Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημερα φιλεναδιτσες!!!

Πρωινος τυπος δεν ημουν ποτε!!!Απλα σχεδον σε καθημερινη βαση μιλαω με την κουμπαρα μου στο τηλ,μολις κοιμηθει το βαφτηστηρακι μου,μετα τις 11 30 για κανενα 2ωρακι και μετα χαζευω στο ιντερνετ.Ετσι κοιμαμαι 2-3 και ξυπναω και σχετικα αργα αφου τα μαθηματα μου ειναι μεσημερι και ο αντρας μου λειπει.

Εδω να σας πω πως το κουμπαρακι μου το γνωρισα σ ενα αλλο σαιτ και γιναμε τοσο φιλες που τελικα της βαφτισα το κοριτσακι της,το οποιο το απεκτησε με την 5η εξωσωματικη.Γεννηθηκε μια μεγαλη φιλια κι αυτο γτ κανεις απο τον περιγυρο της οπως και απο τον δικο μου αν δε το εχει περασει δεν μπορει να καταλαβει τι εστι εξωσωματικη.

Λοιπον εγω μενω Πειραια και σημερα παιδια το κρυο σπαει κοκαλα.Νοεμβρης ειναι αυτος;;;

GEMINI δεν ειναι πολυ δυσκολα αυτα τα γλυκακια;;;Μηπως να εκανες κατι πιο ευκολο για σιγουρη επιτυχια;;;;;Εκτος κι αν πιστευεις οτι θα τα καταφερεις οποτε καλη επιτυχια και να σου γινουν τελειαααααααααα!

FUTURE η αλλιως πρακτορα 007,ασε ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ,ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!Αντεχω ομως γιατι δε τον αγαπαω απλως,τον λατρευω,ειναι ο ερωτας της ζωης μου και ο,τι μου δινει χαρά!!!Αν καναμε κι ενα παιδακι δε θα υπηρχε πιο ευτυχισμενος ανθρωπος απο μενα!

Δε θα πω λυπαμαι για την αποβολη που ειχες,καποιος εκει πανω θελω να πιστευω πως ηξερε τι εκανε!Παμε με πιστη και δυναμη παρακατω και θα τα καταφερουμε.

Κατι ασχετο τωρα,εχει καμια ενεργειακο τζακι;;;;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες!!!

Πρωινος τυπος δεν ημουν ποτε!!!Απλα σχεδον σε καθημερινη βαση μιλαω με την κουμπαρα μου στο τηλ,μολις κοιμηθει το βαφτηστηρακι μου,μετα τις 11 30 για κανενα 2ωρακι και μετα χαζευω στο ιντερνετ.Ετσι κοιμαμαι 2-3 και ξυπναω και σχετικα αργα αφου τα μαθηματα μου ειναι μεσημερι και ο αντρας μου λειπει.

Λοιπον εγω μενω Πειραια και σημερα παιδια το κρυο σπαει κοκαλα.Νοεμβρης ειναι αυτος;;;

GEMINI δεν ειναι πολυ δυσκολα αυτα τα γλυκακια;;;Μηπως να εκανες κατι πιο ευκολο για σιγουρη επιτυχια;;;;;Εκτος κι αν πιστευεις οτι θα τα καταφερεις οποτε καλη επιτυχια και να σου γινουν τελειαααααααααα!

Καλημέραααααα!!!!!!!!!!!

Μη λες για κρυο γιατί εδώ εχει πολύ ηλιο και ζηλέυω!!! Εντάξει εχει πιο κρύο από τις τελευταίες μέρες αλλά οχι για να σου θυμίσει χειμώνα!

Ναι δύσκολα ειναι τα μπισκοτοσπιτάκια. Θα κάνω ενα για δοκιμή και βλέπουμε! Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις:tongue:

Όσο για το τζάκι, εμείς το παραγγείλαμε και περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να το τοποθετήσουν...Ελπίζω να ειναι αποδοτικό οσο λένε και να μην κλάιμε τα λεφτά μας τετοια περίοδο κρίσης:rolleyes: Πάντως η Future που εχει την αντίστοιχη σόμπα ειναι πολύ ευχαριστημένη...

Εχεις μάθημα σήμερα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες!!!

Εδω να σας πω πως το κουμπαρακι μου το γνωρισα σ ενα αλλο σαιτ και γιναμε τοσο φιλες που τελικα της βαφτισα το κοριτσακι της,το οποιο το απεκτησε με την 5η εξωσωματικη.Γεννηθηκε μια μεγαλη φιλια κι αυτο γτ κανεις απο τον περιγυρο της οπως και απο τον δικο μου αν δε το εχει περασει δεν μπορει να καταλαβει τι εστι εξωσωματικη.

