Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

      Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

      Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

      Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

      Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

      • Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!


Future

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρες...ή μάλλον καλό μεσημέρι.

Σήμερα το μενού έχει γιουβαρλάκια...εχω καιρό να κάνω...και μιας και ειναι η μάνα εδώ θα επωφεληθώ απο την παρουσία και την μαγειρική της :D

Και εδώ κάνει κρύο...με ψιλοήλιο. Βγήκα για ψώνια με τα πόδια (να περπατάω και λίγο), έφερα τα υλικά της μαγειρικής...και τώρα έκατσα να δώ τι λέτε. Ο άντρας μου έφυγε για ΣΚ στο χωριό για κάτι δουλειές.

Κατά τα άλλα προσπαθώ να ανεβάσω (ανεπιτυχώς) το ηθικό και το κέφι της μαμάς μου. Εχει ζοριστεί πολύ με το θέμα του αδερφού της.

Προσπαθώ να συγκρατήσω την αχαλίνωτη όρεξή μου. Και να αποτελειώσω με τις χειμερινές δουλειές (να αλλάξω ντύματα στους καναπέδες κλπ). Γενικά στην προσπάθεια :tongue:

Και εγώ χθες έδωσα σε ένα κορίτσι τις ενέσεις που μου είχαν μείνει. Και αυτή από τον Πειραία μένει.

Να καλωσορισω με την σειρά μου την tina29, να της εξηγήσω ότι όλες εμείς που γράφουμε εδώ...γνωριστήκαμε στο φόρουμ, στο θέμα "ξεκινάω εξωσωματική"...και απλά μεταφερθήκαμε εδώ γιατί όπως βλέπεις λέμε και άλλα δικά μας πέρα απο το κομμάτι της εξωσωματικής. Στο λέω αυτό για να καταλάβεις οτι ολες ξέρουμε για τις άλλες για τις εξωσωματικές τους..και βιώνουμε μαζί την προετοιμασία, την χαρά και την απογοητευση. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να κρατήσεις την θετική σου σκέψη και πίστη. Όλα θα πάνε καλά.

Θέλω και εγώ τζάκι και σόμπα :-(:sad:. Αλλα δεν έχουμε σπίτι δικό μας...τζάκι θα έχουμε; Δεν πειράζει κάτι θα γίνει και με εμάς στο ενοίκιο :lol:

Καλως σας βρηκα!!!!!!!!!!!Που να το ξερω οτι μετακομισατε;;;χαχαχα!!!Ειστε ομως πολυ πολυ χαλαρες κι αυτο μ αρεσει!


[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το τραπέζι είναι για αύριο το μεσημέρι,αλλά ναι έχω ξεκινήσει ήδη κάποια πράγματα.Έκανα το γλυκό γιατί θέλει μια διαδικασία,τύλιξα ντολμαδάκια και θα τα βράσω το απόγευμα,έκανα λίγο ταραμά και τζατζίκι.τελικά θα κάνω κοτόπουλο γεμιστό αφού αυτό θέλουν,αλλά αύριο αυτό μαζί με το σπεντζοφάι και το κανταίφι με τυριά.Με το κοτόπουλο θα τους βάλω και πατατούλες,Λάχανο και μαρούλι σαλάτα,πιπεριές φλωρίνης που έχω ψημένες....και αυτά το ολίγα!!!:tongue::tongue:

Αυτά τα ολίγα δηλαδή!!! Εγω δεν κανω τραπέζι στα πεθερικά αύριο τελικά γιατί δεν μπορούνε...Αλλή φορά. Το βράδυ θα ερθει ενα ζευγάρι φίλοι μας και θα ψησουμε λουκάνικο στο τζάκι αλλά θα κάνω και σπετζοφάι. Ετσι για μεζέ!!

Μια χαρα και να συνεχισεις να κανεις μαθημα!Σου δινει ζωη και ενδιαφερον!Ασε που δεν εισαι ολη μερα με μια φορμα μεσα στο σπιτι.Τι ειναι το pellet?Eμενα καιει ενα ειδικο φυτικο υγρο απο πατατα!!!χααχααχα!Εχει 50 ευρω η δεκαδα με μπουκαλια των 2 λιτρων.Αυτα τα 2 λιτρα κρατανε την φωτια αναμμενη για 3,5 ωρες περιπου.

