Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Lela79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου κ εγώ τα κατάφερα με την πρώτη δοτρια στην πρώτη ετ. Έβαλα δύο βλαστοκυστες έπιασε η μία  κ τώρα έχω μια γλυκύτατη κορούλα 10 μηνών ! Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία με πολύ αισιοδοξία ❤️

Να κάνω μια ερώτηση εμένα γιατί επέμεναν να βάλω ένα εμβρυακι κατι για κινδυνους και αλλα ποσα μ ειχαν πει και επελεξα και εγω ενα ??? Την Τρίτη πρώτα ο Θεός έχω εμβρυομεταφορα  ???

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! (λέω καλημέρα μιας και μέχρι τώρα δεν έχει μπει καμία)

Μα που είστε όλες?? Έρχεται η future σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Έλα και σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες κοριτσάκι!!

Λοιπόν τώρα γύρισα και τα νέα μου είναι τα εξής: θα περιμένουμε έναν κύκλο και μετά η εμβρυομεταφορά. Αυτό για μένα αυτομάτως μεταφράστηκε "Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι..." Ο γιατρός είπε οτι έτσι θα έχει έρθει η μήτρα και οι ωοθήκες στα συγκαλά της, παρόλο που του είπα οτι οι δικές μου ωοθήκες πάντα έτσι έιναι και να μην ελπίζει και πολλά... Άρα περιμένω να αδιαθετήσω (πρώτα ο Θεός) και 4η μερα ξεκινάω τα άσπρα cyclacur και μετά από 25 μέρες θα ξαναδιαθετήσω και βλεπουμε....

Περιττό να πω οτι ήρθα κλαίγοντας και παραλίγο να τα μπήξω και στο γιατρό και να γίνω ρεζίλι.:shock: Ευτυχώς τώρα μου πέρασε και δεν το σκέφτομαι, έχω απλά έναν εκνευρισμό...

Α! Το μόνο θετικό είναι οτι θα είμαι στην παρέα του τέλος Σεπτεμβρίου:tongue:

Αυτά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

palmoma είσαι απ΄τα επτάνησα?? λατρεύω το Ιόνιο!! αλλά σαν τη Χαλλλλλλκιδική δεν έχει!! που είναι το καρντάσι να με υπερασπιστεί??

gemini ο Σεπτέμβρης είναι πολύ κοντά μην στεναχωριέσαι χωρίς λόγο. και έγω έτσι ανυπόμονη είμαι αλλά δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνει η μεταφορά τώρα και κάτι να πάει στραβά. και εγώ χαλάστηκα όταν μου είπε πως πάμε για σεπτέμβρη αλλά τι να κάνουμε, αυτοί ξέρουν

ty11p2.png

Αμάν μισή μέρα σας αφήσα και τι βλέπω...σηκωσαμε μαύρες πειρατικές σημαίες.

Να την χαίρεστε την Χαλκιδικούλα σας...εγώ ειμαι απο Ιόνιο και δεν το αλλάζω με ...τιποτα. Αλλά εντάξει...δεν ειμαι και κολλημένη μ'αρέσουν πολυ και άλλα μέρη...

Gemini καταλαβαίνω και την πίκρα και την ανυπομονησία σου...αλλά ειναι για καλό. Σκέψου οτι δεν θα ξανακάνεις ενέσεις, και θα κάνεις μια χαρά μεταφορά...έχεις φάει τον γαΪδαρο και τώρα κλαις γιατί την ουρά θα την φας σε ένα μήνα; Καλά είσαι σοβαρή...Αγγλικού κοπέλα :tongue: Are you serious? Βρε παιδιά τι να πουν άλλες ...ειναι δυνατόν; Δεν θέλω ηττοπάθειες και βλακείες (που'σαι ρε Future;). Ακου κλαματα...θα πλημμυρίσεις το διαμέρισμα και μέχρι να στεγνώσει να έρθει να εγκατασταθεί το εμβρυάκι...αντεεεεεεε λέμε. Ειπαμε ένα βήμα την φορά...και δεν το βάζουμε κάτω...δεν το επιτρέπω. Είναι δυνατόν στην τελική ευθεία να μας πιάνουν ....τα ψυχοπλακωτικά μας;

IoannaV εσύ αποφάσισες τι θα κάνεις με την μεταφορά; Για πεεεεες;

Οι άλλες χαθηκαν ε; Με ανησυχεί περισσότερο η απουσία της luckystar. Μα που είναι;

A5K6p3.png

Ααα τα δικά μου νέα ειναι οτι δουλεύω...πολύ τον τελευταίο καιρό αλλά την ερχόμενη εβδομάδα ειπαμε άδεια.

