Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τίποτα δεν άλλαξα. Μου ζήτησε να κάνω update τον McAfee και το έκανα. Και απο εκείνη την ώρα μου έχει πρήξει τα ουμπαλα. Αν δεν τον κάνω off δεν μπορώ να δουλέψω ιντερνετ.

Τέσπα...

Απεγκατάσταση τότε και ξανακατέβασε το.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μπορώ να ασχοληθώ τώρα μ'αυτό...εκτός του ότι έχω εκνευριστεί απίστευτα έχω και την μαμά μου άρρωστη. Δεν έχει σηκωθεί απο το κρεβάτι, εχει πυρετό, δεν έχει φάει τίποτε μόνο λίγο νερό έχει πει και αρνείται να πιει λίγο τσάι..παμε για αφυδάτωση αν συνεχίσει έτσι.

Πάω να δω αν εχει πυρετό ακόμα (της εδωσα ασπιρίνη το μεσημέρι)...και με διώχνει κι ολας μην κολλήσω...τι άλλο...

A5K6p3.png

Μια χαρά πήγε το τραπέζι κορίτσια,φαγητά δεν έμειναν πολλά και ότι ήταν τους το μοίρασα σε τάπερ αφού κράτησα για αύριο.Γλυκό δεν έμεινε ούτε κομμάτι!!!!!!!Κουράστηκα αλλά ήταν ωραία,στις πέντε φύγανε και τώρα μαζεύω.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Δεν μπορώ να ασχοληθώ τώρα μ'αυτό...εκτός του ότι έχω εκνευριστεί απίστευτα έχω και την μαμά μου άρρωστη. Δεν έχει σηκωθεί απο το κρεβάτι, εχει πυρετό, δεν έχει φάει τίποτε μόνο λίγο νερό έχει πει και αρνείται να πιει λίγο τσάι..παμε για αφυδάτωση αν συνεχίσει έτσι.

Πάω να δω αν εχει πυρετό ακόμα (της εδωσα ασπιρίνη το μεσημέρι)...και με διώχνει κι ολας μην κολλήσω...τι άλλο...

Ωχ!!περαστικά της.Αυτό πάλι...ήρθε η γυναίκα να δει την κόρη της και αρρώστησε!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Περαστικά στη μανούλα!! Πεισ'την να φαει τίποτα...Και βάλε μάσκα μην κολλήσεις...

Μια χαρά πήγε το τραπέζι κορίτσια,φαγητά δεν έμειναν πολλά και ότι ήταν τους το μοίρασα σε τάπερ αφού κράτησα για αύριο.Γλυκό δεν έμεινε ούτε κομμάτι!!!!!!!Κουράστηκα αλλά ήταν ωραία,στις πέντε φύγανε και τώρα μαζεύω.

Αντε και του χρονου να είστε καλά!!! Αν και πλησιάζει και η γιορτη σου;);)

Κι εμεις ωράια περάσαμε...η πεθερά ειχε κάνει φρικασέ! μιαμ!

Και αφού βγηκα έξω κατάλαβα οτι εβαλε κρύο και την εχω πέσει στο τζάκι τωρα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο γεια στα χέρια σου, πάντα άξια :D Κανένα τάπερ και για εμάς δεν κράτησες ε; Κρίμα.

A5K6p3.png

Μπράβο γεια στα χέρια σου, πάντα άξια :D Κανένα τάπερ και για εμάς δεν κράτησες ε; Κρίμα.

Μπαααα!!!!!!Τα πήραν όλα!!!:rolleyes:

Πως είναι η μανούλα;Εφαγε τίποτα;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Περαστικά στη μανούλα!! Πεισ'την να φαει τίποτα...Και βάλε μάσκα μην κολλήσεις...

Αντε και του χρονου να είστε καλά!!! Αν και πλησιάζει και η γιορτη σου;);)

Κι εμεις ωράια περάσαμε...η πεθερά ειχε κάνει φρικασέ! μιαμ!

Και αφού βγηκα έξω κατάλαβα οτι εβαλε κρύο και την εχω πέσει στο τζάκι τωρα!

Ένα από τα ελάχιστα φαγητά που δεν τρώω.Ειδικά το μαρούλι δεν το τρώω μαγειρεμένο με τίποτα!!!!!!!!!!Επίσης δεν τρώω πατσά(μπλιαχ!!!!!!),δεν τρώω συκώτι και σπλήνα παρά μόνο αν είναι σε πολύ μικρά κομματάκια μέσα σε άλλο φαγητό,όπως η μαγειρίτσα ας πούμε για την οποία τρελαίνομαι!!!!!!Από ψάρια δεν τρώω κεφαλόπουλα,σκουμπρί,κολιό.Είδατε...υπάρχουν φαγητά που δεν τα τρώω!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

τη κανετε κοριτσια;;;;;

palmona περαστικα στη μαμα σου....

future παντα οταν κανεις τραπεζη τοσα φαγητα φτιαχνεις;;;;;;

