Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ioanna χαιρομαι κι εγω που εγραψες.Ολα οσα ειπες με αγγιξαν πραγματικα.Τα καταλαβαινω τα ερωτηματα σου.Ειναι ανθρωπινο να νιωθεις ετσι.Οσο για το φιλο σου ευχομαι να βγει απο την εντατικη και να γινει καλα.

Θα συμφωνησω με την palmoma.Η πιστη βοηθα παρα πολυ (κι εμενα μ εχει βοηθησει και με βοηθαει),και νομιζω οτι οταν ολα γυρω μας ειναι μαυρα,μπορουμε να παρουμε δυναμη απο την πιστη μας και ετσι να προχωραμε.

palmoma ευχομαι καλη αναρρωση στο θειο σου και να καταφερει να το ξεπερασει ο ανθρωπος το προβλημα του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τι κάνετε σήμερα??

Εδώ εχει συννεφιά και μ αρέσει!!!!!!!!:D:D:D Επιτέλους να νιώσουμε λίγο οτι ειναι Νοέμβρης!!

Φαγητό δεν κάνω γιατί θα πάρω από τη μαμά φακές, αλλά λεω να σιδερώσω σιγά σιγά!!

Φιλιά!!!!!!!

ioanna εσυ δουλειά?? Πως πέρασες Σ/Κ??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Τι κάνετε σήμερα??

Εδώ εχει συννεφιά και μ αρέσει!!!!!!!!:D:D:D Επιτέλους να νιώσουμε λίγο οτι ειναι Νοέμβρης!!

Φαγητό δεν κάνω γιατί θα πάρω από τη μαμά φακές, αλλά λεω να σιδερώσω σιγά σιγά!!

Φιλιά!!!!!!!

ioanna εσυ δουλειά?? Πως πέρασες Σ/Κ??

Καλημέρα!!!Και εγώ φακές κάνω και βράζω και παντζάρια.Σίδερο δεν έχω αλλά λέω να κάνω ένα σκούπισμα και ένα ξεσκόνισμα(όχι με αυτή τη σειρά βέβαια).

Και εδώ συννεφιά έχει και αεράκι...και 10 βαθμούς θερμοκρασία!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κορίτσια

τελικά έμεινα σπίτι σήμερα, δεν πήγα δουλειά. Το μπούκωμα συνεχίζεται αλλά τι να κάνουμε; Υπομονή.

Μαγειρεύω φασολάκια με πατατούλες. Στο άλλο σπιτι...δεν ξέρω τι μαγειρεύουν. Ο θειος πήρε εξιτήριο, την παλεύει ο καημένος. Θα πάει και αυτός στον αδερφό γιατί εκεί έχουν ασανσερ ενώ εδώ σκάλες...(εχουμε γίνει κάστρο απορθητο). Και σιγά σιγά προγραμματίζονται οι αναχωρήσεις για Γαλλία. Τι να πω ό,τι ειναι να γίνει θα γίνει. Τουλάχιστον ας ειναι με τα παιδιά και το εγγόνι του καλύτερα...απο το να ειναι αυτός εδώ και οι άλλοι εκεί...και αν όντως τα πράγματα ειναι τόσο δυσοίωνα και το περιθώριο ζωής του δεν ειναι μεγάλο καλύτερα να το περάσει με τους δικούς του...ετσι τουλάχιστον πιστευουμε όλοι. Τώρα να δουμε τι θα πει και ο ίδιος...

Κατά τα άλλα χθες το μωρό μου έδωσε τις πρώτες 3 (παρακαλώ) κλωτσιές του. Μου φανηκε πολύ περίεργο γιατί δεν το περιμενα. Μόλις ειχα ξαπλώσει. Ειναι και η ένταση των ημερών, ειναι και το κρύωμα...θα ειπε και αυτό να αντιδράσει. Αν σας πω οτι μερικές φορές με το τρέξιμο το ξεχνάω οτι ειμαι έγκυος (ναι ακόμα και τώρα). Απίστευτο δεν ειναι; Να παλεύεις για κάτι τόσο πολύ, να το θες τοσό πολύ, και να το πετυχαίνεις....και να φτάνεις σε στιγμές που το ξεχνας γιατί σε απασχολούν τόσα άλλα. Δεν το πίστευα ποτέ οτι θα μου συμβει.

Εχω πήξει στα πρωινο-μεσημεριανάδικα. Καλέ δεν πάνε καλά όλοι αυτοί. Ασε που λένε όλοι όλο τα ίδια. Ημαρτων Παναγία μου με τι ασχολείται ο κόσμος.

