Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

πω πω όλοι έχουν τελικά απο ένα τέτοιο θείο/θεία..δεν αντέχονται όντως..όσο για το δημοψήφισμα τι να πω το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουμε φρένα και ο ΓΑΠ μας προτείνει να δυναμώσουμε την κόρνα..παιδιά θα γίνει χαμός στην Ελλάδα νομίζω, θα πέσει πολύ φτ'ωχεια και πείνα

Ακουω και σενάρια για επιστροφ'η στη δραχμη και ενω πάντα έλεγα αποκλείεται τελικά αν το καλοσκεφτείς οσα ψιθυρίζονταν εδώ και 2 χρονια και λεγαμε αποκλείεται έχουν γινει ΟΛΑ!!:-(

Αρα γιατ'ι να μη γινει και αυτ'ο??? Θα μας υποτιμήσουν τοσο πολύ και στο τελος θα ερθουν να επενδύσουν ξενες επιχειρησεις και θα δουλεύουμε γι αυτούς για μια κούπα ρυζι...Τιποτε δε θα ναι δικό μας...

Ας ξαναν'εβουμε ομως στο ροζ συννεφο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaxa!! Καλά εκανες!! Την επόμενη φορά βάλε τη σκούπα πισω απ την πόρτα κιολας μπας και φυγουν νωρίτερα!:tongue:

Ειναι σπαστικοί ορισμενοι, πράγματι...ειδικά οι ξερόλες...ολα μπορώ να τα δικαιολογήσω κάπως στον άλλο (σε γενικ'ες γραμμες!) αλλά αυτό μου τη δινει... Τεσπα, δημοψηφισμα??????? Σημερα δεν εχω δει τηλεοραση. Μονο κάτι σκουπίδια μεσημεριανά:tongue:. Αχ, τι εχουμε να δουμε!!

Ακριβώς αυτό μου λειπε τωρα..Ελπίζω να τη σκαπουλάρω...

Μην παραπονιέσαι!!!!! Θες να μου πάρεις το στέμμα???????? εεεεε????????

Δε στο δινω!!!!!!!!!!!!!!! Κ'ανε υπομονή. Οι θυσιές ερχονται, ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.

Κι εμ'ενα η κοιλιά μου πρηστηκε κανονικά! Αποκειεται να ειναι από τα μωρα τοσο νωρις...Ουφ!

απ τα βρωμοχάπια είναι μωρέ το πρήξιμο απλά δεν το χα τόσο έντονα, έχει 2-3 μέρες που εμφανίστηκε..όσο για το στέμμα, στο χω πάρει εδώ και καιρό μη κοιτάς που δεν πολυμιλάω...αφορμή ψάχνω παιδί μου...

ty11p2.png

Ακουω και σενάρια για επιστροφ'η στη δραχμη και ενω πάντα έλεγα αποκλείεται τελικά αν το καλοσκεφτείς οσα ψιθυρίζονταν εδώ και 2 χρονια και λεγαμε αποκλείεται έχουν γινει ΟΛΑ!!:-(

Αρα γιατ'ι να μη γινει και αυτ'ο??? Θα μας υποτιμήσουν τοσο πολύ και στο τελος θα ερθουν να επενδύσουν ξενες επιχειρησεις και θα δουλεύουμε γι αυτούς για μια κούπα ρυζι...Τιποτε δε θα ναι δικό μας...

χαχα μ αρέσεις

ty11p2.png

Μωρέ μακάρι να υπήρχε ένα σύννεφο να μας πάρει μακρυά να ησυχάσουμε,αλλά δεν το βλέπω....τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο και φώς στο τούνελ μόνο η Νικολούλη βλέπει!!!!!!!!Αν ξαναγυρίσουμε στη δραχμή,τουλάχιστον για 1 χρόνο θα πεινάσουμε!!!!!!!!Ας προσευχόμαστε μόνο να την βγάλουμε καθαρή!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Futuraki πηγαινε σε παρακαλώ να ενισχυσεις το κρατος γιατί μας εχουν πάρει λίγα μεχρι τωρα.:tongue:

Ξυπνησα στις 6 και πάλι με πονουσε αυτι και αμυγδαλή αλλά τωρα νιωθω καλύτερα...Οποτε δεν πάω ακόμα σε γιατρό, θα δω μηπως το αντιμετωπίσω με ζεστα και πορτοκαλάδες. Εν τω μεταξύ εκανα γαργάρα μ ενα διάλυμα το

