Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Σωπα βρε gemini!κανε ο,τι ερωτηση θελεις,αρκει να μπορω να απαντησω!!

Αμνιοπαρακ/ση δεν εκανα διοτι οι τιμες στην αυχεν. διαφανεια(σε συνδιασμο με το papp-A) ηταν καλες.Αρα μου ειπαν δε χρειαζεται.Ασε που υπαρχει και ενας κινδυνος αποβολης(μικρος,αλλα υπαρκτος).Οποτε,την αμνιο/ση την προτεινουν μονο σε περιπτωση που οι τιμες σου βγουν..περιεργες.Ποτε δεν σε στελνουν να κανεις κατι τετοιο μονο για προληψη.Bεβαια,σε κοπελες που ειναι ανω των 35 το προτεινουν οπως και να ειναι.Αυτα ξερω για το θεμα.

Οσο για τους μηνες.Εγω ειμαι στον 5ο και εχω παρει 4,5 κιλα.Νομιζω καλα ειναι.Μου εχουν πει για μονη κυηση το πολυ 1 κιλο το μηνα.Ελπιζω να μην το παρακανω προς το τελος και ..πλακωθω στα γλυκα!Και τωρα που ειπα γλυκα,τι να σας πω..με εχει πιασει μια μανια να τρωω σοκολατα!!Μεχρι τωρα τρωω ελαχιστα και συγκρατουμαι,αλλα μεχρι..ποτε?Φοβαμαι για διαβητη κυησης που ειναι πιθανοτερος με διδυμα και αυτο ειναι που με κραταει,αλλα χθες που ειχα παει σουπερ μαρκετ,ημουν ετοιμη να τη βουτηξω τη μερεντα!!Δεν ξερω πως τα καταφερα και απομακρυνθηκα!!!:lol::lol:

future κανε τιποτα γιατι εγω το εχω ξεχασει το σπορ!!Το μονο που βλεπω ειναι κατι ονειρα...προχωρημενα(αν με καταλαβαινετε!!χαχαχαχα!!).Ελπιζω να μην ειμαι η μονη!Μια αλλη φιλη που γεννησε προσφατα και δεν ειχε επαφες κατα την κυηση μου ειπε πως και αυτη εβλεπε..σκηνες με.."x"!!Κατι φορες ουτε μεταμεσονυκτια ΝΟVA να εβλεπα!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!

Οκ τότε! Ετοιμάσου για πολλές ερωτησεις!!

Για την αμνιο ρωτησα επειδή μου ειχε πει μια κοπέλα οτι στα διδυμα κάνεις ουτως η άλλως:confused:. Θα κανω και την αυχενική και βλέπουμε

Οσο για τα κιλά είσαι σουπερ!! Μια γνωστή ειναι στον 5ο με ενα μωρό κι εχει παρει 5,5. Για την ωρα δεν εχω παρει κανένα (εχασα 2 δηλαδή και πηρα το ενα πίσω). Ομως με τις αναγούλες 'η δεν τρωω καθολου ή χαιρομαι που δεν εχω αναγούλες και τρωω οτι να ναι. Και αυτό μου τη δίνει κάπως...π.χ σημερα εφαγα ενα σωρό πατάτες:!: αν και τον φοβάμαι κι εγώ τον διαβήτη...Γλυκά δεν εχω ιδιαίτερη όρεξη, εκτός αν μου τα φερουν μπροστά μου, που τωρα τελευταία με κάτι επισκέψεις γίνεται πολύ συχνά!!

Επίσης σ'ημερα μου ειπαν οτι εχει πεταχτεί η κοιλιά μου παρόλο που δεν εχω παρει βάρος...ειναι λογικό αυτό ή μηπως φταιει το οτι δεν πάω και πολύ συχνά τουαλέτα?? Εσένα η κοιλιά σου φαινόταν τοσο νωρίς??Ουφ! Εχω μπερδευτεί!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε???

Εμείς περάσαμε ωραία σήμερα!! Ηρθε ο θείος μου για φαγητό και μετά κάτσαμε σχεδόν μεχρι τωρα με τις ξαδερφές μου στο τζάκι και μιλάγαμε για όλα τα γυναικεία θέματα (νυχια και μαλλιά:tongue:)..Πολύ μ άρεσε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gemini κι εμενα αργησε να φανει η κοιλια.Τωρα φαινεται δηλαδη.