FUTURE η αλλιως πρακτορα 007,ασε ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ,ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ!Αντεχω ομως γιατι δε τον αγαπαω απλως,τον λατρευω,ειναι ο ερωτας της ζωης μου και ο,τι μου δινει χαρά!!!Αν καναμε κι ενα παιδακι δε θα υπηρχε πιο ευτυχισμενος ανθρωπος απο μενα!

Δε θα πω λυπαμαι για την αποβολη που ειχες,καποιος εκει πανω θελω να πιστευω πως ηξερε τι εκανε!Παμε με πιστη και δυναμη παρακατω και θα τα καταφερουμε.

Η Gemini...η gemini....εγώ έχω ενεργειακή ξυλόσομπα.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πότε θα πας ξέρεις?? Αν ειναι 3 μερούλες μονο και μονο για το χατήρι του άντρα σου σε αφήνουμε... Και θα σου μιλάμε και θα σου στέλνουμε φιλιά κι ας μη μπορέις να στείλεις!!!

Κι εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί δεν ειμαι και πολύ καλλιτέχνης!! Θα προσπαθησω να κάνω ενα πρωτα κι αν τα καταφερω το Δεκέμβρη θα κάνω και τα άλλα...

Κουραμπιέδες και μελομακάρονα!!! Μιαμ, μιαμ!! Μυρισε Χριστούγεννα!!

Επίσης, λεω να κάνω και τσουρέκια! Ειχα κάνει το Πάσχα δοκιμαστικά και εκαναν θραύση!! Ωχ, τι τα θυμήθηκα τωρα!!

Ανάλογα πότε θα βολέψει με τα ρεπό του άντρα μου.Ή για τα Χριστούγεννα 2-3 μέρες ή για την Πρωτοχρονιά.Μόνο 2-3 μέρες...και πολύ είναι.!!!!!!και να γράφετε για να σας διαβάζω!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

την προηγούμενη Πέμπτη έμαθα για το σταθερό νούμερο της χοριακής και την Παρασκευή μου ρθε αίμα περιόδου και κράτησε μέχρι την Τρίτη..απ την Τρίτη μέχρι και τώρα όμως έχω καθημερινά στο σκούπισμα λίγο αίμα..τι σκατά συμβαίνει ούτε θέλω να ξέρω..τον γιατρό δε θέλω να τον πάρω..έτσι και αλλιώς μέσα στη βδομάδα θα πάω να με δει ένας άλλος οπότε θα περιμένω να δω τι θα γίνει μέχρι τότε

Αυτό μου είχε συμβεί στην προηγούμενη αποβολή.Δεν τρέχει τίποτα φυσιολογικό είναι,μην αγχώνεσαι.Θα πας και στο γιατρό άλλωστε και θα σου πει!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέραααααα!!!!!!!!!!!

Μη λες για κρυο γιατί εδώ εχει πολύ ηλιο και ζηλέυω!!! Εντάξει εχει πιο κρύο από τις τελευταίες μέρες αλλά οχι για να σου θυμίσει χειμώνα!

Ναι δύσκολα ειναι τα μπισκοτοσπιτάκια. Θα κάνω ενα για δοκιμή και βλέπουμε! Θα ενημερώσω για τις εξελίξεις:tongue:

Όσο για το τζάκι, εμείς το παραγγείλαμε και περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να το τοποθετήσουν...Ελπίζω να ειναι αποδοτικό οσο λένε και να μην κλάιμε τα λεφτά μας τετοια περίοδο κρίσης:rolleyes: Πάντως η Future που εχει την αντίστοιχη σόμπα ειναι πολύ ευχαριστημένη...

Εχεις μάθημα σήμερα??

Οχι ειναι ΣΑΒΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!Εσυ γιατι ρωτας,μηπως σου λειπει η ταξη;;;Εγω περυσι που ειχα σταματησει 4 μηνες λογω εξωσωματικης,φρικαρα!Μου ελειπε πολυ η δουλεια μου!Με υγρο ειναι το τζακι σου;;;Εμας με υγρο ειναι,το οποιο καταναλωνεται αρκετα γρηγορα και μου μυριζει σομπιλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι ειναι ΣΑΒΒΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!Εσυ γιατι ρωτας,μηπως σου λειπει η ταξη;;;Εγω περυσι που ειχα σταματησει 4 μηνες λογω εξωσωματικης,φρικαρα!Μου ελειπε πολυ η δουλεια μου!Με υγρο ειναι το τζακι σου;;;Εμας με υγρο ειναι,το οποιο καταναλωνεται αρκετα γρηγορα και μου μυριζει σομπιλα.

Με υγρό??? Δε σε πιάνω... Ξερω για τα ενεργειακά που καίνε pellet και αυτά που καίνε ξυλα. Υγρό δεν εχω ξανακούσει... Ειναι ενεργειακό κι αυτό δηλαδή?? Εχει απόδοση??

