Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Εντάξει είναι και προσεχτικός, αλλά όπως και να το κάνεις μπες- βγες...σπάσιμο πιο πολύ!!!Αλλά πρέπει να γίνουν και αυτά.

Τώρα τελικά τι θα μαγειρέψεις;;εγώ έκανα αρακά.

Ναι δε μπορέις να κάνεις και πολλά...

Πηγα και αγόρασα τελικά... Μολις το έβαλα κιολας. Το κάνω στην κατσαρόλα και θα το συνοδέψω με πατατούλες!

Εχω και μάθημα 2:30 -3:30 και 6-8. Ολοι την ιδια μερα θέλουν!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gemini ετσι ειναι,οπως τα λες!και το φαγητο καθε 3 ωρες ειναι απαραιτητο!

Πάντως ετσι οπως τρωω ζυγίστηκα σημερα κι εχασα ενα κιλό!!! Φαντάζομαι ειναι οτι επειδή σταμάτησα τα βρωμοcyclacur!!! χαχαχα μακάρι να χασω κι ενα ακόμα με το κοψιμο των utrogestan για να ξεκινησω το β 'τριμηνο καλά!!

Πάντως δε στερούμαι τιποτα. Απλά δεν τρωω γλυκά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσια!ειχα καιρο να μπω λογω υποχρεωσεων.χαιρομαι που ειδα οτι τα καταφερατε με την εξωσωματικη μπραβο!!!!συγχαρητηρια!ολες σιγα σιγα θα αποκτησουμε τ μωρακι που θελουμε.αισιοδοξια πανω απο ολα!

Γεια σας και απο εμένα.

Οι συγγενείς έφυγαν και ταξιδεύουν και εμείς παλεύουμε να μπούμε στον ρυθμό μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους.

Future μεγάλο ευχαριστώ για την καρυδόπιτα. Θα κρατήσω την συνταγή, ίσως την φτιάξω...αλλά όχι για να την φάμε εμείς μόνοι μας σε κανενα τραπέζι που θα κάνει η πεθερούλα μου η αγαπημένη...κουλό τα 6μηνα του πεθερού πέφτουν μπαμ στην ημέρα της ονομαστικής του εορτής. Αποφασισαν λοιπόν να κάνουν τραπέζι (μεταξύ φίλων και συγγενών..όπως μετά το μνημόσυνο πχ)...αν ειμαι καλά λέω να την κάνω τότε.

Κιλά...ααα τι ωραίο θέμα. Εγώ κορίτσια δεν έχω επανέλθει στο θέμα γιατί δυστυχώς έχω πάρει πολλα κιλά. Περισσότερα απο όσα θα έπρεπε για τον μήνα που ειμαι. Το θέμα ειναι οτι προσέχω...δεν στερούμαι...αλλά πάλι τα κιλα ανεβαίνουν. Βεβαια με υψος 1,75 δεν φαίνονται και όλοι μου λένε "Τι καλά δεν έχεις παχυνει καθόλου"...η ζυγαριά όμως...δεν μασάει τα νουμερά της.

Ο γιατρός θα με κράξει again και το χειρότερο ειναι οτι δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά για να μην υπάρξει κάποιο θέμα υγείας...οχι για άλλο λόγο. Και εμένα μου ειχε κόψει τα γλυκά....αλλά σε καμιά γιορτή έτρωγα (δεν αγόραζα παντως μονη μου). Εχω κόψει αναψυκτικά, αλκόολ,...ψωμί ούτως ή άλλως δεν πολυτρώω (μόνο με λαδερά). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Για ένα διάστημα έτρωγα φρούτα και γιαούρτι το βράδυ, κανονικά πρωινό, 10ατιανό και μεσημεριανό...αλλά και πάλι τα κιλά ανέβηκαν! Επομένως δεν ξέρω τι να πω. Ακουγα κάτι 30 κιλά στην εγκυμοσύνη και έλεγα "Αν ειναι δυνατόν!". Ηλπιζα να πάρω 10 με 12 κιλά...αλλά δεν το βλέπω...μάλλον το'χασα το στοίχημα. Αλλά δεν μπορώ να αγχωθώ και γι'αυτό. Είναι τόσα άλλα.

Κατά τα άλλα το κρυωμα συνεχίζεται. Μπουκωμα και βήχας πλέον.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα.

Οι συγγενείς έφυγαν και ταξιδεύουν και εμείς παλεύουμε να μπούμε στον ρυθμό μας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους.

Κιλά...ααα τι ωραίο θέμα. Εγώ κορίτσια δεν έχω επανέλθει στο θέμα γιατί δυστυχώς έχω πάρει πολλα κιλά. Περισσότερα απο όσα θα έπρεπε για τον μήνα που ειμαι. Το θέμα ειναι οτι προσέχω...δεν στερούμαι...αλλά πάλι τα κιλα ανεβαίνουν. Βεβαια με υψος 1,75 δεν φαίνονται και όλοι μου λένε "Τι καλά δεν έχεις παχυνει καθόλου"...η ζυγαριά όμως...δεν μασάει τα νουμερά της.

