Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ευχαριστώ να'σαι καλά!!!!Σήμερα είναι και σε λίγο θα πάω να ξαπλώσω γιατί θα φύγουμε νωρίς(είναι και μια ώρα δρόμος)οπότε πρέπει να ετοιμαστώ και σχετικά νωρίς.Δεν ξέρω τι ώρα θα γυρίσουμε και αν θα μπορέσω να ξαναμπώ.Φιλάκια!!!!

IOANNA...ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα και να μας διαβάζεις.Σε σκεφτόμαστε!!!!

Οκ καλά να περάσετε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ioanna λυπηθηκα παρα πολυ γι αυτο που σου συνεβη.πραγματικα δεν εχω λογια.Ισως αυτο που προτεινε η palmoma ειναι καλο.να το ψαξεις οταν εισαι ετοιμη,να δεις τι εγινε.

Ευχομαι να βρεις τη δυναμη να νιωσεις καλυτερα συντομα.μεχρι τοτε, ειμαστε εδω..

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!Πως είστε σήμερα;;;

Περάσαμε καλά χθες στα γενέθλια,γυρίσαμε αργά και πήγα κατευθείαν για ύπνο.Σήμερα έχει γενική καθαριότητα το πρόγραμμα,ευτυχώς φαί έχω!!!!

Εσείς τι θα κάνετε;;;

IOANNA καλημέρα.Καρντάσι...γερά,δεν το βάζουμε κάτω!!!Άντε πες ένα γειά και μου έχει λείψει η γκρίνια σου!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!Πως είστε σήμερα;;;

Περάσαμε καλά χθες στα γενέθλια,γυρίσαμε αργά και πήγα κατευθείαν για ύπνο.Σήμερα έχει γενική καθαριότητα το πρόγραμμα,ευτυχώς φαί έχω!!!!

Εσείς τι θα κάνετε;;;

IOANNA καλημέρα.Καρντάσι...γερά,δεν το βάζουμε κάτω!!!Άντε πες ένα γειά και μου έχει λείψει η γκρίνια σου!!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα!!

Καθαριότητα ε? Ωραία!!

Εγώ από χτες εχω φοβερή καταρροή και φτερνισμα.. Εχω χαλάσει ολη τη zewasoft:tongue::tongue:. Το βραδυ εβαλα λιγο οτριβιν και ξεμπουκωσα αλλά δε θελω να το κάνω συνέχεια γιατί οι απόψεις διίστανται..

Τωρα αναγκαστικά θα πάμε με τον άντρα μου για κάτι δουλειές. Στο αυτοκίνητο θα ειμαι και βλέπουμε....

Ioanna καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!

Καθαριότητα ε? Ωραία!!

Εγώ από χτες εχω φοβερή καταρροή και φτερνισμα.. Εχω χαλάσει ολη τη zewasoft:tongue::tongue:. Το βραδυ εβαλα λιγο οτριβιν και ξεμπουκωσα αλλά δε θελω να το κάνω συνέχεια γιατί οι απόψεις διίστανται..

Τωρα αναγκαστικά θα πάμε με τον άντρα μου για κάτι δουλειές. Στο αυτοκίνητο θα ειμαι και βλέπουμε....

Ioanna καλημέρα!!!!!!!!!!!!!

Στην εγκυμοσύνη για το μπούκωμα δίνουν "comprex cold" γιατί περιέχουν ντεπόν.Αν δεν τα ξέρεις κάτι πράσινα χάπια είναι.Ρώτα και τον γιατρό σου αλλά όλοι τα δίνουν αυτα τα χάπια!!!Υπομονή θα περάσει!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Στην εγκυμοσύνη για το μπούκωμα δίνουν "comprex cold" γιατί περιέχουν ντεπόν.Αν δεν τα ξέρεις κάτι πράσινα χάπια είναι.Ρώτα και τον γιατρό σου αλλά όλοι τα δίνουν αυτα τα χάπια!!!Υπομονή θα περάσει!!!