Εκανα το θρομβοελαστόγραμμα, μια εξέταση για την θρομβοφιλία...και ειναι σχετικά καλό.

Και με έβαλε και ξαναέκανα όλες τις εξετάσεις του προγεννετικού :confused::confused: Δεν ξέρω γιατί βρε κορίτσια...αλλο ένα 250άρι...ετσι. Και δεν ξέρω και γιατί...δεν τον ρώτησα γιατι...γιατί τώρα τι να του πεις "Γιατί τις ξαναθές τις εξετάσεις;" Και καλά η γενική αιματος, και τα σάκχαρα και οι ουρίες...αλλά τα αντισώματα, η καλλιέργεια κολπικού υγρου...και ολα αυτά ...;;;:confused::rolleyes::rolleyes:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Δεν πάτε καλά ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!Τι χάλια είναι αυτά;;;;;;;Καλά που ήταν και η Palmoma αλλιώς θα είχατε πέσει στα πατώματα:mad::mad::mad::mad::mad:

Δεν ντρέπεστε βρε...τι απαισιοδοξία είναι αυτή;;;;

Μικρό....θα σε πνίξω δεν την γλυτώνεις!!!!Κάθε εμπόδιο για καλό....δεν χρειάζεται να το πω εγώ το ξέρεις....τι μας λες!!!!πήγες ένα μήνα πίσω...ΚΑΙ;;;;;

Έπεσε η ζάχαρη στο νερό και δεν το ξέρω;;;Άντε.....άντε...μη σου πω:tongue::tongue::tongue:(είμαι και ευγενικό παιδί ).Θα είμαστε μαζί όλες στην προσπάθεια...μια χαρά το βλέπω!!!!

Zoyzoy31 κορίτσι μου,λυπάμαι για το αποτέλεσμα....αλλά ψηλά το κεφάλι και πάμε για καινούργια προσπάθεια..δεν θα μας ρίξει τίποτα..θα πετύχουμε το στόχο μας,δεν υπάρχει αμφιβολία.Δες το σαν μια απλή αναβολή..

Palmomaki κοριτσάρα μου τι κάνεις;;Μπράβο...μου αρέσει που σε βλέπω ανεβασμένη!!!!

Καρντάσι....άσε παιδί μου να λένε...σαν την Χαλκιδική πουθενά!!!Δεν λέω καλά και τα νησιά αλλά....εεεε....άλλο πράγμα!!!!

Οι υπόλοιπες όλες καλά είστε από ότι βλέπω ...

LUCKYSTAR γράψε μας κάτι...μην μας κάνεις να ανησυχούμε!!!!

Όσο για μένα....κουράστηκα πολύ.... φώναξα πολύ(χιχι)....ζεστάθηκα πολύυυυυ.....και ανακάλυψα ότι ...είμαι ερωτευμένη σφόδρα με το aircondition μου και δεν θα το ξαναφήσω ποτέ ποτέ ..μόνο του!!!!Anyway επέστρεψα και θα σας πνίξω αν δεν ανέβετε λίγο...άντε να βλέπω μηνύματα!!!!Αύριο θα μπω λίγο αργά αλλά ..θα περιμένω!!!!

