Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Χα!Εγώ το παστίτσιο το κάνω πιο καλό από τη μαμά μου(το παραδέχεται και η ίδια).Βάζω όμως τριμμένο κασέρι στις στρώσεις από τα μακαρόνια,συνήθως ρεγκάτο!!!Και οπωσδήποτε κρασί στον κιμά!!Και την μπεσαμέλ δεν την κάνω ποτέ με βούτυρο αλλά με λάδι!!Αυτά είναι τα μυστικά μου για το παστίτσιο!!!!!!:tongue::tongue:

εγω στον κιμα βαζω μανιταρια, πορτοκαλι, κιτρινη, πρασινη πιπερια, κερατο, φλωρινης, λιγο κυμινο και φρεσκοτρυμενα πιπερια απ'ολα τα χρωματα. μπεσαμελ παιρνω γιωτης και βαζω μοσχοκαρυδο και τρυμενο τυρι φετα.

ειναι πολλα:?::?::?:

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω στον κιμα βαζω μανιταρια, πορτοκαλι, κιτρινη, πρασινη πιπερια, κερατο, φλωρινης, λιγο κυμινο και φρεσκοτρυμενα πιπερια απ'ολα τα χρωματα. μπεσαμελ παιρνω γιωτης και βαζω μοσχοκαρυδο και τρυμενο τυρι φετα.

Μανιτάρια δεν θα έβαζα εγώ,αλλά πιπεριές ναι γιατί όχι;

Μπεσαμέλ δεν παίρνω ποτέ έτοιμη,δεν μου αρέσει,κάνω μόνη μου.Αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη και γούστο.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Υπερπαραγωγή ο κιμάς!!! Γενικά οι πιπεριές μ αρεσουν και τις βάζω στις σάλτσες αλλα δεν ξέρω σε βαρυ φαγητό πως θα ναι για το στομαχι δηλαδη. Νοστιμο θα ναι σιγουρο!

Κι εγώ τη φοβόμουν τη μπεσαμέλ αλλά δεν ειναι τιποτα να φτιάξεις δική σου. Και η γιωτης βέβαια μια χαρά ειναι. Δεν ειμαι σιγουρη οτι αν δε μου πεις θα την ξεχωρίσω. Εννοείται με μοσχοκάρυδο;) Μιαμ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

οι πιπεριες μας αρεσουνε πολυ τις βαζω σε πολλα φαγητα και πιτες.

για τη μπεσαμελ οσες φορες προσπαθησα εγινε χαλια:-(:sad: οποτε καλη και η ετοιμη.

πως περασατε το απογευμα;;;; εγω δεν εκανα τιποτα εκατσα σπιτι. τον καφε και τα τσιγαρα μου διπλα στο τζακι πολυ χαλαρα..:wink:;-):wink:

αυριο λεω να παω για ψωνια εχουμε ενα κινεζικο κοντα και εχει καλλες τιμες. θελω να παρω μαλλινα μπλουζακια η μπλουζοφορεματα θα δω τη θα εχει...

οι πιπεριες μας αρεσουνε πολυ τις βαζω σε πολλα φαγητα και πιτες.

για τη μπεσαμελ οσες φορες προσπαθησα εγινε χαλια:-(:sad: οποτε καλη και η ετοιμη.

πως περασατε το απογευμα;;;; εγω δεν εκανα τιποτα εκατσα σπιτι. τον καφε και τα τσιγαρα μου διπλα στο τζακι πολυ χαλαρα..:wink:;-):wink:

αυριο λεω να παω για ψωνια εχουμε ενα κινεζικο κοντα και εχει καλλες τιμες. θελω να παρω μαλλινα μπλουζακια η μπλουζοφορεματα θα δω τη θα εχει...

ααααχχχχχ!!!!!!! Μην τα λες αυτά δυνατά!:tongue:

Σημερα ειχα μάθημα το απόγευμα και τωρα βλέπουμε Λαζόπουλο. Αυριο δεν ξέρω τι θα κάνω...Μπορεί να πάω στην κουμπαρα μου το πρωι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κι'εγω Λαζοπουλο βλεπω ειναι σκετη απολαυση

του παει το ριγε..........

Ειπε καμια τη λεξη χαλβα??ΧΑΛΒΑΑΑΑ!!!

οχι,ρε παιδια!!μη μου το καντε αυτο!!τωρα θελω γλυκο..και ξερετε ποτε θα ξαναφαω?την ανοιξη παλι!!!πω,πω..

Με καταστρεψατε με την ιδεα του χαλβα..

τωρα ξερω τι θα δω για ονειρο αποψε..:tongue::tongue:

Εγώ παντως την καριόκα μιας συναδέλφου που είχε γενέθλια την έφαγα το πρωι. Μια όμως...το μεσημέρι που ξαναπροσφερε δεν έφαγα. Γενικά γλυκά αν μου τύχει τρώω, να αγοράσω δεν πάω αλλά αν τα φερουν μπροστά μου..9 φορές στις 10 τα τρώω...εξ ου και τα κιλα στην ανηφόρα..

