Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κορίτσια επέστρεψα!!

Ηρθε η μαμά (ειναι κομμώρτρια) και μου εκοψε τα μαλλιά, μακρύ καρέ κάπως! Πολύ το χάρηκα γιατί ειχαν παραμακρυνει.... Μετα πηγα βολτα στο κεντρο με το αμάξι δηλαδή, πηρα συναγρίδα για αυριο και γυρισα... Μ εκοψε και η πείνα κι εφτιαξα μια σαλάτα και τη συνοδεψα με λιιιιγο κουκάνικο που εψησε ο αντρούλης μου στο τζάκι!! Μιαμ μιαμ!

βρέχει απο χθες χωρίς σταματημό..θα σαπίσουμε..και κρύο έχει..άναψα τζάκι, έβαλα ποτό, άναψα και τσιγάρο και κάθομαι..απ'ολες τις ημέρες η Παρασκευή μ αρέσει πιο πολύ

πιάνει χιόνι εκεί που είσαι?

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραιος τροπος να περάσεις το απόγευμά σου.... Ειδικά το ποτό και τσιγάρο μου κάνουν πολύ κλικ!!:tongue:

Κοριτσια δεν ειναι διαιτα εξπρες,απλα ειναι πρωτεινικη στην αρχη και μετα στρωνει,εχει κανει θραυση σε ολο τον κοσμο.

Τεσπα,εγω ειμαι απο το καφε της εξωσωματικης,παλευω με το ΤΕΡΑΣ ΤΗς ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ και οπου να ναι ΘΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΩ!!!ΧΑΧΑΧΑ!Γνωριστηκαμε τηλεφωνικως με τη Gemini85 (με βοηθησε πολυ η κοπελα!!!Αν θελει ας γραψει εκεινη πως.) και μου ειπε πως γραφει εδω.Δεν με θελετε;;;Να φυγω;;;;κλαψ!!!!!!!!!!!!!

Αντε καλέ που θα φυγεις ακόμα δεν ήρθες!!!!:tongue: Κατσε εδώ να δεις τι ωραία που ειμαστε!! Και μην ακούς τη Future, ειμαι το πιο ησυχο πλασματάκι εδω μεσα που δεν γκρίνιαξα καθοοοοοολου οσο εκανα την εξωσωματική!:tongue:

Την Tina την ξέρω από το φορουμ και της εδωσα κάποιες ενέσεις που μου περίσσεψαν με όλες μου τις ευχές για καλη επιτυχία!:D:D:D

Palmoma τα γλυκά απόλαυσέ τα! Ειναι και σπιτικά, δε λέει να μην τα τιμήσεις!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια επέστρεψα!!

Ηρθε η μαμά (ειναι κομμώρτρια) και μου εκοψε τα μαλλιά, μακρύ καρέ κάπως! Πολύ το χάρηκα γιατί ειχαν παραμακρυνει.... Μετα πηγα βολτα στο κεντρο με το αμάξι δηλαδή, πηρα συναγρίδα για αυριο και γυρισα... Μ εκοψε και η πείνα κι εφτιαξα μια σαλάτα και τη συνοδεψα με λιιιιγο κουκάνικο που εψησε ο αντρούλης μου στο τζάκι!! Μιαμ μιαμ!

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι ωραιος τροπος να περάσεις το απόγευμά σου.... Ειδικά το ποτό και τσιγάρο μου κάνουν πολύ κλικ!!:tongue:

Αντε καλέ που θα φυγεις ακόμα δεν ήρθες!!!!:tongue: Κατσε εδώ να δεις τι ωραία που ειμαστε!! Και μην ακούς τη Future, ειμαι το πιο ησυχο πλασματάκι εδω μεσα που δεν γκρίνιαξα καθοοοοοολου οσο εκανα την εξωσωματική!:tongue:

