Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Στείλε...στείλε!!!!Να σου βάλω μερικά κομμάτια μη πάθεις τίποτα!!!

Μήπως σου μύρισε καθόλου;;;;:tongue::tongue:

Από όλες τις πίτες λατρεύω την σπανακόπιτα,ενώ τυρόπιτα τρώω ελάχιστη...δεν μου κάθεται καλά!!!

Αχ κι εμένα μου αρεσει πολύ η σπανακόπιτα...και η μαμά μου βάζει και πράσο και γινεται τελεια!!!!!!! Το μονο που με χαλάει ειναι οτι βάζει και πολύ λάδι και δεν το πολυσυμπαθώ..

Καλέ μια χαρά θα είναι.γιατί να μην είναι δηλαδή;;;;Άσχημα περνάνε εκεί μέσα;;;

Τις εξετάσεις αυτές τις είχα κάνει την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος....τοξόπλασμα,ερυθρά.ομάδα αίματος και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.

Κι εγώ πιστεύω καλά θα ειναι...Θελω να το σιγουρέψω όμως...

Εβαλα και θερμόμετρο τωρα γιατί ενώ ο λαιμός μου ειναι καλύτερα, νιωθω ενα πονοκέφαλο σα να ειμαι άρρωστη κανονικά!

Ναι λογικ'α τετοια θα μου γράψει...

Εσενα ετοιμη η πιτα??

καλό μηνα κιόλας για σ'ημερα!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κι εμένα μου αρεσει πολύ η σπανακόπιτα...και η μαμά μου βάζει και πράσο και γινεται τελεια!!!!!!! Το μονο που με χαλάει ειναι οτι βάζει και πολύ λάδι και δεν το πολυσυμπαθώ..

Κι εγώ πιστεύω καλά θα ειναι...Θελω να το σιγουρέψω όμως...

Εβαλα και θερμόμετρο τωρα γιατί ενώ ο λαιμός μου ειναι καλύτερα, νιωθω ενα πονοκέφαλο σα να ειμαι άρρωστη κανονικά!

Ναι λογικ'α τετοια θα μου γράψει...

Εσενα ετοιμη η πιτα??

καλό μηνα κιόλας για σ'ημερα!!!!!!!!!!!

Ναι βρε...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Η πίτα θα είναι έτοιμη σε κανένα 10λεπτο!!!Και εγώ βάζω πράσο όταν έχω,σήμερα δεν είχα και έβαλα κρεμμυδάκι μόνο.Το λάδι δεν το μπορώ και εγώ στην πίτα,την θέλω πιο στεγνή,να μην σηκώνεις το κομμάτι και στάζει το λάδι!!!!Τι ώρα θα πας στο γιατρό;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι βρε...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Η πίτα θα είναι έτοιμη σε κανένα 10λεπτο!!!Και εγώ βάζω πράσο όταν έχω,σήμερα δεν είχα και έβαλα κρεμμυδάκι μόνο.Το λάδι δεν το μπορώ και εγώ στην πίτα,την θέλω πιο στεγνή,να μην σηκώνεις το κομμάτι και στάζει το λάδι!!!!Τι ώρα θα πας στο γιατρό;;;

Στις 7:30 εχω ραντεβου. 5:30-6:30 εχω μάθημα και μετά φευγουμε κατευθείαν!

Παω να κάνω ενα ντουζάκι τωρα..θα τα πουμε μετα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια

σας γράφω να σας πω οτι σας διαβάζω σχεδόν καθε μερα αλλά το μυαλό μου ειναι αλλού...

Χαίρομαι που είστε ολες καλά και η παρέα σας με συντροφεύει.

Μόλις μπορέσω να ειμαι πιο λειτουργικη και να μιλήσω ίσως γι'αυτό που μας συμβαίνει, θα μπω πάλι δυναμικά. Να ξέρετε οτι με κάνετε και ξεχνιέμαι...αα και κάτι άλλο...νομιζω οτι σήμερα ένιωσα για πρώτη φορά το νινί μου...αν ήταν αυτό που όλες περιγράφουν σαν "φτερούγισμα".

A5K6p3.png

Κοριτσάκια

σας γράφω να σας πω οτι σας διαβάζω σχεδόν καθε μερα αλλά το μυαλό μου ειναι αλλού...

Μόλις μπορέσω να ειμαι πιο λειτουργικη και να μιλήσω ίσως γι'αυτό που μας συμβαίνει, θα μπω πάλι δυναμικά. Να ξέρετε οτι με κάνετε και ξεχνιέμαι...αα και κάτι άλλο...νομιζω οτι σήμερα ένιωσα για πρώτη φορά το νινί μου...αν ήταν αυτό που όλες περιγράφουν σαν "φτερούγισμα".

