Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα και πρώτα πρώτα στον μεγάλο έρωτα της ζωής μου, τον αντρούλη μου!!!Να είναι γερός και να τον χαίρομαι ως τα βαθιά γεράματα!!!!

Να χαίρεστε όλους τους δικούς σας που γιορτάζουν!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα και πρώτα πρώτα στον μεγάλο έρωτα της ζωής μου, τον αντρούλη μου!!!Να είναι γερός και να τον χαίρομαι ως τα βαθιά γεράματα!!!!

Ααααααααχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρόλαβες!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!! Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να τον προσέχεις και να τον καμαρώνεις:D:D

Εχεις ετοιμασίες για σήμερα?? Περιμένεις κόσμο???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! δώρο του πήρες?????

ty11p2.png

Καλημέρα!!!!!!

Βγες, βγες, βγες!!! Αυτό έχω να πω και τίποτε άλλο. Σε λίγο καιρό κι εσύ δε θα μπορέις να βγεις οπότε απόλαυσέ το τώρα!:tongue: Οπως επίσης απόλαυσε και την ξεπρησμένη κοιλιά σου;)

Ειναι τόοοοοσο σημαντικό να έχεις τετοιους φίλους...Και ειμαι σιγουρη οτι με τετοια συμπεριφορά πραγματικά χαίρεσαι για εκείνη...

Μακάρι ο φιλος σου να καλυτερεύσει...

Κι εμεις σε σκεφτομαστε πολύ να ξέρεις, να μπαίνεις ετσι να μας λες πως είσαι!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά το ξε-πρήξιμο της κοιλιάς είναι καταπληκτικό..ξεφούσκωσα επιτέλους!

ty11p2.png

καλά το ξε-πρήξιμο της κοιλιάς είναι καταπληκτικό..ξεφούσκωσα επιτέλους!

αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!! Σαν ονειρο μου φάινεται!!! Εμενα ακόμα τιγκα ειναι η κοιλιά -και ΔΕΝ ειναι απο΄τα μωρα:mad::mad::mad::mad::mad:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ααααααααχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρόλαβες!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά!! Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να τον προσέχεις και να τον καμαρώνεις:D:D

Εχεις ετοιμασίες για σήμερα?? Περιμένεις κόσμο???

Eυχαριστώωω!!!!

Όχι σήμερα δεν θα έχω κόσμο,καθημερινή και δεν βολεύει κανέναν,αλλά το Σάββατο θα κάνω ένα τραπέζι μόνο στην οικογένεια...απλά πράγματα!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! δώρο του πήρες?????

Ευχαριστώ για τις ευχές και χαίρομαι που είσαι εδώ ξανά.Πολύ έλειψες!!!

Δώρο;;;;Ναι....με έναν μεγάλο φιόγκο!!!!:oops::oops::oops:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Eυχαριστώωω!!!!

Όχι σήμερα δεν θα έχω κόσμο,καθημερινή και δεν βολεύει κανέναν,αλλά το Σάββατο θα κάνω ένα τραπέζι μόνο στην οικογένεια...απλά πράγματα!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές και χαίρομαι που είσαι εδώ ξανά.Πολύ έλειψες!!!

Δώρο;;;;Ναι....με έναν μεγάλο φιόγκο!!!!:oops::oops::oops:

Ωραία να μας πεις τι γκουρμεδιές θα φτιάξεις πάλι!

Την Κυριακή το μεσημερι αν ειμαι καλά θα κάνω κι εγώ τραπέζι στα πεθερικά...Αλλά λίγα πράγματα, μη φανταστείς δεν ειμαι και για πολλά!!

Φιόγκο???? αστα αυτά!!! Κάτι θα εχεις ετοιμάσει εσύ!;);)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ωραία να μας πεις τι γκουρμεδιές θα φτιάξεις πάλι!