Το οτι η δουλειά μου ηταν και ειναι μακριά τα τελευταία 2 χρόνια με κάνει να το απολαμβάνω το οτι πλεόν αυτό το χειμώνα ειμαι σπίτι μου...για να ειμαι ειλικρινής δηλαδή... Επίσης κανω μάθημα σε κάτι παιδάκια γνωστών μας 6 ωρες τη βδομάδα οπότε εχω με επαφή με τη δουλειά και αυτό μου αρέσει!!

Πάντως ξαφνικά να μη δουλεύεις ειναι οντως κάπως σοκαριστικό...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρες...ή μάλλον καλό μεσημέρι.

Σήμερα το μενού έχει γιουβαρλάκια...εχω καιρό να κάνω...και μιας και ειναι η μάνα εδώ θα επωφεληθώ απο την παρουσία και την μαγειρική της :D

Και εδώ κάνει κρύο...με ψιλοήλιο. Βγήκα για ψώνια με τα πόδια (να περπατάω και λίγο), έφερα τα υλικά της μαγειρικής...και τώρα έκατσα να δώ τι λέτε. Ο άντρας μου έφυγε για ΣΚ στο χωριό για κάτι δουλειές.

Κατά τα άλλα προσπαθώ να ανεβάσω (ανεπιτυχώς) το ηθικό και το κέφι της μαμάς μου. Εχει ζοριστεί πολύ με το θέμα του αδερφού της.

Προσπαθώ να συγκρατήσω την αχαλίνωτη όρεξή μου. Και να αποτελειώσω με τις χειμερινές δουλειές (να αλλάξω ντύματα στους καναπέδες κλπ). Γενικά στην προσπάθεια :tongue:

Και εγώ χθες έδωσα σε ένα κορίτσι τις ενέσεις που μου είχαν μείνει. Και αυτή από τον Πειραία μένει.

Να καλωσορισω με την σειρά μου την tina29, να της εξηγήσω ότι όλες εμείς που γράφουμε εδώ...γνωριστήκαμε στο φόρουμ, στο θέμα "ξεκινάω εξωσωματική"...και απλά μεταφερθήκαμε εδώ γιατί όπως βλέπεις λέμε και άλλα δικά μας πέρα απο το κομμάτι της εξωσωματικής. Στο λέω αυτό για να καταλάβεις οτι ολες ξέρουμε για τις άλλες για τις εξωσωματικές τους..και βιώνουμε μαζί την προετοιμασία, την χαρά και την απογοητευση. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να κρατήσεις την θετική σου σκέψη και πίστη. Όλα θα πάνε καλά.

Θέλω και εγώ τζάκι και σόμπα :-(:sad:. Αλλα δεν έχουμε σπίτι δικό μας...τζάκι θα έχουμε; Δεν πειράζει κάτι θα γίνει και με εμάς στο ενοίκιο :lol:

A5K6p3.png

Κορίτσια καλημέρες...ή μάλλον καλό μεσημέρι.

Σήμερα το μενού έχει γιουβαρλάκια...εχω καιρό να κάνω...και μιας και ειναι η μάνα εδώ θα επωφεληθώ απο την παρουσία και την μαγειρική της :D

Και εδώ κάνει κρύο...με ψιλοήλιο. Βγήκα για ψώνια με τα πόδια (να περπατάω και λίγο), έφερα τα υλικά της μαγειρικής...και τώρα έκατσα να δώ τι λέτε. Ο άντρας μου έφυγε για ΣΚ στο χωριό για κάτι δουλειές.

Κατά τα άλλα προσπαθώ να ανεβάσω (ανεπιτυχώς) το ηθικό και το κέφι της μαμάς μου. Εχει ζοριστεί πολύ με το θέμα του αδερφού της.

Προσπαθώ να συγκρατήσω την αχαλίνωτη όρεξή μου. Και να αποτελειώσω με τις χειμερινές δουλειές (να αλλάξω ντύματα στους καναπέδες κλπ). Γενικά στην προσπάθεια :tongue:

Και εγώ χθες έδωσα σε ένα κορίτσι τις ενέσεις που μου είχαν μείνει. Και αυτή από τον Πειραία μένει.

Να καλωσορισω με την σειρά μου την tina29, να της εξηγήσω ότι όλες εμείς που γράφουμε εδώ...γνωριστήκαμε στο φόρουμ, στο θέμα "ξεκινάω εξωσωματική"...και απλά μεταφερθήκαμε εδώ γιατί όπως βλέπεις λέμε και άλλα δικά μας πέρα απο το κομμάτι της εξωσωματικής. Στο λέω αυτό για να καταλάβεις οτι ολες ξέρουμε για τις άλλες για τις εξωσωματικές τους..και βιώνουμε μαζί την προετοιμασία, την χαρά και την απογοητευση. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να κρατήσεις την θετική σου σκέψη και πίστη. Όλα θα πάνε καλά.