Ποιος ήρθε;;;;Τι λέγαμε;;Αααα!!!!! ναι!!! μεγειά το κουρεματάκι!!!!:tongue:

Την Tina την ξέρω από το φορουμ και της εδωσα κάποιες ενέσεις που μου περίσσεψαν με όλες μου τις ευχές για καλη επιτυχία!:D:D:D

Καλά έκανες...και εμένα μου έχουν μείνει αλλά λέω κάποια στιγμή να ξαναπροσπαθήσω...οπότε ακόμη τις κρατάω.Έχουν ημ.λήξης 2013!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλά έκανες...και εμένα μου έχουν μείνει αλλά λέω κάποια στιγμή να ξαναπροσπαθήσω...οπότε ακόμη τις κρατάω.Έχουν ημ.λήξης 2013!!

Καλά εννοείται... Εμένα ληγουν 04/2012. Μου περισσεψαν και κάτι άλλες και μολις κάνω και την αυχενική θα ποστάρω ενα μηνυμα στο φορουμ αν θελει καποια κοπέλα....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπον εγώ αισίως εκλεισα τα 30 πριν λιγους μηνες,αλλα δεν μου φαινεται(παρηγορια στον αρρωστο)!!!Φιλολογος ειμαι,κανω ιδιαιτερα και ειμαι και σ ενα φροντιστηριο λιγες ωρες.Λογω της εξωσωματικης δε δουλευω πολυ γιατι θελω να ειμαι πιο χαλαρη.

Η gemini85 ειναι ενα πολυ γλυκο κοριτσι και την ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και δημοσια για τις ενεσουλες που μου χαρισε.Να ειναι καλα η κοπελα.Της χρωσταω χαρη!!!Δεν εγραψα νωριτερα πως με βοηθησε γιατι δεν ηξερα αν ηθελε κι αν ειχε γνωστοποιησει οτι ειναι εγκυουλα και μαλιστα σε διδυμακια απο εξωσωματικη.Τη θεωρω ευλογημενη αλλα κοριτσια τιποτα δεν ειναι τυχαιο,εγω λιγο που μιλησα στο τηλ μαζι της καταλαβα πως ειναι απο τους λιγους ανθρωπους με ευαισθησια και πραγματικη ανθρωπια.Της αξιζει το καλυτερο!

Ετσι λοιπον ειμαι εφοδιασμενη με ενεσουλες που εχουν μεσα και πολυ μωρουδοσκονη και νιωθω πολυ πολυ τυχερη!!!!!!!!!!

Καντε με παρεα να λεμε καμια βλακεια να ξεχνιεμαι,εδω ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα απο το καφε της εξωσωματικης,σας παρακαλω,σας παρακαλω!!!!

Future κατι μου λεει οτι θα τα παμε πολυ καλα τα δυο μας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον εγώ αισίως εκλεισα τα 30 πριν λιγους μηνες,αλλα δεν μου φαινεται(παρηγορια στον αρρωστο)!!!Φιλολογος ειμαι,κανω ιδιαιτερα και ειμαι και σ ενα φροντιστηριο λιγες ωρες.Λογω της εξωσωματικης δε δουλευω πολυ γιατι θελω να ειμαι πιο χαλαρη.

Η gemini85 ειναι ενα πολυ γλυκο κοριτσι και την ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και δημοσια για τις ενεσουλες που μου χαρισε.Να ειναι καλα η κοπελα.Της χρωσταω χαρη!!!Δεν εγραψα νωριτερα πως με βοηθησε γιατι δεν ηξερα αν ηθελε κι αν ειχε γνωστοποιησει οτι ειναι εγκυουλα και μαλιστα σε διδυμακια απο εξωσωματικη.Τη θεωρω ευλογημενη αλλα κοριτσια τιποτα δεν ειναι τυχαιο,εγω λιγο που μιλησα στο τηλ μαζι της καταλαβα πως ειναι απο τους λιγους ανθρωπους με ευαισθησια και πραγματικη ανθρωπια.Της αξιζει το καλυτερο!

