Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν αυτά τα μικρού τύπου τραπέζια πολύ μου αρέσουν...20 φαγητά αλλά το τραπέζι μεταξύ μας...

Εμεις πάλι στα μεταξύ μας τραπέζια αντε να παίξουν 2-3 φαγητά. Την 10ααδα δεν την πιάνουμε με τίποτα. Μ'αρέσει όμως αυτή η πλουσιάδα βρε αδερφέ. Αυτή η...γαλαντομία. Το εξω καρδιά...Κρίμα που θα λείπει η πεθερούλα...

Ελληνάρες παιδί μου!! Αυτά βλέπουν οι Γερμανοί και μας εχουν στη μπούκα!! Που να ξερουν οτι δεν ειναι θέμα χρημάτων αλλά θεμα διάθεσης και ....ταμπεραμέντου??

Αν όλα πάνε καλά θα γιορτάζουμε και εμείς του χρόνου...το μπουμπουκάκι μας ...επιτέλους να ξαναγιορτάσουμε την σημερινή ημέρα μετά απο 5 χρόνια.

Ωραία! Θα δώσεις το όνομα του μπαμπά σου απ οτι κατάλαβα... Σωστή!!

Γύρισα και εγώ απο την δουλειά, φάγαμε τα γλυκά μας (μια καρυδόπιτα μονο έφαγα που ήταν στούκας και δεν αντεξα να φάω και απο τις αλλες εορτάζουσες). Ασχετο η συγκεκριμένη καρυδόπιτα πολύ καλή...αλλά τι να σας πω..κοιτούσα την συνταγή και έχει 22!!!! αυγά...και μισό κουταλάκι του γλυκού αλεύρι μονο. Κουλή συνταγή.Αλλά πολυ γευστική.

Η αλήθεια ειναι πως η καρυδοπιτα ΟΤΑΝ ειναι πετυχημένη ...τα σπάει!!! Αλλά δεν την πετυχαίνουν πολλές. Εμένα προσωπικά μου αρέσει και με πολύ κανέλλα!!

Σε λίγο θα πάω για καφέ στην αδερφή της νύφης μου. Της χρωστάω ακομα το δώρο για την βάφτιση του γιου της και τώρα με πήρε η νύφη μου και μου λεει να πάμε...και θα πάω. Ελπίζω να μην κολλήσω κανένα από τα μικρά...και με βρίζουν...Αλλά είναι ευκαιρία τώρα γιατί δεν ήθελα να βρεθώ μονη μου στο σπίτι μαζί της...γιατί δεν τα πάμε και σούπερ με την αδερφή της νύφης μου (πικρή ιστορία...την γνώρισα πριν πολλά χρόνια, τα ειχε με έναν φίλο μου, μας είχε κανει στην παρέα μπάχαλο...και πως τα έφερε η ζωή ο αδερφός μου να γνωρίσει και να παντρευτεί την αδερφή της...ζήσαμε κάτι τραγικές στιγμές...αλλά τώρα έχουμε μια τυπική ισορροπία...αλλά μονο τα τυπικά.) Μέχρι τώρα όλα τα δώρα πηγαιναν μέσω της νύφης μου. Αλλά τώρα το συμπαθητικό αυτό πλάσμα μετακόμισε σχεδόν διπλα από το σπίτι μου...επομένως αντιλαμβάνεστε οτι το να μην πάω σπίτι της...κράζει απο χιλιόμετρα. Αντε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.

κανε την καρδιά σου πέτρα και αφού θα σαι και με τη νύφη σου θα περάσεις καλά και θα περάσει η ώρα..

Εχω κι εγώ μια γιορτή αλλά ειναι παιδάκι και δεν ξέρω αν θα πάμε μην τους κολλήσω (αν και σημερα ειμαι τελείως καλά!) Ουτως η άλλως θα πάμε βόλτα γιατί θα πάμε να πάρουμε τις εξετάσεις που εκανα την προηγούμενη εβδομάδα. Ποιος τη χάρη μου πάλι!!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λοιπόν αυτά τα μικρού τύπου τραπέζια πολύ μου αρέσουν...20 φαγητά αλλά το τραπέζι μεταξύ μας...

Εμεις πάλι στα μεταξύ μας τραπέζια αντε να παίξουν 2-3 φαγητά. Την 10ααδα δεν την πιάνουμε με τίποτα. Μ'αρέσει όμως αυτή η πλουσιάδα βρε αδερφέ. Αυτή η...γαλαντομία. Το εξω καρδιά...Κρίμα που θα λείπει η πεθερούλα...