Χμμ...δε μου φαίνεται και πολύ οικονομικό...Εχει απόδοση??

Ελα γλυκο μου FUTUREKI,σε παρακαλω γραψε τη συνταγουλα το καταιφι τυριων.Ερχεται το μπεμπακι μου και θα του κανω τραπεζι στη γιορτη του.Δωσε και κανενα τιπ μη τα κανω μανταρα!Δεν εχω ξαναφτιαξει!

Κι εγ'ω τη θελω τη συνταγή οποτε μπορέις!!!!!


SV6vp3.png

LWoFp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ελα γλυκο μου FUTUREKI,σε παρακαλω γραψε τη συνταγουλα το καταιφι τυριων.Ερχεται το μπεμπακι μου και θα του κανω τραπεζι στη γιορτη του.Δωσε και κανενα τιπ μη τα κανω μανταρα!Δεν εχω ξαναφτιαξει!

Φυσικά το ρωτάς;;;Θα σου την γράψω το απόγευμα,είναι εύκολη απλά να ξέρεις ότι τρώγεται ζεστό.Δηλαδή αν μείνει το ξαναζεσταίνεις.Ότι θες από συνταγές βρήκες το κατάλληλο άτομο....ρώτα...έχω άπειρες!!!!!!!!!

Ρε κορίτσι μου έτσι δεν συμφέρει το τζάκι...ακριβό βγαίνει!!!φυσικά δεν το έχεις για αποκλειστική θέρμανση,για συμπλήρωμα υποθέτω.Εγώ την σόμπα την έχω αποκλειστική θέρμανση,έχω κλείσει τα καλοριφέρ.Είναι ξυλόσομπα αλλά όχι όπως οι παλιές,έχει πυρότουβλα και είναι όλη από ατσάλι.καίει μια χαρά και κάνει το σπίτι φούρνο!!!!!!!!!ΑΑΑ!!!!ΚΑΙ ψήνω φαγητά γιατί έχει φούρνο και από νοστιμιά άλλο πράγμα!!!

Είπες γιορτή του;;;;Πως τον λένε;;;Εμείς εδώ έχουμε πει και τα ονόματα των καλών μας και τα δικά μας!


Ytulp3.png?KixTF0pj
Link to comment
Share on other sites

Αυτά τα ολίγα δηλαδή!!! Εγω δεν κανω τραπέζι στα πεθερικά αύριο τελικά γιατί δεν μπορούνε...Αλλή φορά. Το βράδυ θα ερθει ενα ζευγάρι φίλοι μας και θα ψησουμε λουκάνικο στο τζάκι αλλά θα κάνω και σπετζοφάι. Ετσι για μεζέ!!

Κι εγ'ω τη θελω τη συνταγή οποτε μπορέις!!!!!

Μια χαρά είναι για κρασάκι!!!Δεν πειράζει για το τραπέζι...δεν θα κουραστείς κιόλας!!!Του χρόνου...όλα μαζί!!!:tongue::tongue:

Θα την γράψω τη συνταγή το απόγευμα.Έτσι θα σας αφήσω;;;;


Ytulp3.png?KixTF0pj
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι για κρασάκι!!!Δεν πειράζει για το τραπέζι...δεν θα κουραστείς κιόλας!!!Του χρόνου...όλα μαζί!!!:tongue::tongue:

Θα την γράψω τη συνταγή το απόγευμα.Έτσι θα σας αφήσω;;;;

Οκ οκ!! Εγώ δεν τη βιάζομαι αλλά θα μπει στα "προσεχώς"!!!