Τα ξερω αυτά τα χάπια!! και αν θυμάμαι καλά ήταν αποτελεσματικά. Πηρα βασικά ενα physiomer. Ειναι σαν αλατόνερο σε σπρευ που και καλά σου ανοιγει τη μυτη. Δε μπορώ να πω οτι με ανακουφισε και πολύ...ειναι ομως φυσικό προιον. Απλά φοβάμαι τα σκευάσματα που σου σταματάνε την καταρροή τελείως γιατί εχω ευαισθησία στα αυτιά και παθαίνω μετά ωτίτιδα... Τα υγρά που ειναι να φυγουν απ τη μυτη δηλαδή πάνε στο αυτί:eek:. Αστο, ας ελπισουμε απλά αυριο να μαι καλύτερα...

Πως πηγε η καθαριότητα??

Εμείς γυρίσαμε και ψηνω το ψαράκι που δεν έκανα χτες...

PALMOMA αν έγινε η εγχείρηση ελπίζω όλα να πήγαν καλά!!!Να προσέχεις όσο μπορείς!!!

Μαζεψε την παρέα future please!!! Προτείνω να κανονίσουμε μια ωρα πχ. αύριο/μεθαύριο και να μπουμε όλες...

Εχει ερημώσει το καφέ μας κορίτσια...Δεν ειμαστε μονο για τα ευκολα αλλά και για τα δυσκολά...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τα ξερω αυτά τα χάπια!! και αν θυμάμαι καλά ήταν αποτελεσματικά. Πηρα βασικά ενα physiomer. Ειναι σαν αλατόνερο σε σπρευ που και καλά σου ανοιγει τη μυτη. Δε μπορώ να πω οτι με ανακουφισε και πολύ...ειναι ομως φυσικό προιον. Απλά φοβάμαι τα σκευάσματα που σου σταματάνε την καταρροή τελείως γιατί εχω ευαισθησία στα αυτιά και παθαίνω μετά ωτίτιδα... Τα υγρά που ειναι να φυγουν απ τη μυτη δηλαδή πάνε στο αυτί:eek:. Αστο, ας ελπισουμε απλά αυριο να μαι καλύτερα...

Πως πηγε η καθαριότητα??

Εμείς γυρίσαμε και ψηνω το ψαράκι που δεν έκανα χτες...

Μαζεψε την παρέα future please!!! Προτείνω να κανονίσουμε μια ωρα πχ. αύριο/μεθαύριο και να μπουμε όλες...

Εχει ερημώσει το καφέ μας κορίτσια...Δεν ειμαστε μονο για τα ευκολα αλλά και για τα δυσκολά...

Πιο πολύ για τα δύσκολα είμαστε αλλά δεν βλέπω να το υπολογίζει καμιά.

IOANNA θα το πω και ας θυμώσεις.Θυμήσου τι μου έλεγες όταν ήμουν στη θέση σου και μπες να μιλήσουμε.Είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα,και όπως είπες πολύ προσφατα σε μένα, πρέπει να μιλήσεις γι'αυτό που έγινε...έτσι θα το αφήσεις πίσω!!!! Και να μας πεις για τα σχέδια σου από εδώ και πέρα...όποια και αν είναι αυτά.Περιμένω από εσένα να κάνεις αυτά που ζητούσες από εμένα.Δάσκαλε που δίδασκες.......(τώρα θύμωσε αν θες).

MARILIA....ακόμα περιμένουμε νέα σου,λογικά την χοριακή την έχεις κάνει....τι έγινε;;;;Ότι και αν έγινε ένα γειά,μπορείς να το πεις!!!!

Εντάξει, καταλαβαίνω την ψυχολογική κατάσταση της κάθε μιας.Αλλά αναρωτιέμαι....όταν έχουμε ένα πρόβλημα,με τις φίλες μας δεν το συζητάμε;;;Έχουμε πει τόσα και τόσα και τώρα μούγκα!!!!Δεν είναι υποχρεωμένη καμιά να παραμείνει...αλλά σαν παρέα δεθήκαμε νομίζω(τουλάχιστον έτσι λέγατε όλες) και θα ήταν ωραία αυτή η παρέα να κρατηθεί!!!!

ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοριτσάκια μου,

η ησυχία μου οφείλεται στο οτι το σπίτι μου ειναι γεμάτο...εχουν έρθει 6 άτομα και 1 μωρό από Γαλλία λόγω της εγχείρησης του θείου. Και γίνεται χαμός..όπως ξέρετε δεν έχω ξενοδοχείο. Εντάξει 3 μένουν εδώ και 3 στον αδερφό αλλά όσο να'ναι...χαμός.

Επίσης ειμαι άρρωστη...αμυγδαλές από χθες και σήμερα και μπουκωμα...επομένως εγώ δεν πάω νοσοκομείο πια (δεν χρειάζομαι κι ολας με τόσο κόσμο).

Η εγχείρηση έγινε. Και την έβγαλε καθαρή (φοβόμασταν οτι μπορεί να μείνει). Εντάξει τα πράγματα δεν ειναι θεαματικά καλά, αλλά εχει ανακουφιστεί. Τωρα ειναι και τα παιδιά του πλεόν εδώ και όσο να'ναι έχει φύγει και το βάρος της ευθύνης από εμάς...και το πρακτικό και το συναισθηματικό.

Νιωθω το κεφάλι μου βαρυ, μπήκα μόνο να σας διαβάσω λίγο. Πάω να ξαπλώσω..πρέπει να έχω συνέλθει μέχρι την Δευτέρα...ειδάλλως πάω για αναρρωτική (δεν μπορώ να πάω έτσι στο γραφείο φοβάμαι μηπως χειροτερέψω).

A5K6p3.png

Κοριτσάκια μου,

η ησυχία μου οφείλεται στο οτι το σπίτι μου ειναι γεμάτο...εχουν έρθει 6 άτομα και 1 μωρό από Γαλλία λόγω της εγχείρησης του θείου. Και γίνεται χαμός..όπως ξέρετε δεν έχω ξενοδοχείο. Εντάξει 3 μένουν εδώ και 3 στον αδερφό αλλά όσο να'ναι...χαμός.

Επίσης ειμαι άρρωστη...αμυγδαλές από χθες και σήμερα και μπουκωμα...επομένως εγώ δεν πάω νοσοκομείο πια (δεν χρειάζομαι κι ολας με τόσο κόσμο).

Η εγχείρηση έγινε. Και την έβγαλε καθαρή (φοβόμασταν οτι μπορεί να μείνει). Εντάξει τα πράγματα δεν ειναι θεαματικά καλά, αλλά εχει ανακουφιστεί. Τωρα ειναι και τα παιδιά του πλεόν εδώ και όσο να'ναι έχει φύγει και το βάρος της ευθύνης από εμάς...και το πρακτικό και το συναισθηματικό.

Νιωθω το κεφάλι μου βαρυ, μπήκα μόνο να σας διαβάσω λίγο. Πάω να ξαπλώσω..πρέπει να έχω συνέλθει μέχρι την Δευτέρα...ειδάλλως πάω για αναρρωτική (δεν μπορώ να πάω έτσι στο γραφείο φοβάμαι μηπως χειροτερέψω).

Περαστικά σου κοπέλα μου ξεκουράσου και αν δεις τα σκούρα πάρε μια αναρρωτική.χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον θείο σου...καλή ανάρρωση!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Πιο πολύ για τα δύσκολα είμαστε αλλά δεν βλέπω να το υπολογίζει καμιά.