Hexalen και σημερα ειδα οτι γραφει να μη χρησιμοποιείται στην εγκυμοσύνη...Μα το διάλυμα:confused::confused: που ουτε καν το καταπίνεις:confused::confused:. Τωρα θα κανω γαργάρα με αλατόνερο....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Futuraki πηγαινε σε παρακαλώ να ενισχυσεις το κρατος γιατί μας εχουν πάρει λίγα μεχρι τωρα.:tongue:

Ξυπνησα στις 6 και πάλι με πονουσε αυτι και αμυγδαλή αλλά τωρα νιωθω καλύτερα...Οποτε δεν πάω ακόμα σε γιατρό, θα δω μηπως το αντιμετωπίσω με ζεστα και πορτοκαλάδες. Εν τω μεταξύ εκανα γαργάρα μ ενα διάλυμα το

Hexalen και σημερα ειδα οτι γραφει να μη χρησιμοποιείται στην εγκυμοσύνη...Μα το διάλυμα:confused::confused: που ουτε καν το καταπίνεις:confused::confused:. Τωρα θα κανω γαργάρα με αλατόνερο....

Και το σπρέι που χρησιμοποιώ για την αλλεργία μου,λέει ότι δεν κάνει για την εγκυμοσύνη,αλλά ο γιατρός όταν τον ρώτησα μου είχε πει δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτοί το δίνουν όταν πρέπει.Και τα utro αν διαβάσεις θα πάθεις.Ρώτα το γιατρό σου...στο κάτω κάτω δεν το καταπίνεις.Αλατόνερο αν κάνεις,το νερό να είναι χλιαρό και όχι κρύο.

Επέστρεψα κιόλας.Εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου στο κράτος....δεν πρέπει να έχει παράπονο!!!!!!!!

Σε λίγο θα φύγει ο άντρας μου και λέω να ετοιμάσω το φύλλο για να κάνω μια σπανακοτυρόπιτα αύριο.....ή σήμερα αν με πιάσει όρεξη.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ουφ!! Εμπλεξα και σημερα με τις ασκήσεις στον υπολογιστή αλλά τουλάχιστον τις τελείωσα...

Φάγαμε μπιφτέκια με σαλάτα σημερα...ελαφριά δηλ! Δε θέλω να με ζυγίσει ο γιατρός σήμερα:mad::-x δεν ξ'ερω νι'ωθω οτι εχω πρηστέι..εφαγα και αρκετό ψωμί αυτές τις μέρες:rolleyes:

μια κοπέλα που μιλάμε στο άλλο καφε κι εχει κι εκείνη διδυμα της ειπε ο γιατρός μεχρι 9 κιλά!! Μακάρι να ειναι ρεαλιστικό αυτό...

Σε λίγο εχω μάθημα και μετά ραντεβού στο γιατρό..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ουφ!! Εμπλεξα και σημερα με τις ασκήσεις στον υπολογιστή αλλά τουλάχιστον τις τελείωσα...

Φάγαμε μπιφτέκια με σαλάτα σημερα...ελαφριά δηλ! Δε θέλω να με ζυγίσει ο γιατρός σήμερα:mad::-x δεν ξ'ερω νι'ωθω οτι εχω πρηστέι..εφαγα και αρκετό ψωμί αυτές τις μέρες:rolleyes:

μια κοπέλα που μιλάμε στο άλλο καφε κι εχει κι εκείνη διδυμα της ειπε ο γιατρός μεχρι 9 κιλά!! Μακάρι να ειναι ρεαλιστικό αυτό...

Σε λίγο εχω μάθημα και μετά ραντεβού στο γιατρό..

Εγώ σήμερα δεν μαγείρεψα,έβγαλα από την κατάψυξη γεμιστά.Σε λίγο θα τελειώσω την ετοιμασία της πίτας και θα την βάλω να ψηθεί.Δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα μεσημέρι...και είμαι ξύπνια από τις 6!!!

θα περιμένω νέα σου από τον γιατρό!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγώ σήμερα δεν μαγείρεψα,έβγαλα από την κατάψυξη γεμιστά.Σε λίγο θα τελειώσω την ετοιμασία της πίτας και θα την βάλω να ψηθεί.Δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα μεσημέρι...και είμαι ξύπνια από τις 6!!!