Για την τουαλετα ολοι μου ελεγαν οτι θα θελω να πηγαινω πολυ. Ομως τους πρωτους 3 μηνες δεν ειχα παρατηρησει κατι.τωρα που η μητρα πιεζεται περισσοτερο,πηγαινω πιο συχνα.

Σε ποια εβδομαδα ειπες εισαι?

χελό..τι κάνετε κοριτσόπουλα? πήρα το γιατρό μου τηλ πριν λίγο να τον ξαναρωτήσω που μπορεί να ωφείλεται το αίμα(λύσσαξα λέμε) και είπε πως μπορεί να είναι απο σπάσιμο αγγείων της μήτρας λόγω εμφύτευσης..του είπα να πάω να με δει αύριο αλλά είπε πως δεν θα δούμε τίποτα και να πάω στα μέσα της βδομάδας..αχ τι να πω.ανησυχώ και πρήζω τον κόσμο..ευτυχώς αύριο πάω για δουλειά και θα ξεχνιέμαι λίγο

α, σήμερα πήγαμε σε ιαματικά λουτρά..δεν έκανα εγώ μπάνιο εννοείται κοιτούσα απο μακρυά

palmoma που είσαι βρε κορίτσι?? πες μας οτι είσαι καλά τουλάχιστον

gemini μια χαρά πέρασες σήμερα ε?

future πολύ χάνεσαι τώρα τελευταία.....

ty11p2.png

gemini κι εμενα αργησε να φανει η κοιλια.Τωρα φαινεται δηλαδη.

Για την τουαλετα ολοι μου ελεγαν οτι θα θελω να πηγαινω πολυ. Ομως τους πρωτους 3 μηνες δεν ειχα παρατηρησει κατι.τωρα που η μητρα πιεζεται περισσοτερο,πηγαινω πιο συχνα.

Σε ποια εβδομαδα ειπες εισαι?

αργησε ε?? ελπίζω τοτε να ειναι πρηξιμο αυτο και οχι κοιλιά από τωρα:(

ειμαι 9 εβδομαδων τωρα...

για τοκετο τι σου ειπε, πότε εισαι κανονικά???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χελό..τι κάνετε κοριτσόπουλα? πήρα το γιατρό μου τηλ πριν λίγο να τον ξαναρωτήσω που μπορεί να ωφείλεται το αίμα(λύσσαξα λέμε) και είπε πως μπορεί να είναι απο σπάσιμο αγγείων της μήτρας λόγω εμφύτευσης..του είπα να πάω να με δει αύριο αλλά είπε πως δεν θα δούμε τίποτα και να πάω στα μέσα της βδομάδας..αχ τι να πω.ανησυχώ και πρήζω τον κόσμο..ευτυχώς αύριο πάω για δουλειά και θα ξεχνιέμαι λίγο

α, σήμερα πήγαμε σε ιαματικά λουτρά..δεν έκανα εγώ μπάνιο εννοείται κοιτούσα απο μακρυά

palmoma που είσαι βρε κορίτσι?? πες μας οτι είσαι καλά τουλάχιστον

gemini μια χαρά πέρασες σήμερα ε?

future πολύ χάνεσαι τώρα τελευταία.....

Πηγες και την εκδρομή σου δηλαδή!! Μην παραπονιέσαι καθολου!!

Καλά εκανες και πηρες το γιατρό...δεν κατάλαβα δηλαδή εχουμε αγωνιες τι να κάνουμε?? Νομίζω για να δεις σάκο πρέπει να ναι πάνω από κάποιες χιλιάδες μονάδες η χοριακή...αλλά δε θυμάμαι πόσες να σου πω...

Και με ρεγουλο στη δουλειά,ε???

Η Palmoma εχει πάρει το έλευθερο γιατι εχει εξηγήσει...Αν και σε καμιά εβδομάδα θα αρχισω τα παράπονα...και ξερετε τι σπαστική ειμαι οταν γκρινιάζω!!:tongue:

Το Futuraki ομως πραγματικά ολο χάνεται χωρίς καμια αναφορά!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ μαζί σου..να κ'ανουμε διαμαρτυρία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

αργησε ε?? ελπίζω τοτε να ειναι πρηξιμο αυτο και οχι κοιλιά από τωρα:(

ειμαι 9 εβδομαδων τωρα...

για τοκετο τι σου ειπε, πότε εισαι κανονικά???

απο πότε μετράς? απο τη μέρα της μεταφοράς?

ty11p2.png

απο πότε μετράς? απο τη μέρα της μεταφοράς?

