Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι??? Μην ανησυχείτε κορίτσια..."Λεφτά υπάρχουν!":tongue::tongue: χαχαχα!

Να σου πω με εχει πιάσει κάτι με τα Χριστούγεννα...θελω να φτι'αξω τιποτα μονη μου να προσφέρω τωρα που ο χρόνος ειναι άααααπλετος!!! Το θεμα ειναι εδώ εχει ζέστη και ηλιο:cool::cool: Οπότε δε μου κάθεται ακόμα...

Καλή επιλογή δηλαδη η σομπα, ε? Αντε να δουμε και το τζ'ακι μας τι λέει...

Κι εγώ μάλλον του Αγ. Ανδρέα θα στολίσω στις 30...

Καλή επιλογή;;;;Η καλύτερη τελικά...έχω 24 βαθμούς μέσα αυτή την στιγμή!!!!!!Με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα μιλάμε,γιατί καπνίζουμε μέσα στο σπίτι και αφήνουμε ανοιχτά για να φεύγει ο καπνός...εντάξει όχι ορθάνοιχτη...ανάκλιση!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή επιλογή;;;;Η καλύτερη τελικά...έχω 24 βαθμούς μέσα αυτή την στιγμή!!!!!!Με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα μιλάμε,γιατί καπνίζουμε μέσα στο σπίτι και αφήνουμε ανοιχτά για να φεύγει ο καπνός...εντάξει όχι ορθάνοιχτη...ανάκλιση!!!

Ωραία, ωραία!!! Και στα δικά μας!!

Και πόσα τετραγωνικά ειπες ειναι ο χώρος??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραία, ωραία!!! Και στα δικά μας!!

Και πόσα τετραγωνικά ειπες ειναι ο χώρος??

Καθαρά 85 τ.μ.Η σόμπα καλύπτει μέχρι 120 τ.μ.

Επιτέλους τελείωσαν όλοι!!Μόλις φάγαμε...έχω θυροτηλέφωνο...έχω τηλέφωνο....έχω ίντερνετ...πάω να ξαπλώσω καμιά ώρα γιατί είμαι ψόφια!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Την καλησπερα μου κοριτσια!!!Τι κανετε;;;

Εχει κανει καμια τη διαιτα ντουκαν;;;;Ειναι αυτη που εκανε η Μιντλετον πριν τον γαμο με τον πριγκιπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Την κανω τωρα 2 μερες κι εχασα 1,7 κιλα!!!Απιστευτο;;;;

GEMINI,τι κανεις κοριτσακι μου;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καθαρά 85 τ.μ.Η σόμπα καλύπτει μέχρι 120 τ.μ.

Επιτέλους τελείωσαν όλοι!!Μόλις φάγαμε...έχω θυροτηλέφωνο...έχω τηλέφωνο....έχω ίντερνετ...πάω να ξαπλώσω καμιά ώρα γιατί είμαι ψόφια!!!

Αντε και καλή ξεκούραση!!!

Εχει κανει καμια τη διαιτα ντουκαν;;;;Ειναι αυτη που εκανε η Μιντλετον πριν τον γαμο με τον πριγκιπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Την κανω τωρα 2 μερες κι εχασα 1,7 κιλα!!!Απιστευτο;;;;

Δεν την εχω κάνει αλλά την εχω ακουστά. Τις προάλλες μάλιστα μου ελεγε μια κοπέλα οτι την εκανε και εχει χάσει οντως πολλά (δεν τη ρωτησα ομως). Και η αισθητικός μου κάνει Ατκινς συχνά πυκνά και όλο χάνει!!

Δεν ειναι ομως κάπως περιοριστική?? Και ειναι σωστό να περιορίζεις τοσο πολύ τον οργανισμό σου?? Δεν ξερω, πραγματικά!!

Απο την άλλη αν βλέπεις οτι χάνεις τοσο πολύ χωρίς κοπο, ειναι δελεαστικό! Και συγχαρητήρια για την απώλεια!!

Καλά ειμαι!! Λεω να κουρευτώ λιγάκι! Εσένα πως πηγε το κομμωτηριο??

Α! Επίσης να κάνουμε και τις συστάσεις...Εδώ ειμαστε λίγες και καλές! Εμεις γνωριζόμαστε κάπως, πες κι εδώ λιγα πράγματα για σενα να σε μάθει και η οικοδέσποινα Future! xaxaxa

Καλωσήρθες στην παρέα μας:D:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες!!!Ποιά είσαι;

