Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα

ευχαριστώ για τις ευχές...η μητέρα ειναι καλύτερα. Εφαγε λίγη κοτόσουπα και ξαναξάπλωσε.

Εγώ πήγα δουλειά, μετά ζωγραφική, μετά ήρθα εδώ να κάνω την κοτόσουπα και το υπολοιπο κοτόπουλο στον φούρνο, και τώρα έκατσα λίγο αφήνοντας μια κουζίνα..χάλι μαύρο. Δεν αντέχω όμως...αύριο έρχεται γυναίκα και θα της τα αφήσω να τα καθαρίσει (δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο τώρα).

Εχω και τον αδερφό μου που ανησυχεί και μου λέει συνέχεια για την αμνιοπαρακέντηση...απο την μία λέω οι γιατροί μου ξέρουν εχουν εμπειρία και όλα καλά...απο την άλλη μου μπαίνουν και ιδέες και λεω λες; Απο την 3η ξανασκέφτομαι και το ρίσκο αποβολής της αμνιοπαρακέντησης...μετά ξανασκέφτομαι ότι όλα τα σπάνια σε εμάς τυχαίνουν...και μετά αγκαλιάζομαι με την παράνοια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το ειχα βγάλει απο το μυαλό μου και μου το ξαναέβαλε ο αδερφός μου...ο οποίος...δεν ξέρει οτι εχω κάνει εξωσωματική...(σας ειχα πει οτι το ξέρουν ελάχιστοι). Ο αδερφός μου δεν το ξέρει...οχι για τον ίδιο αλλά γιατί η νυφη μου θα το έλεγε σε όλο της το σόι και ίσως και σε όλο το νησί και δεν ήθελα. Απο την άλλη δεν μπορούσα να του το πω και να του πω "μην το πεις στην γυναίκα σου". Ετσι αποφάσισα να μην του πω τιποτα...εε και λέει κι αυτός οτι είναι πιο βαρύ το να γεννηθεί ένα παιδί με πρόβλημα από το να προκληθεί αποβολή απο την αμνιοπαρακέντηση....αλλά εμένα με ρωτάει; Ξέρω οτι το κάνει απο ενδιαφέρον...αλλα εμένα με τρελλαίνει όλο αυτό.

Σόρυ σας τρέλλανα πάλι με ένα θέμα που το επαναλαμβάνω καθε τρεις και λίγο....

αφου οι εξετασεις που εκανες ειναι καλλες γιατι να κανεις αμνιο;;;

η γιατρος μου μου ειχε πει οτι αν ολα ειναι καλα δεν θελει να παρει το ρισκο για την εξεταση, μονο αν υπαρχει λογος.

γιατι δεν λες στον αδερφο σου οτι δεν σ'αφηνη ο γιατρος σου και οτι δεν θελεις να την κανεις...

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε κορίτσια έχετε δίκιο και το ξέρω...και εκείνος (ο αδερφός) δεν θέλει να με αγχώσει...απλά ανησυχεί..και μου ειπε βεβαια να το σκεφτώ και οτι ειναι δική μου απόφαση...αλλά όσο να'ναι με ψιλοάγχωσε.

Ούτως ή άλλως την Τετάρτη θα πάω στον γιατρό μου, θα το ξανακουβεντιάσουμε (δεν ξέρω καν μέχρι πότε μπορώ να την κάνω την αμνιο. λογικά η 20η εβδομάδα ήταν όριο...τώρα όσο περνάει ο καιρός ίσως αυξάνει και η επικινδυνότητα...δεν ξέρω). Θα το κουβεντιάσω πάλι με τον γιατρό μου θα δω τι περιθώρια έχω και θα αποφασίσω. Η αλήθεια ειναι οτι ειμαι περισσότερο στο να μην την κάνω. Να πάρω δηλαδή εκείνο το ρίσκο και όχι το άλλο..

ΔΕΗ πληρώσαμε και εμείς..αν και ενοικιαστες.. και τα κρατήσαμε απο το νοικι. Βεβαια στα πατρικά μας και των δύο πληρώσαμε κανονικότατα (βοηθήσαμε γονείς) γιατί τι να κάνουν οι καημένες οι μητέρες που έμειναν μόνες με μια σύνταξη; (η πεθερά δεν την έχει πάρει κι ολας ακόμα).

