Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Gemini εμενα μια φιλη γιατρος μου εχει πει να ρωταω συνεχεια τους γιατρους μου κι ας γινομαι ενοχλητικη.Αν δε ρωτησουμε τωρα ποτε θα το κανουμε?

Λοιπον,το θυρεοειδη τον παρακολουθω κι εγω καθε μηνα.Ειναι απαραιτητο διοτι αν απορρυθμιστει,πρεπει απαραιτητα να τον φτιαξω!Οσο για το γιατρο,εγω πηγα στον ενδοκρ/λογο που ειχα πριν μεινω εγκυος.Ρωτησα απο το τηλ αν αναλαμβανει εγκυους για προληψη ζακχαρου και ειπε ναι.ε,πηγα,ειδε τις εξετασεις και μου εδωσε μια διατροφη πολυ οκ.Βασικα δε στερουμαι τιποτα,ουτε χρειαζεται να τρωω ολικης αλεσης,ουτε να κοψω τα ζυμαρικα,ουτε το ψωμι.ισα ισα που πρεπει αναγκαστικα να το τρωω καθε μερα,σε συγκεκριμενες ποσοτητες ομως..το μονο που μου κοβει μαχαιρι ειναι τα γλυκα.τιποτε αλλο.(δε με πειραζει,εξαλλου δεν ετρωγα πολλα και πριν.Αντε να ετρωγα μιση σοκολατα τη βδομαδα).

Τη διατροφη μου δε θα σου τη στειλω.Μη με παρεξηγησεις,αλλα το διαιτολογιο ειναι για την καθε περιπτωση ξεχωριστα.Φοβαμαι μη σου κανω κακο αντι να βοηθησω.Κατα τη γνωμη μου,πηγαινε καλυτερα σε εναν γιατρο,να σε βαλει να κανεις μια καμπυλη(ή ο,τι αλλο χρειαζεται) και μετα βλεπεις.Εγω για παραδειγμα,εκανα την πρωτη καμπυλη νωρις.αν θυμαμαι καλα,η πρωτη ηταν γυρω στη 14η εβδομαδα(ή εκει γυρω).Μου την ειχε ζητησει ο γυναικολογος μου για να εχουμε μια ιδεα.Παντως να ξερεις οτι στις διδυμες κυησεις οι εξετασεις ειναι πολυ περισσοτερες.Μη σε φοβησει αυτο.απλα θα σε ταλαιπωρησει ισως λιγακι.Καλυτερα να τα παρακολουθουμε στενα τα πραγματα.Ειναι βεβαια λιγο αγχωτικο,αλλα τι να κανουμε.

Αυτα!Ελπιζω να απαντησα.

Σε ποια εβδομαδα εισαι?Θυμησε μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Gemini εμενα μια φιλη γιατρος μου εχει πει να ρωταω συνεχεια τους γιατρους μου κι ας γινομαι ενοχλητικη.Αν δε ρωτησουμε τωρα ποτε θα το κανουμε?

Λοιπον,το θυρεοειδη τον παρακολουθω κι εγω καθε μηνα.Ειναι απαραιτητο διοτι αν απορρυθμιστει,πρεπει απαραιτητα να τον φτιαξω!Οσο για το γιατρο,εγω πηγα στον ενδοκρ/λογο που ειχα πριν μεινω εγκυος.Ρωτησα απο το τηλ αν αναλαμβανει εγκυους για προληψη ζακχαρου και ειπε ναι.ε,πηγα,ειδε τις εξετασεις και μου εδωσε μια διατροφη πολυ οκ.Βασικα δε στερουμαι τιποτα,ουτε χρειαζεται να τρωω ολικης αλεσης,ουτε να κοψω τα ζυμαρικα,ουτε το ψωμι.ισα ισα που πρεπει αναγκαστικα να το τρωω καθε μερα,σε συγκεκριμενες ποσοτητες ομως..το μονο που μου κοβει μαχαιρι ειναι τα γλυκα.τιποτε αλλο.(δε με πειραζει,εξαλλου δεν ετρωγα πολλα και πριν.Αντε να ετρωγα μιση σοκολατα τη βδομαδα).