Κυβέρνηση ακόμα δεν έχουμε ε;

A5K6p3.png

Γεια σας κορίτσια

τελικά έμεινα σπίτι σήμερα, δεν πήγα δουλειά. Το μπούκωμα συνεχίζεται αλλά τι να κάνουμε; Υπομονή.

Μαγειρεύω φασολάκια με πατατούλες. Στο άλλο σπιτι...δεν ξέρω τι μαγειρεύουν. Ο θειος πήρε εξιτήριο, την παλεύει ο καημένος. Θα πάει και αυτός στον αδερφό γιατί εκεί έχουν ασανσερ ενώ εδώ σκάλες...(εχουμε γίνει κάστρο απορθητο). Και σιγά σιγά προγραμματίζονται οι αναχωρήσεις για Γαλλία. Τι να πω ό,τι ειναι να γίνει θα γίνει. Τουλάχιστον ας ειναι με τα παιδιά και το εγγόνι του καλύτερα...απο το να ειναι αυτός εδώ και οι άλλοι εκεί...και αν όντως τα πράγματα ειναι τόσο δυσοίωνα και το περιθώριο ζωής του δεν ειναι μεγάλο καλύτερα να το περάσει με τους δικούς του...ετσι τουλάχιστον πιστευουμε όλοι. Τώρα να δουμε τι θα πει και ο ίδιος...

Κατά τα άλλα χθες το μωρό μου έδωσε τις πρώτες 3 (παρακαλώ) κλωτσιές του. Μου φανηκε πολύ περίεργο γιατί δεν το περιμενα. Μόλις ειχα ξαπλώσει. Ειναι και η ένταση των ημερών, ειναι και το κρύωμα...θα ειπε και αυτό να αντιδράσει. Αν σας πω οτι μερικές φορές με το τρέξιμο το ξεχνάω οτι ειμαι έγκυος (ναι ακόμα και τώρα). Απίστευτο δεν ειναι; Να παλεύεις για κάτι τόσο πολύ, να το θες τοσό πολύ, και να το πετυχαίνεις....και να φτάνεις σε στιγμές που το ξεχνας γιατί σε απασχολούν τόσα άλλα. Δεν το πίστευα ποτέ οτι θα μου συμβει.

Εχω πήξει στα πρωινο-μεσημεριανάδικα. Καλέ δεν πάνε καλά όλοι αυτοί. Ασε που λένε όλοι όλο τα ίδια. Ημαρτων Παναγία μου με τι ασχολείται ο κόσμος.

Κυβέρνηση ακόμα δεν έχουμε ε;

Μπράβο στον θείο που βγήκε!! Μακαρι τωρα τα πράγματα να εξελιχθούν οσο καλύτερα γίνεται...Κι εγώ νομίζω καλύτερα να ειναι με την οικογένειά του. Αρκεί βέβαια να το θέλει και ίδιος...

Μπράβο και στη μπουμπού σου που έδωσε το παρόν!! Τι ωραίο πλέον να την αισθάνεσαι!! Σου ζητάει να της δίνεις σημασία:tongue::tongue: Και δεν πειράζει που το ξεχνάς οτι εισαι έγκυος...Καλύτερα ειναι έτσι παρά να σε τρώει το άγχος!

Οσο για τα πρωινά, κι εγώ παθαίνω φρικη που τα βλέπω...Σκεφτομαι το ΙQ των ανθρώπων της τηλεόρασης που τους δινουμε αξία και τρελλάινομαι...Τελικά ποιος πάει μπροστά σ' αυτή την κοινωνία???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε σημερα????? Εγώ δεν ειμαι καλά... Με πονεσε το κεφάλι μου κι εκανα εμετό... Γενικά εχω καταλάβει οτι δε μπορώ συνεχεια μεσα στο σπίτι, με πιάνει ζαβλάκωμα. Ειπα να πάρω το αμάξι να πάω καμια βολτα (να οδηγήσω μετά από 2 μηνες σχεδον!!) αλλά τωρα ακομα νιώθω το κεφάλι μου βαρύ και λέω να το αφήσω για άυριο... Οταν ειμαι έτσι εκνευρίζομαι...Θέλω να κ'ανω κάτι αλλά δεν ξ'ερω τι!!!!!!!! Τα νεύρα μου!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσια τι κάνετε σημερα????? Εγώ δεν ειμαι καλά... Με πονεσε το κεφάλι μου κι εκανα εμετό... Γενικά εχω καταλάβει οτι δε μπορώ συνεχεια μεσα στο σπίτι, με πιάνει ζαβλάκωμα. Ειπα να πάρω το αμάξι να πάω καμια βολτα (να οδηγήσω μετά από 2 μηνες σχεδον!!) αλλά τωρα ακομα νιώθω το κεφάλι μου βαρύ και λέω να το αφήσω για άυριο... Οταν ειμαι έτσι εκνευρίζομαι...Θέλω να κ'ανω κάτι αλλά δεν ξ'ερω τι!!!!!!!! Τα νεύρα μου!!!!

