Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια δεν χαθηκα σας διαβαζω καθε μερα και μαθαινω τα νεα σας αλλα οι ανασφαλειες μου δεν μ'αφηνουν για παραδειγμα η ορθογραφια μου. οποτε λεω να μην γραφω να γλυτωσετε εσεις τα ματακια σας και εγω το δουλεμα γιατι διπλα μου την ειπανε οποτε..... ελπιζω να με καταλαβετε.

Καληνυχτα......

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

http://www.youtube.com/watch?v=Ftbejbi2qLM&feature=share

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια δεν χαθηκα σας διαβαζω καθε μερα και μαθαινω τα νεα σας αλλα οι ανασφαλειες μου δεν μ'αφηνουν για παραδειγμα η ορθογραφια μου. οποτε λεω να μην γραφω να γλυτωσετε εσεις τα ματακια σας και εγω το δουλεμα γιατι διπλα μου την ειπανε οποτε..... ελπιζω να με καταλαβετε.

Καληνυχτα......

Καλέ πας καλά;;;Τι είναι αυτά που λες;;;Δεν ξέρω τι σου είπανε δίπλα ή παραδίπλα αλλά ποιος σου είπε ότι εμείς εδώ κρίνουμε τον άνθρωπο από το αν ξέρει καλή ορθογραφία ή όχι;;;;;Σταμάτα τα χαζά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι για αυτό που είσαι,κανένας λόγος να στερηθείς την παρέα μας και να μας στερήσεις την δική σου!!!Σου είπαμε τίποτα εμείς όσες φορές έγραψες;;;Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου και από όσο ξέρω τα κορίτσια μπορώ να σου πω σίγουρα ούτε αυτές τις ενοχλεί και θα σου βάλουν τις φωνές για αυτά που λες!!!!!!

Όποιος σου έκανε παρατήρηση για το αν γράφεις σωστά ή όχι....άσε καλύτερα γιατί φορτώνω και δεν θέλω να εκφραστώ άσχημα.

Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν γράφεις σωστά...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ¨ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

Μη τολμήσεις να ξαναχαθείς και να μη ξανανιώσεις άσχημα για τίποτα !!!!!ΑΚΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλέ πας καλά;;;Τι είναι αυτά που λες;;;Δεν ξέρω τι σου είπανε δίπλα ή παραδίπλα αλλά ποιος σου είπε ότι εμείς εδώ κρίνουμε τον άνθρωπο από το αν ξέρει καλή ορθογραφία ή όχι;;;;;Σταμάτα τα χαζά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι για αυτό που είσαι,κανένας λόγος να στερηθείς την παρέα μας και να μας στερήσεις την δική σου!!!Σου είπαμε τίποτα εμείς όσες φορές έγραψες;;;Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου και από όσο ξέρω τα κορίτσια μπορώ να σου πω σίγουρα ούτε αυτές τις ενοχλεί και θα σου βάλουν τις φωνές για αυτά που λες!!!!!!

Όποιος σου έκανε παρατήρηση για το αν γράφεις σωστά ή όχι....άσε καλύτερα γιατί φορτώνω και δεν θέλω να εκφραστώ άσχημα.

Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αν γράφεις σωστά...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ¨ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

Μη τολμήσεις να ξαναχαθείς και να μη ξανανιώσεις άσχημα για τίποτα !!!!!ΑΚΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;

δεν χαθηκα :-(:sad::-( απλα ο χαρακτηρας μου ειναι ετσι μια ζωη εμαθα να κλεινομαι για να μην πληγωθω (την εχω πατησει αρκετες φορες) οποτε σκεφτομαι πραγματα πριν τα σκεφτουνε οι αλλοι για μενα.

δεν χαθηκα :-(:sad::-( απλα ο χαρακτηρας μου ειναι ετσι μια ζωη εμαθα να κλεινομαι για να μην πληγωθω (την εχω πατησει αρκετες φορες) οποτε σκεφτομαι πραγματα πριν τα σκεφτουνε οι αλλοι για μενα.