Τη διατροφη μου δε θα σου τη στειλω.Μη με παρεξηγησεις,αλλα το διαιτολογιο ειναι για την καθε περιπτωση ξεχωριστα.Φοβαμαι μη σου κανω κακο αντι να βοηθησω.Κατα τη γνωμη μου,πηγαινε καλυτερα σε εναν γιατρο,να σε βαλει να κανεις μια καμπυλη(ή ο,τι αλλο χρειαζεται) και μετα βλεπεις.Εγω για παραδειγμα,εκανα την πρωτη καμπυλη νωρις.αν θυμαμαι καλα,η πρωτη ηταν γυρω στη 14η εβδομαδα(ή εκει γυρω).Μου την ειχε ζητησει ο γυναικολογος μου για να εχουμε μια ιδεα.Παντως να ξερεις οτι στις διδυμες κυησεις οι εξετασεις ειναι πολυ περισσοτερες.Μη σε φοβησει αυτο.απλα θα σε ταλαιπωρησει ισως λιγακι.Καλυτερα να τα παρακολουθουμε στενα τα πραγματα.Ειναι βεβαια λιγο αγχωτικο,αλλα τι να κανουμε.

Αυτα!Ελπιζω να απαντησα.

Σε ποια εβδομαδα εισαι?Θυμησε μου.

Την Κυριακή μπαίνω στην 11η εβδομάδα...

Οκ σε καταλαβάινω για το διαιτολόγιο... Αυτό που μου ειπες οτι δε σου απέκλεισε υδατάνθρακες και οτι μαλιστα πρεπει αναγκαστικά να τρως ορισμένους κάθε μέρα μου φτάνει.

Θα παρω τηλ σε καμια τυχαία και βλέπουμε. Δυο που μου συστησε ο γυναικολόγος μου ειναι στο νοσοκομείο (απογευματινά ραντεβού) και δε γινεται να δινω 90Ε κάθε φορά...

Οσο για τις εξετάσεις, δε με πειράζει καθολου!! Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός που θα με αναλάβει...

Σ' ευχαριστώ και πάλι:D:D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χρωστάω μια συνταγή:

-ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ-

ΥΛΙΚΑ:

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι φρυγανιά τριμμένη

1 ποτήρι σπορέλαιο

1 ποτήρι φαρινα(αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)

2 βανίλιες

1,5 ποτήρι καρύδια χοντροκομμένα

5 αυγά

1 κ.γ κανέλλα

λίγο κονιάκ

λίγα καρύδια αλεσμένα για το τέλος

ΣΙΡΟΠΙ:

3 ποτήρια νερό

2,5 ποτήρια ζάχαρη

(5 λεπτά βράσιμο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι για να κρυώνει.

Μετά χτυπάμε καλά το λάδι,τη ζάχαρη και τα αυγά.Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα αλεσμένα καρύδια) και ανακατεύουμε καλά με το κουτάλι(δεν χτυπάμε).Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί,ρίχνουμε το μίγμα,κουνάμε το ταψί να απλωθεί καλά.Ψήνουμε στους 180 για 45-50 λεπτά,ανάλογα με το φούρνο μας (θα το δούμε να ροδίσει καλά).Σιροπιάζουμε μόλις βγει από το φούρνο αφού τρυπήσουμε το γλυκό με ένα μαχαίρι σε διάφορα μέρη για να πάει παντού το σιρόπι.Κρύο σιρόπι-ζεστή καρυδόπιτα.Πασπαλίζουμε με το αλεσμένο καρύδι...και τρώμε!!!!

Καλή επιτυχία!!!

αν και γλυκά δεν φτιάχνω ποτέ θα δοκιμάσω να την φτιάξω το ΣΚ που θα χιονίζει κιόλας!

ty11p2.png

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?σας διαβαζω συχνα,απλα δεν εχω παντα ευκαιρια να σας γραψω.

Futurακι να χαιρεσαι τον συζυγο σου για χθες!Να ειναι καλα και παντα να σε προσεχει και να σε εχει στα ωπα ωπα,οπως τον εχεις κι εσυ!!(χρυσοχερα πραγματικα!!)

Να χαιρεστε και οποιον αλλο εχετε!

Σας διαβαζω που γραφετε για συνταγες και πραγματικα αν και δε μπορω να φαω γλυκα,ειναι σα να χορταινω!

