Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ααα και με έκραξε τρελλά για τα κιλά. Μου ειπε οτι ειμαι εντελώς εκτός προγραμματος με αυξηση 3-4 κιλών τον μήνα σε τόσο μικρούς μήνες...και οτι απο εδώ και στο εξής θα ανεβαίνουν ακομα πιο γρήγορα και να έχω το νου μου...:confused::confused:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν σήμερα δεν έκανα υπέρηχο γιατί την ερχόμενη εβδομάδα έχω την β'επιπέδου, και ως γνωστόν οι υπέρηχοι αυξάνουν την θερμοκρασία της μήτρας και δεν ειναι ό,τι καλύτερο για το μωρό.

Μιλησα με τον γιατρό μου, ακροάστηκε το μωρό, μου πήρε πίεση και με ψιλοεξέτασε και μετά μου ειπε να δούμε και τον β'επιπέδου και αν τα αποτελέσματά του είναι τόσο καλά όσο η αυχενική τότε δεν θα κάνω αμνιο. Ετσι συμπίπτουν οι απόψεις. Απλά πρεπει να την πάω αμέσως την εξέταση μόλις την κάνω να την δει για να μην χάνουμε χρόνο.

Όσο για την κρέμα...ναι πήρα την Salba Mama Uno...ο σύζυγος ειναι φαρμοκοποιός...δεν σας το έχω πει νομίζω ε; Ε στην αρχή δεν σας ήξερα καλά δεν τα έλεγα όλα :tongue::tongue: Επομένως ναι το έψαξα.

Ολα καλά λοιπόν!! Πότε ακριβως κανεις τη β' επιπέδου?? Αντε να ησυχάσεις κι εσύ!! Κάθε φορά που πας σου γράφει να κάνεις κι εξετάσεις??

Ωραία αρα το χεις ψάξει! Να πάρω αυτή δηλαδη...Καποτε ειχα πάρει μια άλλη αλλά ειναι φουλ parabens. Αυτό το συστατικό δε λένε οτι δεν κανει?? Βεβαια δεν ημουν 'εγκυος τοτε..τη βρηκα μπροστά μου και την πηρα! Τωρα δε θα τη χρησιμοποιήσω. φαντάζομαι αυτη που πηρες ειναι κατάλληλη για εγκυες...

Ααα και με έκραξε τρελλά για τα κιλά. Μου ειπε οτι ειμαι εντελώς εκτός προγραμματος με αυξηση 3-4 κιλών τον μήνα σε τόσο μικρούς μήνες...και οτι απο εδώ και στο εξής θα ανεβαίνουν ακομα πιο γρήγορα και να έχω το νου μου...:confused::confused:

Δεν ξέρω τι να σου πω... Αφού σε πειράζει κάνε λιγο κράτει οσο μπορείς... Αν και θα γινω κουραστική αν πω οτι αφού δεν εχεις προβλημα με το βαρος να μη σε νοιάζει????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραία αρα το χεις ψάξει! Να πάρω αυτή δηλαδη...Καποτε ειχα πάρει μια άλλη αλλά ειναι φουλ parabens. Αυτό το συστατικό δε λένε οτι δεν κανει?? Βεβαια δεν ημουν 'εγκυος τοτε..τη βρηκα μπροστά μου και την πηρα! Τωρα δε θα τη χρησιμοποιήσω. φαντάζομαι αυτη που πηρες ειναι κατάλληλη για εγκυες...

Ναι ειναι ειδική...για εγκύους. Η UNO είναι για εγκύους και η DUE ειναι αφου έχεις γεννησει. Μπαίνει κοιλιά και γλουτούς αυτή (η UNO) όχι στήθος...γενικά στήθος δεν κάνει λόγω αγγείων και γαλακτοφόρων αγγείων κλπ.

Β' επιπέδου κάνω την επόμενη Τετάρτη. Και όχι δεν μου γράφει εξετάσεις. Μόνη μου πήγα και έκανα αίματος (γενική) να δω σίδηρο και ασβέστιο και ειδα οτι έχουν πέσει λίγο και έτσι θα αυξήσω τον σίδηρο. Για το ασβέστιο θα πίνω Σουρωτή...δεν μου αρέσει αλλά ειναι τίγκα στο ασβέστιο.