Ναι....ναι...είμαστε πολύ στεναχωρημένοι....δεν λέγεται το πόσο!!!!

[Και ακόμα δεν σου ειπα...να τον χαίρεσαι Futuraki να είστε πάντα υγιείς και αγαπημένοι και συντομα...αλλά πολύ σύντομα γονείς.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Να είσαι καλά και του χρόνου θα σου ευχόμαστε για τον θησαυρό σου!!!!

Αν όλα πάνε καλά θα γιορτάζουμε και εμείς του χρόνου...το μπουμπουκάκι μας ...επιτέλους να ξαναγιορτάσουμε την σημερινή ημέρα μετά απο 5 χρόνια.

Γύρισα και εγώ απο την δουλειά, φάγαμε τα γλυκά μας (μια καρυδόπιτα μονο έφαγα που ήταν στούκας και δεν αντεξα να φάω και απο τις αλλες εορτάζουσες). Ασχετο η συγκεκριμένη καρυδόπιτα πολύ καλή...αλλά τι να σας πω..κοιτούσα την συνταγή και έχει 22!!!! αυγά...και μισό κουταλάκι του γλυκού αλεύρι μονο. Κουλή συνταγή.Αλλά πολυ γευστική.

Σε λίγο θα πάω για καφέ στην αδερφή της νύφης μου. Της χρωστάω ακομα το δώρο για την βάφτιση του γιου της και τώρα με πήρε η νύφη μου και μου λεει να πάμε...και θα πάω. Ελπίζω να μην κολλήσω κανένα από τα μικρά...και με βρίζουν...Αλλά είναι ευκαιρία τώρα γιατί δεν ήθελα να βρεθώ μονη μου στο σπίτι μαζί της...γιατί δεν τα πάμε και σούπερ με την αδερφή της νύφης μου (πικρή ιστορία...την γνώρισα πριν πολλά χρόνια, τα ειχε με έναν φίλο μου, μας είχε κανει στην παρέα μπάχαλο...και πως τα έφερε η ζωή ο αδερφός μου να γνωρίσει και να παντρευτεί την αδερφή της...ζήσαμε κάτι τραγικές στιγμές...αλλά τώρα έχουμε μια τυπική ισορροπία...αλλά μονο τα τυπικά.) Μέχρι τώρα όλα τα δώρα πηγαιναν μέσω της νύφης μου. Αλλά τώρα το συμπαθητικό αυτό πλάσμα μετακόμισε σχεδόν διπλα από το σπίτι μου...επομένως αντιλαμβάνεστε οτι το να μην πάω σπίτι της...κράζει απο χιλιόμετρα. Αντε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.

Οι αναγκαστικές επισκέψεις....δυστυχώς!!!!Υπομονή εκεί που θα πας!!!

[b]Future....τι χρώμα είναι ο φιόγκος;

[/b]

Γαλάζιος ...το αγαπημένο του χρώμα....και μεγάλος!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

κανε την καρδιά σου πέτρα και αφού θα σαι και με τη νύφη σου θα περάσεις καλά και θα περάσει η ώρα..

Εχω κι εγώ μια γιορτή αλλά ειναι παιδάκι και δεν ξέρω αν θα πάμε μην τους κολλήσω (αν και σημερα ειμαι τελείως καλά!) Ουτως η άλλως θα πάμε βόλτα γιατί θα πάμε να πάρουμε τις εξετάσεις που εκανα την προηγούμενη εβδομάδα. Ποιος τη χάρη μου πάλι!!:tongue:

Να σου δώσω εγώ μια συνταγή για καρυδόπιτα,φυσικά χωρίς τόοοοσα πολλά αυγά(αν είναι δυνατόν),ελαφριά και πολύ νόστιμη.Όταν την κάνω όλοι τρώνε από 2 κομμάτια!!!!!Και πολύ εύκολη!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γαλάζιος ...το αγαπημένο του χρώμα....και μεγάλος!!!!!:tongue::tongue:

Υπάρχει κανα υπονοούμενο με το "φιογκος" που δεν το πιάνω:confused::confused:

Πειτε ρε παιδιά, μερικές φορές δε στροφάρω καθόλου...

Να σου δώσω εγώ μια συνταγή για καρυδόπιτα,φυσικά χωρίς τόοοοσα πολλά αυγά(αν είναι δυνατόν),ελαφριά και πολύ νόστιμη.Όταν την κάνω όλοι τρώνε από 2 κομμάτια!!!!!Και πολύ εύκολη!!!!!!!!!!!!!!