Τωρα στον 5ο μηνα ξεκινησα διατροφη(ευτυχως δεν εχω ζαχαρο),αλλα επειδη εχω τα διδυμα μου ειπε ο ενδοκρ/λογος μου,οτι συνηθως εμφανιζεται,αρα..διατροφουλα!Παιζει ρολο οτι ειναι και απο εξωσωματικη,λογω των ορμονων που εχω παρει.Προσεχουμε για να εχουμε ενα πραμα!!:tongue::tongue:

Αρα geminaki,καλο ειναι να ρωτησεις κι εσυ ποτε ειναι να κανεις καμπυλη ζαχαρου να εχεις μια εικονα γι αυτο.Δε θελω να σε αγχωσω,ε?Απλα,ειπα να σου το πω να το εχεις στα υπ'οψιν.

palmoma καλα εκανες που δεν πηγες στην επισκεψη.Ξερω απο ..συμπαθητικες κουνιαδες-νυφες κλπ..που ξεχειλιζουν ενδιαφερον για μας!!Ασ τα!Καλυτερα λοιπον να κατσεις σπιτακι σου,να γλιτωσεις και την κακη διαθεση!Τωρα ειναι να την εχουμε ψηλα τη διαθεση μας,οχι..να μας την ριχνουν!!

ioanna κανεις παρα πολυ καλα που βγαινεις!Να κανεις ο.τι σ ευχαριστει!Οσο για το φιλο σου,ευχομαι να αναρρωσει.Να μη χαθει ετσι ενας νεος ανθρωπος..

εγώ έχω θέμα με τη σωστή διατροφή..ότι φαγητό μου ρθει στο μυαλό θέλω να το φάω, δεν μπορώ τους περιορισμούς..τώρα θα μου πεις αν ήμουν στη θέση σου και έπρεπε τι θα έκανα...σίγουρα θα έκανα ότι και συ..προς το παρόν πάντως κατεβάζω ότι τρώγεται!

ty11p2.png

εγώ έχω θέμα με τη σωστή διατροφή..ότι φαγητό μου ρθει στο μυαλό θέλω να το φάω, δεν μπορώ τους περιορισμούς..τώρα θα μου πεις αν ήμουν στη θέση σου και έπρεπε τι θα έκανα...σίγουρα θα έκανα ότι και συ..προς το παρόν πάντως κατεβάζω ότι τρώγεται!

Καλώς την!!!!!!!!!!!!

Σε φαντάζομαι τωρα να βγαίνεις πολύ, να πίνεις πολύ, να τρως πολύ και γενικά ολες τις απολαύσεις να τις κάνεις πολύ;);)

Κι εγώ ετσι ημουν...μεχρι που πήρα κιλά κι άρχισα πλέον να τα σκέφτομαι όλα!!!

Τι κάνεις?? κανα νέο??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την!!!!!!!!!!!!

Σε φαντάζομαι τωρα να βγαίνεις πολύ, να πίνεις πολύ, να τρως πολύ και γενικά ολες τις απολαύσεις να τις κάνεις πολύ;);)

Τι κάνεις?? κανα νέο??

Κιλά;;;;Είπε κανείς κάτι για κιλά;;;Τι κιλά...ποια κιλά;;;ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Απαγορεύονται ρητά συζητήσεις που πληγώνουν συναισθηματικά!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?σας διαβαζω συχνα,απλα δεν εχω παντα ευκαιρια να σας γραψω.

Futurακι να χαιρεσαι τον συζυγο σου για χθες!Να ειναι καλα και παντα να σε προσεχει και να σε εχει στα ωπα ωπα,οπως τον εχεις κι εσυ!!(χρυσοχερα πραγματικα!!)

Να χαιρεστε και οποιον αλλο εχετε!

Σας διαβαζω που γραφετε για συνταγες και πραγματικα αν και δε μπορω να φαω γλυκα,ειναι σα να χορταινω!

Τωρα στον 5ο μηνα ξεκινησα διατροφη(ευτυχως δεν εχω ζαχαρο),αλλα επειδη εχω τα διδυμα μου ειπε ο ενδοκρ/λογος μου,οτι συνηθως εμφανιζεται,αρα..διατροφουλα!Παιζει ρολο οτι ειναι και απο εξωσωματικη,λογω των ορμονων που εχω παρει.Προσεχουμε για να εχουμε ενα πραμα!!:tongue::tongue:

Αρα geminaki,καλο ειναι να ρωτησεις κι εσυ ποτε ειναι να κανεις καμπυλη ζαχαρου να εχεις μια εικονα γι αυτο.Δε θελω να σε αγχωσω,ε?Απλα,ειπα να σου το πω να το εχεις στα υπ'οψιν.

palmoma καλα εκανες που δεν πηγες στην επισκεψη.Ξερω απο ..συμπαθητικες κουνιαδες-νυφες κλπ..που ξεχειλιζουν ενδιαφερον για μας!!Ασ τα!Καλυτερα λοιπον να κατσεις σπιτακι σου,να γλιτωσεις και την κακη διαθεση!Τωρα ειναι να την εχουμε ψηλα τη διαθεση μας,οχι..να μας την ριχνουν!!

ioanna κανεις παρα πολυ καλα που βγαινεις!Να κανεις ο.τι σ ευχαριστει!Οσο για το φιλο σου,ευχομαι να αναρρωσει.Να μη χαθει ετσι ενας νεος ανθρωπος..

