Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Νόμιζα ότι είναι ολόκληρο το κοτόπουλο.Αν είναι έτσι προλαβαίνεις άνετα.Να πας...να πας...μόνο στο φαρμακείο θα πηγαίνεις;;;:tongue:

χαχαχα!!! θα περάσω βέβαια κι από ενα φαρμακείο για να μην ξεχνιόμαστε:tongue:

Κάτσε να την παρω τηλ και θα σου πω....

edit: το κανονισα!!!!!!!!!!! Καφε εχω να πάω έξω από 26/09 στην αναμονή της χοριακής! Πάω να ετοιμαστώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα!!! θα περάσω βέβαια κι από ενα φαρμακείο για να μην ξεχνιόμαστε:tongue:

Κάτσε να την παρω τηλ και θα σου πω....

edit: το κανονισα!!!!!!!!!!! Καφε εχω να πάω έξω από 26/09 στην αναμονή της χοριακής! Πάω να ετοιμαστώ!

Καλά να περάσεις!!!!!!!!!

Εγώ σε λίγο σβήνω το γλυκό,θα είναι έτοιμο και θα κάνω το φαί μου!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημεραααααα τη κανετε;;;;

δεν σας προλαβαινω. ωραιο το κοτοπουλακι οπως και να το κανεις.

δεν τρωμε γλυκα κουταλιου ουτε μαρμελαδες εγω τσακιζω οτι ειναι σοκολατα μονο.

χαρα στο κουραγιο σου 8 κιλα ειναι παρα πολλα ουτε ζαχαροπλαστειο να ειχες!!!!!

τελικα δεν πηγα για ψωνια ηπια καφε με τη γειτονισα 2 ωρες περασαν χωρις να το καταλαβω, φαγητο εχω απο χθες οποτε ειμαι χαλαρη μονο σημαζεμα ειχα.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

καλημεραααααα τη κανετε;;;;

δεν σας προλαβαινω. ωραιο το κοτοπουλακι οπως και να το κανεις.

δεν τρωμε γλυκα κουταλιου ουτε μαρμελαδες εγω τσακιζω οτι ειναι σοκολατα μονο.

χαρα στο κουραγιο σου 8 κιλα ειναι παρα πολλα ουτε ζαχαροπλαστειο να ειχες!!!!!

τελικα δεν πηγα για ψωνια ηπια καφε με τη γειτονισα 2 ωρες περασαν χωρις να το καταλαβω, φαγητο εχω απο χθες οποτε ειμαι χαλαρη μονο σημαζεμα ειχα.

Το δύσκολο στο κυδώνι είναι να τα καθαρίσεις.Μετά είναι εύκολο και γίνεται γρήγορα.Μας αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού και οι μαρμελάδες.και αφού φέτος είχαμε αρκετή παραγωγή από κυδώνια...έπραξα ανάλογα.Πέρυσι δεν είχε,με το ζόρι είχα κάνει 2 κιλά!!!

Δεν αντέχω την πολύ σοκολάτα,πιο πολύ τα ανάμικτα γλυκά μου αρέσουν ή σκέτα άσπρα!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια μου γύρισα!!! Αχ πέρασα πολύυυυυυυ ωραία!!!!!! Ειδα και κοσμο!!:tongue: Και να φανταστείτε πριν φυγω απ το σπίτι βαριόμουν λίγο και το σκεφόμουνα! Ε ρε αμα μάθεις στο μεσα...μουχλιάζεις:tongue::tongue:

Πηγα και Ζαρα και πηρα ενα τζινακι κι ενα παντελονοκολάν! Πιστεύω να με βγάλουν μεχρι τα Χριστούγεννα, τα πηρα κάπως μπολικα...

Δε γινόταν άλλο, αφού και για καφε πηγα σαν το λέτσο με τις φόρμες!:tongue:

fraoulitsa δεν πειράζει πας αύριο για ψωνια!!