ΑΑΑΑΑ!!!και καλώς σας βρήκα καλέ!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κι όχι τίποτε άλλο...αλλά πρέπει να μαζεύω λεφτά τώρα για την προίκα της κόρης μου...:tongue::tongue:

Έτσι...έτσι... θα κάνω εγώ τον παίδαρο και θα σας φάμε την προίκα!!!!Μάζευε ....μάζευε ...συμπεθέρα:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

εγώ δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω..όσο πιο αργά αδιαθετήσω τόσο καλύτερα..μπας και γίνει η μεταφορά μετά τις 17/9 και προλάβω να ρίξω κάνα χορό στο γάμο! ααατσα ααααλαααα τηςςςςς.......στις 10 περίπου περιμένω περίοδο, και με το που ανοίξει το κέντρο στις 22 αυγούστου θα πάω να με δει για να προγραμματιστώ again!

κοίτα να μην πολυκουράζεσαι γιατί δεν κάνει εεε, ξέρεις τις αντοχές σου βέβαια αλλά προτεραιότητα έχει το μπεμπε

και αυτό με τις εξετάσεις που τις κάνουμε και δεν ξέρουμε και γιατί και γω το έχω πάθει και πολύ νευριάζω με τους γιατρούς. επίσης θύμησέ μου υπέρηχο έκανες? πότε θα κάνεις? και πόσο μηνών ακριβώς είσαι? και ένα άλλο θέμα που χωράει πολύ συζήτηση είναι: αγόρι η κορίτσι θέλετε?????? εντάξει πέρα απ το γερό να ναι και ότι να ναι, κάπου μέσα μας κάτι υπερισχύει..μολογήστε τώραααααα

ty11p2.png

εγώ δεν ξέρω ακόμη τι να κάνω..όσο πιο αργά αδιαθετήσω τόσο καλύτερα..μπας και γίνει η μεταφορά μετά τις 17/9 και προλάβω να ρίξω κάνα χορό στο γάμο! ααατσα ααααλαααα τηςςςςς.......στις 10 περίπου περιμένω περίοδο, και με το που ανοίξει το κέντρο στις 22 αυγούστου θα πάω να με δει για να προγραμματιστώ again!

κοίτα να μην πολυκουράζεσαι γιατί δεν κάνει εεε, ξέρεις τις αντοχές σου βέβαια αλλά προτεραιότητα έχει το μπεμπε

και αυτό με τις εξετάσεις που τις κάνουμε και δεν ξέρουμε και γιατί και γω το έχω πάθει και πολύ νευριάζω με τους γιατρούς. επίσης θύμησέ μου υπέρηχο έκανες? πότε θα κάνεις? και πόσο μηνών ακριβώς είσαι? και ένα άλλο θέμα που χωράει πολύ συζήτηση είναι: αγόρι η κορίτσι θέλετε?????? εντάξει πέρα απ το γερό να ναι και ότι να ναι, κάπου μέσα μας κάτι υπερισχύει..μολογήστε τώραααααα

Αγόρι...όχι..κορίτσι..εεε... μπααα...αγόρι....άσε... το αγόρι θα μου το πάρει καμιά κακή νύφη:(:(...κορίτσι καλύτερα, να πιώ και ένα ποτήρι νερό στα γεράματα....μπααα δεν μπορώ να αποφασίσω.....ΔΙΔΥΜΑ..το βρήκα!!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλως ήρθες Future αντε γιατί εγώ δεν τις κάνω καλά...δεν κάνει να σηκώνω και βάρη..και που να τις τραβολογήσω απο τα πατώματα;

Εγω είμαι σίγουρη οτι ειναι κορίτσι...ειναι προαίσθημα. Δεν υπερισχύει κάτι βεβαια γιατί θα ήθελα και ένα αγόρι..απλά θα ειναι το επόμενο ;) Αυτή τη φορά...όλα συγκλίνουν σ'αυτό.

Διανύω την 6η εβδομάδα....και υπέρηχο θα κάνω μάλλον την ερχόμενη Τετάρτη...για να ακούσουμε καρδούλα (Μακάρι Παναγίτσα μου!)

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες Future αντε γιατί εγώ δεν τις κάνω καλά...δεν κάνει να σηκώνω και βάρη..και που να τις τραβολογήσω απο τα πατώματα;

Εγω είμαι σίγουρη οτι ειναι κορίτσι...ειναι προαίσθημα. Δεν υπερισχύει κάτι βεβαια γιατί θα ήθελα και ένα αγόρι..απλά θα ειναι το επόμενο ;) Αυτή τη φορά...όλα συγκλίνουν σ'αυτό.