A5K6p3.png

Ναι ειναι ειδική...για εγκύους. Η UNO είναι για εγκύους και η DUE ειναι αφου έχεις γεννησει. Μπαίνει κοιλιά και γλουτούς αυτή (η UNO) όχι στήθος...γενικά στήθος δεν κάνει λόγω αγγείων και γαλακτοφόρων αγγείων κλπ.

Β' επιπέδου κάνω την επόμενη Τετάρτη. Και όχι δεν μου γράφει εξετάσεις. Μόνη μου πήγα και έκανα αίματος (γενική) να δω σίδηρο και ασβέστιο και ειδα οτι έχουν πέσει λίγο και έτσι θα αυξήσω τον σίδηρο. Για το ασβέστιο θα πίνω Σουρωτή...δεν μου αρέσει αλλά ειναι τίγκα στο ασβέστιο.

Τιποτα δηλαδή για το στ'ηθος????? Κατάλαβα. Δε γινει ζέβρα.... Ηδη εχω ανέβει 1-2 νούμερα και ειναι κοκκινο και βαρύ. πάει για ραγάδες ολοταχώς!!

Μονη σου κάνεις τις εξετάσεις??? Δηλ δεν τον νοιάζει?? Σου χει δωσει σιδηρο και ασβεστιο και ειναι ήσυχος??

Η σουρωτή εχει ασβέστιο??????? Το ανθρακούχο νερό δε λες???

Σε μουρλανα στις ερωτήσεις αλλά θα τρελαθώ σημερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια καλημέρα!!

Ευτυχώς ουτε χθες βρυκολάκιασα το βράδυ! Λέτε να τελειωσε??? Μακάρι!

Ξυπνησα ομως νωρις γιατί εχω την αυχενική σήμερα.... Ευχομαι οταν γυρίσω να εχω καλά νέα. Αν και μεχρι τοτε το βλέπω να με τρωει το άγχος....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!

Ευτυχώς ουτε χθες βρυκολάκιασα το βράδυ! Λέτε να τελειωσε??? Μακάρι!

Ξυπνησα ομως νωρις γιατί εχω την αυχενική σήμερα.... Ευχομαι οταν γυρίσω να εχω καλά νέα. Αν και μεχρι τοτε το βλέπω να με τρωει το άγχος....

Καλημέραααα!!!!!!!!!Μην αγχώνεσαι καλέ για την αυχενική...όλα καλά θα πάνε!!

Τι ώρα θα πας;;

Χθες κουράστηκα πολύ!!!!!!!!Και κοιμήθηκα νωρίς.Σήμερα θέλω να κάνω δουλειές και επειδή φαί έχω λέω να κάνω ένα τυροκέικ που μου το ζητάει ο άντρας μου εδώ και καιρό.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέραααα!!!!!!!!!Μην αγχώνεσαι καλέ για την αυχενική...όλα καλά θα πάνε!!

Τι ώρα θα πας;;

Χθες κουράστηκα πολύ!!!!!!!!Και κοιμήθηκα νωρίς.Σήμερα θέλω να κάνω δουλειές και επειδή φαί έχω λέω να κάνω ένα τυροκέικ που μου το ζητάει ο άντρας μου εδώ και καιρό.

Τυροκέικ?? Ειναι αυτό που λένε αλμυρό κέικ ε??

Λοιπόν, μια χαρά η αυχενιική. Μεγαλώσανε κιολας!! Περιμένω και τα αποτελέσματα από το PappA την επόμενη εβδομάδα!

Πάει κι αυτό!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τυροκέικ?? Ειναι αυτό που λένε αλμυρό κέικ ε??

Λοιπόν, μαι χαρά η αυχενιική. Μεγαλώσανε κιολας!! Περιμένω και τα αποτελέσματα από το PappA την επόμενη εβδομάδα!

Πάει κι αυτό!!

Ωραία!!!Και οι υπόλοιπες εξετάσεις θα είναι καλές!

Ναι είναι μια ζύμη φουσκωτή και αφράτη σαν του κέικ,μόνο που έχει τυρί φέτα μέσα.Εύκολη,λίγα υλικά,γρήγορη!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωραία!!!Και οι υπόλοιπες εξετάσεις θα είναι καλές!

Ναι είναι μια ζύμη φουσκωτή και αφράτη σαν του κέικ,μόνο που έχει τυρί φέτα μέσα.Εύκολη,λίγα υλικά,γρήγορη!!!

