Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κοιτα αν πας την άλλη Δευτερα παίζει να ακούσεις και καρδούλα. Τωρα μονο σάκο θα δεις...Μαλιστα εγώ οταν τους ειχα δει μου θυμισε οταν μετρούσαμε τα ωοθυλάκια στους υπερηχους πριν την ωοληψία. Ακριβως ετσι ειναι...

Αν ειναι να το σκεφτεσαι συνέχεια πηγαινε να σου φυγει...

Εξετάσεις θα μου γραψει προγεννητικό ελεγχο..και μια Ε2 που θελει ο εξωσωματικός μου για να κοψω τα cyclacur.

Θα μου πει και ποτε ακριβώς ειναι να κάνω την αυχενική. Ομως αυτή δε γραφεται. Γινεται στο νοσοκομέιο ή σε συγκεκριμένους γυναικολόγους εξω. Σκεφτομαι να την κάνω εξω να πω την αλήθεια, μηπως με προσέξουν περισσότερο. Πληρώνεις βέβαια αλλά τι να κάνουμε!!

Και στον γιατρό αυτό ισως ειναι και η τελευταία φορά που θα πάω. Αποφάσισα να γεννήσω στο νοσοκομέιο οπότε θα πάω να με αναλάβει ένας εκει. Στεναχωριέμαι γιατί τον συνηθισα τον γιατρό αυτο αλλά δε γινεται αλλιώς...νομιζω ειναι καύτερα στο νοσοκομε'ιο εδώ...

ο γιατρός σου δεν πάει σε δημόσιο νοσοκομείο φαντάζομαι ε? πω μπέρδεμα με τους γιατρούς και δε μ αρέσουν και οι αλλαγές..οπότε πρέπει να ξεκινήσεις να βρεις άλλον

πάω για ύπνο ΄θα μιλήσουμε αύριο

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιατρός σου δεν πάει σε δημόσιο νοσοκομείο φαντάζομαι ε? πω μπέρδεμα με τους γιατρούς και δε μ αρέσουν και οι αλλαγές..οπότε πρέπει να ξεκινήσεις να βρεις άλλον

πάω για ύπνο ΄θα μιλήσουμε αύριο

Ναι έτσι παει...κι εμενα δε μ' αρέσει και ιδιαίτερα εκεινη την ωρα που θα του το πω...Το μονο που με παρηγορεί ειναι οτι λογικά δε θα μαι ουτε η πρώτη ούτε η τελευταία...

Καληνυχτα!!

Future μηπως σου πηρε το πληκτρολόγιο ο ανηψιός:rolleyes: Καληνυχτα πάντως αν διαβάζεις...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Τι μέρα και η χθεσινή!!!!!!!!!Δεν είχα ρεύμα από τις16:00 εως....δεν ξέρω γιατί πήγα για ύπνο γύρω 24:00.Έγινε μια έκρηξη στον υποσταθμό της περιοχής μας,κάηκαν κάτι μετασχηματιστές(λεπτομέρειες δεν γνωρίζω) και ......πάπαλα ρεύμα!!!!!!!!!!Μαζευτήκαμε λοιπόν με τους δικούς μου και παίζαμε χαρτάκι,στο ρομαντικό φως των κεριών!!!!Και σήμερα από την ώρα που ξύπνησα κάτι γίνεται,κάνει κάτι διακοπές του 3λεπτου,φαίνεται δεν τελείωσαν.Οπότε αν χαθώ πάλι να ξέρετε θα φταίει το ρεύμα!!!