Την δίαιτα αυτή δεν την ξέρω.Μπορώ όμως να σου πω σίγουρα,μη την κάνεις.Όλες αυτές οι δίαιτες εξπρές είναι καταστροφικές για τον οργανισμό και όταν ξαναπάρεις τα κιλά,γιατί θα τα ξαναπάρεις σίγουρα,...να περιμένεις να πάρεις όσα έχασες συν άλλα τόσα.Δεν λέω λόγια...κάποτε είχα κάνει την δίαιτα της λαχανόσουπας (ήταν τότε στη μόδα).Την είχα κάνει για 2,5 μήνες και είχα χάσει 30 κιλά..πραγματικά!!Αφού σταμάτησα την δίαιτα άρχισαν τα όργανα.Άρχισα να νιώθω κουρασμένη και κοιμόμουν όπου έβρισκα.τα νύχια μου έσπαζαν σαν να ήταν από τσιγαρόχαρτο,τα μαλλιά μου έπεφταν τούφες τούφες....είχαν αρχίσει και φαινόντουσαν κενά στο κεφάλι μου.Όταν πήγα στο γιατρό και έκανα εξετάσεις ο άνθρωπος τρόμαξε!!!Ο σίδηρος ήταν ελάχιστος στον οργανισμό και οι φερετίνες άδειες.Είχα πάθει και σοβαρή αβιταμίνωση.Έκανα θεραπείες για 3 χρόνια μέχρι να συνέλθω και φυσικά ξαναπήρα τα 30 κιλά που έχασα συν ...άλλα 20!!!!!!!!!!!Έχασα πέρυσι 16 κιλά με διατροφολόγο χωρίς να στερηθώ τίποτα και το βασικό...χωρίς να πάθω τίποτα!!!!!Και θα ξαναρχίσω τώρα που έχω ηρεμήσει από την αποβολή!!!!

Γνώμη μου λοιπόν....ΜΗ...θα κάνεις κακό στον οργανισμό σου!!!

Γνώμη μου πάντα έτσι;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλώς ήρθες!!!Ποιά είσαι;

Την δίαιτα αυτή δεν την ξέρω.Μπορώ όμως να σου πω σίγουρα,μη την κάνεις.Όλες αυτές οι δίαιτες εξπρές είναι καταστροφικές για τον οργανισμό και όταν ξαναπάρεις τα κιλά,γιατί θα τα ξαναπάρεις σίγουρα,...να περιμένεις να πάρεις όσα έχασες συν άλλα τόσα.Δεν λέω λόγια...κάποτε είχα κάνει την δίαιτα της λαχανόσουπας (ήταν τότε στη μόδα).Την είχα κάνει για 2,5 μήνες και είχα χάσει 30 κιλά..πραγματικά!!Αφού σταμάτησα την δίαιτα άρχισαν τα όργανα.Άρχισα να νιώθω κουρασμένη και κοιμόμουν όπου έβρισκα.τα νύχια μου έσπαζαν σαν να ήταν από τσιγαρόχαρτο,τα μαλλιά μου έπεφταν τούφες τούφες....είχαν αρχίσει και φαινόντουσαν κενά στο κεφάλι μου.Όταν πήγα στο γιατρό και έκανα εξετάσεις ο άνθρωπος τρόμαξε!!!Ο σίδηρος ήταν ελάχιστος στον οργανισμό και οι φερετίνες άδειες.Είχα πάθει και σοβαρή αβιταμίνωση.Έκανα θεραπείες για 3 χρόνια μέχρι να συνέλθω και φυσικά ξαναπήρα τα 30 κιλά που έχασα συν ...άλλα 20!!!!!!!!!!!Έχασα πέρυσι 16 κιλά με διατροφολόγο χωρίς να στερηθώ τίποτα και το βασικό...χωρίς να πάθω τίποτα!!!!!Και θα ξαναρχίσω τώρα που έχω ηρεμήσει από την αποβολή!!!!

Γνώμη μου λοιπόν....ΜΗ...θα κάνεις κακό στον οργανισμό σου!!!

Γνώμη μου πάντα έτσι;;;;

ανατρίχιασα ρε future! μια φορά έκανα δίαιτα και έχασα 6 κιλά και τα διατήρησα κιόλας..βασικά δεν ήταν ακριβώς δίαιτα..σωστή διατροφή ήταν..δεχτήτε τον εαυτό σας κορίτσια όπως είναι και αφήστε τις δίαιτες εχπρες..προσπαθήστε να τρέφεστε σωστά και ότι γίνει..δε θα σκάσουμε κιόλας

ty11p2.png

ανατρίχιασα ρε future! μια φορά έκανα δίαιτα και έχασα 6 κιλά και τα διατήρησα κιόλας..βασικά δεν ήταν ακριβώς δίαιτα..σωστή διατροφή ήταν..δεχτήτε τον εαυτό σας κορίτσια όπως είναι και αφήστε τις δίαιτες εχπρες..προσπαθήστε να τρέφεστε σωστά και ότι γίνει..δε θα σκάσουμε κιόλας

Αυτό κατάλαβα πλέον,με σωστή διατροφή και υπομονή χάνεις τα κιλά χωρίς επιπτώσεις.