Οχι, μετρανε τα εμβρυα στον υπέρηχο και σου λενε...Εμενα εχουν και 2 μερες διαφορά στην αν'απτυξη, δηλ το ενα ειναι *εβδομάδων και το άλλο 8 και 5 ημερων!!

Παντως νομίζω γενικά μετράνε από την τελευταία περίοδο..δηλ εγώ από τη μερα που ξεκινησα τα βρωμοcyclacur!!

* edit 9 εβδομάδων ηθελα να γράψω

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Οχι, μετρανε τα εμβρυα στον υπέρηχο και σου λενε...Εμενα εχουν και 2 μερες διαφορά στην αν'απτυξη, δηλ το ενα ειναι εβδομάδων και το άλλο 8 και 5 ημερων!!

Παντως νομίζω γενικά μετράνε από την τελευταία περίοδο..δηλ εγώ από τη μερα που ξεκινησα τα βρωμοcyclacur!!

α μάλιστα καμία σχέση..ότι να ναι υπολόγιζα

ty11p2.png

α μάλιστα καμία σχέση..ότι να ναι υπολόγιζα

Καλά ειναι λιγο μπερδεμα αυτά...Προπαθούσα να καταλάβω πως υπολογίζουν και τους μηνες...γιατι το πάνε κάπως αλλιώς...και απ οτι κατάλαβα κάθε 4 του μηνα θα άλλάζω μηνα...δηλ 4 Νοέμβριου μπάινω στον τριτο... Κι εγω τοσο καιρό νομιζα οτι ειχα μπει!!! Οτι να ναι δηλαδή...

Εσυ να υπόλογίζεις 2 εβδομαδες πριν τη μεταφορά περιπου...ποτε την ειχες κ'άνει αλήθεια??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλά ειναι λιγο μπερδεμα αυτά...Προπαθούσα να καταλάβω πως υπολογίζουν και τους μηνες...γιατι το πάνε κάπως αλλιώς...και απ οτι κατάλαβα κάθε 4 του μηνα θα άλλάζω μηνα...δηλ 4 Νοέμβριου μπάινω στον τριτο... Κι εγω τοσο καιρό νομιζα οτι ειχα μπει!!! Οτι να ναι δηλαδή...

Εσυ να υπόλογίζεις 2 εβδομαδες πριν τη μεταφορά περιπου...ποτε την ειχες κ'άνει αλήθεια??

ε?? τι εννοείς 2 εβδομαδες πριν τη μεταφορά..11/10 την έκανα..καλά χιλιομπερδεύτηκα τωρα..τι με κάνεις βραδυάτικα.........www.google.gr θα του αλλάξω τα φώτα...

ty11p2.png

Διαφημίσεις

ε?? τι εννοείς 2 εβδομαδες πριν τη μεταφορά..11/10 την έκανα..καλά χιλιομπερδεύτηκα τωρα..τι με κάνεις βραδυάτικα.........www.google.gr θα του αλλάξω τα φώτα...

Εννοώ οτι αν το πάρεις θεωρητικά σε φυσιολογική σύλληψη που η ωορρηξία γίνεται την 14η μερα της περιοδου (σε 28 ημερών κύκλο), μετράνε την εγκυμοσύνη από την πρωτη μερα (δηλ 14 μερες πριν) και υπολογίζουν. Και μετα με τον υπέρηχο διευκρινίζεται αν εχει γίνει πχ καθυστερημένη συλληψη κτλ.

Αρα αν υποθέσουμε οτι η περίοδος σου ηταν γυρω στις 27 σεπτεμβριου, τωρα εισαι 4 εβδομάδων και 4 ημερων. Αν θυμάμαι καλά υπέρηχο για να δουμε σάκο εκανα οταν ημουν 5 εβδομάδων, οπως περιπου θα σαι κι εσυ στα μεσα της εβδομάδας που σου ειπε κι ο γιατρός σου...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εννοώ οτι αν το πάρεις θεωρητικά σε φυσιολογική σύλληψη που η ωορρηξία γίνεται την 14η μερα της περιοδου (σε 28 ημερών κύκλο), μετράνε την εγκυμοσύνη από την πρωτη μερα (δηλ 14 μερες πριν) και υπολογίζουν. Και μετα με τον υπέρηχο διευκρινίζεται αν εχει γίνει πχ καθυστερημένη συλληψη κτλ.