A5K6p3.png

στο πατρικο μου ηρθε μειωμενο λογω αναπηριας της μαμας μου οποτε ας πουμε οτι ηταν καλυτερο το ποσο ο μπαμπας μου περιμενη τη συνταξη απο τον Ιανουαριο που μας περασε και μαλλον θα αργησει κι'αλλο.

Καλημέρα κορίτσια!!! Δεν ξενυχτησα σήμερα οπότε σηκώθηκα πρωι πρωί!!!

Τι κάνετε??

Καλημέρα,καλά ξυπνητούρια!!!

-1 βαθμούς έχουμε εδώ,παρόλο τον ήλιο...χειμώνιασε καλά!!!!:D:D

Δεν έχω να κάνω τίποτα σήμερα εκτός από ένα σκουπισματάκι.Φαί έχω γεμιστά.Εσείς τι πρόγραμμα έχετε;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα,καλά ξυπνητούρια!!!

-1 βαθμούς έχουμε εδώ,παρόλο τον ήλιο...χειμώνιασε καλά!!!!:D:D

Δεν έχω να κάνω τίποτα σήμερα εκτός από ένα σκουπισματάκι.Φαί έχω γεμιστά.Εσείς τι πρόγραμμα έχετε;;

πω πω κρύο!!!!!!!!! κι εδώ εχει λιγο κρύο και πολύ ήλιο!

Εχω κοτοπουλο κι ελεγα να το κανω με ρυζακι αλλά η μαμα με πηρε να μου πει οτι φτιαχνει παστίτσιο:P:p Γινεται να το προσπεράσω ετσι:confused: Βλεπω ν αφηνω το κοτόπουλο για αυριο!!

Το απογευμα εχω μαθηματα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

πω πω κρύο!!!!!!!!! κι εδώ εχει λιγο κρύο και πολύ ήλιο!

Εχω κοτοπουλο κι ελεγα να το κανω με ρυζακι αλλά η μαμα με πηρε να μου πει οτι φτιαχνει παστίτσιο:P:p Γινεται να το προσπεράσω ετσι:confused: Βλεπω ν αφηνω το κοτόπουλο για αυριο!!

Το απογευμα εχω μαθηματα...

Ψηφίζω παστίτσιο χωρίς συζήτηση!!!!!!!!!!!!Και εμένα μου ζήτησε ο άντρας μου,να δω ποια μέρα θα το κάνω.Προς το παρόν κάθομαι,πίνω καφεδάκι και παίζω παιχνίδια στο facebook.Έχω μια τρελοκουμπάρα που μου έστειλε πρόσκληση να σπάσω αν μπορώ το ρεκόρ της σε ένα παιχνίδι.ΧΑ!!!....θα δει αυτή!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ψηφίζω παστίτσιο χωρίς συζήτηση!!!!!!!!!!!!Και εμένα μου ζήτησε ο άντρας μου,να δω ποια μέρα θα το κάνω.Προς το παρόν κάθομαι,πίνω καφεδάκι και παίζω παιχνίδια στο facebook.Έχω μια τρελοκουμπάρα που μου έστειλε πρόσκληση να σπάσω αν μπορώ το ρεκόρ της σε ένα παιχνίδι.ΧΑ!!!....θα δει αυτή!!!!!!!!:tongue::tongue:

χαχαχα αυτό ειπα κι εγώ! Αν και εφαγα κι ενα μεγάλο κομμάτι χαλβα (σιμιγδαλένιο) και με φουσκωσε και δεν πεινάω. Γκρρρρρ!!!!!!

Εχεις πεισμώσει δηλαδή και παίζεις με ζήλο!! Καλή επιτυχία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα αυτό ειπα κι εγώ! Αν και εφαγα κι ενα μεγάλο κομμάτι χαλβα (σιμιγδαλένιο) και με φουσκωσε και δεν πεινάω. Γκρρρρρ!!!!!!

Εχεις πεισμώσει δηλαδή και παίζεις με ζήλο!! Καλή επιτυχία!!

Τι τον ήθελες τον χαλβά κορίτσι μου πριν το φαγητό;;;Αφού δεν τρως γλυκά!!!Τώρα πως θα φας παστίτσιο;;;Καλά δεν πειράζει...στείλε το κομμάτι κατά δω...μην ζοριστείς ..δεν κάνει!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι τον ήθελες τον χαλβά κορίτσι μου πριν το φαγητό;;;Αφού δεν τρως γλυκά!!!Τώρα πως θα φας παστίτσιο;;;Καλά δεν πειράζει...στείλε το κομμάτι κατά δω...μην ζοριστείς ..δεν κάνει!!!:tongue::tongue:

Ελα ντε!!! Βρηκα κι εγω μέρα να λιγουρευτώ χαλβά!! Τελοσπάντων, δεν πειράζει, ευτυχως θα φαμε σε καμια ωρα κι ελπίζω να εχω χωνεψει...

