Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλά πάτε καλά; Τι κάνετε ξύπνιες τέτοια ώρα;

Fraoulitsa κορίτσι μου να τα εκατοστήσεις. Να χαίρεσαι πρώτα απο όλα τον εαυτό σου και στην συνέχεια την οικογένειά σου. Και όταν λέω να χαίρεσαι τον εαυτό σου...το εννοώ. Μια φορά σε έκανε η μανούλα σου κορίτσι μου και δεν αξίζει τον κόπο να χαλιέσαι για βλακείες. Εισαι μια χαρά, και σε όποιον δεν αρέσεις...δεν πειράζει πας παρακάτω...αλλά δεν κλείνεσαι και δεν αποκλείεις και τους άλλους...στους οποίους αρέσεις απο την ζωή σου. Σιγα μην κάτσεις να σκάσεις γιατί κάποιοι σου την ειπαν...χαχα. Εμάς μας αρέσεις έτσι όπως είσαι..και να συνεχίσεις να γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου. Η ζωή ειναι μικρή (το ξέρεις άλλωστε) και δεν αξίζει να στενοχωριέσαι και να χάνεις χαρές για βλακείες.

Εγώ τελικά έκανα turn off το firewall και θα δώ. Βεβαια για λίγο...αν πάει καλύτερα όμως θα πάρω αύριο τηλ στον OTE να μαθω τι γίνεται. Αλλά δεν έχω κρατήσει κανέναν κωδικό μου και θα με ρωτάνε διάφορα...και δεν ξέρω τι θα τους λέω.. τελοσπάντων.

Τώρα λέω να πάω για υπνο...πολυ με τσάντισε το internet σήμερα.

Πήγαινε καλέ για ύπνο...έγκυος γυναίκα!!!!!!!!!!Η μπουμπού σου δεν νύσταξε;;Ακαρδη μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν έχεις firewall του ΟΤΕ αυτό φταίει.Είχα και εγώ από το conn-x και μου έκανε νούμερα μέχρι που το έβγαλα και κατέβασα άλλο από το ίντερνετ.

ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγαινε καλέ για ύπνο...έγκυος γυναίκα!!!!!!!!!!Η μπουμπού σου δεν νύσταξε;;Ακαρδη μάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν έχεις firewall του ΟΤΕ αυτό φταίει.Είχα και εγώ από το conn-x και μου έκανε νούμερα μέχρι που το έβγαλα και κατέβασα άλλο από το ίντερνετ.

ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Οχι δεν έχω του ΟΤΕ...του McAfee εχω και εγω κατεβασμένο...και ξαφνικά τα άρχισε τα κόλπα.

Ασε να δουμε και αύριο πως θα πάει...

Πάω πάω μωρε...μην μαλώνεις:tongue:

A5K6p3.png

Future,ευχαριστουμε πολυ πολυ για τη συνταγουλα!!!Τελικα ειναι ευκολη!

Αληθεια σε οσες αρεσει ο Χειμωνας ειναι ζωδια του Χειμωνα;;;Εγω παντως λατρευω το καλοκαιρι γιατι τον Χειμωνα κλεινομαστε πολυ μεσα,μια κρυο,μια βροχη.Που να πας;;;;

Μια γλυκια καληνυχτα σε ολες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια! Ξενυχτησαμε χτες κατσαμε μεχρι τις 2:30 και με ειχε πιάσει φοβερή νύστα... Αφησα το νεροχύτη οπως ήταν και τον εφτιαξα τωρα το πρωί!

Σε λίγο θα πάμε στα πεθερικά μου για φαγητό που εχουμε να τους δουμε 2-3 εβδομάδες... Τι να κάνουμε, υποχρεώσεις!!:tongue:

Καλησπερα κοριτσια δεν χαθηκα σας διαβαζω καθε μερα και μαθαινω τα νεα σας αλλα οι ανασφαλειες μου δεν μ'αφηνουν για παραδειγμα η ορθογραφια μου. οποτε λεω να μην γραφω να γλυτωσετε εσεις τα ματακια σας και εγω το δουλεμα γιατι διπλα μου την ειπανε οποτε..... ελπιζω να με καταλαβετε.

Καληνυχτα......

Δε θα σου γράψω πάλι όοοοολα αυτά που σου εγραψε η Future, γιατί πιστεύω οτι το κατάλαβες. Οσα σου ειπε μας εκφράζουν πλήρως! Δε σου χαιδέυουμε τα αυτιά, δεν ειπαμε α τι ωραία που δε γράφεις ορθογραφημένα και εχει σασπένς!! Αλλά αν ειναι δυνατον δεν ειμαστε τόσο πεζές να κρίνουμε κάποιον από την ορθογραφία, τα μαλλιά, την προφορά κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.... Κι εσύ να μην το εχεις κολλημα. Ετσι εισαι και τελος.

Επίσης, να σου ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!! Να τα χιλιάσεις τα χρόνια σου με τον αντρούλη σου και τα παιδάκια σου!!!