Τώρα μου λες χαζά!!!!!!!!!!Έχω θυμώσει....όχι μαζί σου....έχω μάθει στην ζωή μου να κρίνω τους ανθρώπους από τα ουσιαστικά πράγματα και όχι από το αν ξέρουν ορθογραφία ή όχι.Μη κλείνεσαι στον εαυτό σου....όπως βλέπεις εμείς μιλάμε για τα πάντα και πειραζόμαστε όχι με κακία όμως!!Σε παρακαλώ μη προεξοφλείς τις αντιδράσεις μας(τολμάω να μιλήσω εκ μέρους και των κοριτσιών γιατί ξέρω σίγουρα ότι συμφωνούν).τελείωσε το θέμα...είσαι στην παρέα μας και θα μείνεις άσχετα με το αν γράφεις σωστά ή όχι.

Πες μου τα νέα σου τώρα...πως τα πας;;;;Κρύο έχετε εκεί;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τώρα μου λες χαζά!!!!!!!!!!Έχω θυμώσει....όχι μαζί σου....έχω μάθει στην ζωή μου να κρίνω τους ανθρώπους από τα ουσιαστικά πράγματα και όχι από το αν ξέρουν ορθογραφία ή όχι.Μη κλείνεσαι στον εαυτό σου....όπως βλέπεις εμείς μιλάμε για τα πάντα και πειραζόμαστε όχι με κακία όμως!!Σε παρακαλώ μη προεξοφλείς τις αντιδράσεις μας(τολμάω να μιλήσω εκ μέρους και των κοριτσιών γιατί ξέρω σίγουρα ότι συμφωνούν).τελείωσε το θέμα...είσαι στην παρέα μας και θα μείνεις άσχετα με το αν γράφεις σωστά ή όχι.

Πες μου τα νέα σου τώρα...πως τα πας;;;;Κρύο έχετε εκεί;

για αρχη σ'ευχαριστω πολυ που μου εβαλες τις φωνες:tongue::tongue::tongue:

λοιπον σημερα κλεινω τα 30 και ειμαι πολυ χαρουμενη κατα τα αλλα ολα καλα δοξα το θεο τα μικρα μου μια χαρα (δεν εχουμε αρωστησει ακομη) εγω αρχισα να ασχολουμε με τα χριστουγεννα.

θελω να κανω σπιτακια χριστουγεννιατικα του παρλιαρου για τις κουμπαρες μου και γενικα απο τωρα σκεφτομαι ποτε θα στολησω το σπιτι να το χαρω γιατι εχω να στολισω 3 χρονια (σκοτωθηκε η κουνιαδα μου) και το περιμενω πως και πως.

Διαφημίσεις

κρυο εχουμε αρκετο και μου αρεσει πολυ λατρευω το χειμωνα το χιονι και τη βροχη.

τωρα εχουμε 5 βαθμους εξω.

για αρχη σ'ευχαριστω πολυ που μου εβαλες τις φωνες:tongue::tongue::tongue:

λοιπον σημερα κλεινω τα 30 και ειμαι πολυ χαρουμενη κατα τα αλλα ολα καλα δοξα το θεο τα μικρα μου μια χαρα (δεν εχουμε αρωστησει ακομη) εγω αρχισα να ασχολουμε με τα χριστουγεννα.

θελω να κανω σπιτακια χριστουγεννιατικα του παρλιαρου για τις κουμπαρες μου και γενικα απο τωρα σκεφτομαι ποτε θα στολησω το σπιτι να το χαρω γιατι εχω να στολισω 3 χρονια (σκοτωθηκε η κουνιαδα μου) και το περιμενω πως και πως.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! να σε χαίρονται οι δικοί σου!!!!

Λυπάμαι για την κουνιάδα σου!

Μη νομίζεις ότι τελείωσε η κατσάδα...αύριο θα τα ακούσεις από τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!:tongue::tongue:

Αχ αυτά τα Χριστούγεννα!!Η αγαπημένη μου εποχή!!!!Στολίζω κάθε γωνιά του σπιτιού,ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια....με πιάνει κάτι!!!!!

Τυχερή είσαι με τα μικρά σου και μακάρι να συνεχίσετε έτσι.Ο αδερφός μου δεν προλαβαίνει να πηγαίνει στον παιδίατρο μια το ένα του παιδί και μια το άλλο!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

κρυο εχουμε αρκετο και μου αρεσει πολυ λατρευω το χειμωνα το χιονι και τη βροχη.

τωρα εχουμε 5 βαθμους εξω.

Ούτε μέσα στο μυαλό μου να ήσουνα!!!!!!!!!!Σιχαίνομαι το καλοκαίρι αλλά λατρεύω το χειμώνα!!!!!!!!!!!Και εμείς έχουμε κρύο εδώ και είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! να σε χαίρονται οι δικοί σου!!!!