Μμμ πονοκέφαλος ή ημικρανία. Και τα δύο χάλια ειναι αλλά το δεύτερο εγώ το είχα συνέχεια. Κατ'αρχάς τα utrogestan το κάνουν αυτό ως παρενέργεια. Εγώ ηρέμησα όταν τα σταματησα.

Καλύτερα ασε την βόλτα. Μεινε σπίτι. Και αν είσαι χάλια πάρε ένα παυσίπονο...αν και με τον εμετό...μάλλον δεν κάνει για το στομάχι σου χάπι. Depon υπόθετο έχεις πάρει ποτέ;

A5K6p3.png

Μμμ πονοκέφαλος ή ημικρανία. Και τα δύο χάλια ειναι αλλά το δεύτερο εγώ το είχα συνέχεια. Κατ'αρχάς τα utrogestan το κάνουν αυτό ως παρενέργεια. Εγώ ηρέμησα όταν τα σταματησα.

Καλύτερα ασε την βόλτα. Μεινε σπίτι. Και αν είσαι χάλια πάρε ένα παυσίπονο...αν και με τον εμετό...μάλλον δεν κάνει για το στομάχι σου χάπι. Depon υπόθετο έχεις πάρει ποτέ;

Την επόμενη Δευτέρα τα σταματάω και τα utrogestan επιτέλους!!

Δεν το χω πάρει το υπόθετο που λες...γενικά πάντα τα απέφευγα τα παυσίπονα!! Πάντως, εφαγα δημητριακά με σοκολάτα και στανιαρα καπως.... Λετε ο οργανισμός μου να μ εχει συνηθίσει γλυκατζού και να μην αντέχει τη μεγάλη αποχή ζάχαρης και σοκολάτας:confused::confused: Αβυσσος η ψυχή της εγκύου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Την επόμενη Δευτέρα τα σταματάω και τα utrogestan επιτέλους!!

Δεν το χω πάρει το υπόθετο που λες...γενικά πάντα τα απέφευγα τα παυσίπονα!! Πάντως, εφαγα δημητριακά με σοκολάτα και στανιαρα καπως.... Λετε ο οργανισμός μου να μ εχει συνηθίσει γλυκατζού και να μην αντέχει τη μεγάλη αποχή ζάχαρης και σοκολάτας:confused::confused: Αβυσσος η ψυχή της εγκύου!!

Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη ζάχαρης φέρνει ημικρανίες και πονοκεφάλους.Και στην εγκυμοσύνη δεν ξέρεις πως αντιδράει ο οργανισμός.Τρώγε λίγο μην τη στερείς από τον οργανισμό σου.Ο διατροφολόγος μου είχε πει ότι όταν θέλω γλυκό καλύτερα να τρώω γλυκό του κουταλιού.

Κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται εκεί,εδώ όμως η θερμοκρασία πέφτει και έχει και υγρασία.μάλλον αύριο θα έχει πιο πολύ κρύο!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι τα πράγματα ειναι απλά....ο εγκεφαλος λειτουργεί με γλυκόζη. Οποιαδήποτε μείωση, έλλειψη κλπ προκαλεί δυσλειτουργία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επίσης η σοκολάτα εχει μικρές δόσεις καφείνης που ως γνωστόν χρησιμοποιείται και στα παυσίπονα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη ζάχαρης φέρνει ημικρανίες και πονοκεφάλους.Και στην εγκυμοσύνη δεν ξέρεις πως αντιδράει ο οργανισμός.Τρώγε λίγο μην τη στερείς από τον οργανισμό σου.Ο διατροφολόγος μου είχε πει ότι όταν θέλω γλυκό καλύτερα να τρώω γλυκό του κουταλιού.

Κορίτσια δεν ξέρω τι γίνεται εκεί,εδώ όμως η θερμοκρασία πέφτει και έχει και υγρασία.μάλλον αύριο θα έχει πιο πολύ κρύο!!!!