για αρχη σ'ευχαριστω πολυ που μου εβαλες τις φωνες:tongue::tongue::tongue:

λοιπον σημερα κλεινω τα 30 και ειμαι πολυ χαρουμενη κατα τα αλλα ολα καλα δοξα το θεο τα μικρα μου μια χαρα (δεν εχουμε αρωστησει ακομη) εγω αρχισα να ασχολουμε με τα χριστουγεννα.

θελω να κανω σπιτακια χριστουγεννιατικα του παρλιαρου για τις κουμπαρες μου και γενικα απο τωρα σκεφτομαι ποτε θα στολησω το σπιτι να το χαρω γιατι εχω να στολισω 3 χρονια (σκοτωθηκε η κουνιαδα μου) και το περιμενω πως και πως.

Αχ εχω δει κι εγω στις συνταγές της παρέας!!! Αν ειναι θα τα ψάξω κι αυτά του Παρλιάρου, μηπως ειναι πιο εύκολα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, έφυγε ο φίλος μου που ήταν στην εντατική τόσο καιρό..πόσο μικρή, αβέβαιη και απρόοπτη είναι αυτή η ζωή πια. πόσο.

Δεν εχω λογια...Τι να σου πω? Οτι συλλυπούμαι?? Κουράγιο μονο.. Η ζωή κάνει τα δικά της μερικές φορές...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κορίτσια, έφυγε ο φίλος μου που ήταν στην εντατική τόσο καιρό..πόσο μικρή, αβέβαιη και απρόοπτη είναι αυτή η ζωή πια. πόσο.

Ioanna λυπάμαι πολύ, ειλικρινά ειναι άδικο και...ό,τι σου περνάει από το μυαλό. Κουράγιο να έχετε και δύναμη και εσείς και οι δικοί του. Μόνο αυτό

A5K6p3.png

Λυπάμαι πάρα πολύ κοπέλα μου...ότι και να πω είναι λίγο!!!!Κουράγιο σε εσάς και στην οικογένεια του!!!!!!!Κρίμα νέο παιδί!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τελικά το firewall φταίει..οταν το έχω on δεν παίζει με τίποτε. Πρέπει να το έχ off για να γίνει δουλειά...να ποστάρω να σερφάρω...άλλο και τούτο πάλι.

Τώρα δεν ξέρω πως θα το φτιάξω αυτό; Ξαφνικα ξεκίνησε..έκανα ένα update την Παρασκευή και μάλλον κάτι άλλαξα στις παραμέτρους (αλλά δεν ξέρω τι).

Τέσπα θα δουμε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Λυπάμαι πολυ!:-(:sad::-(Θα μεινει ομως παντα ζωντανος στην μνημη σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

λυπαμαι πολυ κοριτσι μου να ζησετε να τον θυμοσαστε κουραγιο.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Τελικά το firewall φταίει..οταν το έχω on δεν παίζει με τίποτε. Πρέπει να το έχ off για να γίνει δουλειά...να ποστάρω να σερφάρω...άλλο και τούτο πάλι.

Τώρα δεν ξέρω πως θα το φτιάξω αυτό; Ξαφνικα ξεκίνησε..έκανα ένα update την Παρασκευή και μάλλον κάτι άλλαξα στις παραμέτρους (αλλά δεν ξέρω τι).

Τέσπα θα δουμε.

Κάνε απεγκατάσταση το firewall και ξανακατέβασε το ή κάνε επαναφορά του υπολογιστή σου.Δεν ξέρω βέβαια τι λειτουργικό έχεις αλλά στα Windows 7 που έχω εγώ στον πίνακα ελέγχου-> σύστημα και ασφάλεια->επαναφορά του υπολογιστή σε προγενέστερη κατάσταση.Αν έχει κρατήσει σημείο ασφαλείας βρες μια ημερομηνία πριν από την Παρασκευή και κάνε επαναφορά.Αν δεν γίνεται,τότε με τον πρώτο τρόπο.Δεν θυμάσαι τι άλλαξες ;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κάνε απεγκατάσταση το firewall και ξανακατέβασε το ή κάνε επαναφορά του υπολογιστή σου.Δεν ξέρω βέβαια τι λειτουργικό έχεις αλλά στα Windows 7 που έχω εγώ στον πίνακα ελέγχου-> σύστημα και ασφάλεια->επαναφορά του υπολογιστή σε προγενέστερη κατάσταση.Αν έχει κρατήσει σημείο ασφαλείας βρες μια ημερομηνία πριν από την Παρασκευή και κάνε επαναφορά.Αν δεν γίνεται,τότε με τον πρώτο τρόπο.Δεν θυμάσαι τι άλλαξες ;

Τίποτα δεν άλλαξα. Μου ζήτησε να κάνω update τον McAfee και το έκανα. Και απο εκείνη την ώρα μου έχει πρήξει τα ουμπαλα. Αν δεν τον κάνω off δεν μπορώ να δουλέψω ιντερνετ.

Τέσπα...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...