Οι συνταγές σου ευπρόσδεκτες;);)

Φευγω πάμε με τον άντρα μου βόλτα. Γιούπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Τα λέμε πιο μετά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

ΓΙΟΥΠΙ γλύτωσα την επίσκεψη. Είπα να μην πάω για να μην κολλήσω τα μωρά. Η αλήθεια ειναι οτι το φοβόμουν κι ολας...δεν το έκανα μόνο έτσι. Και σκέψου τι θα ακουγα αν κολλούσα κανένα παιδάκι...:confused:

Χαχαχα α βρε Gemini με τον φίογκο..κολλησες :tongue:

Μεγάλος πρέπει για να κρύβει...τα απολύτως απαραίτητα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι την θέλω την συνταγή για την καρυδόπιτα...να την έχω όταν θα γινω...νοικοκυρά. Τις μαζεύω εγώ τις συνταγές...και όταν θα έχουν γίνει τόμοι θα αρχίσω να εκτελώ :rolleyes:

A5K6p3.png

Υπάρχει κανα υπονοούμενο με το "φιογκος" που δεν το πιάνω:confused::confused:

Πειτε ρε παιδιά, μερικές φορές δε στροφάρω καθόλου...

Είσαι μικρούλι ακόμη γι'αυτό!!!:tongue::tongue:Λέμε για ακατάλληλο περιεχόμενο...λέμε για μεγάλο φιόγκο...που θα μπορούσα να βάλω το τεράστιο φιόγκο;;;Στο κεφάλι;;;;

Οι συνταγές σου ευπρόσδεκτες;);)

Φευγω πάμε με τον άντρα μου βόλτα. Γιούπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!! Τα λέμε πιο μετά!!

Καλά να περάσετε!!!!Ελπίζω να μην πάς πάλι σε κανένα φαρμακείο!!!

ΓΙΟΥΠΙ γλύτωσα την επίσκεψη. Είπα να μην πάω για να μην κολλήσω τα μωρά. Η αλήθεια ειναι οτι το φοβόμουν κι ολας...δεν το έκανα μόνο έτσι. Και σκέψου τι θα ακουγα αν κολλούσα κανένα παιδάκι...:confused:

Άντε τυχερή...γλύτωσες!!!!

Χαχαχα α βρε Gemini με τον φίογκο..κολλησες :tongue:

Μεγάλος πρέπει για να κρύβει...τα απολύτως απαραίτητα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι την θέλω την συνταγή για την καρυδόπιτα...να την έχω όταν θα γινω...νοικοκυρά. Τις μαζεύω εγώ τις συνταγές...και όταν θα έχουν γίνει τόμοι θα αρχίσω να εκτελώ :rolleyes:

Οκ!!!Αύριο θα σας την γράψω!!!Είναι πολύ εύκολη...τσακ-μπαμ που λέει και η Αργυρώ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πω πω !!!!!!!!!!!!!!! Νιώθω πολύ χαζή:oops::oops::oops: Ουτε που μου πέρασε το μυαλό για το "φιόγκο"!! χαχαχαχα

Να τον χαρέιτε λοιπόν;););););)

Palmoma τη γλίτωσες, μια χαρά!!

Κι εμείς τωρα γυρίσαμε και βλέπουμε Λαζόπουλο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημ'ερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Δεν αντέχω αλλο να ξυπνάω από τις 8!!!!!!! Οκ ποτέ δεν ήμουν του υπνου αλλά ούτε και στην εγκυμοσύνη:confused::confused: Γκρρρρρ!!!

Λεω να κανω σπανακόρυζο σήμερα. Ειναι κι ο άντρας μου εδώ. Πηρε άδεια για να κάνει κάτι γραφειοκρατικές δουλειές ΙΚΑ κτλ.

Εδώ εχει συννεφιά, επιτέλους!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημ'ερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε???

Δεν αντέχω αλλο να ξυπνάω από τις 8!!!!!!! Οκ ποτέ δεν ήμουν του υπνου αλλά ούτε και στην εγκυμοσύνη:confused::confused: Γκρρρρρ!!!

Λεω να κανω σπανακόρυζο σήμερα. Ειναι κι ο άντρας μου εδώ. Πηρε άδεια για να κάνει κάτι γραφειοκρατικές δουλειές ΙΚΑ κτλ.

Εδώ εχει συννεφιά, επιτέλους!!