Ετσι λοιπον ειμαι εφοδιασμενη με ενεσουλες που εχουν μεσα και πολυ μωρουδοσκονη και νιωθω πολυ πολυ τυχερη!!!!!!!!!!

Καντε με παρεα να λεμε καμια βλακεια να ξεχνιεμαι,εδω ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα απο το καφε της εξωσωματικης,σας παρακαλω,σας παρακαλω!!!!

:oops::oops::oops::oops: Με κάνεις και κοκκινίζω!! Σου ειπα η χαρά ειναι δική μου που βοήθησα και θα χαρώ ακομα περισσότερο οταν εχεις κι εσύ τα ευχάριστα!!

Και επίσης να πω οτι μου εκανε εντύπωση πως από το τηλ χωρις να εχουμε ξαναμιλήσει τα ειπαμε τοσο ωραία!! Μου άρεσε και μου φάνηκε σα να σε ξέρω!

Τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια εσυ?? Εγώ ειμαι ξυπνια από τις 4 και ακόμα δε λεω να κοιμηθώ. Της εγκυμοσύνης ειναι αυτό!! Το παθαίνω 2-3 φορές τη βδομάδα:mad: Στριφογύρισα, ειδα κι ενα επεισόδιο House Md και τωρα θα προσπαθήσω να κοιμηθώ πάλι αν και χλωμό το βλέπω!!

Κατσε στην παρεα μας, περνάμε πολύ ωραία;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!Πρωινή βλέπω...ή μήπως δεν κοιμήθηκες καθόλου;;Από ότι διάβασα στο άλλο καφέ(έκανα έρευνα....αμ πως...τι νόμιζες δηλαδή!!!:tongue::tongue:) μάλλον θα σου λείπει ο αντρούλης σου.Εδώ φιλενάδα σου βγάζω το καπέλο...7,5 μήνες χώρια!!!!!!Δεν μπορώ να το διανοηθώ με τίποτα!!!Χαρά στο κουράγιο σου!

Εμείς εδώ αν είχες το κουράγιο να διαβάσεις από την αρχή είμαστε χαλαράαααα, μιλάμε για τα πάντα,λέμε ότι μας έρθει στο κεφάλι από το πιο σοβαρό ως το πιο γελοίο,λέμε τα μυστικά μας,τις σκέψεις μας,τα σχέδια μας,γράφουμε συνταγές και γενικά κάνουμε παρέα η μια στην άλλη και περνάει η ώρα μας ευχάριστα.Και το πιο βασικό...είμαστε εδώ η μια για την άλλη όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.Έχουμε από όλα....εγκυούλες σε δίδυμα όπως η gemini και η luckystar,την Palmoma εγκυούλα που περιμένει μια μπουμπού και εγώ με την ioanna οι οποίες είχαμε αποβολή μετά από εξωσωματική και πάμε για άλλα κάποια στιγμή!!!Μείνε στην παρέα μας και μη ντραπείς να μιλήσεις για ότι σε απασχολεί...είμαστε εδώ για όλα!!Σαν τους σωματοφύλακες ένα πράγμα..."ένας για όλους και όλοι για έναν"!!!!!

Θα σου πω μόνο ότι όταν πρόσφατα είχα την αποβολή,αν δεν ήταν όλα τα κορίτσια δεν ξέρω τι θα έκανα.Τις νιώθω τόσο κοντά μου...καλύτερα από συγγενείς, τους λέω πράγματα που δεν τα λέω πουθενά αλλού!!!Θα περάσουμε ωραία θα δεις!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

:oops::oops::oops::oops: Με κάνεις και κοκκινίζω!! Σου ειπα η χαρά ειναι δική μου που βοήθησα και θα χαρώ ακομα περισσότερο οταν εχεις κι εσύ τα ευχάριστα!!

