Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

palmoma όντως η σουρωτή έχει πολύ ασβέστιο αλλά έχει επίσης και βενζοικό νάτριο(συντηρητικό) προτείνω γαλακτοκομικά να τρως καλύτερα

gemini όλα καλά στην αυχενική σου βρε, άντε μπράβο..κάπου διάβασα πως αγχωνόσουνα πάλι (παλιά αξέχαστη τέχνη έτσι!)

future η καρυδόπιτα σου έκανε θραύση λέμεεεεε

tina29 και ο δικός μου άντρας πριν δώσει σπέρμα πήρε αντιβίωση προληπτικά όπως και εγώ επίσης

fraoulitsa χρόνια πολλά για προχθές που χες γενέθλια και δε σου τα χα πει

Εγώ αγχωνόμουν?????????????? Ποιος συκοφάντης τα λέει αυτά???????

Εγώ λέω να μπαίνεις πιο συχνά!!! Πως περνάς??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεια!!!!!!!!!!!

Είχα επισκέψεις σήμερα, μια ξαδέρφη μου με τον άντρα της.Το γλυκό κυδώνι είχε την τιμητική του μπορώ να πω!!!!!!

Palmoma εμένα πάντως μου αρέσει το ανθρακούχο νερό και το πίνω με παγάκια και λεμόνι!Ότι είχε ασβέστιο να σου πω δεν το ήξερα.Έχω λοιπόν ένα λόγο παραπάνω να συνεχίσω να το πίνω!!;);)

Tina..εμείς πάντως δεν πήραμε αντιβίωση!Αν το μικρόβιο υπάρχει ακόμη ίσως να σου πει ο γιατρός να το αναβάλετε,αλλά σκέψου ότι σίγουρα θα είναι για καλό!Πότε έρχεται ο άντρας σου τελικά;;;

Ioanna...το είχα πει ότι είναι πολύ καλή συνταγή.Ελαφριά έτσι;;;Δεν δίνω ότι να'ναι συνταγές εγώ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Geminaki...πότε είναι η επόμενη εξέταση;;Για να ξέρω πότε θα σε ξαναπιάσει το άγχος!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια γεια!!!!!!!!!!!

Είχα επισκέψεις σήμερα, μια ξαδέρφη μου με τον άντρα της.Το γλυκό κυδώνι είχε την τιμητική του μπορώ να πω!!!!!!

Palmoma εμένα πάντως μου αρέσει το ανθρακούχο νερό και το πίνω με παγάκια και λεμόνι!Ότι είχε ασβέστιο να σου πω δεν το ήξερα.Έχω λοιπόν ένα λόγο παραπάνω να συνεχίσω να το πίνω!!;);)

Tina..εμείς πάντως δεν πήραμε αντιβίωση!Αν το μικρόβιο υπάρχει ακόμη ίσως να σου πει ο γιατρός να το αναβάλετε,αλλά σκέψου ότι σίγουρα θα είναι για καλό!Πότε έρχεται ο άντρας σου τελικά;;;

Ioanna...το είχα πει ότι είναι πολύ καλή συνταγή.Ελαφριά έτσι;;;Δεν δίνω ότι να'ναι συνταγές εγώ!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Geminaki...πότε είναι η επόμενη εξέταση;;Για να ξέρω πότε θα σε ξαναπιάσει το άγχος!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ελα και μας έλειψες σήμερα!! Ειχες και φρεσκο κυδωνάκι να τους πρσφέρεις!! Μηπως το μυρίστηκαν?? χαχαχα

Καλά εννοείται δε θελουμε να μας δινεις οτι να ναι συνταγές, τις δοκιμασμένες μονο:tongue::tongue:

Αγχος εγώωωωωω???????? πφφφ! ειπαμε συκοφαντίες!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ελα και μας έλειψες σήμερα!! Ειχες και φρεσκο κυδωνάκι να τους πρσφέρεις!! Μηπως το μυρίστηκαν?? χαχαχα

Καλά εννοείται δε θελουμε να μας δινεις οτι να ναι συνταγές, τις δοκιμασμένες μονο:tongue::tongue:

Αγχος εγώωωωωω???????? πφφφ! ειπαμε συκοφαντίες!!!!!!

Ναι καλέ...συκοφαντίες!!!!!!Εσύ είσαι τέρας....ψυχραιμίας!!!!!!!!!!!!!

Έχω πολλές δοκιμασμένες συνταγές....έχετε να γράψετε μπόλικες!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Εγώ αγχωνόμουν?????????????? Ποιος συκοφάντης τα λέει αυτά???????