Futuraki εντ'αξει το κυδώνι? Τέλος?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γύρισα!!! Αχ πέρασα πολύυυυυυυ ωραία!!!!!! Ειδα και κοσμο!!:tongue: Και να φανταστείτε πριν φυγω απ το σπίτι βαριόμουν λίγο και το σκεφόμουνα! Ε ρε αμα μάθεις στο μεσα...μουχλιάζεις:tongue::tongue:

Πηγα και Ζαρα και πηρα ενα τζινακι κι ενα παντελονοκολάν! Πιστεύω να με βγάλουν μεχρι τα Χριστούγεννα, τα πηρα κάπως μπολικα...

Δε γινόταν άλλο, αφού και για καφε πηγα σαν το λέτσο με τις φόρμες!:tongue:

fraoulitsa δεν πειράζει πας αύριο για ψωνια!!

Futuraki εντ'αξει το κυδώνι? Τέλος?

Είδες;;Να βγαίνεις πιο συχνά!!!!

Όχι καλέ τι τέλος;;Τέλος για σήμερα...τα 2 κιλά!Χρειάζομαι βάζα,οπότε τα υπόλοιπα 2 κιλά άλλη μέρα!!Περιμένω τον άντρα μου για να φάμε και θα μου φέρουν άλλο ένα τόνο ξύλα σε λίγο οπότε μετά το φαί...δουλειά!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Είδες;;Να βγαίνεις πιο συχνά!!!!

Όχι καλέ τι τέλος;;Τέλος για σήμερα...τα 2 κιλά!Χρειάζομαι βάζα,οπότε τα υπόλοιπα 2 κιλά άλλη μέρα!!Περιμένω τον άντρα μου για να φάμε και θα μου φέρουν άλλο ένα τόνο ξύλα σε λίγο οπότε μετά το φαί...δουλειά!!!!!!!!!!

Πω πω και θα πρεπει μετά να τα ποστιάσετε??? (καταλαβάινεις τη λέξη ή τη λέμε μονο εμείς:confused::confused:)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πω πω και θα πρεπει μετά να τα ποστιάσετε??? (καταλαβάινεις τη λέξη ή τη λέμε μονο εμείς:confused::confused:)

Την καταλαβαίνω την λέξη,αν και εμείς δεν την χρησιμοποιούμε...λέμε στιβιάξουμε.Και ναι αφού μου τα φέρουν...είχαμε πει 2-2:30,πήγε 4 και ακόμη, μετά θα πρέπει να τα ποστιάσουμε-στιβιάξουμε!!!!!!!ΑΑΑΑ!!!...και πρέπει πρώτα να βγάλω τα παλιά,γιατί ο προηγούμενος τόνος δεν τελείωσε,να βάλω τα καινούργια πρώτα και....ξανά τα παλιά!!!!!!!!!!!!!ΕΕΕΕ....ρε γλέντια!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Την καταλαβαίνω την λέξη,αν και εμείς δεν την χρησιμοποιούμε...λέμε στιβιάξουμε.Και ναι αφού μου τα φέρουν...είχαμε πει 2-2:30,πήγε 4 και ακόμη, μετά θα πρέπει να τα ποστιάσουμε-στιβιάξουμε!!!!!!!ΑΑΑΑ!!!...και πρέπει πρώτα να βγάλω τα παλιά,γιατί ο προηγούμενος τόνος δεν τελείωσε,να βάλω τα καινούργια πρώτα και....ξανά τα παλιά!!!!!!!!!!!!!ΕΕΕΕ....ρε γλέντια!!!!!!!!!

Α καλά!!!! Καλό κουράγιο!!

Εμένα παίζει να ερθει μια ξαδερφη μου για καφέ...Πολύς καφές επεσε σήμερα!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας και απο εμένα.

Τρελλαίνομαι για κυδώνι...αλλά τρέλλα μιλάμε. Μου έφερε δυο βάζα απο το χωριό ο άντρας μου, εφαγα μερικές κουταλιές, τα έκλεισα και τα κοιτάω...μμμμμμμμ.

Χθες πήγαμε και είδαμε ένα σπίτι...σε καλή τιμή (για αγορά ήταν). Αλλά το σπίτι ήταν έτσι κι έτσι. Για ενοίκιο θα πηγαινα με τα χίλια...αλλά για αγορά...ειχε ατέλειες. Δυστυχώς δεν το νοικιάζουν. Αντε πάλι το ψάξιμο...και τελειωμό δεν έχουμε.