Καρντάσι έχετε κρύο;Εδώ δεν σταμάτησε να βρέχει και ναι έχει κρύο και αύριο θα έχει πιο πολύ!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αυτό κατάλαβα πλέον,με σωστή διατροφή και υπομονή χάνεις τα κιλά χωρίς επιπτώσεις.

Καρντάσι έχετε κρύο;Εδώ δεν σταμάτησε να βρέχει και ναι έχει κρύο και αύριο θα έχει πιο πολύ!!!!!!

βρέχει απο χθες χωρίς σταματημό..θα σαπίσουμε..και κρύο έχει..άναψα τζάκι, έβαλα ποτό, άναψα και τσιγάρο και κάθομαι..απ'ολες τις ημέρες η Παρασκευή μ αρέσει πιο πολύ

πιάνει χιόνι εκεί που είσαι?

ty11p2.png

βρέχει απο χθες χωρίς σταματημό..θα σαπίσουμε..και κρύο έχει..άναψα τζάκι, έβαλα ποτό, άναψα και τσιγάρο και κάθομαι..απ'ολες τις ημέρες η Παρασκευή μ αρέσει πιο πολύ

πιάνει χιόνι εκεί που είσαι?

Πιάνει..πιάνει αλλά που είναι;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Και εδώ κρύο ξαφνικά αλλά βροχή γιοκ...και την περιμένω να μου πλύνει το αυτοκίνητο...γιατί αν δεν έρθει αύριο το πάω πλυντήριο.

Και εγώ ειμαι της άποψης οτι η σωστή διατροφή ειναι η πιο καλή λύση. Και για μείωση βάρους, και για διατήρηση σωστού βάρους.

Εμένα τώρα λες και βάλθηκαν όλοι να με τρελλάνουν...μου φέρνουν γλυκά σπιτικά. Μία ο ένας μία η άλλη...τι χρωστάω; :confused:

Σήμερα το ιντερνετ κάνει νερά...να δουμε θα καταφέρω να το ποστάρω;

A5K6p3.png

Κοριτσια δεν ειναι διαιτα εξπρες,απλα ειναι πρωτεινικη στην αρχη και μετα στρωνει,εχει κανει θραυση σε ολο τον κοσμο.

Τεσπα,εγω ειμαι απο το καφε της εξωσωματικης,παλευω με το ΤΕΡΑΣ ΤΗς ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ και οπου να ναι ΘΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΩ!!!ΧΑΧΑΧΑ!Γνωριστηκαμε τηλεφωνικως με τη Gemini85 (με βοηθησε πολυ η κοπελα!!!Αν θελει ας γραψει εκεινη πως.) και μου ειπε πως γραφει εδω.Δεν με θελετε;;;Να φυγω;;;;κλαψ!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια δεν ειναι διαιτα εξπρες,απλα ειναι πρωτεινικη στην αρχη και μετα στρωνει,εχει κανει θραυση σε ολο τον κοσμο.

Τεσπα,εγω ειμαι απο το καφε της εξωσωματικης,παλευω με το ΤΕΡΑΣ ΤΗς ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ και οπου να ναι ΘΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΩ!!!ΧΑΧΑΧΑ!Γνωριστηκαμε τηλεφωνικως με τη Gemini85 (με βοηθησε πολυ η κοπελα!!!Αν θελει ας γραψει εκεινη πως.) και μου ειπε πως γραφει εδω.Δεν με θελετε;;;Να φυγω;;;;κλαψ!!!!!!!!!!!!!

Γιατί καλέ;;;Ποια σε έδιωξε;;;....εεεε;;;;;....πες μου ποια να την τιμωρήσω!!!

Όχι βρε...εδώ είμαστε τα καλύτερα κορίτσια!!!Καλώς ήρθες λοιπόν στην παρέα μας!!!Την gemini γνώρισες πρώτα εε;;;Το μικρό μας.ΕΕΕ!!!.... καλά...δεν γνώρισες και το πιο ισορροπημένο άτομο της παρέας....έχουμε και καλύτερα δείγματα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πλάκα κάνω μικρούλι!!!!!!!:tongue::tongue:Μια χαρά παιδί είσαι...καλά...μόνο λίγο γκρινιάρα,αλλά σε συγχωρούμε γιατί είσαι μικρούλι ακόμη και περιμένεις 2 παιδάκια!

Tina πες μας πόσο χρονών είσαι κ.τ.λ να μάθουμε λίγα πράγματα για σένα.Δουλεύεις;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Συγγνωμη αλλη μια ερωτηση ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕΣ FUTURE 2,5 μηνες ;;;;;;Μονο λαχανοσουπα ετρωγες;;;Εχω παθει ενα σοκ!

Όχι,η δίαιτα είχε και άλλα τρόφιμα σε μικρότερες ποσότητες.Το βασικό ήταν η σούπα από την οποία μπορούσα να φάω μια κατσαρόλα την μέρα αν ήθελα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...