Διανύω την 6η εβδομάδα....και υπέρηχο θα κάνω μάλλον την ερχόμενη Τετάρτη...για να ακούσουμε καρδούλα (Μακάρι Παναγίτσα μου!)

Καλέ θα ακούσεις καρδούλα μην ανησυχείς.Όλα θα πάνε καλά είπαμε... συμπεθέρα...θα το δεις!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!

Future καλώς μας ήρθες πάλι!!!! Μας έλειψες καλέ!!!! Τα κεφάλια μέσα τώρα! Οι ενεσούλες περιμένουν!!!

Palmoma κι εμάς μας αρέσει το Ιόνιο και είναι και κοντά μας οπότε βολέυει πολύ για διακοπούλες!

Πάλι εξετάσεις έκανες, ε? Δε βαριέσαι, χρέωσε τα στη μπεμπούλα και κράτησέ της τα απ την προίκα!:tongue:

ioannav σε χαίρομαι πολύ για την ψυχραιμία σου...

Εγώ μετά από μια μέρα-θρήνο και μοιρολόι σήμερα επανήλθα κάπως στα φυσιολογικά μου... Πάλι καλά. Τι να κάνουμε, αφού έτσι το θέλει ο Θεός ας είναι έτσι! Περιμένω με αγωνία να ξεπρηστώ και να επανέλθω στην κοινωνική μου ζωή;)

Βέβαια πήρα τον γιατρό σήμερα γιατί έπρεπε να πάρω το απότέλεσμα της Ε2 και τον ρώτησα πόσο απαραίτητο είναι ν αφήσουμε έναν κύκλο γιατί θα πάθω κατάθλιψη:rolleyes: Τελοσπάντων, μου είπε αν θέλω να κάνω έναν υπέρηχο 1-2η μέρα του κύκλου και αν δει τις ωοθήκες μου ήρεμες τότε να προχωρήσουμε τη διαδικασία. Έστω, κάτι είναι κι αυτό!

Φυσικά είμαι τόσο απελπιστικά γκαντέμω που θα αδιαθετήσω 14-15 Αυγούστου οπότε δε θα βρίσκω γιατρό αλλά δεν πειράζει, θα πω οτι τουλάχιστον προσπάθησα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Future καλώς μας ήρθες πάλι!!!! Μας έλειψες καλέ!!!! Τα κεφάλια μέσα τώρα! Οι ενεσούλες περιμένουν!!!

Palmoma κι εμάς μας αρέσει το Ιόνιο και είναι και κοντά μας οπότε βολέυει πολύ για διακοπούλες!

Πάλι εξετάσεις έκανες, ε? Δε βαριέσαι, χρέωσε τα στη μπεμπούλα και κράτησέ της τα απ την προίκα!:tongue:

ioannav σε χαίρομαι πολύ για την ψυχραιμία σου...

Εγώ μετά από μια μέρα-θρήνο και μοιρολόι σήμερα επανήλθα κάπως στα φυσιολογικά μου... Πάλι καλά. Τι να κάνουμε, αφού έτσι το θέλει ο Θεός ας είναι έτσι! Περιμένω με αγωνία να ξεπρηστώ και να επανέλθω στην κοινωνική μου ζωή;)

Βέβαια πήρα τον γιατρό σήμερα γιατί έπρεπε να πάρω το απότέλεσμα της Ε2 και τον ρώτησα πόσο απαραίτητο είναι ν αφήσουμε έναν κύκλο γιατί θα πάθω κατάθλιψη:rolleyes: Τελοσπάντων, μου είπε αν θέλω να κάνω έναν υπέρηχο 1-2η μέρα του κύκλου και αν δει τις ωοθήκες μου ήρεμες τότε να προχωρήσουμε τη διαδικασία. Έστω, κάτι είναι κι αυτό!

Φυσικά είμαι τόσο απελπιστικά γκαντέμω που θα αδιαθετήσω 14-15 Αυγούστου οπότε δε θα βρίσκω γιατρό αλλά δεν πειράζει, θα πω οτι τουλάχιστον προσπάθησα...