Καλημέρα!!!!!Εδώ έχει ήλιο!!!

Εγώ δηλαδή τι να πω που ξυπνάω το αργότερο 7 το πρωί;;;

Έχω πιαστεί με μαστορέματα...άλλαξα το κουρτινόξυλο στο παράθυρο της κουζίνας,είχα στοράκι και τώρα βάζω κουρτίνα.Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα 2 τρύπες με το τρυπάνι.Ο άντρας μου είναι απόγευμα σήμερα και αύριο οπότε τώρα θα πιω καφέ και μετά θα μαγειρέψω...μακαρόνια με κιμά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!Εδώ έχει ήλιο!!!

Εγώ δηλαδή τι να πω που ξυπνάω το αργότερο 7 το πρωί;;;

Έχω πιαστεί με μαστορέματα...άλλαξα το κουρτινόξυλο στο παράθυρο της κουζίνας,είχα στοράκι και τώρα βάζω κουρτίνα.Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα 2 τρύπες με το τρυπάνι.Ο άντρας μου είναι απόγευμα σήμερα και αύριο οπότε τώρα θα πιω καφέ και μετά θα μαγειρέψω...μακαρόνια με κιμά!!!

Ωραίες οι αλλαγές!! Μεγειά η κουρτίνα!

Εχω πονοκέφαλο από το πρωι... Και αναγούλα αλλά τον εμετό τον γλιτωσα!

Σπανάκι μου έφερε ο άντρας μου κανονικό, βιολογικό κιολας και οχι κατεψυγμένο! Και τωρα θελω να το καθαρίσω και το σκέφτομαι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραίες οι αλλαγές!! Μεγειά η κουρτίνα!

Εχω πονοκέφαλο από το πρωι... Και αναγούλα αλλά τον εμετό τον γλιτωσα!

Σπανάκι μου έφερε ο άντρας μου κανονικό, βιολογικό κιολας και οχι κατεψυγμένο! Και τωρα θελω να το καθαρίσω και το σκέφτομαι...

Ουπς!!!!Ναι θέλει μια κάποια διαδικασία το σπανάκι και ειδικά καλό πλύσιμο!!!Καλό κουράγιο!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Χρωστάω μια συνταγή:

-ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ-

ΥΛΙΚΑ:

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι φρυγανιά τριμμένη

1 ποτήρι σπορέλαιο

1 ποτήρι φαρινα(αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)

2 βανίλιες

1,5 ποτήρι καρύδια χοντροκομμένα

5 αυγά

1 κ.γ κανέλλα

λίγο κονιάκ

λίγα καρύδια αλεσμένα για το τέλος

ΣΙΡΟΠΙ:

3 ποτήρια νερό

2,5 ποτήρια ζάχαρη

(5 λεπτά βράσιμο)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι για να κρυώνει.

Μετά χτυπάμε καλά το λάδι,τη ζάχαρη και τα αυγά.Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από τα αλεσμένα καρύδια) και ανακατεύουμε καλά με το κουτάλι(δεν χτυπάμε).Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί,ρίχνουμε το μίγμα,κουνάμε το ταψί να απλωθεί καλά.Ψήνουμε στους 180 για 45-50 λεπτά,ανάλογα με το φούρνο μας (θα το δούμε να ροδίσει καλά).Σιροπιάζουμε μόλις βγει από το φούρνο αφού τρυπήσουμε το γλυκό με ένα μαχαίρι σε διάφορα μέρη για να πάει παντού το σιρόπι.Κρύο σιρόπι-ζεστή καρυδόπιτα.Πασπαλίζουμε με το αλεσμένο καρύδι...και τρώμε!!!!

Καλή επιτυχία!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?σας διαβαζω συχνα,απλα δεν εχω παντα ευκαιρια να σας γραψω.

Futurακι να χαιρεσαι τον συζυγο σου για χθες!Να ειναι καλα και παντα να σε προσεχει και να σε εχει στα ωπα ωπα,οπως τον εχεις κι εσυ!!(χρυσοχερα πραγματικα!!)

Να χαιρεστε και οποιον αλλο εχετε!

Σας διαβαζω που γραφετε για συνταγες και πραγματικα αν και δε μπορω να φαω γλυκα,ειναι σα να χορταινω!