IOANNA θα το πω και ας θυμώσεις.Θυμήσου τι μου έλεγες όταν ήμουν στη θέση σου και μπες να μιλήσουμε.Είμαστε εδώ για να τα λέμε όλα,και όπως είπες πολύ προσφατα σε μένα, πρέπει να μιλήσεις γι'αυτό που έγινε...έτσι θα το αφήσεις πίσω!!!! Και να μας πεις για τα σχέδια σου από εδώ και πέρα...όποια και αν είναι αυτά.Περιμένω από εσένα να κάνεις αυτά που ζητούσες από εμένα.Δάσκαλε που δίδασκες.......(τώρα θύμωσε αν θες).

MARILIA....ακόμα περιμένουμε νέα σου,λογικά την χοριακή την έχεις κάνει....τι έγινε;;;;Ότι και αν έγινε ένα γειά,μπορείς να το πεις!!!!

Εντάξει, καταλαβαίνω την ψυχολογική κατάσταση της κάθε μιας.Αλλά αναρωτιέμαι....όταν έχουμε ένα πρόβλημα,με τις φίλες μας δεν το συζητάμε;;;Έχουμε πει τόσα και τόσα και τώρα μούγκα!!!!Δεν είναι υποχρεωμένη καμιά να παραμείνει...αλλά σαν παρέα δεθήκαμε νομίζω(τουλάχιστον έτσι λέγατε όλες) και θα ήταν ωραία αυτή η παρέα να κρατηθεί!!!!

ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου...Κορίτσια ειμαστε εδω για όλα... Μη σπάσει αυτή η αλυσίδα, δεν υπάρχει λόγος. Μπορούμε να μοιραστούμε πολλά πράγματα, οπως άλλωστε κάναμε και τόσο καιρό....

Κοριτσάκια μου,

Ευχομαι στο θείο να γινει οτι καλύτερο... Καταλαβαίνω οτι στο σπίτι σου τωρα θα γινεται πανικός οσο να ναι...

Οσο για σενα, ειναι όλος ο κοσμος με αυτά τα συμπτώματα... Συμπεριλαμβανομένου κι εμου!! Ειναι ίωση μου ειπε η φαρμακοποιός. Κάνε οτι μπορείς και κατά τη γνώμη μου μην πας για δουλειά αν δεν εισαι καλά γιατί μπορεί να σε ρίξει κάτω χειρότερα.

Εγώ καλά ειμαι, σπίτι, εχει ερθει και ο αδρεφός μου και τα λεμε. Δεν εχει και πολύ καλά νεα...αλλά τι να κάνουμε! Ολα για μας ειναι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου...Κορίτσια ειμαστε εδω για όλα... Μη σπάσει αυτή η αλυσίδα, δεν υπάρχει λόγος. Μπορούμε να μοιραστούμε πολλά πράγματα, οπως άλλωστε κάναμε και τόσο καιρό....

Ευχομαι στο θείο να γινει οτι καλύτερο... Καταλαβαίνω οτι στο σπίτι σου τωρα θα γινεται πανικός οσο να ναι...

Οσο για σενα, ειναι όλος ο κοσμος με αυτά τα συμπτώματα... Συμπεριλαμβανομένου κι εμου!! Ειναι ίωση μου ειπε η φαρμακοποιός. Κάνε οτι μπορείς και κατά τη γνώμη μου μην πας για δουλειά αν δεν εισαι καλά γιατί μπορεί να σε ρίξει κάτω χειρότερα.

Εγώ καλά ειμαι, σπίτι, εχει ερθει και ο αδρεφός μου και τα λεμε. Δεν εχει και πολύ καλά νεα...αλλά τι να κάνουμε! Ολα για μας ειναι!