Ο γιατρός θα με κράξει again και το χειρότερο ειναι οτι δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά για να μην υπάρξει κάποιο θέμα υγείας...οχι για άλλο λόγο. Και εμένα μου ειχε κόψει τα γλυκά....αλλά σε καμιά γιορτή έτρωγα (δεν αγόραζα παντως μονη μου). Εχω κόψει αναψυκτικά, αλκόολ,...ψωμί ούτως ή άλλως δεν πολυτρώω (μόνο με λαδερά). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Για ένα διάστημα έτρωγα φρούτα και γιαούρτι το βράδυ, κανονικά πρωινό, 10ατιανό και μεσημεριανό...αλλά και πάλι τα κιλά ανέβηκαν! Επομένως δεν ξέρω τι να πω. Ακουγα κάτι 30 κιλά στην εγκυμοσύνη και έλεγα "Αν ειναι δυνατόν!". Ηλπιζα να πάρω 10 με 12 κιλά...αλλά δεν το βλέπω...μάλλον το'χασα το στοίχημα. Αλλά δεν μπορώ να αγχωθώ και γι'αυτό. Είναι τόσα άλλα.

Κατά τα άλλα το κρυωμα συνεχίζεται. Μπουκωμα και βήχας πλέον.

Εφυγε και ο θείος σου τελικά ε? Ο,τι καλύτερο ευχομαι...

Οσο για τα κιλά, εισαι ψηλη και πάντα εχει να κάνει και από το πόσα ξεκινάς. Αν ησουν λιγα ή κανονικά τελοσπάντων, μην αγχώνεσαι από τη στιγμή που τρως σωστά. Απλά θα κάνεις περισσότερη κατακράτηση... Και αυτό μετά φεύγει ευκολα! Το μωράκι να ναι καλά!! Τωρα εισαι και σε μεγάλο μήνα, λογικό ειναι να φαίνεσαι πολύ εγκυος!!

Ειναι και οι γιατροί που μας αγχώνουν...Να δω στις 28/11 που θα πάω σε αυτόν που θα με αναλάβει τι θα μου πει. Εχω ακούσει οτι ειναι πολύυυυυ αυστηρός και φοβάμαι μην τα πάρω και του απαντήσω καταλλήλως!!!

Περαστικούλια για το κρυωμα...Θα σου φυγει εντελώς, σημερα δεν εισαι τρίτη μ'ερα?? Εμένα μου κράτησε 4-5 μερούλες. Βεβαια ακόμα κάπου κάπου τη φυσάω τη μύτη, αλλά μπροστά σ αυτό που πέρασα ειναι πταίσμα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τωρα εισαι και σε μεγάλο μήνα, λογικό ειναι να φαίνεσαι πολύ εγκυος!!

Μα το θέμα ειναι οτι ΔΕΝ φαίνομαι...τα κιλά κουβαλάω αλλά δεν φαίνομαι και όλοι λένε "Δεν έχεις παχύνει"....τι να πω;

A5K6p3.png

Μα το θέμα ειναι οτι ΔΕΝ φαίνομαι...τα κιλά κουβαλάω αλλά δεν φαίνομαι και όλοι λένε "Δεν έχεις παχύνει"....τι να πω;

Καλέ και παραπονιέσαι:confused::confused::confused: Απόλαυσε το τοτε!!!!!!!

Μηπως παραήσουν αδύνατη και απλά τα κιλά σε εχουν γεμίσει λίγο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ααααα γιατί δεν συννενούμαστε; Δεν με εχουν γεμίσει τα κιλά...δεν φαίνονται και δεν με νοιάζει αυτό....με νοιάζει οτι ειναι πολλά για τον μήνα στον οποίο βρίσκομαι και φοβαμαι για λόγους υγείας του μωρού. Και όχι δεν ημουν πολύ αδύνατη..ήμουν κανονική και είχα πάρει ένα δυο κιλάκια πριν μείνω έγκυος.

Αλλο θέμα...έχουμε επιτέλους πρωθυπουργό ε;

A5K6p3.png

Παντως κοριτσια,σημασια εχει να τρωμε υγιεινα.αν δεν τρωμε γλυκα,πολλα ζυμαρικα και ψωμι,αυτο φτανει!δεν κανει η διαιτα!ακομη και κοπελες που λογω ζακχαρου κανουν ινσουλινη,τρωνε κανονικα!

μωρε,ας μην αγχωνομαστε!

και για να αλλαξουμε θεμα,σημερα εχουμε πρωθυπουργο,αυριο?μηπως αλλαξουν γνωμη και..τον παρουν πισω??

