωω ψάρι!

Futuraki ξεκουράστηκες??

Palmoma πως τα περασες χτες??

Καλημέρα!!!!Ξεκουράστηκα αλλά τι έκπληξη....θα έχω και σήμερα κόσμο.Θα έρθουν ο αδερφός μου κατά τις 11 και θα φύγουν το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!

Είπες κάτι;;;;;;;;;;;;;

Πήγαινε εσύ κοπέλα μου για καφέ,πιες και καμιά γουλιά για μένα.

Ο αντρούλης μου είναι απόγευμα σήμερα και δουλεύουν και αύριο.Έχουν απογραφή.Οπότε δεν προβλέπεται να πάω πουθενά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!Ξεκουράστηκα αλλά τι έκπληξη....θα έχω και σήμερα κόσμο.Θα έρθουν ο αδερφός μου κατά τις 11 και θα φύγουν το βράδυ!!!!!!!!!!!!!!

Είπες κάτι;;;;;;;;;;;;;

Πήγαινε εσύ κοπέλα μου για καφέ,πιες και καμιά γουλιά για μένα.

Ο αντρούλης μου είναι απόγευμα σήμερα και δουλεύουν και αύριο.Έχουν απογραφή.Οπότε δεν προβλέπεται να πάω πουθενά!!!!

Αστο...δεν πήγαμε πουθενα. Απ το πρωι ειχα μια ζάλη αλλά ελεγα οτι θα περνούσε. Μεχρι που εκανα εμετό και γενικά ειμαι σε μια φαση που γυριζει το δωμάτιο...Αυτό δεν το ξαναειχα μεχρι τωρα....μα να γυρίζει το δωμάτιο??? Επέσα και κοιμήθηκα και πάλι τα ίδια τωρα...Ωραία μερα για βολτα ε???? Σίγουρα!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αστο...δεν πήγαμε πουθενα. Απ το πρωι ειχα μια ζάλη αλλά ελεγα οτι θα περνούσε. Μεχρι που εκανα εμετό και γενικά ειμαι σε μια φαση που γυριζει το δωμάτιο...Αυτό δεν το ξαναειχα μεχρι τωρα....μα να γυρίζει το δωμάτιο??? Επέσα και κοιμήθηκα και πάλι τα ίδια τωρα...Ωραία μερα για βολτα ε???? Σίγουρα!!!

Ωχ πουλάκι μου!!!Ιλίγγους έχεις;Κουράγιο, είναι δύσκολο, το καταλαβαίνω!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...