Και επίσης να πω οτι μου εκανε εντύπωση πως από το τηλ χωρις να εχουμε ξαναμιλήσει τα ειπαμε τοσο ωραία!! Μου άρεσε και μου φάνηκε σα να σε ξέρω!

Τι κανεις τετοια ωρα ξυπνια εσυ?? Εγώ ειμαι ξυπνια από τις 4 και ακόμα δε λεω να κοιμηθώ. Της εγκυμοσύνης ειναι αυτό!! Το παθαίνω 2-3 φορές τη βδομάδα:mad: Στριφογύρισα, ειδα κι ενα επεισόδιο House Md και τωρα θα προσπαθήσω να κοιμηθώ πάλι αν και χλωμό το βλέπω!!

Κατσε στην παρεα μας, περνάμε πολύ ωραία;)

Ελπίζω να κατάφερες να κοιμηθείς πουλάκι μου!!!Τελικά όντως νυχτοφύκακες θα γίνουν τα μωρά σου!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν κορίτσια εδώ το σκηνικό είναι εντελώς χειμωνιάτικο...κρύο και βροχή!!!Είμαστε όλοι μαζεμένοι σήμερα(ο αντρούλης μου έχει ρεπό) και πίνουμε καφέ χαζεύοντας τις φλόγες από την σόμπα!!Θα βάλω μετά να ψήσω μπιφτέκια εκεί και με κρασάκι το μεσημέρι...θα περάσουμε ωραία!!!Δουλειές δεν έχω...αφού δεν δουλεύω τις έχω κάνει...οπότε η μέρα μου είναι χαλαρήηηη σήμερα!!!

Α ρε ioanna τι μου έκανες...μου έβαλες την ιδέα για το δέντρο και έχω αρχίσει και ονειρεύομαι!!!Κορίτσια δεν ξέρω για σας αλλά εγώ λατρεύω τα Χριστούγεννα,στολίζω όλο το σπίτι και νιώθω σαν παιδί.Το μόνο άσχημο είναι ότι θα πάω για τις μέρες των Χριστουγέννων στην πεθερά (2-3 μέρες ) και όπως ξέρετε δεν έχει ίντερνετ!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημέρα..πολύ after έγινε το καφέ μας..

tina29 καλωσόρισες στην παρέα...

future είναι απαραίτητο τώρα αυτό με τα Χριστούγεννα στην πεθερά? μήπως να είσαι άρρωστη και να μην μπορείς να πας?? μήπως να ρίξει κανα 2 μέτρα χιόνι να μη μπορείς να βγεις απ το σπίτι? κάνε κάτι επιτέλους βρε παιδί μου

gemini καινούριο μαλλί ε? μαγειά!

palmoma δεν είναι σωστό να προσβάλλεις τον κοσμό που σου φέρνει γλυκά, γι αυτό λοιπόν επειδή δεν κάνει να πολυτρώς ,μπορείς άνετα να τα στείλεις σε εμάς που τρώμε μια χαρά..σου στέλνω διεύθυνση σε pm!!!

luckystar καλημέρααααααα

η marilia δε φάνηκε ε? τι να έγινε άραγε?? και άλλη μια κοπέλα δεν ήταν εδώ?? η fraoulitsa?? ΄χάθηκε και αυτή

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Τωρα ξύπνησα.... Τελικά κατάφερα να κομηθω 7 και αφού εκανα εμετό φυσικά... Τι να κάνουμε, αυτά εχει η ζωή!

Λοιπόν κορίτσια εδώ το σκηνικό είναι εντελώς χειμωνιάτικο...κρύο και βροχή!!!Είμαστε όλοι μαζεμένοι σήμερα(ο αντρούλης μου έχει ρεπό) και πίνουμε καφέ χαζεύοντας τις φλόγες από την σόμπα!!Θα βάλω μετά να ψήσω μπιφτέκια εκεί και με κρασάκι το μεσημέρι...θα περάσουμε ωραία!!!Δουλειές δεν έχω...αφού δεν δουλεύω τις έχω κάνει...οπότε η μέρα μου είναι χαλαρήηηη σήμερα!!!

