Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπωπωπω! Τι γινεται εδώ πέρα? Λίγο σας άφησα και αρχίσατε τα προξενιά?? Εγώ πάντα κοριτσάκι ήθελα αλλά ειδικά τώρα λέω γερό να ναι και οτι να ναι και το εννοώ!!!

Palmomaki οκ,οκ, μη με μαλώνεις....Ρε συ δεν είναι ο χρόνος μόνο, είναι γενικά οι αναβολές και αυτά που θεωρώ εγώ αναποδιές... Τεσπά, αφού σας είπα συνήλθα!!!!! Θα είναι και το μωρό μου το μικρό σας!;)

Futuraki εμένα καλούλα είναι η πεθερούλα μου... έχει κι αυτή τα περίεργά της ώρες-ώρες αλλά τα προσπερνώ όσο πιο ανώδυνα μπορώ. Αυτό που με νοιάζει είναι οτι δεν επεμβάινει και οτι ο άντρας μου της τα χώνει κανονικά όποτε εγώ βγαίνω "η καλή νύφη!":tongue:

H lyckystar πρεπει να ναι διακοπές γιατί είναι εξαφανισμένη και από το φόρουμ... Αχ βρε lucky να περνάς όμορφα! Κι εμείς σε περιμένουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι ναι να γυρίσει και η Luckystar γιατί μπορεί κι αυτή να έχει 2 γαμπρούς...και πρέπει να σκεφτώ όλες τις προσφορές...να ειμαι σίγουρη.

Ξέρετε τι σκεφτόμουν σήμερα; Ήμουν στην δουλειά και γενικά είχε πίεση, δεν το ξέρει κανείς εκεί (ούτε φιλες μου αρκετά κοντινές...ξέρω θα με κράξουν όταν το μάθουν...αλλά θα καταλάβουν). Σκεφτόμουν συνέχεια "Μην πιέζεσαι, μην αγχώνεσαι, μείνε ήρεμη"...και μετά σκέφτηκα οτι απο όταν έμαθα οτι ειμαι έγκυος...δεν μπορώ να το χαρώ βρε κορίτσια.

Εγώ σαν άνθρωπος θα'θελα να το πω παντού, να χαίρομαι γι'αυτό και να φαίνεται, να ζω κανονικά..οι γιατροί ομως με έχουν βάλει σε καραντίνα "πρόσεχε και πρόσεχε"...να περάσουν οι τόσες βδομάδες και μετά κάνε ό,τι θες. Ε και όσο να'ναι με χαλάει βρε κορίτσια. Σκέφτομαι οτι αν είχε γίνει κανονικά η σύλληψη ολα αυτά τα φοβιστικά δεν θα τα είχαμε...τώρα φοβόμαστε και να βήξουμε κι αυτό όσο να'ναι χαλάει την καλή διάθεση και την τεράαααααααααστια χαρά που θα έπρεπε να επικρατούσε...και μερικές φορές (αν θελετε το πιστεύετε)...ξεχνάω οτι ειμαι έγκυος...

A5K6p3.png

Ναι ναι να γυρίσει και η Luckystar γιατί μπορεί κι αυτή να έχει 2 γαμπρούς...και πρέπει να σκεφτώ όλες τις προσφορές...να ειμαι σίγουρη.

Ξέρετε τι σκεφτόμουν σήμερα; Ήμουν στην δουλειά και γενικά είχε πίεση, δεν το ξέρει κανείς εκεί (ούτε φιλες μου αρκετά κοντινές...ξέρω θα με κράξουν όταν το μάθουν...αλλά θα καταλάβουν). Σκεφτόμουν συνέχεια "Μην πιέζεσαι, μην αγχώνεσαι, μείνε ήρεμη"...και μετά σκέφτηκα οτι απο όταν έμαθα οτι ειμαι έγκυος...δεν μπορώ να το χαρώ βρε κορίτσια.