Την Κυριακή το μεσημερι αν ειμαι καλά θα κάνω κι εγώ τραπέζι στα πεθερικά...Αλλά λίγα πράγματα, μη φανταστείς δεν ειμαι και για πολλά!!

Φιόγκο???? αστα αυτά!!! Κάτι θα εχεις ετοιμάσει εσύ!;);)

Τραπέζι γιατί;;;Γιορτάζει κανείς και δεν το πήρα είδηση;;

Δεν είπα μόνο φιόγκο....είπα ΜΕ ένα μεγάλο φιόγκο αλλά το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο για εγκύους!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τραπέζι γιατί;;;Γιορτάζει κανείς και δεν το πήρα είδηση;;

Δεν είπα μόνο φιόγκο....είπα ΜΕ ένα μεγάλο φιόγκο αλλά το περιεχόμενο είναι ακατάλληλο για εγκύους!!!!:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!!!!!!!!! Σωστή!!!!!!!!!!! "Απαγορεύεται η αναπαραγωγή λέξεων στο καφέ μας που ειναι δυνατόν να παραπέμψουν και να θυμίσουν οτι ακόμα υπάρχει η σεξουαλική συνεύρεση δυο ατόμων" χαχαχα

Για τη γιορτή του άντρα μου δεν ειχα κάνει τίποτα γι αυτό!! Οι γονείς του και τα αδέρφια του θα ειμαστε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχαχαχα!!!!!!!!! Σωστή!!!!!!!!!!! "Απαγορεύεται η αναπαραγωγή λέξεων στο καφέ μας που ειναι δυνατόν να παραπέμψουν και να θυμίσουν οτι ακόμα υπάρχει η σεξουαλική συνεύρεση δυο ατόμων" χαχαχα

Για τη γιορτή του άντρα μου δεν ειχα κάνει τίποτα γι αυτό!! Οι γονείς του και τα αδέρφια του θα ειμαστε...

Και εμείς μόνο οικογένεια θα είμαστε,εκτός από την πεθερούλα μου (ευτυχώς)...μαζευόμαστε 12 άτομα!!!¨΄Οσο για το τι θα μαγειρέψω...έχω ήδη παραγγελίες και ειδικά για το γλυκό το οποίο το ζητάνε όλοι ομόφωνα...ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Και εμείς μόνο οικογένεια θα είμαστε,εκτός από την πεθερούλα μου (ευτυχώς)...μαζευόμαστε 12 άτομα!!!¨΄Οσο για το τι θα μαγειρέψω...έχω ήδη παραγγελίες και ειδικά για το γλυκό το οποίο το ζητάνε όλοι ομόφωνα...ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ!!!!!!!!!

Ε άμα λέιπει η πεθερούλα η αγαπημένη δεν ειναι κανονικό τραπέζι χιχιχιχι!!

Μιαμ μιαμ!! Κι από φαγητά???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ε άμα λέιπει η πεθερούλα η αγαπημένη δεν ειναι κανονικό τραπέζι χιχιχιχι!!

Ναι ντε...αφού θα μας κοπεί η όρεξη!!!!!!!

Μιαμ μιαμ!! Κι από φαγητά???

Προς το παρόν ζήτησαν σπετζοφάι,πατάτες ογκαντέν,ντολμαδάκια,κανταίφι με τυριά,μανιτάρια γεμιστά,κοτόπουλο γεμιστό ή ρολό με πατατούλες....και η λίστα συνεχίζεται.Κοίτα ξέρω τις προτιμήσεις τους και η αλήθεια είναι ότι τα πιο πολλά από αυτά θα τα κάνω,βλέπεις κάνουμε και ποικιλία εμείς στο τραπέζι!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Προς το παρόν ζήτησαν σπετζοφάι,πατάτες ογκαντέν,ντολμαδάκια,κανταίφι με τυριά,μανιτάρια γεμιστά,κοτόπουλο γεμιστό ή ρολό με πατατούλες....και η λίστα συνεχίζεται.Κοίτα ξέρω τις προτιμήσεις τους και η αλήθεια είναι ότι τα πιο πολλά από αυτά θα τα κάνω,βλέπεις κάνουμε και ποικιλία εμείς στο τραπέζι!!!!!!!