Τωρα στον 5ο μηνα ξεκινησα διατροφη(ευτυχως δεν εχω ζαχαρο),αλλα επειδη εχω τα διδυμα μου ειπε ο ενδοκρ/λογος μου,οτι συνηθως εμφανιζεται,αρα..διατροφουλα!Παιζει ρολο οτι ειναι και απο εξωσωματικη,λογω των ορμονων που εχω παρει.Προσεχουμε για να εχουμε ενα πραμα!!:tongue::tongue:

Αρα geminaki,καλο ειναι να ρωτησεις κι εσυ ποτε ειναι να κανεις καμπυλη ζαχαρου να εχεις μια εικονα γι αυτο.Δε θελω να σε αγχωσω,ε?Απλα,ειπα να σου το πω να το εχεις στα υπ'οψιν.

palmoma καλα εκανες που δεν πηγες στην επισκεψη.Ξερω απο ..συμπαθητικες κουνιαδες-νυφες κλπ..που ξεχειλιζουν ενδιαφερον για μας!!Ασ τα!Καλυτερα λοιπον να κατσεις σπιτακι σου,να γλιτωσεις και την κακη διαθεση!Τωρα ειναι να την εχουμε ψηλα τη διαθεση μας,οχι..να μας την ριχνουν!!

ioanna κανεις παρα πολυ καλα που βγαινεις!Να κανεις ο.τι σ ευχαριστει!Οσο για το φιλο σου,ευχομαι να αναρρωσει.Να μη χαθει ετσι ενας νεος ανθρωπος..

Γεια σας κοριτσια!Τι κανετε?σας διαβαζω συχνα,απλα δεν εχω παντα ευκαιρια να σας γραψω.

Futurακι να χαιρεσαι τον συζυγο σου για χθες!Να ειναι καλα και παντα να σε προσεχει και να σε εχει στα ωπα ωπα,οπως τον εχεις κι εσυ!!(χρυσοχερα πραγματικα!!)

Να χαιρεστε και οποιον αλλο εχετε!

Η Future οχι απλά χρυσοχέρα....δεν έχουμε λόγια ένα πράγμα!!

Ευχαριστούμε για τη συνταγή, μπαίνει στα υποψιν!;)

Σας διαβαζω που γραφετε για συνταγες και πραγματικα αν και δε μπορω να φαω γλυκα,ειναι σα να χορταινω!

Τωρα στον 5ο μηνα ξεκινησα διατροφη(ευτυχως δεν εχω ζαχαρο),αλλα επειδη εχω τα διδυμα μου ειπε ο ενδοκρ/λογος μου,οτι συνηθως εμφανιζεται,αρα..διατροφουλα!Παιζει ρολο οτι ειναι και απο εξωσωματικη,λογω των ορμονων που εχω παρει.Προσεχουμε για να εχουμε ενα πραμα!!:tongue::tongue:

Αρα geminaki,καλο ειναι να ρωτησεις κι εσυ ποτε ειναι να κανεις καμπυλη ζαχαρου να εχεις μια εικονα γι αυτο.Δε θελω να σε αγχωσω,ε?Απλα,ειπα να σου το πω να το εχεις στα υπ'οψιν.

Να μπαίνεις καλέ πιο συχνά, μας λείπεις!!! Αλήθεια δουλεύεις ακομα κανονικά,ε? Αδεια πότε θα πάρεις με το καλό??

Λοιπον και ηθελα να σε ρωτησω για ενδοκρινολογο γιατί μου ειπε και ο δικός μου να πάω και ψάχω ετσι στο άσχετο! Μονο εξέταση ζάχαρο εκανα και ειναι οκ ακομα καμπυλη δε μου ειπε μαλλον θα ναι νωρίς...

Κατ'αρχήν πηγες σε καποιον με ειδείκευση?? Δηλ ψάχνω και βλέπω οτι μερικοι χωρίζονται σε διαβητολογοι και ενδοκρινολόγοι:confused: Εγώ μεχρι τωρα νομιζα ειναι το ίδιο... Μπορεί και να ναι δηλαδή! Απλά θελω και να μου πει και για το Θυροειδή μου γιατί κάτι τιμές ειναι οριακές.

Επίσης, οταν πηγες τι του ειπες?? Φοβάμαι μηπως με περάσει για υπερβολική... Πάνε ολες με διδυμα?? Δινει διατροφή προληπτικά σε όλες?? Μπορέις να μου τη στειλεις αν σου ειναι ευκολο σε παρακαλώ για να χω ενα μετρο συγκρισης???

Ουφ! Αυτά! Δε φταίω, με πετυχες στη μέρα;) Φαντάσου παίρνω απ το πρωι εναν και δεν απαντά.. Μάλλον θα ναι και στο ΙΚΑ γι αυτ'ο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...