Αρα αν υποθέσουμε οτι η περίοδος σου ηταν γυρω στις 27 σεπτεμβριου, τωρα εισαι 4 εβδομάδων και 4 ημερων. Αν θυμάμαι καλά υπέρηχο για να δουμε σάκο εκανα οταν ημουν 5 εβδομάδων, οπως περιπου θα σαι κι εσυ στα μεσα της εβδομάδας που σου ειπε κι ο γιατρός σου...

doctor Gem!! πλήρως κατατοπιστική.εγώ μέτραγα απ τη μέρα της μεταφοράς..πότε ξαναπάς στο γιατρό?

ty11p2.png

doctor Gem!! πλήρως κατατοπιστική.εγώ μέτραγα απ τη μέρα της μεταφοράς..πότε ξαναπάς στο γιατρό?

χαχαχα! Τι να κάνω η καψερή??? Η ανάγκη μ έκανε!!!!

Και μην ξεχνας οτι δε δουλέυω κιολας!!

Την Τριτη απόγευμα θα παω να μου γραψει τις εξετάσεις..δεν ειμαι σιγουρη αν θα μου κάνει πάλι υπέρηχο ομως. Θα δουμε. Εσύ εκλεισες ραντεβού ή θα κανονίσετε στη βδομάδα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χαχαχα! Τι να κάνω η καψερή??? Η ανάγκη μ έκανε!!!!

Και μην ξεχνας οτι δε δουλέυω κιολας!!

Την Τριτη απόγευμα θα παω να μου γραψει τις εξετάσεις..δεν ειμαι σιγουρη αν θα μου κάνει πάλι υπέρηχο ομως. Θα δουμε. Εσύ εκλεισες ραντεβού ή θα κανονίσετε στη βδομάδα?

δεν έκλεισα, ο άντρας μου λέει να πάμε κανονικά την άλλη Δευτέρα όπως μας είχε πει αρχικά ο ντόκτορ..αν ρωτήσεις εμένα πάω και απόψε δεν έχω πρόβλημα! θα κάνω υπομονή μωρέ(έτσι νομίζω) μέχρι τη Δευτέρα..αν πάω τώρα παίζει να μη δούμε και τίποτα όπως είπε και τσάμπα θα φάω το άγχος πάλι

τι εξετάσεις να σου γράψει? για την αυχενική λες?

ty11p2.png

δεν έκλεισα, ο άντρας μου λέει να πάμε κανονικά την άλλη Δευτέρα όπως μας είχε πει αρχικά ο ντόκτορ..αν ρωτήσεις εμένα πάω και απόψε δεν έχω πρόβλημα! θα κάνω υπομονή μωρέ(έτσι νομίζω) μέχρι τη Δευτέρα..αν πάω τώρα παίζει να μη δούμε και τίποτα όπως είπε και τσάμπα θα φάω το άγχος πάλι

τι εξετάσεις να σου γράψει? για την αυχενική λες?

Κοιτα αν πας την άλλη Δευτερα παίζει να ακούσεις και καρδούλα. Τωρα μονο σάκο θα δεις...Μαλιστα εγώ οταν τους ειχα δει μου θυμισε οταν μετρούσαμε τα ωοθυλάκια στους υπερηχους πριν την ωοληψία. Ακριβως ετσι ειναι...

Αν ειναι να το σκεφτεσαι συνέχεια πηγαινε να σου φυγει...

Εξετάσεις θα μου γραψει προγεννητικό ελεγχο..και μια Ε2 που θελει ο εξωσωματικός μου για να κοψω τα cyclacur.

Θα μου πει και ποτε ακριβώς ειναι να κάνω την αυχενική. Ομως αυτή δε γραφεται. Γινεται στο νοσοκομέιο ή σε συγκεκριμένους γυναικολόγους εξω. Σκεφτομαι να την κάνω εξω να πω την αλήθεια, μηπως με προσέξουν περισσότερο. Πληρώνεις βέβαια αλλά τι να κάνουμε!!

Και στον γιατρό αυτό ισως ειναι και η τελευταία φορά που θα πάω. Αποφάσισα να γεννήσω στο νοσοκομέιο οπότε θα πάω να με αναλάβει ένας εκει. Στεναχωριέμαι γιατί τον συνηθισα τον γιατρό αυτο αλλά δε γινεται αλλιώς...νομιζω ειναι καύτερα στο νοσοκομε'ιο εδώ...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...