Α ρε ioanna τι μου έκανες...μου έβαλες την ιδέα για το δέντρο και έχω αρχίσει και ονειρεύομαι!!!Κορίτσια δεν ξέρω για σας αλλά εγώ λατρεύω τα Χριστούγεννα,στολίζω όλο το σπίτι και νιώθω σαν παιδί.Το μόνο άσχημο είναι ότι θα πάω για τις μέρες των Χριστουγέννων στην πεθερά (2-3 μέρες ) και όπως ξέρετε δεν έχει ίντερνετ!!!

Αχ θέλω κι εγώ!!!!!!!! Αν εξαιρέσουμε οτι φυσάει σα να ειμαστε στη Σαντορίνη, εχει φουλ ήλιο και δε μπορώ να πω ιδιαίτερο κρύο:-(:-(. Πότε θα ερθει ο χειμ'ώνας επιτέλους??? Μας ξ'εχασε εδώ στο Νότο...

Κι εμένα μου μπήκε η ιδέα για τα χριστούγεννα τα οποία επίσης λατρεύω σαν παιδι και κάνω το σπίτι πάντα τιγκα στο στολίδι χαχα!

Μου εδωσε και ιδέα μια κοπέλα στο άλλο καφέ και θα προσπαθησω να κάνω αυτά για να τα προσφέρω.. Αν τα καταφέρω φυσικά!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

καλημέρα..πολύ after έγινε το καφέ μας..

tina29 καλωσόρισες στην παρέα...

future είναι απαραίτητο τώρα αυτό με τα Χριστούγεννα στην πεθερά? μήπως να είσαι άρρωστη και να μην μπορείς να πας?? μήπως να ρίξει κανα 2 μέτρα χιόνι να μη μπορείς να βγεις απ το σπίτι? κάνε κάτι επιτέλους βρε παιδί μου

gemini καινούριο μαλλί ε? μαγειά!

palmoma δεν είναι σωστό να προσβάλλεις τον κοσμό που σου φέρνει γλυκά, γι αυτό λοιπόν επειδή δεν κάνει να πολυτρώς ,μπορείς άνετα να τα στείλεις σε εμάς που τρώμε μια χαρά..σου στέλνω διεύθυνση σε pm!!!

luckystar καλημέρααααααα

η marilia δε φάνηκε ε? τι να έγινε άραγε?? και άλλη μια κοπέλα δεν ήταν εδώ?? η fraoulitsa?? ΄χάθηκε και αυτή

Ευχαριστώ!! Ηθελα μια αλλαγή η καημενούλα!!

Ωραία η ιδέα που εδωσες στη Future... ακους εκει χωρις ιντερνετ Χριστουγεννιάτικα και χωρις τις φιλενάδες της:mad::-x

Τρωγε εσυ τα γλυκά τωρα που μπορέις γιατι σε λιγο καιρό σε βλέπω κι εσένα σε καραντίνα!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

και κάτι ακόμα..future μετά την αποβολή είχες κανονικά περίοδο? και για πόσες μέρες?

Περίπου 10-12 μέρες μετά από την χαμηλή τιμή της χοριακής(11 μονάδες),είχα αίμα περιόδου για 3 μέρες.Και μετά από 25 μέρες ακριβώς(τόσος είναι ο κύκλος μου) είχα κανονικότατα περίοδο.Εσύ μπορεί να αργήσεις λίγο γιατί είχες πιο ψηλές τιμές και πρέπει να μηδενιστεί η χοριακή για να σου έρθει περίοδος.Δεν σου ήρθε ακόμη;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να μην πάω αλλά δεν θέλω να στεναχωρώ τον άντρα μου,που βλέπει την μάνα του 3 φορές το χρόνο.Πιστεψτε με...από τώρα μου την δίνει που δεν θα μπορώ να σας γράψω!!!!Να σας διαβάσω θα μπορώ από το κινητό...αλλά δεν μπορώ να ποστάρω....γμτ!!!!!!

geminaki ωραία η ιδέα για τα δώρα...πολύ μου αρέσει εγώ δεν έχω τόσο υπομονή!!!