Θέλω και εγώ τζάκι και σόμπα :-(:sad:. Αλλα δεν έχουμε σπίτι δικό μας...τζάκι θα έχουμε; Δεν πειράζει κάτι θα γίνει και με εμάς στο ενοίκιο :lol:

Καλημέρα!! Εχεις τη μαμά σου παρείτσα,ε?? Θα απόλάυσεις και μαμαδίστικα φαγητά εκτός από σπιτικά γλυκά!!

Θα της φτιάξεις το κέφι νομίζω μιλώντας της πολύ για το μωράκι σου. Σιγουρα θα εχει μεγάλη χαρά για την εγγονή!:D

Εγώ μολις έβαλα να κάνω στο φουρνο συναγρίδα πλακί. Δεν εβαγα ψάρι αυτή τη βδομάδα και το μονο που μου εκανε ορεξη ήταν αυτό!! Αν ειναι δυνατον, το ψητό ψάρι που ξετρελαινόμουν πριν τωρα το κοιτάω με μισό μάτι!!!

Η μαμά σου θα μεινει μέρες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

θεωρητικά έχω! Πρακτικά οχι ακόμα!!!

Εχεις τραπέζι το βράδυ ε?? Εχεις ξεκινήσει το μαγείρεμα να υποθέσω??

Το τραπέζι είναι για αύριο το μεσημέρι,αλλά ναι έχω ξεκινήσει ήδη κάποια πράγματα.Έκανα το γλυκό γιατί θέλει μια διαδικασία,τύλιξα ντολμαδάκια και θα τα βράσω το απόγευμα,έκανα λίγο ταραμά και τζατζίκι.τελικά θα κάνω κοτόπουλο γεμιστό αφού αυτό θέλουν,αλλά αύριο αυτό μαζί με το σπεντζοφάι και το κανταίφι με τυριά.Με το κοτόπουλο θα τους βάλω και πατατούλες,Λάχανο και μαρούλι σαλάτα,πιπεριές φλωρίνης που έχω ψημένες....και αυτά το ολίγα!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Με υγρό??? Δε σε πιάνω... Ξερω για τα ενεργειακά που καίνε pellet και αυτά που καίνε ξυλα. Υγρό δεν εχω ξανακούσει... Ειναι ενεργειακό κι αυτό δηλαδή?? Εχει απόδοση??

Το οτι η δουλειά μου ηταν και ειναι μακριά τα τελευταία 2 χρόνια με κάνει να το απολαμβάνω το οτι πλεόν αυτό το χειμώνα ειμαι σπίτι μου...για να ειμαι ειλικρινής δηλαδή... Επίσης κανω μάθημα σε κάτι παιδάκια γνωστών μας 6 ωρες τη βδομάδα οπότε εχω με επαφή με τη δουλειά και αυτό μου αρέσει!!

Πάντως ξαφνικά να μη δουλεύεις ειναι οντως κάπως σοκαριστικό...

Μια χαρα και να συνεχισεις να κανεις μαθημα!Σου δινει ζωη και ενδιαφερον!Ασε που δεν εισαι ολη μερα με μια φορμα μεσα στο σπιτι.Τι ειναι το pellet?Eμενα καιει ενα ειδικο φυτικο υγρο απο πατατα!!!χααχααχα!Εχει 50 ευρω η δεκαδα με μπουκαλια των 2 λιτρων.Αυτα τα 2 λιτρα κρατανε την φωτια αναμμενη για 3,5 ωρες περιπου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το τραπέζι είναι για αύριο το μεσημέρι,αλλά ναι έχω ξεκινήσει ήδη κάποια πράγματα.Έκανα το γλυκό γιατί θέλει μια διαδικασία,τύλιξα ντολμαδάκια και θα τα βράσω το απόγευμα,έκανα λίγο ταραμά και τζατζίκι.τελικά θα κάνω κοτόπουλο γεμιστό αφού αυτό θέλουν,αλλά αύριο αυτό μαζί με το σπεντζοφάι και το κανταίφι με τυριά.Με το κοτόπουλο θα τους βάλω και πατατούλες,Λάχανο και μαρούλι σαλάτα,πιπεριές φλωρίνης που έχω ψημένες....και αυτά το ολίγα!!!:tongue::tongue:

Ελα γλυκο μου FUTUREKI,σε παρακαλω γραψε τη συνταγουλα το καταιφι τυριων.Ερχεται το μπεμπακι μου και θα του κανω τραπεζι στη γιορτη του.Δωσε και κανενα τιπ μη τα κανω μανταρα!Δεν εχω ξαναφτιαξει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...