Εγώ σαν άνθρωπος θα'θελα να το πω παντού, να χαίρομαι γι'αυτό και να φαίνεται, να ζω κανονικά..οι γιατροί ομως με έχουν βάλει σε καραντίνα "πρόσεχε και πρόσεχε"...να περάσουν οι τόσες βδομάδες και μετά κάνε ό,τι θες. Ε και όσο να'ναι με χαλάει βρε κορίτσια. Σκέφτομαι οτι αν είχε γίνει κανονικά η σύλληψη ολα αυτά τα φοβιστικά δεν θα τα είχαμε...τώρα φοβόμαστε και να βήξουμε κι αυτό όσο να'ναι χαλάει την καλή διάθεση και την τεράαααααααααστια χαρά που θα έπρεπε να επικρατούσε...και μερικές φορές (αν θελετε το πιστεύετε)...ξεχνάω οτι ειμαι έγκυος...

Πράγματι έτσι έιναι... Αφού κάποτε σκεφτόντουσαν να κάνουν εκτός από την άδεια επ'απειλούμενης κύησης και την άδεια πολύτιμης κύησης για γυναίκες που είχαν πολλές αποβολές ή που έκαναν εξωσωματική.... Φυσικά κάθε εγκυμοσύνη είναι πολύτιμη κι εγώ βλέπω κοπέλες που έπιασαν "με τη μυρωδιά" και συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα. Μάλιστα έτσι έλεγα κι εγώ, οτι θα μαι χύμα και οτι θα μέινω έγκυος πολύ γρήγορα λόγω ηλικίας και οτι η ζωή μου θα συνεχίσει κανονικά...Και ακόμα μια φορά η ζωή είναι εδώ για να σε διαψέυσει... Κι εσύ λες να περάσει το τρίμηνο να το πω στη δουλειά, άλλοι αγωνιούν και μετράνε ώρες με τις πρώτες χοριακές, άλλοι μετράνε αντίστροφα για ν ακούσουν καρδούλα κτλ κτλ

Ο αγώνας έιναι πραγματικά μεγάλος..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πράγματι έτσι έιναι... Αφού κάποτε σκεφτόντουσαν να κάνουν εκτός από την άδεια επ'απειλούμενης κύησης και την άδεια πολύτιμης κύησης για γυναίκες που είχαν πολλές αποβολές ή που έκαναν εξωσωματική.... Φυσικά κάθε εγκυμοσύνη είναι πολύτιμη κι εγώ βλέπω κοπέλες που έπιασαν "με τη μυρωδιά" και συμπεριφέρονται σαν να μην τρέχει τίποτα. Μάλιστα έτσι έλεγα κι εγώ, οτι θα μαι χύμα και οτι θα μέινω έγκυος πολύ γρήγορα λόγω ηλικίας και οτι η ζωή μου θα συνεχίσει κανονικά...Και ακόμα μια φορά η ζωή είναι εδώ για να σε διαψέυσει... Κι εσύ λες να περάσει το τρίμηνο να το πω στη δουλειά, άλλοι αγωνιούν και μετράνε ώρες με τις πρώτες χοριακές, άλλοι μετράνε αντίστροφα για ν ακούσουν καρδούλα κτλ κτλ

Ο αγώνας έιναι πραγματικά μεγάλος..

Το ίδιο θα ένιωθα ακόμα και αν η σύλληψη ήταν "φυσιολογική".Στην πρώτη εγκυμοσύνη,το έπαιζα άνετη...μέχρι που είδα την πρώτη σταγόνα αίμα...και έφαγα κεραμίδα.Δεν είχα πει πουθενά ότι είμαι έγκυος..μόνο η μάνα μου το ήξερε..και ήταν αυτή που επέμενε να μην το μάθει κανείς μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο....πόσο δίκαιο είχε τελικά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

καλημέρα!! γιατί φωνάζεις πρωί πρωί και με ξύπνησες???? ετοιμάζομαι για ΣΚ στο χωριό της πεθεράς..πάω για να βγει η υποχρέωση του καλοκαιριού..ευτυχώς έχει και θάλασσα κοντά και θα είναι πιο light η μέρα! σας φιλώ θα τα πούμε αύριο

ty11p2.png

Καλημέρα κι απο μένα ...δρόσισε λίγο ή μου φαίνεται;

Αντε καλά να περάσεις IoannaV με την πεθερά...κι εγώ μάλλον θα την δω το επόμενο ΣΚ.