Είπαμε....σταμάτα την μελαγχολία..δεν πειράζει αν χάσεις ένα κύκλο!!!Στοπ...μέχρι εδώ...θα βάλω τις φωνές!!!Δεν επιτρέπεται...θα έρθω και θα σε δείρω....Και είμαι και μεγαλύτερη οπότε ...σιωπή..μη...μη μιλάς είπαμε...ούτε κουβέντα για την αναβολή..τέρμα!!!

Palmoma μην ακούς εσύ...την προίκα του κοριτσιού να προσέχεις...μάζευε...εμείς τι θα πάρουμε δηλαδή,έτσι θα σας δώσουμε κοτζάμ παίδαρο;;;;:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Gemini 85...είναι δυνατόν μ'αυτό το νούμερο να χτυπιέσαι κάτω για την αναβολή ενός μήνα; ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ κορίτσι μου; Ή να το πω και στην γλώσσα σου. How much do you want to drive us crazy?. Εντάξει ειπαμε σπαστικό, εκνευριστικό, κουραστικό..αλλά οχι και να χαλάσεις το διαμέρισμα....αααα όλα κι ολα. Εμένα ο γαμπρός μου θέλω να ειναι άρχοντας απο μικρός...κανονίστε οι εσωτερικοί σας κόσμοι να ειναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο Ι να μεγαλώσει το παιδί σε ένα υγιές και ισορροπημένο περιβάλλον...απο την εμφύτευση...ειδάλλως προίκα δεν έχει. Ούτε νύφη εννοείται...:tongue:

Future κοιτα μην είσαι σαν την πεθερά σου με την νύφη ε; Εντάξει θα ειναι λίγο μεγαλοκοπέλα σε σχέση με τον γιό σου...αλλά τι ειναι μερικοί μήνες μπροστά στην ομορφιά, την χάρη, την εξυπνάδα, την καλοσύνη και την ...προίκα μας; :tongue::tongue:

Οι άλλες που ειναι μου λέτε; Το κλείσαμε το μαγαζί; Να δεις που η luckystar έχει πάει διακοπές σε κανένα εξοχικό...χωρίς internet και την χάσαμε..Και δεν ξέρω τι γίνεται με τα δίδυμα...σε ποιον υπέρηχο ειμαστε, τι κάνουμε...σε ποια εβδομάδα...κλπ. Αν συνεχίζει να εχει ναυτίες...ή όχι. Αν συνεχίζει inohep ή όχι....τόσες απορίες...

A5K6p3.png

Future κοιτα μην είσαι σαν την πεθερά σου με την νύφη ε; Εντάξει θα ειναι λίγο μεγαλοκοπέλα σε σχέση με τον γιό σου...αλλά τι ειναι μερικοί μήνες μπροστά στην ομορφιά, την χάρη, την εξυπνάδα, την καλοσύνη και την ...προίκα μας; :tongue::tongue:

Οι άλλες που ειναι μου λέτε; Το κλείσαμε το μαγαζί; Να δεις που η luckystar έχει πάει διακοπές σε κανένα εξοχικό...χωρίς internet και την χάσαμε..Και δεν ξέρω τι γίνεται με τα δίδυμα...σε ποιον υπέρηχο ειμαστε, τι κάνουμε...σε ποια εβδομάδα...κλπ. Αν συνεχίζει να εχει ναυτίες...ή όχι. Αν συνεχίζει inohep ή όχι....τόσες απορίες...

Έβαλα τον άντρα μου να μου ορκιστεί ότι αν κατά λάθος, στο μέλλον, γίνω σαν την μάνα του...να μου δώσει μια γερή κλωτσιά..μπας και συνέλθω!!!Μπααα...σαν την μάνα μου θα γίνω..και πίστεψε με,σαν πεθερά,...και εγώ θα ήθελα να την έχω!!!

Έλα καλέ...μεγαλοκοπέλα...πφφφ!!!!Κορίτσι με τέτοια..χαρίσματα και.... λεφτά...αισθήματα..όλες οι πεθερές θα ήθελαν για νύφη!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...