SV6vp3.png

LWoFp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καρντάσι έφτιαξα την καρυδόπιτα σου..εξωτερικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ..όταν παγώσει θα δοκιμάσω και θα σε πω..επίσης ήταν και πανεύκολη..να σημειωθεί πως πρώτη φορά έφτιαξα σιροπιαστό γλυκό..καλέ τη νοικοκυρά που είμαι,θα τρελαθώ


ty11p2.png
Link to comment
Share on other sites

-ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ -

ΥΛΙΚΑ:

1/2 κιλό κανταίφι (μια συσκευασία από το μάρκετ)

1/4 γραβιέρα τριμμένη(εγώ βάζω Κρήτης)

1/4 κασέρι τριμμένο(εγώ βάζω Σοχού ή Ευζώνων)

1/4 γκούντα τριμμένο

1/4 φέτα τριμμένη

350 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια-κύβους

150 γρ. βούτυρο λιωμένο

2 αυγά

1/2 λίτρο γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανοίγουμε καλά το κανταίφι (με τα χέρια πιάνουμε και τραβάμε απαλά,ώσπου οι ίνες να πάψουν να είναι κολλημένες μεταξύ τους)

Στρώνουμε το μισό κανταίφι (χωρίς να το πιέζουμε) σε ένα βουτυρωμένο ταψί και το αλείφουμε με το μισό βούτυρο της συνταγής.Ανακατεύουμε τα τυριά και το ζαμπόν και τα στρώνουμε πάνω από το κανταίφι.Από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο κανταίφι και αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο.Χτυπάμε με το πηρούνι τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε .Αφήνουμε 15 λεπτά στην άκρη να φουσκώσουν τα υλικά και να τραβήξουν το πιο πολύ γαλα.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά.Βάλτε το σε χαμηλά σχάρα για να ψηθεί καλά από κάτω.

Απολαύστε το!!!!


Ytulp3.png?KixTF0pj
Link to comment
Share on other sites

καρντάσι έφτιαξα την καρυδόπιτα σου..εξωτερικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ..όταν παγώσει θα δοκιμάσω και θα σε πω..επίσης ήταν και πανεύκολη..να σημειωθεί πως πρώτη φορά έφτιαξα σιροπιαστό γλυκό..καλέ τη νοικοκυρά που είμαι,θα τρελαθώ

Βρε θα σας κάνω μαγείρισσες εγώ και δεν θα το πιστεύετε!!!!:tongue::tongue::tongue:

Είναι πολύ νόστιμη και επειδή όπως θα διαπιστώσεις είναι ελαφρύ γλυκό σε αντίθεση με άλλα που έχω δει,τρώγεται όλες τις εποχές.Αν βάλεις και παγωτό από πάνω όταν το σερβίρεις........;););)


Ytulp3.png?KixTF0pj
Link to comment
Share on other sites

To ιντερνετ κανει νερά απο χθες..μου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα. Με πετάει συνεχώς έξω.

Α ρε τσιμπούσια Futuraki να'στε καλά να τα κάνετε πάντα. Και να μαθαίνουμε και εμείς τίποτε.


A5K6p3.png
Link to comment
Share on other sites

καρντάσι έφτιαξα την καρυδόπιτα σου..εξωτερικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ..όταν παγώσει θα δοκιμάσω και θα σε πω..επίσης ήταν και πανεύκολη..να σημειωθεί πως πρώτη φορά έφτιαξα σιροπιαστό γλυκό..καλέ τη νοικοκυρά που είμαι,θα τρελαθώ

Και δεν εχεις δει τιποτα ακόμα!! Θα μας κάνει το Futuraki εξπέρ!!

-ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑ -

ΥΛΙΚΑ:

1/2 κιλό κανταίφι (μια συσκευασία από το μάρκετ)

1/4 γραβιέρα τριμμένη(εγώ βάζω Κρήτης)

1/4 κασέρι τριμμένο(εγώ βάζω Σοχού ή Ευζώνων)

1/4 γκούντα τριμμένο

1/4 φέτα τριμμένη

350 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κομματάκια-κύβους

150 γρ. βούτυρο λιωμένο

2 αυγά

1/2 λίτρο γάλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανοίγουμε καλά το κανταίφι (με τα χέρια πιάνουμε και τραβάμε απαλά,ώσπου οι ίνες να πάψουν να είναι κολλημένες μεταξύ τους)

Στρώνουμε το μισό κανταίφι (χωρίς να το πιέζουμε) σε ένα βουτυρωμένο ταψί και το αλείφουμε με το μισό βούτυρο της συνταγής.Ανακατεύουμε τα τυριά και το ζαμπόν και τα στρώνουμε πάνω από το κανταίφι.Από πάνω προσθέτουμε το υπόλοιπο κανταίφι και αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο.Χτυπάμε με το πηρούνι τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε .Αφήνουμε 15 λεπτά στην άκρη να φουσκώσουν τα υλικά και να τραβήξουν το πιο πολύ γαλα.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά.Βάλτε το σε χαμηλά σχάρα για να ψηθεί καλά από κάτω.

Απολαύστε το!!!!

Συνταγή κατεχωρήθη! Ευχαριστούμε!!

Πάω να κόψω πατατούλες, σαλάτα και να ετοιμάσω κάπως το σπετζοφάι. Αν και εφαγα τοσο πολύ το μεσημέρι...(ειχα πει στη μαμά και τον αδερφό μου να ερθουν και φάγαμε στις 3:30:shock::shock: και οπως καταλαβαίνετε με έιχε κ'οψει η πείνα...) και τωρα πάω να σκάσω. Αφού πέρασε το 3ωρο που πεινάω κανονικά και δε νιώθω καν οτι εχω χωνέψει!


SV6vp3.png

LWoFp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


To ιντερνετ κανει νερά απο χθες..μου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα. Με πετάει συνεχώς έξω.

Α ρε τσιμπούσια Futuraki να'στε καλά να τα κάνετε πάντα. Και να μαθαίνουμε και εμείς τίποτε.

Γιατί το κάνει αυτό?? Το χει ξανακ'ανει?


SV6vp3.png

LWoFp3.png

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι το έχει πιάσει. Αν συνεχίσει θα ρωτήσω ειδικό. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Δεν σου έχουν δώσει κάποιο νούμερο τηλ.για τέτοιες περιπτώσεις;Στον ΟΤΕ ας πούμε(αν και δεν το θυμάμαι το νούμερο) μπορείς να πάρεις 24 ώρες το 24ωρο και η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά είναι εξπέρ στην δουλειά τους.Αν έχεις νούμερο πάρε τηλ. και θα σου πουν αυτοί.Μπορεί να είναι από τον πάροχο το θέμα οπότε θα το φτιάξουν.


Ytulp3.png?KixTF0pj
Link to comment
Share on other sites

Και δεν εχεις δει τιποτα ακόμα!! Θα μας κάνει το Futuraki εξπέρ!!

Συνταγή κατεχωρήθη! Ευχαριστούμε!!

Πάω να κόψω πατατούλες, σαλάτα και να ετοιμάσω κάπως το σπετζοφάι. Αν και εφαγα τοσο πολύ το μεσημέρι...(ειχα πει στη μαμά και τον αδερφό μου να ερθουν και φάγαμε στις 3:30:shock::shock: και οπως καταλαβαίνετε με έιχε κ'οψει η πείνα...) και τωρα πάω να σκάσω. Αφού πέρασε το 3ωρο που πεινάω κανονικά και δε νιώθω καν οτι εχω χωνέψει!

Ε δεν πειράζει .....θα κάνεις ότι τρως για την παρέα!!!


Ytulp3.png?KixTF0pj
Link to comment
Share on other sites

Ε δεν πειράζει .....θα κάνεις ότι τρως για την παρέα!!!

Ετοιμο και το σπετζοφάι και τα παιδιά ερχονται όπου να ναι.. Η αλήθεια ειναι μυρίζει πολύ ωραία....αλλά δεν μπορώ ουτε να δοκιμάσω. Τι κακό κι αυτό! Πιο πολύ λιγουρεύομαι τις τηγανιτές πατάτες!!


SV6vp3.png

LWoFp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...