Λυπάμαι για την κουνιάδα σου!

Μη νομίζεις ότι τελείωσε η κατσάδα...αύριο θα τα ακούσεις από τα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!:tongue::tongue:

Αχ αυτά τα Χριστούγεννα!!Η αγαπημένη μου εποχή!!!!Στολίζω κάθε γωνιά του σπιτιού,ακούω χριστουγεννιάτικα τραγούδια....με πιάνει κάτι!!!!!

Τυχερή είσαι με τα μικρά σου και μακάρι να συνεχίσετε έτσι.Ο αδερφός μου δεν προλαβαίνει να πηγαίνει στον παιδίατρο μια το ένα του παιδί και μια το άλλο!!!

Ευχαριστω πολυ και εσυ οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις.

η κουνιαδα μου ηταν 36 χρονον και αφησε πισω 3 παιδια 15, 12, και το μικρο 3 τραγικες καταστασης αλλα η ζωη συνεχιζεται.

λες να ακουσω πολλα:?::?::?:

Ευχαριστω πολυ και εσυ οτι επιθυμεις στην αγκαλια σου να το βρεις.

η κουνιαδα μου ηταν 36 χρονον και αφησε πισω 3 παιδια 15, 12, και το μικρο 3 τραγικες καταστασης αλλα η ζωη συνεχιζεται.

λες να ακουσω πολλα:?::?::?:

Ελπίζω να ακούσεις πάααααρα πολλά για να μάθεις εσύ!!Να σου γίνει μάθημα και να μη το ξανακάνεις!!!!!!!!!!!!

Και το μικρό μας,η gemini,θέλει να κάνει τέτοια σπιτάκια.Χαρά στην υπομονή σας!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ελπίζω να ακούσεις πάααααρα πολλά για να μάθεις εσύ!!Να σου γίνει μάθημα και να μη το ξανακάνεις!!!!!!!!!!!!

Και το μικρό μας,η gemini,θέλει να κάνει τέτοια σπιτάκια.Χαρά στην υπομονή σας!!!!!!!!!!!!!!!

Του παρλιαρου φενετε ευκολο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν ξερω θα δουμε αν κανω θα σας στειλω φωτογραφια.

λεω να παω για υπνο θα τα πουμε το πρωι φιλακιααααααα:P:p:p καληνυχτααααα........

Του παρλιαρου φενετε ευκολο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: δεν ξερω θα δουμε αν κανω θα σας στειλω φωτογραφια.

λεω να παω για υπνο θα τα πουμε το πρωι φιλακιααααααα:P:p:p καληνυχτααααα........

Καληνύχτα!!!!!!!!!!Τα λέμε αύριο!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά πάτε καλά; Τι κάνετε ξύπνιες τέτοια ώρα;

Fraoulitsa κορίτσι μου να τα εκατοστήσεις. Να χαίρεσαι πρώτα απο όλα τον εαυτό σου και στην συνέχεια την οικογένειά σου. Και όταν λέω να χαίρεσαι τον εαυτό σου...το εννοώ. Μια φορά σε έκανε η μανούλα σου κορίτσι μου και δεν αξίζει τον κόπο να χαλιέσαι για βλακείες. Εισαι μια χαρά, και σε όποιον δεν αρέσεις...δεν πειράζει πας παρακάτω...αλλά δεν κλείνεσαι και δεν αποκλείεις και τους άλλους...στους οποίους αρέσεις απο την ζωή σου. Σιγα μην κάτσεις να σκάσεις γιατί κάποιοι σου την ειπαν...χαχα. Εμάς μας αρέσεις έτσι όπως είσαι..και να συνεχίσεις να γράφεις να μαθαίνουμε νέα σου. Η ζωή ειναι μικρή (το ξέρεις άλλωστε) και δεν αξίζει να στενοχωριέσαι και να χάνεις χαρές για βλακείες.

Εγώ τελικά έκανα turn off το firewall και θα δώ. Βεβαια για λίγο...αν πάει καλύτερα όμως θα πάρω αύριο τηλ στον OTE να μαθω τι γίνεται. Αλλά δεν έχω κρατήσει κανέναν κωδικό μου και θα με ρωτάνε διάφορα...και δεν ξέρω τι θα τους λέω.. τελοσπάντων.

Τώρα λέω να πάω για υπνο...πολυ με τσάντισε το internet σήμερα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...