Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάλι πολύ ησυχία 'επεσε.....

Future πηγες καμια βολτα?? Εγώ τιποτα σήμερα. Μέσα πάλι στον καναπε, για να μην ξεχνιόμαστε!!

Ποια βόλτα καλέ;;;;Τώρα ξύπνησα και περιμένω να σηκωθεί και ο πασάς για να πάει να μαζέψει κυδώνια να κάνω γλυκό.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ποια βόλτα καλέ;;;;Τώρα ξύπνησα και περιμένω να σηκωθεί και ο πασάς για να πάει να μαζέψει κυδώνια να κάνω γλυκό.

Χμμ το ρίξαμε στον ύπνο σήμερα!! Ωραια!!

Και γλυκάκι ακούω!! Στασό δεν έχεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χμμ το ρίξαμε στον ύπνο σήμερα!! Ωραια!!

Και γλυκάκι ακούω!! Στασό δεν έχεις!!

Ε!!!!Τόσα κυδώνια τι να τα κάνω;;;;και ψητά στο φούρνο και γλυκό του κουταλιού!!!!!Να τρώμε καμιά κουταλιά όταν μας πιάνει υπογλυκαιμία!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ε!!!!Τόσα κυδώνια τι να τα κάνω;;;;και ψητά στο φούρνο και γλυκό του κουταλιού!!!!!Να τρώμε καμιά κουταλιά όταν μας πιάνει υπογλυκαιμία!!!:tongue::tongue::tongue:

Αν σου πω οτι δεν το τρωω θα με βρ'ισεις:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αν σου πω οτι δεν το τρωω θα με βρ'ισεις:confused::confused:

Μιλάς σοβαρά;;;;;;;;;;;Μας αρέσει πάρα πολύ!!Ο μπαμπάς μου το τρώει και σαν μαρμελάδα πάνω σε ψωμί με βούτυρο!!!!Εγώ από γλυκά του κουταλιού τρώω κυδώνι,καρυδάκι,μελιτζανάκι και κολοκύθι αλλά μόνο το σκληρό και τραγανό μέρος.Βύσσινο και σύκο τα προτιμώ σε παγωτό!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

δεν πιστεύω να με διαγράψατε????? λοιπόν με λίγα το πρωί σας έγραφα για την palmoma πως χάιρομαι που είναι καλά και που κατάλαβε το μπεμπέ της, για τη gemini πως τώρα που ξαναείδε τα μωρά της και είναι όλα καλά να ηρεμησει και να το απολαύση και για το αγαπημένο καρντάσι που με τιμωρεί που δεν πρόλαβα να σας πωένα γεια χθες να φτιάξει μια πίτα να μου στείλει γιατί εγώ απο πίτα μόνο κατεψυγμένη ξέρω να ψήνω!

σε άλλα νέα τώρα.....πήγα στο γιατρό σήμερα, μόλις γύρισα..αποφάσισα να πάω γιατί απ το μεσημέρι είχα πόνους περιόδου (όχι έντονους αλλά πόναγα) και πήγα λοιπόν και ΄το μόνο που είδε ήταν κάτι πολύ μικρό και είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη να δούμε σάκο. είμαι 5 εβδομάδων και 3 ημέρων. αύριο θα κάνω χοριακή να δούμε πως πάει...ελπίζω να καταλαβαίνεται πως θέλω να γκρινιάξω πολύ αλλά δε θα το κάνω. θα περιμένω μέχρι αύριο

σας φιλώ

ty11p2.png

Μιλάς σοβαρά;;;;;;;;;;;Μας αρέσει πάρα πολύ!!Ο μπαμπάς μου το τρώει και σαν μαρμελάδα πάνω σε ψωμί με βούτυρο!!!!Εγώ από γλυκά του κουταλιού τρώω κυδώνι,καρυδάκι,μελιτζανάκι και κολοκύθι αλλά μόνο το σκληρό και τραγανό μέρος.Βύσσινο και σύκο τα προτιμώ σε παγωτό!!!!

Στη μαμά μου αρέσει πολύ να το βαζει στο γιαούρτι...

Εμένα απο αυτά μ αρεσει το καρύδι, το κολοκύθι και το σταφύλι. Αλλά γενικά τα γλυκά του κουταλιού δε μπορώ να πω οτι τα αποζητώ ποτε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

δεν πιστεύω να με διαγράψατε????? λοιπόν με λίγα το πρωί σας έγραφα για την palmoma πως χάιρομαι που είναι καλά και που κατάλαβε το μπεμπέ της, για τη gemini πως τώρα που ξαναείδε τα μωρά της και είναι όλα καλά να ηρεμησει και να το απολαύση και για το αγαπημένο καρντάσι που με τιμωρεί που δεν πρόλαβα να σας πωένα γεια χθες να φτιάξει μια πίτα να μου στείλει γιατί εγώ απο πίτα μόνο κατεψυγμένη ξέρω να ψήνω!