Πολύ χαίρομαι που ένιωσες το μπεμπέ!!!!!!!!!!Να προσέχεις πολύ!!

Κουράγιο και εύχομαι ότι και αν είναι αυτό που συμβαίνει να έχει την καλύτερη δυνατή κατάληξη.Και να ξέρεις πως όταν νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις ...θα μας βρεις εδώ να σε ακούσουμε!!!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια

Μακάρι τουλάχιστον να σου κραταμε συντροφιά και αν τα καταφέρνουμε να ξεχνιέσαι έστω και λίγο... Ευχομαι οτι και να ναι αυτό που ζεις να περάσει γρήγορα και ανώδυνα...

Μπράβο και για το νινι σου!!! Ολες πάντως ετσι "φτερούγισμα" το περιγράφουν:D:D

Εμεις ειμαστε μια χαρά!! Τα φασολάκια μου κουνούσανε τα χεράκια τους... Δε μπορώ να το περιγράψω!!!!!!!!!!!!!! Ηταν τέλεια!! Πηρα κι ενα κιλό...καλά το ήξερα, αλλά εχω να πάω και τουαλέτα 5-6 μέρες:eek::eek:. Μου εδωσε κάτι φυτικές παστίλιες...

Μου ειπε να μετρ'αω την πίεσή μου γιατί κάθε φορά τη βλέπει υψηλή, αλλά μπορεί να ναι και από αγωνία... Θα δούμε! Θα δανειστώ το πιεσόμετρο απ τη μαμά!

Μου έγραψε και τις εξετάσεις! Αυτά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μακάρι τουλάχιστον να σου κραταμε συντροφιά και αν τα καταφέρνουμε να ξεχνιέσαι έστω και λίγο... Ευχομαι οτι και να ναι αυτό που ζεις να περάσει γρήγορα και ανώδυνα...

Μπράβο και για το νινι σου!!! Ολες πάντως ετσι "φτερούγισμα" το περιγράφουν:D:D

Εμεις ειμαστε μια χαρά!! Τα φασολάκια μου κουνούσανε τα χεράκια τους... Δε μπορώ να το περιγράψω!!!!!!!!!!!!!! Ηταν τέλεια!! Πηρα κι ενα κιλό...καλά το ήξερα, αλλά εχω να πάω και τουαλέτα 5-6 μέρες:eek::eek:. Μου εδωσε κάτι φυτικές παστίλιες...

Μου ειπε να μετρ'αω την πίεσή μου γιατί κάθε φορά τη βλέπει υψηλή, αλλά μπορεί να ναι και από αγωνία... Θα δούμε! Θα δανειστώ το πιεσόμετρο απ τη μαμά!

Μου έγραψε και τις εξετάσεις! Αυτά!

Μπράβο όλα καλά λοιπόν που ανησυχούσες!!!!!!!!!!!!!

5-6 ημέρες χωρίς τουαλέτα;;;Γιατί δεν πήρες κάτι βρε κορίτσι μου;;;Εμένα μου είχε πει να παίρνω EX-LAX που είναι φυσικό εκχύλισμα Σέννας και είναι φοβερά αποτελεσματικά.Δεν κάνει να ζορίζεσαι στην κατάσταση σου!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μπράβο όλα καλά λοιπόν που ανησυχούσες!!!!!!!!!!!!!

5-6 ημέρες χωρίς τουαλέτα;;;Γιατί δεν πήρες κάτι βρε κορίτσι μου;;;Εμένα μου είχε πει να παίρνω EX-LAX που είναι φυσικό εκχύλισμα Σέννας και είναι φοβερά αποτελεσματικά.Δεν κάνει να ζορίζεσαι στην κατάσταση σου!!!!!

Δεν ειναι οτι ζορίζομαι..απλά δεν πηγαίνω καθολου:( Μου εξήγησε οτι ειναι που δεν πίνω και πολύ νερο..Τελοσπαντων , μου εδωσε κάτι φυτικό. Ειναι μασώμενες παστίλιες, σαν κύβος φαντάσου, συμπιεσμένα δαμάσκηνα και κάτι άλλα τετοια...Θα τα πάρω κανα 2 βράδια και θα πάω μου είπε. Και μετά βλεπουμε!

Η Ioanna που ειναι σήμερα??????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??

Σημερα σηκώθηκα πρωι πρωι και τακτοποίησα κάτι συρτάρια στο γραφείο...Μου αρεσε!! Τωρα θα ξεκουραστώ λιγο και μετά θα σιδερώσω κιόλας!!! Σε κάποια φάση μου ηρθε αναγουλα-εμετός αλλά καθησα κι εφαγα ενα μήλο και μου πέρασε.. Νομίζω οτι εχω ξεμπερδέψει από τις πολλές που ειχα στην αρχή..το κακό ειναι οτι πρεπει να τρωω συνέχεια...