Αντε masterchef! Πάλι μαγείρεμα!! Εγώ εχω μάθημα και νυστάζω να πω την αλήθεια. Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ λίγο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βρε κοριτσια εχω μια απορια-αγωνια.Εμας το προβλημα μας ειναι το σπερμα στην ποσοτητα οχι στην κινητικοτητα αλλα ειχε βρεθει και e.coli και εντεροκοκκος στην καλλιεργεια και ειχε παρει αντιβιωση ο αντρας μου.Δεν ξανακαναμε απο τοτε καλλιεργεια και περυσι απλα πριν την εξωσωματικη του ειχε ξαναδωσει αντιβιωση.Να ρωτησω τωρα αν ξαναβρεθουν στη νεα καλλιεργεια θα δοθει αντιβιωση;;;Η καινουρια γιατρος θελει νεο σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ;;;;

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ακομα.Gemini τα φιλια μου στην κοιλουμπα σου!!!χαχχααχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τιποτα δηλαδή για το στ'ηθος????? Κατάλαβα. Δε γινει ζέβρα.... Ηδη εχω ανέβει 1-2 νούμερα και ειναι κοκκινο και βαρύ. πάει για ραγάδες ολοταχώς!!

Μονη σου κάνεις τις εξετάσεις??? Δηλ δεν τον νοιάζει?? Σου χει δωσει σιδηρο και ασβεστιο και ειναι ήσυχος??

Η σουρωτή εχει ασβέστιο??????? Το ανθρακούχο νερό δε λες???

Σε μουρλανα στις ερωτήσεις αλλά θα τρελαθώ σημερα!!

Κάποιες κοπέλες βάζουν στο στήθος βαζελίνη. Επίσης υπάρχει ειδική κρέμα για το στήθος απλά δεν ειναι αυτή που βάζεις και στην κοιλιά. Εμένα μου έχει μεγαλώσει το στήθος αλλά οχι τραγικά...δηλ ακόμα το ίδιο νουμερο σουτιέν φοράω...και ετσι δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.

Κοιτα ο γιατρός μου ειναι κατά των φαρμάκων, των πολλών υπερήχων και γενικά του "φορτώματος" του οργανισμού. Μου δίνει μόνο σίδηρο και φολικό οξυ. Ουτε ασβέστιο δεν μου δίνει, ουτε εξετάσεις μου ζηταει. Εγώ απλά έκανα μόνη μου για να δω τα επίπεδα...ειδα οτι έχει πέσει ο αιματοκρίτης και λίγο το ασβέστιο (λογικά) και μου ειπε να ανεβάσω λίγο το σιδηρο. Ασβέστιο όπως ειπα δεν μου δίνει, μου ειπε οτι παίρνω από τροφές και νερό και δεν χρειάζεται επιπλεόν. Εγώ απλά εχω έναν γνωστό χημικό στην Σουρωτή και μου ειπε οτι ειναι τίγκα στο ασβέστιο....και ναι κοίταξα και τα συστατικά και όντως είναι. Εχει περισσότερο ασβέστιο από όλα τα ανθρακούχα νερά. Και αν και δεν μου αρέσει το ανθρακούχο ειναι μια εύκολη πηγή ασβεστίου.

A5K6p3.png

Geminaki μπράβο για την αυχενική..αντε είδες και τα διδυμάκια σου.;)

Futuraki πολυ μαγειρική βρε κορίτσι...μπράβο σου.

Tina 29 αντιβίωση θα πάρει ούτως ή άλλως ο σύζυγος για μερικές μέρες πριν την εξωσωματική (όλοι παίρνουν για κάποιες ημέρες προληπτικά). Τώρα λογικά αν του βρουν κάτι στην καλλιέργεια...μπορεί ναι να καθυστερήσει η εξωσωματική ναι. Αλλά μην αγχώνεσαι...να σκέφτεσαι οτι με κάποιον τρόπο το συμπαν συνομωτεί ώστε να γίνει το καλύτερο κι ας μην το καταλαβαίνουμε πάντα.