GEMINAKI...νομίζω ότι η επιλογή σου να γεννήσεις σε νοσοκομείο είναι η καλύτερη για μένα!!!!Εμείς εδώ έχουμε 1 νοσοκομείο που αξίζει η μαιευτική κλινική του(έτσι λένε οι πιο πολλοί) αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχουν θέμα με τις προγραμματισμένες καισαρικές.Δεν δέχονται ραντεβού για καισαρική,πρέπει να πας έκτακτα όταν έχουν εφημερία.....έτσι μου έχουν πει γυναίκες που γέννησαν εκεί.Δεν το έψαξα ακόμη για να πω την αλήθεια,αλλά όταν έρθει η ώρα θα το ψάξω οπωσδήποτε!!!!Με ενδιαφέρει πολύ,γιατί εγώ λόγω των ματιών μου,πρέπει να γεννήσω μόνο με καισαρική!!Και δεν βρίσκω τον λόγο να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά σε μια κλινική,αφού αν συμβεί κάτι(Θεός φυλάξει), πάλι στο νοσοκομείο θα σε στείλουν,αλλά και στο κάτω κάτω τόσες κρατήσεις μας κάνουν για το ΙΚΑ....να πληρώνουμε και εξτρά τις κλινικές;;;;;

Εάν μπορέσω....δεν το συζητώ....νοσοκομείο χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!

IOANNA...σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!Εγώ πάντως δεν ξέρω αν θα είχα την υπομονή να περιμένω,αλλά έχεις δίκιο...είναι νωρίς,το πιο πιθανό είναι να μη δεις τίποτα και θα αγχωθείς πιο πολύ!!!!

LUCKYSTAR.....λίγο ήρεμα βρε πουλάκι μου με την δουλειά...πρέπει να έχεις δυνάμεις για τα μωράκια σου.Αγόρι -κορίτσι,υπέροχος συνδυασμός!!!

PALMOMAKI...εύχομαι όλα να πάνε καλά...σε σκεφτόμαστε να το ξέρεις....και μας λείπεις!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια.

Τι μέρα και η χθεσινή!!!!!!!!!Δεν είχα ρεύμα από τις16:00 εως....δεν ξέρω γιατί πήγα για ύπνο γύρω 24:00.Έγινε μια έκρηξη στον υποσταθμό της περιοχής μας,κάηκαν κάτι μετασχηματιστές(λεπτομέρειες δεν γνωρίζω) και ......πάπαλα ρεύμα!!!!!!!!!!Μαζευτήκαμε λοιπόν με τους δικούς μου και παίζαμε χαρτάκι,στο ρομαντικό φως των κεριών!!!!Και σήμερα από την ώρα που ξύπνησα κάτι γίνεται,κάνει κάτι διακοπές του 3λεπτου,φαίνεται δεν τελείωσαν.Οπότε αν χαθώ πάλι να ξέρετε θα φταίει το ρεύμα!!!

GEMINAKI...νομίζω ότι η επιλογή σου να γεννήσεις σε νοσοκομείο είναι η καλύτερη για μένα!!!!Εμείς εδώ έχουμε 1 νοσοκομείο που αξίζει η μαιευτική κλινική του(έτσι λένε οι πιο πολλοί) αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχουν θέμα με τις προγραμματισμένες καισαρικές.Δεν δέχονται ραντεβού για καισαρική,πρέπει να πας έκτακτα όταν έχουν εφημερία.....έτσι μου έχουν πει γυναίκες που γέννησαν εκεί.Δεν το έψαξα ακόμη για να πω την αλήθεια,αλλά όταν έρθει η ώρα θα το ψάξω οπωσδήποτε!!!!Με ενδιαφέρει πολύ,γιατί εγώ λόγω των ματιών μου,πρέπει να γεννήσω μόνο με καισαρική!!Και δεν βρίσκω τον λόγο να ξοδέψω ένα κάρο λεφτά σε μια κλινική,αφού αν συμβεί κάτι(Θεός φυλάξει), πάλι στο νοσοκομείο θα σε στείλουν,αλλά και στο κάτω κάτω τόσες κρατήσεις μας κάνουν για το ΙΚΑ....να πληρώνουμε και εξτρά τις κλινικές;;;;;

Εάν μπορέσω....δεν το συζητώ....νοσοκομείο χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!