σε άλλα νέα τώρα.....πήγα στο γιατρό σήμερα, μόλις γύρισα..αποφάσισα να πάω γιατί απ το μεσημέρι είχα πόνους περιόδου (όχι έντονους αλλά πόναγα) και πήγα λοιπόν και ΄το μόνο που είδε ήταν κάτι πολύ μικρό και είπε πως είναι πολύ νωρίς ακόμη να δούμε σάκο. είμαι 5 εβδομάδων και 3 ημέρων. αύριο θα κάνω χοριακή να δούμε πως πάει...ελπίζω να καταλαβαίνεται πως θέλω να γκρινιάξω πολύ αλλά δε θα το κάνω. θα περιμένω μέχρι αύριο

σας φιλώ

Αντε 'αντε σε συγχωρουμε!!

Δηλαδή ο γιατρος σου ειπε να ξανακάνεις αύριο χοριακή και από αυτό θα κρίνει?? Το οτι είδε αυτό το κάτι μικρό καλό δεν είναι?? Δε σου έκανε κανένα σχολιο ρε παιδί μου για το πως πάει?? Α! Και σχετικ'α με τη χοριακή ποσες μονάδες πρεπει να ναι τωρα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

σας φιλώ

Ναι είναι νωρίς ακόμη,μην αγχώνεσαι.Κάνε την χοριακή αύριο αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Και έχω και εγώ τις ίδιες απορίες με την GEMINI....να μη τις ξαναγράφω!!!!Μόλις πάρεις τα αποτελέσματα ξέρεις....θα περιμένουμε το νούμερο.Και άντε...για αυτή τη φορά σε συγχωρώ...είμαι μεγαλόψυχη εγώ!!!!!

Λοιπόν με έχουν τρελάνει εδώ.Κατέβηκε ο μπαμπάς μου και φώναζε ότι τον έπιασε υπογλυκαιμία και δεν έχουμε ένα γλυκό.Φυσικά ο άντρας μου δεν έχασε την ευκαιρία και σιγοντάριζε....με έβαλαν να τους κάνω χαλβά σιμιγδαλένιο.Μόλις έγινε και τον έβαλα σε 2 φόρμες να κρυώσει,άρπαξε τη μία ο μπαμπάς μου και έφυγε τρέχοντας!!!Την άλλη την φλερτάρει ο άντρας μου!!!Κάτι πάθανε όλοι τους με τα γλυκά σήμερα!!!Το κυδώνι θα το κάνω αύριο...πόσο θα ζήσει δεν ξέρω!!!!!!!

Οπότε ακούω παραγγελίες. Στέλνω πίτα στην IOANNA και στην LUCKYSTAR....μήπως θέλετε και γλυκάκι;;;;Μικρούλι τι προτιμάς;;;;;Η μήπως εσύ δεν έχεις όρεξη πάλι;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Λοιπόν με έχουν τρελάνει εδώ.Κατέβηκε ο μπαμπάς μου και φώναζε ότι τον έπιασε υπογλυκαιμία και δεν έχουμε ένα γλυκό.Φυσικά ο άντρας μου δεν έχασε την ευκαιρία και σιγοντάριζε....με έβαλαν να τους κάνω χαλβά σιμιγδαλένιο.Μόλις έγινε και τον έβαλα σε 2 φόρμες να κρυώσει,άρπαξε τη μία ο μπαμπάς μου και έφυγε τρέχοντας!!!Την άλλη την φλερτάρει ο άντρας μου!!!Κάτι πάθανε όλοι τους με τα γλυκά σήμερα!!!Το κυδώνι θα το κάνω αύριο...πόσο θα ζήσει δεν ξέρω!!!!!!!

Οπότε ακούω παραγγελίες. Στέλνω πίτα στην IOANNA και στην LUCKYSTAR....μήπως θέλετε και γλυκάκι;;;;Μικρούλι τι προτιμάς;;;;;Η μήπως εσύ δεν έχεις όρεξη πάλι;;;;

Μπααααα έχω όρεξη!!! Αλλα την εχω πέσει σε ψωμοτυρια και πατάτες:eek::eek: Τι κακό κι αυτό να μην μπορείς να ελέγξεις τι θα φας... Κι εφαγα κι ενα γλυκάκι:rolleyes: Αγαπημένο γλυκό από τη γιορτή του Δ. και δεν ειχα φάει ουτε ένα!! Επρέπε να φάω, μην το αφήσω παραπονεμένο!!