Συμφωνώ σε όλα!! Αλλωστε ειμαι γνωστή γλυκατζού:tongue::tongue: Όμως τωρα δεν ένιωθα οτι ήθελα γλυκό, απλά ελεγα να φαω κάτι ν αλλάξω γευση κι επεσα πανω στα fitness dark chocolate!! Πολυ μ άρεσαν πάντως...αν και τωρα μου ήρθαν λίγο βαριά!!

Δε βγηκα καθολου έξω σημερα οπότε δεν ξέρω πόσο κρύο κάνει...πάντως πρωι και βράδυ λένε το "τσιμπάει" λίγο!

Και εδώ πέφτει η θερμοκρασία από ο,τι βλέπω. Πρέπει να κουκουλωθώ να πάω στην δουλειά αύριο.:confused:

Να ντυθείς καλά και να τυλίξεις και το λαιμό σου γιατι λογικά εισαι ευ'αλωτη τωρα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κορίτσια μου σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας όλες.

τα νέα μου πολλά και διάφορα, προσπαθώ να μην πολυσκέφτομαι..σήμερα είχα και ένα ευχάριστο νέο..η κολλήτη μου φίλη(και γυναίκα του μεγάλου μου αδερφού) μας ετοιμάζει δεύτερο ανηψάκι! με τη συγκεκριμένη συζητάμε τα πάντα..έκλαιγε γιατί δεν ήξερε πως να μου το πει..πως τα φέρνει έτσι αυτή η ρημάδα η ζωή απορρώ..είδα και έπαθα μέχρι να την πείσω πως πραγματικά χαίρομαι..το θέμα είναι πως δεν θέλω να την πρήζω άλλο με τα δικά μου τώρα γιατί δε θέλω να στεναχωριέται...τέλος πάντων

σε άλλα νέα τώρα...του δωσα και κατάλαβε αυτές τις μέρες με το έξω...σήμερα πήγαμε μετά τη δουλειά για φαγητό με συναδέλφους και μετά για ποτό και μόλις μπήκα σπίτι πτώμα

η κατάσταση του φίλου μου παραμένει κρίσιμη χωρίς καμιά βελτίωση. είναι απ την Παρασκευή σε καταστολή στην εντατική..

διαβάζω τα νέα σας καθε μέρα και με συγκινείται ταμάλα!! σας φιλώ

ty11p2.png

κορίτσια μου σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας όλες.

τα νέα μου πολλά και διάφορα, προσπαθώ να μην πολυσκέφτομαι..σήμερα είχα και ένα ευχάριστο νέο..η κολλήτη μου φίλη(και γυναίκα του μεγάλου μου αδερφού) μας ετοιμάζει δεύτερο ανηψάκι! με τη συγκεκριμένη συζητάμε τα πάντα..έκλαιγε γιατί δεν ήξερε πως να μου το πει..πως τα φέρνει έτσι αυτή η ρημάδα η ζωή απορρώ..είδα και έπαθα μέχρι να την πείσω πως πραγματικά χαίρομαι..το θέμα είναι πως δεν θέλω να την πρήζω άλλο με τα δικά μου τώρα γιατί δε θέλω να στεναχωριέται...τέλος πάντων

σε άλλα νέα τώρα...του δωσα και κατάλαβε αυτές τις μέρες με το έξω...σήμερα πήγαμε μετά τη δουλειά για φαγητό με συναδέλφους και μετά για ποτό και μόλις μπήκα σπίτι πτώμα

η κατάσταση του φίλου μου παραμένει κρίσιμη χωρίς καμιά βελτίωση. είναι απ την Παρασκευή σε καταστολή στην εντατική..

διαβάζω τα νέα σας καθε μέρα και με συγκινείται ταμάλα!! σας φιλώ

Καλημέρα!!!!!!

Βγες, βγες, βγες!!! Αυτό έχω να πω και τίποτε άλλο. Σε λίγο καιρό κι εσύ δε θα μπορέις να βγεις οπότε απόλαυσέ το τώρα!:tongue: Οπως επίσης απόλαυσε και την ξεπρησμένη κοιλιά σου;)

Ειναι τόοοοοσο σημαντικό να έχεις τετοιους φίλους...Και ειμαι σιγουρη οτι με τετοια συμπεριφορά πραγματικά χαίρεσαι για εκείνη...

Μακάρι ο φιλος σου να καλυτερεύσει...

Κι εμεις σε σκεφτομαστε πολύ να ξέρεις, να μπαίνεις ετσι να μας λες πως είσαι!!!!

Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...