Αυριο πάω για το γνωστό κράξιμο του γιατρου...θα του φυγουν τα μαλλιά με τα κιλά. Υποτίθεται οτι θα έπαιρνα λιγότερα απο τον προηγουμενο μήνα...πήρα τα ίδια και χειρότερα...

A5K6p3.png

Εγώ τον κιμά τον σβήνω με λίγο κονιάκ...όχι με κρασί...το έχετε δοκιμάσει; Δίνει ωραία γεύση και ακομα καλύτερο άρωμα.

Όπως και τις άσπρες σάλτσες (πχ νουά στην κατσαρόλα) τα σβήνω με λίγο ουϊσκι...αν δεν το έχετε δοκιμάσει...δοκιμάστε το. Κάνει την διαφορά.

A5K6p3.png

Εγώ τον κιμά τον σβήνω με λίγο κονιάκ...όχι με κρασί...το έχετε δοκιμάσει; Δίνει ωραία γεύση και ακομα καλύτερο άρωμα.

Όπως και τις άσπρες σάλτσες (πχ νουά στην κατσαρόλα) τα σβήνω με λίγο ουϊσκι...αν δεν το έχετε δοκιμάσει...δοκιμάστε το. Κάνει την διαφορά.

Σωστήηηηηη!!!!!!!!!!!Σου βγάζω το καπέλο!!!!!!

Το κάνω και εγώ αλλά όχι σε βαριά φαγητά.Στη γέμιση για την κότα ή την γαλοπούλα, ναι σβήνω με κονιάκ.Δίνει πραγματικά άλλη γεύση!!!!!!

Μπράβοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Τι μου κάνετε;;;Κρύο και σήμερα.

Χθες μου έφεραν και άλλα κυδώνια οπότε σήμερα πρέπει να κάνω πάαααλι γλυκό και λίγη μαρμελάδα.Από φαί...όχι δεν θα κάνω παστίτσιο...θα κάνω λαχανόρυζο!!!Έχω και πιπεριές τουρσί που τις έκανα εγώ...μια χαρά θα είναι!!!!!!!μιαμ!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!!!!!! Και σήμερα δεν ξυπνησα το βράδυ!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!

Ειπε καμια τη λεξη χαλβα??ΧΑΛΒΑΑΑΑ!!!

οχι,ρε παιδια!!μη μου το καντε αυτο!!τωρα θελω γλυκο..και ξερετε ποτε θα ξαναφαω?την ανοιξη παλι!!!πω,πω..

Με καταστρεψατε με την ιδεα του χαλβα..

τωρα ξερω τι θα δω για ονειρο αποψε..:tongue::tongue:

Τελικά τι ειδες στον υπνο σου??? Σε κυνήγαγε ο χαλβάς να τον φάς?? χαχαχα

Εγώ παντως την καριόκα μιας συναδέλφου που είχε γενέθλια την έφαγα το πρωι. Μια όμως...το μεσημέρι που ξαναπροσφερε δεν έφαγα. Γενικά γλυκά αν μου τύχει τρώω, να αγοράσω δεν πάω αλλά αν τα φερουν μπροστά μου..9 φορές στις 10 τα τρώω...εξ ου και τα κιλα στην ανηφόρα..

Αυριο πάω για το γνωστό κράξιμο του γιατρου...θα του φυγουν τα μαλλιά με τα κιλά. Υποτίθεται οτι θα έπαιρνα λιγότερα απο τον προηγουμενο μήνα...πήρα τα ίδια και χειρότερα...

Κι εγώ πλέον κεράσματα τρωω. Αν ειναι μικρό οκ. Αν ειναι μεγάλο, θα φάω μια κουταλιά. Τα Χριστούγεννα φοβάμαι ομως... Εχω πει β'εβαια οτι σε ολη τη διάρκεια των γιορτών θα φάω μονο ενα σοκολατένιο τσουρέκι (αλλά όλο!:tongue:), ε και κανα μικρό κέρασμα! Για να δουμε! Θα χω και τον καινουριο γιατρό τοτε, τον Χιτλερ νο 2 που λες κι εσύ:tongue::tongue:

Αστον γιατρό να λέει, σκασίλα σου!! Κι αυτες που παίρνουν 25 κιλά στην εγκυμοσύνη δεν τους εχει πει κανας γιατρός να τα πάρουν!

Χμμ αυτό το κανω σε μια συνταγη σουφλε με τυρια μπέικον μανιτάρια τορτελίνι και γινεται πολύ ωραίο!! Δεν το χα σκεφτεί να το κάνω και άλλου!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Τι μου κάνετε;;;Κρύο και σήμερα.

Χθες μου έφεραν και άλλα κυδώνια οπότε σήμερα πρέπει να κάνω πάαααλι γλυκό και λίγη μαρμελάδα.Από φαί...όχι δεν θα κάνω παστίτσιο...θα κάνω λαχανόρυζο!!!Έχω και πιπεριές τουρσί που τις έκανα εγώ...μια χαρά θα είναι!!!!!!!μιαμ!!!!!!!!!