Φέτος που έχω την ξυλόσομπα λέω να κάνω κουραμπιέδες με την παλιά συνταγή,δηλαδή με αλυσίβα.Γίνονται υπέροχοι!!!!Παλιά έκανα και μελομακάρονα,αλλά τώρα κάνω μόνο κουραμπιέδες για να μην τρώμε πολλά γλυκά.

Ytulp3.png?KixTF0pj

ΜΑΚΑΡΙ να μπορούσα να μην πάω αλλά δεν θέλω να στεναχωρώ τον άντρα μου,που βλέπει την μάνα του 3 φορές το χρόνο.Πιστεψτε με...από τώρα μου την δίνει που δεν θα μπορώ να σας γράψω!!!!Να σας διαβάσω θα μπορώ από το κινητό...αλλά δεν μπορώ να ποστάρω....γμτ!!!!!!

geminaki ωραία η ιδέα για τα δώρα...πολύ μου αρέσει εγώ δεν έχω τόσο υπομονή!!!

Φέτος που έχω την ξυλόσομπα λέω να κάνω κουραμπιέδες με την παλιά συνταγή,δηλαδή με αλυσίβα.Γίνονται υπέροχοι!!!!Παλιά έκανα και μελομακάρονα,αλλά τώρα κάνω μόνο κουραμπιέδες για να μην τρώμε πολλά γλυκά.

Πότε θα πας ξέρεις?? Αν ειναι 3 μερούλες μονο και μονο για το χατήρι του άντρα σου σε αφήνουμε... Και θα σου μιλάμε και θα σου στέλνουμε φιλιά κι ας μη μπορέις να στείλεις!!!

Κι εγώ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω γιατί δεν ειμαι και πολύ καλλιτέχνης!! Θα προσπαθησω να κάνω ενα πρωτα κι αν τα καταφερω το Δεκέμβρη θα κάνω και τα άλλα...

Κουραμπιέδες και μελομακάρονα!!! Μιαμ, μιαμ!! Μυρισε Χριστούγεννα!!

Επίσης, λεω να κάνω και τσουρέκια! Ειχα κάνει το Πάσχα δοκιμαστικά και εκαναν θραύση!! Ωχ, τι τα θυμήθηκα τωρα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Περίπου 10-12 μέρες μετά από την χαμηλή τιμή της χοριακής(11 μονάδες),είχα αίμα περιόδου για 3 μέρες.Και μετά από 25 μέρες ακριβώς(τόσος είναι ο κύκλος μου) είχα κανονικότατα περίοδο.Εσύ μπορεί να αργήσεις λίγο γιατί είχες πιο ψηλές τιμές και πρέπει να μηδενιστεί η χοριακή για να σου έρθει περίοδος.Δεν σου ήρθε ακόμη;;;

την προηγούμενη Πέμπτη έμαθα για το σταθερό νούμερο της χοριακής και την Παρασκευή μου ρθε αίμα περιόδου και κράτησε μέχρι την Τρίτη..απ την Τρίτη μέχρι και τώρα όμως έχω καθημερινά στο σκούπισμα λίγο αίμα..τι σκατά συμβαίνει ούτε θέλω να ξέρω..τον γιατρό δε θέλω να τον πάρω..έτσι και αλλιώς μέσα στη βδομάδα θα πάω να με δει ένας άλλος οπότε θα περιμένω να δω τι θα γίνει μέχρι τότε

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...