Αυτό ειναι το "τραπεζάκι με τα λίγα άτομα?????" Πότε θα μας καλέσεις????

χαχαχα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αυτό ειναι το "τραπεζάκι με τα λίγα άτομα?????" Πότε θα μας καλέσεις????

χαχαχα!

Γι'αυτό είπα ότι θέλουμε ποικιλία στο τραπέζι.Πιο πολύ σε στυλ μπουφέ το κάνουμε,απλά καθόμαστε γύρω από το τραπέζι και βάζει ο καθένας στο πιάτο του ότι θέλει και όσο θέλει.Και για να πω την αλήθεια δεν περισσεύουν και πολλά!!!Και αν περισσέψει κάτι...υπάρχουν και μπολάκια για το σπίτι!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Λοιπόν αυτά τα μικρού τύπου τραπέζια πολύ μου αρέσουν...20 φαγητά αλλά το τραπέζι μεταξύ μας...

Εμεις πάλι στα μεταξύ μας τραπέζια αντε να παίξουν 2-3 φαγητά. Την 10ααδα δεν την πιάνουμε με τίποτα. Μ'αρέσει όμως αυτή η πλουσιάδα βρε αδερφέ. Αυτή η...γαλαντομία. Το εξω καρδιά...Κρίμα που θα λείπει η πεθερούλα...

Και ακόμα δεν σου ειπα...να τον χαίρεσαι Futuraki να είστε πάντα υγιείς και αγαπημένοι και συντομα...αλλά πολύ σύντομα γονείς.

Αν όλα πάνε καλά θα γιορτάζουμε και εμείς του χρόνου...το μπουμπουκάκι μας ...επιτέλους να ξαναγιορτάσουμε την σημερινή ημέρα μετά απο 5 χρόνια.

Γύρισα και εγώ απο την δουλειά, φάγαμε τα γλυκά μας (μια καρυδόπιτα μονο έφαγα που ήταν στούκας και δεν αντεξα να φάω και απο τις αλλες εορτάζουσες). Ασχετο η συγκεκριμένη καρυδόπιτα πολύ καλή...αλλά τι να σας πω..κοιτούσα την συνταγή και έχει 22!!!! αυγά...και μισό κουταλάκι του γλυκού αλεύρι μονο. Κουλή συνταγή.Αλλά πολυ γευστική.

Σε λίγο θα πάω για καφέ στην αδερφή της νύφης μου. Της χρωστάω ακομα το δώρο για την βάφτιση του γιου της και τώρα με πήρε η νύφη μου και μου λεει να πάμε...και θα πάω. Ελπίζω να μην κολλήσω κανένα από τα μικρά...και με βρίζουν...Αλλά είναι ευκαιρία τώρα γιατί δεν ήθελα να βρεθώ μονη μου στο σπίτι μαζί της...γιατί δεν τα πάμε και σούπερ με την αδερφή της νύφης μου (πικρή ιστορία...την γνώρισα πριν πολλά χρόνια, τα ειχε με έναν φίλο μου, μας είχε κανει στην παρέα μπάχαλο...και πως τα έφερε η ζωή ο αδερφός μου να γνωρίσει και να παντρευτεί την αδερφή της...ζήσαμε κάτι τραγικές στιγμές...αλλά τώρα έχουμε μια τυπική ισορροπία...αλλά μονο τα τυπικά.) Μέχρι τώρα όλα τα δώρα πηγαιναν μέσω της νύφης μου. Αλλά τώρα το συμπαθητικό αυτό πλάσμα μετακόμισε σχεδόν διπλα από το σπίτι μου...επομένως αντιλαμβάνεστε οτι το να μην πάω σπίτι της...κράζει απο χιλιόμετρα. Αντε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...