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

Καλά έκανες και πήρες διατροφή...προσέχουμε για να έχουμε!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλώς την!!!!!!!!!!!!

Τι κάνεις?? κανα νέο??

όντως κάνω όλα αυτά τα πολύ που λες, αλλά έχω και πολύ άγχος επίσης!! ψάχνω να βρω τρόπο να το διώξω..νέο? τι νέο ξέρω γω..όλα ανθηρά..μαγειρεύω και πάω να παραλάβω τον άντρα μου απ το αεροδρόμιο σε λίγο...θα έχουμε και κυβέρνηση απόψε ε?? ποιος στη χάρη μας

ty11p2.png

όντως κάνω όλα αυτά τα πολύ που λες, αλλά έχω και πολύ άγχος επίσης!! ψάχνω να βρω τρόπο να το διώξω..νέο? τι νέο ξέρω γω..όλα ανθηρά..μαγειρεύω και πάω να παραλάβω τον άντρα μου απ το αεροδρόμιο σε λίγο...θα έχουμε και κυβέρνηση απόψε ε?? ποιος στη χάρη μας

Με όλα αυτά που κάνεις, θα φύγει και το άγχος. Βγαλτο απο μεσα σου ομως για να ξεκουμπιστεί!!

Και τελικά ουτε σήμερα εχουμε κυβέρνηση...Τους βαρέθηκα!!

Καλέ είναι πανεύκολη...να την κάνεις!!!!!!!!!!

Σκεφτομαι να κάνω την κοτοσαλάτα σου την Κυριακή...Θα δω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

gemini δεν κανει τιποτα.ρωτα ο,τι θες κι αν μπορω-και ξερω-θα απαντησω!

ioanna ετσι ειμαι-ή μαλλον ημουν-κι εγω με τη διατροφη.Απλα το εριχνα στη γυμναστικη κι ετσι ετρωγα ο,τι ηθελα!δηλαδη τα παντα!!:P:p

ααααχ,εκεινες οι σοκολατες οι ξεγυρισμενες,τα κρασακια τα κοκκινα,οι μακαροναδες(2 πιατα!!),οι πιτογυροιιιιι!!!Ολα μου λειπουν,δε μπορω να πω ψεμματα.Ομως δεν ειναι και για παντα.Τι να πουν οι ανθρωποι με σοβαρα προβληματα υγειας που αυτα δεν μπορουν να τα αγγιξουν μια ζωη.Δε θελω να ειμαι αχαριστη..

Θυμηθηκα τωρα μια κοπελα γνωστη μου που (ενω εμεινε εγκυος ευκολα),καπνιζε κανονικα μεχρι που γεννησε!Τη θυμαμαι με το τσιγαρο και την κοιλια στον 8ο μηνα και τρελλαινομαι!Ενταξει να φας μια σοκολατα βρε παιδι μου,δε χαλασε κι ο κοσμος,αλλα τσιγαρο??Μερικες γυναικες..

gemini δεν κανει τιποτα.ρωτα ο,τι θες κι αν μπορω-και ξερω-θα απαντησω!

ioanna ετσι ειμαι-ή μαλλον ημουν-κι εγω με τη διατροφη.Απλα το εριχνα στη γυμναστικη κι ετσι ετρωγα ο,τι ηθελα!δηλαδη τα παντα!!:P:p

ααααχ,εκεινες οι σοκολατες οι ξεγυρισμενες,τα κρασακια τα κοκκινα,οι μακαροναδες(2 πιατα!!),οι πιτογυροιιιιι!!!Ολα μου λειπουν,δε μπορω να πω ψεμματα.Ομως δεν ειναι και για παντα.Τι να πουν οι ανθρωποι με σοβαρα προβληματα υγειας που αυτα δεν μπορουν να τα αγγιξουν μια ζωη.Δε θελω να ειμαι αχαριστη..