Καλημέρα!!! Πω πω τι ήταν πάλι αυτό με το ρευμα!! Και από τις 4?? Πολλε΄ς ώρες!!

Ναι κι εγώ επειδή θα κάνω καισαρική ετσι το σκέφτηκα. ουσιαστικά εδω τις κλινικές τις πληρωνεις σαν ξενοδοχέια, οχι σαν ιατρικά κεντρα. Δηλ πληρ'ωνεις το να σου φερονται καλά και οχι τις ιατρικές γνώσεις...

Μου εχουν πει και για ενα γιατρό που ειναι καλός και δεν εχει "ταριφα" (ναι ειναι κάτι μεγάλα ονοματα που ζητάνε κανονικά χρηματα λες και ειναι ιδιώτες!!!), απλά δε μιλάει πολύ και ειναι λίγο απότομος. Μαλλον σ αυτον θα πάω...

Σημερα για την ωρα ειμαι καλά από αναγούλες. Με πονάει ομως η μια μου αμυγδαλή. Ελπίζω να μη με κολλήσε η μαμά ή ο αδερφός μου που ηταν άρρωστοι-η μαμά ηρθε χτες με μ'ασκα... Εστιψα πορτοκάλια και ήπια..για να δουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!! Πω πω τι ήταν πάλι αυτό με το ρευμα!! Και από τις 4?? Πολλε΄ς ώρες!!

Ναι κι εγώ επειδή θα κάνω καισαρική ετσι το σκέφτηκα. ουσιαστικά εδω τις κλινικές τις πληρωνεις σαν ξενοδοχέια, οχι σαν ιατρικά κεντρα. Δηλ πληρ'ωνεις το να σου φερονται καλά και οχι τις ιατρικές γνώσεις...

Μου εχουν πει και για ενα γιατρό που ειναι καλός και δεν εχει "ταριφα" (ναι ειναι κάτι μεγάλα ονοματα που ζητάνε κανονικά χρηματα λες και ειναι ιδιώτες!!!), απλά δε μιλάει πολύ και ειναι λίγο απότομος. Μαλλον σ αυτον θα πάω...

Σημερα για την ωρα ειμαι καλά από αναγούλες. Με πονάει ομως η μια μου αμυγδαλή. Ελπίζω να μη με κολλήσε η μαμά ή ο αδερφός μου που ηταν άρρωστοι-η μαμά ηρθε χτες με μ'ασκα... Εστιψα πορτοκάλια και ήπια..για να δουμε!!

Πάρε και κανένα ντεπόν,επιτρέπεται!

Οι διακοπές του ρεύματος συνεχίζονται πάλι,πότε έχουμε ρεύμα...πότε όχι.Πήρα στη ΔΕΗ και μου είπαν θα έχουμε πρόβλημα και αύριο,είναι μεγάλη η ζημιά.ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!Και να σκεφτείς ότι πριν 2 εβδομάδες δεν είχαμε ρεύμα για πολλές ώρες επειδή υποτίθεται κάνανε συντήρηση:confused::confused::confused:

Ευτυχώς φαί έχω.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Πάρε και κανένα ντεπόν,επιτρέπεται!

Οι διακοπές του ρεύματος συνεχίζονται πάλι,πότε έχουμε ρεύμα...πότε όχι.Πήρα στη ΔΕΗ και μου είπαν θα έχουμε πρόβλημα και αύριο,είναι μεγάλη η ζημιά.ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!Και να σκεφτείς ότι πριν 2 εβδομάδες δεν είχαμε ρεύμα για πολλές ώρες επειδή υποτίθεται κάνανε συντήρηση:confused::confused::confused:

Ευτυχώς φαί έχω.

Τι τραβάς κι εσύ η καψερή!! Τι να σου πω, υπομονή...Μαλλον η συντήρηση ήταν απ τις καλες!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι τραβάς κι εσύ η καψερή!! Τι να σου πω, υπομονή...Μαλλον η συντήρηση ήταν απ τις καλες!:tongue:

Ναι ως συνήθως...αλλά οι αυξήσεις..αυξήσεις.

