Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραα!!

palmoma περαστικα στη μαμα σου!

gemini εγω να σου πω για ξενυχτια!!κι εγω ετσι,σαν τον κουκο καθε βραδυ,το ματι ανοιχτο!αλλα μετα την 15η εβδομαδα κοιμαμαι κανονικα.βεβαια τωρα ξυπναω 2-3 φορες για τουαλετα,αλλα κοιμαμαι αμεσως.ε,τι να κανουμε..υπομονη!

future χρυσοχερα!!για πες μου,αν εχεις χρονο,πως διατηρεις τα λαχανκα στην καταψυξη?καποια τα κρατω κι εγω,ομως το καροτο και το κολοκυθι γινονται χαλια οταν τα αποψυχω.

καλημεραα!!

gemini εγω να σου πω για ξενυχτια!!κι εγω ετσι,σαν τον κουκο καθε βραδυ,το ματι ανοιχτο!αλλα μετα την 15η εβδομαδα κοιμαμαι κανονικα.βεβαια τωρα ξυπναω 2-3 φορες για τουαλετα,αλλα κοιμαμαι αμεσως.ε,τι να κανουμε..υπομονη!

Ασε!! Αφού εχω αρχισει να ζηλεύω αυτό που λένε οτι σε πιάνει τρομερή υπνηλία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κανετε ομορφουλες;;;;Πολυ κρυο εεε;;;

Προκαλει αυπνια η εγκυμοσυνη;;;Δε το ξερα!!!

Κοριτσακια παντα ετσι να κανετε τραπεζια και να περνατε υπεροχα!!!Εμενα μ αρεσει πολυ να ανοιγω το σπιτι μας!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κανετε ομορφουλες;;;;Πολυ κρυο εεε;;;

Προκαλει αυπνια η εγκυμοσυνη;;;Δε το ξερα!!!

Κοριτσακια παντα ετσι να κανετε τραπεζια και να περνατε υπεροχα!!!Εμενα μ αρεσει πολυ να ανοιγω το σπιτι μας!!!!!!!!!!

Κρυο ναι αλλά πολύ ήλιο εχει και μου τη δίνει??

Εκεί πως ειναι ο καιρός???

Κι εγώ δεν το ξερα αλλά τωρα που το ζω το μαθαίνω! χαχαχα

Τι άλλα εσυ?? Τι θα κάνεις σήμερα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εκανα ένα μαθηματακι 1,5 ωρα και θα παω τωρα στις 6 γυμναστηριο.συγκεκριμενα σ ενα ομαδικο που λεγεται dance moves και ειναι πολυ διασκεδαστικο!

Ο καιρος εδω ειναι χαλια!Πολυ κρυο,συννεφια και που και που ψευτοψιχαλιζει.

Ξερεις ποσο ανυπομονω να αρχισω...Πηγα χθες σε μια φιλη μου που ο γιος της γινεται 1 ετους για να κανονισουμε τι θα κανουμε στο παρτυ του την αλλη βδομαδα και τρελαθηκα με τον μικρουλη!Ειναι απιστευτα τα μωρακια,απιστευτα!Πιστευω όμως πως οι ενεσουλες σου,θα ειναι τυχερες και ακου τωρα ονειρο να στο φερω το παιδακι μου να το δεις οχι πες μου δε θα πεις πως συντελεσες κι εσυ σ αυτο το θαυμα!!!Αχ ονειρα,τουλαχιστον να μην ειναι θερινης νυχτος!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα ένα μαθηματακι 1,5 ωρα και θα παω τωρα στις 6 γυμναστηριο.συγκεκριμενα σ ενα ομαδικο που λεγεται dance moves και ειναι πολυ διασκεδαστικο!

Ο καιρος εδω ειναι χαλια!Πολυ κρυο,συννεφια και που και που ψευτοψιχαλιζει.

Ξερεις ποσο ανυπομονω να αρχισω...Πηγα χθες σε μια φιλη μου που ο γιος της γινεται 1 ετους για να κανονισουμε τι θα κανουμε στο παρτυ του την αλλη βδομαδα και τρελαθηκα με τον μικρουλη!Ειναι απιστευτα τα μωρακια,απιστευτα!Πιστευω όμως πως οι ενεσουλες σου,θα ειναι τυχερες και ακου τωρα ονειρο να στο φερω το παιδακι μου να το δεις οχι πες μου δε θα πεις πως συντελεσες κι εσυ σ αυτο το θαυμα!!!Αχ ονειρα,τουλαχιστον να μην ειναι θερινης νυχτος!!!!!!!!!!!