Εγώ λέω να μπαίνεις πιο συχνά!!! Πως περνάς??

ναι είδες τι φήμες βγαίνουν?? τστστστσ ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς πια

σας διαβάζω μωρέ καθημερινά΄και όταν έχω κάτι να πω τότε επεμβαίνω..τρέχω σε γιατρούς για να κάνω νέα προσπάθεια..ο επιμένων νικά δε λένε??

future όχι απλά ελαφριά η καρυδοπιτούλα ήταν γαμ...τη σε λέω..και το λέω εγώ που στα γλυκά δε το χω..βέβαια ούτε στα αλμυρά το χω..στα φαγητά κάτι κάνω αλλά μη φανταστείς και τίποτα τρελλό..στα κατεψυγμένα όμως τα πάω μια χαρά..βγάζεις ψήνεις τέλειωσες..μπαμ μπαμ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

ναι είδες τι φήμες βγαίνουν?? τστστστσ ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς πια

σας διαβάζω μωρέ καθημερινά΄και όταν έχω κάτι να πω τότε επεμβαίνω..τρέχω σε γιατρούς για να κάνω νέα προσπάθεια..ο επιμένων νικά δε λένε??

future όχι απλά ελαφριά η καρυδοπιτούλα ήταν γαμ...τη σε λέω..και το λέω εγώ που στα γλυκά δε το χω..βέβαια ούτε στα αλμυρά το χω..στα φαγητά κάτι κάνω αλλά μη φανταστείς και τίποτα τρελλό..στα κατεψυγμένα όμως τα πάω μια χαρά..βγάζεις ψήνεις τέλειωσες..μπαμ μπαμ

Σε λιγο καιρό ο αντρας σου θα σου ζητάει να του κάνεις τις συνταγες της future!!

κανεις επιπλέον εξετάσεις? Αλλάξες γιατρό?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και την προηγουμενη φορα πηρε αντιβιωση και ολα οκ και δεν μας ειχα ζητησει επαναληπτικη καλλιεργεια.

Εσεις εκτος απο καλλιεργεια εχετε κανει αλλες εξετασεις;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και την προηγουμενη φορα πηρε αντιβιωση και ολα οκ και δεν μας ειχα ζητησει επαναληπτικη καλλιεργεια.

Εσεις εκτος απο καλλιεργεια εχετε κανει αλλες εξετασεις;;;

Εμείς οχι. Αλλά ειχαμε καλή ποσοτητα. Η κινητικότητα ειχε θέμα!!

Τελικά ο άντρας σου ερχεται αυτή τη βδομ'αδα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημεραααααααα τη κανετε :?::?::?::?:

εμεις εδω καλα εξω εχει 2 βαθμους και ολα τα κεραμυδια ειναι ασπρα απο παχνη ειναι τελεια σαν να χιονισε (αμην και ποτε):tongue::tongue::tongue:

πηγα τα παιδια σχολειο τωρα θα κανω καφε η μπορει να παρω τηλ. τη γειτονισα να παω εκει:rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω τη να μαγειρεψω σημερα ειμαι αναμεσα σε 2 πρασορυζο η αρακα:confused::confused::confused::confused:

ioanna μου ευχαριστω πολυ και εσυ οτι επιθυμεις, ολα σου τα ονειρα να πραγματοποιηθουν.

Gemini μπραβο για τα αποτελεσματα ειδες που δεν χρειαζεται αγχος;;;

εγω δεν το σκεφτομουνα καθολου ειχα καλη εγκυμοσυνη δεν καταλαβα ποτε εμεινα ποτε γεννησα και δεν ειχα αγχος.

εγω και ο φυσικος μου κοσμος ενα πραγμα:D:D:D

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Σε λιγο καιρό ο αντρας σου θα σου ζητάει να του κάνεις τις συνταγες της future!!

κανεις επιπλέον εξετάσεις? Αλλάξες γιατρό?

καλημέρα, χθες μίλησα με την εμβρυολόγο για τα κατεψυγμένα που έχω και απο βδομάδα θα δω έναν άλλο γιατρό που ασχολείται με εξωσωματικές και μετά το δικό μου για να προγραμματίσουμε τη νέα μεταφορά..απο εξετάσεις δεν ξέρω τι θα μου δώσει να κάνω

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα τη κανετε :?::?::?::?:

εμεις εδω καλα εξω εχει 2 βαθμους και ολα τα κεραμυδια ειναι ασπρα απο παχνη ειναι τελεια σαν να χιονισε (αμην και ποτε):tongue::tongue::tongue:

πηγα τα παιδια σχολειο τωρα θα κανω καφε η μπορει να παρω τηλ. τη γειτονισα να παω εκει:rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω τη να μαγειρεψω σημερα ειμαι αναμεσα σε 2 πρασορυζο η αρακα:confused::confused::confused::confused:

ioanna μου ευχαριστω πολυ και εσυ οτι επιθυμεις, ολα σου τα ονειρα να πραγματοποιηθουν.