εγω ειμαι καλα θα βαλω τα μικρα για υπνο σε λιγο και θα χαλαρωσω εχουμε τζακι αναμενο και εξω αρκετο κρυο (ωραια) κατα τα αλλα τα ιδια.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Ένα από τα ελάχιστα φαγητά που δεν τρώω.Ειδικά το μαρούλι δεν το τρώω μαγειρεμένο με τίποτα!!!!!!!!!!Επίσης δεν τρώω πατσά(μπλιαχ!!!!!!),δεν τρώω συκώτι και σπλήνα παρά μόνο αν είναι σε πολύ μικρά κομματάκια μέσα σε άλλο φαγητό,όπως η μαγειρίτσα ας πούμε για την οποία τρελαίνομαι!!!!!!Από ψάρια δεν τρώω κεφαλόπουλα,σκουμπρί,κολιό.Είδατε...υπάρχουν φαγητά που δεν τα τρώω!!:tongue::tongue:

ειμαι πολυ παραξενει στο φαγητο δεν τρωω ρεβυθια μπαμιες λαχανορυζο η κρεας με λαχανο σπανακι κουνουπιδη μπροκολο δεν τρωω μυδια γαριδες απο ψαρια θα φαω μονο τσιπουρα ψητη και κανενα μικρο τιγανητο να πω κι'αλλα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

τη κανετε κοριτσια;;;;;

palmona περαστικα στη μαμα σου....

future παντα οταν κανεις τραπεζη τοσα φαγητα φτιαχνεις;;;;;;

εγω ειμαι καλα θα βαλω τα μικρα για υπνο σε λιγο και θα χαλαρωσω εχουμε τζακι αναμενο και εξω αρκετο κρυο (ωραια) κατα τα αλλα τα ιδια.

Όχι καλέ...κάνω και πιο πολλά!!!!!!!:tongue::tongue:

Εντάξει βρε κορίτσια ήμασταν και 12 άτομα!!!!!

Και εδώ έχει κρύυυυυοοοοοο!!!!!!!!!!Αν ακούσατε στις ειδήσεις στο Χορτιάτη χιονίζει!!

Αύριο όλο το πρωί θα λείπω.Έχω δουλειές στην πόλη και θα γυρίσω αργά.

Ytulp3.png?KixTF0pj

ειμαι πολυ παραξενει στο φαγητο δεν τρωω ρεβυθια μπαμιες λαχανορυζο η κρεας με λαχανο σπανακι κουνουπιδη μπροκολο δεν τρωω μυδια γαριδες απο ψαρια θα φαω μονο τσιπουρα ψητη και κανενα μικρο τιγανητο να πω κι'αλλα:tongue::tongue::tongue:

ΕΕΕΕ.....κάτι που να τρώς;;;;;;;;Πως ζεις;;;;με μακαρόνια;;;;;;;;Τα παιδιά σου τα έμαθες τουλάχιστον να τρώνε από όλα;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΕΕΕΕ.....κάτι που να τρώς;;;;;;;;Πως ζεις;;;;με μακαρόνια;;;;;;;;Τα παιδιά σου τα έμαθες τουλάχιστον να τρώνε από όλα;;;;

θα φαω μακαρονια ενοειτε οσπρια τρωω φασολια, κρεας μαγειρεμενο με πατατουλες η ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ :tongue::tongue: τραχανα αντε και κανενα τουρλου χωρις κολοκυθη.

τα παιδια μου πηρανε απο το μπαμπα παμφαγα η μικρη τρελαινετε για κουνουπιδακι οπως λεει εγω εχω να φαω φρουτα απο 2 χρονον και τα μικρα θελουνε το μισο μαναβικο τη να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ο μεγαλος ειναι των λαχανικων πιο πολυ το καλοκαιρη θελουμε 5 κιλα ντοματες τη βδομαδα για πλακα...

θα φαω μακαρονια ενοειτε οσπρια τρωω φασολια, κρεας μαγειρεμενο με πατατουλες η ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ :tongue::tongue: τραχανα αντε και κανενα τουρλου χωρις κολοκυθη.

τα παιδια μου πηρανε απο το μπαμπα παμφαγα η μικρη τρελαινετε για κουνουπιδακι οπως λεει εγω εχω να φαω φρουτα απο 2 χρονον και τα μικρα θελουνε το μισο μαναβικο τη να πω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ο μεγαλος ειναι των λαχανικων πιο πολυ το καλοκαιρη θελουμε 5 κιλα ντοματες τη βδομαδα για πλακα...

Καλά και εμείς λαχανικά τρώμε πολλά.Ευτυχώς που έχουμε δική μας παραγωγή και βάζω και στην κατάψυξη για τον χειμώνα!!!

Τρώμε τα πιο πολλά φαγητά,ελάχιστα είναι αυτά που μένουν από έξω.Ο άντρας μου όταν παντρευτήκαμε δεν έτρωγε αρκετά φαγητά,αλλά τώρα τα τρώει.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ωστε κι εσύ δεν τρως μερικά φαγητά ε???? Κακό κορίτσι!!! Μου κάνει εντύπωση παντως γιατί το βρισκω πραγματικά πολύ νόστιμο!

ααααα κ εσύ καλέ πολύ παράξενη!!! χαχαχα! Αφου τρωνε τα παιδάκια σου δεν πειράζει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...