Οπότε θα σε δυσαρεστήσω!! Σου βαλα ομως τη ιδέα και σε βλέπω αύριο για παστίτσιο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα ομορφες!!!!!!!!!!

Εχω προβληματακι,υπαρχει περιπτωση να μην ερθει ο αντρουλης μου την αλλη βδομαδα γτ υπαρχει θεμα με τον αντικαταστατη του αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο,θα μαθουμε σημερα αυριο.Ειχα μπει στην ψυχολογια οτι ερχεται σε λιγες μερες και χαλαστηκα λιγο.7,5 ΜΗΝΕς ΛΕΙΠΕΙ!!!!!!!!!!!Πηγα κι εγω 20 μερες αλλα δεν ηταν τιποτα,νερακι περασαν.Αν αργησει ομως θα ξεκινησω με την περιοδο του Δεκεμβριου,αλλη καθυστερηση κι αυτη!!!!!Αλλα κερτεαθε εμποδιο για καλο ετσι;;;Τι λετε κι εσεις;;;

Φερτε μου το ταψι με το παστιτσιο γτ εχω νευρακια-κουρελακια!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω προβληματακι,υπαρχει περιπτωση να μην ερθει ο αντρουλης μου την αλλη βδομαδα γτ υπαρχει θεμα με τον αντικαταστατη του αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο,θα μαθουμε σημερα αυριο.Ειχα μπει στην ψυχολογια οτι ερχεται σε λιγες μερες και χαλαστηκα λιγο.7,5 ΜΗΝΕς ΛΕΙΠΕΙ!!!!!!!!!!!Πηγα κι εγω 20 μερες αλλα δεν ηταν τιποτα,νερακι περασαν.Αν αργησει ομως θα ξεκινησω με την περιοδο του Δεκεμβριου,αλλη καθυστερηση κι αυτη!!!!!Αλλα κερτεαθε εμποδιο για καλο ετσι;;;Τι λετε κι εσεις;;;

Όχι..'οχι...θα έρθει...θα έρθει...θα δεις!!!Είμαι σίγουρη ότι τα νέα θα είναι καλά!!!!!!!!!!!!! 7,5 μήνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσε κάτω το ταψί....άστο...άστο....έτσιιιι μπράβο...καλό κορίτσι!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ελα ντε!!! Βρηκα κι εγω μέρα να λιγουρευτώ χαλβά!! Τελοσπάντων, δεν πειράζει, ευτυχως θα φαμε σε καμια ωρα κι ελπίζω να εχω χωνεψει...

Οπότε θα σε δυσαρεστήσω!! Σου βαλα ομως τη ιδέα και σε βλέπω αύριο για παστίτσιο!

Κάνε φίλη να δεις καλό!!!!!!ΠΠφφφφφφφ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κάτσε πρώτα να δουμε τι θα γίνει σιγουρα... Εντάξει και να μην έρθει μην σκέφτεσαι την καθυστέρηση της εξωσωματικής γιατί ενας μηνας δεν ειναι και πολύ. Πιο δυσκολο μου φαίνεται το οτι θα κάνεις ενα μηνα ακόμα να δεις τον άντρα σου...

Οσο για τα νευράκι dance moves!!!! Μονο αυτό πιάνει νομίζω!

Κάνε φίλη να δεις καλό!!!!!!ΠΠφφφφφφφ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ελα εμειναν δυο κομμάτια!! να τα στείλω ή να τα κρατησω για την Πέμπτη?? χαχαχα

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλησπερα κι'εγω παστιτσιο εκανα σημερα εγινε πολυ καλο περισεψαν 6 κομματια περιμενω παραγγελιες:tongue::tongue::tongue::tongue:

κατα τα αλλα ειμαι χαλια μαλλον εχασα το βιβλιαριο εμβολιον της μικρης εψαξα παντου και δεν το βρισκω πουθενα :-(:-(:-(:-(

αν δεν το βρω τη θα κανω;;;;;;; αυτα τα βιβλιαρια μπορουν να αντικατασταθουν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...