Future τι νέα εκεί; Αλήθεια στην πρώτη εγκυμοσυνη που λες...σε ποια εβδομάδα ήσουν όταν είδες την 1η σταγόνα αίμα που λες;

A5K6p3.png

[quote name=Gemini85;1139678Κι εσύ λες να περάσει το τρίμηνο να το πω στη δουλειά' date=' άλλοι αγωνιούν και μετράνε ώρες με τις πρώτες χοριακές, άλλοι μετράνε αντίστροφα για ν ακούσουν καρδούλα κτλ κτλ

Ο αγώνας έιναι πραγματικά μεγάλος..[/quote]

Όχι δεν ειμαι στην κατηγορία 1...ειμαι στην κατηγορία 3...περιμένω να ακούσω καρδούλα. Άλλωστε έχω αποφασίσει 1 βήμα την φορά. Απλά ήθελα να πω ..οτι όλη αυτή η φοβία χαλάει την ψυχολογία αν δεν την ελέγξεις, και χάνεις την χαρά και το αντιμετώπιζεις ασυνείδητα σαν...ασθένεια.

A5K6p3.png

Καλημέρα κι απο μένα ...δρόσισε λίγο ή μου φαίνεται;

Αντε καλά να περάσεις IoannaV με την πεθερά...κι εγώ μάλλον θα την δω το επόμενο ΣΚ.

Future τι νέα εκεί; Αλήθεια στην πρώτη εγκυμοσυνη που λες...σε ποια εβδομάδα ήσουν όταν είδες την 1η σταγόνα αίμα που λες;

Καλημέρα!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είδα αίμα στην 8η εβδομάδα...ξάπλα 5 μέρες με ultrogestan ,το αίμα είχε σταματήσει από την 2η μέρα.Ξαναείδα αίμα στην 13 εβδομάδα...ξαναπήρα χάπια αλλά..όλο το βράδυ είχα πόνους και το πρωί που πήγα στην κλινική με το γιατρό..ήξερα πλέον τι γινόταν πριν κάνω τον υπέρηχο.Δεν ήταν πολύ το αίμα αλλά δεν σταματούσε με τίποτα και οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι..μέχρι να ξαπλώσω στο χειρουργείο έσπασαν τα νερά...και αυτό ήταν!!Ακριβώς την μέρα που άλλαζα εβδομάδα και έμπαινα στην 14η!!!Τύχη έτσι;;;;

Την δεύτερη φορά ένα χρόνο μετά δεν υπήρχε έμβρυο..

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

καλημέρα!! γιατί φωνάζεις πρωί πρωί και με ξύπνησες???? ετοιμάζομαι για ΣΚ στο χωριό της πεθεράς..πάω για να βγει η υποχρέωση του καλοκαιριού..ευτυχώς έχει και θάλασσα κοντά και θα είναι πιο light η μέρα! σας φιλώ θα τα πούμε αύριο

Καλά να περάσεις..!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!

ioannav καλά να περάσεις με την πεθερούλα!!!! Τα λέμε τη Δευτέρα. Μα καμία πεθερά να μην έχει ιντερνετ ενα πράγμα:confused: χαχαχα

Palmoma όντως το θυμόμουν για την 3η κατηγορία... Πότε πας αλήθεια? Θα είναι πολύ ωραία φαντάζομαι...