Τι εννοείς ...έγινε κάτι;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοριτσάκια μου εδώ είμαι. Δε θα σας πω πως είμαι καλά γιατί δεν είμαι. Ξέρω πως δεν είναι σωστό που δεν μιλάω αλλά δεν μπορώ. Νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μεγάλη στεναχώρια. Πραγματικά είχα πιστέψει πως θα κάνω μωρό και όταν είδα πως δεν προχωρά έφαγα μεγάλη σφαλιάρα. Τα έβαλα με όλους με το γιατρό, με το κέντρο, με το θεό, με τη μοίρα αλλά πιο πολύ τα έβαλα με μένα που πίστεψα τόσο πολύ πως πέτυχε. Όταν έκανα σπερματεγχύσεις ήμουν πιο προσγειωμένη, με την εξωσωματική πέταγα στα σύννεφα..ήμουν σίγουρη πως θα πετύχει..δεν ξέρω γιατί. Μάλλον γιατί δεν μου βρήκαν ποτέ πως έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα και το θεώρησα σίγουρο πως θα πήγαινε καλά..εν πάση περιπτώσει..ανέκαθεν ήμουν αισιόδοξος και δυνατός άνθρωπος και δεν το έβαζα κάτω..έπιασα πάτο πολλές φορές και γρήγορα σηκωνόμουν..έτσι θα κάνω και τώρα, απλά θέλω λίγο χρόνο

Future μου να ξέρεις πως ότι και να μου πεις…μα ότι και να μου πεις…δεν θα θυμώσω..και να με βρίσεις, και να με προσβάλλεις και να με πειράξεις είμαι πολύ του χαβαλέ άνθρωπος και δύσκολα θα κρατήσω κακία

Gemini τα μωρά και τα μάτια σου εσύ..μην σε πτοεί τίποτα..θα ξαναζωντανέψει το καφέ μας

Palmoma είδες που πήγε καλά ο θείος σου? Να και ένα ευχάριστο μέσα στη μαυρίλα. Ξεκουράσου να γίνεις καλά

Τελικά αυτές τις μέρες μάλλον ανάδρομο Ερμή θα είχαμε δεν εξηγείται αλλιώς…ένας πολύ κοντινός μου φίλος είχε τροχαίο και είναι στην εντατική από χθες..δύσκολα να ζήσει λένε οι γιατροί

Σας φιλώ και θα τα πούμε σύντομα..θα βγω να πιω απόψε

ty11p2.png

Κοριτσάκια μου εδώ είμαι. Δε θα σας πω πως είμαι καλά γιατί δεν είμαι. Ξέρω πως δεν είναι σωστό που δεν μιλάω αλλά δεν μπορώ. Νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μεγάλη στεναχώρια. Πραγματικά είχα πιστέψει πως θα κάνω μωρό και όταν είδα πως δεν προχωρά έφαγα μεγάλη σφαλιάρα. Τα έβαλα με όλους με το γιατρό, με το κέντρο, με το θεό, με τη μοίρα αλλά πιο πολύ τα έβαλα με μένα που πίστεψα τόσο πολύ πως πέτυχε. Όταν έκανα σπερματεγχύσεις ήμουν πιο προσγειωμένη, με την εξωσωματική πέταγα στα σύννεφα..ήμουν σίγουρη πως θα πετύχει..δεν ξέρω γιατί. Μάλλον γιατί δεν μου βρήκαν ποτέ πως έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα και το θεώρησα σίγουρο πως θα πήγαινε καλά..εν πάση περιπτώσει..ανέκαθεν ήμουν αισιόδοξος και δυνατός άνθρωπος και δεν το έβαζα κάτω..έπιασα πάτο πολλές φορές και γρήγορα σηκωνόμουν..έτσι θα κάνω και τώρα, απλά θέλω λίγο χρόνο

Future μου να ξέρεις πως ότι και να μου πεις…μα ότι και να μου πεις…δεν θα θυμώσω..και να με βρίσεις, και να με προσβάλλεις και να με πειράξεις είμαι πολύ του χαβαλέ άνθρωπος και δύσκολα θα κρατήσω κακία

Gemini τα μωρά και τα μάτια σου εσύ..μην σε πτοεί τίποτα..θα ξαναζωντανέψει το καφέ μας

Palmoma είδες που πήγε καλά ο θείος σου? Να και ένα ευχάριστο μέσα στη μαυρίλα. Ξεκουράσου να γίνεις καλά