Κατά τα άλλα θα πάω στον γιατρό σε λίγο. Αλλά αποφάσισα. Μίλησα με τον γιατρό που ίσως σας έχω πει που ειναι συγγενής και είναι ανοσολόγος παθολογοανατόμος ειδικευμένος στους παράγοντες υπογονιμότητας και μου ειπε να κάνω ό,τι ειπε ο γιατρός του υπέρηχου. Μου ειπε οτι ο άνθρωπος ειναι κορυφαίος στον κόσμο και αυτή ειναι η δουλειά του και να κάνω ό,τι λέει εκείνος. Επομένως το θέμα της αυχενικής έλαβε τέλος.

Νιώθω βαριά...όχι φουσκωμένη...βαριά. Σαν να αντιλαμβάνομαι οτι κουβαλάω τα κιλά που πήρα. Ειναι περίεργο συναίσθημα. Ξεκίνησα και κρέμα για τις ραγάδες της κοιλιάς...(περίεργο μου φαίνεται ακόμα και τώρα η κοιλιά μου). Γενικά κάνω όλο και περισσότερα πράγματα που θυμίζουν οτι ειμαι έγκυος. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ειλικρινά δεν έχω εντελώς μπει στο κλίμα. Ίσως προχωρώντας ο καιρός...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα.

Χθες πήγαμε και είδαμε ένα σπίτι...σε καλή τιμή (για αγορά ήταν). Αλλά το σπίτι ήταν έτσι κι έτσι. Για ενοίκιο θα πηγαινα με τα χίλια...αλλά για αγορά...ειχε ατέλειες. Δυστυχώς δεν το νοικιάζουν. Αντε πάλι το ψάξιμο...και τελειωμό δεν έχουμε.

Κατά τα άλλα θα πάω στον γιατρό σε λίγο. Αλλά αποφάσισα. Μίλησα με τον γιατρό που ίσως σας έχω πει που ειναι συγγενής και είναι ανοσολόγος παθολογοανατόμος ειδικευμένος στους παράγοντες υπογονιμότητας και μου ειπε να κάνω ό,τι ειπε ο γιατρός του υπέρηχου. Μου ειπε οτι ο άνθρωπος ειναι κορυφαίος στον κόσμο και αυτή ειναι η δουλειά του και να κάνω ό,τι λέει εκείνος. Επομένως το θέμα της αυχενικής έλαβε τέλος.

Νιώθω βαριά...όχι φουσκωμένη...βαριά. Σαν να αντιλαμβάνομαι οτι κουβαλάω τα κιλά που πήρα. Ειναι περίεργο συναίσθημα. Ξεκίνησα και κρέμα για τις ραγάδες της κοιλιάς...(περίεργο μου φαίνεται ακόμα και τώρα η κοιλιά μου). Γενικά κάνω όλο και περισσότερα πράγματα που θυμίζουν οτι ειμαι έγκυος. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ειλικρινά δεν έχω εντελώς μπει στο κλίμα. Ίσως προχωρώντας ο καιρός...

Για το σπίτι αφού ειναι για αγορά πρέπει να το κοιτάξετε απ ολες τις πλευρές. Να ειναι κάτι που σας καλύπτει πλήρως. Το εχετε σκεφτεί ομως σας συμφέρει η αγορά. Νομίζω οτι πλέον με τοση φορολογία ισως ειναι καλύτερο να εισαι σε ενοίκιο σε σπίτια που κάθε φορά θα ειναι συγχρονα και πάντα συμφωνα με τις δυνάμεις και τις ανάγκες της οικογένειας...

Ωραια οπότε αποφάσισες και για την άμνιο. Μια χαρά τωρα χωρίς αγχος να απολάυσεις τις στιγμές και τον υπέρηχο σήμερα!!