Διαφημίσεις

Οκ οκ τερμα με τα κιλά!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!! Και ναι η Ελλάδα δεν ειναι πλέον καραβι ακυβέρνητο! Βγηκε λευκός καπνός από το Προεδρικό Μέγαρο και πλέον έχουμε πρωθυπουργο:tongue: Μεγάλες στιγμες! Π'αντως αυτός ειναι εντελώς τεχνοκράτης....για να δουμε τι θα δουμε!! Αν και αν γινουν τελικά εκλογ'ες τελος Φλεβάρη...ειναι τοσο λίγο το δι'αστημα που μεχρι να γνωριστούνε θα χουν φύγει!!!

Τωρα ξυπνησα, θα κάνω ενα απολαυστικό μπανάκι και μετα θα κάνω καμια μακαρον'αδα!

Future τι λέει το πρόγραμμα σημερα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρεςςςςςς...και πρωθυπουργό έχουμε, και ψωφόκρυο έχουμε, και βροχή που δεν σταμάτησε απο χθες έχουμε, μόνο λεφτά δεν έχουμε!

όλες καλά είστε βλέπω..να στολίσουμε κάνα δέντρο λέτε σιγά σιγά?? ή είναι νωρίς??

ty11p2.png

Οκ οκ τερμα με τα κιλά!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!! Και ναι η Ελλάδα δεν ειναι πλέον καραβι ακυβέρνητο! Βγηκε λευκός καπνός από το Προεδρικό Μέγαρο και πλέον έχουμε πρωθυπουργο:tongue: Μεγάλες στιγμες! Π'αντως αυτός ειναι εντελώς τεχνοκράτης....για να δουμε τι θα δουμε!! Αν και αν γινουν τελικά εκλογ'ες τελος Φλεβάρη...ειναι τοσο λίγο το δι'αστημα που μεχρι να γνωριστούνε θα χουν φύγει!!!

Τωρα ξυπνησα, θα κάνω ενα απολαυστικό μπανάκι και μετα θα κάνω καμια μακαρον'αδα!

Future τι λέει το πρόγραμμα σημερα??

καλημέρεςςςςςς...και πρωθυπουργό έχουμε, και ψωφόκρυο έχουμε, και βροχή που δεν σταμάτησε απο χθες έχουμε, μόνο λεφτά δεν έχουμε!

όλες καλά είστε βλέπω..να στολίσουμε κάνα δέντρο λέτε σιγά σιγά?? ή είναι νωρίς??

Καλημέρα στα κορίτσια μου!!

Έχω πάλι τον ηλεκτρολόγο σήμερα γιατί χθες δεν τελείωσε...και έχω και το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ γιατί από χθες δεν έχω τηλ....ενώ έχω ιντερνετ:confused::confused:....κάποιο βραχυκύκλωμα έγινε στην γραμμή μου λένε...και το ψάχνουν.Κατά τα άλλα βροχή και κρύο...η σόμπα δουλεύει και όποιος μπει στο σπίτι δεν θέλει να βγει.Θα ψήσω και ψάρια αργότερα.Ήπιαμε τον καφέ μας(εγώ και οι γονείς μου) και ψήσαμε και κάστανα!!!!!

Λέω να στολίσω προς το τέλος του μήνα...μετά τις 20.Εσείς λέτε για πιο νωρίς;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι??? Μην ανησυχείτε κορίτσια..."Λεφτά υπάρχουν!":tongue::tongue: χαχαχα!

Να σου πω με εχει πιάσει κάτι με τα Χριστούγεννα...θελω να φτι'αξω τιποτα μονη μου να προσφέρω τωρα που ο χρόνος ειναι άααααπλετος!!! Το θεμα ειναι εδώ εχει ζέστη και ηλιο:cool::cool: Οπότε δε μου κάθεται ακόμα...

Καλημέρα στα κορίτσια μου!!

Έχω πάλι τον ηλεκτρολόγο σήμερα γιατί χθες δεν τελείωσε...και έχω και το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ γιατί από χθες δεν έχω τηλ....ενώ έχω ιντερνετ:confused::confused:....κάποιο βραχυκύκλωμα έγινε στην γραμμή μου λένε...και το ψάχνουν.Κατά τα άλλα βροχή και κρύο...η σόμπα δουλεύει και όποιος μπει στο σπίτι δεν θέλει να βγει.Θα ψήσω και ψάρια αργότερα.Ήπιαμε τον καφέ μας(εγώ και οι γονείς μου) και ψήσαμε και κάστανα!!!!!

Λέω να στολίσω προς το τέλος του μήνα...μετά τις 20.Εσείς λέτε για πιο νωρίς;;;

Καλή επιλογή δηλαδη η σομπα, ε? Αντε να δουμε και το τζ'ακι μας τι λέει...

Κι εγώ μάλλον του Αγ. Ανδρέα θα στολίσω στις 30...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...