A5K6p3.png

Βρε κοριτσια εχω μια απορια-αγωνια.Εμας το προβλημα μας ειναι το σπερμα στην ποσοτητα οχι στην κινητικοτητα αλλα ειχε βρεθει και e.coli και εντεροκοκκος στην καλλιεργεια και ειχε παρει αντιβιωση ο αντρας μου.Δεν ξανακαναμε απο τοτε καλλιεργεια και περυσι απλα πριν την εξωσωματικη του ειχε ξαναδωσει αντιβιωση.Να ρωτησω τωρα αν ξαναβρεθουν στη νεα καλλιεργεια θα δοθει αντιβιωση;;;Η καινουρια γιατρος θελει νεο σπερμοδιαγραμμα και καλλιεργεια.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ;;;;

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω ακομα.Gemini τα φιλια μου στην κοιλουμπα σου!!!χαχχααχα!

Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω γιατί εμένα δεν πήρε αντιβιωση (ειχαμε κάνει καλλιέργεια και ηταν οκ) ομως φαντάζομαι καλύτερα να ειστε πιο σίγουροι για το σπέρμα. Ο άντρας σου τελικά θα ερθει τωρα?? Μεχρι πότε θα κάτσει??

Ναι μια χαρα η αυχενική! Ευτυχώς!

Κάποιες κοπέλες βάζουν στο στήθος βαζελίνη. Επίσης υπάρχει ειδική κρέμα για το στήθος απλά δεν ειναι αυτή που βάζεις και στην κοιλιά. Εμένα μου έχει μεγαλώσει το στήθος αλλά οχι τραγικά...δηλ ακόμα το ίδιο νουμερο σουτιέν φοράω...και ετσι δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.

Κοιτα ο γιατρός μου ειναι κατά των φαρμάκων, των πολλών υπερήχων και γενικά του "φορτώματος" του οργανισμού. Μου δίνει μόνο σίδηρο και φολικό οξυ. Ουτε ασβέστιο δεν μου δίνει, ουτε εξετάσεις μου ζηταει. Εγώ απλά έκανα μόνη μου για να δω τα επίπεδα...ειδα οτι έχει πέσει ο αιματοκρίτης και λίγο το ασβέστιο (λογικά) και μου ειπε να ανεβάσω λίγο το σιδηρο. Ασβέστιο όπως ειπα δεν μου δίνει, μου ειπε οτι παίρνω από τροφές και νερό και δεν χρειάζεται επιπλεόν. Εγώ απλά εχω έναν γνωστό χημικό στην Σουρωτή και μου ειπε οτι ειναι τίγκα στο ασβέστιο....και ναι κοίταξα και τα συστατικά και όντως είναι. Εχει περισσότερο ασβέστιο από όλα τα ανθρακούχα νερά. Και αν και δεν μου αρέσει το ανθρακούχο ειναι μια εύκολη πηγή ασβεστίου.

Ωραία δηλ να πάω σε κανα φαρμακείο να ζητήσω ειδική για το στηθος?? Κοιτα, θεωρώ χειρότερες τις ραγάδες στην κοιλιά παρά στο στηθος. Απλά μιλάμε οτι ειμαι σαν την αγελαδίτσα τη Milka!! xaxaaxa(κανένα σχολιο, please!!) Και ειναι πολύ κοκκινο, αφου η μαμά μου λέει να το δειξω στον γιατρό αλλά εγώ αρνούμαι. Και το φοβάμαι οτι θα θελει λογικά μια ενυδάτωση. Από την άλλη λογω κληρονομικότητας καρκινου μαστού σε μικρή ηλικία φοβάμαι να βάζω "σκευάσματα". Θα δω μηπως βρω αμυγαλέλαιο και βάζω και ο,τι κάνει....

Οκ για το ασβέστιο, δεν το ξερα! Κι εμενα ακόμα τιποτα δε μου εχει δώσει... Θα δούμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma όντως η σουρωτή έχει πολύ ασβέστιο αλλά έχει επίσης και βενζοικό νάτριο(συντηρητικό) προτείνω γαλακτοκομικά να τρως καλύτερα

gemini όλα καλά στην αυχενική σου βρε, άντε μπράβο..κάπου διάβασα πως αγχωνόσουνα πάλι (παλιά αξέχαστη τέχνη έτσι!)

future η καρυδόπιτα σου έκανε θραύση λέμεεεεε

tina29 και ο δικός μου άντρας πριν δώσει σπέρμα πήρε αντιβίωση προληπτικά όπως και εγώ επίσης

fraoulitsa χρόνια πολλά για προχθές που χες γενέθλια και δε σου τα χα πει

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...