Ευτυχώς δεν στεναχωριέμαι για το πως θα μαγειρέψω ή πως θα ζεσταθώ.

Τώρα για το πως θα περάσει η ώρα χωρίς ΤV.....εεεε.....όλο και κανένα παιχνιδάκι θα παίξω με τον άντρα μου....λες να μη βρούμε κανένα καλό;;;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ναι ως συνήθως...αλλά οι αυξήσεις..αυξήσεις.

Ευτυχώς δεν στεναχωριέμαι για το πως θα μαγειρέψω ή πως θα ζεσταθώ.

Τώρα για το πως θα περάσει η ώρα χωρίς ΤV.....εεεε.....όλο και κανένα παιχνιδάκι θα παίξω με τον άντρα μου....λες να μη βρούμε κανένα καλό;;;;;:tongue::tongue:

κάτι θα βρεις...ατιμούτσικο!!;););)

Η mariliamarilia που ειναι?????? Ποτε κάνει χοριακή??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χελο..ναι όντως πολύ ερημιά έπεσε..η marilia έκανε μεταφορά 22/10 το θυμάμαι γιατί ήταν Σάββατο και είχα πάει για χοριακή και το κέντρο της είναι απέναντι απ το δικό μου και τη σκεφτόμουν (απ τις λίγες φορές που θυμάμαι πράγματα!)

πως είσαι gemini? πως πάνε οι εμετοί?

future το ρίξαμε στις ασκήσεις?? μια χαρά σε βολεύει η διακοπή ρεύματος έτσι??

ty11p2.png

Διαφημίσεις

χελο..ναι όντως πολύ ερημιά έπεσε..η marilia έκανε μεταφορά 22/10 το θυμάμαι γιατί ήταν Σάββατο και είχα πάει για χοριακή και το κέντρο της είναι απέναντι απ το δικό μου και τη σκεφτόμουν (απ τις λίγες φορές που θυμάμαι πράγματα!)

Μαλιστα...αρα ειναι τελος της εβδομ'αδας η χοριακή της....

Καλά ειμαι σήμερα χωρις αναγούλες!! Ωραία ειναι! Εβαλα και πλυντηρια το πρωι και τωρα γραφω κάτι ασκήσεις στον υπολογιστή για τα μαθηματά μου.

Το μονο κακό ειναι οτι ξυπνησα και με πονούσε η αμυγδαλή μου. Βεβαια δε δειχνει να επιδειν'ωθηκε. θα δουμε!!

Εσύ πως εισαι?? Εχεις αιμα/ καφέ?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπααα!!!!!!Είχα κόσμο,ήρθε μια θεία μου με τον άντρα της....Παναγιά μου με κούρασαν!!!Η θεία είναι φοβερά παράξενη,το ένα της ξυνίζει το άλλο της βρωμάει...ο άντρας της πάλι δεν βάζει γλώσσα μέσα...δεν προλαβαίνεις να πεις κουβέντα,και φυσικά όλα τα ξέρει αυτός και όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τίποτα.Δεν έβλεπα την ώρα να ξεκουμπιστούν και μόλις φύγανε θυμιάτισα το σπίτι να φύγει η αρνητική ενέργεια!!!!Ευτυχώς έρχονται σπάνια!!!!Τώρα λέω να κάνω καμιά σαλάτα να τσιμπήσω και να βάλω στην tv το "fringe".Αύριο ο άντρας μου είναι απογευματινός και λέω το πρωί να πεταχτώ να πληρώσω λογαριασμούς!!!

Πάμε για δημοψήφισμα έμαθα!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Μαλιστα...αρα ειναι τελος της εβδομ'αδας η χοριακή της....