Καλά ποσο γλυκό κυδώνι θα φτιάξεις?? Το καταναλώνετε ή το δίνεις κιολας?

Λαχανορυζο δεν εχω δοκιμάσει ποτε αν και νοίμίζω θα μ αρεσει!! Βεβαια τωρα στην εγκυμοσύνη 2-3 φορες που εφαγα λάχανο με φουσκωσε πάρα πολύ και τωρα το αποφεύγω.... Και πρασόρυζο θα θελα να δοκιμάσω!

Εγω κοτοπουλάκι θα κάνω ψητό με ρυζάκι. Σκέφτομαι μηπως πάω και για καφέ με μια φίλη...θα δω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!! Και σήμερα δεν ξυπνησα το βράδυ!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!

Τελικά τι ειδες στον υπνο σου??? Σε κυνήγαγε ο χαλβάς να τον φάς?? χαχαχα

Κι εγώ πλέον κεράσματα τρωω. Αν ειναι μικρό οκ. Αν ειναι μεγάλο, θα φάω μια κουταλιά. Τα Χριστούγεννα φοβάμαι ομως... Εχω πει β'εβαια οτι σε ολη τη διάρκεια των γιορτών θα φάω μονο ενα σοκολατένιο τσουρέκι (αλλά όλο!:tongue:), ε και κανα μικρό κέρασμα! Για να δουμε! Θα χω και τον καινουριο γιατρό τοτε, τον Χιτλερ νο 2 που λες κι εσύ:tongue::tongue:

Αστον γιατρό να λέει, σκασίλα σου!! Κι αυτες που παίρνουν 25 κιλά στην εγκυμοσύνη δεν τους εχει πει κανας γιατρός να τα πάρουν!

Χμμ αυτό το κανω σε μια συνταγη σουφλε με τυρια μπέικον μανιτάρια τορτελίνι και γινεται πολύ ωραίο!! Δεν το χα σκεφτεί να το κάνω και άλλου!!

Καλά ποσο γλυκό κυδώνι θα φτιάξεις?? Το καταναλώνετε ή το δίνεις κιολας?

Λαχανορυζο δεν εχω δοκιμάσει ποτε αν και νοίμίζω θα μ αρεσει!! Βεβαια τωρα στην εγκυμοσύνη 2-3 φορες που εφαγα λάχανο με φουσκωσε πάρα πολύ και τωρα το αποφεύγω.... Και πρασόρυζο θα θελα να δοκιμάσω!

Εγω κοτοπουλάκι θα κάνω ψητό με ρυζάκι. Σκέφτομαι μηπως πάω και για καφέ με μια φίλη...θα δω!!

Καλημέρα!!!

Έχω κάνει μέχρι τώρα 4 κιλά γλυκό και υπολογίζω ότι θα κάνω άλλα 4!!Θα δώσω στην νύφη μου και στην κουνιάδα μου που δεν ξέρουν να κάνουν και θα πάω ένα βάζο και στην πεθερά μου.Το υπόλοιπο το τρώμε,κερνάμε,κάνω πάστα φλώρα.Σε ένα χρόνο ,πίστεψε με θα τελειώσει!!!!!!

Προλαβαίνεις να πας για καφέ και να ψήσεις το κοτόπουλο;Πρέπει να το βάλεις από τώρα

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!

Έχω κάνει μέχρι τώρα 4 κιλά γλυκό και υπολογίζω ότι θα κάνω άλλα 4!!Θα δώσω στην νύφη μου και στην κουνιάδα μου που δεν ξέρουν να κάνουν και θα πάω ένα βάζο και στην πεθερά μου.Το υπόλοιπο το τρώμε,κερνάμε,κάνω πάστα φλώρα.Σε ένα χρόνο ,πίστεψε με θα τελειώσει!!!!!!

Προλαβαίνεις να πας για καφέ και να ψήσεις το κοτόπουλο;Πρέπει να το βάλεις από τώρα

Στηθος ειναι το κοτοπουλο και γινεται γρηγορα. και ο άντρας μου ερχεται αργά σημερα (στις3:00). Οπότε προλαβαίνω. Απλά δεν το χω κανονίσει ακομα και δεν ξέρω... Θα πάρω τη φιλη μου και βλέπουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Στηθος ειναι το κοτοπουλο και γινεται γρηγορα. και ο άντρας μου ερχεται αργά σημερα (στις3:00). Οπότε προλαβαίνω. Απλά δεν το χω κανονίσει ακομα και δεν ξέρω... Θα πάρω τη φιλη μου και βλέπουμε!!

Νόμιζα ότι είναι ολόκληρο το κοτόπουλο.Αν είναι έτσι προλαβαίνεις άνετα.Να πας...να πας...μόνο στο φαρμακείο θα πηγαίνεις;;;:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...