Λογικό ειναι ν αρχισεις να βαραίνεις τωρα! Εισαι στα μισα καλέ!!!!!! Μπράβο!! Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς ποτέ...γι αυτό και το σοκ με τον ερχομό του μωρού!:tongue:

Ασχετο, ποια κρέμα πήρες?? Το έψαξες??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ο γιατρος ειναι λιγο στο κοσμο του ειναι σε δημοσιο και πρεπει να κανεις ταμα για να τον βρεις..ευτυχως πηγα χτες στην γυναικολογο μου κ μου εξηγησε οτι ειναι φυσιολογικο τα σκαμπανεβασματα αλλα οχι με τοσες πολλες ενεσεις που εχω κανει αν και την δευτερα δεν εχει πεσει δυστυχως θα αναγκαστει να με διακοψει..ελπιζω να μην τ κανει...!εκανα και υπερηχο και εχω μπολικα αυγουλακια αλλα δεν εχουν μικρυνει δυστυχως ακομα..ειναι μεγαλα..

μην λετε για γλυκα μου χει πει να μην τρωω να μην παρω κιλα και να χασω και αλλα αλλα τρελαινομαι για σοκολατακια !

ο γιατρος ειναι λιγο στο κοσμο του ειναι σε δημοσιο και πρεπει να κανεις ταμα για να τον βρεις..ευτυχως πηγα χτες στην γυναικολογο μου κ μου εξηγησε οτι ειναι φυσιολογικο τα σκαμπανεβασματα αλλα οχι με τοσες πολλες ενεσεις που εχω κανει αν και την δευτερα δεν εχει πεσει δυστυχως θα αναγκαστει να με διακοψει..ελπιζω να μην τ κανει...!εκανα και υπερηχο και εχω μπολικα αυγουλακια αλλα δεν εχουν μικρυνει δυστυχως ακομα..ειναι μεγαλα..

μην λετε για γλυκα μου χει πει να μην τρωω να μην παρω κιλα και να χασω και αλλα αλλα τρελαινομαι για σοκολατακια !

Τι να σου πω...ευχομαι να πάνε ολα καλά....

καλέ πολύ φαγητό έπεσε εδώ μέσα! μήπως να αλλάξουμε την ονομασία του καφέ??

Και πως να το λέμε δηλαδή?? Εμείς λέμε αλλά ΑΛΛΟΙ φτιάχνουν καρυδόπιτες!! γκουχ γκουχ!!!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Για το σπίτι αφού ειναι για αγορά πρέπει να το κοιτάξετε απ ολες τις πλευρές. Να ειναι κάτι που σας καλύπτει πλήρως. Το εχετε σκεφτεί ομως σας συμφέρει η αγορά. Νομίζω οτι πλέον με τοση φορολογία ισως ειναι καλύτερο να εισαι σε ενοίκιο σε σπίτια που κάθε φορά θα ειναι συγχρονα και πάντα συμφωνα με τις δυνάμεις και τις ανάγκες της οικογένειας...

Ασχετο, ποια κρέμα πήρες?? Το έψαξες??

Λοιπόν σήμερα δεν έκανα υπέρηχο γιατί την ερχόμενη εβδομάδα έχω την β'επιπέδου, και ως γνωστόν οι υπέρηχοι αυξάνουν την θερμοκρασία της μήτρας και δεν ειναι ό,τι καλύτερο για το μωρό.

Μιλησα με τον γιατρό μου, ακροάστηκε το μωρό, μου πήρε πίεση και με ψιλοεξέτασε και μετά μου ειπε να δούμε και τον β'επιπέδου και αν τα αποτελέσματά του είναι τόσο καλά όσο η αυχενική τότε δεν θα κάνω αμνιο. Ετσι συμπίπτουν οι απόψεις. Απλά πρεπει να την πάω αμέσως την εξέταση μόλις την κάνω να την δει για να μην χάνουμε χρόνο.

Όσο για την κρέμα...ναι πήρα την Salba Mama Uno...ο σύζυγος ειναι φαρμοκοποιός...δεν σας το έχω πει νομίζω ε; Ε στην αρχή δεν σας ήξερα καλά δεν τα έλεγα όλα :tongue::tongue: Επομένως ναι το έψαξα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...