Τελικά αυτές τις μέρες μάλλον ανάδρομο Ερμή θα είχαμε δεν εξηγείται αλλιώς…ένας πολύ κοντινός μου φίλος είχε τροχαίο και είναι στην εντατική από χθες..δύσκολα να ζήσει λένε οι γιατροί

Δεν μπορώ να σου πω πόσο χάρηκα που μπήκες έστω για λίγο!!!!!Όλος αυτός ο θυμός....είναι το μόνο αναμενόμενο και είναι σωστή αντίδραση.Το αντίθετο θα με παραξένευε!!!!Άσε το θυμό σου να βγει....εδώ είμαστε...πες ότι θες!!!Μου θυμίζεις τον εαυτό μου...ακριβώς το ίδιο...κανένα διαπιστωμένο πρόβλημα....3 συλλήψεις(2 φυσιολογικές,1 εξωσωματική)....3 αποβολές.Ούτε μια να μην προχωρήσει....αφού καμιά φορά εύχομαι να είχα κάποιο πρόβλημα....τότε τουλάχιστον θα ξέραμε τι να κάνουμε...θα ψάχναμε!!!!

Καλά να περάσεις σήμερα,πιες και για μένα ένα ποτάκι σε παρακαλώ!!!!!Λυπάμαι πολύ για τον φίλο σου!!!!!!Μακάρι να βγουν ψεύτες οι γιατροί!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

[/color]

Τι εννοείς ...έγινε κάτι;;;;

Χωρισε και απολύθηκε με διαφορά 2 ωρών!! Η σχεση δεν ήταν ομως και πολύ σοβαρή ουτως ή άλλως... Απλώς ο τροπος ηταν ανόητος....

Στη δουλειά ήταν 8 χρονια ομως. Δικηγόρος ειναι. Και με καλό μισθό. Τωρα πρεπει να βρει αλλού ή να κάνει κάτι δικό του. Ζορικα δηλαδή.

Δεν ξέρω τι να σου πω... Ειναι τα πραγματα τοσο περίεργα. Φοβάμαι να μιλήσω για να μη σκεφτεί καμια τιποτα του στυλ : "Εσύ δεν ξέρεις γι αυτό μη μιλάς..." Και δεν το θέλω αυτό γιατί δεν έιναι ετσι. Κι εγώ μη σου πω (οχι με τη χοριακή) αλλά μεχρι να δω έμβρυα στο σάκο δεν μπορούσα να το πιστέψω. Και ακριβώς για να μην πάθω σοκ εκανα σχεδια τι θα κάνω το χειμώνα. Τη διατροφή μου, τα χομπυ μου, τον εαυτό μου γενικότερα. Ηθελα να βγάλω τον εαυτό απο τη διάθεση "θέλω να κάνω παιδί και αν δεν έχω αυτό δεν έχω τιποτα"! Γιατί πολύ απλά η ζωή δεν είναι έτσι. Απλά οι δυσκολίες μας έχουν κάνει να το σκεφτομαστε τοσο πολύ...Και οι εξωσωματικές ακόμα περοισσότερο γιατι επενδύουμε σ αυτές ψυχικά και σωματικά... Και περιμένουμε αποτελέσματα και εχουμε αξιώσεις.

Φυσικά δεν εννοώ οτι δεν εχει σημασία. Και εννοείται το παιδι και γενικότερα η δημιουργία οικογένειας ΕΙΝΑΙ στόχος αλλά οχι αυτοσκοπός..

Σκέψου απλά οτι δεν ήταν να γινει τωρα και σχεδίασε το επόμενο βήμα.

Αλλά πρώτα βγες και πιες...Και για μενα:tongue:

Δεν ξερω αν τα λεω καλά...Δεν νομίζω να μπορώ να εκφράσω ακριβώς αυτά που νιώθω...Ειναι ομως οι πρώτες σκέψεις...

Ειμαστε εδώ για σενα..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...