Καλά ειμαι σήμερα χωρις αναγούλες!! Ωραία ειναι! Εβαλα και πλυντηρια το πρωι και τωρα γραφω κάτι ασκήσεις στον υπολογιστή για τα μαθηματά μου.

Το μονο κακό ειναι οτι ξυπνησα και με πονούσε η αμυγδαλή μου. Βεβαια δε δειχνει να επιδειν'ωθηκε. θα δουμε!!

Εσύ πως εισαι?? Εχεις αιμα/ καφέ?

όλα τα χαμε η αμυγδαλή μας έλειπε..δες πως θα σαι αύριο και αναλόγως πράξε

το αίμα καθημερινός επισκέπτης, πρήστηκε και η κοιλιά μου πολύ σαν τεσσάρων μηνών είμαι, δεν ξέρω πως να την κρύψω..πονάει και η μέση μου, τα κόκκαλά μου, και γενικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

ty11p2.png

Μπααα!!!!!!Είχα κόσμο,ήρθε μια θεία μου με τον άντρα της....Παναγιά μου με κούρασαν!!!Η θεία είναι φοβερά παράξενη,το ένα της ξυνίζει το άλλο της βρωμάει...ο άντρας της πάλι δεν βάζει γλώσσα μέσα...δεν προλαβαίνεις να πεις κουβέντα,και φυσικά όλα τα ξέρει αυτός και όλοι οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τίποτα.Δεν έβλεπα την ώρα να ξεκουμπιστούν και μόλις φύγανε θυμιάτισα το σπίτι να φύγει η αρνητική ενέργεια!!!!Ευτυχώς έρχονται σπάνια!!!!Τώρα λέω να κάνω καμιά σαλάτα να τσιμπήσω και να βάλω στην tv το "fringe".Αύριο ο άντρας μου είναι απογευματινός και λέω το πρωί να πεταχτώ να πληρώσω λογαριασμούς!!!

πω πω όλοι έχουν τελικά απο ένα τέτοιο θείο/θεία..δεν αντέχονται όντως..όσο για το δημοψήφισμα τι να πω το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουμε φρένα και ο ΓΑΠ μας προτείνει να δυναμώσουμε την κόρνα..παιδιά θα γίνει χαμός στην Ελλάδα νομίζω, θα πέσει πολύ φτ'ωχεια και πείνα

ty11p2.png

xaxaxaxa!! Καλά εκανες!! Την επόμενη φορά βάλε τη σκούπα πισω απ την πόρτα κιολας μπας και φυγουν νωρίτερα!:tongue:

Ειναι σπαστικοί ορισμενοι, πράγματι...ειδικά οι ξερόλες...ολα μπορώ να τα δικαιολογήσω κάπως στον άλλο (σε γενικ'ες γραμμες!) αλλά αυτό μου τη δινει... Τεσπα, δημοψηφισμα??????? Σημερα δεν εχω δει τηλεοραση. Μονο κάτι σκουπίδια μεσημεριανά:tongue:. Αχ, τι εχουμε να δουμε!!

όλα τα χαμε η αμυγδαλή μας έλειπε..δες πως θα σαι αύριο και αναλόγως πράξε

το αίμα καθημερινός επισκέπτης, πρήστηκε και η κοιλιά μου πολύ σαν τεσσάρων μηνών είμαι, δεν ξέρω πως να την κρύψω..πονάει και η μέση μου, τα κόκκαλά μου, και γενικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

Ακριβώς αυτό μου λειπε τωρα..Ελπίζω να τη σκαπουλάρω...

Μην παραπονιέσαι!!!!! Θες να μου πάρεις το στέμμα???????? εεεεε????????

Δε στο δινω!!!!!!!!!!!!!!! Κ'ανε υπομονή. Οι θυσιές ερχονται, ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.

Κι εμ'ενα η κοιλιά μου πρηστηκε κανονικά! Αποκειεται να ειναι από τα μωρα τοσο νωρις...Ουφ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...