Θυμηθηκα τωρα μια κοπελα γνωστη μου που (ενω εμεινε εγκυος ευκολα),καπνιζε κανονικα μεχρι που γεννησε!Τη θυμαμαι με το τσιγαρο και την κοιλια στον 8ο μηνα και τρελλαινομαι!Ενταξει να φας μια σοκολατα βρε παιδι μου,δε χαλασε κι ο κοσμος,αλλα τσιγαρο??Μερικες γυναικες..

Κοίτα για τα κιλά απλά μερικές φορές εκνευρίζομαι που στο άκουσμα εγκυμοσύνης η ερώτηση ειναι "ποσα κιλά πήρες??". Και δε βγ'αζω τον εαυτό μου απ' έξω!

Ξερω πολλές περιπτώσεις που πήραν κοπέλες (αδυνατες βέβαια) 25 κιλά. Ε και τι έγινε?? Ολες τα εχασαν μετά και μερικά ακόμα από το τρεξιμο λένε και τωρα ειναι ακόμα πιο αδύνατες... Ξερω και κοπέλες πιο γεμάτες που τελικά δεν πηραν και πολλά κιλά. Νομίζω οτι ναι για λογους υγείας πρεπει να προσέξεις. Κι εμεις τωρα με τα διδυμα και το ζαχαρο, αλλά και την κοιλιά που ασχέτως κιλών θα ειναι τεράστια, ειναι ανάγκη να προσέξουμε και να μην τρωμε βλακειες. Οταν ομως πεινάς πεινάς!!!! Και πρεπει να φας. Αυτό που παρατήρησα ειναι οτι καθε 2-3 ωρες πεινάω, αλλά προσπαθώ να τρωω υγεινα, φρούτα κτλ. Αν ειναι να πάρω πολλά κιλά από αυτό, ας τα πάρω! Με στεναχωρει βεβαια αλλά τι να κάνουμε?? Ας ειναι τα μωράκια γερά και μετα θα πλακωθούμε στα γυμναστήρια πάλι!!

Ευτυχώς βέβαια μεχρι τωρα δεν εχω πάρει κανένα. Αυριο θα ζυγιστώ πάλι βέβαια...:rolleyes:

Οσο για το τσιγάρο ασχολίαστο... Κι εγώ φανατική καπνίστρια ειμαι (ημουν ελπίζω!!) αλλα σε τέτοια περίπτωση το θεωρώ απαράδεκτο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια μου, που χαθήκατε σήμερα;;;

GEMINI ακόμη κοιμάσαι;

Εγώ έχω τον ηλεκτρολόγο εδώ,βάζουμε τα θυροτηλέφωνα και κάτι άλλες μικροδουλειές,οπότε καταλαβαίνετε!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια μου, που χαθήκατε σήμερα;;;

GEMINI ακόμη κοιμάσαι;

Εγώ έχω τον ηλεκτρολόγο εδώ,βάζουμε τα θυροτηλέφωνα και κάτι άλλες μικροδουλειές,οπότε καταλαβαίνετε!!!

Καλημέρα!!!!!!!!

Ξυπνησα χτες το βραδυ στις 3 και ξανακοιμήθηκα στις 6:-x:-x Οπότε οπως καταλαβαίνεις αργησα λίγο... Και ειχα πει να πάω στο κρεοπωλειο (ναι βολτα πάλι!) να πάρω κοτοπουλο να κ'ανω λεμονάτο, μου φυγε η ωρα και αγχ'ωθηκα!!

Ωχ εχεις μαστορέματα ε?? Τουλάχιστον αφού ειναι μικροδουλειές δε θα χεις πολύ ατσαλιά φαντάζομαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Ξυπνησα χτες το βραδυ στις 3 και ξανακοιμήθηκα στις 6:-x:-x Οπότε οπως καταλαβαίνεις αργησα λίγο... Και ειχα πει να πάω στο κρεοπωλειο (ναι βολτα πάλι!) να πάρω κοτοπουλο να κ'ανω λεμονάτο, μου φυγε η ωρα και αγχ'ωθηκα!!

Ωχ εχεις μαστορέματα ε?? Τουλάχιστον αφού ειναι μικροδουλειές δε θα χεις πολύ ατσαλιά φαντάζομαι...

Εντάξει είναι και προσεχτικός, αλλά όπως και να το κάνεις μπες- βγες...σπάσιμο πιο πολύ!!!Αλλά πρέπει να γίνουν και αυτά.

Τώρα τελικά τι θα μαγειρέψεις;;εγώ έκανα αρακά.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...