Εσεις τι προγραμμα εχετε?? Τι εσείς δηλ, το futuraki εννοώ, αφού μονες μας ειμαστε τα πρωινά!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε??

Σημερα σηκώθηκα πρωι πρωι και τακτοποίησα κάτι συρτάρια στο γραφείο...Μου αρεσε!! Τωρα θα ξεκουραστώ λιγο και μετά θα σιδερώσω κιόλας!!! Σε κάποια φάση μου ηρθε αναγουλα-εμετός αλλά καθησα κι εφαγα ενα μήλο και μου πέρασε.. Νομίζω οτι εχω ξεμπερδέψει από τις πολλές που ειχα στην αρχή..το κακό ειναι οτι πρεπει να τρωω συνέχεια...

Εσεις τι προγραμμα εχετε?? Τι εσείς δηλ, το futuraki εννοώ, αφού μονες μας ειμαστε τα πρωινά!:tongue:

Καλημέρα GEMINAKI!!!!Και εγώ σίδερο έχω σήμερα και να σκεφτείς δεν έχω τελειώσει ακόμη τα πλυντήρια.Θα βάλω πλύση το μεσημέρι με το μειωμένο τιμολόγιο.Εδώ έχουμε κρυουλάκι!!!!Το πρωί στις 6 είχαμε 3 βαθμούς έξω,τώρα πρέπει να έχει γύρω στους 8-10!!!Ούτε σήμερα θα μαγειρέψω,έχω από χθες και αύριο θα βγάλω από την κατάψυξη ρεβύθια.Με έχει σώσει η κατάψυξη,από την Κυριακή έχω να μαγειρέψω!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα GEMINAKI!!!!Και εγώ σίδερο έχω σήμερα και να σκεφτείς δεν έχω τελειώσει ακόμη τα πλυντήρια.Θα βάλω πλύση το μεσημέρι με το μειωμένο τιμολόγιο.Εδώ έχουμε κρυουλάκι!!!!Το πρωί στις 6 είχαμε 3 βαθμούς έξω,τώρα πρέπει να έχει γύρω στους 8-10!!!Ούτε σήμερα θα μαγειρέψω,έχω από χθες και αύριο θα βγάλω από την κατάψυξη ρεβύθια.Με έχει σώσει η κατάψυξη,από την Κυριακή έχω να μαγειρέψω!!

Κι εδω΄το πρωι και το βραδυ εχει ψυχρα (καλά, όχι όσο εκεί!!!) αλλά το μεσημερι έχει ζέστη...Δεν ξέρεις πως να ντυθείς ρε παιδί μου...

Ααα σήμερα εγώ θα μαγειρέψω!! Θα κάνω σπανακόρυζο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κι εδω΄το πρωι και το βραδυ εχει ψυχρα (καλά, όχι όσο εκεί!!!) αλλά το μεσημερι έχει ζέστη...Δεν ξέρεις πως να ντυθείς ρε παιδί μου...

Ααα σήμερα εγώ θα μαγειρέψω!! Θα κάνω σπανακόρυζο!

Ωραίο!!!Με τυράκι και ελίτσες...απίθανο!!!

Βάλε απουσία στην IOANNA σε παρακαλώ...να μάθει αυτή ....ολόκληρη μέρα χθες να μη πει ούτε ένα γεια!!!!!!Ακούς καρντάσι;;;;;Ναι ναι για σένα το λέω...ξέρω ότι μας διαβάζεις από την δουλειά!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βάλε απουσία στην IOANNA σε παρακαλώ...να μάθει αυτή ....ολόκληρη μέρα χθες να μη πει ούτε ένα γεια!!!!!!Ακούς καρντάσι;;;;;Ναι ναι για σένα το λέω...ξέρω ότι μας διαβάζεις από την δουλειά!!!!!!

δεν το πιστέύω έγραφα μια ώρα και τα έσβησα κατα λάθος..την τύχη μου μέσαααααααα

ty11p2.png

ΕΒΑΛΑ ΕΒΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι και θυμήσου να την τιμωρήσουμε οταν μπει....

δεν το πιστέύω έγραφα μια ώρα και τα έσβησα κατα λάθος..την τύχη μου μέσαααααααα

Ποια εισαι εσύ:confused::confused::confused::confused:

Ξαναγραψε το κατεβατό που σου σβήστηκε αλλιως δε θα σε θυμηθούμε:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΕΒΑΛΑ ΕΒΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ετσι και θυμήσου να την τιμωρήσουμε οταν μπει....

Ποια εισαι εσύ:confused::confused::confused::confused:

Ξαναγραψε το κατεβατό που σου σβήστηκε αλλιως δε θα σε θυμηθούμε:tongue::tongue:

Σωστή!!!!!!!!Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...