Gemini μπραβο για τα αποτελεσματα ειδες που δεν χρειαζεται αγχος;;;

εγω δεν το σκεφτομουνα καθολου ειχα καλη εγκυμοσυνη δεν καταλαβα ποτε εμεινα ποτε γεννησα και δεν ειχα αγχος.

εγω και ο φυσικος μου κοσμος ενα πραγμα:D:D:D

Καλημέρα!!!!!!

Χιονι?? Μια συννεφιά ζητάω η καημενούλα!!! Εδώ εχει πολύ καλό καιρό και απόλυτη ηλιοφάνεια.

Σηκώθηκα κι εκανα δουλίτσες (χαλαρά ομως) και εχω κι άλλες για να ειμαστε άνετοι αυριο πρωι με τον άντρα μου να πάμε για κανα καφεδάκι...Πήρα αερα, ειδατε?? Ηταν να μη βγω έξω!!

Καλύτερα η εγκυμοσύνη χωρίς άγχος. Αλλά πως το καταφέρενεις αυτό αν εχεις κάνει όοοοοολα αυτά που εχουμε κάνει??

καλημέρα, χθες μίλησα με την εμβρυολόγο για τα κατεψυγμένα που έχω και απο βδομάδα θα δω έναν άλλο γιατρό που ασχολείται με εξωσωματικές και μετά το δικό μου για να προγραμματίσουμε τη νέα μεταφορά..απο εξετάσεις δεν ξέρω τι θα μου δώσει να κάνω

Δηλ τη μεταφορά θα στην κάνει ο ιδιος ο γιατρός σου? Λογικά αφού ειναι στο κεντρο του τα καταψυγμένα δεν μπορείς να αλλάζεις γιατρούς!

Λες να ειναι Χριστουγεννιάτικο το σποράκι σου?? Μακάρι!:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Τώρα γύρισα,είχα πάει στην πολεοδομία για μια περαίωση διαδικασίας.Και δεν πρόκειται να ησυχάσω από μαστόρια.Έχω εδώ αυτόν που μου πέρασε το συναγερμό για να κάνει κάτι ρυθμίσεις και να συνδέσει τον κάτω όροφο και περιμένω και τον κουζινά (λέξη όμως έτσι;;;) για να μου αλλάξει κάτι πόρτες στην κουζίνα.Ελπίζω μετά,να ησυχάσω!!!!!!

Φαί σήμερα...θα τηγανίσω ψάρια.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!!!!Τώρα γύρισα,είχα πάει στην πολεοδομία για μια περαίωση διαδικασίας.Και δεν πρόκειται να ησυχάσω από μαστόρια.Έχω εδώ αυτόν που μου πέρασε το συναγερμό για να κάνει κάτι ρυθμίσεις και να συνδέσει τον κάτω όροφο και περιμένω και τον κουζινά (λέξη όμως έτσι;;;) για να μου αλλάξει κάτι πόρτες στην κουζίνα.Ελπίζω μετά,να ησυχάσω!!!!!!

Παιδί μου όλο εργασίες εισαι στο σπίτι!! Δε θα ηρεμήσεις ποτέ εσύ??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

συναγερμο ε και γω θελω, εχουνε ρημαξη ολο το χωριο μονο στη γειτονια μου μπηκανε 3 φορες αλλα δυστηχως εχω παλιο σπιτι και δεν εχει εγκατασταση για να σκαψω ολο το σπιτι αποκλειεται και οι ασυρματοι ειναι πανακριβοι.:(:(:(

Λεω να βαλω συρτες στις πορτες τουλαχιστων οταν ειμαστε μεσα να εχουμε καποια προστασια μη δω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου θα παθω εμφραγμα και εγκεφαλικο μαζι

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Παιδί μου όλο εργασίες εισαι στο σπίτι!! Δε θα ηρεμήσεις ποτέ εσύ??

Τι να κάνω γμτ!Είναι πράγματα που πρέπει να γίνουν,απλά έπεσαν μαζί τα μαστόρια.Εσύ τι έκανες με το τζάκι;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...