Αυριο πάω για εξετάσεις αρα θα προσπαθήσω να κρατηθώ για βράδυ. Πάω να δω αν μου χει γράψει και σακχαρο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

εχω ένα θέμα..μου προέκυψε ξαφνικά. Δεν ξέρω αν σας εχω πει ο αδερφός μου ειναι γιατρός παθολόγος. Μου ειπε λοιπόν οτι κατά την άποψη την δική του θα πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Οι γιατροί (και αυτός που με παρακολουθεί και αυτός που μου έκανε την αυχενική) μου ειπαν οτι οι τιμές μου ήταν τέτοιες που δεν χρειάζεται να την κάνω...και το είχα βγάλει απο το μυαλό μου. Αλλά τώρα...το ξανασκέφτομαι. Ειμαι 37...2 χρόνια πάνω από τα 35 που λένε οτι πρέπει να γίνεται. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν είναι πρέπει να το αποφασίσω μέχρι την επόμενη εβδομάδα....Εσείς τι λέτε; Μήπως ειναι ρίσκο να μην την κάνω; Απο την άλλη μήπως ειναι ρίσκο και να την κάνω;

A5K6p3.png

Καλησπέρα

εχω ένα θέμα..μου προέκυψε ξαφνικά. Δεν ξέρω αν σας εχω πει ο αδερφός μου ειναι γιατρός παθολόγος. Μου ειπε λοιπόν οτι κατά την άποψη την δική του θα πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση. Οι γιατροί (και αυτός που με παρακολουθεί και αυτός που μου έκανε την αυχενική) μου ειπαν οτι οι τιμές μου ήταν τέτοιες που δεν χρειάζεται να την κάνω...και το είχα βγάλει απο το μυαλό μου. Αλλά τώρα...το ξανασκέφτομαι. Ειμαι 37...2 χρόνια πάνω από τα 35 που λένε οτι πρέπει να γίνεται. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν είναι πρέπει να το αποφασίσω μέχρι την επόμενη εβδομάδα....Εσείς τι λέτε; Μήπως ειναι ρίσκο να μην την κάνω; Απο την άλλη μήπως ειναι ρίσκο και να την κάνω;

Χμμ τωρα αυτό ειναι μεγάλο θέμα... Μαλιστα επειδή ψάχνομαι με τους γιατρούς για αυχενική διαφάνεια ολο μπάινω σε θεματα και διαβάζω για την άμνιο.

Ηλικιακά είσαι στο όριο. Η κουμπάρα μου που ηταν 39 παρολο που ειχε τελειες τιμές σε αυχενική ο γιατρός δεν την άφησε καν να το σκεφτεί, την έστειλε για αμνιο κατευθείαν. και αυτή με πολλες΄δυσκολιες ειχε συλλάβει.. Ξερω όμως οτι ακομα κι ενας χρόνος νωρίτερα παίζει ρόλο. Το τεστ Α το ειχες κάνει??

Δεν ξερω ρε συ...ο γιατρός θα σου πει το ρισκο...εσύ καλείσαι ομως να αποφασίσεις σα γονιός τι θα εκανες σε κάθε περίπτωση. Απλά αν ειναι να σου εχει μπει στο μυαλό,το σκεφτεσαι συνέχεια και πιστεύεις οτι δε θα σου φύγει, ισως θα ηταν καλύτερα να την έκανες... Ειναι ομως δύσκολη απόφαση...ειλικρινά δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω...

Να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο... Οταν εκανες την αυχενική σου ειπαν οτι στον ίδιο γιατρό/ εργαστήριο πρέπει να κάνεις και τη Β'έπιπέδου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να σου πει τι θα κάνεις,θα σου πω όμως τι θα έκανα εγώ....αν είχα τα δικά σου αποτελέσματα από τις εξετάσεις δεν θα έκανα αμνιο σε καμιά περίπτωση.Ειδικά αν ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν χρειάζεται!!!!Και είμαι μεγαλύτερη από εσένα!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Palmoma ποσο χαιρομαι που ειναι καλα το μπεμπακι σου!με το καλο να πανε ολα τελεια!Το θεμα της αμνιο κι εμενα με προβληματισε,αλλα απο το κεντρο μου ειπαν να μην την κανω.φοβηθηκα κι εγω.Και αφου οι τιμες ηταν οκ,ειπαμε να μην κανουμε εμεις.εχω και δυο,ειναι πιο δυσκολο..

ομως αν μου ειχαν πει να κανω,θα την εκανα.κατι ξερουν περισσοτερο οι γιατροι.τι να πω.σε αυτες τις περιπτωσεις κανεις το σταυρο σου και επιλεγεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...