Πίστεψέ με το θέλω πάρα πολύ να συμβε'ι αυτό! Και να δεις που θα πάνε καλά όλα αυτή τη φορά! Εχεις ολη τη θετική ενέργεια και την προσευχή μου!!!

Ναι απίστευτα ειναι τα μωρούλια...χαζεύεις βασικά με τα κολπάκια που κάνουν!!

Dance moves??? Ωραίο ακούγεται!! Πάντα στα γυμανστηρια εκανα αεροβική σε στυλ χορού εκτός από μια χρονιά που εκανα αποκλειστικά χορό σε σχολή! Για μενα ειναι η καλυτερη γυμανστική αφού συνδυάζεις τη διασκέδαση...Πολύ θα θελα να πήγαινα πάλι!! Του χρόνου να μαστε καλά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημεραα!!

palmoma περαστικα στη μαμα σου!

future χρυσοχερα!!για πες μου,αν εχεις χρονο,πως διατηρεις τα λαχανκα στην καταψυξη?καποια τα κρατω κι εγω,ομως το καροτο και το κολοκυθι γινονται χαλια οταν τα αποψυχω.

Κορίτσια γεια σας!!!!!!!!!Έφαγα όλη την μέρα μου στην πόλη,αλλά τουλάχιστον έκανα τις δουλειές μου.Πήγα και στην κουνιάδα μου και ήπια ένα καφέ και γύρισα εδώ στις 3:30.

Luckystar, το κολοκύθι δεν μπαίνει κατάψυξη,γιατί είναι σκέτο νερό και λιώνει.Μπορείς να βάλεις μόνο τριμμένο και καλά στραγγισμένο για κολοκυθοκεφτέδες.Όλα τα υπόλοιπα , εγώ τα βάζω πάντα χωρίς να τα ζεματίσω, αλλά δεν τα ξεπαγώνω.Τα μαγειρεύω απευθείας από την κατάψυξη,όπως αυτά που αγοράζουμε και δεν καταλαβαίνεις διαφορά από τα φρέσκα.Το βασικό είναι αυτό...δεν τα ξεπαγώνεις!!Ακόμη και τις πιπεριές ή τις ντομάτες που βάζω για τα γεμιστά,τις βάζω στην κατάψυξη έτοιμες για γέμισμα και όταν τις θέλω,τις βγάζω και τις γεμίζω απευθείας.Μαλακώνουν με την γέμιση που είναι ζεστή και ψήνω κανονικά.Μην ακούς ότι άλλο σου πουν.Κάποιες τα ζεματάνε και τα βάζουν κατάψυξη...όχι...χάνονται όλες οι βιταμίνες και επίσης μετά λιώνουν στο μαγείρεμα.Ενώ έτσι όπως σου λέω κρατάνε τις βιταμίνες τους και όταν τα μαγειρέψεις είναι σαν φρέσκα.Είπαμε όμως ΟΧΙ απόψυξη!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

τη κανετε;;; εγω τρεχω απο το πρωι πηγα για ψωνια πληρωσα δεη και οταν γυρισα καθαρισα το σπιτι απο πανω μεχρι κατω ηταν χαλια κατα τα αλλα περιμενω τη νονα της μικρης μου να ερθει για καφε.

ο καιρος εδω ειναι λιγο ξενερωτως μονο λιγο κρυο 7 8 βαθμους και λιγο ηλιο θελω να βρεξει να κανει πολυ κρυο και φυσικα να χιονιση αντε να δουμε ποτε..........

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Future μας έλειψες σήμερα! Αλλά χαλάλι που έκανες και βόλτα;)

τη κανετε;;; εγω τρεχω απο το πρωι πηγα για ψωνια πληρωσα δεη και οταν γυρισα καθαρισα το σπιτι απο πανω μεχρι κατω ηταν χαλια κατα τα αλλα περιμενω τη νονα της μικρης μου να ερθει για καφε.

ο καιρος εδω ειναι λιγο ξενερωτως μονο λιγο κρυο 7 8 βαθμους και λιγο ηλιο θελω να βρεξει να κανει πολυ κρυο και φυσικα να χιονιση αντε να δουμε ποτε..........

Πλήρωσες και το χαράτσι??? Εμείς τελος του μηνα! Την πηραμε ομως την κρυα μας!