Ασθένεια χμμ, καλά τα λες, κάπως έτσι μας φαίνεται. Δεν έχω μείνει ποτέ να πω την αλήθεια και δεν ξέρω πως είναι αλλά έχω φανταστεί πολλές εικόνες στο μυαλό μου. Νομίζω πάντως πως όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι τόσο χειρότερο έιναι. Είναι σαν να έχεις φοβία π.χ με τα ταξίδια. Μπορεί να σκέτφτεσαι πόοοοοοσα μπορουν να συμβούν στη διαδρομή και να φρικάρεις. Δεν το κάνεις όμως, γιατί μετα θ' αρχίσεις τα ...ψυχοφάρμακα!

Και όσο σκέφτομαι κοπέλες που το λένε τόσο ασυναίσθητα και με χαρά και σαν να είναι κάτι πολύ φυσιολογικό -που μάλλον είναι εδώ που τα λέμε- τρελαίνομαι! Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα για κάθε άνθρωπο....

Future τι λ'εει το πρόγραμμα σήμερα? Θα πας για κανα μπανάκι?

Η marilia που είναι?? Νομίζω ήρθε η μαμά της και μας ξέχασε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είδα αίμα στην 8η εβδομάδα...ξάπλα 5 μέρες με ultrogestan ,το αίμα είχε σταματήσει από την 2η μέρα.Ξαναείδα αίμα στην 13 εβδομάδα...ξαναπήρα χάπια αλλά..όλο το βράδυ είχα πόνους και το πρωί που πήγα στην κλινική με το γιατρό..ήξερα πλέον τι γινόταν πριν κάνω τον υπέρηχο.Δεν ήταν πολύ το αίμα αλλά δεν σταματούσε με τίποτα και οι πόνοι είχαν γίνει αφόρητοι..μέχρι να ξαπλώσω στο χειρουργείο έσπασαν τα νερά...και αυτό ήταν!!Ακριβώς την μέρα που άλλαζα εβδομάδα και έμπαινα στην 14η!!!Τύχη έτσι;;;;

Την δεύτερη φορά ένα χρόνο μετά δεν υπήρχε έμβρυο..

πωπω..Δε μου έχει τύχει αλλά μου φαντάζει τρομερό... Θέλει μεγάλη ψυχική αντοχή νομίζω.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδώ πάντως έχουμε δροσιάααα.Έκανε χθες και μια βροχή..αστραπές..βροντές..χαμός!!Η αλήθεια είναι ότι εδώ δεν έχω καταλάβει ζέστες ακόμη...όταν πήγα στην πεθερά μου ..εκεί κατάλαβα καλοκαίρι..ψήθηκα..σνιφ-σνιφ!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

πωπω..Δε μου έχει τύχει αλλά μου φαντάζει τρομερό... Θέλει μεγάλη ψυχική αντοχή νομίζω.

Ξέρεις εκείνη την ώρα ήμουν τόσο ψυχρή..δεν μπορείς να φανταστείς...Μετά την απόξεση πήγα για καφέ με τον άντρα μου και τον αδελφό μου που έτρεξε μόλις το έμαθε.Και ήμουν καλά:confused:..αργότερα έμαθα ότι ο αδελφός μου είπε στον άντρα μου "πρόσεχε την,θα ξεσπάσει αργότερα,την ξέρω..δεν έχει χωνέψει ακόμη τι έγινε..είναι σε σοκ...έχε το νου σου".Και έτσι έγινε..το βράδυ ξαφνικά εκεί που έβλεπα tv..απλά έβαλα τα κλάματα και άρχισα να ουρλιάζω...στα πατώματα σου λέω..να με κρατάει ο άντρας μου αγκαλιά και εγώ ....άσε τι να σου πω!!!

Πάει πέρασε και αυτό..το έχω σπρώξει τόσο πίσω στο μυαλό..που ακόμη και τώρα που γράφω γι αυτό δεν με ενοχλεί πια..σαν να ήταν ένας εφιάλτης και πάει.Έτσι αντιδρώ...ο καθένας έχει τον τρόπο του!!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...