θα περιμένω νέα σου από τον γιατρό!!!!

Δεν πειράζει, θα κοιμηθείς το βράδυ με όρεξη;)

Εχω φάει ενα κόλλημα τωρα με τα κιλά και το διαβήτη κύησης...σκεφτομαι αργότερα να δω ενδοκρινολόγο και να μου δώσει διατροφή...

PALMOMAKI....μας λείπεις!!!!!!!Μακάρι να είναι όλα καλά....οι σκέψεις μας είναι μαζί σου!!!!!!!!!

Συμφώνω!!!!!!!! Ελπίζω τουλάχιστον να μας διαβάζεις και να σου κάνουμε καθολου παρέα...

Ή σκεψου οτι με συντροφιά καμια φορα το προβλημα μοιάζει να ειναι μικρότερο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini το Μαρτη ειναι με το καλο,αλλα μπορει και τελη Φλεβαρη διοτι τα διδυμα τα παιρνουν πιο νωρις.παντως να ξερεις πως οι εξετασεις που κανουμε εμεις ειναι σχεδον οι διπλασιες απο αυτες μιας μονης εγκυμοσυνης.Σου το λεω για να μη φοβηθεις οταν θα σου τις ζητανε καθε τοσο.Future με κατεστρεψες!!Τι ειναι αυτες οι δηλωσεις περι σπανακοπιτας?Στειλε αμεσως μολις τη βγαλεις απο το φουρνο!!Στελνω θερμη παρακληση και ελικοπτερο να παραλαβει!!αααααααααχ!!σπανακοπιτααααααα!!!!!χαχαχαχα!!!

Gemini το Μαρτη ειναι με το καλο,αλλα μπορει και τελη Φλεβαρη διοτι τα διδυμα τα παιρνουν πιο νωρις.παντως να ξερεις πως οι εξετασεις που κανουμε εμεις ειναι σχεδον οι διπλασιες απο αυτες μιας μονης εγκυμοσυνης.Σου το λεω για να μη φοβηθεις οταν θα σου τις ζητανε καθε τοσο.Future με κατεστρεψες!!Τι ειναι αυτες οι δηλωσεις περι σπανακοπιτας?Στειλε αμεσως μολις τη βγαλεις απο το φουρνο!!Στελνω θερμη παρακληση και ελικοπτερο να παραλαβει!!αααααααααχ!!σπανακοπιτααααααα!!!!!χαχαχαχα!!!

Αχ τι καλά!! Αν το καλοσκεφτείς κοντεύεις!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!

Να σου πω, σου ειχε δώσει εσένα ο γιατρός σου διατροφή??

Οσο για τις εξετάσεις θα μου γράψει σήμερα τις πρώτες. Πιστευω περισσότερες λεπτομέρειες θα μου πει ο γιατρός που θα παω σε κανα δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο που θα γεννήσω. Σημερα μάλλον θα κάνω και υπέρηχο...Αχ μακαρι να ναι καλά τα φασολάκια μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Στείλε...στείλε!!!!Να σου βάλω μερικά κομμάτια μη πάθεις τίποτα!!!

Μήπως σου μύρισε καθόλου;;;;:tongue::tongue:

Από όλες τις πίτες λατρεύω την σπανακόπιτα,ενώ τυρόπιτα τρώω ελάχιστη...δεν μου κάθεται καλά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αχ τι καλά!! Αν το καλοσκεφτείς κοντεύεις!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!

Να σου πω, σου ειχε δώσει εσένα ο γιατρός σου διατροφή??

Οσο για τις εξετάσεις θα μου γράψει σήμερα τις πρώτες. Πιστευω περισσότερες λεπτομέρειες θα μου πει ο γιατρός που θα παω σε κανα δυο εβδομάδες στο νοσοκομείο που θα γεννήσω. Σημερα μάλλον θα κάνω και υπέρηχο...Αχ μακαρι να ναι καλά τα φασολάκια μου!!

Καλέ μια χαρά θα είναι.γιατί να μην είναι δηλαδή;;;;Άσχημα περνάνε εκεί μέσα;;;

Τις εξετάσεις αυτές τις είχα κάνει την πρώτη φορά που έμεινα έγκυος....τοξόπλασμα,ερυθρά.ομάδα αίματος και άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...