Καλό καφέ με την κουμπαρούλα σου! Κι εγώ σε λίγο θα πάω στην κολλητή μου μια βολτιτσα που χω καιρό να τη δω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

ευχαριστώ για τις ευχές...η μητέρα ειναι καλύτερα. Εφαγε λίγη κοτόσουπα και ξαναξάπλωσε.

Εγώ πήγα δουλειά, μετά ζωγραφική, μετά ήρθα εδώ να κάνω την κοτόσουπα και το υπολοιπο κοτόπουλο στον φούρνο, και τώρα έκατσα λίγο αφήνοντας μια κουζίνα..χάλι μαύρο. Δεν αντέχω όμως...αύριο έρχεται γυναίκα και θα της τα αφήσω να τα καθαρίσει (δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο τώρα).

Εχω και τον αδερφό μου που ανησυχεί και μου λέει συνέχεια για την αμνιοπαρακέντηση...απο την μία λέω οι γιατροί μου ξέρουν εχουν εμπειρία και όλα καλά...απο την άλλη μου μπαίνουν και ιδέες και λεω λες; Απο την 3η ξανασκέφτομαι και το ρίσκο αποβολής της αμνιοπαρακέντησης...μετά ξανασκέφτομαι ότι όλα τα σπάνια σε εμάς τυχαίνουν...και μετά αγκαλιάζομαι με την παράνοια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το ειχα βγάλει απο το μυαλό μου και μου το ξαναέβαλε ο αδερφός μου...ο οποίος...δεν ξέρει οτι εχω κάνει εξωσωματική...(σας ειχα πει οτι το ξέρουν ελάχιστοι). Ο αδερφός μου δεν το ξέρει...οχι για τον ίδιο αλλά γιατί η νυφη μου θα το έλεγε σε όλο της το σόι και ίσως και σε όλο το νησί και δεν ήθελα. Απο την άλλη δεν μπορούσα να του το πω και να του πω "μην το πεις στην γυναίκα σου". Ετσι αποφάσισα να μην του πω τιποτα...εε και λέει κι αυτός οτι είναι πιο βαρύ το να γεννηθεί ένα παιδί με πρόβλημα από το να προκληθεί αποβολή απο την αμνιοπαρακέντηση....αλλά εμένα με ρωτάει; Ξέρω οτι το κάνει απο ενδιαφέρον...αλλα εμένα με τρελλαίνει όλο αυτό.

Σόρυ σας τρέλλανα πάλι με ένα θέμα που το επαναλαμβάνω καθε τρεις και λίγο....

A5K6p3.png

Καλησπέρα

ευχαριστώ για τις ευχές...η μητέρα ειναι καλύτερα. Εφαγε λίγη κοτόσουπα και ξαναξάπλωσε.

Εγώ πήγα δουλειά, μετά ζωγραφική, μετά ήρθα εδώ να κάνω την κοτόσουπα και το υπολοιπο κοτόπουλο στον φούρνο, και τώρα έκατσα λίγο αφήνοντας μια κουζίνα..χάλι μαύρο. Δεν αντέχω όμως...αύριο έρχεται γυναίκα και θα της τα αφήσω να τα καθαρίσει (δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο τώρα).

Εχω και τον αδερφό μου που ανησυχεί και μου λέει συνέχεια για την αμνιοπαρακέντηση...απο την μία λέω οι γιατροί μου ξέρουν εχουν εμπειρία και όλα καλά...απο την άλλη μου μπαίνουν και ιδέες και λεω λες; Απο την 3η ξανασκέφτομαι και το ρίσκο αποβολής της αμνιοπαρακέντησης...μετά ξανασκέφτομαι ότι όλα τα σπάνια σε εμάς τυχαίνουν...και μετά αγκαλιάζομαι με την παράνοια. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το ειχα βγάλει απο το μυαλό μου και μου το ξαναέβαλε ο αδερφός μου...ο οποίος...δεν ξέρει οτι εχω κάνει εξωσωματική...(σας ειχα πει οτι το ξέρουν ελάχιστοι). Ο αδερφός μου δεν το ξέρει...οχι για τον ίδιο αλλά γιατί η νυφη μου θα το έλεγε σε όλο της το σόι και ίσως και σε όλο το νησί και δεν ήθελα. Απο την άλλη δεν μπορούσα να του το πω και να του πω "μην το πεις στην γυναίκα σου". Ετσι αποφάσισα να μην του πω τιποτα...εε και λέει κι αυτός οτι είναι πιο βαρύ το να γεννηθεί ένα παιδί με πρόβλημα από το να προκληθεί αποβολή απο την αμνιοπαρακέντηση....αλλά εμένα με ρωτάει; Ξέρω οτι το κάνει απο ενδιαφέρον...αλλα εμένα με τρελλαίνει όλο αυτό.

Επέστρεψα κι εγώ!!

Πάλι θα σου πω τα ίδια...οτι δεν ξέρω δηλαδή! Η αλήθεια ειναι οτι η αποψη μερικών ανθρώπων μας επηρεάζει αρκετά. Και αυτό γιατί εκτιμάμε τους ίδιους τους ανθρώπους...Το βάρος ομως της απόφασης πέφτει σε σενα μονο και το σύζυγό σου...

Πάντως αν αποφασίσεις να μην την κάνεις πες στον αδερφό σου οτι ειναι οριστικό και οτι δε θα θελες να σου ξαναπει κάτι γιατί σε επηρεάζει και η αρνητική ψυχολογία δεν ειναι καλή για κανέναν... Μην παρεξηγηθώ, δε λέω οτι φταίει...Θελει να σε προστατέψει προφανώς. Απλά κι εσύ πρέπει να ηρεμήσεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

Επέστρεψα κι εγώ!!

Πάλι θα σου πω τα ίδια...οτι δεν ξέρω δηλαδή! Η αλήθεια ειναι οτι η αποψη μερικών ανθρώπων μας επηρεάζει αρκετά. Και αυτό γιατί εκτιμάμε τους ίδιους τους ανθρώπους...Το βάρος ομως της απόφασης πέφτει σε σενα μονο και το σύζυγό σου...

Πάντως αν αποφασίσεις να μην την κάνεις πες στον αδερφό σου οτι ειναι οριστικό και οτι δε θα θελες να σου ξαναπει κάτι γιατί σε επηρεάζει και η αρνητική ψυχολογία δεν ειναι καλή για κανέναν... Μην παρεξηγηθώ, δε λέω οτι φταίει...Θελει να σε προστατέψει προφανώς. Απλά κι εσύ πρέπει να ηρεμήσεις...

Συμφωνώ με την gemini απόλυτα!!Και απλά αναρωτιέμαι...αν ο αδερφός σου ήξερε για την εξωσωματική,θα είχε την ίδια άποψη;;;;;;:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

future σ ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!θα τις εφαρμοσω!!

palmoma κοιτα.εμενα η αποψη μου ειναι ν ακους το γιατρο σου που ξερει το ιστορικο και την ιδιαιτεροτητα της καταστασης σου.ειχες γραψει πως ο αδελφος σου ειναι γιατρος.ειναι απολυτα λογικο να σε επηρεαζει.ομως η αποφαση ειναι δικη σας(εσου και του συζυγου σου) και δε μπορει σε αυτο να εχει λογο κανεις.δε σου κρυβω πως παλια(πριν καν κανω τις προσπαθειες και δω το..ζορι),ελεγα πως αποκλειεται να μην κανω αμνιο.ομως,αφου εκανα τη αυχενικη και το papp-A και τα αποτελεσματα ηταν καλα,ρωτησα το γιατρο μου και μου ειπε πως η αμνιο γινεται ΜΟΝΟ σε συγκεκριμενες περιπτωσεις.(χαμηλα ποσοστα στην αυχενικη,μεγαλη ηλικια της γυναικας,κλπ).δε θεωρειται εξεταση ρουτινας.

παντως ο,τι και να αποφασισεις,πρεπει να πεις στον αδελφο σου να σταματησει να σε αγχωνει.(συγγνωμη που σου το λεω αυτο,αλλα δεν εχεις περασει και λιγα βρε παιδι μου!δε σου χρειαζεται κι αλλο αγχος!)

και παλι με συγχωρεις για το θαρρος..

Future μας έλειψες σήμερα! Αλλά χαλάλι που έκανες και βόλτα;)

Πλήρωσες και το χαράτσι??? Εμείς τελος του μηνα! Την πηραμε ομως την κρυα μας!

Καλό καφέ με την κουμπαρούλα σου! Κι εγώ σε λίγο θα πάω στην κολλητή μου μια βολτιτσα που χω καιρό να τη δω!

Το πληρωσα 175ε το χαρατσι και 125 δεη :(:(:(:(.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...